Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacim hayirli olsun yeni yuvan ♥
Yeni yuvan sana ugurunuda getirsin ins. :)

19.gun catlamis olabilir. 3 gun daha gecsin net konusurum o zaman cnm. Sen yine de calismayi birakma.
Ovulasyon testleri catlayip catlamadigini gostermez ne yazikki. Sadece yaklastigini gosterir.

19.gun catlamis olabilir. 3 gun daha gecsin net konusurum o zaman cnm. Sen yine de calismayi birakma.
Ovulasyon testleri catlayip catlamadigini gostermez ne yazikki. Sadece yaklastigini gosterir.
Ne yazıkkı calısma olmadı ovu testinde 19. Gün silikti oyuzden hiç kale almadım.sağlık olsun yapacak birşey yok saol arkadaşım

Kuzum. Hayirli olsun insallah tupunuz ) nur topu gibi piknik tupunuz gelsin insallah.

Gunaydin cnm.
Ben pek begnmedim. Kim online kim degil gorulmuyor
Evet sadece o ozelligu guzel olmamis ablam :)
Ablam bu arada moralim bozuk biraz...
Ali Yasin gece 1 de emdi en son uyudu daha sonra 7.45 de kalkti... Cok uzun bir sure degil mi 3 aylik bebek icin...
Gece kalktim ama cok guzel ve derin uyuyordu kiyamadim uyandirmaya
Araliksiz neredeyse 7 saat uyudu
Duzgun bir doktor bulunca gidicem muayene icin ama kafami kurcaliyor su gece uyuma uyanma islemi...
Kilo alimi iyi toparladi kendini cok sukur ....
O nedenle boyle uyusa sikinti olur mu

.........................

.......................

Canım hadi inşallah tedavin güzel sonuçlanır

Günaydın herkese, sitenin yeni haline alışacakmıyım bakalım:) toplu alıntılama yok mu ya hu nasıl olacak böyle?

Kızlar bir kahvaltı yapayımda bekliyorlar geleyim, yeni hali çözeyim:) bende ki gelişmeleri yazayım:)

Nesdoş canım sancın epey çıkmış yakın senin doğum

GÜNAYDIN CANLAR NASILSINIZ BEN KONUMUZU BULANA KADA GÖBEĞİM ÇATLADI VALLA BU İŞİN KOLAYINI BULUNCA YAZIN BENDE ÖĞRENEYİM MESELA ALBÜMERİMİZ NERDE?
NESDOŞ SANCIN BAYA VARMIŞ HAKKINDA HAYIRLISI KUZUM
ECEM NERDE DURUMU NASIL GÖREMEDİM
AYŞEGÜL CANIM HAYIRLISI İLE YAVRUNA KAVUŞ
AZERİ NET BİLMİYORUM AMA BENCEDE FAZLA UYUMUŞ GİBİ
EFLOŞ GEL ÇÖZDE BANADA ÖĞRET KIZ

kızlar beslemeler yazan yerden arkadaşlarımız neler yazdığını falan görebiliyoruz ilk öğrendiğim şey bu oldu
ayy ifadeler iğrençççççç

Ne yazıkkı calısma olmadı ovu testinde 19. Gün silikti oyuzden hiç kale almadım.sağlık olsun yapacak birşey yok saol arkadaşım
Illa 19 da olmasi sart degil..3 gun oncesi de olsa yetiyr yada ertesi gun sabahi. Suan yumurtanin gununden emin degilim. Onun icin birakma sen calismayi.

Illa 19 da olmasi sart degil..3 gun oncesi de olsa yetiyr yada ertesi gun sabahi. Suan yumurtanin gununden emin degilim. Onun icin birakma sen calismayi.

Cnm. O kadar uyumasina musade etme. Gunduz en fazla 3 saat gece en fazla 4 saat emmeden durabilir. Benim.dr oyle dedi. Uyusa da ben uyandiriyrm. Yani o uyurken emziriyrm mutlaka. Yoksa sekeri duser, seker dustugu icinde bir turlu uyanip kendine gelemez cnm.

Günaydın herkese, sitenin yeni haline alışacakmıyım bakalım:) toplu alıntılama yok mu ya hu nasıl olacak böyle?
Ben de alisamadim.cn.
Zaten az girebiliyrm.
Toplu alinti yok ne yazikki.
Bir de adiniza tiklayin, gizlilik kismini girin. Duzenleyin tekrar. Sifirlanmis o ayarlar.

Eceden haber yok.
Vizyon kayip. Merak ediyrm.
Phiaaaaa artik bebegin buyumustur. Gelsen azcik.
Missy cnm. Gecen yazdin cevaplayamdim. Iyiyiz cok sukur. 3 ay bitti. Gaz gitti daha rahatim o nedenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…