Allahım hayırlı evlatlar ver, evlatlarımızın kalbinden vicdan ve sevgiyi eksik etme:26:aynen kuzum. Dedikodu cok olur. Buarada kvsi 91 yasinda. 4 erkek cocugu var ve yalniz kirada yasiyr. Cocuklarida yazlik kislik araba vs. Benim kp haric hicbiri bayram icin yazliktan bile gelmedi.
Ahmet Asım poponu pataklarım senin heee, çabbuk dön bakiyim normal pozisyonunaKızlar Ahmet Asım poposunun üzerine oturmuş doktor dönmesi lazım diyor ayakta durma soluna yat bu pozisyonda durması normal doguma engel ve senide yorar dedi teyzeleri Ahmet Asım a birseyler söyleyin :)
Boyumuz 41 cm kilomuz 1.778 gram :)
Ahmet Asım poponu pataklarım senin heee, çabbuk dön bakiyim normal pozisyonuna
canım çok şükür kafa olarak iyiyim. ağrılarım var ama alıştım 5 aydır çekiyorum bu ağrıyı. tek dileğim sezaryenle birlikte şu stent sağlıklıca çıksın böbreğim az da olsa küçülsün.canım aynne anlattığın gibi atamıyorsan zorlanıyorsan artık az kalmış dedi arkadaş bende bilmiyordum izmirde arkadaşım var doğuma ne kadar kaldı falan göbek indimi diye merak ediyormuş orda yaşça büyük biri böyle yap olmazsa az kaldı demek atabiliyorsanda çok demiş. ama sen aeinin yardımıyla bileğine atabiliyorsun bence senin çok az var artık
hiç sorma canım manyak kadın ya kendine düşmüş sanki
isim konusunu bana açmıyor artık kendi içinde neler yaşıyor bilinmez kendi kendini yesin
doıra nasıl böbrek ne durumda canım rahat mısın, benim sırtım aslında hani kürek diyolarya oralarım çok ağrıyo ya
bu sıpalar çok fenaaa.Kızlar Ahmet Asım poposunun üzerine oturmuş doktor dönmesi lazım diyor ayakta durma soluna yat bu pozisyonda durması normal doguma engel ve senide yorar dedi teyzeleri Ahmet Asım a birseyler söyleyin :)
Evet haklisin bende farkindayim daha fazla alabilirim busefer.evet benim yapimlada ilgili birsey bu ben 16 yasimdayken 86kg.dim yani hep tombuldum.iki cocuk oldu ama ben sukurler olsun 79 la kaladim nezaman hamile kalmayi aklima koydum sprali cikardim 83 ciktim.ayyyy cute 20 kg.demeee aman diyim canim ya.asla o kiloya cikmamaliyim ha ciksamda azimliyimdir takarsam veririmde sonra olsun kiii sinirim 15 ay insallah gecmemm.off ya anne tarafimda baba tarafimda kilolu tam baskul ailesiyiz yani.inanmicaksin belki ama ailenin sulalenin en zayifi benim.cunki en inadi benim.yine tuhaf gelecek belki ama esim benim kiloma asik adam seviyor kilolu olusumu.beni ilk tanidiginda 14 yasindaydim veeee 84 kg dim dusun artik iki sene nisanli16da evlendim 86 dim 3 ay sonra hamile kaldim 79 dum dogurdum 87 dim.derken bekarligimdan daha fitim yani ayy ozur cok uzattim.neyse hayirlisi bakalim
Amin cnm.Allahım hayırlı evlatlar ver, evlatlarımızın kalbinden vicdan ve sevgiyi eksik etme:26:
Masallah kuzuma. Super gelisimi..daha doner sen merak.etme hic.Kızlar Ahmet Asım poposunun üzerine oturmuş doktor dönmesi lazım diyor ayakta durma soluna yat bu pozisyonda durması normal doguma engel ve senide yorar dedi teyzeleri Ahmet Asım a birseyler söyleyin :)
Evet haklisin bende farkindayim daha fazla alabilirim busefer.evet benim yapimlada ilgili birsey bu ben 16 yasimdayken 86kg.dim yani hep tombuldum.iki cocuk oldu ama ben sukurler olsun 79 la kaldim nezaman hamile kalmayi aklima koydum sprali cikardim 83 ciktim.ayyyy cute 20 kg.demeee aman diyim canim ya.asla o kiloya cikmamaliyim ha ciksamda azimliyimdir takarsam veririmde sonra olsun kiii sinir 15 bende ay insallah gecmemm.off ya anne tarafimda baba tarafimda kilolu tam baskul ailesiyiz yani.inanmicaksin belki ama ailenin sulalenin en zayifi benim.cunki en inadi benim.yine tuhaf gelecek belki ama esim benim kiloma asik adam seviyor kilolu olusumu.beni ilk tanidiginda 14 yasindaydim veeee 84 kg dim dusun artik iki sene nisanli16da evlendim 86 dim 3 ay sonra hamile kaldim 79 dum dogurdum 87 dim.derken bekarligimdan daha fitim yani ayy ozur cok uzattim.neyse hayirlisi bakalim
Ben senin herrrr halini seviyrm sevgili dunurumbazı erkekler etli sever.
