kıyamam ya, niye bu kadar inat etti ki bu doktor böyle? Yazık sana da. 38de alınmasının bir riski yok ki, zaten planlı sezeryanlar genelde 38de yapılıyor.
Hadi bakalim bekliyoruz canim heyecanla.Kizlar cocuklugumun.demir oyuncak besiginden oglumun bebek sekerlerini koymak icin sepet yaptim. Bilgisayar bulunca yukleyecegim telefondan yapamiyorum
Bak iste doguran doguruyo.canim zaten artik sancilarim basladi gece acillik olduk dogum sancisi baslamis ama acilma yok.ebe er an acilabilirsin dedi.Gecen gun gebzede esimin bi ark gittik ayni senin gibi bobrekte buyume varmis canli canli stent takilmis ve 36+5 bebegi dunyaya gelmis kuvezde bile kalmamis kiz 5 yasinda masallah topac gibiydi canim
Ah kuzum sana hak veriyorum ama lutfen icine atma.zaten en zoru 9.aymis.adacayi,hurma vs gibi oksitosin iceren gidalar al.bir de pilates topuna otur canim.hakkinda hayirlisi olsun.cok daraldim coook sıkıldimmmm
ne hamilelikte ne ondan onceki tedavi surecinde hic biseyden şikayet etmedim hep sabrim coktu hep daha coktu..herkese herseye yetecek kadar vardi fazlasi da vardi..bu son 2gundur boguluyorum sankiii..gizli gizli aglamaktan hickiriklara boguluyorum..annem uzulmesin esim uzulmesin diye guluyorum dalga geciyorum ama bunaldim artik..gelmiyor bebis...son 2gunum gelmezse sezeryan olucam...ama hic istemiyorum..sorunum sezeryan degil sadece normal olup sorunlaromdan kurtulmak..
soranlardan biktim yuzume bakip sormayanlardan da biktim hersey normalmis gibi daha zamani gelmemis demekki diyip arkasindan endiseyle bakan gozlerden biktim..en onemlisi annem uzulur esim uzulur diye rahatlikla endisemi bunaltimi dile getirmemrkten rshat gorunmekten kendimden biktim...hamilelikten bikmak deyil benimki sadece bunaldimmmmm
rabbim hayirlisini nasip etsin...şikayet etmiyorum sadece olsun artik istiyorum...bugun suni sanciyi konusucaz Insallah ise yarar...
Canim tam bilmiyosun sanirim.ben ameliyat oldum stent takildi ama uc gun once stent dustu.ve de bobregim tehlikeye girdi yenide.tekrar stent takikmasini istemiyirum cunku ne cektigimi bi ben biliruim dogumu bile baslatti ilackarla durduruldu.bu yuzden 38de alinmasini istiyorum yoksa bobrek risk altinda.yani ben keyfi sezaryen istemiyorum erkenden.hem bobregimi hem bebegimi kurtarmak istiyorum.kaldi ki bu sadece benim dusuncem degil kendi dr um haric bi suru kadn dogumcu ayni seyi dusunuyo.2hafta benim bobregimi mahvedebilir acisinda degilim olayinzaten hep agrili bi gebelik yasadim.çok sagol canım hepimizi saglıkla kurtarsın Rabbim.. alalım bebişleri kucagımıza..bu arada böbreginle ilgili bi önerim olacak.. tamam canın çok yanıyor dayanamıyorsun anlıyorum.. annem son iki çocugunu böbrek sancısıyla gidip 8 aylıkken dogurmak zorunda kaldı..sezeryanla... ama şu da var içerideki dünya öyle karışık ki Rabbimin bir tek günde bir tek saatte bile içerde neleri geliştirdigini bilemeyiz.. hamilelik kursunda bir profosör sezeryan bile olunsa gününde olunmalı demişti.. bi araştırmada sezeryanla bir hafta önce alınan çocukların normal gününde dogan çoocuklara oranla IQ geriligi yaşadıgı görülmüş.. yinede sen bilirsin canım.. bak dayan dayan 37 yi gördün 40 ı da görürsünüz inşallah..
