Yok artik bir deyil iki deyil on saat gunahtir ya cocuga.aman desin dursun yengen vs.valla bende bu bayram evdeydim sehir disi buyugumuz yok zaten sehiir icide uc bes yere gittim okadar arabaylada olsaa kuzum sarsiliyor yollarda hele esim kiz bebis olmasi onu cok etkiledi ustume titriyoranaaa karının gülümsinin altında meğer kurduğu tuzak yatıyomuş.
ne biçim yağmış o yahu..
geçmiş olsun güzelim.
biz bayramda baş başayız eşimle. çok güzel geçiyor. zira bayramlarda eşimin memleketine gideriz biz ve çok kalabalık akraba ilişkileri var. sürekli gelen giden. sürekli çay kahve faslı.
ay kızlar dün eşimin yengesiyle konuşuyoruz. kurbana gelirsiniz dedi. hayır dedim bebeğim daha çok küçük olucak kurbanda. aaa ne var ki benim yeğenim 1 haftalık bebeğini getirdi dedi. dedim senin yeğenin yavrusuna çok kıymet vermiyor anlaşılan. asla yeni doğmuş bebeği onca insanın içine çıkarmam öpücük yağmuru olacak dayanamam dedim. bu kadar pimpirikli olma diyo. sanane bee benim yavrum. her şeyden geçtim benim evimle bunların evi 10 saatten fazla ben nasıl el kadar çocuğu yolda perişan edeyim.
Aynen cnm sorma valla ilk günü bayramin ölecem sandim ellerin ayaklarim sizi içinde kaldi oturduğun yerde ter döktüm ssürekli iştah desen yok ancak su icuyom bolbol Allah yardimcimiz olsun su agustosuda atlatsak eylülde azcikta olsa serinler diye ümit ediyorumCutem geçmiş olsun kuzu ya madem dokunuyor kv yağı yemesen ishal çok kötü olmuş zaten halsizsin...
Nesdemim canım o yenge uçmuş bence anne bile daha 1 haftalikken iyilesmemisken bebek nasıl geziyormus...
Ecem kuzun vakti dolunca hoopp gelir insaallah...
Miss sende dikkat et canım havalar coookkk sıcak ben patlayacak gibi oluyorum
Boran canım kızın mı oluyor ne güzel Rabbim daim eylesin hayırlı olsun :)
Kızlar ben artık uyuyamiyorum birkaç saatlik uykuyla duruyorum gezmeye çıkamıyorum arabada sabit oturamiyorum kemiklerim acıyor yarım saatlik yolda bile eşime arabayi durdurtup yürüyorum sicaklarda gebelik cidden zormuş...
tabi canım çok ihtiyacı var yardıma:))hemennnn akilli bidigima yardim ediyrsun annesi ♡♡♡
Benim kv nin gencliginde interenet yoktu ya onun icin ergenligini yasayamamis. Simdi yasiyor kadin
Rica ederim cnm. Muhtemelen donmustur Ahmet Asim)
O agrilarin bitecek sonra dogum geldi diyecegiz. Daha cokkkkk yasayacaksin cnm agrilari.
ya canım sorma ne yapsın bir sürü oyuncak o da haklı:)) koca büyük boy çöp poşetine ayırdım oyuncaklarını hala varnormalde düşer. ama bazen ististai durumlar olur. ama genelde düşer. biraz karışık bi yöntem ama üzerinde çalışınca öğreniliyor.
canım camlara tel geçirsin eşin. ben hep öyle yapıyorum. buna rağmen dış kapıdan bir iki tane de olsa giriyor ama olsun.
bir de eflalin dediği gibi fesleğen koy bebeğinin odasına.
seni gidi çakaaaaal deseydin
sen de az yardım et canım dünyanın bütün yükü çocuğun omzundaymış
o da olur canım inşaallah etki etmiştirAblam goz gore gorede yediremem ki ama :26:
Gece uyuyamadim bi turlu
Bugun deneyecegim ablam sagol...
Esim lavanta yagi almis ama limon kalmamis sanirim...
Lavantada etkiliymis bugun yapayim ise yarar ins. ♥
Bacim normalde camlarim kapali zaten balkonun kapisindan giriyorlar
Eftalimin dedigin yapayim ins. Bugun gelmez sinekler uykusuz kaldim...
Canlar. Belki yarin giremem. Simdiden bayraminiz mubarek olsun. Allah tekrar gormeyi nasip etsin.
sana ve ailene de iyi bayramlar canım.
ben de herkesin bayramını kutlarım burdan.
Hayirli Bayramlar ♥
Sukurler olsun ki yavrumla birlikte kutlayacagim ilk bayramim bugun...
Benim icin en guzel bayram ilan ediyorum bu bayrami ....
