hoşgeldin canım. tamam beklede şimdi 3800 daha büyüyücek ki artık hızlı büyüyor doktor o bebeişi nasıl doğurtacak merak ediyorum yanidk.dan geldim kizlaaaarrr bekle diyor...size bisey demekcin acil girdim...kilosu bu kadar dikkat etmeme ragmen cok cikti.1ay oncesine kadar minyon denilen cook kucuk denilen bebis tosunlamis 3.800gr olmus..arti da ola bilirmis..yani kilolandirmak istemiyorsaniz karpuza dikkat edin..
ben bunu karpuza bagladim..son ay tek olcusuz fazla yediyim karpuzdu...bence ondan oldu...sezeryan isteyenler rahat olsun...yanI ben dikkat etmeliydim 3200falan gecmesin diye daha rahat olsun diyeee...ama buyumus sipa..sezeryan da diline getirmiyor gecikme degil diyor korkma zamanina 1hafta var diyo..bakalim nazli bebis yerini cok beyenmisss galibaaaa ))))
hadi optum hepinizi ben yuruyuseeee
merhaba canım, 25. haftamdayım çok şükürderya merhaba canım hamilelik baya ilerlemiştir senin benimde 18 haftalık oldu çok şükür yalnız tansiyonum düşüyor 8/5 oluyor. iğne dozun değiştimi canım senin
şaşırmadım burada olmana şekerimdk.dan geldim kizlaaaarrr bekle diyor...size bisey demekcin acil girdim...kilosu bu kadar dikkat etmeme ragmen cok cikti.1ay oncesine kadar minyon denilen cook kucuk denilen bebis tosunlamis 3.800gr olmus..arti da ola bilirmis..yani kilolandirmak istemiyorsaniz karpuza dikkat edin..
ben bunu karpuza bagladim..son ay tek olcusuz fazla yediyim karpuzdu...bence ondan oldu...sezeryan isteyenler rahat olsun...yanI ben dikkat etmeliydim 3200falan gecmesin diye daha rahat olsun diyeee...ama buyumus sipa..sezeryan da diline getirmiyor gecikme degil diyor korkma zamanina 1hafta var diyo..bakalim nazli bebis yerini cok beyenmisss galibaaaa ))))
benim oğluş pek hareketli değil hareketini hissdiyorumda tekme gibi değil iteliyor sadece arada. iş yerindeyim oturuyorum eee bilgisayarda yazı yazarken üzerine eğilmez zorunda kalıyorum ondan olabilir mi sizce
oyyy kuzum kıyamam demek güçleri yetmiyor ne yapsada anneleri serinletse onlarımerhaba canım, 25. Haftamdayım çok şükürSenin de maşallahın var epey büyümüşsünüz. Tansiyon düşmeleri artık başlayabilir normaldir canım, dinlen bol bol, bir de sıvı tüketimini arttır, günde 1 soda iç, tabi ödemin yoksa.
Iğne dozum aynı hala değişmedi, değiştirmez de benim doktorum. Zaten eşimin kuzeni kardiyoloji uzmanı. Gebelerde koruma dozu 0,4tür. Ama bir damar tıkanıklığı fln olsa o zaman 0,6 kullanılırdı dedi. çoğu arkadaşımızın da dozu hiç arttırılmadı.
