Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm.ikinmayi benimmi de ogrendi ve kizariyr. Arkasindan da gaz ve kaka geliyr. Bu durum bagirsamlarinin gelostigini gosteriyr.
Sen tosunun cok emmidigini saniyrsun cnm. O senin memeyi oyuncak yapmis haberin olsun

Ayy kizlar kendimi tavuk gibi hissettim :) cok saol canim burdaki muhabbete bayildim herbiriniz cok iyi ve guzel insanlarsiniz..benide alin araniza olurmu :*

Cnm.ikinmayi benimmi de ogrendi ve kizariyr. Arkasindan da gaz ve kaka geliyr. Bu durum bagirsamlarinin gelostigini gosteriyr.
Sen tosunun cok emmidigini saniyrsun cnm. O senin memeyi oyuncak yapmis haberin olsun
O zaman poposuna saplaklari haketti bu ablam
Evet ablam dedigin gibi kizariyor sonra pirt pirtlari cikariveriyor...
Ohhh icimi rahatlattin valla sagolasin
Ayrica enistemiz rahatsizlamis Rabb'im sifa versin hemen tooarlansin ins.
Yusuf umuzu opuyorum cok

ayyy eceeemmm canım gözün aydın çok sevindim bol sütün olsun, mis gibi büyüt kuzunu, darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah... Nesdoşum azcık daha sık dişini sen de, maşallah doraya
ben de sinirimden kuduruyorum. Eşim denize girmemem için ruhsal baskı yapıyor. Sanki denize girersem bebeğe bişey olacakmış gibi davranıyor. Kendimi kotu hissettiriyor. Biliyorum bir şey olmayacağını ama Allah korusun başka sebeple bile bişey olsa anladım ki denizden dolayı beni suçlayacak sinirimden ağladım ağladım oturdum, ben denize deniz bana bakıyor... Öyle işte benden haberler...

26. günümde 36.0
27.günümde 36.0
28.günümde 36.1
29.günümde 36.1
30.günüm ve 36.4 çıktı canım hergün 06.20de ölçtüm benim adet döngüm 33 günde bir oluyor biri bana yorum yapabilr mi birde çok beyaz akıntım var yoğun

nasılsınız kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdir nekadar tuhaf olmuş yeni kk hiç alışamadım

kuzum ya çok sinir bozucu durum eşininde endişesini anlıyorum ama yüzmenin zararından çok faydası var.
uyut eşini gir kız denizeee benim içinde bidaha yüz

oyy maşallah prenses dora ya :) usg de genelde 300-400 gr oynama olabilio ...inş böbreğin sorun çıkarmazda zamanında sağlıkla gelir meleğin

Kizlar. Esim raporlu. Yutkunamiyr bile. Iki erkek arasinda kosuyrm. Albumler bosmus. Lazim olmus buraya ekliyrm.
Eki Görüntüle 1216872 Eki Görüntüle 1216873

canım kolay gelsin geçmiş olsun sen çok yaklaşma eşine inş sana ve rüzgar a da geçmez

tam 8 kilo aldım ya bana çok geliyor çokmu sizce son haftalarda nekadar alırım acaba öyle aşırıda yemiyorum nasıl geldi bu kilolar hiç anlamadım
diyet yapsm olurmu acaba sabah öğlen iyi yiyip akşamları çerezle falan geçiştirsem bbeğe zararı olurmu ki

ben iyiym canım sen nasılsın ? evet sitenin yeni haline bizde alışmaya çalışıyoruz benimde 5. ayım 6 kilo aldım banada çok gelio aslında çok yemiyorum ama anlamadım nasıl aldım :S

ayyy maşallah size canım ya ne güzel nazar değmesin darısı başımıza bende normal olsun istiyorum inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder
istanbuldamısın hangi hastane kimde doğum yaptın normal yaptıracak doktor arayışındayım hepsi bi bahaneyle sezeryana yönlendiriyor
suni sancımı verdiler peki 2 cm açıklıktan sonra

ben iyiym canım sen nasılsın ? evet sitenin yeni haline bizde alışmaya çalışıyoruz benimde 5. ayım 6 kilo aldım banada çok gelio aslında çok yemiyorum ama anlamadım nasıl aldım :S
bende iyiyim çok şükür
aynen ya nasıl bu kadar aldım şaşkınım bide ben ilk üç dört ay hiç almadım 4,5 ayken 1 kilo almıştım sonra birden arttı kilolar anlamadım

