canım 37+0 olsun kaygım azalıcak.yavrum. Harcama bu enerjini. Dogumda lazim sans. Sabsh doguma gidiyrm yazabilirsin bile bize.
Kiyamam sana. Dayan cnm..1.5 hafta daha durun sonra dogurabilirsin
Masallah cnm kuzuna.
canım 37+0 olsun kaygım azalıcak.
ciğer iğnemizi olduk ama yine de 37 olsun çok istiyorum.
Azicik kaldi kuzum 37 ye. Bak ece de korkuyrdu ama suan doguramiyr diye kibrit copu sayiyr)
Canim bukadar acele etme.daha 40in icindesin kimileri 41haftayi bitiriyor.buarada bukadar aktif olma bu iyi gibi gozuuksede bazen sorun yaratabiliyor.bikackez sahit olmuslugum var
ahahah eceee yaaaasen bir kaç güne doğurcan gibi ama hadi hayırlısı bakalım
nesdoş naber kuzu?
kibrit mi toplıcan
canım çok horpalama kendini doğumda sana güç lazım. zaten ne demişti kızlar doğuma yakın enerji geliyormuş.
canım iyice büyüdü ondan sıkıştırıyo böbreğini. doğunca rahatlarsın korkma.
canım valla iyi diyelim iyi olalım. gece hiç uyumadım yine. delirmek üzreyim karnım çok acıyo, yarım saate bir tuvaletteyim. böbreğim zaten artık patlıcak gibi ağrıyo. inan saate bakmaktan gına geldi. ne zaman ki sabah 8 oluyor 2 saat uyuyorum ama yine çiş molası vererek. çok yorgunum. okullar kapanmasa da ben izne ayrılırdım kesin. çok zor geçiyor son haftalarım. allah başka dert vermesin. sen nasılsın kuzummm yavruşkan nasıllll
yavrum. Harcama bu enerjini. Dogumda lazim sans. Sabsh doguma gidiyrm yazabilirsin bile bize.
Kiyamam sana. Dayan cnm..1.5 hafta daha durun sonra dogurabilirsin
Masallah cnm kuzuna.
olucaksin cnm 38de olucaksin..bak 32den bekliyorum guya erken dogum riskiymisssscanım 37+0 olsun kaygım azalıcak.
ciğer iğnemizi olduk ama yine de 37 olsun çok istiyorum.
yaaa dalga gecmee cuteeeeeeAzicik kaldi kuzum 37 ye. Bak ece de korkuyrdu ama suan doguramiyr diye kibrit copu sayiyr)
Ece geceleri olan kasilmalar bir tarafa toplanmalar zaten belli basli isaret canim.son gunler bunlar annem diyooo dogurunca geceleri uyutmayinca tualetde oturarak uyuyunca gerimi soksam ne diyeceksin
naapiiimm bi belirti bi kasilma olsa hah gunu yakin diycem amaaa hic bisey yokkiii
olucaksin cnm 38de olucaksin..bak 32den bekliyorum guya erken dogum riskiymissss
rahat ol cnm hamisliyin son gunleri tadini cikarmak gerekiyomus..hamileliyim boyunca gezmek isteyip gezememenin acisini cikariyorum simdi son 2 3haftadir her aksam bolbol geziyorum sanki yurumeyi ozlemisimmmm
yaaa dalga gecmee cuteeeeee
yada gec gec bende tum gun dalga geciyorum kendimle
dusun artik dogum isteyinin yaptirdiginiiiivalla ece hep erken doğum diye korkardı geç doğum olucak nerdeyse
ayol o bişi değil de yere nasıl eğiliyon eceeeeeeeeee. ben eğilip bir şey alırken anam ağlıyo alamıyorum çoğu zaman
ben kucucuk bisey yakaliyorum saklanbac oynar gibi nerde yakalasam kaydiriyo...kızlar ben bu cimcimenin ayağını dizini tutuyorum yaaa. çok tatlı. çekmiyo da sıpa.bildiğin ayağını kıstırıyorum parmağımla.
size tavsiyem karnınızı severken mesela bir iki hafifçe vurun parmağınızla önceleri korkuyorlar sonra sen vurdukça o da vuruyor. ayağını eskiden çekerdi hemen şimdi çekmiyor sosyalleşti. ama sadece bana yapıyor babası yapınca çekiyor.
