Kızlar öncelikle geçmiş bayraamınız kutlu olsun
Bayramın 1. Günü gece 1.30 da yola çıktık tatile
Kararsızdım gidip gitmemk konusunda çünkü seneye bebeğimiz küçük olacak gidemeyebliriz die bi cesaret gittik. Ayaklarımı hep uzattım arabada tatil çok güzeldi ama sıcakta pişman oldum ayaklarım bacaklarım davul gibi şişti ağrıdan zor dayandım geberdim( birdaha hamileyken tatil mi ? ASLA ... Ders oldu bana.
Dün akşam 8 gibi geldik dinleniyorum şuan ayaklarım daha yeni normale dönüyor.
Birde tatilde kızımın hareketlerini hissetmiyorum die panik oldum :) neyseki o akşam 2 defa hissettim rahatladım
Tatilde net çok ağırdı bağlanamadım bir türlü( yazmadım okuyamadım sizi özledim :))
Belli ki kızımda rahatladı evimize gelince şuan yerinde durmuo kuzum sert tekmelio :)) normal mî bu kadar erken sert tekmeleri hissetmem ?
Hepiniz iyisiniZdir inş öpüyorum sizi
takvim bitti bebis gelmediiii
Ayaklarim sis,ellerim allerjiden yara oldu.bu son haftalar cidden gecmek bilmiyor.carsamba kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo oldu.artik ne zaman doguracagim belli olsa da ona gore annemleri cagirsam.evim cok pis geliyor gozume.halilari yikmaya verdim.kocayi ikna edersem parkelerin arasini derz yapsin perdeleri yikayalim asalim gerisini kadinla annem halleder.
Cnm sakin kendini yorma. Alerjin icin suan bisi yapamazlar
Bobreginin durumunu goz onune alirsak 37 dolsun diye bekleyip alirlar sanirim. Yoksa 38 in bitip gecmesini beklerler.
Canim benim dr 38den once asla almaz.39 u bile bekleyebilir.
39+0benim dogum gunume geliyo
38+5ise dugun yaptigimiz ve sevgililik yil donumumuze gune geliyo.bakalim cimcimos ne zaman dogcak.
) saglikla gelsin kuzum.
Canım eymen ismini duyunca çok sevmiştim sahabe ismiydi anlamıda güzeldi şimdi sende Meryem suresinden geçiyor deyince daha hoşuma gitti:) eşim eymenim diye diye bir oluyor:) oğlumda kardeşim eymen nerden gelecek ne zaman gelecek diyor:) maşaallah iyi canım hemen hemen her gün hareketini hissediyorum artık o yüzden sürekli dr a gitme isteğim yok:) göbüşüm içinde sağol canım seninkide çıkar canım merak etme:)Günaydın
nukra canim maşallahahmet Asım a kocaman olmus döner ins annesi Üzmez o seni.ayy günler cok cabuk geçiyo daha test yaptigin ani hatırlıyorum şimdi kavuşmak için gun sayiyorsun maşallah Barekallah.
eflal canim nasilsin eymen bey nasil.eymen ismi meryem suresınde geciyo o zaman cok hosuma gitmisti. adıyla yaşasın canım ins.
göbusun de cok kibar maşallah. bi de benim ki ciksaydi.
cute canim evin desin mutlusun inş. Sağlık durumun nasil toparlandin mi biraz daha.
ecee ne yaptin canim heyecanla seni bekliyoruz hayirlica kurtarsin seni rabbim.
nesdem canim nasilsin sicaklar da bi taraftan zor geciyrdur gunlerin.
