Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen kuzum. Dedikodu cok olur. Buarada kvsi 91 yasinda. 4 erkek cocugu var ve yalniz kirada yasiyr. Cocuklarida yazlik kislik araba vs. Benim kp haric hicbiri bayram icin yazliktan bile gelmedi.
Allahım hayırlı evlatlar ver, evlatlarımızın kalbinden vicdan ve sevgiyi eksik etme:26:

Kızlar Ahmet Asım poposunun üzerine oturmuş doktor dönmesi lazım diyor ayakta durma soluna yat bu pozisyonda durması normal doguma engel ve senide yorar dedi teyzeleri Ahmet Asım a birseyler söyleyin :)
Boyumuz 41 cm kilomuz 1.778 gram :)

Ahmet Asım poponu pataklarım senin heee, çabbuk dön bakiyim normal pozisyonuna

Evet haklisin bende farkindayim daha fazla alabilirim busefer.evet benim yapimlada ilgili birsey bu ben 16 yasimdayken 86kg.dim yani hep tombuldum.iki cocuk oldu ama ben sukurler olsun 79 la kaldim nezaman hamile kalmayi aklima koydum sprali cikardim 83 ciktim.ayyyy cute 20 kg.demeee aman diyim canim ya.asla o kiloya cikmamaliyim ha ciksamda azimliyimdir takarsam veririmde sonra olsun kiii sinir 15 bende ay insallah gecmemm.off ya anne tarafimda baba tarafimda kilolu tam baskul ailesiyiz yani.inanmicaksin belki ama ailenin sulalenin en zayifi benim.cunki en inadi benim.yine tuhaf gelecek belki ama esim benim kiloma asik adam seviyor kilolu olusumu.beni ilk tanidiginda 14 yasindaydim veeee 84 kg dim dusun artik iki sene nisanli 16da evlendim 86 dim 3 ay sonra hamile kaldim 79 dum dogurdum 87 dim.derken bekarligimdan daha fitim yani ayy ozur cok uzattim.neyse hayirlisi bakalim

Son düzenleme:
canım çok şükür kafa olarak iyiyim. ağrılarım var ama alıştım 5 aydır çekiyorum bu ağrıyı. tek dileğim sezaryenle birlikte şu stent sağlıklıca çıksın böbreğim az da olsa küçülsün.
bu sıpalar çok fenaaa.
benim kızım 36 da döndü başı yukarı gerisini sen düşün nukracım.
onca zaman doğum pozisyonundaydı şimdi yukarı çıktı.

bazı erkekler etli sever.
ben evlendiğimde 46 kiloydum 6 ay sonra düğün yaptık 50 kiloydum. kızıma hamile kaldığımda 56 kiloydum. eşim 55 olmamı seviyormuş. şimdi 66 kiloyum hiç beğenmiyorum kendimi bacaklarımın ve kollarımın üstü kocaman alt tarafları cılız:) doğurunca eski halime döneyim yeter.

Allahım hayırlı evlatlar ver, evlatlarımızın kalbinden vicdan ve sevgiyi eksik etme:26:
Amin cnm.
ben bakayim dedim ama engel oldular. Eh sonrada gebelik bebek...simdi ben de bakamam cnm ne yazikki.
Masallah kuzuma. Super gelisimi..daha doner sen merak.etme hic.

)
Esim memnun sen mutlu gerisi onemsiz guzelim.

Ben senin herrrr halini seviyrm sevgili dunurum )
Ne zamandr yazacavim firsat olmadi. Iyiki senin kizi eflali beklemeden kaptim. Bak onun ki erkek cikti ) yoksa gelinimi baskasi kapacakti

hay maşallah sana.ay göbusun gerçekten kocaman benim hiç yok nerdeyse çok azciik bisey var.icim genis galiba e o kadar buyuk basenlere normal genis olmasi. eşim bana kilo alma sakin deyip duruyo hele annesini rezil ediyo yeme zayıfla diye.
ama ben kiloyu takmiyrum baktim çok aliyrum kisarim o zaman yoksa birsey yiyememek çok zor cok şükür istah varken yiyicem.ya müthiş acikiyrum tika basa yiyorum anam bi bakmış im iki saate acikmisim.diyrum kendimi şeker hastası gibi sanıyorum . allah saglikli kilolar versin bize inş.
masallah sende erkenden evlilik sorumluluğu alanlardansin demek

Evet Nesdemim Dora da az pozisyon degistirmiyor cimcime :) insaallah olması gerekenin en iyisi olurda dogumlarimiz sağlıkla huzurla sagsalim geçer tüm darda olanların ve bizlerin...

