hoşbulamadım ne yazıkki
ah canım ah bulunmaz ki çok sinir bozucu biz her ay arabanın yakıtına bir dünya para döküyoruz
yakıtı ayrı,kaskosuymuş vergisiymiş tamiriymiş derken dünyanın parası gidiyo.
şimdide eşim ek işe başladı.bütün kardeşlerinin şoförü oldu :)
görümcemlere sorsan bütün iett otobüslerini bilir.nerden kalkıyo nereye gidiyo.
biz geldik hepsi otobüse binmeyi unuttu.
bu böyle olmaz yaa.su yakmıyo araba.zaten dünya kadar borcumuz var.
ben 1 liranın hesabını yapıyoken kimsenin bizi düşündüğü yok.
benimkide hallederiz ayaklarında.
nolucak halimiz bilmiyorum.
canım eğer resti çekemiyorsanız satacaksınız başka çare yok maalesef, benim eşimde zırt pırt araba kullanır kaç kere söyledim yok, işin kötüsü her seferinde benim ablamıda annemlere bırakır ordan evine bırakırız, kendi ablasını da, bir yere gidilecek olsa kp in olduğu halde eşimin başına atar ooooo çok çok kalabalık başımız yani, kendi ablam bile yapıyor o yüzden diğerlerine bir şey diyemiyorum
Evet cok cabuk buyuyor bu bidiklar o foto gecen haftaninki bugunki daha buyuk ama yukleyemedim.nub nedemekti yaw.evet dr.yuzde yetmis kiz ded iBakalim onbes gun sonra giderimboran bebisin fotosun simdi gordum cnm kooocaaamaaannn masallaaahhh..kiz bebis galiba nub paraleeelll...Insallah sagligiyla zamanin gelsin fistikkk
nesdos cnm agrilarin icin gecmis olsun desem yararmiki...cunki 2gundur onun agrisini cekiyorum ve dusun dogurmak istemeyen beni ne hale getirdi o agrilar olmasin doye dogurmak cabam...Rabbimmm bol bolll yardimcin olsun hafifletsin agrilarini cnm cidden kotuymusss....
optum hepinizi fistiklaaarrrr
Caniminici. Sen hiccc kv ye aldirma. Iznini al. Bebegine kendin bakabildigin kadar bak. Inan paran pulun yeter kira bile versen. Sen annesin ve o kadar minik bebegin sadece sana ihtiyaci var.BAYRAM BİTTİ TATİL BİTTİ İŞTEYİM ANCAK AÇTIM. BAYRAM SONU HERKES İZİZNLİ EEE BENDE ALAMIYORUM SONRA KULLANMAK İÇİN OĞLUMLA ÇALIŞTIK AMA BİLGİSAYARA EĞİLMEKTEN SIRTIM AĞRIDI.
yani millette bayramı bekliyomuş gelen giden bitmedi. ayrıca buralar çok sıcak iş yerinde klima olmasa ölürdüm herhalde 32. haftam 14 ağustos devam edecem diyorumda Allah hepimize güç kuvvet versin zor valla nasıl dayanacam bilmiyorum
BİDE DEDİKODU:
1. gün kv deye gittik 2 saat kadar durduk hiç isim mevzusu olmadı ama görüncemle kv kaç aylık oldu ne zaman doğacak dediler yani hiç umursamıyo hanımlar. bide izin mevzusu oldu bana diyoki kv izindeyken maaş verecekler mi dedim 3 ay izin var 1 ayda benim iznim 4 aydan sonra vermeyecekler dedim bilerek ama ben rapor alacam 2-3 ay kadarda. kadın diyo ki bişey olmaz çalışırsın bebek büyümüş oluıyo 4 ay işte. dedim bırakamam 4 aylık bebeği çalışmayacam eee geçinemezsiniz diyo, gıcık ya demiyo aman çalışma bebek toparlansın kiranıza falan yardım ederiz kadının derdi para
Canim aşırı yumurtlama doktorun fazla ilaç yuklemesinden oluyor bence o doktoru degistirsinler belki hatırlarsın ben ilk tedaviye başladığım zaman doktorun fazla dozda hatta daha ilk yumurta takibinde igneyle ve yüksek dozla başlaması yüzünden 11 12 tane yumurtayla patliyacaktim ağrılar sancılar tedavi iptal olmuştu hatta uyuz doktor acillik olabilirsin serum takarlar falan demişti sonraki tedavilerimde doktor değiştirdim 2 ayrı doktora bende çok yumurtlama gibi bi problem var mı dedim Hayır yok öyle birşey doktorun hatası yüzünden olmuş senin yumurtlaman gayet normal demişlerdi doktor çok önemli canımArkadaşlar eşimin. akrabalarından biriyle tanistim 8 senelik evli nerdeyse ve çocuk istiyor lar kizin sorunu asiri yumurtlama yani ilaç dozunu ayarlayamayan prof asidi yumurtlamaya sebep olmuş çok sanci çekmiş birde