senin bıdık pek oynak ciktiiiikızlar benim kızın başı aşağıdaydı 29 dan beri. zaten hıçkırığını da aşağıdan alıyordum.
gece çok sancılandım hep kastı kendini. ve şimdi sağ üstte hıçkırıyo kızlar
Karnın neden acıyor ki, gerginlikten mi? Allah başka dert vermesin haklısın walla canım. Okullar çıldıktan ne kadar sonra işbaşı yapacaksın sen?kibrit mi toplıcan
canım çok horpalama kendini doğumda sana güç lazım. zaten ne demişti kızlar doğuma yakın enerji geliyormuş.
canım iyice büyüdü ondan sıkıştırıyo böbreğini. doğunca rahatlarsın korkma.
canım valla iyi diyelim iyi olalım. gece hiç uyumadım yine. delirmek üzreyim karnım çok acıyo, yarım saate bir tuvaletteyim. böbreğim zaten artık patlıcak gibi ağrıyo. inan saate bakmaktan gına geldi. ne zaman ki sabah 8 oluyor 2 saat uyuyorum ama yine çiş molası vererek. çok yorgunum. okullar kapanmasa da ben izne ayrılırdım kesin. çok zor geçiyor son haftalarım. allah başka dert vermesin. sen nasılsın kuzummm yavruşkan nasıllll
kızzz benim balayı bitiyor mu yani, 24.haftadayım benBalayina hosgeldin cnm)
Hersey olmasi gerektigi gibi korkma. 24-25 haftalik olana kadar boyle rahat ve ferah olacaksin. Hamileligini unutacaksin. Gez eglej derim)
Hareketler kisiye gore degisiyr ama ortalama 18 den sonra hissediliyr. Ben biraz erken hissedenlerdendim.
hahahha ece çok tatlısın oğlun da senin gibi tatlı olucak eminimdusun artik dogum isteyinin yaptirdiginiiii
2kutuyu topliycam dedim 1cinin yarisini 2saate ara vere vere topladim
ben kucucuk bisey yakaliyorum saklanbac oynar gibi nerde yakalasam kaydiriyo...
senin bıdık pek oynak ciktiiii
benimki cok tenbeeelll 27den beri basi asagi...ay cokk uslu basiasagi cocuk yaaaa
Karnın neden acıyor ki, gerginlikten mi? Allah başka dert vermesin haklısın walla canım. Okullar çıldıktan ne kadar sonra işbaşı yapacaksın sen?
Ben de napiyim canım sıcak bir bayramdan sonra işte geldim burdayımmmbayram ziyaterleri çok zordu bu sene benim için.
Yavruşkam da iyi, karnı doydu ya tekmeleyip duruyor şimdiCumartesi gördük büyümüş sıpam maşallah idrar kültürü istedi doktorum. İdrarı cumartesi verdim, ama sanırım ekimi hemen yapmadılar araya bayram girecek diye, sonuç çünkü bu cumartesi çıkacak. Acaba ne kadar doğru çıkar sence bu kültürün sonucu? meraklardayım:26: normalde kültür ve antibiyogramda ekimi yaptıktan 2 gün sonra çıkar sonuç:26:
Koca bursada da başka idrarımı alacak yer bulamadık, oraya verdik, laboratuvarından memnunum diye
kızzz benim balayı bitiyor mu yani, 24.haftadayım beniyiydik böyle be
senin 24-25ten sonra ne şikayetin başlamıştı ki?
hahahha ece çok tatlısın oğlun da senin gibi tatlı olucak eminim
canım acıyor böyle değişik bi ağrı. dönemiyosun rahmin acıyor hatta. bu eskiden yoktu 32 den sonra başlıyor.hele bebek kendini kasıyorsa feci sancı oluyor.canım ben sanırım mayıs haziranda çalışıcam sadece. alabildiğim kadar heyet raporu alıcam. istemiyorum kuzumu bırakmak. iki ay da annem gelir o bakar ben de çalışırım. aslında ücretsiz izin almak istiyorum 2 sene ama eşime para tatlı geliyor hiç lafını etttirmiyor.