canım benim duygularım gayet normal ve saklayacak bir şey yok.cok daraldim coook sıkıldimmmm
ne hamilelikte ne ondan onceki tedavi surecinde hic biseyden şikayet etmedim hep sabrim coktu hep daha coktu..herkese herseye yetecek kadar vardi fazlasi da vardi..bu son 2gundur boguluyorum sankiii..gizli gizli aglamaktan hickiriklara boguluyorum..annem uzulmesin esim uzulmesin diye guluyorum dalga geciyorum ama bunaldim artik..gelmiyor bebis...son 2gunum gelmezse sezeryan olucam...ama hic istemiyorum..sorunum sezeryan degil sadece normal olup sorunlaromdan kurtulmak..
soranlardan biktim yuzume bakip sormayanlardan da biktim hersey normalmis gibi daha zamani gelmemis demekki diyip arkasindan endiseyle bakan gozlerden biktim..en onemlisi annem uzulur esim uzulur diye rahatlikla endisemi bunaltimi dile getirmemrkten rshat gorunmekten kendimden biktim...hamilelikten bikmak deyil benimki sadece bunaldimmmmm
rabbim hayirlisini nasip etsin...şikayet etmiyorum sadece olsun artik istiyorum...bugun suni sanciyi konusucaz Insallah ise yarar...
Hadi bakalim bekliyoruz canim heyecanla.
Bak iste doguran doguruyo.canim zaten artik sancilarim basladi gece acillik olduk dogum sancisi baslamis ama acilma yok.ebe er an acilabilirsin dedi.
Ah kuzum sana hak veriyorum ama lutfen icine atma.zaten en zoru 9.aymis.adacayi,hurma vs gibi oksitosin iceren gidalar al.bir de pilates topuna otur canim.hakkinda hayirlisi olsun.
Canim tam bilmiyosun sanirim.ben ameliyat oldum stent takildi ama uc gun once stent dustu.ve de bobregim tehlikeye girdi yenide.tekrar stent takikmasini istemiyirum cunku ne cektigimi bi ben biliruim dogumu bile baslatti ilackarla durduruldu.bu yuzden 38de alinmasini istiyorum yoksa bobrek risk altinda.yani ben keyfi sezaryen istemiyorum erkenden.hem bobregimi hem bebegimi kurtarmak istiyorum.kaldi ki bu sadece benim dusuncem degil kendi dr um haric bi suru kadn dogumcu ayni seyi dusunuyo.2hafta benim bobregimi mahvedebilir acisinda degilim olayinzaten hep agrili bi gebelik yasadim.
hayırlı cumalar...
canlar nasılsınız
hayırlı cumalar canımbende özelde çalışıyorum ya dogum izni hakkım var mı onu merak ettim ona bakıyordum..tam emin olamadım acaba çıkmıcam desem paramı verirlermi hiç te sanmıyorum burası diyarbakır.. :18:
Eee ne yapmaya karar verdin peki hangi doktora gideceksin canım?İnat etti iste.adam normalde de cok kuralciydi.
Anlamadigi su bana stent takilcak bi hafta iki hafta sonra dogum olucak.kaldi ki stenti bu vucut atti kabullenmedi yine atsa ne olucak bu kadar sansli olabilcek miyim.allah vicdan versin.kac drla gorustum hepsi 37.-38 uygundur diyo.
Çengeli taktırdın mııııCengel isi tamamdir ablam sikiyorsa istedigi zaman hemen girsin...
Iceri girer girmez cekicem surgumu mecbur zile basacak
Merakla bekliyoruz yusram...