şaşırmadım burada olmana şekerim
Tatlım sıcaklardan mayışmıştır kuzun. Benimkinin de bazen gücü vurmaya yetmiyor aynen dediğin gibi
oyyy kuzum kıyamam demek güçleri yetmiyor ne yapsada anneleri serinletse onları
bak şimdi klimalı odadayım ya, güm güm vuruyor haytaAma dışarı bi çıkayım, sıcakta ben mayıştıkça o da halsiz kalıyor resmen Bayramda öyleydi benim oğluş da, vuramıyordu hiç, epey endişelendim hatta, eşim de rahat bırak çocuğu, sıcaktan vuramıyordur fln dedi Ama sen yine de karnına çok yüklenme bilgisayara bakarken e mi? Ben yüklenince içim bir fena oluyor, bayılcam sanıyorum
Annem kadar becerikli bi anne olsam yeter.Ahh o mübarek annelerimiz
Bakalım sen de annene mi benzeyeceksin
Amin kuzum hepimizin yavrusu saglikla gelsinece kuzum var mı bi gelişme nasılsın senin kuzucuk nazlı galiba :)
maşallah canım darısı başımıza tüm isteyenlere
canım ya Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun minnoş
Ece tosun olmus resmeeeen.gec buyudu ama atak yapti.valla kuzum sen kendini sezaryene de ayarla ilk dogumda zordur 4kilo uzeri.saglikla gelsin de gerisi kismet.dk.dan geldim kizlaaaarrr bekle diyor...size bisey demekcin acil girdim...kilosu bu kadar dikkat etmeme ragmen cok cikti.1ay oncesine kadar minyon denilen cook kucuk denilen bebis tosunlamis 3.800gr olmus..arti da ola bilirmis..yani kilolandirmak istemiyorsaniz karpuza dikkat edin..
Canim oturma pozisyonunda sikisip kaliyorlar ondan.bi de 32den sonra hareket azalir yer daraldigi icinen hareketli anlari arkaniza yaslanip hafif sola agirlik verince olurrrr.benim oğluş pek hareketli değil hareketini hissdiyorumda tekme gibi değil iteliyor sadece arada. iş yerindeyim oturuyorum eee bilgisayarda yazı yazarken üzerine eğilmez zorunda kalıyorum ondan olabilir mi sizce
döner heralde canım ya daha çok erken
asıl bakması gereknler bile üzerine alınmıyorlar cutem, sen bu halinle ne yapacaksın ki, üzme kendini
çok geçmiş olsun canımsıcaklar da çok zorluyor
geçmiş olsun, kürtajdan sonraki adetinde ateşini ölüp kaydetmeye başla ama hemen hamilelik düşünme bence, biraz rahmin toparlansın. Sen de bu arada yumurtlamanı tespit etmiş vücudunu tanımış olursun. Ben kürtajdan sonra 3 ay ateş ölçtüm ve öye hamile kaldım. Ateşten önce de bi 3 ay fln korunmuştuk.
canım çok normal ya, artan hormonlarınla birlikte kan hacmin arttı, havalar da çok sıcak bu da bir etken tabi. Bu dönemlerde burun kanaması, dişeti kanaması çokkk normalAma durduramazsan doktora git.
hoşgeldin evine canımbiz de haftaya tatile gideceğiz. Doktorum uzun yola gitme dedi. O yüzden ayvalık'a gidiyoruz. Sen çok mu uzağa gittin ki?
Allah kavuştursun canım, biz iyiyiz
Son ayın böyle sıcaklara gelmesi de daha bir zorlayıcı oldu nesdoş ya, Allah kurtarsın hayırlısıyla. Ben de yazın doğmuşum, anneme çok üzüldüm walla bak şimdi:26:
haklısın canım bende sıkıştığı için çok hareket etmediğini düşünüyorum 32 olmadık ama az kaldı bizimde teyzesiAnnem kadar becerikli bi anne olsam yeter.
Amin kuzum hepimizin yavrusu saglikla gelsin
Ece tosun olmus resmeeeen.gec buyudu ama atak yapti.valla kuzum sen kendini sezaryene de ayarla ilk dogumda zordur 4kilo uzeri.saglikla gelsin de gerisi kismet.
Canim oturma pozisyonunda sikisip kaliyorlar ondan.bi de 32den sonra hareket azalir yer daraldigi icinen hareketli anlari arkaniza yaslanip hafif sola agirlik verince olurrrr.
