Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bu kahkaha atanlar nereden çıktı allah aşkına ben kahkaha yapmıyorum ki iki nokta üst üste ve parantez yapıyorum hep. diğer formatta benim yaptığım gibi çıkıyordu ne güzel.

bu arada kızlar ben de bugün doktora gittim. bebeğimin ayrıntılı ultrasonu vardı. her şey çok iyi görünüyor dedi doktor.
kuzucuğum 425 gr olmuş haftasına göre bayağı iyi dedi. tosuncuk mu olacak benim kuzum acep

Gozun aydin bacim ♥
Masaallah kuzuna annesi

Kızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin

Gözün aydın canım maaşallah bebeğine...
Canım üzgün ifadesi yapmaya çalışıncada elinde mendili ağlayan smiley çıkıyor

Ablalarim kafayi yemek uzereyim...
Oglum dun aksamdan beri yesil renkli mukuslu diski yapiyor...
Yaparkende ikiniyor ve kizariyor...
Ilk defa boyle oldu netten arastirdim amipli dizanteri belirtilerinden diyor
Opmeyle de cocuk bu mikrobu kapabilirmis...
Kv de sap sap opup duruyordu en son p.p.sinden de optu demistim hani ondan mi mikrop kapti acaba...
Sinirlerim su an hat safhada
Ne yapicam ben simdi

Ay masallah kuzuna canim.tosuncuk ololuyOr bizim topigin bebikleri.bobregine filan baktilar di mi canim senin de.
Kızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
nukracij kader arkadasim.ben de hic uyuyamadim.bi de dogujnoncesui uyu derler nasil uyuyalim.
Canim sanmam amip oldugunu.ben amip kapmistim kanli oluyor.
Seninki ya cok emmekten ya da sariliktan.bugun bi gotur tahlil ver bence.sinuc ne olursa olsun kv ye dr mikrop kapmis cok mu optunuz bunu dedi de.opucuk mikrobu diye bir sey var zaten.

CANIM YA AYRI Bİ CİNS VARYA PİS KADIN
Vay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim
ooo kuzum maşallah darısı başıma bende bi yıkayıp ütüleyip çantaları hazırlasaydım
hastane çıkışı 3 adet mi koyayım. kıyafetler çok güzel hangisini beğenirsen onu koy benim lohusa takım kırmızı o yüzden kırmızı beyazlı var 5 li ilk onu verecem. bide canım ben 2 tanede 10 lu aldım 5 li de var yine bi 5 li 2 onlu mu koysam ne yapsam bilemedim
kuzum gözün aydın maşallah size tosuncuk olsun annesi yerim onu maşallah
kuzum çok geçmiş olsun ya ne geçirirki bi doktora mı gitsen

çok sevindik canım topikce seni merak ediyorduk Allah sizi ayırmasın :) herkesin gönlüne göre versin

saol canım bende bir süre daha göbekten yapıyım daha sonra mecbur bacağa geçicem eşim yapamıo dayanamıo ben yaparken bile bakmıo yanii napalım o acıya da dayanıcas
oyy maşallahh paşana büyümüş kuzu :) gözünaydın canımm :)
ya ben yazdım mı hatırlamıyorum kızlar çok hastaydım bende cuma günü ayrıntılı usg ye gittim. 3 dr. bakıo herşey normal dediler ama kilo v.s söylemediler. benimde o heyecanla sormak aklama gelmedi ama çok şükür normal yaa :) tam gününde gidio o zaman 19+6 idi.

canım ya geçmiş olsunn bence akşama doru da aynı devam ederse bence dr.a git
çok haklısın canım kv. denin yaptıklarını okuyorum çok sinir oluyorum söyleyecek söz bulamıyorum

kıyamam canım ya son zamanlar kızlar da söylüyordu uykular haram die ama sürekli böyle devam ederse dr.na danış canım

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0 niye boyle inisli cikisli

Bu arada kizlar hepiniz yardimci olmaya calisiyorsuniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hepinize günaydın,
sitenin çehresi değişmiş bi an afalladım alışamadım,
sizi bulamıcam sandım korktum ama buldum :)
kızlar gecen hafta bugun hsg çekildim. dr um tek tarafımın açık tek tarafımda ise tupten geçişin oldugunu ama yumurta rezervinin oldugu o top gibi noktaya sızarak geçtiğini söyledi. onun dışında hersey normal dedi. tıkalı diyemeyiz dedi. amaklomen kullanmışsın 2 ay artık daha fazla bekleme aşılamaya geçin dedi. dr um dediğim; bi infertilite uzmanına danışmak istedim bursa pembe mavi ye gittim tüp bebek uzmanı bi dr la görüştüm. bana dedi ki,
geç yumurtladığın için aşılama ayına klomenle başlayıp iğneyle devam edebilirsin dedi ama bu iğne nedir bilen var mı?
adı nedir bu iğnenin? yumurta buyutucu klomenden biraz daha etkili göbekten yapılan bi iğneymiş. biz burda öğretiyoruz siz evde kendiniz yapıyorsunuz dedi. bu iğnenin fiyatı nedir? şimdi aşılama için yer arastırması yapıyorumda, hesaplı olanı tercih edicem tabi mecbur, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hepinize selamlar.