Hayirli olsun ♥
kuzuuuummm, çok haklısın çok daraldın bunaldın. Ama anneni eşini düşünüp kendini sıktıkça daha çok bunalacaksın ve zaman daha bir geçmez olacak sana. Üzülecekler diye düşünme, ağla anlat ve rahatla canım. Hiç bir şey senden ve bebişinden kıymetli değilcok daraldim coook sıkıldimmmm
canım benimkiler de odada duruyor, eczanede de oda sıcaklığında duruyor, sakın buzdolabına koyma. 25 derecede oda sıcaklığında durması lazım. Ama 25 dereceden sıcaksa evin, güneş görmeyen serin biyerlere koy.deryacım kan sulandırıcı iğneni nerede tutuyorsun acaba benimkiler odada duruyor ama bu sıcaklarda bozulma ihtimali olur mu acaba buzdolabına koysam oradısa 4 derece
hayırlı cumalar tatlım, iyilik sen nasılsın? son iş günüm, haftaya yıllık izindeyimmm ve heyecanlıyımhayırlı cumalar...
canlar nasılsınız
doğum izni hakkın elbette var tatlım niye olmasın ki. Ben de özeldeyim ama bütün haklarımdan faydalanacağım.hayırlı cumalar canımbende özelde çalışıyorum ya dogum izni hakkım var mı onu merak ettim ona bakıyordum..tam emin olamadım acaba çıkmıcam desem paramı verirlermi hiç te sanmıyorum burası diyarbakır.. :18:
pes diyorumBacilarim cok rahatsiz oldugum bir kinuyu paylasmak istedim...
Benim kv ile dairelerimiz karsilikli...
Benim anahtarlardan biri bende biri esimde bir digeride kvdem de....
Kendisini cok severim sagolsun cok yardimi dokunur...
Fakat ben evde iken kapi calmaz anahtarla direk eve girer...
Hamileligimde bu sekilde cok cok korkmuslugum var....
Esimde evde yatak odasindayiz oglumuzla aksam saat kac olursa olsun ansizin gelur ve hemen iceri dalar...
Kac kere uyarmisligim var ama yine aynilar...
Esimin kardesi var 17 yasinda o bile anahtari alip giriyor evimize...
Kapinin ust kilidini atiyorum onu bile aciyorlar...
Banyo yaparken kac kere yakalanmisligim var...
Esime az once bu konu hakkinda yine saydirdim sinirden agladim hatta ...
Dedigi kelime agla agla acilirsin...
Yahu evimdeyim rahat rahat giyinmek benim hakkim degil mi
Sonunda kendi anahtarlarimi kaybetmis gibi yapip onlarda olan anahtarlarimi almayi dusunuyorum
Rahatsiz olmam normal bir durum olsa gerek...
sağol canımkolay gelsin canım.yorma kendini sakın.hamile olduğunu unutma
ayyy canım şoktayım nasıl olmuş,çok yoruldun kuzumEki Görüntüle 1209723
Kizlar stentim cikti.
Bugun yazdigim gibi idrarimda vajinamda yanmam vardi.ama tatli bi yanma.asiri degil.derken stent takildigindaki gibi agrim oldu wc ye gittim.idrarimi yaptim.temizlendim.tatli tatli yanmam devam etti.icime sinmedi bi daha silineyim dedim peceteyle silindim.bi anda bacaklarimdan asagi sular bosaldi.sakince suyum geldi dedim klozete oturdum bi baktim isiyorum.dedim yazik artik cis tutamiorum suyum da geldi dogum basladi. Guzelce temizlendim sakince esim evde yoktu.kizlar klozetin kenarinda yerde bi kablo gordum. Oyle salagim ki yilan mi bu dedim.aklima stent gelmiyor asla.egildim aldim uclarini gorunce bi baktim stent.ne aci cektim ne bisey.gormedim bile arkama dusmus. İyi ki yere dusmus yoksa anlamazdim ve stent icin ameliyat olurdum artik arar dururlardi.esimi aradim dr u aramis. Adam inanamamis kendisi cekmistir inmesi imkansiz demis. Esim cekmemis gormemis bile sadece silinirken sular bosalmis demis. Dr izinde sehir disinda beni baska bi dr sevkedicek.korkmayin zoru atlattiniz dedi.kizlar bir yasima daha girdim.