Ben ilk defa boyle birşey duydum sizden duyan ve bilgisi olan varmi sizden duyduğum bi isim vardi kaan aydos oda erkek infertilesi doktoruymus galiba :44:
Canim aşırı yumurtlama doktorun fazla ilaç yuklemesinden oluyor bence o doktoru degistirsinler belki hatırlarsın ben ilk tedaviye başladığım zaman doktorun fazla dozda hatta daha ilk yumurta takibinde igneyle ve yüksek dozla başlaması yüzünden 11 12 tane yumurtayla patliyacaktim ağrılar sancılar tedavi iptal olmuştu hatta uyuz doktor acillik olabilirsin serum takarlar falan demişti sonraki tedavilerimde doktor değiştirdim 2 ayrı doktora bende çok yumurtlama gibi bi problem var mı dedim Hayır yok öyle birşey doktorun hatası yüzünden olmuş senin yumurtlaman gayet normal demişlerdi doktor çok önemli canım
Yani aynen bende anlamadim doktorun hatasidir dedim ama proftu Nasi yanlis yapar dedi bilemedim bende İstanbul gidip yaptırmak istiyor orda oturmadigi için zor oda üzüldüm durumuna birde benn hamileyim hem de ikinciye utandim yaw ne bilim
aynen canım çok şükür ihtiyacımız yokta bize geçinemezsiniz deyipte yardım edelim bile demiyor sanane sen mi veriyon ekmeğimizi. kuzum sağlıkla doğsun da Allah'ın izni ile bakarım yawruma kimseye gerek yokCaniminici. Sen hiccc kv ye aldirma. Iznini al. Bebegine kendin bakabildigin kadar bak. Inan paran pulun yeter kira bile versen. Sen annesin ve o kadar minik bebegin sadece sana ihtiyaci var.
canım demek Ahmet Asım la buluşacaksınız çok heyecanlı demi git bakalım ne diyecek paşa ne kadar olmuş keyfi yerindemiKızlar insaallah hepiniz iyisinizdir...
Bu bayram annemle babam memlekete gitti ben eşim 2 kardeşimin yanında kaldık annemlerde ben wc problemi yüzünden uzak mesafe gezmelere gitmek istemiyorum çünkü evden çıktığım gibi sanki bobregim patlayacak gibi sıkısık hissediyorum kendimi...
Bugün doktor randevumuz var bakalım doktor teyzemiz ne diyecek :)
Hepinizi öpüyorum Rabbim gönül darliklarinizi gidersin ferahlık versin...
benim ablamda demez biz ısrar ederiz ama işte onu her seferinde bırakınca kendi ailesine bir şey diyemiyorumbenim eşimde ayrımcılık yapmaz.kardeşimi annemi o alır o bırakır.
ama bizimkiler hadi bizi al şuraya bırak gibi kaba bi tabir kullanmaz,biz ısrar ederiz.
annesini babasını tani gidip alsın.yaşlı halleriyle otobüse bindirmek olmaz.
ama evde istanbulu altını üstüne getirenler şimdi arabasız duramıyo.
arada bir tabi alırız ama üç gündür üst üste sürekli gezdiriyo.
işim var diyo eşim.tamam işinin bitmesini bekleriz biz diyolar.
bunların yaptığını ölsem yapamam ben yaa.karakterime çok ters.birine zahmet vericem diye ödüm kopar benim.
ayy boş ver canım ona ne o mu doyuruyor karnınızı tabi sen bakacaksın minicik olacak yavrun sana muhtaç hiç umursamaBAYRAM BİTTİ TATİL BİTTİ İŞTEYİM ANCAK AÇTIM. BAYRAM SONU HERKES İZİZNLİ EEE BENDE ALAMIYORUM SONRA KULLANMAK İÇİN OĞLUMLA ÇALIŞTIK AMA BİLGİSAYARA EĞİLMEKTEN SIRTIM AĞRIDI.
