Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar. Belki yarin giremem. Simdiden bayraminiz mubarek olsun. Allah tekrar gormeyi nasip etsin.

canım ben baya baktım sayfaya da ateşin çıktığını ben bile hissediyorum mesela 3 gn önce vcudum ateşlydi ve bugun akntm oldu yogun ıslaklık hissettim. hangi gün yumurtam çatlamış oldu kafam çok karıştı :)

cok tesekkurler cevap icin iyi bayramlar herkese :)

Hayirli Bayramlar ♥
Sukurler olsun ki yavrumla birlikte kutlayacagim ilk bayramim bugun...
Benim icin en guzel bayram ilan ediyorum bu bayrami ....
Rabb'im evlat isteyen tum bacilarima da bu duyguyu tattirmayi nasip etsin ins. ♥
Hepinizi opuyoruz bacilarim...
Daha nice bayramlar gecirmemiz dilegiyle... ♥♥♥

Güzel yureklilerim hepimizin de ramazan bayramı hayırlı mübarek olsun cok şükür bayramı gördük ve daha nice bayramlara inşallah

rabbim hepimize de seneye yavrularımız yanımızda bir bayram nasip etsin inş.

Canlar. Belki yarin giremem. Simdiden bayraminiz mubarek olsun. Allah tekrar gormeyi nasip etsin.

sana ve ailene de iyi bayramlar canım.
ben de herkesin bayramını kutlarım burdan.

amin inş . sizlerin de bayrami mübarek olsun canlarim nice bayramlara hep beraber inşallah.

Hepinize iyi bayramlar. ...
Rabbim sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar nasip eylesin...

Ramazan bayraminiz yurekten kutluyorum evinizden nese eksik olmasin Rabbim gonlunuzca nice bayramlar nasip etsin

kızlarr herkesin bayramını kutluyorummmm
nice bayramlara inşallah sağlıkla mutluluklaaaaa

Bu sekilde yorum yapamam ne yazikki..ates degerleriniz lazim.
Bir de akinti olunca kimi ayni gun kimi 4 gun icinde yumurtlayabilir.
Ates degerleriniz olsa kesin yorum yapabilirdim.

Oglum bayram sekeriyle gezdik bugun ama mahvolduk. Sicak bizi perisan etti. Hatta oglum 3 saattir uyuyor. Baya harclik topladi )

Gelelim kv ye. Gittik. Ben gayet resmi davrandim. Allah icin hic laf sokmadilar. Ben dahil ucumuze baya guzel hediyeler almislar. Sanirsiniz o laflari eden kv degildi; ayyyy guzel yavrum diye yuzume dokunarak sevdi filan.
Ya cift ruhlu kadin ya da torunu gostermem diye tirsti.
Orada yemek yedik. Yemez olaydim esimin babannesine gidene kadar yolda ölecektim cunku kv nin yemekler dokundu ve afedersiniz su gibi ishal oldum. Babannede tum vaktimi wc de gecirdim ;(( sagolsun kv kullanma dedigim yagi kullanmis ve bana yalan soylemis. Migdemi bagirsagimi duzeltmeye calisirken, sayesinde sefil oldum. Eve geldim ama sagolsun oglum uyudu hemen. Ben de uyumusum. Daha iyiyim simdi. Kadin resmen komplo yapti bana. Bir de sinirlendi "bir daha yemek filan yapmayacagim" diyr..... ben caninla ugrasirken kadin bana yine atar yapti.

esti gürledi sonra yaptigins bak neyseki iyi olmuş laf sokmamis.ama yapicagini yapmış güzelce zeytinyağlı yapmiyr da yani dokunacak yagi buluyor ama atkattigina sevindim canım . ruzgara da maşallah o şekeri yerim ben....

