Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin aslinda ama varsa care onu yap.yoksa bise deyismez anahtari yine alir bence

kızlar adetime 10 gun var.ateş basıyor beni.bu normal mi?evde derecemde yok ölçemedim.adet donemine yakın artar mı azalır mı?döllenme olmus olabilir mi diye dusunuyorum

Son düzenleme:
canım benim yaa.içim acıdı haline.
bi kaç dr.a sor gerekiyosa alsınlar bebeği.gelişimini tamamlamıştır nasıl olsa.
Allah yardımcın olsun canım benim.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

kıyamam ya, niye bu kadar inat etti ki bu doktor böyle? Yazık sana da. 38de alınmasının bir riski yok ki, zaten planlı sezeryanlar genelde 38de yapılıyor.

İnat etti iste.adam normalde de cok kuralciydi.
Anlamadigi su bana stent takilcak bi hafta iki hafta sonra dogum olucak.kaldi ki stenti bu vucut atti kabullenmedi yine atsa ne olucak bu kadar sansli olabilcek miyim.allah vicdan versin.kac drla gorustum hepsi 37.-38 uygundur diyo.

Kizlar cocuklugumun.demir oyuncak besiginden oglumun bebek sekerlerini koymak icin sepet yaptim. Bilgisayar bulunca yukleyecegim telefondan yapamiyorum

Cok inat etti dr. Bobregin icin alinmasi lazim artik cnm. Hakkinizda hayirlisi.

canım dr.lar nasıl eve gönderiyomuş.
eğer gıda alamıyosa çocuk serumla beslesinler,içine vitamin koysunlar iştah açıcı ilaç versinler.
hem vücudu susuz kalmaz.
inş tez zamanda geçer.
Yok yavrum. Hicbirsey yapmadan yolluyrlarmis.

Haklisin aslinda ama varsa care onu yap.yoksa bise deyismez anahtari yine alir bence
Cengel isi tamamdir ablam sikiyorsa istedigi zaman hemen girsin...
Iceri girer girmez cekicem surgumu mecbur zile basacak

Kizlar cocuklugumun.demir oyuncak besiginden oglumun bebek sekerlerini koymak icin sepet yaptim. Bilgisayar bulunca yukleyecegim telefondan yapamiyorum

Merakla bekliyoruz yusram...
Hayirli olsun ♥

canım çok kötüysen git doktora daha kötü olmasın. geçmiş olsun.
Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
maaşallah size çokk güzel olmuşsun canım.
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.
Allah Allah bu adam kıt galiba. anlayamadı durumu sen değiştir canım o doktoru içine sinen bir doktor bul da alsınlar kuzucuğunu.
sağ sağlim kucağına veriversinler oyyyyy bak heyecan yaptım :))
bekliyoruz fotoyu:)

Gecen gun gebzede esimin bi ark gittik ayni senin gibi bobrekte buyume varmis canli canli stent takilmis ve 36+5 bebegi dunyaya gelmis kuvezde bile kalmamis kiz 5 yasinda masallah topac gibiydi canim

cok daraldim coook sıkıldimmmm
ne hamilelikte ne ondan onceki tedavi surecinde hic biseyden şikayet etmedim hep sabrim coktu hep daha coktu..herkese herseye yetecek kadar vardi fazlasi da vardi..bu son 2gundur boguluyorum sankiii..gizli gizli aglamaktan hickiriklara boguluyorum..annem uzulmesin esim uzulmesin diye guluyorum dalga geciyorum ama bunaldim artik..gelmiyor bebis...son 2gunum gelmezse sezeryan olucam...ama hic istemiyorum..sorunum sezeryan degil sadece normal olup sorunlaromdan kurtulmak..
soranlardan biktim yuzume bakip sormayanlardan da biktim hersey normalmis gibi daha zamani gelmemis demekki diyip arkasindan endiseyle bakan gozlerden biktim..en onemlisi annem uzulur esim uzulur diye rahatlikla endisemi bunaltimi dile getirmemrkten rshat gorunmekten kendimden biktim...hamilelikten bikmak deyil benimki sadece bunaldimmmmm
rabbim hayirlisini nasip etsin...şikayet etmiyorum sadece olsun artik istiyorum...bugun suni sanciyi konusucaz Insallah ise yarar...

Bosver o dr canim mecbur dr degistireceksin, rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Ayy kiyamam yaa, canim mis kokulunu kucagina alinca bunlarin hepsi bitecek dunyanin en muhtesem duygusunu yasayacaksin bebisini dusun ve mutlu ol kendinide o kadar kasma stresini yavrunda hissediyor, suni sanciya gerek kalmaz insallah, rabbim bir avazda kurtarsin insallah, az daha sabir

Cnm. Cok bunaldin haklisin.
Sana tavsiyem artik etrafi degil k3ndini dusun. Aglayacaksan agla. Moralleri bozulacaksa bozulsun. sen cok daha kiymetlisin suan.

Masallah kocaman olmus kuzun.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

Canim atesin var mi

çok sagol canım hepimizi saglıkla kurtarsın Rabbim.. alalım bebişleri kucagımıza.. bu arada böbreginle ilgili bi önerim olacak.. tamam canın çok yanıyor dayanamıyorsun anlıyorum.. annem son iki çocugunu böbrek sancısıyla gidip 8 aylıkken dogurmak zorunda kaldı..sezeryanla... ama şu da var içerideki dünya öyle karışık ki Rabbimin bir tek günde bir tek saatte bile içerde neleri geliştirdigini bilemeyiz.. hamilelik kursunda bir profosör sezeryan bile olunsa gününde olunmalı demişti.. bi araştırmada sezeryanla bir hafta önce alınan çocukların normal gününde dogan çoocuklara oranla IQ geriligi yaşadıgı görülmüş.. yinede sen bilirsin canım.. bak dayan dayan 37 yi gördün 40 ı da görürsünüz inşallah..

canım bu sıkıntıların birazda hormonlarından kaynaklanıyodur.
kendini bu kadar sıkma.eşinle annenin yanındada ağla gerekirse.onlarlada sıkıntını paylaş.sana daha çok destek vericeklerdir.
sende konuştukça kuş gibi hafiflersin rahatlarsın.
bebeğin bugün yarın gelicek az kaldı.bu kadar beklemişsin bi kaç gün daha bekleyemicekmisin :)
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.sende böyle dua et.
sezeryanla daha hayırlıdır belki bilemezsin.bebeğini sağlıkla kucağına al da gerisi önemli değil.
bizi habersiz bırakma canım.Rabbim yardımcın olsun.

canım son zamanların stres basıyor o kadar normal ki şuan ki hislerin.. ayrıca durumunda hiç te enteresan birşey yok..dogum bu saati günü olur mu hiç.. etrafındaki insanlar sana baskı yapmıyor ne güzel sen acıyan gözlerle baktıklarına hormonlarından dolayı kanaat getiriyorsundur.. bak annem beni 40+10 da dogurmuş inan doktor en son 40+11 e gün vermiş ve ben 40+10 un gece 23.00 ünde dogmuşum hemde 4.900 kg dogmuşum durumunda anormal birşey yok sadece bunu bil yeterli.. Allah saglıkla kurtarsın inşallah sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…