kız kutsal ALLAH SANA BAĞIŞLASIN YAVRUNU YADA YAVRULARINI DİYEYİM..
kız kutsal ALLAH SANA BAĞIŞLASIN YAVRUNU YADA YAVRULARINI DİYEYİM..
gözün aydın canım en iisini yapmışsın çengel süper anlar artıkCengel isi tamamdir ablam sikiyorsa istedigi zaman hemen girsin...
Iceri girer girmez cekicem surgumu mecbur zile basacak
Merakla bekliyoruz yusram...
Hayirli olsun ♥
ekledim canım EREN adlı albümbekliyoruz fotoyu:)
kuzum benim Rabbim yardımcın olsun ama mutlu görünmek zorunda değilsin şuan sen ve bebeğin çok önemli içinden nasıl geliyorsa öyle davran sıkma kendinicok daraldim coook sıkıldimmmm
ne hamilelikte ne ondan onceki tedavi surecinde hic biseyden şikayet etmedim hep sabrim coktu hep daha coktu..herkese herseye yetecek kadar vardi fazlasi da vardi..bu son 2gundur boguluyorum sankiii..gizli gizli aglamaktan hickiriklara boguluyorum..annem uzulmesin esim uzulmesin diye guluyorum dalga geciyorum ama bunaldim artik..gelmiyor bebis...son 2gunum gelmezse sezeryan olucam...ama hic istemiyorum..sorunum sezeryan degil sadece normal olup sorunlaromdan kurtulmak..
soranlardan biktim yuzume bakip sormayanlardan da biktim hersey normalmis gibi daha zamani gelmemis demekki diyip arkasindan endiseyle bakan gozlerden biktim..en onemlisi annem uzulur esim uzulur diye rahatlikla endisemi bunaltimi dile getirmemrkten rshat gorunmekten kendimden biktim...hamilelikten bikmak deyil benimki sadece bunaldimmmmm
rabbim hayirlisini nasip etsin...şikayet etmiyorum sadece olsun artik istiyorum...bugun suni sanciyi konusucaz Insallah ise yarar...
EREN adlı albüm ekledim canım aşama aşama çektim bakın bakalım nasıl olmuş.Hadi bakalim bekliyoruz canim heyecanla.
.
iyi tatiller kuzumkızlar haftaya yokum, merak etmeyin, kendinize iyi bakın, nesdoş ecoş sizi takip edeceğim telden
hoşgeldin kuzum gitti mi misafirler yormasaydın kendiinigitti gidiyora bak canım
canım iyiyiz hamd olsun sen neden kendini o kadar yoruyorsun bende bugün evdeydim evi süpürdüm sadece ona rağmen ağrım oldu. kuzum yazık sanada bebeğine de öyle bişey yapma dahaEce,cute,eflal,boran,Duha,hifa,deniz asker, deryaW,rosechina,nesdem,azeri,yusraeren,nukra,
Hepiniz iyisinizdir inş bu ara pek giremiyorum moralin 0
Esimle tartistik yine ayni konularda ya arkadaş bencil insanla uğraşmak ölüm yeminlen
Ona kizdim bugün yatak odasında beşik için yer açmaya calistim cook cook Yoruldum sirf kafam dagilsin diye ise vurdum kendimi ama şimdide kipirdayamiyom belimden
canım aynı durum bene de oluyor kızlara yazdım korkma yalancı sancılarımız başlamız sadece cute 8-10 kez olması normal dedikızlar ya bu doğum sancısı nasıl bi agrı gece benim bir karnım agrıdı acıdı resmen karnım komple ama bu gaz sanırım
iyi çok şükür..saol canım ınsallahhh kızın nasıl oldu
merhaba canım napıyon bugün sevdum doğum yaptı kızı oldu çok tatlı
Ece,cute,eflal,boran,Duha,hifa,deniz asker, deryaW,rosechina,nesdem,azeri,yusraeren,nukra,
Esimle tartistik yine ayni konularda ya arkadaş bencil insanla uğraşmak ölüm yeminlen
Ona kizdim bugün yatak odasında beşik için yer açmaya calistim cook cook Yoruldum sirf kafam dagilsin diye ise vurdum kendimi ama şimdide kipirdayamiyom belimden
iyi diyelim iyi olsun canım ya.. kızım bayagı büyüdü uyurken uyanıkken epey rahatsız ediyor beni..yine de çok şükür iyi ki var Rabbim saglıkla aldırsın kucagımıza.. senin nasıl gidiyor 32 olmuşsunuz maşallah..
Çok şükür cnm bende yeni gittim kontrole bi sorun yok kilosu biraz fazla cikti şimdiden 2kilo olmuş dedi doktor eylülün ilk haftasi gidince anestezi testi ve doğum günü konuscaz
Anlamadigim ilkindede belden uyusturularak ameliyatoldum ikincide yine gerekiyomu?
