Haklisin aslinda ama varsa care onu yap.yoksa bise deyismez anahtari yine alir benceSorma bacim ya esimle konustugumda cahil o kadin konussakta bildogini yapar diyor....
Ayrica evet azeriyim ....
Illa Azerbeycanda mi olmak gerek canim Istanbuldayim..
Ablam annesine Allah (c.c.) sabir versin...
Kizinada acil sifa versin...
Ya uzulerek soyluyorum ama ailemizde buna benzer bir olay babannemin kardesinin cocugunda olmustu...
Doktorlar bulamadi nedenini eve goturun dendi...
Hocaya goturduler buyu var bunda demis hoca...
Dua falan okumus bos suya ve eriyen sabun cikmis icinden...
Daha sonra duzelir gibi oldu ama en son suursuzca kendini camdan atmis :-(
Bana cok sacma geliyor doktorlarin bu sekilde umursamamis davranmasi...
Yahu nedeni bellide degilse musahade altina alsaniza....
Bende surekli bir doktora goturmeli ablam...
Belki birine denk gelirde hastaneye yatisini yaparlar....
Tekrar gecmis olsun...
Ablam ben nasil yapayim oyle seyler
Ansizin eve geldiginde bile atletli isemde hemen uzerimi ortuyorum :26:
Ablam karar verdim en mantikli olanida anahtari ele gecirmek....
Esimde cahil o kadin ayaaklarina yatiyor ama amaci annesiyle konusup onu kirmamak belli....
Yapcam birseyler
canım benim yaa.içim acıdı haline.
bi kaç dr.a sor gerekiyosa alsınlar bebeği.gelişimini tamamlamıştır nasıl olsa.
Allah yardımcın olsun canım benim.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Canim aldir tabi 38de bebegin gelisimi tamamlanmis oluyir zaten benim 39+4de almislardi ama almasalardi dogumum baslayacakti o gece sancilanmistim, bu dr takintilimidir obsesifmidir nedir sezeryan olacak sonucta millet keyfi yok efendim burcu şu olsun diye onden aldiranlar var, senin saglik problemin var okurken sinirlendim valla gerzek dr.
kıyamam ya, niye bu kadar inat etti ki bu doktor böyle? Yazık sana da. 38de alınmasının bir riski yok ki, zaten planlı sezeryanlar genelde 38de yapılıyor.
Ece ne yapti acaba kizlar.
Girerdi her gun ins sag saglim dogurmustur.
Cok inat etti dr. Bobregin icin alinmasi lazim artik cnm. Hakkinizda hayirlisi.Bobregim dayanilmaa agriyo kizlar.sabah kadin dogumcumu aradim ne olur 38de alin bobregim cok zorluyo dedim.o zaman stent taktir ben asla riske girip almam dedi.tutturdu 39+2olucak dedi.keyfi olarak bile 38de aliyolar dedim git baska hekim alsin dedi.adama bakar misiniz.agla agla icim cikti.
Trabzonda bi ozel hast buldum bize 120km.dr elbette alinir sonucta bobrek onemli dedi.sen yeterki urolojiden buyudugunu gosteren raporu getir dedi.zaten senin bebegin su an bile alinir bir sey olmaz en kotu iki gun yogun bakimda kalir dedi.netten bi dra yazdim dr unuzu degistirin ve alinsin bebek dedi.urologum da alinmasindan yana cunku ben o stenti takarken bile dogumu baslatabilir diyo.
Yok yavrum. Hicbirsey yapmadan yolluyrlarmis.canım dr.lar nasıl eve gönderiyomuş.
eğer gıda alamıyosa çocuk serumla beslesinler,içine vitamin koysunlar iştah açıcı ilaç versinler.
hem vücudu susuz kalmaz.
inş tez zamanda geçer.
Cengel isi tamamdir ablam sikiyorsa istedigi zaman hemen girsin...Haklisin aslinda ama varsa care onu yap.yoksa bise deyismez anahtari yine alir bence
Kizlar cocuklugumun.demir oyuncak besiginden oglumun bebek sekerlerini koymak icin sepet yaptim. Bilgisayar bulunca yukleyecegim telefondan yapamiyorum
canım çok kötüysen git doktora daha kötü olmasın. geçmiş olsun.kızlar çok kötüyüm boğazlarım şişti kasık ağrımda var dr. umu aradım kbb ye gitmen gerek uygun bir antibiyotik verir dedi
ama antibiyotikte kullanmak istemiyorum zararlı die..
kullanmassam bebeğime daha mı zarar vermiş olurum enfeksiyon sonuçta ? ne yapmam gerek ?????
maaşallah size çokk güzel olmuşsun canım.Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
Allah Allah bu adam kıt galiba. anlayamadı durumuBobregim dayanilmaa agriyo kizlar.sabah kadin dogumcumu aradim ne olur 38de alin bobregim cok zorluyo dedim.o zaman stent taktir ben asla riske girip almam dedi.tutturdu 39+2olucak dedi.keyfi olarak bile 38de aliyolar dedim git baska hekim alsin dedi.adama bakar misiniz.agla agla icim cikti.