Rabb'im evlat isteyen tum bacilarima da bu duyguyu tattirmayi nasip etsin ins. ♥
Hepinizi opuyoruz bacilarim...
Daha nice bayramlar gecirmemiz dilegiyle... ♥♥♥
Güzel yureklilerim hepimizin de ramazan bayramı hayırlı mübarek olsun cok şükür bayramı gördük ve daha nice bayramlara inşallah
rabbim hepimize de seneye yavrularımız yanımızda bir bayram nasip etsin inş.
Hepinize iyi bayramlar. ...
Rabbim sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar nasip eylesin...
hayirli bayramlaarrr kizlar
kutlu olsun bayramimiz
Ramazan bayraminiz yurekten kutluyorum evinizden nese eksik olmasin Rabbim gonlunuzca nice bayramlar nasip etsin
Arkadaslar herkezin bayramini kutluyorum.rabbbim bu bayrami hepimize hayirli etsin.
sizede hayırlı bayramlar güzellerkızlarr herkesin bayramını kutluyorummmm
nice bayramlara inşallah sağlıkla mutluluklaaaaa
ayyy pes kadına kesin ilk ishal olduğundan inanmadı bu kadın yağdan olduğuna denemek için yaptı cutem, neyse ki atışma falan olmamış bundan sonrada olmaz inşaallah canım hep diyorum Rabbim bağlasın dilini kötü söze, ooo ne harçlık toplamıştırsınız hem de:))Oglum bayram sekeriyle gezdik bugun ama mahvolduk. Sicak bizi perisan etti. Hatta oglum 3 saattir uyuyor. Baya harclik topladi)
Gelelim kv ye. Gittik. Ben gayet resmi davrandim. Allah icin hic laf sokmadilar. Ben dahil ucumuze baya guzel hediyeler almislar. Sanirsiniz o laflari eden kv degildi; ayyyy guzel yavrum diye yuzume dokunarak sevdi filan.
Ya cift ruhlu kadin ya da torunu gostermem diye tirsti.
Orada yemek yedik. Yemez olaydimesimin babannesine gidene kadar yolda ölecektim cunku kv nin yemekler dokundu ve afedersiniz su gibi ishal oldum. Babannede tum vaktimi wc de gecirdim ;(( sagolsun kv kullanma dedigim yagi kullanmis ve bana yalan soylemis. Migdemi bagirsagimi duzeltmeye calisirken, sayesinde sefil oldum. Eve geldim ama sagolsun oglum uyudu hemen. Ben de uyumusum. Daha iyiyim simdi. Kadin resmen komplo yapti bana. Bir de sinirlendi "bir daha yemek filan yapmayacagim" diyr..... ben caninla ugrasirken kadin bana yine atar yapti.
yuhh oldu bir haftalığı bırak 3 ay dolmadan götürmemek lazım, ne dengesizmiş o kadın ya yazık değil mi o bebeğe, oğlumda çok rahattım ilk altı ay gurbat olunca öpen eden yoktu dört aylıkken memlekete geldik izinsiz kimse kucağına alamadı öpmek ne demek asla öptürmedik kimseye zaten yabancılıyordu hemen yaygarayı koparıyordu benimde işime geliyorduanaaa karının gülümsinin altında meğer kurduğu tuzak yatıyomuş.
ne biçim yağmış o yahu..
geçmiş olsun güzelim.
biz bayramda baş başayız eşimle. çok güzel geçiyor. zira bayramlarda eşimin memleketine gideriz biz ve çok kalabalık akraba ilişkileri var. sürekli gelen giden. sürekli çay kahve faslı.
ay kızlar dün eşimin yengesiyle konuşuyoruz. kurbana gelirsiniz dedi. hayır dedim bebeğim daha çok küçük olucak kurbanda. aaa ne var ki benim yeğenim 1 haftalık bebeğini getirdi dedi. dedim senin yeğenin yavrusuna çok kıymet vermiyor anlaşılan. asla yeni doğmuş bebeği onca insanın içine çıkarmam öpücük yağmuru olacak dayanamam dedim. bu kadar pimpirikli olma diyo. sanane bee benim yavrum. her şeyden geçtim benim evimle bunların evi 10 saatten fazla ben nasıl el kadar çocuğu yolda perişan edeyim.
seninde kutlu olsun canımHerkes iyidir inş dün giremedim hic bugün kutlayayim hepinizin bayranini sicakta bu halde dolaşmak olum geliyor dikkatli olun sizlerde
Hepinizi opuyoruuuumm:
canım nişan olabilir o akıntı yakındır senin doğum artık:)) doğurursun merak etme güzelim kimin bebişi yerim rahat demiş kalmış:)gecmis olsun cute..toparlanmissindir Insallah...kv insallah kasitli yapmamistir yaa aklim almaz benim sut veren anneye boyle biseyi kasitli yspmak..Insallah o kadar da kotu niyyetli degildir bu kadin..Rabbim herkesin evine huzur verdin Insallah...
