Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlar

kızlar ufajtan da olsa hareketleri ne zaman hissedicem
hicbir sey hissetmiyorum hatta öyle belirli belirti de kalmadi . Hamile oldugumu unutuyrum. aceba bebegimin kalbi atiyr mu birsey
mi oldu diye dusunmeden edemiyrm.

günaydınlar

hicbir sey hissetmiyorum hatta öyle belirli belirti de kalmadi . Hamile oldugumu unutuyrum. aceba bebegimin kalbi atiyr mu birsey
günaydın tatlım, elbette bebeğinin kalbi atıyordur, telaşe etme. Hamilelik belirtilerinin de azalması o kadar normal ki, sürekli kötü geçecek diye bir şey yok, artık hamileliğin güzel günlerine başladın tadını çıkart. Ben de senin haftalarındayken aynen öyle hissetmiştim canım yakında hareketlerini de hissedersin, ama daha erken. Ben 16. haftada hissetmeye başlamıştım, ama 2.gebeliklerde böyle erken olurmuş. İlk gebeliklerde daha geç hissedilirmiş. Ben 16. haftada barsak hareketi sanıyordum, meğer bebekmiş

BPD 27.4MM
GA 14w6d

Kizlar bibakin son ult.fotosu diyerlerinde CRL yazardi bunda yok anlamadim bi bakin lutfen
tatlım artık büyüdü bebeğin, crl yazmaz ki, artık farklı ölçümler yapılacak. Hatta gün gelecek bebeğin ultrason ekranına tek parça halinde sığamaz hale gelecek

inşallah canim yakinda hisseder de rahatlarim cok sagol.

Sagol cnm evet gecen de sagolsunlar esirgememislerdi yorumlarini yumurtlamayi ogreneyim ustune 15 sayip beklerim dedim:) Rabbimden hayirlisi

iyi bayramlar kızlar.biraz geç oldu iki gündür geziyorum.
malum ailelerimizle aynı şehirde olunca bayram tadından geçilmiyo
canım iyi bayramlar. arada uğra özletme kendini.
canım kaç kilosun. eğer kilo almak istiyosan karbonhidratı artır derim. ama bence almaya çalışma. ben de yıllarca almaya çalıştım evllenince 10 kilo aldım. pasta börek olaylarına giriştim sanırım ondan.bir de 30 a yaklaşınca cidden vücut eritemiyo artık. kaç yaşındasın.
geçen ay 17 bu ay 19. gün yum olmuş. testler uzun süre koyu çıkabilir. üç gün üst üste koyu çıkabilir. lh denen hormon hemen gitmez ki vücuttan. zaten gebelik varsa da kalır. inş gebesindir.
BPD 27.4MM
GA 14w6d

Kizlar bibakin son ult.fotosu diyerlerinde CRL yazardi bunda yok anlamadim bi bakin lutfen
canım yavrunun ka:fası 27.4 mm çapında yani senin sıpa 3 cm e yakın bir kafaya sahip.
gelişimi 14+6 günlüğe eş.
crl baş popo mesafesi demek. ama artık düz durmadıkları için ölçülmez. bundan bir ay sonra filan üst bacağını ölçüp boy tahmini yapacaklar. onun formulünü de vereyim şimdiden:
FL: 62mm yazıcak mesela
62x7=434 yani 43.4 cm
günaydınlar

canım 20. haftaya dek hisssetmemen çok normal.
henüz 14. haftadasın erken. bazılarımız çok erken hissetti özellikle karnının için dar olanlar. demek ki karnın geniş. hiç sorun değil yavrun sağlıklı eğer kötü bir şey olsa emin ol vücut sinyal verir allah esirgesin.