canım beklemez ki o kadar. hatta benim geçen hafta akşam yapıldı ekim sabaha çıktı sonucu. ama koruma koşulları belki değişiktir. normal tit de lokosit vs çıktı mı.
canım 24 ten sonra hafif ağırlaşıyorsun. geceleri daha sık çişe kalkıyorsun ama öyle abartı bi ağrı sancı olmuyor. yani benim asıl sıkıntılarım 32 de başladı. belki tesafüen ameliyat girdi o sırada devreye onun da etkisi olabilir. ikinci dönüşüm 34 de başlıyor. çok çok ağır oluyosun hemen yorluyosun uyku haram. tabi bu bende yaşananlar. belki sende hiç olmıcak. lakin hep derim ben 32 den sonra zaten çalışamazmışım.
boran bebisin fotosun simdi gordum cnm kooocaaamaaannn masallaaahhh..kiz bebis galiba nub paraleeelll...Insallah sagligiyla zamanin gelsin fistikkk
nesdos cnm agrilarin icin gecmis olsun desem yararmiki...cunki 2gundur onun agrisini cekiyorum ve dusun dogurmak istemeyen beni ne hale getirdi o agrilar olmasin doye dogurmak cabam...Rabbimmm bol bolll yardimcin olsun hafifletsin agrilarini cnm cidden kotuymusss....
optum hepinizi fistiklaaarrrr
sana da canım:)iyi bayramlar kızlar.biraz geç oldu iki gündür geziyorum.
malum ailelerimizle aynı şehirde olunca bayram tadından geçilmiyo
canım ya kilo veriyorum diye o kadar üzülme alırsın geriGecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.okadar yogunum ki giremedim gec oldu ama kusura bakmayin.umarim bayraminiz guzel gecmistir.benim misafir yogunlugum cok fazlaydi.allahtan annem yanimda :))cok zayiflamissin dedi annem cok moralim bozuk kizlar cok hizli kilo vrriyorum.cogunuz kilo aldim diye yakiniyonuz ama inanin boylede olmuyor.kac yasina gelitsek gelelim annenin gozunde hep cocuguz.oyle biseyler yedirip duruyo.benim icin hersey yolundaydi fakat esim icin oyle degildi.annesiyle zaten gorusmuyo ama kucuk kardesi aramadi byrmlasmak icin ve cok uzuldu.cunku ona bi baba gibiydi.bide bizim aile ortamini gorunce daha bi icerlendigini hissediyorum.kucuk kiz kardesim liseye gidiyo.yaz tatili diye bi magazada calisti bir ay.aldigi kucuk bir maas ve butun parasiyla bana kiyafet almis.okadar duygulandim ki anlatamam.sende calistiginda maasinla ilk bana aliyodun diyo sipa :)) demekki ben kardesime guzel ornek olmusum ne mutlu bana.buarada adet oldum bitti.buayda olmadi kismet artik diyorum.firsat buldukca giriyorum kusuruma bakmayin yeni gelismelet varmi okuyamadim.dert tasa hepimizden uzak olsun.kendinize iyi bakin allaha emanet olun.gorusmek uzere.
canım geçen ay 20. gün bu ay 19. gün çatlamış, ben ovü testini anlamıyorum o yüzden yorum yapamıycamKizlar gunaydin herkese
Ben bu ay beceremedimmi bu isi anlamadim. Gecen ay tahminlerinizle fikir vermistiniz bana bu ay dur bakayim tahmin edebilcemmi dedim yapamadim. Yumurtlamamis olabilir miyim sizce. Uzayan seffaf akintim da oldu ovulasyon testi de koyulasti aslinda ama anlamadim ya bir el atin Allah askina
3 haziran-8 temmuz 2014
1.36.5
2.36.5
3.36.4
4.36.5
5.36.4
6.36.4
7.36.4
8.36.3
9.36.3
10.36.4
11.36.4
12.36.4
13.36.5
14.36.4
15.36.4
16.36.2
17.36.2
18.36.4
19.36.4
20.36.4
21.36.6
22.36.7
23.36.8
24.36.7
25.36.9
26.36.8
27.36.9
28.36.9
29.36.9
30.37.0
31.36.9
32.36.9
33.36.9
34.36.8
35.36.7
36.36.5 regl 1.gün
Temmuz Ovulasyonu. Bu ay.