bizimkiler de memlekete bekliyo eylul ekim gibi gelirsiniz diyolar...yol 6saat..ben gitmek usterim dogrusu ozledim oralari 1yildir gitmiyorum...bakalim Unsallah bebis akilli bebis olur da buyuk nine dedesiyle tanismaya goturelim Insallah...
bu arada bende pek bi degisiklik yok.gobis en son fotodaki gibi inmedi..sadece dunden hiss etdiyim yuruyunce bacagimin arasinda bisey var hisdi basi yerlesmis herhalde misal oturup kalkinca kuyruk sokumu ve bacagin ic yukari kismi geriliyo annem cati genisliyo diyo Insallah oyledir sanki hic dogurmuycam hissi varha bide demin bikac dakkalik karnim gerildi seviniyodum acaba sancimi basliyo diye ama degilmis gecti gitti kac saattir olmadi bi daha...2gun de sakiz gibi akintim oldu 2 3defa bugun o da yok..int.de onla ilgili bisey bulamadim..iste boyleee bekliyorummm
Rabbim dogumu en hayirli zamanda hayirli ve en kolayindan nasip etsin Insallsh..
topik canlar herkezin bayramini kutluyorum.rabbbim bu bayrami hepimize hayirli etsin.
canin ya hamileler cirkin olmaz cok güzelsin annesin sen canım. sorma bayramda cok canin sıkıldı her gören hani gobek nasıl hamilesin daha düne kadar karnin 5 ay dan once çıkmaz diyenler şimdi böyle diyoooo cok moralim bozuldu.gobus var ama zaten bol giyindigim icin belli olmadı.ay bebegime birsey mi oldu buyunuyo diye bile dusunmeye başladım.ama kilomu belli eden bi tip degilim goren 55-60 kilo saniyo.artjk ben onlara dedim ya ilkte göbek hemen cikmaz diye düşünün.zaten oruc tutmusum yeni cikmusiz oructan.ayy iyice sinir oldum neyse.Selam herkese geç oldu ama bende bayramınızı kutluyorum, benim için pek heyecanlı bir bayram olmadı malum hem babam hem filistinin hali bayram bayram değil bu sefer bana, babama gitmedim, eşime söylemek zorunda da kalmadım:) bayrama bir türlü kıyafet alamadım eee malum kıyafetler olmuyor benim karnım şu bir haftada altı aylık oldu:) bir ara çekicem foto, kıyafetide eşimin yavaşlığı yüzünden alamayınca eşime trip yaptım ne giyip gidicem ben insan içine çıkıcam dedim günlük elbiselerimi giyecek halim yok diye:)) o da bu konuya takıntımı bildiği için sesini çıkaramadı ve ben hiç gezmedim bayramdabugün kardeşime kız istiycez Allah 'tan iki elbisem oluyor onları giyerim, nişana da gıcığına alıcam ihtiyaç yok ama
Oğlum bu aralar çok hırçın kızlar sürekli beni sıkıyor vuruyor, bana karşı öfkeli, özellikle karnıma vuruyor, kardeş muhabbeti yaramadı kuzuya, kesin olacak desek demek ki çok fena olacak
Dün de ablamlar geldi ablamın biri girer girmez ne olmuş yüzün şişmiş çirkinleşmişsin sen dedi( ayy bir üzüldüm, eşime tirip yaptım niye söylemiyorsun bir makyaj yapayım diye:) erkek kardeşimde kızdı ablama öyle söylenir mi taktı baksana diye:) diyen ablamda senin kızın olacak ne dersen de diyor, kızlar herkes aynı şeyi söylüyor kimse inanmıyor erkek olduğuna annem dışında:) ben eymenime alıştım bile ne hayaller kuruyoruz kuzuma:)) dr bu haftada yanılamaz değil mi gayet net söyledi erkek diye öyle uğraşmadı bile cinsiyeti görücem diye, iki saniyede baktı söyledi
Gözlerimde gerçekten şiş kabak yanive evet çook çirkinleştim ben ( ilk kuzumda pek güzeldim ya hu
Eşimde de bir ilgi bugün maşaallah:) dün moralim bozuldu ya, fıstığım güzelim deyip duruyor
Kv me dedim anne ben çirkinleşmişim diye, ayy ne çirkinleşmesi güzelsin diyorkarnımı seviyor
