Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim kacinci haftadasin bilmiyorum telden goremiyorum ben suan 31. Haftanin icindeyim sanki karnimi yarip cikicak dalga dalga hep karnim :)

DUHACIM evet cok normal damarlar genislrdigi icin olur kanamalar.ve burunda tikaniklik.diyer hamileliklerimde kanamisti ara ara.bundada surekli tikali burnum bazen zorluyor beni ozellekle uyurken.

Son düzenleme:

Cnm sakin kendini yorma. Alerjin icin suan bisi yapamazlar

Bobreginin durumunu goz onune alirsak 37 dolsun diye bekleyip alirlar sanirim. Yoksa 38 in bitip gecmesini beklerler.

Cnm sakin kendini yorma. Alerjin icin suan bisi yapamazlar

Bobreginin durumunu goz onune alirsak 37 dolsun diye bekleyip alirlar sanirim. Yoksa 38 in bitip gecmesini beklerler.

Canim benim dr 38den once asla almaz.39 u bile bekleyebilir.
39+0benim dogum gunume geliyo
38+5ise dugun yaptigimiz ve sevgililik yil donumumuze gune geliyo.bakalim cimcimos ne zaman dogcak.

Canim benim dr 38den once asla almaz.39 u bile bekleyebilir.
39+0benim dogum gunume geliyo
38+5ise dugun yaptigimiz ve sevgililik yil donumumuze gune geliyo.bakalim cimcimos ne zaman dogcak.

) saglikla gelsin kuzum.

Ben bugün wc den çıkamıyorum yoruldum.surekli asagida tekme oldukça zor yetisiyorum wc ye hamisler insaallah sizler böyle olmazsınız...

Gunaydin kizlar

Ahh ahh hic belirtim yok ve 1 hafta kaldi reglye. Kasik agrim var arada goguslerim hassas ama her zamanki kadar. Soyle mide bulantimiz halsizligimiz olamadi anasini satayim

Haftasonu dugun var birde evde derin temizlik yapicam bu hafta. Ustune esimde her gun yaklasiyor gecti yum zamanida diyemiyorum nolcak bilmem keske olsa bu ay ve ogrensem hemen ah ahh.

Canım eymen ismini duyunca çok sevmiştim sahabe ismiydi anlamıda güzeldi şimdi sende Meryem suresinden geçiyor deyince daha hoşuma gitti:) eşim eymenim diye diye bir oluyor:) oğlumda kardeşim eymen nerden gelecek ne zaman gelecek diyor:) maşaallah iyi canım hemen hemen her gün hareketini hissediyorum artık o yüzden sürekli dr a gitme isteğim yok:) göbüşüm içinde sağol canım seninkide çıkar canım merak etme:)
daha yeni kürtaj olmuşsunuz 3 ay korunma gerekir ama bu sürede korunsanızda ateş takibi yapmanız iyi olur vücudunuzu tanımış olursunuz, kürtaj sonrası yumurtlama düzeni değişebiliyor, ilk sayfada yazanlara uygun şekilde ölçün elimizden geldiğince yardımcı oluruz
canım inşaallah şimdi iyisindir
canım 42. haftaya kadar normal geç kalmış değil senin kuzun ve ben demiştim o doğuma hazırlık sancısı diye:) sen adet sancısı çekmediğin için sana çok gelebilir tatlım ama inan gelip geçiyor ve benim gibi ikiniciye hamile kalıyorsun:) evet ishal doğumun yaklaştığını gösterir, sakın geç kaldı diye sezaryen olma tatlım bekle sen normal doğuracaksın bence
canım önemli olan sağlık sağlığını etkilemediği sürece herkes manken olacak değil:)) ben şimdi artık hiç takmıyorum bir ara epey üzülüyordum, doğumdan sonra bu sefer daha hızlı gider benim kilolar inanıyorum:)
kızlar burnum kanıyor durmadı bir türlü neden olabilir ki bugun disardaydik tüm gün sıcaktan mi aceba
çok normal canım tansiyonunu takip et ama
günaydın kızlar birşey sorucamm sizee.. bugun 20. günüm ateş ölçme yöntemini kullanayım dedim 36.1 çıktı sizce yumurtlama olmuş mudur bu derecede
tek ölçümle yorum olmaz en az bir aylık ölçüm olacak
canım hiç kendini kasma çok var daha sana, bir bakmışsın son gün dönmüş belli olmuyor bu işler, pozisyonu değişsin diye senin yapabileceğin bir şey yok, doktorun dediği gibi bol bol soluna yat ki miniğin iyi beslensin, döndüğünüde vajinada ki baskıdan sızıdan anlarsın hem poposu yukarda olur büyük bir çıkıntı şeklinde:)
canım yorulumuşsun ama iyi olmuş tatil bebek olunca zor bu işler, sen yorulduğun için bebişin hareketi azlmıştır
canım dur bakalım sakın kendini yorma, doğuma var daha inşaallah zamanında gününde gelir kuzun, çok yıprandın ama prenses doğunca unutacaksın hepsini
takvim bitti bebis gelmediiii
gelir gelir:))
Ben bugün wc den çıkamıyorum yoruldum.surekli asagida tekme oldukça zor yetisiyorum wc ye hamisler insaallah sizler böyle olmazsınız...
bundan sonra hep böyle nukram alış:)

