canım onu yapayım birde albümlere nerden giriyoruz bulabildin miBen de alisamadim.cn.
Zaten az girebiliyrm.
Toplu alinti yok ne yazikki.
Bir de adiniza tiklayin, gizlilik kismini girin. Duzenleyin tekrar. Sifirlanmis o ayarlar.
evet canım eceyi merak ediyorum vizyonda hiç girmiyor ne zamandır bebişi ile mi uğraşıyor acabaEceden haber yok.
Vizyon kayip. Merak ediyrm.
Phiaaaaa artik bebegin buyumustur. Gelsen azcik.
Missy cnm. Gecen yazdin cevaplayamdim. Iyiyiz cok sukur. 3 ay bitti. Gaz gittidaha rahatim o nedenle.
doğru yerdesin kuzum bizde çözmeye çalışıyoruzKızlar nasılsınız :) deneme yapıyorum inşaallah doğru bölüme yazıyorumdur yazımı :)
Cutem arkadaşının bebeği nasıl oldu inşaallah iyidir
cutam benimde evlilik bebek çizelgesi yok sadece hamilelik takvimim var valla yazı nasıl değişecek daha çözemedimIsminize tiklayin.
Profil.secin
O zaman tum mesaj, arkadas listesi vs gordugumuz sayfaya gidiyr.
Henuz albumleri bulamadim.
Bir de su ismimizn altinda yazan yazi nasil degisiyr bulamadim. Ben de 4×yazan yazi.
Bir de bebek cizelgesi ekli oldugu halde bu sayfada gostermiyr. Nasil olacak bilemedim.
Birkaç hafta önce mantar oldumIlla 19 da olmasi sart degil..3 gun oncesi de olsa yetiyr yada ertesi gun sabahi. Suan yumurtanin gununden emin degilim. Onun icin birakma sen calismayi.
Yusram nasılsın tamam doğru yerdeysem sorun yok :) Ahmet Asım iyi teyzesi hamdolsun ben iyice ağır vasıta oluyorum hareketlerim kısıtlandı bayağı alerjik sinüzitim azdı sanki inşaallah çabuk geçerdoğru yerdesin kuzum bizde çözmeye çalışıyoruz
nasılsın Ahmet Asım nasıl annesi
Cutem evlilik çizelgemi bulamıyorum birde ismime tıkladım ama profilde sadece arkadaşlar çıktı profil ayarlarını yapabileceğim bir yer bulamadımIsminize tiklayin.
Profil.secin
O zaman tum mesaj, arkadas listesi vs gordugumuz sayfaya gidiyr.
Henuz albumleri bulamadim.
Bir de su ismimizn altinda yazan yazi nasil degisiyr bulamadim. Ben de 4×yazan yazi.
Bir de bebek cizelgesi ekli oldugu halde bu sayfada gostermiyr. Nasil olacak bilemedim.
Iyyy bi yazım kaç kere çıkmışşş birde evlilik çixelgem benim ayarımın dışında kafasına göre takılıyor :)Cutem tamam buldum dediğin gibi profilden ayarladım :)
Ayşegülüm canım tedavin hayırlı olsun Rabbim tedavini kuzuna vesile kılsın :)
Miss canım tesekkur ederim sen nasılsın bebişlerin nasıl küçük bebiş büyük bebiş:)
Eflalim nasılsın kuzu ların nasıl annesi :)
Kızlar Ece den sed yok nasıl acaba. .
Nesdemim azcıcık kaldııı sinyaller başlamış kuzum Rabbim sağsalim kavuşmanızı nasip etsin cimcimenle :)
Canım benim Rabbim kolaylık versin Dora kuzu sağlıkla gelsin anneciğine inşallahhhhhKizlar hic keyif almadim bu halinden sitenin.aradigim hicbir seyi bulamiyorum.kurcalayacak gucum de yok.dun gece uyudum cok sukur agrim da az.dogum oncesi sessizlik midir nedir.alinti yapmaya usendim.
Herkesi opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?