ayy ne güzel ben hiç kilo almadim eski kilona bike donemedin 4 kilo verdim . iştahım açıldı artik alırım gibime geliyo. gezmelerde ev yapımı tatlılara dayanamadim valla herseyi istediğim gibi yedim ve yiyorum daaaa.aldirma kilolara bende almak istiyrum.Gunaydin kizlarr ay ben uyku uyuyamaz oldum vede cok kocaman oldum yaa.cokta yemiyorum ama duba oldum anlicaniz sahtim sahbaz oldum.sanki 7 aylik falanim.yat yat neolacak zaten kiloluydumda 4bucuk kilo almisim simdiden.:26:
canım hiç öyle düşünme tüm gebeler güzeldir. sadece kendimize eskisi gibi bakıp giyinemiyoruz. ben çalışırken çok güzel hissederdim hergün makyajlı fönlü gittim 4. aydan sonra. ama şimdi inan saçımı ensemde kestirdim gözlüklerimi geçirdim gözüme kan ter içindeyim yeri geliyo donla dolaşıyrum evdeSelam herkese geç oldu ama bende bayramınızı kutluyorum, benim için pek heyecanlı bir bayram olmadı malum hem babam hem filistinin hali bayram bayram değil bu sefer bana, babama gitmedim, eşime söylemek zorunda da kalmadım:) bayrama bir türlü kıyafet alamadım eee malum kıyafetler olmuyor benim karnım şu bir haftada altı aylık oldu:) bir ara çekicem foto, kıyafetide eşimin yavaşlığı yüzünden alamayınca eşime trip yaptım ne giyip gidicem ben insan içine çıkıcam dedim günlük elbiselerimi giyecek halim yok diye:)) o da bu konuya takıntımı bildiği için sesini çıkaramadı ve ben hiç gezmedim bayramdabugün kardeşime kız istiycez Allah 'tan iki elbisem oluyor onları giyerim, nişana da gıcığına alıcam ihtiyaç yok ama
Oğlum bu aralar çok hırçın kızlar sürekli beni sıkıyor vuruyor, bana karşı öfkeli, özellikle karnıma vuruyor, kardeş muhabbeti yaramadı kuzuya, kesin olacak desek demek ki çok fena olacak
Dün de ablamlar geldi ablamın biri girer girmez ne olmuş yüzün şişmiş çirkinleşmişsin sen dedi( ayy bir üzüldüm, eşime tirip yaptım niye söylemiyorsun bir makyaj yapayım diye:) erkek kardeşimde kızdı ablama öyle söylenir mi taktı baksana diye:) diyen ablamda senin kızın olacak ne dersen de diyor, kızlar herkes aynı şeyi söylüyor kimse inanmıyor erkek olduğuna annem dışında:) ben eymenime alıştım bile ne hayaller kuruyoruz kuzuma:)) dr bu haftada yanılamaz değil mi gayet net söyledi erkek diye öyle uğraşmadı bile cinsiyeti görücem diye, iki saniyede baktı söyledi
Gözlerimde gerçekten şiş kabak yanive evet çook çirkinleştim ben ( ilk kuzumda pek güzeldim ya hu
Eşimde de bir ilgi bugün maşaallah:) dün moralim bozuldu ya, fıstığım güzelim deyip duruyor
Kv me dedim anne ben çirkinleşmişim diye, ayy ne çirkinleşmesi güzelsin diyorkarnımı seviyor
canım ilk 8 ay kilona dikkat et 9. ay salGunaydin kizlarr ay ben uyku uyuyamaz oldum vede cok kocaman oldum yaa.cokta yemiyorum ama duba oldum anlicaniz sahtim sahbaz oldum.sanki 7 aylik falanim.yat yat neolacak zaten kiloluydumda 4bucuk kilo almisim simdiden.:26:
canım karın çıkması marifet değil. herkesin hemen çıkmaz. hiç kendine dert etme bir anda büyücek karnın inanamıcaksın.canin ya hamileler cirkin olmaz cok güzelsin annesin sen canım. sorma bayramda cok canin sıkıldı her gören hani gobek nasıl hamilesin daha düne kadar karnin 5 ay dan once çıkmaz diyenler şimdi böyle diyoooo cok moralim bozuldu.gobus var ama zaten bol giyindigim icin belli olmadı.ay bebegime birsey mi oldu buyunuyo diye bile dusunmeye başladım.ama kilomu belli eden bi tip degilim goren 55-60 kilo saniyo.artjk ben onlara dedim ya ilkte göbek hemen cikmaz diye düşünün.zaten oruc tutmusum yeni cikmusiz oructan.ayy iyice sinir oldum neyse.
cinsiyet te canım beklentileri kiz ya ondan alusamamislardir oğluşun olcak senin.beni de halanin gelini rüyasında görmüş 7 aylık hamileyim ve oğlum olacak diyor musum.bana oğlun olacak senin diyo.
