Gecen ay 20 de yumurtlayip 35 de adet olmissin. O zamam simdi de 19+15=34 gibi dusunebilirizi.Sagolun kizlar ya. Insallah rabbim nasip eder. Bu 2. Ayimiz. Gecen ay donemde 2 deneme yapabilmistik. Bu ay ramazan derken umudu kesmistim ama kismet insallah gelmistir bebegimiz. Gerci 18.gun bos gectik ama 17.gun aksami ve 19.gun aksami iftar sonrasi degerlendirildi. Fakat pek emin olamiyorum cunku istemdisi 2sindede 5 10 dk ya ayaga kalktim sperm kalmismidir bilemiyom kiUnutucam diyorum adete kadar hemen basliyorum vucudumu dinlemeye. Bu sefer dayanip test falan yapmayacam 11ine kadar. 19.gun ustune 14 mu koyacam bat icin kizlar?
iliski zamanlari cok iyi olmis.
Yerim ben o dorayi. Benim sipada ayniydikızlar ben bu cimcimenin ayağını dizini tutuyorum yaaa. çok tatlı. çekmiyo da sıpa.bildiğin ayağını kıstırıyorum parmağımla.
size tavsiyem karnınızı severken mesela bir iki hafifçe vurun parmağınızla önceleri korkuyorlar sonra sen vurdukça o da vuruyor. ayağını eskiden çekerdi hemen şimdi çekmiyor sosyalleşti. ama sadece bana yapıyor babası yapınca çekiyor.
Inan annen haklison gunler bunlar annem diyooo dogurunca geceleri uyutmayinca tualetde oturarak uyuyunca gerimi soksam ne diyeceksin
naapiiimm bi belirti bi kasilma olsa hah gunu yakin diycem amaaa hic bisey yokkiii
olucaksin cnm 38de olucaksin..bak 32den bekliyorum guya erken dogum riskiymissss
rahat ol cnm hamisliyin son gunleri tadini cikarmak gerekiyomus..hamileliyim boyunca gezmek isteyip gezememenin acisini cikariyorum simdi son 2 3haftadir her aksam bolbol geziyorum sanki yurumeyi ozlemisimmmm
yaaa dalga gecmee cuteeeeee
yada gec gec bende tum gun dalga geciyorum kendimle
Korkma cnm. Arada pozisyon degistirirler.kızlar benim kızın başı aşağıdaydı 29 dan beri. zaten hıçkırığını da aşağıdan alıyordum.
gece çok sancılandım hep kastı kendini. ve şimdi sağ üstte hıçkırıyo kızlar
Karnın neden acıyor ki, gerginlikten mi? Allah başka dert vermesin haklısın walla canım. Okullar çıldıktan ne kadar sonra işbaşı yapacaksın sen?
Ben de napiyim canım sıcak bir bayramdan sonra işte geldim burdayımmmbayram ziyaterleri çok zordu bu sene benim için.
Yavruşkam da iyi, karnı doydu ya tekmeleyip duruyor şimdiCumartesi gördük büyümüş sıpam maşallah idrar kültürü istedi doktorum. İdrarı cumartesi verdim, ama sanırım ekimi hemen yapmadılar araya bayram girecek diye, sonuç çünkü bu cumartesi çıkacak. Acaba ne kadar doğru çıkar sence bu kültürün sonucu? meraklardayım:26: normalde kültür ve antibiyogramda ekimi yaptıktan 2 gün sonra çıkar sonuç:26:
Koca bursada da başka idrarımı alacak yer bulamadık, oraya verdik, laboratuvarından memnunum diye
kızzz benim balayı bitiyor mu yani, 24.haftadayım beniyiydik böyle be
senin 24-25ten sonra ne şikayetin başlamıştı ki?
Tatlim. Insallah idarada sorunun cikmqz.sadece 2 ay çalışcaksan süper ya, o da zaten sana değişiklik gibi olurBenim şansım olsaydı kesinlikle ücretsiz izin alırdım, eğer sen de istiyorsan eşini ikna edebilirsin aslında nesdoş:26: ödenecek sabit bir borcunuz krediniz fln yoksa bence ücretsiz al mis gibi
Normal tit yapılmadı çünkü şuan kültür ve antibiyogram önemli bizim için dedi, titde zaten çoğu kadında az çok birşeyler çıkar, üretra kısa olduğu için, ama o şuan anlamlı değil dedi. Kültür yapılması lazım dedi doktor. İdrarını verdikten sonra monurolu iç dedi. Cumartesi gecesi içtim ben de. Kültüre göre gerekirse antibiyotik başlayacağız dedi. Bilmiyorum ama saklama koşulları iyi heralde ki, benim önümde o hastanede çalışan kadın doğum doktoru vardı, o da idrarını bırakıyordu kutuya. Güvenilir olmasa bırakmazdı heralde diye düşündüm ben de
Heralde o gün alınan idrarları saklayacaklar, bugün mesai başlayınca ekim yapacaklar, 2 gün sonra yani cumartesi de sonucu söyleyecekler demek:26:
Ya sağlık ocakları kültür ve antibiyogram bakıyor mu yoksa sadece tit mi yapıyorlar?
Bakalım ben 32den sonra çalışabilcem mi:26: şimdiden zorlandığım şeyler oluyor, çalışamayabilirim de
akintin da normal.bu arada.
ben notlara yazmisim. 24-2 arasi gece kabuslari, yatakta sagdan sola donememe vs gibi seyker yasamisim.
Cnm. Aileler yakinindaysa baya sorunlar basliyr. Biz sirf o yuzden arabayi kv ye geri verdik. Benzine para yetismiur cunku.kızlar bu istanbula gelmek iyi oldu da görümceler sürekli plan yapıp duruyo.hep onlarla gezelim istiyolar.
yada bi yerden bi yere gidicekleri zaman eşimi arayıp bizi al şuraya bırak diye emri vakiler.
arabamız var diye kullanılıyoruz gibi hissediyorum.
biz burda değilken heryere otobüsle giderken şimdi nazlı bebek oluverdiler.
benimki de içten içe kızsada bişey diyemiyo.bu gidişle arabayı sattırıcaklar bize