yani millette bayramı bekliyomuş gelen giden bitmedi. ayrıca buralar çok sıcak iş yerinde klima olmasa ölürdüm herhalde 32. haftam 14 ağustos devam edecem diyorumda Allah hepimize güç kuvvet versin zor valla nasıl dayanacam bilmiyorum
BİDE DEDİKODU:
1. gün kv deye gittik 2 saat kadar durduk hiç isim mevzusu olmadı ama görüncemle kv kaç aylık oldu ne zaman doğacak dediler yani hiç umursamıyo hanımlar. bide izin mevzusu oldu bana diyoki kv izindeyken maaş verecekler mi dedim 3 ay izin var 1 ayda benim iznim 4 aydan sonra vermeyecekler dedim bilerek ama ben rapor alacam 2-3 ay kadarda. kadın diyo ki bişey olmaz çalışırsın bebek büyümüş oluıyo 4 ay işte. dedim bırakamam 4 aylık bebeği çalışmayacam eee geçinemezsiniz diyo, gıcık ya demiyo aman çalışma bebek toparlansın kiranıza falan yardım ederiz kadının derdi para
sağol canım inşaallahEFLAMİN kuzum babanla yaşadıklarına üzüldüm umarım en kısa zamanda herşeyin farkına varırı kardeşinin mutlu günü hayırlı olsun, oğluş kıskanmaya başlamış yerim onu hissetti demekki
CUTEM ya bu kv delerde hiç vicdan hiç m, Allah korkusu yok senin halini biliyo yaptığına bak
ECEMMMM canım az kaldı gelecek paşan
NUKRAM MİSSY KUTSAL AŞK DENİZASKER canlar nasılsınız sıcaklar yaktı bizi demi
BORAN prensesin hayırlı olsun maşallahhhhhhhhh
DERYAM test sonucu iyi çıkar inşallah
DGRPNR sen nasılsın kuzu bebiş nasıl
DUHA canım erken daha hissetmen için ben taaaaaaaaa 19+4 te hissettim :))
AZAPÇİÇEĞİM PINARRR HİFA AYŞEGÜL KOCAMLABEN ve şuan aklıma gelmeyen ve tüm evlat isteyen canlarım Rabbim yavrularınıza kavuştursun
canım yanlış tedaviden olmuş onun ki başka doktora gitsin mutlakaArkadaşlar eşimin. akrabalarından biriyle tanistim 8 senelik evli nerdeyse ve çocuk istiyor lar kizin sorunu asiri yumurtlama yani ilaç dozunu ayarlayamayan prof asidi yumurtlamaya sebep olmuş çok sanci çekmiş birde
Ben ilk defa boyle birşey duydum sizden duyan ve bilgisi olan varmi sizden duyduğum bi isim vardi kaan aydos oda erkek infertilesi doktoruymus galiba :44:
Kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir...
Bu bayram annemle babam memlekete gitti ben eşim 2 kardeşimin yanında kaldık annemlerde ben wc problemi yüzünden uzak mesafe gezmelere gitmek istemiyorum çünkü evden çıktığım gibi sanki bobregim patlayacak gibi sıkısık hissediyorum kendimi...
Saol cnm. Kadin yalan soyledi bana. Senin yaginla yaptim dedi. Meger yapmamis. Sonra dedi baska yag kullanmis.Cutem geçmiş olsun kuzu ya madem dokunuyor kv yağı yemesen ishal çok kötü olmuş zaten halsizsin...
Nesdemim canım o yenge uçmuş bence anne bile daha 1 haftalikken iyilesmemisken bebek nasıl geziyormus...
Ecem kuzun vakti dolunca hoopp gelir insaallah...
Miss sende dikkat et canım havalar coookkk sıcak ben patlayacak gibi oluyorum
Boran canım kızın mı oluyor ne güzel Rabbim daim eylesin hayırlı olsun :)
Kızlar ben artık uyuyamiyorum birkaç saatlik uykuyla duruyorum gezmeye çıkamıyorum arabada sabit oturamiyorum kemiklerim acıyor yarım saatlik yolda bile eşime arabayi durdurtup yürüyorum sicaklarda gebelik cidden zormuş...