8 temmuz-12 ağustos 2014
1.36.5
2.36.6
3.36.5
4.36.5
5.36.5
6.36.7
7.36.4
8.36.7
9.36.4
10.36.4
11.36.4
12.36.4
13.36.3
14.36.4
15.36.7
16.36.4
17.36.4
18.36.7
19.36.4
20.36.7
21.36.8
22.36.8
23.36.8
24.36.8
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.Bat
Birde testler yaniltti beni kizlar ya. 17.gun koyulasma cok artti. 18.gun t cizgi ilkinden daha koyuydu. 19.gun azaldi ama yine koyu. 20 ve 21 de de silinme olmadi ondan aklim karisti. Sizce ne zaman catladi yumurtam olduysa eger?
Simdiden yorum yapan dillerinize yazan ellerinize saglik
inşaallah beyazlamıştır canım:)sağol canım, tül için değil de beyazlatılması gereken bir gömlek vardı, o yüzden sormuştum, leke çıkarıcı ve çamaşır suyuyla yıkadım, bakalım beyaz oldu mu kuruyunca göreceğiz
çok geçmiş olsun canım, akıntın nasıl? su gibi mi? Benim de var akıntım, aslında normal fizyolojik akıntıma çok benziyor, su gibi aam miktarı arttı. Artması da normalmiş. Koku yok aslında ama emin de olamıyorum, terden dolayı mı ne bir koku oluşuyor ve çamaşırımı çok sık değiştirme ihtiyacı duyuyorum:26:
çok sevindim borancımmm, gözün aydın, hayırlısıyla kucağına al prensesiniPrenses olduğu nazından belliydi zaten
HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN CANLARIM, BAYRAMDA NETİMDE BİR PROBLEM VARDI, TELDEN GİREMEDİM O YÜZDEN
Bugün işbaşı yaptım ve ilk işim size yyazmak oldu, umarım hepiniz iyisinizidir
Doğuran eden yok sanırım henüz
Cutem heyecanla kv nin bayram maceralarını okumak için sayfaları hızla ilerledim, ve gördüm ki yine yapmış yapacağını
Meğer o iyiliğin güler yüzün arkasında komplo teorileri varmışÇok geçmiş olsun canım
Şİmdi ben bilemedim anlayamadım, bilen kısçeler daha iyi yorum yapar ama 19-20 günlerde bir artış olmuş, o günlerde çatlamış olabileceğini düşündüm ben:26: Ama dediğim gibi ben emin değilim, nesdoş cute fln daha iyi yorum yaparlar
iyi canım çok almamışsın ben alırım kesin hiç takmıyorum artık ilk başta pek üzülmüştüm:)Canim ben ilk hamileligimde toplam 8ikincide12 kg.almistim.bundada cok farkli olucani sanmam en faxla 15e cikar vucudumu tanirim.benim enbuyuk sorunum kiloluyken hamile kalmak.canim buarada ult.fotosundaki degerleri yazicam anliyosan bi bak
canım bpd baş çevresi oluyor, crl ölçümü artık yapılmıyor onun yerine femur kemiği ölçülüyor yani diz bacak arası, o da fl olarak geçer ona göre bebeğin tahmini boyu hesaplanıyor, link vericektim sayfa açılmıyor sonra ekliyim ordan takip edersin sendeBPD 27.4MM
GA 14w6d
Kizlar bibakin son ult.fotosu diyerlerinde CRL yazardi bunda yok anlamadim bi bakin lutfen
canım çok normal hissetmemen senin karnının içi geniş karnım çıkmadı demiştin ya o yüzden geç hissedersingünaydınlar
kızlar ufajtan da olsa hareketleri ne zaman hissedicem
hicbir sey hissetmiyorum hatta öyle belirli belirti de kalmadi . Hamile oldugumu unutuyrum. aceba bebegimin kalbi atiyr mu birsey
mi oldu diye dusunmeden edemiyrm.
