Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dk.dan geldim kizlaaaarrr bekle diyor...size bisey demekcin acil girdim...kilosu bu kadar dikkat etmeme ragmen cok cikti.1ay oncesine kadar minyon denilen cook kucuk denilen bebis tosunlamis 3.800gr olmus..arti da ola bilirmis..yani kilolandirmak istemiyorsaniz karpuza dikkat edin..
ben bunu karpuza bagladim..son ay tek olcusuz fazla yediyim karpuzdu...bence ondan oldu...sezeryan isteyenler rahat olsun...yanI ben dikkat etmeliydim 3200falan gecmesin diye daha rahat olsun diyeee...ama buyumus sipa..sezeryan da diline getirmiyor gecikme degil diyor korkma zamanina 1hafta var diyo..bakalim nazli bebis yerini cok beyenmisss galibaaaa ))))
hadi optum hepinizi ben yuruyuseeee

Son düzenleme:
benim oğluş pek hareketli değil hareketini hissdiyorumda tekme gibi değil iteliyor sadece arada. iş yerindeyim oturuyorum eee bilgisayarda yazı yazarken üzerine eğilmez zorunda kalıyorum ondan olabilir mi sizce

hoşgeldin canım. tamam beklede şimdi 3800 daha büyüyücek ki artık hızlı büyüyor doktor o bebeişi nasıl doğurtacak merak ediyorum yani

derya merhaba canım hamilelik baya ilerlemiştir senin benimde 18 haftalık oldu çok şükür yalnız tansiyonum düşüyor 8/5 oluyor. iğne dozun değiştimi canım senin
merhaba canım, 25. haftamdayım çok şükür senin de maşallahın var epey büyümüşsünüz. Tansiyon düşmeleri artık başlayabilir normaldir canım, dinlen bol bol, bir de sıvı tüketimini arttır, günde 1 soda iç, tabi ödemin yoksa.
İğne dozum aynı hala değişmedi, değiştirmez de benim doktorum. Zaten eşimin kuzeni kardiyoloji uzmanı. Gebelerde koruma dozu 0,4tür. ama bir damar tıkanıklığı fln olsa o zaman 0,6 kullanılırdı dedi. Çoğu arkadaşımızın da dozu hiç arttırılmadı.

şaşırmadım burada olmana şekerim

benim oğluş pek hareketli değil hareketini hissdiyorumda tekme gibi değil iteliyor sadece arada. iş yerindeyim oturuyorum eee bilgisayarda yazı yazarken üzerine eğilmez zorunda kalıyorum ondan olabilir mi sizce

tatlım sıcaklardan mayışmıştır kuzun. benimkinin de bazen gücü vurmaya yetmiyor aynen dediğin gibi

oyyy kuzum kıyamam demek güçleri yetmiyor ne yapsada anneleri serinletse onları

oyyy kuzum kıyamam demek güçleri yetmiyor ne yapsada anneleri serinletse onları

bak şimdi klimalı odadayım ya, güm güm vuruyor hayta ama dışarı bi çıkayım, sıcakta ben mayıştıkça o da halsiz kalıyor resmen bayramda öyleydi benim oğluş da, vuramıyordu hiç, epey endişelendim hatta, eşim de rahat bırak çocuğu, sıcaktan vuramıyordur fln dedi Ama sen yine de karnına çok yüklenme bilgisayara bakarken e mi? Ben yüklenince içim bir fena oluyor, bayılcam sanıyorum

kuzum ben bide kilamlı odadayım. Ama söyle rahatlatıyorum çok geÇ hissettim küçük hareketleri varsada her zamanki gibi ben hissedemiyorumdur Artı gürültülü bi odaDA ÇALIŞIYORUM gelen giden oğluşu dinleme fırsatım olmuyo

Son düzenleme:
Ahh o mübarek annelerimiz
Bakalım sen de annene mi benzeyeceksin
Annem kadar becerikli bi anne olsam yeter.
ece kuzum var mı bi gelişme nasılsın senin kuzucuk nazlı galiba :)

maşallah canım darısı başımıza tüm isteyenlere

canım ya Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun minnoş
Amin kuzum hepimizin yavrusu saglikla gelsin
Ece tosun olmus resmeeeen.gec buyudu ama atak yapti.valla kuzum sen kendini sezaryene de ayarla ilk dogumda zordur 4kilo uzeri.saglikla gelsin de gerisi kismet.
Canim oturma pozisyonunda sikisip kaliyorlar ondan.bi de 32den sonra hareket azalir yer daraldigi icinen hareketli anlari arkaniza yaslanip hafif sola agirlik verince olurrrr.

canım bende öyle düşünüyorum ateş ölçmeye dün başladım20. günümde biraz geç olsada artık adet olunca daha net çıkar ortaya..

haklısın canım bende sıkıştığı için çok hareket etmediğini düşünüyorum 32 olmadık ama az kaldı bizimde teyzesi