ben evlendiğimde 46 kiloydum 6 ay sonra düğün yaptık 50 kiloydum. kızıma hamile kaldığımda 56 kiloydum. eşim 55 olmamı seviyormuş. şimdi 66 kiloyum hiç beğenmiyorum kendimi bacaklarımın ve kollarımın üstü kocaman alt tarafları cılız:) doğurunca eski halime döneyim yeter.
Evet haklisin bende farkindayim daha fazla alabilirim busefer.evet benim yapimlada ilgili birsey bu ben 16 yasimdayken 86kg.dim yani hep tombuldum.iki cocuk oldu ama ben sukurler olsun 79 la kaldim nezaman hamile kalmayi aklima koydum sprali cikardim 83 ciktim.ayyyy cute 20 kg.demeee aman diyim canim ya.asla o kiloya cikmamaliyim ha ciksamda azimliyimdir takarsam veririmde sonra olsun kiii sinir 15 bende ay insallah gecmemm.off ya anne tarafimda baba tarafimda kilolu tam baskul ailesiyiz yani.inanmicaksin belki ama ailenin sulalenin en zayifi benim.cunki en inadi benim.yine tuhaf gelecek belki ama esim benim kiloma asik adam seviyor kilolu olusumu.beni ilk tanidiginda 14 yasindaydim veeee 84 kg dim dusun artik iki sene nisanli16da evlendim 86 dim 3 ay sonra hamile kaldim 79 dum dogurdum 87 dim.derken bekarligimdan daha fitim yani ayy ozur cok uzattim.neyse hayirlisi bakalim
canım çok şükür kafa olarak iyiyim. ağrılarım var ama alıştım 5 aydır çekiyorum bu ağrıyı. tek dileğim sezaryenle birlikte şu stent sağlıklıca çıksın böbreğim az da olsa küçülsün.
bu sıpalar çok fenaaa.
benim kızım 36 da döndü başı yukarı gerisini sen düşün nukracım.
onca zaman doğum pozisyonundaydı şimdi yukarı çıktı.
Cutem çok sağol sizlerden bunları duymak çok güzel teşekkür ederiz teyzesi :) Yusuf Rüzgar abimizi opuyoruz Rabbim huzur sağlık rahatlik versin size :)Amin cnm.
ben bakayim dedim ama engel oldular. Eh sonrada gebelik bebek...simdi ben de bakamam cnm ne yazikki.
Masallah kuzuma. Super gelisimi..daha doner sen merak.etme hic.
)
Esim memnun sen mutlugerisi onemsiz guzelim.
Ben senin herrrr halini seviyrm sevgili dunurum)
Ne zamandr yazacavim firsat olmadi. Iyiki senin kizi eflali beklemeden kaptim. Bak onun ki erkek cikti) yoksa gelinimi baskasi kapacakti
ya ne küçüğüm ne küçükanamm küçücüksün yaa ne tatlıı.benim göbeyim senin göbeyini döver.biz dört oda bir salonuz ha haayy
baktım canım maşaallah tam kız karnı seninkifoto ekledim bakında gözünüz göbek görsün soranlara yalandan korkmasan 7 8 aylık diyecem haa
değil mi ama eymenim gelecek alıştım buna:)hay allahım ona neyse..
hiç çalışmasan nolcakmış.
illa kafayı takacak bir şey bulsunlar zaten. neyse isim meselesi çözüldü en azından canım. bırak bunlara taksın avutsun kendini.
ben de ilk kez duydum canım. fikrim yok.
senin oğlun olcaaaaaaaaaaaaaak
ay bakalım ben vercek miyim. çünkü ben de saldım canım ne çekerse yiyorum.
hiç 74 gibi durmuyosun ece yaw. zayıf duruyosun.
ben de sanırım 10 kiloya eriştim. bakalım dr da kaç çıkıcam.
bence rekor cutede kalıcak. 11 ile tamamlamıştı.
oy oy maşaallah rüzgara eferin kuzuya:)aynen kuzum. Dedikodu cok olur. Buarada kvsi 91 yasinda. 4 erkek cocugu var ve yalniz kirada yasiyr. Cocuklarida yazlik kislik araba vs. Benim kp haric hicbiri bayram icin yazliktan bile gelmedi.
