Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya bu doğum sancısı nasıl bi agrı gece benim bir karnım agrıdı acıdı resmen karnım komple ama bu gaz sanırım

Cengel isi tamamdir ablam sikiyorsa istedigi zaman hemen girsin...
Iceri girer girmez cekicem surgumu mecbur zile basacak

Merakla bekliyoruz yusram...
Hayirli olsun ♥
gözün aydın canım en iisini yapmışsın çengel süper anlar artık
EREN adlı albüm oluşturdum bak canım
bekliyoruz fotoyu:)
ekledim canım EREN adlı albüm
kuzum benim Rabbim yardımcın olsun ama mutlu görünmek zorunda değilsin şuan sen ve bebeğin çok önemli içinden nasıl geliyorsa öyle davran sıkma kendini
Hadi bakalim bekliyoruz canim heyecanla.

.
EREN adlı albüm ekledim canım aşama aşama çektim bakın bakalım nasıl olmuş.
kızlar haftaya yokum, merak etmeyin, kendinize iyi bakın, nesdoş ecoş sizi takip edeceğim telden
iyi tatiller kuzum
gitti gidiyora bak canım
hoşgeldin kuzum gitti mi misafirler yormasaydın kendiini
canım iyiyiz hamd olsun sen neden kendini o kadar yoruyorsun bende bugün evdeydim evi süpürdüm sadece ona rağmen ağrım oldu. kuzum yazık sanada bebeğine de öyle bişey yapma daha
kızlar ya bu doğum sancısı nasıl bi agrı gece benim bir karnım agrıdı acıdı resmen karnım komple ama bu gaz sanırım
canım aynı durum bene de oluyor kızlara yazdım korkma yalancı sancılarımız başlamız sadece cute 8-10 kez olması normal dedi

Selam arkadarslar coook kotuyum boynum tutuldu dun gece sabaha kadar agladim agridan.bugun dr.gittim once kad.dogumcuya girdim ona danidtim oda dediki bosuna baska dr.a fizige falan gitme onlar ilac versede biz uygun gormuyoruz hap yada merhemi dedi.sicak tut ve parol ic deddi.gelmisken ult.aldi gayet saglikli oldugunu bol kirmizi et ve balik ye dedi.

iyi diyelim iyi olsun canım ya.. kızım bayagı büyüdü uyurken uyanıkken epey rahatsız ediyor beni.. yine de çok şükür iyi ki var Rabbim saglıkla aldırsın kucagımıza.. senin nasıl gidiyor 32 olmuşsunuz maşallah..

Çok şükür cnm bende yeni gittim kontrole bi sorun yok kilosu biraz fazla cikti şimdiden 2kilo olmuş dedi doktor eylülün ilk haftasi gidince anestezi testi ve doğum günü konuscaz
Anlamadigim ilkindede belden uyusturularak ameliyatoldum ikincide yine gerekiyomu?
Hem ozaman acil alinmistim ameliyata test falan yapilmadiki:44:

Kizlar ben bct karisiminda 5. Gunum adetimde 10. Gunum sabahtan beri belim ve kasiklarim agriyor aksam lavaboya gittim peceteye seffaf akinti geldi cok fazla ve uzayan ve yumurta aki kivamindaydi yumirtammi catladi acaba.hic boyle akinti gormemistim

maşallah kuzuna güçlü kemikli demekki bebiş anestezi konusuna gelince henüz oraları yaşamadım canım yani bilgim yok.. önce bi dogurayım ögrencem artık

Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400

Masallah kocaman olmus kuzun.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

Canim atesin var mi

kızlar çok teşekkür ederim hepinize kbb ye gittim dr. naktı kötü olmuş faranjit dedi ama hamilesin ilaç kullanamazsın parol ve sprey yazdı.
bende kadın d. dr.uma gittim o antibiyotik yazdı. rovamycıne die.
ama çok kötüydüm gözlerimi açamadım hala da geçmiş değil kötü yakalanmışım (

canım ya geçmiş olsun çok ağrı çektin gerçekten.. neden dr.un bukadar inat ediyor ki ? sonuçta senin sağlığında çok önemli 2 nizide düşünüp davranması gerekio. şurda 2 hafta kalmışken stent taktırıp o acıya katlamanın anlamı yok bence..

kuzum kıyamam ben sana nie gizlice ağlıyorsun içinde yaşıyorsun ? sal gitsin üzme kendini sonuçta annen ve eşin yanındakiler onlar nazını çekmeyecekti kim çekeck ? Rabbim hayırlısını versinn canım kolay sağlıklı bir doğum yaşatsın sana inş..

kızlar haftaya yokum, merak etmeyin, kendinize iyi bakın, nesdoş ecoş sizi takip edeceğim telden

iyi tatiller canım kendine dikkat et

canım ya nie yordun kendine eziyet etmişsin değmez güzelim bebeğini düşün ....

