GÜNAYDIN CANLAR NASILSINIZ BEN KONUMUZU BULANA KADA GÖBEĞİM ÇATLADI VALLA BU İŞİN KOLAYINI BULUNCA YAZIN BENDE ÖĞRENEYİM MESELA ALBÜMERİMİZ NERDE?
NESDOŞ SANCIN BAYA VARMIŞ HAKKINDA HAYIRLISI KUZUM
ECEM NERDE DURUMU NASIL GÖREMEDİM
AYŞEGÜL CANIM HAYIRLISI İLE YAVRUNA KAVUŞ
AZERİ NET BİLMİYORUM AMA BENCEDE FAZLA UYUMUŞ GİBİ
EFLOŞ GEL ÇÖZDE BANADA ÖĞRET KIZ
Ben de alisamadim.cn.
Zaten az girebiliyrm.
Toplu alinti yok ne yazikki.
Bir de adiniza tiklayin, gizlilik kismini girin. Duzenleyin tekrar. Sifirlanmis o ayarlar.
Eceden haber yok.
Vizyon kayip. Merak ediyrm.
Phiaaaaa artik bebegin buyumustur. Gelsen azcik.
Missy cnm. Gecen yazdin cevaplayamdim. Iyiyiz cok sukur. 3 ay bitti. Gaz gittidaha rahatim o nedenle.
Kizlar hic keyif almadim bu halinden sitenin.aradigim hicbir seyi bulamiyorum.kurcalayacak gucum de yok.dun gece uyudum cok sukur agrim da az.dogum oncesi sessizlik midir nedir.alinti yapmaya usendim.
Herkesi opuyorum.
kuzularım iyi canım hamdolsun minik kuzum çok hareketli şimdiden tepiyor dışardan görüyorum hareketini, lavaboya karnımı dayayınca bulaşık yıkarken o da içerden iteliyor canımı yakıyor:)Cutem tamam buldum dediğin gibi profilden ayarladım :)
Ayşegülüm canım tedavin hayırlı olsun Rabbim tedavini kuzuna vesile kılsın :)
Miss canım tesekkur ederim sen nasılsın bebişlerin nasıl küçük bebiş büyük bebiş:)
Eflalim nasılsın kuzu ların nasıl annesi :)
Kızlar Ece den sed yok nasıl acaba. .
Nesdemim azcıcık kaldııı sinyaller başlamış kuzum Rabbim sağsalim kavuşmanızı nasip etsin cimcimenle :)
kuzum hamd olsun iyiyz bu hafta kontrolümüz var çok merak ediyorum 6 hafta sonraya vermiti ne kadar oldu kuzum acabaYusram nasılsın tamam doğru yerdeysem sorun yok :) Ahmet Asım iyi teyzesi hamdolsun ben iyice ağır vasıta oluyorum hareketlerim kısıtlandı bayağı alerjik sinüzitim azdı sanki inşaallah çabuk geçer
Sen nasılsın kuzun Eren nasıl canım :)
cnm. Ben hala corapla geziyrm. Giymezsem migdem mahvoluyr. Oglanda gazli oluyr. Gecmis olsun sana da. Iki minigini de opuyrm kocaman.Benden haberleri yazayım, ablamlar bende kaldılar 3 gün, 4 çocuk olunca benimkiyle gürültü patırtı eksik olmadı, öyle kendimi yoracak yemekler yapmadım ama kızlar ben çok hamlamışım o kadarcık ayakta durmam ve sıcak yüzünden çorap giymemem sürekli pencerelerin açık olması bana şiddetli sancı olarak döndü, belden aşağım kopacak gibi ağrıdı , buz gibiydi bu sıcakta polar eşofman altı giydim düşünün, sonra adet sancımda olunca korktum cumartesi günü acile gittik eşimle, hamdolsun bebeğim iyi açılma yok kanama yok, nst de sancı çıkmadı, idrar tahlilim temiz çıktı, sorun üşütmem ve ayakta kalmammış, daha bugün geçti ağrım, dün sadece sağ bacağımda kalmıştı ağrım sağ kasığımdan bacağıma vuran şiddetli bir ağrıydı, hala hafif ağrım var ama buna hamdolsun, ağrı eşiğim yüksektir ama nerdeyse ağlıycaktım o derece çoktu, şimdi öyle kapri falan giymek yok daha ayağım yansada çorap çıkmıycak ders oldu bana.
