Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah canım ah bulunmaz ki çok sinir bozucu biz her ay arabanın yakıtına bir dünya para döküyoruz

yakıtı ayrı,kaskosuymuş vergisiymiş tamiriymiş derken dünyanın parası gidiyo.
şimdide eşim ek işe başladı.bütün kardeşlerinin şoförü oldu :)
görümcemlere sorsan bütün iett otobüslerini bilir.nerden kalkıyo nereye gidiyo.
biz geldik hepsi otobüse binmeyi unuttu.
bu böyle olmaz yaa.su yakmıyo araba.zaten dünya kadar borcumuz var.
ben 1 liranın hesabını yapıyoken kimsenin bizi düşündüğü yok.
benimkide hallederiz ayaklarında.
nolucak halimiz bilmiyorum.

canım eğer resti çekemiyorsanız satacaksınız başka çare yok maalesef, benim eşimde zırt pırt araba kullanır kaç kere söyledim yok, işin kötüsü her seferinde benim ablamıda annemlere bırakır ordan evine bırakırız, kendi ablasını da, bir yere gidilecek olsa kp in olduğu halde eşimin başına atar ooooo çok çok kalabalık başımız yani, kendi ablam bile yapıyor o yüzden diğerlerine bir şey diyemiyorum

benim eşimde ayrımcılık yapmaz.kardeşimi annemi o alır o bırakır.
ama bizimkiler hadi bizi al şuraya bırak gibi kaba bi tabir kullanmaz,biz ısrar ederiz.
annesini babasını tani gidip alsın.yaşlı halleriyle otobüse bindirmek olmaz.
ama evde istanbulu altını üstüne getirenler şimdi arabasız duramıyo.
arada bir tabi alırız ama üç gündür üst üste sürekli gezdiriyo.
işim var diyo eşim.tamam işinin bitmesini bekleriz biz diyolar.

bunların yaptığını ölsem yapamam ben yaa.karakterime çok ters.birine zahmet vericem diye ödüm kopar benim.

BAYRAM BİTTİ TATİL BİTTİ İŞTEYİM ANCAK AÇTIM. BAYRAM SONU HERKES İZİZNLİ EEE BENDE ALAMIYORUM SONRA KULLANMAK İÇİN OĞLUMLA ÇALIŞTIK AMA BİLGİSAYARA EĞİLMEKTEN SIRTIM AĞRIDI.
yani millette bayramı bekliyomuş gelen giden bitmedi. ayrıca buralar çok sıcak iş yerinde klima olmasa ölürdüm herhalde 32. haftam 14 ağustos devam edecem diyorumda Allah hepimize güç kuvvet versin zor valla nasıl dayanacam bilmiyorum
BİDE DEDİKODU:
1. gün kv deye gittik 2 saat kadar durduk hiç isim mevzusu olmadı ama görüncemle kv kaç aylık oldu ne zaman doğacak dediler yani hiç umursamıyo hanımlar. bide izin mevzusu oldu bana diyoki kv izindeyken maaş verecekler mi dedim 3 ay izin var 1 ayda benim iznim 4 aydan sonra vermeyecekler dedim bilerek ama ben rapor alacam 2-3 ay kadarda. kadın diyo ki bişey olmaz çalışırsın bebek büyümüş oluıyo 4 ay işte. dedim bırakamam 4 aylık bebeği çalışmayacam eee geçinemezsiniz diyo, gıcık ya demiyo aman çalışma bebek toparlansın kiranıza falan yardım ederiz kadının derdi para

EFLAMİN kuzum babanla yaşadıklarına üzüldüm umarım en kısa zamanda herşeyin farkına varırı kardeşinin mutlu günü hayırlı olsun, oğluş kıskanmaya başlamış yerim onu hissetti demekki
CUTEM ya bu kv delerde hiç vicdan hiç m, Allah korkusu yok senin halini biliyo yaptığına bak
ECEMMMM canım az kaldı gelecek paşan
NUKRAM MİSSY KUTSAL AŞK DENİZASKER canlar nasılsınız sıcaklar yaktı bizi demi
BORAN prensesin hayırlı olsun maşallahhhhhhhhh
DERYAM test sonucu iyi çıkar inşallah
DGRPNR sen nasılsın kuzu bebiş nasıl
DUHA canım erken daha hissetmen için ben taaaaaaaaa 19+4 te hissettim :))
AZAPÇİÇEĞİM PINARRR HİFA AYŞEGÜL KOCAMLABEN ve şuan aklıma gelmeyen ve tüm evlat isteyen canlarım Rabbim yavrularınıza kavuştursun

