Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alintilar gitti yaaa off.kizlar esimin kilolu sevmesi aslinda benim sansim.cunki esim zayifla dese bile yok anam yok ben fit olamam zaayif olmak benim byolijime aykiri en basta.haa istermiydim 65 70 arasi olmayi eveett hemde cok ama bunun icin karantinaya girmem lazim .ama suna inaniyorum dogumdan sonra nasipse 80 e geri inrrim buda benim icin buyuk nimet.zamaninda 72 de oldum 7 sene korudum antidepresan falan derken ggeri cikti.offf napiyim yek yemek benim luksum.cok yemem ama cok istahli yerim.allahtan eesimde bende kendimi seviyoruz.giydigimde yakisir biraz daha neolsunama burada gordugum hatunlar yani sizler cillopsunuz.hayirlisiyla prensesimi kucagima bi aliyim geriai gelir.

canim masallah Ahmet Asim a buyumus. Bende pasami ozledim ama daha 12 gun var ne kadar oldu cok merak ediyorum.

Insallah canim.benim hayirlisiyla Dora ya kavusacaksin stent cikacak hersey duzelecek
ecem Rabbim.hayirliaiyla.kurtasin seni kac kiloymus ki kuzu doktoe.fazla.gibi dedi

saol cnmm.cok daha iyiyim. 2 gune bir; bir bahaneyle gelen kaynanam olmasa cok.daha iyi olacagim

Masallah size.
Cnm benim acilma vardi ama hic hissetmemistim. Bir de ben normal dogumun son asamasina gelemedigim icin ishali bilemiyrm cnm.

kızlar burnum kanıyor durmadı bir türlü neden olabilir ki bugun disardaydik tüm gün sıcaktan mi aceba

inşaallah canım.bu duruma en çok ben üzülürüm.

günaydın kızlar birşey sorucamm sizee.. bugun 20. günüm ateş ölçme yöntemini kullanayım dedim 36.1 çıktı sizce yumurtlama olmuş mudur bu derecede

Teşekkür ederiz teyzesi büyüdü Rabbime hamdolsun insaallah sende güzel haberlerle geliceksin :) özlem gittikçe artıyor kuzum günler çabuk gecsede kavussak diyor insan :) Rabbim bu duyguyu tüm evlat isteyen herkese yasatsin

saol cnmm.cok daha iyiyim. 2 gune bir; bir bahaneyle gelen kaynanam olmasa cok.daha iyi olacagim

Masallah size.
Cnm benim acilma vardi ama hic hissetmemistim. Bir de ben normal dogumun son asamasina gelemedigim icin ishali bilemiyrm cnm.

Cutem iyi olmana çok sevindim :) insaallah daha iyi olacaksınız.kv insaallah daha seyrek gelir o ne yaaa 2 güne bir bide huzur verse tamam gelsin onuda yapmıyor

kızlar burnum kanıyor durmadı bir türlü neden olabilir ki bugun disardaydik tüm gün sıcaktan mi aceba
Duham burun kanaman durdu mu benimde hamileligin başında ortasında ara ara kanadı mesela aksama kadar ara ara kanadigi oldu sıcakta etkilemistir seni ben ne zaman güneşe direk maruz kalsam o gün mutlaka burnum kanar

Duham burun kanaman durdu mu benimde hamileligin başında ortasında ara ara kanadı mesela aksama kadar ara ara kanadigi oldu sıcakta etkilemistir seni ben ne zaman güneşe direk maruz kalsam o gün mutlaka burnum kanar

durdu canım ama epey bi kanadı korktum ya.piknige gittik kp in koye güya Çamlık serin olur diye ama nefes bile alamadık çoook sıcak heralde ondan oldu.ama neyseki geçti

Cutem Nesdemm Eflalim ve tum araştırmacı ruhlu canlarim :) ben bu pozisyon durumunu takıntı yaptım gibi Ahmet Asım dönmüş olsa bile nasıl anliyacagim bidaha ki randevumu 1 ay sonraya verdi doktor bebek hareketlerinde bi değişiklik olmazsa terslik olmazsa 1ay sonra görüşürüz dedi yani pozisyonu degisse bile gitmeden bilemiyecegim birde doktor sola yat dinlen ayakta durma pek fazla dediya bunlar ne kadar etkili olur ki
Dün ilk defa anlasilacak derecede şişti ayaklarım üzerine zor bastım herhalde artık agirlasiyorum

durdu canım ama epey bi kanadı korktum ya.piknige gittik kp in koye güya Çamlık serin olur diye ama nefes bile alamadık çoook sıcak heralde ondan oldu.ama neyseki geçti