ayy ne güzel ben hiç kilo almadim eski kilona bike donemedin 4 kilo verdim . iştahım açıldı artik alırım gibime geliyo. gezmelerde ev yapımı tatlılara dayanamadim valla herseyi istediğim gibi yedim ve yiyorum daaaa.aldirma kilolara bende almak istiyrum.
ece sen iki üç güne doğurcan içime öyle doğuyor.dun 2bucuk saat durmadan yurudum evde cok ev isi yaptim tum gun haraket ettim indim ciktim.. .amaaaa dogurmadimkiii
shska ni yana kizlar bugun hic keyfim yok sabah bir agriyla uyandim doguruyorum sandim ama uykum kacip kendime gelince bobreyimin agridigi anladim..sanci degildi durmadan araliksiz bi kac saat agridi yiprandim birazcik ama gecti simdi sadece sizilti var sabahki kadar degil..dk bebek artik sigmiyo bobreye baski yapiyo ondan dedi...ama kotuymus ya hergun olsa dayanamazdim...ilk aklima gelen nesdem oldu...iyi dayanmissin be cnm...
evet aynen öyle.yolculukta sıkıntı yaşadım biraz bu yüzden ama allaha şükür geçti:)Amin cnm.
Inan iyi gelecek cnm. Ben de gitmistim. Ilac vermemisti. Terapi yeter demisti. Dusuklerden sonra gitmistim ben de. Cok sukur kisa surede topladim cnm.
Sen de toparlayacaksin cnm.
amij cnm.
cis durumun normal.boyle cokkkkkk varmis gibi olur. Wc ye bi gidersin cirt biter. Sasarsin. Aziciktirnormal kuzum.
Takke dustu kel gorundu derler cnm. Vay be kadindaki ozguvene bak. Bi kere herkesin artik ailesinin ayri oldugunu anlasin. Yilanlik yapmasin o zaman da tek gelinle kalsin.
Kizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem
gözün aydın canım. Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin.Rabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi
kadının gülen yüzünün arkasında şeytan varmış meğer.Oglum bayram sekeriyle gezdik bugun ama mahvolduk. Sicak bizi perisan etti. Hatta oglum 3 saattir uyuyor. Baya harclik topladi)
Gelelim kv ye. Gittik. Ben gayet resmi davrandim. Allah icin hic laf sokmadilar. Ben dahil ucumuze baya guzel hediyeler almislar. Sanirsiniz o laflari eden kv degildi; ayyyy guzel yavrum diye yuzume dokunarak sevdi filan.
Orada yemek yedik. Yemez olaydimesimin babannesine gidene kadar yolda ölecektim cunku kv nin yemekler dokundu ve afedersiniz su gibi ishal oldum. Babannede tum vaktimi wc de gecirdim ;(( sagolsun kv kullanma dedigim yagi kullanmis ve bana yalan soylemis. Migdemi bagirsagimi duzeltmeye calisirken, sayesinde sefil oldum. Eve geldim ama sagolsun oglum uyudu hemen. Ben de uyumusum. Daha iyiyim simdi. Kadin resmen komplo yapti bana. Bir de sinirlendi "bir daha yemek filan yapmayacagim" diyr..... ben caninla ugrasirken kadin bana yine atar yapti.
canım bugün tartıldım ilk 3 ay 700 gr aldım bu ay da bir kilo almışım toplamda 1,700 gr aldım ama şu son bir haftadır karnımı gör resmen davul gibi ve bu hamileliğimde midem çok çıktı oğlumda düzdü resmen:)Gunaydin kizlarr ay ben uyku uyuyamaz oldum vede cok kocaman oldum yaa.cokta yemiyorum ama duba oldum anlicaniz sahtim sahbaz oldum.sanki 7 aylik falanim.yat yat neolacak zaten kiloluydumda 4bucuk kilo almisim simdiden.:26:
ay canım yok gerçekten bir acayip oldu yüzüm birde şiş tuhaf duruyor daha 4,5 ayım varcanin ya hamileler cirkin olmaz cok güzelsin annesin sen canım. sorma bayramda cok canin sıkıldı her gören hani gobek nasıl hamilesin daha düne kadar karnin 5 ay dan once çıkmaz diyenler şimdi böyle diyoooo cok moralim bozuldu.gobus var ama zaten bol giyindigim icin belli olmadı.ay bebegime birsey mi oldu buyunuyo diye bile dusunmeye başladım.ama kilomu belli eden bi tip degilim goren 55-60 kilo saniyo.artjk ben onlara dedim ya ilkte göbek hemen cikmaz diye düşünün.zaten oruc tutmusum yeni cikmusiz oructan.ayy iyice sinir oldum neyse.