Son düzenleme:
Evet cok cabuk buyuyor bu bidiklar o foto gecen haftaninki bugunki daha buyuk ama yukleyemedim.nub nedemekti yaw.evet dr.yuzde yetmis kiz ded iBakalim onbes gun sonra giderim

Caniminici. Sen hiccc kv ye aldirma. Iznini al. Bebegine kendin bakabildigin kadar bak. Inan paran pulun yeter kira bile versen. Sen annesin ve o kadar minik bebegin sadece sana ihtiyaci var.

Arkadaşlar eşimin. akrabalarından biriyle tanistim 8 senelik evli nerdeyse ve çocuk istiyor lar kizin sorunu asiri yumurtlama yani ilaç dozunu ayarlayamayan prof asidi yumurtlamaya sebep olmuş çok sanci çekmiş birde
Ben ilk defa boyle birşey duydum sizden duyan ve bilgisi olan varmi sizden duyduğum bi isim vardi kaan aydos oda erkek infertilesi doktoruymus galiba :44:

Canim aşırı yumurtlama doktorun fazla ilaç yuklemesinden oluyor bence o doktoru degistirsinler belki hatırlarsın ben ilk tedaviye başladığım zaman doktorun fazla dozda hatta daha ilk yumurta takibinde igneyle ve yüksek dozla başlaması yüzünden 11 12 tane yumurtayla patliyacaktim ağrılar sancılar tedavi iptal olmuştu hatta uyuz doktor acillik olabilirsin serum takarlar falan demişti sonraki tedavilerimde doktor değiştirdim 2 ayrı doktora bende çok yumurtlama gibi bi problem var mı dedim Hayır yok öyle birşey doktorun hatası yüzünden olmuş senin yumurtlaman gayet normal demişlerdi doktor çok önemli canım

Yani aynen bende anlamadim doktorun hatasidir dedim ama proftu Nasi yanlis yapar dedi bilemedim bende İstanbul gidip yaptırmak istiyor orda oturmadigi için zor oda üzüldüm durumuna birde benn hamileyim hem de ikinciye utandim yaw ne bilim

Kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir...
Bu bayram annemle babam memlekete gitti ben eşim 2 kardeşimin yanında kaldık annemlerde ben wc problemi yüzünden uzak mesafe gezmelere gitmek istemiyorum çünkü evden çıktığım gibi sanki bobregim patlayacak gibi sıkısık hissediyorum kendimi...
Bugün doktor randevumuz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek :)
Hepinizi öpüyorum Rabbim gönül darliklarinizi gidersin ferahlık versin...

Kuzum bana bunu yapanda tupbebek uzmanı proftu kadının söylediği neymiş benim bunyemi tanimiyormus takipte görmüyor sanki bazı hastalarinda bu kadar ilaca yumurta olmuyormuş bende de olmaz diye yüksek dozla başlamış yani resmen denek oldum çektiğim ağrı sancilar hayal kırıklığı cabası bu son gittiğim tupbebek tedavisi görüp hamile kaldığım doktorum ben adetli iken muayene ettiginde yumurtaliklarimin neye ne kadar tepki vereceğini anlayıp banada anlatmıştı sürekli muayene edip doz ayarlaması yapmıştı bilinçli bir doktordu Rabbim böyle doktorlar nasip etsin ihtiyacı olan tüm güzel yüreklere...