Ben bu stenti iki hafta once gozumle gordum ultrasonda.ins yeni islevini kaybetmistir zira yeniden takilmasini istemiyorum.cetvelle olctuk tami tamina 40cm nasi cikti bu taa bobrekten nasil indi.
canım yalancı kasılmalar olur yorulunca daha çok oluyorCanim evde hareketlk masallah is yerinde oyle. Bide canim iki gundur karnim cok geriliyor agriyor yuruyunce gobegim yere dusecek gibi oluyor gobegimi yururken alttan destekliyorum
Canim sagol ama evde hareketli yukarda cuteye de yazdim karnim tas gibi oluyior aciyor ne bileyim ya biseyler oluyor ama ne cozemiyorum dun en cok alt tarafi aciyor agriyordu. Bide sanki yururke. Karnim yere dusecek gibi ya
Kuzum hic his degil yani bende annemle komsuyum anahtarim annemde hep kapiyi calar ben tekken bile korkarim diue acmaz oyleacik acik konus olmaz de uygunauz olabiliriz de
masallah canim iyi yere saklamis :)
Amam nesdoa o nasil oldu ki oyle o kdfar aci cektin sak diye dustu yarink knmtorolunu cok merak ediyorum hayirli haberleri.igetir bize Allah yardimcin olsu.
canım bu saatten sonra bencede taktırmanın manası yokSagolun kizlar hepiniz.
Cok bunaldim.damla damla su gelince hastaneye gittik.nobetci dr yok memlekette.ebeler once muayene ediyor dogum basladiysa dr u cagiriyolar o da sezaryenlik durum varsa.univ hastanesinde bile dr yoktu.cati musyenesi yaptilar cok canim yandi.icerden ornek aldilar sukur amniyon sivisi degil.yani cismis tum gelen.acilma yok.nst guzel.beni gonderdiler zaten bogacaktim ebeyi
Simdi nasilim:uyuyamiyorum adet agrim var yine.biraz dalinca kabus goruyorum.ya allahin sevdigi kuluyu,m bu stent kendi basina acisiz cikti,ya da cok bahtsizim.zira doguma kadar bobrek ne olucak bilmiyorum.artik bi daha taktirmak istemiyorum nefret ettim.bugun muayenede de cok zorlandim.ne zormus bu isler.
canım benim gelecek seninde meleğinbenimde adet geldi bugün
artık bünye çook alıştı hiç üzülmüyorum.hele eşim hiç istemiyo artık.konuşmayalım bile diyo.
dr.a gitmemi bile istemiyo benim bebeğe ihtiyacım yok sen varsın diyo.ama benim bebeğe ihtiyacım var diyorum
yuh yuh ve yuh diyorum......... kapıya sürgün en iyi çözümAbovvvv bacilar desenize ben cok sabirliymisim....
Hatta size sunu demeyi unuttum...
Evlendigimizin sabahi bile anahtarla iceri girerdi...
Kardesini de alirdi yanina hatta gorumcesiyle birlikte gelir otururlardi....
Beni sohbete tutup yatak odama godip yatagimi falan kontrol etmislikleri bile var
Bunuda simdi yaziyorum yine sinirlendim...
Sanki ben salagim ortumun bozuldugunu anlamayacaktim...
Hatta esimle beni yakalamisligi bile var drsem yeridir evliligimizin ilk zamanlarinda...
kuzuna maşaallah canım çokta kilo almamışsın bence gayet güzelKizlar kuzum saglikli suyumuz guzel.3027Gr olmus sipa.
Dr bobregimi olctu 25mm cikti.inanamadi nasil duser dedi kadupin dogumcum bile.
Bebegu asla erken almam stentini yenilet dedi hayir dedim.39+2 de yani 29 agustos saat 11de doguma alicakmis ama ben benim bobregimin de kizimin da dayanacagini sanmiyorum hic.
Bobrek buyurse bi sekilde ikna edice 1hafta once al diye.sanki neyi bekliyosak illa 40dan gun alicaksin diyo.