Oyyy inanirmisiniz heryerim agriyor hatta gözcukurlarim bileeeeee
CÇok şükür bitti kina nikah falan yolladik onlari balayina kendimize döndük nihayet artik en son ayaklarim oldu tost ekmeği gibi cikardim ayakkabilari yalın ayak gittim arabaya
Yarin 10 da randevum var doktora gitmeyeli oldu 2.5 ay
Yaaa bide herkes bebegin az hareket ettiğinden yakinir bende tam tersi arkadaş bebek dediğin arada bi uyur dimi bu sabahtan aksama tepikleme halinde artik bi ara korktum bi acile gidip sorsammi normalmi diye:44:
Hem yorgunum hem ACdolastim aksine daha da hareketleniyo anlamadim :44:

merhaba canlar

su sicaklarda çalışmak bi zulüm gercekten şu 3 hafta da bi gecseydi de tekrar tatile girseydim.ama cok şükür rabbime hamileliğim rahat geciyo bi de hareketleri hissetseydim değmeyin keyfime.

ece canim maşallah tosuncuk olmuş allahım kurtarsin sağlıkla ama nasıl çıkıcak aceba o bebek ordan.

yusaeren canim masallah nerdeyse 31.haftayi doldurucan az kalmış sanada.
ya bu takvim e diyrdum niye hep ilerden gidiyo diye megersem doguyrmus. ben şimdi 14+3 teyim ya 14 haft.saniyrdum megersem ben 14 u doldurmus 15.hafnin icindeymisim dr umdan ogrendim.bilmiyrdum

derya nasılsın canim hamişlik iyi gidiyr mu sana masallah. topik bebişleri kocaman olmuslar.darisi canlara.

oh hadi gecmis olsun.canim dikkat et kendine aman deyim.yarin guzel haberlerle gel inş.

Evet gürültülü kalabalık ortamlar da etkiliyor, o zaman sanki daha bir sakin oluyor ya da ben mi bebeğimi dinleyemiyorum ondan mı bilmem. Olsun az az da olsa işaret versinler, biz burdayız desinler yeter di mi

Annem kadar becerikli bi anne olsam yeter.
Olacağından eminim tatlım

canım bende öyle düşünüyorum ateş ölçmeye dün başladım20. günümde biraz geç olsada artık adet olunca daha net çıkar ortaya..
Benim ölçtüğüm her ay tablom farklı olmuştu, adetlerim çok düzenli lmasına rağmen kürtajdan sonra düzensizlik yaşadım. herkeste olacak diye bir kural yok ama yaşayanlar oluyor. sen de yaşarsan endişelenme canım. Ama ateş ölçmeyi de bırakma

Anneee açım aççç doyur beni diye tepikliyordur o kuzu seni

sağol duham, iyiyiz çok şükür sen de iyisindir inşallah. Hamişlik de fena değil, sıcaklar haricinde iyiyim canım. Batmalarım vardı, idrar kültürü yaptık, sorun çıkmadı. Bir de dayanamadım netten idrar testi aldım

HAYIRLI LSUN DÜĞÜNÜNÜZ CANIM KAZASIZ BELASIZ BİTMİŞ ÇOK ŞÜKÜR
maşallah senin kuzuya yok anam benimki tembel babasına mı çekmiş neyse iteiyo arada beni sağdan soldan dürtüyo. yada iş yeri kalabalık dinleyemediğim için küçük harketleri hissedemiyorum. nasıl hissetmiyosun der gibi dürttü şimdi canım ya yazarken
evet canım çok şükür büyüyor kuzum
canım sende meraklanma bende çok geç hissettim
Evet gürültülü kalabalık ortamlar da etkiliyor, o zaman sanki daha bir sakin oluyor ya da ben mi bebeğimi dinleyemiyorum ondan mı bilmem. Olsun az az da olsa işaret versinler, biz burdayız desinler yeter di mi
evet canım iyi olsunlarda haber etsinler bizde yeter valla Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin hepimizinkinide

peki canımm.. sen hamile kalabildin mi kürtajdan sonra?

Canim allah mutlu etsin.ayaklar icin tek care dinlenmek.benim bugun ucuncu gunum ama inmedi sisi hala.
Hareketlere gelince benim kizim da oyle biliyosun.cok korkmustum hic mi durmaz bi cocuk diye'ne zaman uyuyor anlamiyordum.dr bu onun keyfinin yerinde oldugunu gosterir dedi,bazi bebekler cok hareketlidir dedi.34haftadan bu yana hareketlerimiz azaldi.aslinda yeri kalmadigi icin cok tepisemiyor.kisacasi korkma.senin haftalarinda ben de korktum cunku hic durmazdi.simdi totosu kocaman tepemiyo eskisi kadar.

Aynen oyle EFLALIM hamdolsun saglikliyim.oldukcada harejetli aktif biriyimdir normalde.sismamda deyilim sadece balik etliyim kendini avutmaa deyil yani.sukurler olsun elimis ayamiz tutuyor varalim azcik etli olalim

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz? Ben uzun zamandırforuma imiyordum,ramazanin 4.ggünü 3haftalik düşük yaptim,size bir sorum olacak üstüne görmede ateşte düşüş gorulur mu sizce,ben bugün adetoldum dedim ama sabahdan beri 3-4defa sadece peceteye kahve leke geldi arkasi yok,aateşin bugün düştü ama adet boyle olunca insanacaba ddemekte kendini alamiyor, düşüncelerinizi paylasirmisiniz

Eflalim çok teşekkür ederim canım :) takip etmicem yaa bi orda bi burda tekmeleri falan kafamı karıştırıyor :))) demek bundan sonra böyle ne yapalım katlanicaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…