Saol cnm. Simdilik idare ediyr. Oglum masallah akkllandi. Ahat rahat yemek yiyoorum yanimda arabasinda oturuyr)
Kv icinde saol cnm.
ya sabir diyrm hep.
Kendine sinir olma. Bebeginin psikolojisini de etkileme cnm.
yalniz bisi demek.istiyrm ama seni uzmek icin degil. Suan ki gebeligini diegrleriyle kiyaslama derim. Hem her gebelik kendine ozgudur hem de yasin o zamana kadar ilerledi. Fazla kilo alabilirsin. ben de hep yattim ama almadim.cnm..senin yapisal olabilir.
Annem abimde 8 ben de 9 kg almis. 10 sene sonra kardesimi dogurdu 20 kg almisti.
Insallah yipratici seyler yasanmaz cnm.
Amin cnm.
Duana amin cnm.
her zaman umutlu ol. Benim umudum olmasaydi suan oglumda olmazdi. Iki dusuk kan pihtilasmasi ve hasimatoyla..
atesin cok dusmemis onemseme. Ama bu kadar stres yapacaksan olcme derim ben.
Daha var o zamam cnm. Benim tobeeeee kalkmiyrdu ayagim. Esim ayagimi tutsa bile.
))
maşaallah canım döner merak etme sen haftalara kadar yolu var:)Kızlar Ahmet Asım poposunun üzerine oturmuş doktor dönmesi lazım diyor ayakta durma soluna yat bu pozisyonda durması normal doguma engel ve senide yorar dedi teyzeleri Ahmet Asım a birseyler söyleyin :)
eee eşin beğendikten sonra hiç takmana gerek yok benimki sevmiyor kiloyu tabi kendisi sanki çok fit:))Evet haklisin bende farkindayim daha fazla alabilirim busefer.evet benim yapimlada ilgili birsey bu ben 16 yasimdayken 86kg.dim yani hep tombuldum.iki cocuk oldu ama ben sukurler olsun 79 la kaldim nezaman hamile kalmayi aklima koydum sprali cikardim 83 ciktim.ayyyy cute 20 kg.demeee aman diyim canim ya.asla o kiloya cikmamaliyim ha ciksamda azimliyimdir takarsam veririmde sonra olsun kiii sinir 15 bende ay insallah gecmemm.off ya anne tarafimda baba tarafimda kilolu tam baskul ailesiyiz yani.inanmicaksin belki ama ailenin sulalenin en zayifi benim.cunki en inadi benim.yine tuhaf gelecek belki ama esim benim kiloma asik adam seviyor kilolu olusumu.beni ilk tanidiginda 14 yasindaydim veeee 84 kg dim dusun artik iki sene nisanli16da evlendim 86 dim 3 ay sonra hamile kaldim 79 dum dogurdum 87 dim.derken bekarligimdan daha fitim yani ayy ozur cok uzattim.neyse hayirlisi bakalim
vaavv maşaallah hayalimde ki gebelik kilosu:))bazı erkekler etli sever.
ben evlendiğimde 46 kiloydum 6 ay sonra düğün yaptık 50 kiloydum. kızıma hamile kaldığımda 56 kiloydum. eşim 55 olmamı seviyormuş. şimdi 66 kiloyum hiç beğenmiyorum kendimi bacaklarımın ve kollarımın üstü kocaman alt tarafları cılız:) doğurunca eski halime döneyim yeter.
ah ah gitti damadımAmin cnm.
ben bakayim dedim ama engel oldular. Eh sonrada gebelik bebek...simdi ben de bakamam cnm ne yazikki.
)
Ne zamandr yazacavim firsat olmadi. Iyiki senin kizi eflali beklemeden kaptim. Bak onun ki erkek cikti) yoksa gelinimi baskasi kapacakti
kızlar merhaba ben 19 gün önce kürtaj oldum ve adetten sonra ateş ölçme tekniğine başlamak istiyorum. bana yardımcı olur musunuz pek anlamadım 6 gün önce akıntım oldu 3 gün öncesine kadar devam etti katı kıvamlıydı bu yumurtlama mı oluyor
Evet sonra da ruzgarcigim depresyona giricektiAmin cnm.