Kafam karisii acaba stent cikmisken normli mi denesem ama cok korkuyorum ve istemiyorum.bakalim nehir ne zaman tesrif etmejpk istiycek.
Cuma gunu bibrek kontrolum var kendi urologumla bu olcume guvenmiyorum.sonucta kadin dogumcu olctu.
Cok kilo almisim 13kilo.decaviti kesti cok kizdi cok almissin dedi.
Cimcime hic durmadi gene dr cok begendi hareketli olmasi iyi ama bobregini mahvedecek yine dedi.
korkma canım olur arada yorulmuşsundur tutulmuşturMerhaba arkadaşlar
belimde agri var bayagi normal mi korkuyrum oyle pek iş de yapmadım.
canım çok üzüldüm ama dr ların göndermesi çok çok saçma hızla kilo veren ve kusan bir bebek var ortada, kadir tuğcu diye bir dr var canım nette soruları cevaplıyor bir ona sorun derim ben çok soruyorumCanlar. Bilenler tecrubeliler yardimizniz gerek.
Arkadasimin kizi 9 aylik. Bugun konustuk. Yemek yemiyr. yese de kusuyrmus. Hep uyuyrmus. 5-6 saat kesintisiz. Uyandiriamadigi gibi uyku arasinda da biberonla bisi iciremiyrmus. Ozel ya da devlette goturmedigi dr kalmamis. Hicbirsey bulamamislr.eve yollamislar hep. 7 kg du zaten. 15 gun de 5.900 kg ya dusmus. Ben dedimki hastaneye yatirip tedavi ederler. Yok yatirmiyrlar dedi.
Bunu anneme ve bi arkadasima dedim. Ne yapabilriz diye. Ikiside aninda boyle devam ederse hayatini kaybeder dedi. Dr.lar demekki yapacak birsey kalmadigi icin eve yollamislar ve anneye diyememisler dedi. Icim yandi. Ben hic oyle dusunmemistim. Ne yaptiysa yediremiyr birsey. Bilenler lutfen bir yol gosterin.
geçmiş olsun canım dr a git bencekızlar çok kötüyüm boğazlarım şişti kasık ağrımda var dr. umu aradım kbb ye gitmen gerek uygun bir antibiyotik verir dedi
ama antibiyotikte kullanmak istemiyorum zararlı die..
kullanmassam bebeğime daha mı zarar vermiş olurum enfeksiyon sonuçta ? ne yapmam gerek ?????
maşaallah canımKızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
ne saçma bir şey ya canım bu kadar ağrıyı çektin seninki keyfi değil zorunlu bir durum, normal doğumu hep desteklerim savunurum ama zaruri durumlarda beklemek mantıksızlıkBobregim dayanilmaa agriyo kizlar.sabah kadin dogumcumu aradim ne olur 38de alin bobregim cok zorluyo dedim.o zaman stent taktir ben asla riske girip almam dedi.tutturdu 39+2olucak dedi.keyfi olarak bile 38de aliyolar dedim git baska hekim alsin dedi.adama bakar misiniz.agla agla icim cikti.
Trabzonda bi ozel hast buldum bize 120km.dr elbette alinir sonucta bobrek onemli dedi.sen yeterki urolojiden buyudugunu gosteren raporu getir dedi.zaten senin bebegin su an bile alinir bir sey olmaz en kotu iki gun yogun bakimda kalir dedi.netten bi dra yazdim dr unuzu degistirin ve alinsin bebek dedi.urologum da alinmasindan yana cunku ben o stenti takarken bile dogumu baslatabilir diyo.
oyy kuzum atma içine kimseye iyi görünmek zorunda değilsin bırak onlar seni düşünsün azcıkcok daraldim coook sıkıldimmmm
kızlar haftaya yokum, merak etmeyin, kendinize iyi bakın, nesdoş ecoş sizi takip edeceğim telden
kızlar selam..