Hem ozaman acil alinmistim ameliyata test falan yapilmadiki:44:
Ihlamur limon fln denesen, doğal yöntemler rahatlatmıyorsa antibiyotik kullanırsın canım. Tabi doktor gerçekten gerekli görüyorsa kullan. Kullanmamak bazen daha tehlikeli olabiliyor. Çok geçmiş olsun canım
Senden de razı olsun canım
Gecmis olsun bacim ♥
Ben senin yerinde olsam biran beklemez giderdim doktora ve ilaclarimi kullanmaya baslardim....
Tabi baya kotu bir durumda isem...
Cunku asiri agir oldugunda zencefil vs. Etki etmiyor kisiden kisiyede degisebilir...
Daha da kotuye gitmesindense biran evvel ilaclarla tedavi olmak daha iyi olur gibi ♥
Bacim sorma orasi tam bir olay zaten
Gece yarisi 1 i 1 dwn sonrayi genelde bekliyorduk basilmayalim diye
Ederim canım benim Rabbim gönlündekine kavuştursun sei
canım o söyleyemezse sen söyleyecen sen dedin eşine artık. hem istediği yaşta olsun vazgeçecek o huydan o ne öyle çat kapıkonuş önce baktın olmuyo al anahtarını yada arkadan hani geçmeli şeyler varya neydi adı unuttum ondan yaptır istesede açamaz bir iki dener sonunda kurtulursun
götürsün canım şifa olur inşallah minik kuzuya
canım bi kbb ye git doktor durumuna göre yönlendirir bende sünizitten dolayı kullanmak zorunda kaldım canım düşük dozlu bi antibiyotik sen bi doktora git ne diyecek içine sinmese kullanmazsın yine. çok geçmiş olsun
Kızlar şaka maka 30. haftamıza girdik.. hayal bile edemiyordum bu günleri.. şükürler olsun Rabbime..Bakın nasıl büyüdü benim kızcem maşallah ona
Eki Görüntüle 1212400
Masallah kocaman olmus kuzun.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Canim atesin var mi
canım çok kötüysen git doktora daha kötü olmasın. geçmiş olsun.
maaşallah size çokk güzel olmuşsun canım.
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.
Allah Allah bu adam kıt galiba. anlayamadı durumusen değiştir canım o doktoru içine sinen bir doktor bul da alsınlar kuzucuğunu.
sağ sağlim kucağına veriversinler oyyyyy bak heyecan yaptım :))
bekliyoruz fotoyu:)
Bobregim dayanilmaa agriyo kizlar.sabah kadin dogumcumu aradim ne olur 38de alin bobregim cok zorluyo dedim.o zaman stent taktir ben asla riske girip almam dedi.tutturdu 39+2olucak dedi.keyfi olarak bile 38de aliyolar dedim git baska hekim alsin dedi.adama bakar misiniz.agla agla icim cikti.
Trabzonda bi ozel hast buldum bize 120km.dr elbette alinir sonucta bobrek onemli dedi.sen yeterki urolojiden buyudugunu gosteren raporu getir dedi.zaten senin bebegin su an bile alinir bir sey olmaz en kotu iki gun yogun bakimda kalir dedi.netten bi dra yazdim dr unuzu degistirin ve alinsin bebek dedi.urologum da alinmasindan yana cunku ben o stenti takarken bile dogumu baslatabilir diyo.
cok daraldim coook sıkıldimmmm
ne hamilelikte ne ondan onceki tedavi surecinde hic biseyden şikayet etmedim hep sabrim coktu hep daha coktu..herkese herseye yetecek kadar vardi fazlasi da vardi..bu son 2gundur boguluyorum sankiii..gizli gizli aglamaktan hickiriklara boguluyorum..annem uzulmesin esim uzulmesin diye guluyorum dalga geciyorum ama bunaldim artik..gelmiyor bebis...son 2gunum gelmezse sezeryan olucam...ama hic istemiyorum..sorunum sezeryan degil sadece normal olup sorunlaromdan kurtulmak..
soranlardan biktim yuzume bakip sormayanlardan da biktim hersey normalmis gibi daha zamani gelmemis demekki diyip arkasindan endiseyle bakan gozlerden biktim..en onemlisi annem uzulur esim uzulur diye rahatlikla endisemi bunaltimi dile getirmemrkten rshat gorunmekten kendimden biktim...hamilelikten bikmak deyil benimki sadece bunaldimmmmm
rabbim hayirlisini nasip etsin...şikayet etmiyorum sadece olsun artik istiyorum...bugun suni sanciyi konusucaz Insallah ise yarar...