)
Amin canim allah hepimizin yardmcisi olsun.Evet Nesdemim Dora da az pozisyon degistirmiyor cimcime :) insaallah olması gerekenin en iyisi olurda dogumlarimiz sağlıkla huzurla sagsalim geçer tüm darda olanların ve bizlerin...
Canim sin ay gecmek bilmiyor.zaten sicaklar olmasa daha rahat ederim.markete gidiyoruz ayagim sisiyo hemen.agustos bari azcik serin olsa.Günaydın
nukra canim maşallahahmet Asım a kocaman olmus döner ins annesi Üzmez o seni.ayy günler cok cabuk geçiyo daha test yaptigin ani hatırlıyorum şimdi kavuşmak için gun sayiyorsun maşallah Barekallah.
eflal canim nasilsin eymen bey nasil.eymen ismi meryem suresınde geciyo o zaman cok hosuma gitmisti. adıyla yaşasın canım ins.
göbusun de cok kibar maşallah. bi de benim ki ciksaydi.
cute canim evin desin mutlusun inş. Sağlık durumun nasil toparlandin mi biraz daha.
ecee ne yaptin canim heyecanla seni bekliyoruz hayirlica kurtarsin seni rabbim.
nesdem canim nasilsin sicaklar da bi taraftan zor geciyrdur gunlerin.
Yumurtlama akintisi yumurta aki gibi seffaf ve uzayan bir akintidir.bahsettigin boyleyse yumurtluyor olabilirsin.kurtaj olduysan biras bekle bence de rahmin dinlensinkızlar merhaba ben 19 gün önce kürtaj oldum ve adetten sonra ateş ölçme tekniğine başlamak istiyorum. bana yardımcı olur musunuz pek anlamadım 6 gün önce akıntım oldu 3 gün öncesine kadar devam etti katı kıvamlıydı bu yumurtlama mı oluyor
Canim ins saglikla atlatirsin.zor cidden bu havada.Kizlaaarrr nassiniiizzz ben iyi değilim ya tansiyonum düştü galiba gozumun önünde parlak noktalar uçuyor bebekte aksine öyle hareketli ki benimde kolunu kaldırmaya enerjik yok ve bu aksam kina var :18: Nasi atlatacam bu geceyi bilmem yarinda nikah :18::18:
Su haftasonunu bi atlatsam hayirlisiyla hic cekilmiyor sicak bi yandan nefes almak bile meşakkatli
Çok teşekkür ederiz güzel yüreklim :) o günü hiç ama hiiiccc unutmadim hepiniz yanimdaydiniz ayy aglicam şimdi ; (((Günaydın
nukra canim maşallahahmet Asım a kocaman olmus döner ins annesi Üzmez o seni.ayy günler cok cabuk geçiyo daha test yaptigin ani hatırlıyorum şimdi kavuşmak için gun sayiyorsun maşallah Barekallah.
eflal canim nasilsin eymen bey nasil.eymen ismi meryem suresınde geciyo o zaman cok hosuma gitmisti. adıyla yaşasın canım ins.
göbusun de cok kibar maşallah. bi de benim ki ciksaydi.
cute canim evin desin mutlusun inş. Sağlık durumun nasil toparlandin mi biraz daha.
ecee ne yaptin canim heyecanla seni bekliyoruz hayirlica kurtarsin seni rabbim.
nesdem canim nasilsin sicaklar da bi taraftan zor geciyrdur gunlerin.
Ececiimm insaallah herşey gönlünce olur senden doğum haberini bekliyorum heyecanla :))meraba fistiklar..
dk.dan geldim kontrol ettii hersey yolunda ama acilma falan yok hazir hersey..keyfi ne zaman isterse artik..ama gec dollenme icin 10una kadar bekliycez dedi..kilosu galiba fazla dedi ultrasona gir..sira coook coktu..daraldim geldim eve..ama bence cok degil sezeryana yonlendirmesini istemiyorum..
ha bide eflalim cuteeee ishal oldum bugun...dogum isaretimidir???
ha eflos bu dk.da bobrek agrisi olmaya bilir dedi sancilara hazirlik ola bilir dedi..iyi de sanciya hazirlik buysa sancisi nasil diye merak ettim iyiceee
herkes iyidir Insallah..opuyorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?