cinsiyet te canım beklentileri kiz ya ondan alusamamislardir oğluşun olcak senin.beni de halanin gelini rüyasında görmüş 7 aylık hamileyim ve oğlum olacak diyor musum.bana oğlun olacak senin diyo.
ayy ne güzel ben hiç kilo almadim eski kilona bike donemedin 4 kilo verdim . iştahım açıldı artik alırım gibime geliyo. gezmelerde ev yapımı tatlılara dayanamadim valla herseyi istediğim gibi yedim ve yiyorum daaaa.aldirma kilolara bende almak istiyrum.
canım az kaldı nesdoşun dediği gibi bugün yarın doğurursun senden leken o akıntı nişandırdun 2bucuk saat durmadan yurudum evde cok ev isi yaptim tum gun haraket ettim indim ciktim.. .amaaaa dogurmadimkiii
shska ni yana kizlar bugun hic keyfim yok sabah bir agriyla uyandim doguruyorum sandim ama uykum kacip kendime gelince bobreyimin agridigi anladim..sanci degildi durmadan araliksiz bi kac saat agridi yiprandim birazcik ama gecti simdi sadece sizilti var sabahki kadar degil..dk bebek artik sigmiyo bobreye baski yapiyo ondan dedi...ama kotuymus ya hergun olsa dayanamazdim...ilk aklima gelen nesdem oldu...iyi dayanmissin be cnm...
canım ben doğumdan üç ay sonra adet olmuştum hem de oğlumda son adet tarihim 20 temmuzdu ve doğum sonrası ilk adetimde 20 temmuz olmuştu:)) saat gibiAblalarim iki hafta once sefaf uzayan akintimin oldugunu yazmistim sizlere...
Lekelenmelerim bugunden itibaren basladi....
Yaklasik bir senedir olmamak ne guzeldi halbuki
canım hiç öyle düşünme tüm gebeler güzeldir. sadece kendimize eskisi gibi bakıp giyinemiyoruz. ben çalışırken çok güzel hissederdim hergün makyajlı fönlü gittim 4. aydan sonra. ama şimdi inan saçımı ensemde kestirdim gözlüklerimi geçirdim gözüme kan ter içindeyim yeri geliyo donla dolaşıyrum evde
hiç takılma. yeterki yavrun sağlıkla gelsin.
ensar emir için de şunu söyleyebilirim muhtemelen sezdi senin bu yatmalarını falan bebeğe bağladı hafif öfkeler başlamış. önüne geçmek için ilgini ona kaydırmalısın. ve de onu çok sevdiğini hep hatırlatmalısın
canım ilk 8 ay kilona dikkat et 9. ay sal
ben öyle yapıyorum dünden beri 8 tane kurabiye yedimdaha da yicem yetti beaaaaaaaaaaaaaa
bir de saatli beslenirsen daha az kilo alırsın. mesela saatin gelmeden yeme. o gün tatlı yediysen mutlaka ertesi gün az şekerli bir şeyler ye. bebeği besleyen gıdalar genelde anneye kilo aldırmıyor.
canım karın çıkması marifet değil. herkesin hemen çıkmaz. hiç kendine dert etme bir anda büyücek karnın inanamıcaksın.
benim de gerizekalı bazı kuzenlerim var. kendileri 30 kilo alıp 2.5 kilo çocuğu zor çıkardılar. benim karnım korkunç büyükmüş anormal büyükmüş. ben sizin gibi kilo almadım ondan öyle görünüyo diyorum. ikiz mi diyen salaklar bile var bana..ne oldu sanki karnım büyükse al işte böbreğim tıkandı. önemli olan yavrumuzu beslemek onlar sağlıklıysa varsın hiç olmasın.
ece sen iki üç güne doğurcan içime öyle doğuyor.
artık tosun oldu bebek böbreği sıkıştırması çok normal canım herkeste olur.
kuzum benim böbrek ağrısı çekmediğim gün yok gibi bir şey. alıştım artık:) sıradan ağrı gibi geliyor ve hep şükrediyorum daha beterinden korusun allahım. hele bu ara kızım stentime basıyor feci canım yanıyor kızlar.