daha yeni kürtaj olmuşsunuz 3 ay korunma gerekir ama bu sürede korunsanızda ateş takibi yapmanız iyi olur vücudunuzu tanımış olursunuz, kürtaj sonrası yumurtlama düzeni değişebiliyor, ilk sayfada yazanlara uygun şekilde ölçün elimizden geldiğince yardımcı oluruzkızlar merhaba ben 19 gün önce kürtaj oldum ve adetten sonra ateş ölçme tekniğine başlamak istiyorum. bana yardımcı olur musunuz pek anlamadım 6 gün önce akıntım oldu 3 gün öncesine kadar devam etti katı kıvamlıydı bu yumurtlama mı oluyor
canım inşaallah şimdi iyisindirKizlaaarrr nassiniiizzz ben iyi değilim ya tansiyonum düştü galiba gozumun önünde parlak noktalar uçuyor bebekte aksine öyle hareketli ki benimde kolunu kaldırmaya enerjik yok ve bu aksam kina var :18: Nasi atlatacam bu geceyi bilmem yarinda nikah :18::18:
Su haftasonunu bi atlatsam hayirlisiyla hic cekilmiyor sicak bi yandan nefes almak bile meşakkatli
canım 42. haftaya kadar normal geç kalmış değil senin kuzun ve ben demiştim o doğuma hazırlık sancısı diye:) sen adet sancısı çekmediğin için sana çok gelebilir tatlım ama inan gelip geçiyor ve benim gibi ikiniciye hamile kalıyorsun:) evet ishal doğumun yaklaştığını gösterir, sakın geç kaldı diye sezaryen olma tatlım bekle sen normal doğuracaksın bencemeraba fistiklar..
dk.dan geldim kontrol ettii hersey yolunda ama acilma falan yok hazir hersey..keyfi ne zaman isterse artik..ama gec dollenme icin 10una kadar bekliycez dedi..kilosu galiba fazla dedi ultrasona gir..sira coook coktu..daraldim geldim eve..ama bence cok degil sezeryana yonlendirmesini istemiyorum..
ha bide eflalim cuteeee ishal oldum bugun...dogum isaretimidir???
ha eflos bu dk.da bobrek agrisi olmaya bilir dedi sancilara hazirlik ola bilir dedi..iyi de sanciya hazirlik buysa sancisi nasil diye merak ettim iyiceee
herkes iyidir Insallah..opuyorum hepiniziii
canım önemli olan sağlık sağlığını etkilemediği sürece herkes manken olacak değil:)) ben şimdi artık hiç takmıyorum bir ara epey üzülüyordum, doğumdan sonra bu sefer daha hızlı gider benim kilolar inanıyorum:)Alintilar gitti yaaa off.kizlar esimin kilolu sevmesi aslinda benim sansim.cunki esim zayifla dese bile yok anam yok ben fit olamam zaayif olmak benim byolijime aykiri en basta.haa istermiydim 65 70 arasi olmayi eveett hemde cok ama bunun icin karantinaya girmem lazim.ama suna inaniyorum dogumdan sonra nasipse 80 e geri inrrim buda benim icin buyuk nimet.zamaninda 72 de oldum 7 sene korudum antidepresan falan derken ggeri cikti.offf napiyim yek yemek benim luksum.cok yemem ama cok istahli yerim. allahtan eesimde bende kendimi seviyoruz.giydigimde yakisir biraz daha neolsun ama burada gordugum hatunlar yani sizler cillopsunuz.hayirlisiyla prensesimi kucagima bi aliyim geriai gelir.
çok normal canım tansiyonunu takip et amakızlar burnum kanıyor durmadı bir türlü neden olabilir ki bugun disardaydik tüm gün sıcaktan mi aceba
tek ölçümle yorum olmaz en az bir aylık ölçüm olacakgünaydın kızlar birşey sorucamm sizee.. bugun 20. günüm ateş ölçme yöntemini kullanayım dedim 36.1 çıktı sizce yumurtlama olmuş mudur bu derecede
canım hiç kendini kasma çok var daha sana, bir bakmışsın son gün dönmüş belli olmuyor bu işler, pozisyonu değişsin diye senin yapabileceğin bir şey yok, doktorun dediği gibi bol bol soluna yat ki miniğin iyi beslensin, döndüğünüde vajinada ki baskıdan sızıdan anlarsın hem poposu yukarda olur büyük bir çıkıntı şeklinde:)Cutem Nesdemm Eflalim ve tum araştırmacı ruhlu canlarim :) ben bu pozisyon durumunu takıntı yaptım gibiAhmet Asım dönmüş olsa bile nasıl anliyacagim bidaha ki randevumu 1 ay sonraya verdi doktor bebek hareketlerinde bi değişiklik olmazsa terslik olmazsa 1ay sonra görüşürüz dedi yani pozisyonu degisse bile gitmeden bilemiyecegim birde doktor sola yat dinlen ayakta durma pek fazla dediya bunlar ne kadar etkili olur ki
Dün ilk defa anlasilacak derecede şişti ayaklarım üzerine zor bastım herhalde artık agirlasiyorum
canım yorulumuşsun ama iyi olmuş tatil bebek olunca zor bu işler, sen yorulduğun için bebişin hareketi azlmıştırKızlar öncelikle geçmiş bayraamınız kutlu olsun
Kararsızdım gidip gitmemk konusunda çünkü seneye bebeğimiz küçük olacak gidemeyebliriz die bi cesaret gittik. Ayaklarımı hep uzattım arabada tatil çok güzeldi ama sıcakta pişman oldum ayaklarım bacaklarım davul gibi şişti ağrıdan zor dayandım geberdim( birdaha hamileyken tatil mi ? ASLA ... Ders oldu bana.
