Gozun aydin bacim ♥ya bu kahkaha atanlar nereden çıktı allah aşkına ben kahkaha yapmıyorum ki iki nokta üst üste ve parantez yapıyorum hep. diğer formatta benim yaptığım gibi çıkıyordu ne güzel.
bu arada kızlar ben de bugün doktora gittim. bebeğimin ayrıntılı ultrasonu vardı. her şey çok iyi görünüyor dedi doktor.
kuzucuğum 425 gr olmuşhaftasına göre bayağı iyi dedi. tosuncuk mu olacak benim kuzum acep
Gözün aydın canım maaşallah bebeğine...ya bu kahkaha atanlar nereden çıktı allah aşkına ben kahkaha yapmıyorum ki iki nokta üst üste ve parantez yapıyorum hep. diğer formatta benim yaptığım gibi çıkıyordu ne güzel.
bu arada kızlar ben de bugün doktora gittim. bebeğimin ayrıntılı ultrasonu vardı. her şey çok iyi görünüyor dedi doktor.
kuzucuğum 425 gr olmuşhaftasına göre bayağı iyi dedi. tosuncuk mu olacak benim kuzum acep
Ay masallah kuzuna canim.tosuncuk ololuyOr bizim topigin bebikleri.bobregine filan baktilar di mi canim senin de.ya bu kahkaha atanlar nereden çıktı allah aşkına ben kahkaha yapmıyorum ki iki nokta üst üste ve parantez yapıyorum hep. diğer formatta benim yaptığım gibi çıkıyordu ne güzel.
nukracij kader arkadasim.ben de hic uyuyamadim.bi de dogujnoncesui uyu derler nasil uyuyalim.Kızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
Canim sanmam amip oldugunu.ben amip kapmistim kanli oluyor.Ablalarim kafayi yemek uzereyim...
Oglum dun aksamdan beri yesil renkli mukuslu diski yapiyor...
Yaparkende ikiniyor ve kizariyor...
Ilk defa boyle oldu netten arastirdim amipli dizanteri belirtilerinden diyor
Opmeyle de cocuk bu mikrobu kapabilirmis...
Kv de sap sap opup duruyordu en son p.p.sinden de optu demistim hani ondan mi mikrop kapti acaba...
Sinirlerim su an hat safhada
Ne yapicam ben simdi
CANIM YA AYRI Bİ CİNS VARYA PİS KADINAblam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...
Misal az once kv de yine her zamanki gibi kapimi anahtarla acmaya calisti tabi cengel vardi diye kaldi disarda...
Neyse aldim iceri Yasin im uyuyordu disaridan geldi coraplarini cikardi ve o coraplarla yuzunun terini sildi
Hala soktayim bunu goren ben tiksindim gittim onun yerine ben dusumu falan aldim az once....
Ne yapiyorsun pis pis coraplarla yuz mu silinir dedigimde ise bana ne olacak tertrmiz demez mi
Daha sonra kusura bakma ama Yasin i opuyorsun sonra o pis yuzunle dedim.
Oda baslarim Yasin e simdi dedi
ooo kuzum maşallah darısı başıma bende bi yıkayıp ütüleyip çantaları hazırlasaydımVay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim
kuzum gözün aydın maşallah size tosuncuk olsun annesi yerim onu maşallahya bu kahkaha atanlar nereden çıktı allah aşkına ben kahkaha yapmıyorum ki iki nokta üst üste ve parantez yapıyorum hep. diğer formatta benim yaptığım gibi çıkıyordu ne güzel.
kuzum çok geçmiş olsun ya ne geçirirki bi doktora mı gitsenKızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
her seyi yazdim genis genis ama kaydolmadi...
kisaca yeniden yazayim sma kisasinieve gidince bol bol anlatirim kizlar..sezeryana geldiyim gun normal dogum yaptim...bebisim yanimda 2mizde iyiyiz cok sukur..hepinizi seviyoruz Rabbim benim gonlumce verdi size de gonlunuzdekini en hayirlj zamanda nasip etsin..Insallah..
gecmise donmedim hic bisey okuyamadim inssllah hepiniz iyisinizdir..nesdos dogutmadin dimi daha? 41+1de dogum yaptim bu aradahastanedeyim eve gecince bol bol anlaticam optuk teyzoslar hepinizi
Saol cnm.
Guzelim sakin o hurafelere inanma. Sanirim 24 ten sonra bende kola gectim. Aksamlari yapiyrdum. Esim olmayinca bacagimdan yapiyrdum. Esim olursa o kolumu tutyr ben yapiyrdum. Etkileri ayni cnm kol bacak gobek farketmez. Ama diyeyim en cok bacak aciyr.
oyy maşallahh paşana büyümüş kuzu :) gözünaydın canımm :)ya bu kahkaha atanlar nereden çıktı allah aşkına ben kahkaha yapmıyorum ki iki nokta üst üste ve parantez yapıyorum hep. diğer formatta benim yaptığım gibi çıkıyordu ne güzel.
Ablalarim kafayi yemek uzereyim...
Kv de sap sap opup duruyordu en son p.p.sinden de optu demistim hani ondan mi mikrop kapti acaba...