canım dur bakalım öyle mide bulantısı hemen olmuyor hamilelik belirtisi değil filimlerde ki gibi:)

canım dur bakalım öyle mide bulantısı hemen olmuyor hamilelik belirtisi değil filimlerde ki gibi:)

Oyy kuzum inan moralim bozuk simdiden. Adete kadar dusunmeyeyim diyorum olmuyor. Birde forumlarda bir ton belirti yorumlari okuyorum anaam diyorum. Mide bulantisi bas donmesi bas agrisi karin sertlesmesi yok gogus damarlanmasi kahverengi kisim buyumesi soracigima uykusuzluk halsizlik vay efendim bol akinti. Ben kesin degilim diyorum okurken. Keske mucize olsa soyle ya. Birde 19.gun yum olmus 17. 19 u dolu gectik olmazsa korkucam da yani. Neyse kismet diyorum ama Allah biliyo ya olmazsa uzulucem ya. Akisina mi biraksak onumuzdeki ay napsak gor bak ne dertliyim:)

Canım sakın o belirtileri okuma strese sokmaktan başka işe yaramıyor inan, tecrübeyle sabit, çoğu gebe iki aylık olana kadar hissetmiyor bile bir şey, kana rahat olunca geliyor bebekler:)

Hihh teyzesi sen kız Asım a yaramazlık yapmasın şaka bir yanada döner mi acaba
döner heralde canım ya daha çok erken

asıl bakması gereknler bile üzerine alınmıyorlar cutem, sen bu halinle ne yapacaksın ki, üzme kendini

çok geçmiş olsun canım sıcaklar da çok zorluyor

geçmiş olsun, kürtajdan sonraki adetinde ateşini ölüp kaydetmeye başla ama hemen hamilelik düşünme bence, biraz rahmin toparlansın. Sen de bu arada yumurtlamanı tespit etmiş vücudunu tanımış olursun. Ben kürtajdan sonra 3 ay ateş ölçtüm ve öye hamile kaldım. Ateşten önce de bi 3 ay fln korunmuştuk.
kızlar burnum kanıyor durmadı bir türlü neden olabilir ki bugun disardaydik tüm gün sıcaktan mi aceba
canım çok normal ya, artan hormonlarınla birlikte kan hacmin arttı, havalar da çok sıcak bu da bir etken tabi. Bu dönemlerde burun kanaması, dişeti kanaması çokkk normal Ama durduramazsan doktora git.

hoşgeldin evine canım biz de haftaya tatile gideceğiz. Doktorum uzun yola gitme dedi. O yüzden ayvalık'a gidiyoruz. Sen çok mu uzağa gittin ki?

Kizlar bayram gecti ailemi yolcu ettim insallah herkes iyidir
Allah kavuştursun canım, biz iyiyiz

Son ayın böyle sıcaklara gelmesi de daha bir zorlayıcı oldu nesdoş ya, Allah kurtarsın hayırlısıyla. Ben de yazın doğmuşum, anneme çok üzüldüm walla bak şimdi:26:

Canim bu cis olayi 32den sonra cosuyo.inan gece tam 11kez kalktim
Belirti arama canim.o forumlardakini hatmettim ve gebeligimi geciktirdim stresten.
Yok kuzum yormuyorum yaptigim tek sey yeme ve oturarak utu.senin pitirtlak nasillk

Evet canim sicakta son ay cok zor.annem de beni agustos sonu dogurmus.

Ahh o mübarek annelerimiz
Bakalım sen de annene mi benzeyeceksin

Mrb kizlar..gecen ay ilk iliski 17. Gunde oldu ve sonrasnda
.normalde adetlerm cok duzenldr.3 gun gecti hala giden gelen yok.busabah mide agrisi ve yanmasiyla uyandm sizce ihtimal varmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ece kuzum var mı bi gelişme nasılsın senin kuzucuk nazlı galiba :)
maşallah canım darısı başımıza tüm isteyenlere

canım ya Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…