Gozun aydin bacim ♥
Masaallah kuzuna annesi
teşekkür ederim canım benim.
Kızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
ayy başladı demek senin de uykusuzluk.
benim o uykusuz hallerim okul zamanına denk gelecek galiba, çok kötü olacak bu iş
Gözün aydın canım maaşallah bebeğine...
Canım üzgün ifadesi yapmaya çalışıncada elinde mendili ağlayan smiley çıkıyor
teşekkür ederim canım. hiç sevmedim ben bu ifadeleri ama idare edeceğiz artık.

sağ ol canım. tosuncuk olsun da nasıl çıkacak oradan işte
sağol canım.
o verdikleri kağıtta yazıyor kilosu.
10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0 niye boyle inisli cikisli

Bu arada kizlar hepiniz yardimci olmaya calisiyorsuniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun
henüz yumurta yok çalışmaya devam
o kadar çok almış olamaz bence de bir haftada canım. her doktor farklı ölçüyor.
Kizlar. Esim raporlu. Yutkunamiyr bile. Iki erkek arasinda kosuyrm. Albumler bosmus. Lazim olmus buraya ekliyrm.
Eki Görüntüle 1216872 Eki Görüntüle 1216873
geçmiş olsun canım, işin zor. Allah yardımcın olsun.
doktorun izin verdiyse gir canım. yüzmek çok faydalı bebeğe.
tüm ölçümleriniz olsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
nasılsınız kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdir nekadar tuhaf olmuş yeni kk hiç alışamadım

evet kk alışılması zor bir format yapmış maalesef.
ben 4 kilo almışım şimdi hesapladım. geçtiğimiz hafta 1 kilo almışım. doktora dedim de haftada yarım kilo alman gerek fazlası sana zarar dedi. daha dikkatli ol dedi
insan anlamıyor gerçekten nasıl aldığını.
çerez dediğin ne canım. akşamları koca bir kase salata yiyebilirsin mesela.

canım ben 15 temmuzda kürtaj oldum ve bu konuyu görünce 5 6 gün ölçme yaptım 3 4 günüm kaldı diye düşnüyırm çnkü çok akıntım var kasıklarda ağrılar vb

ceviz antep fıstığı falan yani salatada olabilir dediğin gibi

ceviz antep fıstığı falan yani salatada olabilir dediğin gibi
Sakin yemeginden kisma. Gunde en fazla 1 avuc cerez yiyebilirsin. Gerisi zarar. Onun yerine aksamlari yesil mercimekten corba yapip ic. Super protein kaynagi hem.de kilo.yapmaz.
Haftana gore hizli almissin cnm. Ben 8 ayi bitirdigimde 8 kg almistim. Sonraki 3 haftada 3.5 kg almistim.birden. son ay cok aliniyr. Doguma 1 hafta kalada yarim kilo vermistim.

canım ben 15 temmuzda kürtaj oldum ve bu konuyu görünce 5 6 gün ölçme yaptım 3 4 günüm kaldı diye düşnüyırm çnkü çok akıntım var kasıklarda ağrılar vb
Olcumler cok az. Yorum yapamayiz. Heleki kurtaj sonrasi yumurtlama gunu degisiyr. Keske biraz rahminizi dinlendirseydiniz. Hemen calisma yapmasaydiniz. Ayrica gecmis olsun.

Kiyamam sana ben. Yuz cnm. Eskiden 2 saatse simdi.30 dk yuz. Esine oyle de. Dogurmama faydasi varmis de.

Ben yaklasik soyle kilo.almistim. tabi bunyeler farkli.

1.ay yarim kilo
2.ay yarim kilo
3.ay yarim kilo
4.ay 1 kilo
5.ay 1 kilo
6.ay 1 kilo
7.ay 1.5kilo
8.ay 2 kilo
8.ay 3.hafta 3.5 kilo (kiii yemek yemem ayniydi.)
Son hafta yarim kilo verdim.

Toplam 11 kilo.

Olcumler cok az. Yorum yapamayiz. Heleki kurtaj sonrasi yumurtlama gunu degisiyr. Keske biraz rahminizi dinlendirseydiniz. Hemen calisma yapmasaydiniz. Ayrica gecmis olsun.
ya canım rahim kendini toparlayınca zaten hamıle kalıyormuşsun forumda arkadaşlar yazmış kürtajdan hemen sonra hamıle olanların rahımleri temizlenmiş gayet normalmiş nasip işi diyorum sadece dayanamadım çok istiyorum napıyım

Kizlar bende kucuk zararsiz kistte vardir doktora gittim buun sok oldum kistimin icinde yumurta olusmuus bundanda hamile kalabilirsin dedi bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…