Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kıyamam ya, niye bu kadar inat etti ki bu doktor böyle? Yazık sana da. 38de alınmasının bir riski yok ki, zaten planlı sezeryanlar genelde 38de yapılıyor.

deryacım kan sulandırıcı iğneni nerede tutuyorsun acaba benimkiler odada duruyor ama bu sıcaklarda bozulma ihtimali olur mu acaba buzdolabına koysam oradısa 4 derece

Kizlar cocuklugumun.demir oyuncak besiginden oglumun bebek sekerlerini koymak icin sepet yaptim. Bilgisayar bulunca yukleyecegim telefondan yapamiyorum
Hadi bakalim bekliyoruz canim heyecanla.
Gecen gun gebzede esimin bi ark gittik ayni senin gibi bobrekte buyume varmis canli canli stent takilmis ve 36+5 bebegi dunyaya gelmis kuvezde bile kalmamis kiz 5 yasinda masallah topac gibiydi canim
Bak iste doguran doguruyo.canim zaten artik sancilarim basladi gece acillik olduk dogum sancisi baslamis ama acilma yok.ebe er an acilabilirsin dedi.
Ah kuzum sana hak veriyorum ama lutfen icine atma.zaten en zoru 9.aymis.adacayi,hurma vs gibi oksitosin iceren gidalar al.bir de pilates topuna otur canim.hakkinda hayirlisi olsun.
Canim tam bilmiyosun sanirim.ben ameliyat oldum stent takildi ama uc gun once stent dustu.ve de bobregim tehlikeye girdi yenide.tekrar stent takikmasini istemiyirum cunku ne cektigimi bi ben biliruim dogumu bile baslatti ilackarla durduruldu.bu yuzden 38de alinmasini istiyorum yoksa bobrek risk altinda.yani ben keyfi sezaryen istemiyorum erkenden.hem bobregimi hem bebegimi kurtarmak istiyorum.kaldi ki bu sadece benim dusuncem degil kendi dr um haric bi suru kadn dogumcu ayni seyi dusunuyo.2hafta benim bobregimi mahvedebilir acisinda degilim olayinzaten hep agrili bi gebelik yasadim.

canım benim duygularım gayet normal ve saklayacak bir şey yok.
duygularını sakladıkça, içine attıkça daha kötü olacaksın.
koyver gitsin güzelim:) o insanlar da yabancı değil yani eşin ve annen.
onlar çekmeyecekse nazını, sıkıntını kim çekecek?
inşallah gönlünce olur canım benim ama çok az kaldı sabret. geldi gelecek o minik:)))

anladım canım Allah yardımcın olsun.. yapılması gerekiyorsa tabiki olmalı.. ben daha önce takılıp düştügünü bilmiyordum.. hakkınızda hayırlısı olsun..

himm ben devletteyim.ama yok diye biliyrum ya da cok kısa kuruma gore degisy herhalde.

Eee ne yapmaya karar verdin peki hangi doktora gideceksin canım?

Cengel isi tamamdir ablam sikiyorsa istedigi zaman hemen girsin...
Iceri girer girmez cekicem surgumu mecbur zile basacak

Merakla bekliyoruz yusram...
Hayirli olsun ♥
Çengeli taktırdın mıııı ohhh süperrr kapıyı açamadığı andaki yüzünü merak ediyorum kv nin nolur detayları yaz, naptı ne etti kv Gerçi izne çıkıyorum telden okurum ama cevap yazamayabilirim canım

kuzuuuummm, çok haklısın çok daraldın bunaldın. Ama anneni eşini düşünüp kendini sıktıkça daha çok bunalacaksın ve zaman daha bir geçmez olacak sana. Üzülecekler diye düşünme, ağla anlat ve rahatla canım. Hiç bir şey senden ve bebişinden kıymetli değil
Hem belki de sezeryan daha hayırlı olacak, bilemeyiz ki. Rabbimden hayırlısını iste hep.
1,5 ay önce fln kuzenimin eşi doğum yaptı. 2. doğumu ve epidural sezeryan oldu. Doktor sezeryana başladığı anda bir sessizlik olmuş. Kızcağız da korkmuş bebeğe mi bişey oldu doktor hanım, noldu niye konuşmuyorsunuz demiş, doktor demiş yok bebek iyi de burada bir sürü miyom var, napalım demiş. Alın o zaman demiş kuzenimin eşi de, öylelikle aldılar ve kurtuldu hepsinden bir kerede. Daha önce ne bir şikayeti olmuş ne de ultrasonda görünmüş miyomlar. Allahtan işte normal doğum değil de sezeryan olmuş ve de epidural olmuş ki, kuzenimin eşine alalım mı diye sorma fırsatı olmuş doktorun. Herşeyde bir hayır vardır işte.

