Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bacim hala kendine tam gelemedi oglum zorla emziriyorum resmen yari uykulu kendimi cok sucluyorum :-(

Cuteeemmm,Rüzgar ne alemdee,nasıl ?
Azerimm senin sıkıntıların vardı,naptın atlatabildin mi ?
Efloşumm ne zaman doğuruyoonn kııızz :)

Yazdiklarima hata olustu diyo.carpiya basiyorum facebook a yonlendiriyo bu ne bicim is yaaaa.

Bacim eve girer girmez cekiyorum surgumu...
Istedigi zaman giremiyor ama hala anahtarla giriyor yakinda cengel kopmasa iyidir

Ayyy.bi mesaj 40 kere geliyr.
Nukra cnm. Yorgun olman dogal az kaldi. Arkadasimdan ses seda yok. Haber bekliyrm cnm.

Nesdem kuzum.firtina oncesi sessizlik bence
Cutem başım çok dönüyor bugün az kaldı değil mi güzel yüreklim :) Nesdemimin cidden fırtına öncesi sessizlik gibi bu durumu :)
Arkadaşının bebeği inşaallah iyidir canım Rabbim şifasına sebep olacak doktorlarla karşılaştırsın minik yavruyu..
Yusuf Rüzgar nasıl annesi :)

site kötü olmuş yaa.
bugün dr.a gittim kızlar.
bi ilgi bi ilgi :)
dr üç ayrı şekilde muayne etti.hiç daha önce böyle detaylı muayne olmamıştım.
bide boğazlarıma elledi baktı tiroid varmı diye.sonrada göğsüme baktı süt geliyomu diye.benim prolaktin değerimden çok az yüksek çıkmıştı.
yarın rahim filmi çektiriyorum.
bana artık klomen kullanmayalım.daha önce kullanmışsın artık aşılamaya geçelim dedi.
3 yıllık evli olanlara devlet aşılamada bi kısmını üstleniyomuş.
bizim daha 2 yıl oldu.malum taşındık bir sürü masrafımız çıktı.
o yüzden ben aşılamayı şimdi düşünemem.
belki rahim filminden sonra gerek kalmaz aşılamaya filan.

bide eşimle bana içinde üç tane hap bulunan antibiotik verdi.
eğer rahimde bakteri mikrop varsa oda hamile kalmana engel olur dedi.
eşim içinde aynı şekildeymiş.

benden havadisler bu kadar kızlar :)

site kötü olmuş yaa.
bugün dr.a gittim kızlar.
bi ilgi bi ilgi :)
dr üç ayrı şekilde muayne etti.hiç daha önce böyle detaylı muayne olmamıştım.
bide boğazlarıma elledi baktı tiroid varmı diye.sonrada göğsüme baktı süt geliyomu diye.benim prolaktin değerimden çok az yüksek çıkmıştı.
yarın rahim filmi çektiriyorum.
bana artık klomen kullanmayalım.daha önce kullanmışsın artık aşılamaya geçelim dedi.
3 yıllık evli olanlara devlet aşılamada bi kısmını üstleniyomuş.
bizim daha 2 yıl oldu.malum taşındık bir sürü masrafımız çıktı.
o yüzden ben aşılamayı şimdi düşünemem.
belki rahim filminden sonra gerek kalmaz aşılamaya filan.

bide eşimle bana içinde üç tane hap bulunan antibiotik verdi.
eğer rahimde bakteri mikrop varsa oda hamile kalmana engel olur dedi.
eşim içinde aynı şekildeymiş.

benden havadisler bu kadar kızlar :)

Eflalim dikkat et kendine canım maaşallah kuzunada :)

kuzum hamd olsun iyiyz bu hafta kontrolümüz var çok merak ediyorum 6 hafta sonraya vermiti ne kadar oldu kuzum acaba
Hadi bakalım bende merak ettim bak paşayııı:) benim doktorumda sorun olmadığı sürece ayda bir çağırıyor 1 eylül bizim kontrol daha çok var.

Dgrpnrm canım nasılsın. Benim bebeşimde öyle eşimin hissedeceği tepkileri geç verdi kuzum ama şimdi takla atmaktan bir hal oluyor maaşallah kafa bir asagida bir yukarıda seninkide öyle olur canını sıkma tamam mı :)

H
Hifam canım hadi bakalım bu tedavi başlangıcın hayırlara vesile olsun canım benim inşallah hersey güzel olacak :)

Kızlar site hata veriyor diyince umursamayın çünkü yazdığımız mesajlar çıkıyor tekrar tekrar basınca mesajlarımız kopyalanarak çıkıyor

kuzum hamd olsun iyiyz bu hafta kontrolümüz var çok merak ediyorum 6 hafta sonraya vermişti ne kadar oldu kuzum acaba . canım sende dikkat et sünizit beter bişey ya bende atlattım bi ara

Şu yazı hoşuma gitti sizlerlede paylaşayım dedim :)
Hanımına yardım eden adam kılıbık değil kalbi ılık bir adamdır. ..

Şu yazı hoşuma gitti sizlerlede paylaşayım dedim :)
Hanımına yardım eden adam kılıbık değil kalbi ılık bir adamdır. ..

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Yusracim senin albume bakamiyorummmm
canım bulamadık ki ben bile albümümü göremiyorum

kuzum hamd olsun iyiyz bu hafta kontrolümüz var çok merak ediyorum 6 hafta sonraya vermişti ne kadar oldu kuzum acaba . canım sende dikkat et sünizit beter bişey ya bende atlattım bi ara
Kuzucuğun büyümüştür annesi çok tatlı ya :) canım sinüzit beter benimki alerjik bide boğazımı kulaklarımıda etkiliyor

canım inşallah rahim filminden sonra gerek kalmaz hiçbir şeye sağlıkla miniğin geliverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…