Trabzonda bi ozel hast buldum bize 120km.dr elbette alinir sonucta bobrek onemli dedi.sen yeterki urolojiden buyudugunu gosteren raporu getir dedi.zaten senin bebegin su an bile alinir bir sey olmaz en kotu iki gun yogun bakimda kalir dedi.netten bi dra yazdim dr unuzu degistirin ve alinsin bebek dedi.urologum da alinmasindan yana cunku ben o stenti takarken bile dogumu baslatabilir diyo.
bekliyoruz fotoyu:)Kizlar cocuklugumun.demir oyuncak besiginden oglumun bebek sekerlerini koymak icin sepet yaptim. Bilgisayar bulunca yukleyecegim telefondan yapamiyorum
İnat etti iste.adam normalde de cok kuralciydi.
Anlamadigi su bana stent takilcak bi hafta iki hafta sonra dogum olucak.kaldi ki stenti bu vucut atti kabullenmedi yine atsa ne olucak bu kadar sansli olabilcek miyim.allah vicdan versin.kac drla gorustum hepsi 37.-38 uygundur diyo.
İnat etti iste.adam normalde de cok kuralciydi.
Anlamadigi su bana stent takilcak bi hafta iki hafta sonra dogum olucak.kaldi ki stenti bu vucut atti kabullenmedi yine atsa ne olucak bu kadar sansli olabilcek miyim.allah vicdan versin.kac drla gorustum hepsi 37.-38 uygundur diyo.
cok daraldim coook sıkıldimmmm
ne hamilelikte ne ondan onceki tedavi surecinde hic biseyden şikayet etmedim hep sabrim coktu hep daha coktu..herkese herseye yetecek kadar vardi fazlasi da vardi..bu son 2gundur boguluyorum sankiii..gizli gizli aglamaktan hickiriklara boguluyorum..annem uzulmesin esim uzulmesin diye guluyorum dalga geciyorum ama bunaldim artik..gelmiyor bebis...son 2gunum gelmezse sezeryan olucam...ama hic istemiyorum..sorunum sezeryan degil sadece normal olup sorunlaromdan kurtulmak..
soranlardan biktim yuzume bakip sormayanlardan da biktim hersey normalmis gibi daha zamani gelmemis demekki diyip arkasindan endiseyle bakan gozlerden biktim..en onemlisi annem uzulur esim uzulur diye rahatlikla endisemi bunaltimi dile getirmemrkten rshat gorunmekten kendimden biktim...hamilelikten bikmak deyil benimki sadece bunaldimmmmm
rabbim hayirlisini nasip etsin...şikayet etmiyorum sadece olsun artik istiyorum...bugun suni sanciyi konusucaz Insallah ise yarar...
Cnm. Cok bunaldin haklisin.cok daraldim coook sıkıldimmmm
ne hamilelikte ne ondan onceki tedavi surecinde hic biseyden şikayet etmedim hep sabrim coktu hep daha coktu..herkese herseye yetecek kadar vardi fazlasi da vardi..bu son 2gundur boguluyorum sankiii..gizli gizli aglamaktan hickiriklara boguluyorum..annem uzulmesin esim uzulmesin diye guluyorum dalga geciyorum ama bunaldim artik..gelmiyor bebis...son 2gunum gelmezse sezeryan olucam...ama hic istemiyorum..sorunum sezeryan degil sadece normal olup sorunlaromdan kurtulmak..
soranlardan biktim yuzume bakip sormayanlardan da biktim hersey normalmis gibi daha zamani gelmemis demekki diyip arkasindan endiseyle bakan gozlerden biktim..en onemlisi annem uzulur esim uzulur diye rahatlikla endisemi bunaltimi dile getirmemrkten rshat gorunmekten kendimden biktim...hamilelikten bikmak deyil benimki sadece bunaldimmmmm
rabbim hayirlisini nasip etsin...şikayet etmiyorum sadece olsun artik istiyorum...bugun suni sanciyi konusucaz Insallah ise yarar...
Masallah kocaman olmus kuzun.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Canim atesin var mi
maşallah canım çok güzel olmuşsunuz kızçen de sen de
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, darisida isteyen herkese ve banada insallah, sizede masallah
canım çok kötüysen git doktora daha kötü olmasın. geçmiş olsun.
maaşallah size çokk güzel olmuşsun canım.
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?