Cutem çok sağol sizlerden bunları duymak çok güzel teşekkür ederiz teyzesi :) Yusuf Rüzgar abimizi opuyoruz Rabbim huzur sağlık rahatlik versin size :)

anamm küçücüksün yaa ne tatlıı.benim göbeyim senin göbeyini döver.biz dört oda bir salonuz ha haayy
ya ne küçüğüm ne küçük
foto ekledim bakında gözünüz göbek görsün soranlara yalandan korkmasan 7 8 aylık diyecem haa
baktım canım maşaallah tam kız karnı seninki
değil mi ama eymenim gelecek alıştım buna:)
oy oy maşaallah rüzgara eferin kuzuya:)
maşaallah canım döner merak etme sen haftalara kadar yolu var:)
eee eşin beğendikten sonra hiç takmana gerek yok benimki sevmiyor kiloyu tabi kendisi sanki çok fit:))
vaavv maşaallah hayalimde ki gebelik kilosu:))
ah ah gitti damadım hissettin cutem ondan yani benim oğlum olacağını

Günaydın

nukra canim maşallah ahmet Asım a kocaman olmus döner ins annesi Üzmez o seni.ayy günler cok cabuk geçiyo daha test yaptigin ani hatırlıyorum şimdi kavuşmak için gun sayiyorsun maşallah Barekallah.

eflal canim nasilsin eymen bey nasil.eymen ismi meryem suresınde geciyo o zaman cok hosuma gitmisti. adıyla yaşasın canım ins.
göbusun de cok kibar maşallah. bi de benim ki ciksaydi.

cute canim evin desin mutlusun inş. Sağlık durumun nasil toparlandin mi biraz daha.

ecee ne yaptin canim heyecanla seni bekliyoruz hayirlica kurtarsin seni rabbim.

nesdem canim nasilsin sicaklar da bi taraftan zor geciyrdur gunlerin.

kızlar merhaba ben 19 gün önce kürtaj oldum ve adetten sonra ateş ölçme tekniğine başlamak istiyorum. bana yardımcı olur musunuz pek anlamadım 6 gün önce akıntım oldu 3 gün öncesine kadar devam etti katı kıvamlıydı bu yumurtlama mı oluyor

Canım, kürtajdan sonra yaklaşık 3 ay korunman gerekli, birdahaki gebelikte düşük riskini enaza indirmek için diye biliyorum, doktorum bana öyle demişti..

Kizlaaarrr nassiniiizzz ben iyi değilim ya tansiyonum düştü galiba gozumun önünde parlak noktalar uçuyor bebekte aksine öyle hareketli ki benimde kolunu kaldırmaya enerjik yok ve bu aksam kina var :18: Nasi atlatacam bu geceyi bilmem yarinda nikah :18::18:
Su haftasonunu bi atlatsam hayirlisiyla hic cekilmiyor sicak bi yandan nefes almak bile meşakkatli

Evet sonra da ruzgarcigim depresyona giricekti
Evet Nesdemim Dora da az pozisyon degistirmiyor cimcime :) insaallah olması gerekenin en iyisi olurda dogumlarimiz sağlıkla huzurla sagsalim geçer tüm darda olanların ve bizlerin...
Amin canim allah hepimizin yardmcisi olsun.
Canim sin ay gecmek bilmiyor.zaten sicaklar olmasa daha rahat ederim.markete gidiyoruz ayagim sisiyo hemen.agustos bari azcik serin olsa.
Yumurtlama akintisi yumurta aki gibi seffaf ve uzayan bir akintidir.bahsettigin boyleyse yumurtluyor olabilirsin.kurtaj olduysan biras bekle bence de rahmin dinlensin
Canim ins saglikla atlatirsin.zor cidden bu havada.

meraba fistiklar..
dk.dan geldim kontrol ettii hersey yolunda ama acilma falan yok hazir hersey..keyfi ne zaman isterse artik..ama gec dollenme icin 10una kadar bekliycez dedi..kilosu galiba fazla dedi ultrasona gir..sira coook coktu..daraldim geldim eve..ama bence cok degil sezeryana yonlendirmesini istemiyorum..

ha bide eflalim cuteeee ishal oldum bugun...dogum isaretimidir???
ha eflos bu dk.da bobrek agrisi olmaya bilir dedi sancilara hazirlik ola bilir dedi..iyi de sanciya hazirlik buysa sancisi nasil diye merak ettim iyiceee

herkes iyidir Insallah..opuyorum hepiniziii

Çok teşekkür ederiz güzel yüreklim :) o günü hiç ama hiiiccc unutmadim hepiniz yanimdaydiniz ayy aglicam şimdi ; (((
Sizde bu günlere geliceksiniz annesi Rabbimiz herseye kadir isteyen tüm canlar bu duyguları yaşasın...

Ececiimm insaallah herşey gönlünce olur senden doğum haberini bekliyorum heyecanla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…