Birde tatilde kızımın hareketlerini hissetmiyorum die panik oldum :) neyseki o akşam 2 defa hissettim rahatladım
Tatilde net çok ağırdı bağlanamadım bir türlü( yazmadım okuyamadım sizi özledim :))
Belli ki kızımda rahatladı evimize gelince şuan yerinde durmuo kuzum sert tekmelio :)) normal mî bu kadar erken sert tekmeleri hissetmem ?
canım dur bakalım sakın kendini yorma, doğuma var daha inşaallah zamanında gününde gelir kuzun, çok yıprandın ama prenses doğunca unutacaksın hepsiniAyaklarim sis,ellerim allerjiden yara oldu.bu son haftalar cidden gecmek bilmiyor.carsamba kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo oldu.artik ne zaman doguracagim belli olsa da ona gore annemleri cagirsam.evim cok pis geliyor gozume.halilari yikmaya verdim.kocayi ikna edersem parkelerin arasini derz yapsin perdeleri yikayalim asalim gerisini kadinla annem halleder.
gelir gelir:))takvim bitti bebis gelmediiii
bundan sonra hep böyle nukram alış:)Ben bugün wc den çıkamıyorum yoruldum.surekli asagida tekme oldukça zor yetisiyorum wc ye hamisler insaallah sizler böyle olmazsınız...
Gunaydin kizlar
Ahh ahh hic belirtim yok ve 1 hafta kaldi reglye. Kasik agrim var arada goguslerim hassas ama her zamanki kadar. Soyle mide bulantimiz halsizligimiz olamadi anasini satayim
Haftasonu dugun var birde evde derin temizlik yapicam bu hafta. Ustune esimde her gun yaklasiyor gecti yum zamanida diyemiyorum nolcak bilmem keske olsa bu ay ve ogrensem hemen ah ahh.
canım dur bakalım öyle mide bulantısı hemen olmuyor hamilelik belirtisi değil filimlerde ki gibi:)
Oyy kuzum inan moralim bozuk simdiden. Adete kadar dusunmeyeyim diyorum olmuyor. Birde forumlarda bir ton belirti yorumlari okuyorum anaam diyorum. Mide bulantisi bas donmesi bas agrisi karin sertlesmesi yok gogus damarlanmasi kahverengi kisim buyumesi soracigima uykusuzluk halsizlik vay efendim bol akinti. Ben kesin degilim diyorum okurken. Keske mucize olsa soyle ya. Birde 19.gun yum olmus 17. 19 u dolu gectik olmazsa korkucam da yani. Neyse kismet diyorum ama Allah biliyo ya olmazsa uzulucem ya. Akisina mi biraksak onumuzdeki ay napsak gor bak ne dertliyim:)
döner heralde canım ya daha çok erkenHihh teyzesi sen kız Asım a yaramazlık yapmasın şaka bir yanada döner mi acaba
asıl bakması gereknler bile üzerine alınmıyorlar cutem, sen bu halinle ne yapacaksın ki, üzme kendiniAmin cnm.
ben bakayim dedim ama engel oldular. Eh sonrada gebelik bebek...simdi ben de bakamam cnm ne yazikki.
Masallah kuzuma. Super gelisimi..daha doner sen merak.etme hic.
)
Esim memnun sen mutlugerisi onemsiz guzelim.
