Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sinir oldum yaw.ustteki fotoyu sakkadan yukledi bugunki fotoyu yuklemiyo hata olustu diyor.neyse artik aradaki farki gostericekti bugunkinde kocaman olmus minik prensesim.bugun ult.agladi kizim parmagini emiyordu.dr.ayrintilica uzun uzun gosterdi inceledi.parmagi agzindayken hareket etmiyor ama pamagi bilincsizce cikibca poposunu hoplatmaya basliyordu.dr.guldu bre cocuk sen parmagina sahip cikamiyorsan biz napabiliriz.annesi bakarmisin parmak gidince bebeyin poposunu yere vuruyor parmmagi yakalayinca akinlesiyor dedi.okadar net goruntulerdiki duygusala baglayip salya sumuk ciktim

yavrum. Harcama bu enerjini. Dogumda lazim sans. Sabsh doguma gidiyrm yazabilirsin bile bize.

Kiyamam sana. Dayan cnm..1.5 hafta daha durun sonra dogurabilirsin

Masallah cnm kuzuna.
canım 37+0 olsun kaygım azalıcak.
ciğer iğnemizi olduk ama yine de 37 olsun çok istiyorum.

Azicik kaldi kuzum 37 ye. Bak ece de korkuyrdu ama suan doguramiyr diye kibrit copu sayiyr )

Azicik kaldi kuzum 37 ye. Bak ece de korkuyrdu ama suan doguramiyr diye kibrit copu sayiyr )

valla ece hep erken doğum diye korkardı geç doğum olucak nerdeyse
ayol o bişi değil de yere nasıl eğiliyon eceeeeeeeeee. ben eğilip bir şey alırken anam ağlıyo alamıyorum çoğu zaman

Sagolun kizlar ya. Insallah rabbim nasip eder. Bu 2. Ayimiz. Gecen ay donemde 2 deneme yapabilmistik. Bu ay ramazan derken umudu kesmistim ama kismet insallah gelmistir bebegimiz. Gerci 18.gun bos gectik ama 17.gun aksami ve 19.gun aksami iftar sonrasi degerlendirildi. Fakat pek emin olamiyorum cunku istemdisi 2sindede 5 10 dk ya ayaga kalktim sperm kalmismidir bilemiyom ki Unutucam diyorum adete kadar hemen basliyorum vucudumu dinlemeye. Bu sefer dayanip test falan yapmayacam 11ine kadar. 19.gun ustune 14 mu koyacam bat icin kizlar?

kızlar ben bu cimcimenin ayağını dizini tutuyorum yaaa. çok tatlı. çekmiyo da sıpa.bildiğin ayağını kıstırıyorum parmağımla.
size tavsiyem karnınızı severken mesela bir iki hafifçe vurun parmağınızla önceleri korkuyorlar sonra sen vurdukça o da vuruyor. ayağını eskiden çekerdi hemen şimdi çekmiyor sosyalleşti. ama sadece bana yapıyor babası yapınca çekiyor.

Canim bukadar acele etme.daha 40in icindesin kimileri 41haftayi bitiriyor.buarada bukadar aktif olma bu iyi gibi gozuuksede bazen sorun yaratabiliyor.bikackez sahit olmuslugum var

ahahah eceee yaaaa sen bir kaç güne doğurcan gibi ama hadi hayırlısı bakalım

nesdoş naber kuzu?

yavrum. Harcama bu enerjini. Dogumda lazim sans. Sabsh doguma gidiyrm yazabilirsin bile bize.

Kiyamam sana. Dayan cnm..1.5 hafta daha durun sonra dogurabilirsin

Masallah cnm kuzuna.
son gunler bunlar annem diyooo dogurunca geceleri uyutmayinca tualetde oturarak uyuyunca gerimi soksam ne diyeceksin
naapiiimm bi belirti bi kasilma olsa hah gunu yakin diycem amaaa hic bisey yokkiii

olucaksin cnm 38de olucaksin..bak 32den bekliyorum guya erken dogum riskiymissss
rahat ol cnm hamisliyin son gunleri tadini cikarmak gerekiyomus..hamileliyim boyunca gezmek isteyip gezememenin acisini cikariyorum simdi son 2 3haftadir her aksam bolbol geziyorum sanki yurumeyi ozlemisimmmm

yaaa dalga gecmee cuteeeeee
yada gec gec bende tum gun dalga geciyorum kendimle

kızlar benim kızın başı aşağıdaydı 29 dan beri. zaten hıçkırığını da aşağıdan alıyordum.
gece çok sancılandım hep kastı kendini. ve şimdi sağ üstte hıçkırıyo kızlar