deryacım kan sulandırıcı iğneni nerede tutuyorsun acaba benimkiler odada duruyor ama bu sıcaklarda bozulma ihtimali olur mu acaba buzdolabına koysam oradısa 4 derece
canım benimkiler de odada duruyor, eczanede de oda sıcaklığında duruyor, sakın buzdolabına koyma. 25 derecede oda sıcaklığında durması lazım. Ama 25 dereceden sıcaksa evin, güneş görmeyen serin biyerlere koy.

hayırlı cumalar...

canlar nasılsınız
hayırlı cumalar tatlım, iyilik sen nasılsın? son iş günüm, haftaya yıllık izindeyimmm ve heyecanlıyım

doğum izni hakkın elbette var tatlım niye olmasın ki. Ben de özeldeyim ama bütün haklarımdan faydalanacağım.

kızlar haftaya yokum, merak etmeyin, kendinize iyi bakın, nesdoş ecoş sizi takip edeceğim telden

kızlar selam..
şu oluvasyon testlerinden almak istiyorum..
en uygun fiyata spariş verebileceğim bildiğiniz bi site varmı..
teşekkürler..

pes diyorum çok saçma canım sen iyi dayanmışsın
kolay gelsin canım.yorma kendini sakın.hamile olduğunu unutma
sağol canım
ayyy canım şoktayım nasıl olmuş,çok yoruldun kuzum
canım yalancı kasılmalar olur yorulunca daha çok oluyor
canım bu saatten sonra bencede taktırmanın manası yok
canım benim gelecek seninde meleğin
yuh yuh ve yuh diyorum......... kapıya sürgün en iyi çözüm
kuzuna maşaallah canım çokta kilo almamışsın bence gayet güzel
Merhaba arkadaşlar

belimde agri var bayagi normal mi korkuyrum oyle pek iş de yapmadım.
korkma canım olur arada yorulmuşsundur tutulmuştur
canım çok üzüldüm ama dr ların göndermesi çok çok saçma hızla kilo veren ve kusan bir bebek var ortada, kadir tuğcu diye bir dr var canım nette soruları cevaplıyor bir ona sorun derim ben çok soruyorum
geçmiş olsun canım dr a git bence
Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
maşaallah canım
ne saçma bir şey ya canım bu kadar ağrıyı çektin seninki keyfi değil zorunlu bir durum, normal doğumu hep desteklerim savunurum ama zaruri durumlarda beklemek mantıksızlık
oyy kuzum atma içine kimseye iyi görünmek zorunda değilsin bırak onlar seni düşünsün azcık
kızlar haftaya yokum, merak etmeyin, kendinize iyi bakın, nesdoş ecoş sizi takip edeceğim telden

güle güle canım:))

kızlar herkese merhaba benim gibi kan pıhtılışması olanlar folik asiti ne zaman bıraktınız acaba onu bırakıp hangi ilacı başladınız benim doktarum bana sadece demir hapi verdi kafan karıştı

Ece,cute,eflal,boran,Duha,hifa,deniz asker, deryaW,rosechina,nesdem,azeri,yusraeren,nukra,

Hepiniz iyisinizdir inş bu ara pek giremiyorum moralin 0
Esimle tartistik yine ayni konularda ya arkadaş bencil insanla uğraşmak ölüm yeminlen

Ona kizdim bugün yatak odasında beşik için yer açmaya calistim cook cook Yoruldum sirf kafam dagilsin diye ise vurdum kendimi ama şimdide kipirdayamiyom belimden

Allah kolaylik versin sana...bi gun don kilot cik karsisina bakalim bi daha gelebilecek mi??? ha o da olmadi icerden kilit yaptirin..su surgulu olanlardan sen icerde o disardayken hayatta acamaz...zilinde fisini cekin oh miss (; kapiyi calarsa duymadim dersin

aferin kuzum sana
bende senin gibi sinirlenince kalkıp iş yapıyorum ama sen hamilesin canım yaa.yazık değil sana.
dikkat et güzelim
pes diyorum
sağol canım

canım benim gelecek seninde meleğin

inşaallah canım benim inşaallah

bir avazda kurtul inşallah rabbim yardımcın olsun canım bende o sancıları merakla bekliyorum geldiğinde anlayabilicekmiyim acaba
kızlar selam..
şu oluvasyon testlerinden almak istiyorum..
en uygun fiyata spariş verebileceğim bildiğiniz bi site varmı..
teşekkürler..

tipkimsan çok ucuz bir site gebelik testi var ovulasyon var mutlak bak

dikkat et kendine canım

aferin kuzum sana
bende senin gibi sinirlenince kalkıp iş yapıyorum ama sen hamilesin canım yaa.yazık değil sana.
dikkat et güzelim

inşaallah canım benim inşaallah

Sorma anacim ben kizinca öyle camasir bulasik girmek koca koca dolaplari iter kakarim gebertecem kendimi en son bi sinir halindeyken

kız kutsal ALLAH SANA BAĞIŞLASIN YAVRUNU YADA YAVRULARINI DİYEYİM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…