Ben senin herrrr halini seviyrm sevgili dunurum)
Ne zamandr yazacavim firsat olmadi. Iyiki senin kizi eflali beklemeden kaptim. Bak onun ki erkek cikti) yoksa gelinimi baskasi kapacakti
çok geçmiş olsun canımKizlaaarrr nassiniiizzz ben iyi değilim ya tansiyonum düştü galiba gozumun önünde parlak noktalar uçuyor bebekte aksine öyle hareketli ki benimde kolunu kaldırmaya enerjik yok ve bu aksam kina var :18: Nasi atlatacam bu geceyi bilmem yarinda nikah :18::18:
Su haftasonunu bi atlatsam hayirlisiyla hic cekilmiyor sicak bi yandan nefes almak bile meşakkatli
geçmiş olsun, kürtajdan sonraki adetinde ateşini ölüp kaydetmeye başla ama hemen hamilelik düşünme bence, biraz rahmin toparlansın. Sen de bu arada yumurtlamanı tespit etmiş vücudunu tanımış olursun. Ben kürtajdan sonra 3 ay ateş ölçtüm ve öye hamile kaldım. Ateşten önce de bi 3 ay fln korunmuştuk.kızlar merhaba ben 19 gün önce kürtaj oldum ve adetten sonra ateş ölçme tekniğine başlamak istiyorum. bana yardımcı olur musunuz pek anlamadım 6 gün önce akıntım oldu 3 gün öncesine kadar devam etti katı kıvamlıydı bu yumurtlama mı oluyor
canım çok normal ya, artan hormonlarınla birlikte kan hacmin arttı, havalar da çok sıcak bu da bir etken tabi. Bu dönemlerde burun kanaması, dişeti kanaması çokkk normalkızlar burnum kanıyor durmadı bir türlü neden olabilir ki bugun disardaydik tüm gün sıcaktan mi aceba
hoşgeldin evine canımKızlar öncelikle geçmiş bayraamınız kutlu olsun
Allah kavuştursun canım, biz iyiyizKizlar bayram gecti ailemi yolcu ettim insallah herkes iyidir
Son ayın böyle sıcaklara gelmesi de daha bir zorlayıcı oldu nesdoş ya, Allah kurtarsın hayırlısıyla. Ben de yazın doğmuşum, anneme çok üzüldüm walla bak şimdi:26:Ayaklarim sis,ellerim allerjiden yara oldu.bu son haftalar cidden gecmek bilmiyor.carsamba kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo oldu.artik ne zaman doguracagim belli olsa da ona gore annemleri cagirsam.evim cok pis geliyor gozume.halilari yikmaya verdim.kocayi ikna edersem parkelerin arasini derz yapsin perdeleri yikayalim asalim gerisini kadinla annem halleder.
Canim bu cis olayi 32den sonra cosuyo.inan gece tam 11kez kalktimBen bugün wc den çıkamıyorum yoruldum.surekli asagida tekme oldukça zor yetisiyorum wc ye hamisler insaallah sizler böyle olmazsınız...
Belirti arama canim.o forumlardakini hatmettim ve gebeligimi geciktirdim stresten.Gunaydin kizlar
Ahh ahh hic belirtim yok ve 1 hafta kaldi reglye. Kasik agrim var arada goguslerim hassas ama her zamanki kadar. Soyle mide bulantimiz halsizligimiz olamadi anasini satayim
Haftasonu dugun var birde evde derin temizlik yapicam bu hafta. Ustune esimde her gun yaklasiyor gecti yum zamanida diyemiyorum nolcak bilmem keske olsa bu ay ve ogrensem hemen ah ahh.