Ece geceleri olan kasilmalar bir tarafa toplanmalar zaten belli basli isaret canim.

valla ece hep erken doğum diye korkardı geç doğum olucak nerdeyse
ayol o bişi değil de yere nasıl eğiliyon eceeeeeeeeee. ben eğilip bir şey alırken anam ağlıyo alamıyorum çoğu zaman
dusun artik dogum isteyinin yaptirdiginiiii
2kutuyu topliycam dedim 1cinin yarisini 2saate ara vere vere topladim

ben kucucuk bisey yakaliyorum saklanbac oynar gibi nerde yakalasam kaydiriyo...

senin bıdık pek oynak ciktiiii
benimki cok tenbeeelll 27den beri basi asagi...ay cokk uslu basiasagi cocuk yaaaa

Karnın neden acıyor ki, gerginlikten mi? Allah başka dert vermesin haklısın walla canım. Okullar çıldıktan ne kadar sonra işbaşı yapacaksın sen?
Ben de napiyim canım sıcak bir bayramdan sonra işte geldim burdayımmm bayram ziyaterleri çok zordu bu sene benim için.
Yavruşkam da iyi, karnı doydu ya tekmeleyip duruyor şimdi Cumartesi gördük büyümüş sıpam maşallah idrar kültürü istedi doktorum. İdrarı cumartesi verdim, ama sanırım ekimi hemen yapmadılar araya bayram girecek diye, sonuç çünkü bu cumartesi çıkacak. Acaba ne kadar doğru çıkar sence bu kültürün sonucu? meraklardayım:26: normalde kültür ve antibiyogramda ekimi yaptıktan 2 gün sonra çıkar sonuç:26:
Koca bursada da başka idrarımı alacak yer bulamadık, oraya verdik, laboratuvarından memnunum diye

kızzz benim balayı bitiyor mu yani, 24.haftadayım ben iyiydik böyle be
senin 24-25ten sonra ne şikayetin başlamıştı ki?

hahahha ece çok tatlısın oğlun da senin gibi tatlı olucak eminim

canım acıyor böyle değişik bi ağrı. dönemiyosun rahmin acıyor hatta. bu eskiden yoktu 32 den sonra başlıyor.hele bebek kendini kasıyorsa feci sancı oluyor.canım ben sanırım mayıs haziranda çalışıcam sadece. alabildiğim kadar heyet raporu alıcam. istemiyorum kuzumu bırakmak. iki ay da annem gelir o bakar ben de çalışırım. aslında ücretsiz izin almak istiyorum 2 sene ama eşime para tatlı geliyor hiç lafını etttirmiyor.
canım beklemez ki o kadar. hatta benim geçen hafta akşam yapıldı ekim sabaha çıktı sonucu. ama koruma koşulları belki değişiktir. normal tit de lokosit vs çıktı mı.

canım 24 ten sonra hafif ağırlaşıyorsun. geceleri daha sık çişe kalkıyorsun ama öyle abartı bi ağrı sancı olmuyor. yani benim asıl sıkıntılarım 32 de başladı. belki tesafüen ameliyat girdi o sırada devreye onun da etkisi olabilir. ikinci dönüşüm 34 de başlıyor. çok çok ağır oluyosun hemen yorluyosun uyku haram. tabi bu bende yaşananlar. belki sende hiç olmıcak. lakin hep derim ben 32 den sonra zaten çalışamazmışım.

boran bebisin fotosun simdi gordum cnm kooocaaamaaannn masallaaahhh..kiz bebis galiba nub paraleeelll...Insallah sagligiyla zamanin gelsin fistikkk

nesdos cnm agrilarin icin gecmis olsun desem yararmiki...cunki 2gundur onun agrisini cekiyorum ve dusun dogurmak istemeyen beni ne hale getirdi o agrilar olmasin doye dogurmak cabam...Rabbimmm bol bolll yardimcin olsun hafifletsin agrilarini cnm cidden kotuymusss....