şu oluvasyon testlerinden almak istiyorum..
en uygun fiyata spariş verebileceğim bildiğiniz bi site varmı..
teşekkürler..
gitti gidiyora bak canım
Bacilarim cok rahatsiz oldugum bir kinuyu paylasmak istedim...
Benim kv ile dairelerimiz karsilikli...
Benim anahtarlardan biri bende biri esimde bir digeride kvdem de....
Kendisini cok severim sagolsun cok yardimi dokunur...
Fakat ben evde iken kapi calmaz anahtarla direk eve girer...
Hamileligimde bu sekilde cok cok korkmuslugum var....
Esimde evde yatak odasindayiz oglumuzla aksam saat kac olursa olsun ansizin gelur ve hemen iceri dalar...
Kac kere uyarmisligim var ama yine aynilar...
Esimin kardesi var 17 yasinda o bile anahtari alip giriyor evimize...
Kapinin ust kilidini atiyorum onu bile aciyorlar...
Banyo yaparken kac kere yakalanmisligim var...
Esime az once bu konu hakkinda yine saydirdim sinirden agladim hatta ...
Dedigi kelime agla agla acilirsin...
Yahu evimdeyim rahat rahat giyinmek benim hakkim degil mi
Sonunda kendi anahtarlarimi kaybetmis gibi yapip onlarda olan anahtarlarimi almayi dusunuyorum
Rahatsiz olmam normal bir durum olsa gerek...
Ece,cute,eflal,boran,Duha,hifa,deniz asker, deryaW,rosechina,nesdem,azeri,yusraeren,nukra,
Hepiniz iyisinizdir inş bu ara pek giremiyorum moralin 0
Esimle tartistik yine ayni konularda ya arkadaş bencil insanla uğraşmak ölüm yeminlen
Ona kizdim bugün yatak odasında beşik için yer açmaya calistim cook cook Yoruldum sirf kafam dagilsin diye ise vurdum kendimi ama şimdide kipirdayamiyom belimden
pes diyorum
sağol canım
canım benim gelecek seninde meleğin
Hadi bakalim bekliyoruz canim heyecanla.
Bak iste doguran doguruyo.canim zaten artik sancilarim basladi gece acillik olduk dogum sancisi baslamis ama acilma yok.ebe er an acilabilirsin dedi.
Ah kuzum sana hak veriyorum ama lutfen icine atma.zaten en zoru 9.aymis.adacayi,hurma vs gibi oksitosin iceren gidalar al.bir de pilates topuna otur canim.hakkinda hayirlisi olsun.
Canim tam bilmiyosun sanirim.ben ameliyat oldum stent takildi ama uc gun once stent dustu.ve de bobregim tehlikeye girdi yenide.tekrar stent takikmasini istemiyirum cunku ne cektigimi bi ben biliruim dogumu bile baslatti ilackarla durduruldu.bu yuzden 38de alinmasini istiyorum yoksa bobrek risk altinda.yani ben keyfi sezaryen istemiyorum erkenden.hem bobregimi hem bebegimi kurtarmak istiyorum.kaldi ki bu sadece benim dusuncem degil kendi dr um haric bi suru kadn dogumcu ayni seyi dusunuyo.2hafta benim bobregimi mahvedebilir acisinda degilim olayinzaten hep agrili bi gebelik yasadim.
kızlar selam..
şu oluvasyon testlerinden almak istiyorum..
en uygun fiyata spariş verebileceğim bildiğiniz bi site varmı..
teşekkürler..
kızlar haftaya yokum, merak etmeyin, kendinize iyi bakın, nesdoş ecoş sizi takip edeceğim telden
aferin kuzum sana
bende senin gibi sinirlenince kalkıp iş yapıyorum ama sen hamilesin canım yaa.yazık değil sana.
dikkat et güzelim
inşaallah canım benim inşaallah
bir avazda kurtul inşallah rabbim yardımcın olsun canım bende o sancıları merakla bekliyorum geldiğinde anlayabilicekmiyim acaba
tipkimsan çok ucuz bir site gebelik testi var ovulasyon var mutlak bak
dikkat et kendine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?