- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Bacim hayirli olsun yeni yuvan ♥Sevgilii topikcanlarım,kızçeleriimm nasılsınıızzz..Biliyorum çok ihmal ettim buralarıı..Taşınmaydı,ramazandı,ee bi de üstüne gelendi gidendiii..Yeni taşındım ya,misafirim var sürekli.Kayınvalidemleri yeni gönderdim.Şimdi de tüp bebek tedavisi için adım atıyoruz nasipse..Nesdem arkadaşımın da tavsiyesi ile Zekai Tahir'e karar verdik.Yarın kardeşim gelcek,o gelsin gitsin artık başlayacağız inşallah.Bi süre de misafir kabul etmiyoruz:) Bu arada sayfa biraz değişmiş,hayırlı olsunEce090 doğum yaptı mııı ?? Efloşumm,Cute'mm,Pınarlyy,Yusracım,Boran'cımm,Dgrpnrr,Azerii,Missycat,Duhaa'm,Larsson,Nesdeemm,Denizasker,Rosechina,Azapçiçeem,Chocolataaa,Kutsalaşk,Hifanuur,Egemenhalit,Papatyam,Deryaa'm,Nukraaa'mm ve şuan için aklıma gelmeyen can'laarrr..Hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm
19.gun catlamis olabilir. 3 gun daha gecsin net konusurum o zaman cnm. Sen yine de calismayi birakma.1-36.4
2-36.3
3-36.4
4-36.4
5-36.4
6--
7--
8--
9--
10-
11-36.0
12-36.1
13-36.2
14-36.2
15-36.2
16-36.2
17-36.4
18-36.3
19-36.4
20-36.5
reglime 8 gün kaldı ovulasyon testınde 14. gün pozitifi gördüm sonra silikleşti testler.yumurta çatlamamışsa ne olmuş olabilir anlayamadım
Gunaydin cnm.Gunaydinnnnn ♥♥♥
Ben sitenin yeni halini begendim valla :)
Sadece su ifadeler pek sicak gelmedi
Ne yazıkkı calısma olmadı19.gun catlamis olabilir. 3 gun daha gecsin net konusurum o zaman cnm. Sen yine de calismayi birakma.
Ovulasyon testleri catlayip catlamadigini gostermez ne yazikki. Sadece yaklastigini gosterir.
Kuzum. Hayirli olsun insallah tupunuzSevgilii topikcanlarım,kızçeleriimm nasılsınıızzz..Biliyorum çok ihmal ettim buralarıı..Taşınmaydı,ramazandı,ee bi de üstüne gelendi gidendiii..Yeni taşındım ya,misafirim var sürekli.Kayınvalidemleri yeni gönderdim.Şimdi de tüp bebek tedavisi için adım atıyoruz nasipse..Nesdem arkadaşımın da tavsiyesi ile Zekai Tahir'e karar verdik.Yarın kardeşim gelcek,o gelsin gitsin artık başlayacağız inşallah.Bi süre de misafir kabul etmiyoruz:) Bu arada sayfa biraz değişmiş,hayırlı olsunEce090 doğum yaptı mııı ?? Efloşumm,Cute'mm,Pınarlyy,Yusracım,Boran'cımm,Dgrpnrr,Azerii,Missycat,Duhaa'm,Larsson,Nesdeemm,Denizasker,Rosechina,Azapçiçeem,Chocolataaa,Kutsalaşk,Hifanuur,Egemenhalit,Papatyam,Deryaa'm,Nukraaa'mm ve şuan için aklıma gelmeyen can'laarrr..Hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm
Evet sadece o ozelligu guzel olmamis ablam :)Gunaydin cnm.
Ben pek begnmedim. Kim online kim degil gorulmuyor
Canım hadi inşallah tedavin güzel sonuçlanırSevgilii topikcanlarım,kızçeleriimm nasılsınıızzz..Biliyorum çok ihmal ettim buralarıı..Taşınmaydı,ramazandı,ee bi de üstüne gelendi gidendiii..Yeni taşındım ya,misafirim var sürekli.Kayınvalidemleri yeni gönderdim.Şimdi de tüp bebek tedavisi için adım atıyoruz nasipse..Nesdem arkadaşımın da tavsiyesi ile Zekai Tahir'e karar verdik.Yarın kardeşim gelcek,o gelsin gitsin artık başlayacağız inşallah.Bi süre de misafir kabul etmiyoruz:) Bu arada sayfa biraz değişmiş,hayırlı olsunEce090 doğum yaptı mııı ?? Efloşumm,Cute'mm,Pınarlyy,Yusracım,Boran'cımm,Dgrpnrr,Azerii,Missycat,Duhaa'm,Larsson,Nesdeemm,Denizasker,Rosechina,Azapçiçeem,Chocolataaa,Kutsalaşk,Hifanuur,Egemenhalit,Papatyam,Deryaa'm,Nukraaa'mm ve şuan için aklıma gelmeyen can'laarrr..Hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm
Illa 19 da olmasi sart degil..3 gun oncesi de olsa yetiyr yada ertesi gun sabahi. Suan yumurtanin gununden emin degilim. Onun icin birakma sen calismayi.Ne yazıkkı calısma olmadıovu testinde 19. Gün silikti oyuzden hiç kale almadım.sağlık olsun yapacak birşey yok saol arkadaşım
Illa 19 da olmasi sart degil..3 gun oncesi de olsa yetiyr yada ertesi gun sabahi. Suan yumurtanin gununden emin degilim. Onun icin birakma sen calismayi.Ne yazıkkı calısma olmadıovu testinde 19. Gün silikti oyuzden hiç kale almadım.sağlık olsun yapacak birşey yok saol arkadaşım
Cnm. O kadar uyumasina musade etme. Gunduz en fazla 3 saat gece en fazla 4 saat emmeden durabilir. Benim.dr oyle dedi. Uyusa da ben uyandiriyrm. Yani o uyurken emziriyrm mutlaka. Yoksa sekeri duser, seker dustugu icinde bir turlu uyanip kendine gelemez cnm.Evet sadece o ozelligu guzel olmamis ablam :)
Ablam bu arada moralim bozuk biraz...
Ali Yasin gece 1 de emdi en son uyudu daha sonra 7.45 de kalkti... Cok uzun bir sure degil mi 3 aylik bebek icin...
Gece kalktim ama cok guzel ve derin uyuyordu kiyamadim uyandirmaya
Araliksiz neredeyse 7 saat uyudu
Duzgun bir doktor bulunca gidicem muayene icin ama kafami kurcaliyor su gece uyuma uyanma islemi...
Kilo alimi iyi toparladi kendini cok sukur ....
O nedenle boyle uyusa sikinti olur mu
Ben de alisamadim.cn.Günaydın herkese, sitenin yeni haline alışacakmıyım bakalım:) toplu alıntılama yok mu ya hu nasıl olacak böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?