anaaa karının gülümsinin altında meğer kurduğu tuzak yatıyomuş.
ne biçim yağmış o yahu..
geçmiş olsun güzelim.
Nehaber kizlar bayram nasil gidiyorr.tatlilara dikkat aman diyimmm
biz bayramda baş başayız eşimle. çok güzel geçiyor. zira bayramlarda eşimin memleketine gideriz biz ve çok kalabalık akraba ilişkileri var. sürekli gelen giden. sürekli çay kahve faslı.

ay kızlar dün eşimin yengesiyle konuşuyoruz. kurbana gelirsiniz dedi. hayır dedim bebeğim daha çok küçük olucak kurbanda. aaa ne var ki benim yeğenim 1 haftalık bebeğini getirdi dedi. dedim senin yeğenin yavrusuna çok kıymet vermiyor anlaşılan. asla yeni doğmuş bebeği onca insanın içine çıkarmam öpücük yağmuru olacak dayanamam dedim. bu kadar pimpirikli olma diyo. sanane bee benim yavrum. her şeyden geçtim benim evimle bunların evi 10 saatten fazla ben nasıl el kadar çocuğu yolda perişan edeyim.

Son düzenleme:
Herkes iyidir inş dün giremedim hic bugün kutlayayim hepinizin bayranini sicakta bu halde dolaşmak olum geliyor dikkatli olun sizlerde

Hepinizi opuyoruuuumm:

gecmis olsun cute..toparlanmissindir Insallah...kv insallah kasitli yapmamistir yaa aklim almaz benim sut veren anneye boyle biseyi kasitli yspmak..Insallah o kadar da kotu niyyetli degildir bu kadin..Rabbim herkesin evine huzur verdin Insallah...

bizimkiler de memlekete bekliyo eylul ekim gibi gelirsiniz diyolar...yol 6saat..ben gitmek usterim dogrusu ozledim oralari 1yildir gitmiyorum...bakalim Unsallah bebis akilli bebis olur da buyuk nine dedesiyle tanismaya goturelim Insallah...

bu arada bende pek bi degisiklik yok.gobis en son fotodaki gibi inmedi..sadece dunden hiss etdiyim yuruyunce bacagimin arasinda bisey var hisdi basi yerlesmis herhalde misal oturup kalkinca kuyruk sokumu ve bacagin ic yukari kismi geriliyo annem cati genisliyo diyo Insallah oyledir sanki hic dogurmuycam hissi var ha bide demin bikac dakkalik karnim gerildi seviniyodum acaba sancimi basliyo diye ama degilmis gecti gitti kac saattir olmadi bi daha...2gun de sakiz gibi akintim oldu 2 3defa bugun o da yok..int.de onla ilgili bisey bulamadim..iste boyleee bekliyorummm
Rabbim dogumu en hayirli zamanda hayirli ve en kolayindan nasip etsin Insallsh..

saol cnk.
1 haftalik bebekle gezeni ben de hic anlayamam. Hem daha annenin kendisi iyilesmemis oluyr.

Herkes iyidir inş dün giremedim hic bugün kutlayayim hepinizin bayranini sicakta bu halde dolaşmak olum geliyor dikkatli olun sizlerde

Hepinizi opuyoruuuumm:
Iyi bayramlar cnm.

Sqol cnm.
Daha ruzgar 8 gunlukken ayni yemegi yapmisti. Ben yine ishal olmustum ve ruzgar ilk kez o zaman simsiyah olmustu gazdan. Hatta bana inanmamisti ama kendi oglu da ishal olunca inanmisti. Ta o zamam demistim. Ama yine ayni yemegi ayni hatayla yapmis. Ama bana baska yag kullandim demisti ben hastalaninca itiraf etti. Zaten daha yeni topluyrm migdeyi. Bir de bana trip atti milletin icinde bir daha yemek memek yapmayacakmis.

Gelelim sana seker masallah yedin bitirdin 40 haftayi nerdeyse.Allahim saglikla kurtarsin ikinizide. Annen hakli. Bence de catin genisliyr. Karnina takilma. Bakmissin sabaha hoppp inmis aksama dogurmussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…