Caniminici. Sen hiccc kv ye aldirma. Iznini al. Bebegine kendin bakabildigin kadar bak. Inan paran pulun yeter kira bile versen. Sen annesin ve o kadar minik bebegin sadece sana ihtiyaci var.
aynen canım çok şükür ihtiyacımız yokta bize geçinemezsiniz deyipte yardım edelim bile demiyor sanane sen mi veriyon ekmeğimizi. kuzum sağlıkla doğsun da Allah'ın izni ile bakarım yawruma kimseye gerek yok
sen nasıl oldun canım Rüzgar nasıl
canım demek Ahmet Asım la buluşacaksınız çok heyecanlı demi git bakalım ne diyecek paşa ne kadar olmuş keyfi yerindemi

benim ablamda demez biz ısrar ederiz ama işte onu her seferinde bırakınca kendi ailesine bir şey diyemiyorum
ayy boş ver canım ona ne o mu doyuruyor karnınızı tabi sen bakacaksın minicik olacak yavrun sana muhtaç hiç umursama
sağol canım inşaallah
canım yanlış tedaviden olmuş onun ki başka doktora gitsin mutlaka

güzel haberlerini bekliyorum:)

Saol cnm. Kadin yalan soyledi bana. Senin yaginla yaptim dedi. Meger yapmamis. Sonra dedi baska yag kullanmis.
yasadiklarin normal cnm. Haftan buyudu iyice.

Hem ergen hem yalanci cnm. Ne yapayim benim de sinavim bu kadin.

Cnm. Babanla karsilasmamana sevindim.
ben de oglumda ilk 3 ay cirkindim. Sisti her yanim. Sonra acayip guzellestim. Sen takilma oyle diyenlere. Sicakta gebelik kolay mi.
Gunaydin kizlarr ay ben uyku uyuyamaz oldum vede cok kocaman oldum yaa.cokta yemiyorum ama duba oldum anlicaniz sahtim sahbaz oldum.sanki 7 aylik falanim.yat yat neolacak zaten kiloluydumda 4bucuk kilo almisim simdiden.:26:

Kilonq dikkat et cnm. Cok hizli almissin. Hamur isi ve karbonhidrati azalt.

benim ablamda demez biz ısrar ederiz ama işte onu her seferinde bırakınca kendi ailesine bir şey diyemiyorum
ayy boş ver canım ona ne o mu doyuruyor karnınızı tabi sen bakacaksın minicik olacak yavrun sana muhtaç hiç umursama
sağol canım inşaallah
canım yanlış tedaviden olmuş onun ki başka doktora gitsin mutlaka

güzel haberlerini bekliyorum:)

oğluşun nasıl canım fotosunu görememiştim en son:) pırtları çıkıyor mu artık?

bende sevindim cutem, çok bunaldım herkesten her şeyden, başkaları yüzünden eşime oğluma tahammül edemiyorum bazen acısını onlardan çıkarıyorum sanki o başkaları değiyor buna, ah bir tatile gidebilsek imkan olsa da, çok isterdim

sıcaktan olması mantıklı canım mesela bir kaç gündür şiş değil yüzüm:) cutem hala kız hissetmem tuhaf mı gerçekten istediğim için değil ama dr kız diyecek gibi geliyor hep:))

foto ekliycem şimdi bakarsın göbüşüme:)

Ablalarim iki hafta once sefaf uzayan akintimin oldugunu yazmistim sizlere...
Lekelenmelerim bugunden itibaren basladi....
Yaklasik bir senedir olmamak ne guzeldi halbuki
Hayirli olsun cnm. Ben olmadim daha )
Lohusalikta 47 gun kanadim. Sanirim bi sure idare eder o beni
Aminnnn.
Kardesinin hareketi beni de cok duygulandirdi masallah.

Cnm. Biz de ekşın bitmez.
Kv bayramda onlara gidincd pesimizi birakmadi. Kendi kv sine de bizle geldi. Kadin 91 yasinda ve benim oglani kadina hicccccc sevdirmedi cok simardi. Kv sini tersledi filan.. cok ii ornektir bana kendisi. Hatta orda atar yapti bana "bir daha yemek memek yapmayacagim" diye. Ishal olmak da suc oldu...
neyse bunlr annemlere kahvaltiya gitti bayram diye. Hani bizimkilere gelemiyrlardi ya ordnda bna geldiler. Bana diyrki "benim temizlikciyi getireyedim de evi bi temizl3teyim".. ya sen kimsin de benim evimle ilgili karar veriyrsun. Istemem dedim bozuldu. Kendi temizlikcisini istemem. Laf soz eder evimle ilgili. Bi de kv o zaman benim evden cikmas.

bencede kv sana güzel örnek oluyor bu konuda!

sen kendin bulamıyormuymuşsun temizlikçi işgüzarlık onun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…