Emirim hamdolsun iyi, eymenimde erken başladı beni tepmeye kıpır kıpır başı göbek deliğimin sağında ayakları sol kasığımda alttan üsten tepiyor:) yüksek sesle konuşursam hemen hareket ediyor:)
cnm. Albumler kismini bulamadik.bizYusracim senin albume bakamiyorummmm
Oyyy uzun sure olmus. Cok.ozlemissindir cnm.kuzum hamd olsun iyiyz bu hafta kontrolümüz var çok merak ediyorum 6 hafta sonraya vermiti ne kadar oldu kuzum acaba
ah canım ders oldu kv çok dedi çıkarma ilke gitmesin aklın sen ameliyatlısın ağrın çok olur diye kadın bilmiş gerçekten:) eşimde camları açma diye çok dedi ama bir ara açsamda esmiyordu çok sıcaktı, sağol bende senin miniği öpüyorumcnm. Ben hala corapla geziyrm. Giymezsem migdem mahvoluyr. Oglanda gazli oluyr. Gecmis olsun sana da. Iki minigini de opuyrm kocaman.
cnm. Albumler kismini bulamadik.biz
Oyyy uzun sure olmus. Cok.ozlemissindir cnm.
ayy hadi hayırlısı canım:) umarım sizi üzmeden hemencik gelir miniğiniz.Sevgilii topikcanlarım,kızçeleriimm nasılsınıızzz..Biliyorum çok ihmal ettim buralarıı..Taşınmaydı,ramazandı,ee bi de üstüne gelendi gidendiii..Yeni taşındım ya,misafirim var sürekli.Kayınvalidemleri yeni gönderdim.Şimdi de tüp bebek tedavisi için adım atıyoruz nasipse..Nesdem arkadaşımın da tavsiyesi ile Zekai Tahir'e karar verdik.Yarın kardeşim gelcek,o gelsin gitsin artık başlayacağız inşallah.Bi süre de misafir kabul etmiyoruz:) Bu arada sayfa biraz değişmiş,hayırlı olsunEce090 doğum yaptı mııı ?? Efloşumm,Cute'mm,Pınarlyy,Yusracım,Boran'cımm,Dgrpnrr,Azerii,Missycat,Duhaa'm,Larsson,Nesdeemm,Denizasker,Rosechina,Azapçiçeem,Chocolataaa,Kutsalaşk,Hifanuur,Egemenhalit,Papatyam,Deryaa'm,Nukraaa'mm ve şuan için aklıma gelmeyen can'laarrr..Hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm
geçmiş olsun canım. dikkat et, dinlen artık.Benden haberleri yazayım, ablamlar bende kaldılar 3 gün, 4 çocuk olunca benimkiyle gürültü patırtı eksik olmadı, öyle kendimi yoracak yemekler yapmadım ama kızlar ben çok hamlamışım o kadarcık ayakta durmam ve sıcak yüzünden çorap giymemem sürekli pencerelerin açık olması bana şiddetli sancı olarak döndü, belden aşağım kopacak gibi ağrıdı , buz gibiydi bu sıcakta polar eşofman altı giydim düşünün, sonra adet sancımda olunca korktum cumartesi günü acile gittik eşimle, hamdolsun bebeğim iyi açılma yok kanama yok, nst de sancı çıkmadı, idrar tahlilim temiz çıktı, sorun üşütmem ve ayakta kalmammış, daha bugün geçti ağrım, dün sadece sağ bacağımda kalmıştı ağrım sağ kasığımdan bacağıma vuran şiddetli bir ağrıydı, hala hafif ağrım var ama buna hamdolsun, ağrı eşiğim yüksektir ama nerdeyse ağlıycaktım o derece çoktu, şimdi öyle kapri falan giymek yok daha ayağım yansada çorap çıkmıycak ders oldu bana.
Emirim hamdolsun iyi, eymenimde erken başladı beni tepmeye kıpır kıpır başı göbek deliğimin sağında ayakları sol kasığımda alttan üsten tepiyor:) yüksek sesle konuşursam hemen hareket ediyor:)
Cok haklisin ablam bundan sonra daha dikkatli olurum...Cnm. O kadar uyumasina musade etme. Gunduz en fazla 3 saat gece en fazla 4 saat emmeden durabilir. Benim.dr oyle dedi. Uyusa da ben uyandiriyrm. Yani o uyurken emziriyrm mutlaka. Yoksa sekeri duser, seker dustugu icinde bir turlu uyanip kendine gelemez cnm.
Cok haklisin ablam bundan sonra daha dikkatli olurum...Cnm. O kadar uyumasina musade etme. Gunduz en fazla 3 saat gece en fazla 4 saat emmeden durabilir. Benim.dr oyle dedi. Uyusa da ben uyandiriyrm. Yani o uyurken emziriyrm mutlaka. Yoksa sekeri duser, seker dustugu icinde bir turlu uyanip kendine gelemez cnm.
Evet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(GÜNAYDIN CANLAR NASILSINIZ BEN KONUMUZU BULANA KADA GÖBEĞİM ÇATLADI VALLA BU İŞİN KOLAYINI BULUNCA YAZIN BENDE ÖĞRENEYİM MESELA ALBÜMERİMİZ NERDE?
NESDOŞ SANCIN BAYA VARMIŞ HAKKINDA HAYIRLISI KUZUM
ECEM NERDE DURUMU NASIL GÖREMEDİM
AYŞEGÜL CANIM HAYIRLISI İLE YAVRUNA KAVUŞ
AZERİ NET BİLMİYORUM AMA BENCEDE FAZLA UYUMUŞ GİBİ
EFLOŞ GEL ÇÖZDE BANADA ÖĞRET KIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?