Hem ergen hem yalanci cnm. Ne yapayim benim de sinavim bu kadin.tabi canım çok ihtiyacı var yardıma:))
yaşasın bakalım ergenliğini, gürse birselin bir yazısı var canım ergenlikle ilgili cimdiriverin diye:))) amdem kv ergen sende cimdiriver:)
ya canım sorma ne yapsın bir sürü oyuncak o da haklı:)) koca büyük boy çöp poşetine ayırdım oyuncaklarını hala varlegolar yap bozlar arabalar bol bol toplar
o da olur canım inşaallah etki etmiştir
sizede hayırlı bayramlar güzeller
ayyy pes kadına kesin ilk ishal olduğundan inanmadı bu kadın yağdan olduğuna denemek için yaptı cutem, neyse ki atışma falan olmamış bundan sonrada olmaz inşaallah canım hep diyorum Rabbim bağlasın dilini kötü söze, ooo ne harçlık toplamıştırsınız hem de:))
yuhh oldu bir haftalığı bırak 3 ay dolmadan götürmemek lazım, ne dengesizmiş o kadın ya yazık değil mi o bebeğe, oğlumda çok rahattım ilk altı ay gurbat olunca öpen eden yoktu dört aylıkken memlekete geldik izinsiz kimse kucağına alamadı öpmek ne demek asla öptürmedik kimseye zaten yabancılıyordu hemen yaygarayı koparıyordu benimde işime geliyordueşim öyle titizdiki o konuda annesigil annemler onun korkusundan alamıyorlardı kucağına şimdi kara kara düşünüyorum tam kalabalığın içinde doğacak kuzum şimdiden diyorum bana çok kişi gıcık olacak kimseye vermem bebeği bilesiniz diye
seninde kutlu olsun canım
canım nişan olabilir o akıntı yakındır senin doğum artık:)) doğurursun merak etme güzelim kimin bebişi yerim rahat demiş kalmış:)
seninde canım
Cnm. Babanla karsilasmamana sevindim.Selam herkese geç oldu ama bende bayramınızı kutluyorum, benim için pek heyecanlı bir bayram olmadı malum hem babam hem filistinin hali bayram bayram değil bu sefer bana, babama gitmedim, eşime söylemek zorunda da kalmadım:) bayrama bir türlü kıyafet alamadım eee malum kıyafetler olmuyor benim karnım şu bir haftada altı aylık oldu:) bir ara çekicem foto, kıyafetide eşimin yavaşlığı yüzünden alamayınca eşime trip yaptım ne giyip gidicem ben insan içine çıkıcam dedim günlük elbiselerimi giyecek halim yok diye:)) o da bu konuya takıntımı bildiği için sesini çıkaramadı ve ben hiç gezmedim bayramdabugün kardeşime kız istiycez Allah 'tan iki elbisem oluyor onları giyerim, nişana da gıcığına alıcam ihtiyaç yok ama
Oğlum bu aralar çok hırçın kızlar sürekli beni sıkıyor vuruyor, bana karşı öfkeli, özellikle karnıma vuruyor, kardeş muhabbeti yaramadı kuzuya, kesin olacak desek demek ki çok fena olacak
Dün de ablamlar geldi ablamın biri girer girmez ne olmuş yüzün şişmiş çirkinleşmişsin sen dedi( ayy bir üzüldüm, eşime tirip yaptım niye söylemiyorsun bir makyaj yapayım diye:) erkek kardeşimde kızdı ablama öyle söylenir mi taktı baksana diye:) diyen ablamda senin kızın olacak ne dersen de diyor, kızlar herkes aynı şeyi söylüyor kimse inanmıyor erkek olduğuna annem dışında:) ben eymenime alıştım bile ne hayaller kuruyoruz kuzuma:)) dr bu haftada yanılamaz değil mi gayet net söyledi erkek diye öyle uğraşmadı bile cinsiyeti görücem diye, iki saniyede baktı söyledi
Gözlerimde gerçekten şiş kabak yanive evet çook çirkinleştim ben ( ilk kuzumda pek güzeldim ya hu
Eşimde de bir ilgi bugün maşaallah:) dün moralim bozuldu ya, fıstığım güzelim deyip duruyor
Kv me dedim anne ben çirkinleşmişim diye, ayy ne çirkinleşmesi güzelsin diyorkarnımı seviyor
Gunaydin kizlarr ay ben uyku uyuyamaz oldum vede cok kocaman oldum yaa.cokta yemiyorum ama duba oldum anlicaniz sahtim sahbaz oldum.sanki 7 aylik falanim.yat yat neolacak zaten kiloluydumda 4bucuk kilo almisim simdiden.:26:
benim ablamda demez biz ısrar ederiz ama işte onu her seferinde bırakınca kendi ailesine bir şey diyemiyorumbenim eşimde ayrımcılık yapmaz.kardeşimi annemi o alır o bırakır.