geçmiş olsun borancım inş biran önce geçer maşallah miniğine

canım benim bu kadar yorma kendini. nasıl göze alabiliyorsun ya bebeğine bir şey olursa Allah korusun
doğum sancısını cute tarif etmiş notlarında canım. sırt ve bel ağrısı karnına oradan da kasıklarına bacaklarına vuruyormuş ve dinlensen de geçmiyormuş. seninki gaz sanırım.
geçmiş olsun canım. boynun için en etkili ilaç egzersiz. boynunu yatırabildiğin kadar yana yatır. dayanamayacağın noktaya geldiğinde orada bekle hiç bozma.
kasların açılacak birkaç saniyede sonra yine devam et. sonuna kadar git. her iki yana da yap aklına geldikçe.
bebişine de maaşallah:) büyümüş.
Kizlar ben bct karisiminda 5. Gunum adetimde 10. Gunum sabahtan beri belim ve kasiklarim agriyor aksam lavaboya gittim peceteye seffaf akinti geldi cok fazla ve uzayan ve yumurta aki kivamindaydi yumirtammi catladi acaba.hic boyle akinti gormemistim
şeffaf akıntı yumurtaya işaret eder. ama ne zaman çatlayacağı belli olmaz; aynı gün de olabilir üç gün sonra da.
bu günleri çalışarak geçirmelisin.
faranjitten çok çekiyorum ben de, özellikle okul zamanı bir an önce geçer inşallah canım.

Sagol rosecim sende tatli gorunuyorsun buara DGRPNRIM onerini dikkate alicam canim tsk.kizlar dun gece sag ve sol kasikta cok siddetli batmalar oldu oyle kalbime baatiyordu sanki bicak gibiydi cok canim yandi bir saat kadar surdu

Son düzenleme:
kızlar bi akıl verin bana.ben reglimin 14. günü ovulasyon testınde pozıtıf gordum sonra sılınmeye basladı testlerım.bugun 19. günüm ama hala vucut ısım artmadı.bu sabahkı 36.4 mesela.döngüm 29 gün falan.neden boyle oldu acaba yumurtam catlamadımı sızce? kiste falan dönüşür diye korkuyorum.ayrıca tam yumurtlama donemınde mantar oldu bende :18:

Eger tum ates degerlerinizi yazarsaniz saglikli bir yorum yapabiliriz.

Sevgilii topikcanlarım,kızçeleriimm nasılsınıızzz..Biliyorum çok ihmal ettim buralarıı..Taşınmaydı,ramazandı,ee bi de üstüne gelendi gidendiii..Yeni taşındım ya,misafirim var sürekli.Kayınvalidemleri yeni gönderdim.Şimdi de tüp bebek tedavisi için adım atıyoruz nasipse..Nesdem arkadaşımın da tavsiyesi ile Zekai Tahir'e karar verdik.Yarın kardeşim gelcek,o gelsin gitsin artık başlayacağız inşallah.Bi süre de misafir kabul etmiyoruz:) Bu arada sayfa biraz değişmiş,hayırlı olsun Ece090 doğum yaptı mııı ?? Efloşumm,Cute'mm,Pınarlyy,Yusracım,Boran'cımm,Dgrpnrr,Azerii,Missycat,Duhaa'm,Larsson,Nesdeemm,Denizasker,Rosechina,Azapçiçeem,Chocolataaa,Kutsalaşk,Hifanuur,Egemenhalit,Papatyam,Deryaa'm,Nukraaa'mm ve şuan için aklıma gelmeyen can'laarrr..Hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm

Son düzenleme:
Anam ne karisik olmus site.
Girisi bile zor buldum.herkesler iyidir ins.ben iki gundur iyiyim agri sanci bakimindan.geceleri oturarak uyuyorum.artik sabirsizlaniyorum kizlar.bana 38 lerde dogurcam gibi geliyor.

Dogum yapanlara sorayim:iki gece once sancilandim.belimden basladi karnima yayildi ama cildircak duzeyde agrim oldu.ne oturabildim ne yatabildim ne yuruyebildim.resmen karnimin tamami aciyodu.nefes alamiyodum.acilmam yoktu.nst de iki dk da bir 60,70,80leri gorduk.ebe boyle giderse acilirsin dedi.4saat surdu ve gect.simdi sadece adet agrilarim var.gogsumun alti 5parmak bos.ne dersiniz dogum yakin mi sizce.

Son düzenleme:
Bence yakin balim )
Buarada cok karisik olmus. Kimler online goremiyrm.

Eger tum ates degerlerinizi yazarsaniz saglikli bir yorum yapabiliriz.
1-36.4
2-36.3
3-36.4
4-36.4
5-36.4
6--
7--
8--
9--
10-
11-36.0
12-36.1
13-36.2
14-36.2
15-36.2
16-36.2
17-36.4
18-36.3
19-36.4
20-36.5
reglime 8 gün kaldı ovulasyon testınde 14. gün pozitifi gördüm sonra silikleşti testler.yumurta çatlamamışsa ne olmuş olabilir anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…