haa bu arada sabahin korunde kalktim bol bol yudum evdeki isleri annem yemin etyirdim huc bisey yapmasin diye herseyi ben yaptim evi hatta 3 4kez sildim 6.katta oturuyoruz 4kez indim ciktim demindende kalca sallaya sallaya yuruyorum ama hslaaa dogurmadimkiiiiiiii
buraya yazip gidip yemek yapicam sonra kibritleri dokucem tek tek topluycamhadi bana kolay gelsin yok yaa ya da zor gelsin de sanci baslatsin
siyirdim ben dimi kizlaarrrr
canım sakın enerjini harcama doğumda çok lazım olacak sadece yormadan kendini yürü yeter, birde dizlerinin üstünde otur kalçan yere değsin bacaklarını o şekilde yana doğru aç umarım tarif edebilmişimdir:)) açılmayı kolaylaştırırannemle kocam 9dogurdu canim da benden tik yokkkk
ama gece cok kotu bobrek agrisi cektim bee coookkk sıkıstiriyo sipa....pozisyon deyismek yurumek oturmak uzanmak hic bisey etki etmiyo..kendi isteyince hafifliyo uykuya daliyorum 1saate yarim saate yine basliyo...
maşaallah canımKizlar bu prensesimin bir hafta onceki hali
bak sen tepkide veriyor demek:)) çok komik yaAy sinir oldum yaw.ustteki fotoyu sakkadan yukledi bugunki fotoyu yuklemiyo hata olustu diyor.neyse artik aradaki farki gostericekti bugunkinde kocaman olmus minik prensesim.bugun ult.agladi kizim parmagini emiyordu.dr.ayrintilica uzun uzun gosterdi inceledi.parmagi agzindayken hareket etmiyor ama pamagi bilincsizce cikibca poposunu hoplatmaya basliyordu.dr.guldu bre cocuk sen parmagina sahip cikamiyorsan biz napabiliriz.annesi bakarmisin parmak gidince bebeyin poposunu yere vuruyor parmmagi yakalayinca akinlesiyor dedi.okadar net goruntulerdiki duygusala baglayip salya sumuk ciktim
canım nasip bu işler belli olmaz, 16 günde sürebilir batSagolun kizlar ya. Insallah rabbim nasip eder. Bu 2. Ayimiz. Gecen ay donemde 2 deneme yapabilmistik. Bu ay ramazan derken umudu kesmistim ama kismet insallah gelmistir bebegimiz. Gerci 18.gun bos gectik ama 17.gun aksami ve 19.gun aksami iftar sonrasi degerlendirildi. Fakat pek emin olamiyorum cunku istemdisi 2sindede 5 10 dk ya ayaga kalktim sperm kalmismidir bilemiyom kiUnutucam diyorum adete kadar hemen basliyorum vucudumu dinlemeye. Bu sefer dayanip test falan yapmayacam 11ine kadar. 19.gun ustune 14 mu koyacam bat icin kizlar?
ayy çok güzel canım :)) ne hoş bir duygu:)kızlar ben bu cimcimenin ayağını dizini tutuyorum yaaa. çok tatlı. çekmiyo da sıpa.bildiğin ayağını kıstırıyorum parmağımla.
size tavsiyem karnınızı severken mesela bir iki hafifçe vurun parmağınızla önceleri korkuyorlar sonra sen vurdukça o da vuruyor. ayağını eskiden çekerdi hemen şimdi çekmiyor sosyalleşti. ama sadece bana yapıyor babası yapınca çekiyor.
döner geri canım senin kız çok hareketlikızlar benim kızın başı aşağıdaydı 29 dan beri. zaten hıçkırığını da aşağıdan alıyordum.
gece çok sancılandım hep kastı kendini. ve şimdi sağ üstte hıçkırıyo kızlar
inmiş inmiş:)) ama az daha var:)foto yukledim kizlar bugunku gobisss..bakin bakalim az da olsa inmismiii??
kızlar bu istanbula gelmek iyi oldu da görümceler sürekli plan yapıp duruyo.hep onlarla gezelim istiyolar.
yada bi yerden bi yere gidicekleri zaman eşimi arayıp bizi al şuraya bırak diye emri vakiler.
arabamız var diye kullanılıyoruz gibi hissediyorum.
biz burda değilken heryere otobüsle giderken şimdi nazlı bebek oluverdiler.
benimki de içten içe kızsada bişey diyemiyo.bu gidişle arabayı sattırıcaklar bize
sana da canım:)
araban mı var derdin var kulübüne hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?