Kizlar dr dan geliyorum,sanci var ama 60-70-40 larda.onemli degilmis yani.kizim tontis olmus.dr 3500-3600 civari dedi ama burasi devlet hastanesi.gecen hafta 3027 grdi kendi dr umda.beyefendi izinli diye buraya gittim.ben abarti buldum kiloyu en fazla 3250 dir diye dusunuyorum.tam olarak dogum kanalina girmemis bu hafta girer dedi.bobrek buyumezse 39dan once aldirma diyo.dedim zaten buyumezse aldirmam dursun icerde.

Oyu kiz [/QUOTE="YUSRAEREN, post: 36484868, member: 484769"]CANIM YA AYRI Bİ CİNS VARYA PİS KADIN

ooo kuzum maşallah darısı başıma bende bi yıkayıp ütüleyip çantaları hazırlasaydım
hastane çıkışı 3 adet mi koyayım. kıyafetler çok güzel hangisini beğenirsen onu koy benim lohusa takım kırmızı o yüzden kırmızı beyazlı var 5 li ilk onu verecem. bide canım ben 2 tanede 10 lu aldım 5 li de var yine bi 5 li 2 onlu mu koysam ne yapsam bilemedim

kuzum gözün aydın maşallah size tosuncuk olsun annesi yerim onu maşallah
kuzum çok geçmiş olsun ya ne geçirirki bi doktora mı gitsen[/QUOTE]
Oyy kiz napican o kadar kiyafeti ben bi 10lu 2tane 5li koydum 3takimada battaniye ekledim 10tane agiz bezi koydum bide 5li takimlara corapta ekledim bence yeter sezeryanda 2gun tutuyolar bide 10lu takimin tulumu var onuda eklerim belki
Beze karar veremedim iste market fiyatlarinada bakicam
Bu isleri bitirmem lazimki boya badana ve temizlik islerinin arasinda kalmasin son haftayada is kalmasin paso yatayim

Ayy oyle zor cvp yaziyomki ikide bi yukari atiyo sonra mdji asagi cekemiyom
Asabi inerse doğum kanalina böbreği de rahatlatır dimi
Dediğin gibi ne kadar kalirsa o kadar iyi 39.hafta normal ama

Cevaplariniz icin cok sagolun teyzeler....
Simdi sariya dondu cok sukur....
Sikinti yoktur sanirim...
Evham yapmakta uzerime yok kusuruma bakmayin ne olur
Icim rahatladi ama cok sukur...
Yahu soz konusu cocugum olunca aklima hemen en kotu sey geliyor ne yapayim
Ayrica nesdemim bu kilo olcumleri bende de tutmadi...
2.900 lerdeki olcumle girdik 2.500 gr ile dogdu oglum ....
Ki ozel hastaneydi birde...

Saol cnm.

Masallah size cok.sevindim.

Cnm. Bu haftalarda kabuslar geri donuyr. Yani normal yasadiklarin.

Tatlim..hemmen acikliyrm.
simdi 3-4ay donemi memeyi redddtme donemi. Az sure memede kaloyrlar. O zamnda ön sutu yani sulu sutu alip birakiyrlar. Dolayisiyla yagli sut kismi bizde kaliyr. O zamanda kaka sari degil yesil oluyr. Dikkat et gun icinde iyi emerse kaka sari olacak. Az emerse yesil. Ama hep yesil olur ve istahsiz da olursa dr.a danis cnm.

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0 niye boyle inisli cikisli

Bu arada kizlar hepiniz yardimci olmaya calisiyorsuniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Inis cikislar normal merak etme. Sen guzel.guzel.calis.
daha gelmedi yumurta.
Yerim.dorayi..
banada abarti geldo kilo.cnm.
insallah saglikli sekilde ikiniz kavusursunuz.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah şifasinı versin de iyilessin.iki erkekle kaldın arada:)
Amin canim.

Ablam onuda arastirdimda sorun benim oglum uzun sure emiyor....
Hatta ben aliyorum gogsumu agzindan yoksa vermiyor...
Yesil yaptigiyla birlikte ikinmasi falanda oldu diye korktum acikcasi amipli dizanteriden....
Yine yaparsa gotureyim diyorum tahlil yaptirayim icim rahat etsin ...
Kuskucu bir anneyim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…