optum hepinizi fistiklaaarrrr

sadece 2 ay çalışcaksan süper ya, o da zaten sana değişiklik gibi olur Benim şansım olsaydı kesinlikle ücretsiz izin alırdım, eğer sen de istiyorsan eşini ikna edebilirsin aslında nesdoş:26: ödenecek sabit bir borcunuz krediniz fln yoksa bence ücretsiz al mis gibi
Normal tit yapılmadı çünkü şuan kültür ve antibiyogram önemli bizim için dedi, titde zaten çoğu kadında az çok birşeyler çıkar, üretra kısa olduğu için, ama o şuan anlamlı değil dedi. Kültür yapılması lazım dedi doktor. İdrarını verdikten sonra monurolu iç dedi. Cumartesi gecesi içtim ben de. Kültüre göre gerekirse antibiyotik başlayacağız dedi. Bilmiyorum ama saklama koşulları iyi heralde ki, benim önümde o hastanede çalışan kadın doğum doktoru vardı, o da idrarını bırakıyordu kutuya. Güvenilir olmasa bırakmazdı heralde diye düşündüm ben de
Heralde o gün alınan idrarları saklayacaklar, bugün mesai başlayınca ekim yapacaklar, 2 gün sonra yani cumartesi de sonucu söyleyecekler demek:26:
Ya sağlık ocakları kültür ve antibiyogram bakıyor mu yoksa sadece tit mi yapıyorlar?
Bakalım ben 32den sonra çalışabilcem mi:26: şimdiden zorlandığım şeyler oluyor, çalışamayabilirim de

güle güle canım , çok yorma kendini, enerjin belki doğumda lazım olabilir öpüldün sen de

kızlar bu istanbula gelmek iyi oldu da görümceler sürekli plan yapıp duruyo.hep onlarla gezelim istiyolar.
yada bi yerden bi yere gidicekleri zaman eşimi arayıp bizi al şuraya bırak diye emri vakiler.
arabamız var diye kullanılıyoruz gibi hissediyorum.
biz burda değilken heryere otobüsle giderken şimdi nazlı bebek oluverdiler.
benimki de içten içe kızsada bişey diyemiyo.bu gidişle arabayı sattırıcaklar bize

iyi bayramlar kızlar.biraz geç oldu iki gündür geziyorum.
malum ailelerimizle aynı şehirde olunca bayram tadından geçilmiyo
sana da canım:)
canım ya kilo veriyorum diye o kadar üzülme alırsın geri
canım geçen ay 20. gün bu ay 19. gün çatlamış, ben ovü testini anlamıyorum o yüzden yorum yapamıycam
inşaallah beyazlamıştır canım:)
Canim ben ilk hamileligimde toplam 8ikincide12 kg.almistim.bundada cok farkli olucani sanmam en faxla 15e cikar vucudumu tanirim.benim enbuyuk sorunum kiloluyken hamile kalmak.canim buarada ult.fotosundaki degerleri yazicam anliyosan bi bak
iyi canım çok almamışsın ben alırım kesin hiç takmıyorum artık ilk başta pek üzülmüştüm:)
BPD 27.4MM
GA 14w6d

Kizlar bibakin son ult.fotosu diyerlerinde CRL yazardi bunda yok anlamadim bi bakin lutfen
canım bpd baş çevresi oluyor, crl ölçümü artık yapılmıyor onun yerine femur kemiği ölçülüyor yani diz bacak arası, o da fl olarak geçer ona göre bebeğin tahmini boyu hesaplanıyor, link vericektim sayfa açılmıyor sonra ekliyim ordan takip edersin sende

günaydınlar

kızlar ufajtan da olsa hareketleri ne zaman hissedicem
hicbir sey hissetmiyorum hatta öyle belirli belirti de kalmadi . Hamile oldugumu unutuyrum. aceba bebegimin kalbi atiyr mu birsey
mi oldu diye dusunmeden edemiyrm.
canım çok normal hissetmemen senin karnının içi geniş karnım çıkmadı demiştin ya o yüzden geç hissedersin

canım sakın enerjini harcama doğumda çok lazım olacak sadece yormadan kendini yürü yeter, birde dizlerinin üstünde otur kalçan yere değsin bacaklarını o şekilde yana doğru aç umarım tarif edebilmişimdir:)) açılmayı kolaylaştırır
Kizlar bu prensesimin bir hafta onceki hali
maşaallah canım
bak sen tepkide veriyor demek:)) çok komik ya
canım nasip bu işler belli olmaz, 16 günde sürebilir bat
ayy çok güzel canım :)) ne hoş bir duygu:)
döner geri canım senin kız çok hareketli
foto yukledim kizlar bugunku gobisss..bakin bakalim az da olsa inmismiii??
inmiş inmiş:)) ama az daha var:)

araban mı var derdin var kulübüne hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…