sağol canım, tül için değil de beyazlatılması gereken bir gömlek vardı, o yüzden sormuştum, leke çıkarıcı ve çamaşır suyuyla yıkadım, bakalım beyaz oldu mu kuruyunca göreceğizevet canım karbonatlu su da olur direk pudra gibi de sürebilirsin
Canım o karışım da epey bir şey varmakinadan köpük çıkabiliyor
karbonat+bulaşık deterjanı( bir tablet direk çamaşır arasına koyuluyor), tül deterjanı, banyo sabunu rendeleyip onu da tülün arasına koyuyorsun, çamaşır suyu tabi tülün beyazsa, matik deterjan, hepsinden azar azar koyacaksın, makina suyu alınca o suda bir gün bekletiyorsun, ertesi gün yıkıyorsun, benim yaptığım tüller eskiydi deney yaptım:)) yıpransada sorun değildi:) yıpranmadı ama garanti veremem:) en büyük etken sabun rendesi
çok geçmiş olsun canım, akıntın nasıl? su gibi mi? Benim de var akıntım, aslında normal fizyolojik akıntıma çok benziyor, su gibi aam miktarı arttı. Artması da normalmiş. Koku yok aslında ama emin de olamıyorum, terden dolayı mı ne bir koku oluşuyor ve çamaşırımı çok sık değiştirme ihtiyacı duyuyorum:26:Kizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem
çok sevindim borancımmm, gözün aydın, hayırlısıyla kucağına al prensesiniRabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi
Canlar. Belki yarin giremem. Simdiden bayraminiz mubarek olsun. Allah tekrar gormeyi nasip etsin.
sana ve ailene de iyi bayramlar canım.
ben de herkesin bayramını kutlarım burdan.
Hayirli Bayramlar ♥
Sukurler olsun ki yavrumla birlikte kutlayacagim ilk bayramim bugun...
Benim icin en guzel bayram ilan ediyorum bu bayrami ....
Rabb'im evlat isteyen tum bacilarima da bu duyguyu tattirmayi nasip etsin ins. ♥
Hepinizi opuyoruz bacilarim...
Daha nice bayramlar gecirmemiz dilegiyle... ♥♥♥
Güzel yureklilerim hepimizin de ramazan bayramı hayırlı mübarek olsun cok şükür bayramı gördük ve daha nice bayramlara inşallah
rabbim hepimize de seneye yavrularımız yanımızda bir bayram nasip etsin inş.
Hepinize iyi bayramlar. ...
Rabbim sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar nasip eylesin...
hayirli bayramlaarrr kizlar
kutlu olsun bayramimiz
Ramazan bayraminiz yurekten kutluyorum evinizden nese eksik olmasin Rabbim gonlunuzca nice bayramlar nasip etsin
Arkadaslar herkezin bayramini kutluyorum.rabbbim bu bayrami hepimize hayirli etsin.
kızlarr herkesin bayramını kutluyorummmm
nice bayramlara inşallah sağlıkla mutluluklaaaaa
Herkes iyidir inş dün giremedim hic bugün kutlayayim hepinizin bayranini sicakta bu halde dolaşmak olum geliyor dikkatli olun sizlerde
Hepinizi opuyoruuuumm:
topik canlar herkezin bayramini kutluyorum.rabbbim bu bayrami hepimize hayirli etsin.
Selam herkese geç oldu ama bende bayramınızı kutluyorum, benim için pek heyecanlı bir bayram olmadı malum hem babam hem filistinin hali bayram bayram değil bu sefer bana, babama gitmedim, eşime söylemek zorunda da kalmadım:) bayrama bir türlü kıyafet alamadım eee malum kıyafetler olmuyor benim karnım şu bir haftada altı aylık oldu:) bir ara çekicem foto, kıyafetide eşimin yavaşlığı yüzünden alamayınca eşime trip yaptım ne giyip gidicem ben insan içine çıkıcam dedim günlük elbiselerimi giyecek halim yok diye:)) o da bu konuya takıntımı bildiği için sesini çıkaramadı ve ben hiç gezmedim bayramdabugün kardeşime kız istiycez Allah 'tan iki elbisem oluyor onları giyerim, nişana da gıcığına alıcam ihtiyaç yok ama
iyi bayramlar kızlar.biraz geç oldu iki gündür geziyorum.
malum ailelerimizle aynı şehirde olunca bayram tadından geçilmiyo
HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN CANLARIM, BAYRAMDA NETİMDE BİR PROBLEM VARDI, TELDEN GİREMEDİM O YÜZDENGecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.okadar yogunum ki giremedim gec oldu ama kusura bakmayin.umarim bayraminiz guzel gecmistir.benim misafir yogunlugum cok fazlaydi.allahtan annem yanimda :))cok zayiflamissin dedi annem cok moralim bozuk kizlar cok hizli kilo vrriyorum.cogunuz kilo aldim diye yakiniyonuz ama inanin boylede olmuyor.kac yasina gelitsek gelelim annenin gozunde hep cocuguz.oyle biseyler yedirip duruyo.benim icin hersey yolundaydi fakat esim icin oyle degildi.annesiyle zaten gorusmuyo ama kucuk kardesi aramadi byrmlasmak icin ve cok uzuldu.cunku ona bi baba gibiydi.bide bizim aile ortamini gorunce daha bi icerlendigini hissediyorum.kucuk kiz kardesim liseye gidiyo.yaz tatili diye bi magazada calisti bir ay.aldigi kucuk bir maas ve butun parasiyla bana kiyafet almis.okadar duygulandim ki anlatamam.sende calistiginda maasinla ilk bana aliyodun diyo sipa :)) demekki ben kardesime guzel ornek olmusum ne mutlu bana.buarada adet oldum bitti.buayda olmadi kismet artik diyorum.firsat buldukca giriyorum kusuruma bakmayin yeni gelismelet varmi okuyamadim.dert tasa hepimizden uzak olsun.kendinize iyi bakin allaha emanet olun.gorusmek uzere.