Oyyy inanirmisiniz heryerim agriyor hatta gözcukurlarim bileeeeee
CÇok şükür bitti kina nikah falan yolladik onlari balayina kendimize döndük nihayet artik en son ayaklarim oldu tost ekmeği gibi cikardim ayakkabilari yalın ayak gittim arabaya
Yarin 10 da randevum var doktora gitmeyeli oldu 2.5 ay
Yaaa bide herkes bebegin az hareket ettiğinden yakinir bende tam tersi arkadaş bebek dediğin arada bi uyur dimi bu sabahtan aksama tepikleme halinde artik bi ara korktum bi acile gidip sorsammi normalmi diye:44:
Hem yorgunum hem ACdolastim aksine daha da hareketleniyo anlamadim :44:
Evet gürültülü kalabalık ortamlar da etkiliyor, o zaman sanki daha bir sakin oluyor ya da ben mi bebeğimi dinleyemiyorum ondan mı bilmem. Olsun az az da olsa işaret versinler, biz burdayız desinler yeter di mikuzum ben bide kilamlı odadayım. Ama söyle rahatlatıyorum çok geÇ hissettim küçük hareketleri varsada her zamanki gibi ben hissedemiyorumdur Artı gürültülü bi odaDA ÇALIŞIYORUM gelen giden oğluşu dinleme fırsatım olmuyo
Olacağından eminim tatlımAnnem kadar becerikli bi anne olsam yeter.
Benim ölçtüğüm her ay tablom farklı olmuştu, adetlerim çok düzenli lmasına rağmen kürtajdan sonra düzensizlik yaşadım. herkeste olacak diye bir kural yok ama yaşayanlar oluyor. sen de yaşarsan endişelenme canım. Ama ateş ölçmeyi de bırakmacanım bende öyle düşünüyorum ateş ölçmeye dün başladım20. günümde biraz geç olsada artık adet olunca daha net çıkar ortaya..
Anneee açım aççç doyur beni diye tepikliyordur o kuzu seniOyyy inanirmisiniz heryerim agriyor hatta gözcukurlarim bileeeeee
CÇok şükür bitti kina nikah falan yolladik onlari balayina kendimize döndük nihayet artik en son ayaklarim oldu tost ekmeği gibi cikardim ayakkabilari yalın ayak gittim arabaya
Yaaa bide herkes bebegin az hareket ettiğinden yakinir bende tam tersi arkadaş bebek dediğin arada bi uyur dimi bu sabahtan aksama tepikleme halinde artik bi ara korktum bi acile gidip sorsammi normalmi diye:44:
merhaba canlar
su sicaklarda çalışmak bi zulüm gercekten şu 3 hafta da bi gecseydi de tekrar tatile girseydim.ama cok şükür rabbime hamileliğim rahat geciyo bi de hareketleri hissetseydim değmeyin keyfime.
ece canim maşallah tosuncuk olmuş allahım kurtarsin sağlıkla ama nasıl çıkıcak aceba o bebek ordan.
yusaeren canim masallahnerdeyse 31.haftayi doldurucan az kalmış sanada.
ya bu takvim e diyrdum niye hep ilerden gidiyo diye megersem doguyrmus. ben şimdi 14+3 teyim ya 14 haft.saniyrdum megersem ben 14 u doldurmus 15.hafnin icindeymisim dr umdan ogrendim.bilmiyrdum
derya nasılsın canim hamişlik iyi gidiyr mu sana masallah. topik bebişleri kocaman olmuslar.darisi canlara.
HAYIRLI LSUN DÜĞÜNÜNÜZ CANIM KAZASIZ BELASIZ BİTMİŞ ÇOK ŞÜKÜROyyy inanirmisiniz heryerim agriyor hatta gözcukurlarim bileeeeee
evet canım çok şükür büyüyor kuzummerhaba canlar
su sicaklarda çalışmak bi zulüm gercekten şu 3 hafta da bi gecseydi de tekrar tatile girseydim.ama cok şükür rabbime hamileliğim rahat geciyo bi de hareketleri hissetseydim değmeyin keyfime.
ece canim maşallah tosuncuk olmuş allahım kurtarsin sağlıkla ama nasıl çıkıcak aceba o bebek ordan.
yusaeren canim masallahnerdeyse 31.haftayi doldurucan az kalmış sanada.
ya bu takvim e diyrdum niye hep ilerden gidiyo diye megersem doguyrmus. ben şimdi 14+3 teyim ya 14 haft.saniyrdum megersem ben 14 u doldurmus 15.hafnin icindeymisim dr umdan ogrendim.bilmiyrdum
derya nasılsın canim hamişlik iyi gidiyr mu sana masallah. topik bebişleri kocaman olmuslar.darisi canlara.
