Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy.bi mesaj 40 kere geliyr.
Nukra cnm. Yorgun olman dogal az kaldi. Arkadasimdan ses seda yok. Haber bekliyrm cnm.

Nesdem kuzum.firtina oncesi sessizlik bence

canım yok beceremedim bu ne zaten nete eskisi gibi girmiyordum iyice soğudum
Ben de alisamadim.cn.
Zaten az girebiliyrm.
Toplu alinti yok ne yazikki.
Bir de adiniza tiklayin, gizlilik kismini girin. Duzenleyin tekrar. Sifirlanmis o ayarlar.

canım ayar kısmı kolayda topku alıntı sıkıntı sadece tek sayfada toplu alıntı oluyor diğer sayfaya geçince cevapla dediklerin siliniyor bunu anladım, bulmaca gibi bu ne ya
Eceden haber yok.
Vizyon kayip. Merak ediyrm.
Phiaaaaa artik bebegin buyumustur. Gelsen azcik.
Missy cnm. Gecen yazdin cevaplayamdim. Iyiyiz cok sukur. 3 ay bitti. Gaz gitti daha rahatim o nedenle.

vizyon benimde aklıma geldi dün
phiayı merak ediyorum inşaallah iyidir bebişide kendide

.......................

Kizlar hic keyif almadim bu halinden sitenin.aradigim hicbir seyi bulamiyorum.kurcalayacak gucum de yok.dun gece uyudum cok sukur agrim da az.dogum oncesi sessizlik midir nedir.alinti yapmaya usendim.
Herkesi opuyorum.

aynen canım bende beğenemedim alışırız diyiycemde girecek vaktim olmuyor uğraşamam:)
fırtına öncesi sessizliktir canım benim oğluşda sancım kanamam olmuştu sonra bir gün hiç olmadı ertesi gün doğuma gittim
kuzularım iyi canım hamdolsun minik kuzum çok hareketli şimdiden tepiyor dışardan görüyorum hareketini, lavaboya karnımı dayayınca bulaşık yıkarken o da içerden iteliyor canımı yakıyor:)

Benden haberleri yazayım, ablamlar bende kaldılar 3 gün, 4 çocuk olunca benimkiyle gürültü patırtı eksik olmadı, öyle kendimi yoracak yemekler yapmadım ama kızlar ben çok hamlamışım o kadarcık ayakta durmam ve sıcak yüzünden çorap giymemem sürekli pencerelerin açık olması bana şiddetli sancı olarak döndü, belden aşağım kopacak gibi ağrıdı , buz gibiydi bu sıcakta polar eşofman altı giydim düşünün, sonra adet sancımda olunca korktum cumartesi günü acile gittik eşimle, hamdolsun bebeğim iyi açılma yok kanama yok, nst de sancı çıkmadı, idrar tahlilim temiz çıktı, sorun üşütmem ve ayakta kalmammış, daha bugün geçti ağrım, dün sadece sağ bacağımda kalmıştı ağrım sağ kasığımdan bacağıma vuran şiddetli bir ağrıydı, hala hafif ağrım var ama buna hamdolsun, ağrı eşiğim yüksektir ama nerdeyse ağlıycaktım o derece çoktu, şimdi öyle kapri falan giymek yok daha ayağım yansada çorap çıkmıycak ders oldu bana.

Emirim hamdolsun iyi, eymenimde erken başladı beni tepmeye kıpır kıpır başı göbek deliğimin sağında ayakları sol kasığımda alttan üsten tepiyor:) yüksek sesle konuşursam hemen hareket ediyor:)

kuzum hamd olsun iyiyz bu hafta kontrolümüz var çok merak ediyorum 6 hafta sonraya vermiti ne kadar oldu kuzum acaba

cnm. Ben hala corapla geziyrm. Giymezsem migdem mahvoluyr. Oglanda gazli oluyr. Gecmis olsun sana da. Iki minigini de opuyrm kocaman.

Yusracim senin albume bakamiyorummmm
cnm. Albumler kismini bulamadik.biz

kuzum hamd olsun iyiyz bu hafta kontrolümüz var çok merak ediyorum 6 hafta sonraya vermiti ne kadar oldu kuzum acaba
Oyyy uzun sure olmus. Cok.ozlemissindir cnm.

cnm. Ben hala corapla geziyrm. Giymezsem migdem mahvoluyr. Oglanda gazli oluyr. Gecmis olsun sana da. Iki minigini de opuyrm kocaman.

cnm. Albumler kismini bulamadik.biz

Oyyy uzun sure olmus. Cok.ozlemissindir cnm.
ah canım ders oldu kv çok dedi çıkarma ilke gitmesin aklın sen ameliyatlısın ağrın çok olur diye kadın bilmiş gerçekten:) eşimde camları açma diye çok dedi ama bir ara açsamda esmiyordu çok sıcaktı, sağol bende senin miniği öpüyorum

albümleri bende göremiyorum kendi albümüm bile yok:)

ayyyyyyyyyyyyy sinir geldi kalkıyorum ben evde iş beni bekliyor ben siteyi çözmeye çalışıyorum

ayyyyyyyyyyyyy sinir geldi kalkıyorum ben evde iş beni bekliyor ben siteyi çözmeye çalışıyorum

ayy hadi hayırlısı canım:) umarım sizi üzmeden hemencik gelir miniğiniz.
geçmiş olsun canım. dikkat et, dinlen artık.
benim bebiş tembel galiba o kadar çok tepki vermiyor her şeye
arada hissediyorum hareketlerini ama babası henüz hissedemedi dışarıdan hissedilmiyor sanki.

Cok haklisin ablam bundan sonra daha dikkatli olurum...
Uyandim ama cok guzel uyuyordu nasil olsa yarim saate kendisi uyanir dedim ama baktim uyuyakalmisim :-(
Yusufumuz nasil gaz sikintisida bitti ise simdi kendisini sevdirmeye baslamistir pasa ♥

Uyandim ama cok guzel uyuyordu nasil olsa yarim saate kendisi uyanir dedim ama baktim uyuyakalmisim :-(
Yusufumuz nasil gaz sikintisida bitti ise simdi kendisini sevdirmeye baslamistir pasa ♥

Günaydın can'laarr ben de kendimi fransız hissediyodum,hepimiz aynıymışız hiç sevmedim ben de sitenin bu halini. Alıntı falan yapamadım,hepinize tşk ederim,dualarınızda olduğumu biliyorum..

Kizlar sabahtan beri kac kere girip ciktim yazmaya calisiyorum olmuyor.tablete ve telefona hic uygun degil durmadan reklam tikliyorum.yazdiklarim kayiyor.valla firlatasim geldi elimdekini.birden fazla alinti yapamiyorum.yazdiklarim kayiyor.ben mi beceriksizim diyorum ama eski formatta boyle olmuyordu.daraldim valla.okuyup cikiyorum yazdiklarinizi.ben bu formati cozene kadar dogururum

Evet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(

Kizlar sabahtan beri kac kere girip ciktim yazmaya calisiyorum olmuyor.tablete ve telefona hic uygun degil durmadan reklam tikliyorum.yazdiklarim kayiyor.valla firlatasim geldi elimdekini.birden fazla alinti yapamiyorum.yazdiklarim kayiyor.ben mi beceriksizim diyorum ama eski formatta boyle olmuyordu.daraldim valla.okuyup cikiyorum yazdiklarinizi.ben bu formati cozene kadar dogururum yaziyorum hata olustu diyo yarabimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…