ama bizimkiler hadi bizi al şuraya bırak gibi kaba bi tabir kullanmaz,biz ısrar ederiz.
annesini babasını tani gidip alsın.yaşlı halleriyle otobüse bindirmek olmaz.
ama evde istanbulu altını üstüne getirenler şimdi arabasız duramıyo.
arada bir tabi alırız ama üç gündür üst üste sürekli gezdiriyo.
işim var diyo eşim.tamam işinin bitmesini bekleriz biz diyolar.
bunların yaptığını ölsem yapamam ben yaa.karakterime çok ters.birine zahmet vericem diye ödüm kopar benim.
ayy boş ver canım ona ne o mu doyuruyor karnınızı tabi sen bakacaksın minicik olacak yavrun sana muhtaç hiç umursamaBAYRAM BİTTİ TATİL BİTTİ İŞTEYİM ANCAK AÇTIM. BAYRAM SONU HERKES İZİZNLİ EEE BENDE ALAMIYORUM SONRA KULLANMAK İÇİN OĞLUMLA ÇALIŞTIK AMA BİLGİSAYARA EĞİLMEKTEN SIRTIM AĞRIDI.
BİDE DEDİKODU:
sağol canım inşaallahEFLAMİN kuzum babanla yaşadıklarına üzüldüm umarım en kısa zamanda herşeyin farkına varırı kardeşinin mutlu günü hayırlı olsun, oğluş kıskanmaya başlamış yerim onu hissetti demekki
CUTEM ya bu kv delerde hiç vicdan hiç m, Allah korkusu yok senin halini biliyo yaptığına bak
ECEMMMM canım az kaldı gelecek paşan
NUKRAM MİSSY KUTSAL AŞK DENİZASKER canlar nasılsınız sıcaklar yaktı bizi demi
BORAN prensesin hayırlı olsun maşallahhhhhhhhh
DERYAM test sonucu iyi çıkar inşallah
DGRPNR sen nasılsın kuzu bebiş nasıl
DUHA canım erken daha hissetmen için ben taaaaaaaaa 19+4 te hissettim :))
AZAPÇİÇEĞİM PINARRR HİFA AYŞEGÜL KOCAMLABEN ve şuan aklıma gelmeyen ve tüm evlat isteyen canlarım Rabbim yavrularınıza kavuştursun
canım yanlış tedaviden olmuş onun ki başka doktora gitsin mutlakaArkadaşlar eşimin. akrabalarından biriyle tanistim 8 senelik evli nerdeyse ve çocuk istiyor lar kizin sorunu asiri yumurtlama yani ilaç dozunu ayarlayamayan prof asidi yumurtlamaya sebep olmuş çok sanci çekmiş birde
Kızlar insaallah hepiniz iyisinizdir...
Saol cnm. Kadin yalan soyledi bana. Senin yaginla yaptim dedi. Meger yapmamis. Sonra dedi baska yag kullanmis.
yasadiklarin normal cnm. Haftan buyudu iyice.
Hem ergen hem yalanci cnm. Ne yapayim benim de sinavim bu kadin.
Cnm. Babanla karsilasmamana sevindim.
ben de oglumda ilk 3 ay cirkindim. Sisti her yanim. Sonra acayip guzellestim. Sen takilma oyle diyenlere. Sicakta gebelik kolay mi.
Kilonq dikkat et cnm. Cok hizli almissin. Hamur isi ve karbonhidrati azalt.
Hayirli olsun cnm. Ben olmadim dahaAblalarim iki hafta once sefaf uzayan akintimin oldugunu yazmistim sizlere...
Lekelenmelerim bugunden itibaren basladi....
Yaklasik bir senedir olmamak ne guzeldi halbuki
Aminnnn.evet aynen öyle.yolculukta sıkıntı yaşadım biraz bu yüzden ama allaha şükür geçti:)
gözün aydın canım. Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin.
kadının gülen yüzünün arkasında şeytan varmış meğer.
bilerek yapmış resmen.
Allah bu kadının şerrinden korusun seni canım.