evet canım iyi olsunlarda haber etsinler bizde yeter valla Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin hepimizinkinideEvet gürültülü kalabalık ortamlar da etkiliyor, o zaman sanki daha bir sakin oluyor ya da ben mi bebeğimi dinleyemiyorum ondan mı bilmem. Olsun az az da olsa işaret versinler, biz burdayız desinler yeter di mi
peki canımm.. sen hamile kalabildin mi kürtajdan sonra?Evet gürültülü kalabalık ortamlar da etkiliyor, o zaman sanki daha bir sakin oluyor ya da ben mi bebeğimi dinleyemiyorum ondan mı bilmem. Olsun az az da olsa işaret versinler, biz burdayız desinler yeter di mi
Olacağından eminim tatlım
Benim ölçtüğüm her ay tablom farklı olmuştu, adetlerim çok düzenli lmasına rağmen kürtajdan sonra düzensizlik yaşadım. herkeste olacak diye bir kural yok ama yaşayanlar oluyor. sen de yaşarsan endişelenme canım. Ama ateş ölçmeyi de bırakma
Anneee açım aççç doyur beni diye tepikliyordur o kuzu seni
sağol duham, iyiyiz çok şükür sen de iyisindir inşallah. Hamişlik de fena değil, sıcaklar haricinde iyiyim canım. Batmalarım vardı, idrar kültürü yaptık, sorun çıkmadı. Bir de dayanamadım netten idrar testi aldım
Oyyy inanirmisiniz heryerim agriyor hatta gözcukurlarim bileeeeee
Canım eymen ismini duyunca çok sevmiştim sahabe ismiydi anlamıda güzeldi şimdi sende Meryem suresinden geçiyor deyince daha hoşuma gitti:) eşim eymenim diye diye bir oluyor:) oğlumda kardeşim eymen nerden gelecek ne zaman gelecek diyor:) maşaallah iyi canım hemen hemen her gün hareketini hissediyorum artık o yüzden sürekli dr a gitme isteğim yok:) göbüşüm içinde sağol canım seninkide çıkar canım merak etme:)
daha yeni kürtaj olmuşsunuz 3 ay korunma gerekir ama bu sürede korunsanızda ateş takibi yapmanız iyi olur vücudunuzu tanımış olursunuz, kürtaj sonrası yumurtlama düzeni değişebiliyor, ilk sayfada yazanlara uygun şekilde ölçün elimizden geldiğince yardımcı oluruz
canım inşaallah şimdi iyisindir
canım 42. haftaya kadar normal geç kalmış değil senin kuzun ve ben demiştim o doğuma hazırlık sancısı diye:) sen adet sancısı çekmediğin için sana çok gelebilir tatlım ama inan gelip geçiyor ve benim gibi ikiniciye hamile kalıyorsun:) evet ishal doğumun yaklaştığını gösterir, sakın geç kaldı diye sezaryen olma tatlım bekle sen normal doğuracaksın bence
canım önemli olan sağlık sağlığını etkilemediği sürece herkes manken olacak değil:)) ben şimdi artık hiç takmıyorum bir ara epey üzülüyordum, doğumdan sonra bu sefer daha hızlı gider benim kilolar inanıyorum:)
çok normal canım tansiyonunu takip et ama
tek ölçümle yorum olmaz en az bir aylık ölçüm olacak
canım hiç kendini kasma çok var daha sana, bir bakmışsın son gün dönmüş belli olmuyor bu işler, pozisyonu değişsin diye senin yapabileceğin bir şey yok, doktorun dediği gibi bol bol soluna yat ki miniğin iyi beslensin, döndüğünüde vajinada ki baskıdan sızıdan anlarsın hem poposu yukarda olur büyük bir çıkıntı şeklinde:)
canım yorulumuşsun ama iyi olmuş tatil bebek olunca zor bu işler, sen yorulduğun için bebişin hareketi azlmıştır
canım dur bakalım sakın kendini yorma, doğuma var daha inşaallah zamanında gününde gelir kuzun, çok yıprandın ama prenses doğunca unutacaksın hepsini
gelir gelir:))
bundan sonra hep böyle nukram alış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?