Cutem heyecanla kv nin bayram maceralarını okumak için sayfaları hızla ilerledim, ve gördüm ki yine yapmış yapacağınıOglum bayram sekeriyle gezdik bugun ama mahvolduk. Sicak bizi perisan etti. Hatta oglum 3 saattir uyuyor. Baya harclik topladi)
Şİmdi ben bilemedim anlayamadım, bilen kısçeler daha iyi yorum yapar ama 19-20 günlerde bir artış olmuş, o günlerde çatlamış olabileceğini düşündüm ben:26: Ama dediğim gibi ben emin değilim, nesdoş cute fln daha iyi yorum yaparlarKizlar gunaydin herkese
Ben bu ay beceremedimmi bu isi anlamadim. Gecen ay tahminlerinizle fikir vermistiniz bana bu ay dur bakayim tahmin edebilcemmi dedim yapamadim. Yumurtlamamis olabilir miyim sizce. Uzayan seffaf akintim da oldu ovulasyon testi de koyulasti aslinda ama anlamadim ya bir el atin Allah askina
3 haziran-8 temmuz 2014
1.36.5
2.36.5
3.36.4
4.36.5
5.36.4
6.36.4
7.36.4
8.36.3
9.36.3
10.36.4
11.36.4
12.36.4
13.36.5
14.36.4
15.36.4
16.36.2
17.36.2
18.36.4
19.36.4
20.36.4
21.36.6
22.36.7
23.36.8
24.36.7
25.36.9
26.36.8
27.36.9
28.36.9
29.36.9
30.37.0
31.36.9
32.36.9
33.36.9
34.36.8
35.36.7
36.36.5 regl 1.gün
Temmuz Ovulasyonu. Bu ay.
8 temmuz-12 ağustos 2014
1.36.5
2.36.6
3.36.5
4.36.5
5.36.5
6.36.7
7.36.4
8.36.7
9.36.4
10.36.4
11.36.4
12.36.4
13.36.3
14.36.4
15.36.7
16.36.4
17.36.4
18.36.7
19.36.4
20.36.7
21.36.8
22.36.8
23.36.8
24.36.8
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.Bat
Birde testler yaniltti beni kizlar ya. 17.gun koyulasma cok artti. 18.gun t cizgi ilkinden daha koyuydu. 19.gun azaldi ama yine koyu. 20 ve 21 de de silinme olmadi ondan aklim karisti. Sizce ne zaman catladi yumurtam olduysa eger?
Simdiden yorum yapan dillerinize yazan ellerinize saglik
Canim ben ilk hamileligimde toplam 8ikincide12 kg.almistim.bundada cok farkli olucani sanmam en faxla 15e cikar vucudumu tanirim.benim enbuyuk sorunum kiloluyken hamile kalmak.canim buarada ult.fotosundaki degerleri yazicam anliyosan bi bakcanım bugün tartıldım ilk 3 ay 700 gr aldım bu ay da bir kilo almışım toplamda 1,700 gr aldım ama şu son bir haftadır karnımı gör resmen davul gibi ve bu hamileliğimde midem çok çıktı oğlumda düzdü resmen:)
ay canım yok gerçekten bir acayip oldu yüzüm birde şiş tuhaf duruyor daha 4,5 ayım varay karına takılma güzelim benim karnım hemen çıkar karnımın içi dar çünkü seninki geniştir ondan tatlım, karnın eğer çıkmış olsaydı bu seferde ayy ne büyük derlerdi emin ol:))
evet benim eymenim olacak:)) cici bakmaya başladım bile:)
canım az kaldı nesdoşun dediği gibi bugün yarın doğurursun senden leken o akıntı nişandır
canım ben doğumdan üç ay sonra adet olmuştum hem de oğlumda son adet tarihim 20 temmuzdu ve doğum sonrası ilk adetimde 20 temmuz olmuştu:)) saat gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?