günaydınlar

daha erken cnm..hiss etmemen normal..ben surekli uzandigumdan elim karnimdaydi yani onla bile 16 17de hiss etmisdim ki ayakta olunca haraketde olunca cok anlasilmiyor..hatta dk hiss ediyorum gayet net diye dediyimde daha erken demisdi...yani 20 22de falan hiss etmek gerekiyormus bana ne bana neeee ben hiss etmistim iste ))))
sizin de tepismeler yakindir cnm

haa bu arada sabahin korunde kalktim bol bol yudum evdeki isleri annem yemin etyirdim huc bisey yapmasin diye herseyi ben yaptim evi hatta 3 4kez sildim 6.katta oturuyoruz 4kez indim ciktim demindende kalca sallaya sallaya yuruyorum ama hslaaa dogurmadimkiiiiiiii
buraya yazip gidip yemek yapicam sonra kibritleri dokucem tek tek topluycam hadi bana kolay gelsin yok yaa ya da zor gelsin de sanci baslatsin
siyirdim ben dimi kizlaarrrr

Anlaadim canim sagol.diyerlerini unutmusum iyice

eceeeeeee doğurdun muuuuu
annemle kocam 9dogurdu canim da benden tik yokkkk

ama gece cok kotu bobrek agrisi cektim bee coookkk sıkıstiriyo sipa....pozisyon deyismek yurumek oturmak uzanmak hic bisey etki etmiyo..kendi isteyince hafifliyo uykuya daliyorum 1saate yarim saate yine basliyo...

Canim bukadar acele etme.daha 40in icindesin kimileri 41haftayi bitiriyor.buarada bukadar aktif olma bu iyi gibi gozuuksede bazen sorun yaratabiliyor.bikackez sahit olmuslugum var

ahahah eceee yaaaa sen bir kaç güne doğurcan gibi ama hadi hayırlısı bakalım

eceeeeeee doğurdun muuuuu
nesdoş naber kuzu?

günaydınlar

Duha bu daha ilk gebeligin buyuzden erkn hissedemiyo olman normal.kendini dinlesende algilayamazsin.az bekle bir iki haftaya minikseyirmeler baslar.icinde belliki genis bu iyi catlagin az yaa hic olmucaktir

kibrit mi toplıcan
canım çok horpalama kendini doğumda sana güç lazım. zaten ne demişti kızlar doğuma yakın enerji geliyormuş.
canım iyice büyüdü ondan sıkıştırıyo böbreğini. doğunca rahatlarsın korkma.
ahahah eceee yaaaa sen bir kaç güne doğurcan gibi ama hadi hayırlısı bakalım

nesdoş naber kuzu?
canım valla iyi diyelim iyi olalım. gece hiç uyumadım yine. delirmek üzreyim karnım çok acıyo, yarım saate bir tuvaletteyim. böbreğim zaten artık patlıcak gibi ağrıyo. inan saate bakmaktan gına geldi. ne zaman ki sabah 8 oluyor 2 saat uyuyorum ama yine çiş molası vererek. çok yorgunum. okullar kapanmasa da ben izne ayrılırdım kesin. çok zor geçiyor son haftalarım. allah başka dert vermesin. sen nasılsın kuzummm yavruşkan nasıllll

Gecen ay 20.gun bu ay 19.gun yumurtlamissin cnm.
ovulasyonda 18. Gun pozitif gormen 24-48 saat icinde yumurtlanacagini gosterir kiii atesinle de uyumlu. Bende de adete kadar ovuoasyonda t hep vardi. Kimilerinde oluyr iste. Sen artik beklemedesin.

Kizlar bu prensesimin bir hafta onceki hali

Eklentiler

• $20140731_115204.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 58
günaydınlar

Balayina hosgeldin cnm )
Hersey olmasi gerektigi gibi korkma. 24-25 haftalik olana kadar boyle rahat ve ferah olacaksin. Hamileligini unutacaksin. Gez eglej derim )
Hareketler kisiye gore degisiyr ama ortalama 18 den sonra hissediliyr. Ben biraz erken hissedenlerdendim.

yavrum. Harcama bu enerjini. Dogumda lazim sans. Sabsh doguma gidiyrm yazabilirsin bile bize.

Kiyamam sana. Dayan cnm..1.5 hafta daha durun sonra dogurabilirsin

Kizlar bu prensesimin bir hafta onceki hali

Masallah cnm kuzuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…