Geçmiş olsun canım :) ben camlık ortamda nefes alamıyorum cam agaclarina alerjim var sıcakta yormustur seni

Kızlar öncelikle geçmiş bayraamınız kutlu olsun
Bayramın 1. Günü gece 1.30 da yola çıktık tatile
Kararsızdım gidip gitmemk konusunda çünkü seneye bebeğimiz küçük olacak gidemeyebliriz die bi cesaret gittik. Ayaklarımı hep uzattım arabada tatil çok güzeldi ama sıcakta pişman oldum ayaklarım bacaklarım davul gibi şişti ağrıdan zor dayandım geberdim ( birdaha hamileyken tatil mi ? ASLA ... Ders oldu bana.
Dün akşam 8 gibi geldik dinleniyorum şuan ayaklarım daha yeni normale dönüyor.
Birde tatilde kızımın hareketlerini hissetmiyorum die panik oldum :) neyseki o akşam 2 defa hissettim rahatladım
Tatilde net çok ağırdı bağlanamadım bir türlü ( yazmadım okuyamadım sizi özledim :))
Belli ki kızımda rahatladı evimize gelince şuan yerinde durmuo kuzum sert tekmelio :)) normal mî bu kadar erken sert tekmeleri hissetmem ?

Hepiniz iyisiniZdir inş öpüyorum sizi

cute canim bi sen online sin normsl mi kanaması
kuzum. Benim tel.de kk hep acik. O nedenle online gorunuyrm ama yoktum aslinda.
burun kanaman dogal. Kan hacmin artti. Bir de sicak cok. Ama durmazsa bi dr.a gorun cnm.

günaydın kızlar birşey sorucamm sizee.. bugun 20. günüm ateş ölçme yöntemini kullanayım dedim 36.1 çıktı sizce yumurtlama olmuş mudur bu derecede

Herkesin vucut sicakligi farkli oldugu ic8n suan tek olcumle.birsey diyemeyiz. Ama olcmeye devam edin birakmayin.

Cnm. Sola yatinca rahim senin ic organlarina ve ana damarina baski yapmiyr. Boylece hem sen rahat ediyrsun hem de bebek iyi besleniyr. Ben hep sola yattim. Gece donsem bile uyandigim an sola dondum.

gelelim pozisyona. Ben soyle anlamistim. Hic olmazken, karnimin alt sag kismi yani ozel bolgede agirlik hissetmistim. Normalde orasi bostu. Dr.a gittigimde de donmus demisti 30+5 te. Ayrica karnimin solunda poposunu (yuvarlak buyuk bisi) saginda el yada ayada ayaklarini hissediyordum (kaburgami deliyordu sanki. Dr.da hem eli hem ayagi saginda demisti). Karnimin alt kismi bombosken sag alt kosede kasigima dogru bi baski agri hissetmeye baslamistim. Kafasiymis.
bir de su rahimde birden baslayan agri aci vardi ya cnm. Artik dayanmamin zor oldugu bi hal almisti. Sonra birden kesince iste dondu demistim. Belki yazmisimdir notlara.

Bence normal guzelim. Sanki ben de o zamanlarda sert tekmeler hissediyrdum. Kesin yazmisimdir

Cutem gogsumun altı boş kaburgalarima baskı yok midemdeki eksime yanmada durdu hareket ve sert darbeler göbek cevremde ve asagida bi anda bir sancı baski oluyor vajinama oldugum yerde kalıyorum kimildayamiyorum adım atamiyorum gobegimin sag tarafinda gövdesi başı sol tarafimda ayakları zaten caprazlama tekme atıyor itiyor kendini gennesiyor sanki Karnım top gibi degil özel bolgemin hemen üstünde yayvan şekil aldı
Dedigin gibi takip edicem kendimi canım benim çok sağol insaallah donerde hem kendi hem ben rahat ederim

Canim sicaktan kanadi bence burnun.
Tatili aradan tam zamaninda cikarmissin canim ilerde hic gidemezdin.tekmeler normal ben 19haftalikken esim elini koynca vurdugunu hissetmisti.asil 28den sonra gorsen tekmelerini cimcimenin resmen cosacak.

Ayaklarim sis,ellerim allerjiden yara oldu.bu son haftalar cidden gecmek bilmiyor.carsamba kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo oldu.artik ne zaman doguracagim belli olsa da ona gore annemleri cagirsam.evim cok pis geliyor gozume.halilari yikmaya verdim.kocayi ikna edersem parkelerin arasini derz yapsin perdeleri yikayalim asalim gerisini kadinla annem halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…