Yok kuzum yormuyorum yaptigim tek sey yeme ve oturarak utu.senin pitirtlak nasillkCanım eymen ismini duyunca çok sevmiştim sahabe ismiydi anlamıda güzeldi şimdi sende Meryem suresinden geçiyor deyince daha hoşuma gitti:) eşim eymenim diye diye bir oluyor:) oğlumda kardeşim eymen nerden gelecek ne zaman gelecek diyor:) maşaallah iyi canım hemen hemen her gün hareketini hissediyorum artık o yüzden sürekli dr a gitme isteğim yok:) göbüşüm içinde sağol canım seninkide çıkar canım merak etme:)
daha yeni kürtaj olmuşsunuz 3 ay korunma gerekir ama bu sürede korunsanızda ateş takibi yapmanız iyi olur vücudunuzu tanımış olursunuz, kürtaj sonrası yumurtlama düzeni değişebiliyor, ilk sayfada yazanlara uygun şekilde ölçün elimizden geldiğince yardımcı oluruz
canım inşaallah şimdi iyisindir
canım 42. haftaya kadar normal geç kalmış değil senin kuzun ve ben demiştim o doğuma hazırlık sancısı diye:) sen adet sancısı çekmediğin için sana çok gelebilir tatlım ama inan gelip geçiyor ve benim gibi ikiniciye hamile kalıyorsun:) evet ishal doğumun yaklaştığını gösterir, sakın geç kaldı diye sezaryen olma tatlım bekle sen normal doğuracaksın bence
canım önemli olan sağlık sağlığını etkilemediği sürece herkes manken olacak değil:)) ben şimdi artık hiç takmıyorum bir ara epey üzülüyordum, doğumdan sonra bu sefer daha hızlı gider benim kilolar inanıyorum:)
çok normal canım tansiyonunu takip et ama
tek ölçümle yorum olmaz en az bir aylık ölçüm olacak
canım hiç kendini kasma çok var daha sana, bir bakmışsın son gün dönmüş belli olmuyor bu işler, pozisyonu değişsin diye senin yapabileceğin bir şey yok, doktorun dediği gibi bol bol soluna yat ki miniğin iyi beslensin, döndüğünüde vajinada ki baskıdan sızıdan anlarsın hem poposu yukarda olur büyük bir çıkıntı şeklinde:)
canım yorulumuşsun ama iyi olmuş tatil bebek olunca zor bu işler, sen yorulduğun için bebişin hareketi azlmıştır
canım dur bakalım sakın kendini yorma, doğuma var daha inşaallah zamanında gününde gelir kuzun, çok yıprandın ama prenses doğunca unutacaksın hepsini
gelir gelir:))
bundan sonra hep böyle nukram alış:)
döner heralde canım ya daha çok erken
asıl bakması gereknler bile üzerine alınmıyorlar cutem, sen bu halinle ne yapacaksın ki, üzme kendini
çok geçmiş olsun canımsıcaklar da çok zorluyor
geçmiş olsun, kürtajdan sonraki adetinde ateşini ölüp kaydetmeye başla ama hemen hamilelik düşünme bence, biraz rahmin toparlansın. Sen de bu arada yumurtlamanı tespit etmiş vücudunu tanımış olursun. Ben kürtajdan sonra 3 ay ateş ölçtüm ve öye hamile kaldım. Ateşten önce de bi 3 ay fln korunmuştuk.
canım çok normal ya, artan hormonlarınla birlikte kan hacmin arttı, havalar da çok sıcak bu da bir etken tabi. Bu dönemlerde burun kanaması, dişeti kanaması çokkk normalAma durduramazsan doktora git.
hoşgeldin evine canımbiz de haftaya tatile gideceğiz. Doktorum uzun yola gitme dedi. O yüzden ayvalık'a gidiyoruz. Sen çok mu uzağa gittin ki?
Allah kavuştursun canım, biz iyiyiz
Son ayın böyle sıcaklara gelmesi de daha bir zorlayıcı oldu nesdoş ya, Allah kurtarsın hayırlısıyla. Ben de yazın doğmuşum, anneme çok üzüldüm walla bak şimdi:26:
Ahh o mübarek annelerimizCanim bu cis olayi 32den sonra cosuyo.inan gece tam 11kez kalktim
Belirti arama canim.o forumlardakini hatmettim ve gebeligimi geciktirdim stresten.
Yok kuzum yormuyorum yaptigim tek sey yeme ve oturarak utu.senin pitirtlak nasillk
Evet canim sicakta son ay cok zor.annem de beni agustos sonu dogurmus.
Ahh o mübarek annelerimiz
Bakalım sen de annene mi benzeyeceksin
maşallah canım darısı başımıza tüm isteyenlereTeşekkür ederiz teyzesi büyüdü Rabbime hamdolsun insaallah sende güzel haberlerle geliceksin :) özlem gittikçe artıyor kuzum günler çabuk gecsede kavussak diyor insan :) Rabbim bu duyguyu tüm evlat isteyen herkese yasatsin
Ayaklarim sis,ellerim allerjiden yara oldu.bu son haftalar cidden gecmek bilmiyor.carsamba kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo oldu.artik ne zaman doguracagim belli olsa da ona gore annemleri cagirsam.evim cok pis geliyor gozume.halilari yikmaya verdim.kocayi ikna edersem parkelerin arasini derz yapsin perdeleri yikayalim asalim gerisini kadinla annem halleder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?