kızlar haftaya yokum, merak etmeyin, kendinize iyi bakın, nesdoş ecoş sizi takip edeceğim telden
Ece,cute,eflal,boran,Duha,hifa,deniz asker, deryaW,rosechina,nesdem,azeri,yusraeren,nukra,
Selam arkadarslar coook kotuyum boynum tutuldu dun gece sabaha kadar agladim agridan.bugun dr.gittim once kad.dogumcuya girdim ona danidtim oda dediki bosuna baska dr.a fizige falan gitme onlar ilac versede biz uygun gormuyoruz hap yada merhemi dedi.sicak tut ve parol ic deddi.gelmisken ult.aldi gayet saglikli oldugunu bol kirmizi et ve balik ye dedi.Eki Görüntüle 1213664
canım benim bu kadar yorma kendini. nasıl göze alabiliyorsun ya bebeğine bir şey olursa Allah korusunEce,cute,eflal,boran,Duha,hifa,deniz asker, deryaW,rosechina,nesdem,azeri,yusraeren,nukra,
doğum sancısını cute tarif etmiş notlarında canım. sırt ve bel ağrısı karnına oradan da kasıklarına bacaklarına vuruyormuş ve dinlensen de geçmiyormuş. seninki gaz sanırım.kızlar ya bu doğum sancısı nasıl bi agrı gece benim bir karnım agrıdı acıdı resmen karnım komple ama bu gaz sanırım
geçmiş olsun canım. boynun için en etkili ilaç egzersiz. boynunu yatırabildiğin kadar yana yatır. dayanamayacağın noktaya geldiğinde orada bekle hiç bozma.Selam arkadarslar coook kotuyum boynum tutuldu dun gece sabaha kadar agladim agridan.bugun dr.gittim once kad.dogumcuya girdim ona danidtim oda dediki bosuna baska dr.a fizige falan gitme onlar ilac versede biz uygun gormuyoruz hap yada merhemi dedi.sicak tut ve parol ic deddi.gelmisken ult.aldi gayet saglikli oldugunu bol kirmizi et ve balik ye dedi.Eki Görüntüle 1213664
şeffaf akıntı yumurtaya işaret eder. ama ne zaman çatlayacağı belli olmaz; aynı gün de olabilir üç gün sonra da.Kizlar ben bct karisiminda 5. Gunum adetimde 10. Gunum sabahtan beri belim ve kasiklarim agriyor aksam lavaboya gittim peceteye seffaf akinti geldi cok fazla ve uzayan ve yumurta aki kivamindaydi yumirtammi catladi acaba.hic boyle akinti gormemistim
faranjitten çok çekiyorum ben de, özellikle okul zamanıkızlar çok teşekkür ederim hepinize kbb ye gittim dr. naktı kötü olmuş faranjit dedi ama hamilesin ilaç kullanamazsın parol ve sprey yazdı.
bende kadın d. dr.uma gittim o antibiyotik yazdı. rovamycıne die.
ama çok kötüydüm gözlerimi açamadımhala da geçmiş değil kötü yakalanmışım (
canım ya geçmiş olsun çok ağrı çektin gerçekten.. neden dr.un bukadar inat ediyor ki ? sonuçta senin sağlığında çok önemli 2 nizide düşünüp davranması gerekio. şurda 2 hafta kalmışken stent taktırıp o acıya katlamanın anlamı yok bence..
kuzum kıyamam ben sana nie gizlice ağlıyorsun içinde yaşıyorsun ? sal gitsin üzme kendini sonuçta annen ve eşin yanındakiler onlar nazını çekmeyecekti kim çekeck ? Rabbim hayırlısını versinn canım kolay sağlıklı bir doğum yaşatsın sana inş..
iyi tatiller canım kendine dikkat et
canım ya nie yordun kendine eziyet etmişsin değmez güzelim bebeğini düşün ....
geçmiş olsun borancım inş biran önce geçer maşallah miniğine
Eger tum ates degerlerinizi yazarsaniz saglikli bir yorum yapabiliriz.kızlar bi akıl verin bana.ben reglimin 14. günü ovulasyon testınde pozıtıf gordum sonra sılınmeye basladı testlerım.bugun 19. günüm ama hala vucut ısım artmadı.bu sabahkı 36.4 mesela.döngüm 29 gün falan.neden boyle oldu acaba yumurtam catlamadımı sızce? kiste falan dönüşür diye korkuyorum.ayrıca tam yumurtlama donemınde mantar oldu bende :18:
Bence yakin balimAnam ne karisik olmus site.
Girisi bile zor buldum.herkesler iyidir ins.ben iki gundur iyiyim agri sanci bakimindan.geceleri oturarak uyuyorum.artik sabirsizlaniyorum kizlar.bana 38 lerde dogurcam gibi geliyor.
Dogum yapanlara sorayim:iki gece once sancilandim.belimden basladi karnima yayildi ama cildircak duzeyde agrim oldu.ne oturabildim ne yatabildim ne yuruyebildim.resmen karnimin tamami aciyodu.nefes alamiyodum.acilmam yoktu.nst de iki dk da bir 60,70,80leri gorduk.ebe boyle giderse acilirsin dedi.4saat surdu ve gect.simdi sadece adet agrilarim var.gogsumun alti 5parmak bos.ne dersiniz dogum yakin mi sizce.
1-36.4Eger tum ates degerlerinizi yazarsaniz saglikli bir yorum yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?