Ne yapicam ben simdi
Kızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
Ayy oyle zor cvp yaziyomki ikide bi yukari atiyo sonra mdji asagi cekemiyomnesdem, post: 36487091, member: 402353"]Kizlar dr dan geliyorum,sanci var ama 60-70-40 larda.onemli degilmis yani.kizim tontis olmus.dr 3500-3600 civari dedi ama burasi devlet hastanesi.gecen hafta 3027 grdi kendi dr umda.beyefendi izinli diye buraya gittim.ben abarti buldum kiloyu en fazla 3250 dir diye dusunuyorum.tam olarak dogum kanalina girmemis bu hafta girer dedi.bobrek buyumezse 39dan once aldirma diyo.dedim zaten buyumezse aldirmam dursun icerde.
Telefona kaydettiydim ben bunlariKizlar. Esim raporlu. Yutkunamiyr bile. Iki erkek arasinda kosuyrm. Albumler bosmus. Lazim olmus buraya ekliyrm.
Eki Görüntüle 1216872 Eki Görüntüle 1216873
geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah şifasinı versin de iyilessin.iki erkekle kaldın arada:)Kizlar. Esim raporlu. Yutkunamiyr bile. Iki erkek arasinda kosuyrm. Albumler bosmus. Lazim olmus buraya ekliyrm.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah şifasinı versin de iyilessin.iki erkekle kaldın arada:)Kizlar. Esim raporlu. Yutkunamiyr bile. Iki erkek arasinda kosuyrm. Albumler bosmus. Lazim olmus buraya ekliyrm.
Saol cnm.iyiyim canım benim sağ ol:) sen nasılsın? ben de sabırsızlanıyorum işte erken olduğunu bile bile:) Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları, aminn..
evet canım aynen öyle ama gel de kalbime anlat bunları, hemen olsun istiyorum işte.
ben hissediyorum babası da hissetsin istiyorum:)))
vallaha bizimkine doktor tembel demişti paso uyuyordu heheh... seninki hakikaten zıpır nasıl da tepki veriyor öyle:)
maaşallah canım. herkes spinali tavsiye ediyor, allah gönlüne göre versin. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı.
doğum yakın desene :) hayırlısıyla inşallah canım benim.
canım öyle uzaktan bulaşamaz zaten temas ya da direk nefes gerekir.
önleminizi aldıktan sonra hiçbir şeycik olmaz merak etme.
geçmiş olsun canım.
anaaaaaaaammmmm :) yaşasın çok heyecanlıııı... Allah gönlüne göre vermiş canım, analı babalı sıhhatli büyüsün kuzucuğun.
betahcg değeriniz iyi gözünüz aydın. değeriniz artarsa sağlıklı bir gebeliktir deriz. iki günde iki kaç artması gerekiyor. dayanamam diyorsanız üç dört gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz.
Masallah size cok.sevindim.ya bu kahkaha atanlar nereden çıktı allah aşkına ben kahkaha yapmıyorum ki iki nokta üst üste ve parantez yapıyorum hep. diğer formatta benim yaptığım gibi çıkıyordu ne güzel.
Cnm. Bu haftalarda kabuslar geri donuyr. Yani normal yasadiklarin.Kızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
Tatlim..hemmen acikliyrm.Ablalarim kafayi yemek uzereyim...
Ne yapicam ben simdi
Inis cikislar normal merak etme. Sen guzel.guzel.calis.10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0 niye boyle inisli cikisli
Bu arada kizlar hepiniz yardimci olmaya calisiyorsuniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Yerim.dorayi..Kizlar dr dan geliyorum,sanci var ama 60-70-40 larda.onemli degilmis yani.kizim tontis olmus.dr 3500-3600 civari dedi ama burasi devlet hastanesi.gecen hafta 3027 grdi kendi dr umda.beyefendi izinli diye buraya gittim.ben abarti buldum kiloyu en fazla 3250 dir diye dusunuyorum.tam olarak dogum kanalina girmemis bu hafta girer dedi.bobrek buyumezse 39dan once aldirma diyo.dedim zaten buyumezse aldirmam dursun icerde.
Amin canim.geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah şifasinı versin de iyilessin.iki erkekle kaldın arada:)
Ablam onuda arastirdimda sorun benim oglum uzun sure emiyor....Saol cnm.
Masallah size cok.sevindim.
Cnm. Bu haftalarda kabuslar geri donuyr. Yani normal yasadiklarin.
Tatlim..hemmen acikliyrm.
simdi 3-4ay donemi memeyi redddtme donemi. Az sure memede kaloyrlar. O zamnda ön sutu yani sulu sutu alip birakiyrlar. Dolayisiyla yagli sut kismi bizde kaliyr. O zamanda kaka sari degil yesil oluyr. Dikkat et gun icinde iyi emerse kaka sari olacak. Az emerse yesil. Ama hep yesil olur ve istahsiz da olursa dr.a danis cnm.
Inis cikislar normal merak etme. Sen guzel.guzel.calis.
daha gelmedi yumurta.
Yerim.dorayi..
banada abarti geldo kilo.cnm.
insallah saglikli sekilde ikiniz kavusursunuz.
Amin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?