Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen ay 20 de yumurtlayip 35 de adet olmissin. O zamam simdi de 19+15=34 gibi dusunebilirizi.
iliski zamanlari cok iyi olmis.

Yerim ben o dorayi. Benim sipada ayniydi ) babasi elleyince kacardi.

Inan annen hakli )
Korkma cnm. Arada pozisyon degistirirler.

Tatlim. Insallah idarada sorunun cikmqz.
akintin da normal.bu arada.
ben notlara yazmisim. 24-2 arasi gece kabuslari, yatakta sagdan sola donememe vs gibi seyker yasamisim.

Cnm. Aileler yakinindaysa baya sorunlar basliyr. Biz sirf o yuzden arabayi kv ye geri verdik. Benzine para yetismiur cunku.

naber kizlar?????
varmi yeni bisey??? bende yok daaa sizde belki vardir yeni biseyyyy

ha bu arada son ay kilo verme bende de dogru cikti..8aya kadar 8kilo falan almistim..30haftadan sonra yesem de yemesem de aldi basini gitdi kilolarrr yemekle ilgili olmadigini anladim bende saldim gittiiii sonuc 15kiloydu ama bugun ciktim 74um...yani 1bucuk kilo falan bu son bikac gunde gitmisss....

Guzel haberlerle gel cnm.
Daha iyiyim.cnm cok.sukur. kendi evimdeyim. Oglumla 2 gundur yalnizim )
Ruzgarimin masallahi var cnm cok sukur.
her sabah fosur fosur yikiyrm sonra da mutlu oluyrm )

Bi ara eklerim cnm.
3 gundur gazi daha iyi cnm. Zorlansa da en azindan ilacsiz yapiyr artik.
gobisini de yerim
cok guzellllll olmis.
bencede kv sana güzel örnek oluyor bu konuda!

sen kendin bulamıyormuymuşsun temizlikçi işgüzarlık onun ki

Cins iste. Sanki ben temizlikci istedim. Kadin kendi kendine evim hakkinda karar vermeye calisiyr. Ben de boyun eymedigim ic8n huysuzlaniyr.

oooo. Masallah o zaman dogum gelmis senin. Ayyyy cok heyecanli.

Önce kendine baksın o
Doğru düzgün yemek yapsaymış da seni telef etmeseymiş madem.
Aman aman ortak temizlikçi çok zor. Bize çok eskiden bir temizlikçi teyze gelirdi, aynı teyze annemin eltisine de gidiyordu. Elti, kadını sıkıştırıyormuş bizim hakkımızda bilgi almak için

inşallah çıkmaz canım ya..
Bakalım ben neler göreceğim 24ten sonra

Bizde durumlar aynı, senden haber bekliyoruz ecoş

:)) az kaldı ecem doğuma kiloda vermişsin, dün yazacaktım yazmamışım senin böbrek ağrısı dediğin doğum sancındır güzelim, adet sancın belinden mi oluyordu karnından mı? O nasılsa doğum sancında ordan başlıyor

ay çok sevindim cutem şükür yapabiliyor artık, bundan sonra daha da iyi olacak inşaallah annesi, tabi sende iyi olacaksın tek başına ne alemdesin onu da sormamışım annenin evinden sonra nasıl geldi kendi evin:)

büyümüş mü göbüşüm:)

niye eğesin ki sen kendi kararını kendin verirsin onun üstüne vazife değil zaten, hep diyorum Allah yardımcın olsun canım, benim kv böyle olsaydı ben çok kavga ederdim zaten eşimlede kopardı iplerimiz,Rabbim dağına göre kar yağdırıyor, takdir ediyorum seni

yok canım cidden aşırı yemiyorum herzamanki yedigim miktardayım ama çok hareketsiz kaldım dün dr.ada dedim sende haklısın kilona kızamıyorum buyüzden diyor.5 aylık bi gebe daha vardı o tam 10 kg.almış hele onu görünce beni dahada normal karşıladı.diyer hamileliklerimdede fazla almadım aslında ilkinde 8 ikincide 12 artık bundada 15 e yaklaşırım.artık daha az alırım biliyorum çünki artık sürekli yatmak zorunda deyilim.ama kendime baktıkça sinirlerim zıplıyor ister istemez

anamm küçücüksün yaa ne tatlıı.benim göbeyim senin göbeyini döver.biz dört oda bir salonuz ha haayy

Cnm. Aileler yakinindaysa baya sorunlar basliyr. Biz sirf o yuzden arabayi kv ye geri verdik. Benzine para yetismiur cunku.

araya ince bi sınır çizmek lazım.o sınır ben güzel çizdim ama eşim yapamıyo işte.
bakalım ne maceralar yaşıcaz buralarda :)

canım inanmıyorum ya bebeğini kucağına almana sadece iki gün kalmış :)
daha dün tebrik etmiştik seni.ne çabuk geçmiş zaman.
heyecandan ölüyosundur heralde.
sağlıkla sıhhatele al meleğini kucağına
keyini çıkar bizlerede dua et olur mu

gereksiz işte canım konuşmak için konuşuyor her zamanki gibi
iyidir canım sıcakla mücadele senden haberleriş bekliyoruz sen benşm dün resmine yazdığım yorumu okundu onu yap bakalım doğru çıkacak mı
çok şükür canım evinde başa başa kalmanıza çok sevindim. maşallah Rüzgar'a Allah'ım esirgesin hepsini
foto ekledim bakında gözünüz göbek görsün soranlara yalandan korkmasan 7 8 aylık diyecem haa
evet canım büyük biraz göbüş maşallahhhh prensese