Kardesinin hareketi beni de cok duygulandirdi masallah.Gecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.okadar yogunum ki giremedim gec oldu ama kusura bakmayin.umarim bayraminiz guzel gecmistir.benim misafir yogunlugum cok fazlaydi.allahtan annem yanimda :))cok zayiflamissin dedi annem cok moralim bozuk kizlar cok hizli kilo vrriyorum.cogunuz kilo aldim diye yakiniyonuz ama inanin boylede olmuyor.kac yasina gelitsek gelelim annenin gozunde hep cocuguz.oyle biseyler yedirip duruyo.benim icin hersey yolundaydi fakat esim icin oyle degildi.annesiyle zaten gorusmuyo ama kucuk kardesi aramadi byrmlasmak icin ve cok uzuldu.cunku ona bi baba gibiydi.bide bizim aile ortamini gorunce daha bi icerlendigini hissediyorum.kucuk kiz kardesim liseye gidiyo.yaz tatili diye bi magazada calisti bir ay.aldigi kucuk bir maas ve butun parasiyla bana kiyafet almis.okadar duygulandim ki anlatamam.sende calistiginda maasinla ilk bana aliyodun diyo sipa :)) demekki ben kardesime guzel ornek olmusum ne mutlu bana.buarada adet oldum bitti.buayda olmadi kismet artik diyorum.firsat buldukca giriyorum kusuruma bakmayin yeni gelismelet varmi okuyamadim.dert tasa hepimizden uzak olsun.kendinize iyi bakin allaha emanet olun.gorusmek uzere.
sağol canım, tül için değil de beyazlatılması gereken bir gömlek vardı, o yüzden sormuştum, leke çıkarıcı ve çamaşır suyuyla yıkadım, bakalım beyaz oldu mu kuruyunca göreceğiz
çok geçmiş olsun canım, akıntın nasıl? su gibi mi? Benim de var akıntım, aslında normal fizyolojik akıntıma çok benziyor, su gibi aam miktarı arttı. Artması da normalmiş. Koku yok aslında ama emin de olamıyorum, terden dolayı mı ne bir koku oluşuyor ve çamaşırımı çok sık değiştirme ihtiyacı duyuyorum:26:
çok sevindim borancımmm, gözün aydın, hayırlısıyla kucağına al prensesiniPrenses olduğu nazından belliydi zaten
HEPİNİZİN GEÇMİŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN CANLARIM, BAYRAMDA NETİMDE BİR PROBLEM VARDI, TELDEN GİREMEDİM O YÜZDEN
Bugün işbaşı yaptım ve ilk işim size yyazmak oldu, umarım hepiniz iyisinizidir
Doğuran eden yok sanırım henüz
Cutem heyecanla kv nin bayram maceralarını okumak için sayfaları hızla ilerledim, ve gördüm ki yine yapmış yapacağını
Meğer o iyiliğin güler yüzün arkasında komplo teorileri varmışÇok geçmiş olsun canım
Şİmdi ben bilemedim anlayamadım, bilen kısçeler daha iyi yorum yapar ama 19-20 günlerde bir artış olmuş, o günlerde çatlamış olabileceğini düşündüm ben:26: Ama dediğim gibi ben emin değilim, nesdoş cute fln daha iyi yorum yaparlar
Hayirli olsun cnm. Ben olmadim daha)
Lohusalikta 47 gun kanadim. Sanirim bi sure idare eder o beni
Aminnnn.
Kardesinin hareketi beni de cok duygulandirdi masallah.
Cnm. Biz de ekşın bitmez.
Kv bayramda onlara gidincd pesimizi birakmadi. Kendi kv sine de bizle geldi. Kadin 91 yasinda ve benim oglani kadina hicccccc sevdirmedi cok simardi. Kv sini tersledi filan.. cok ii ornektir bana kendisi. Hatta orda atar yapti bana "bir daha yemek memek yapmayacagim" diye. Ishal olmak da suc oldu...
neyse bunlr annemlere kahvaltiya gitti bayram diye. Hani bizimkilere gelemiyrlardi yaordnda bna geldiler. Bana diyrki "benim temizlikciyi getireyedim de evi bi temizl3teyim".. ya sen kimsin de benim evimle ilgili karar veriyrsun. Istemem dedim bozuldu. Kendi temizlikcisini istemem. Laf soz eder evimle ilgili. Bi de kv o zaman benim evden cikmas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?