Canim cok sagol. Insallah rabbim nasip etmistir. Ya icimde hep bi umut var ne kadar beklemiyorumda dese bi yanim. Ama mesela 4 gundur 36.8 olan ates 36.7 oldu busabah. Butun moralim bozuldu ksin dusucek olmadi diye. Pskolojik olarak 2 ayda cok etkilendim. Rabbim yuzumuzu guldursun hepimizin. Hamile olanlarin saglikla dunyaya getirmesini saglasin olanlari korusun olmayanlarin kucaklarini bos koymasin bizide unutmasin. Tek dilegim bu.

o bobrek agrisi cnm ya..sanci degil emin gibiyimmm cunki karindan ya belden olsaydi kosarak sanci diye gitmistim hem tarif edildigi gibi araliklarla olmuyor basladimi bikac saat suruyo...bu gece agrimamisti sevindim ama demin yine basladi 1saat araliksiz surdu..simdi gecti..adet agrim pek olmazdi benim..sadece belimde agirlik varmis gibi olurdu yani agri aci degil agirlik yuk varmis gibi..yani benim sancim belden baslamali diyosun..hadi bakalim hayirlisi

heyecan varla yok arasi cnm yaa..biraz enduse var ya daha gec gelirsee...Insallah kendiliyinden baslar sancilar..gec dollenme oldugu ivin 10una kadar bekle demisti dk..olmazsa suni sanci olucak...Insallah iiiiinsallahhh ihtiyac kalmaazzz
aklimdasin guzelim sen aysegul happy azap...unuttugum varsa hatirlatin kixlar Rabbim hayirlisini nasip etsin herkese insallah..
simdi okudum cnm...bak anlatayim duz yere oturdum hafif kendimi arkaya yaslayinca ata biliyorum ama 90derecelik durunca yani dik oturunca ayagimi elimin yardimiyla ayak bilek kismini ata biliyorum sadece..diz kismi gelmiyo elimle itip zorlasam gelir ama ic kisimda baski oluyo..ayagimi koymaya calissam bile arada bisey var engel oluyo sanki..simdi ayak bileyimi koya biliyorsam daha varmi demrk???

ha bu arada kizlar dun inmis dedigimiz gobek yine mideme ciktiii:18:
annem diyooo ben senin cocugundannn hic bisey anlamiyorummm

hay allahım ona neyse..
hiç çalışmasan nolcakmış.
illa kafayı takacak bir şey bulsunlar zaten. neyse isim meselesi çözüldü en azından canım. bırak bunlara taksın avutsun kendini.
ben de ilk kez duydum canım. fikrim yok.
senin oğlun olcaaaaaaaaaaaaaak
ay bakalım ben vercek miyim. çünkü ben de saldım canım ne çekerse yiyorum.
hiç 74 gibi durmuyosun ece yaw. zayıf duruyosun.
ben de sanırım 10 kiloya eriştim. bakalım dr da kaç çıkıcam.
bence rekor cutede kalıcak. 11 ile tamamlamıştı.

Aahh kizlar birazi bebek birazi kas yoksaa bende gram gobek yoktur yani.evet direk miydem doldu kalcam buyudu bariz yuvarlak oldum diyelim.amaan saglik olsun benim bunye aliskin kilolara

canım aynne anlattığın gibi atamıyorsan zorlanıyorsan artık az kalmış dedi arkadaş bende bilmiyordum izmirde arkadaşım var doğuma ne kadar kaldı falan göbek indimi diye merak ediyormuş orda yaşça büyük biri böyle yap olmazsa az kaldı demek atabiliyorsanda çok demiş. ama sen aeinin yardımıyla bileğine atabiliyorsun bence senin çok az var artık
hiç sorma canım manyak kadın ya kendine düşmüş sanki
isim konusunu bana açmıyor artık kendi içinde neler yaşıyor bilinmez kendi kendini yesin
doıra nasıl böbrek ne durumda canım rahat mısın, benim sırtım aslında hani kürek diyolarya oralarım çok ağrıyo ya

Son düzenleme:

herşey gönlüne göre olsun.duamdasın inşaallah

aynen kuzum. Dedikodu cok olur. Buarada kvsi 91 yasinda. 4 erkek cocugu var ve yalniz kirada yasiyr. Cocuklarida yazlik kislik araba vs. Benim kp haric hicbiri bayram icin yazliktan bile gelmedi.

Saol cnm. Simdilik idare ediyr. Oglum masallah akkllandi. Ahat rahat yemek yiyoorum yanimda arabasinda oturuyr )

Kv icinde saol cnm.
ya sabir diyrm hep.

Kendine sinir olma. Bebeginin psikolojisini de etkileme cnm.
yalniz bisi demek.istiyrm ama seni uzmek icin degil. Suan ki gebeligini diegrleriyle kiyaslama derim. Hem her gebelik kendine ozgudur hem de yasin o zamana kadar ilerledi. Fazla kilo alabilirsin. ben de hep yattim ama almadim.cnm..senin yapisal olabilir.
Annem abimde 8 ben de 9 kg almis. 10 sene sonra kardesimi dogurdu 20 kg almisti.

araya ince bi sınır çizmek lazım.o sınır ben güzel çizdim ama eşim yapamıyo işte.
bakalım ne maceralar yaşıcaz buralarda :)
Insallah yipratici seyler yasanmaz cnm.

Amin cnm.

Duana amin cnm.
her zaman umutlu ol. Benim umudum olmasaydi suan oglumda olmazdi. Iki dusuk kan pihtilasmasi ve hasimatoyla..
atesin cok dusmemis onemseme. Ama bu kadar stres yapacaksan olcme derim ben.
Daha var o zamam cnm. Benim tobeeeee kalkmiyrdu ayagim. Esim ayagimi tutsa bile.

))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…