Cnm.ikinmayi benimmi de ogrendi ve kizariyr. Arkasindan da gaz ve kaka geliyr. Bu durum bagirsamlarinin gelostigini gosteriyr.Ablam onuda arastirdimda sorun benim oglum uzun sure emiyor....
Hatta ben aliyorum gogsumu agzindan yoksa vermiyor...
Yesil yaptigiyla birlikte ikinmasi falanda oldu diye korktum acikcasi amipli dizanteriden....
Yine yaparsa gotureyim diyorum tahlil yaptirayim icim rahat etsin ...
Kuskucu bir anneyim maalesef
Saol cnm.
Masallah size cok.sevindim.
Cnm. Bu haftalarda kabuslar geri donuyr. Yani normal yasadiklarin.
Tatlim..hemmen acikliyrm.
simdi 3-4ay donemi memeyi redddtme donemi. Az sure memede kaloyrlar. O zamnda ön sutu yani sulu sutu alip birakiyrlar. Dolayisiyla yagli sut kismi bizde kaliyr. O zamanda kaka sari degil yesil oluyr. Dikkat et gun icinde iyi emerse kaka sari olacak. Az emerse yesil. Ama hep yesil olur ve istahsiz da olursa dr.a danis cnm.
Inis cikislar normal merak etme. Sen guzel.guzel.calis.
daha gelmedi yumurta.
Yerim.dorayi..
banada abarti geldo kilo.cnm.
insallah saglikli sekilde ikiniz kavusursunuz.
Amin canim.
O zaman poposuna saplaklari haketti bu ablamCnm.ikinmayi benimmi de ogrendi ve kizariyr. Arkasindan da gaz ve kaka geliyr. Bu durum bagirsamlarinin gelostigini gosteriyr.
Sen tosunun cok emmidigini saniyrsun cnm. O senin memeyi oyuncak yapmis haberin olsun
ayyy eceeemmm canım gözün aydın çok sevindimbol sütün olsun, mis gibi büyüt kuzunu, darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah... Nesdoşum azcık daha sık dişini sen de, maşallah doraya
ben de sinirimden kuduruyorum. Eşim denize girmemem için ruhsal baskı yapıyor. Sanki denize girersem bebeğe bişey olacakmış gibi davranıyor. Kendimi kotu hissettiriyor. Biliyorum bir şey olmayacağını ama Allah korusun başka sebeple bile bişey olsa anladım ki denizden dolayı beni suçlayacaksinirimden ağladım ağladım oturdum, ben denize deniz bana bakıyor... Öyle işte benden haberler...
Kizlar dr dan geliyorum,sanci var ama 60-70-40 larda.onemli degilmis yani.kizim tontis olmus.dr 3500-3600 civari dedi ama burasi devlet hastanesi.gecen hafta 3027 grdi kendi dr umda.beyefendi izinli diye buraya gittim.ben abarti buldum kiloyu en fazla 3250 dir diye dusunuyorum.tam olarak dogum kanalina girmemis bu hafta girer dedi.bobrek buyumezse 39dan once aldirma diyo.dedim zaten buyumezse aldirmam dursun icerde.
Kizlar. Esim raporlu. Yutkunamiyr bile. Iki erkek arasinda kosuyrm. Albumler bosmus. Lazim olmus buraya ekliyrm.
Eki Görüntüle 1216872 Eki Görüntüle 1216873
tam 8 kilo aldım ya bana çok geliyor çokmu sizce son haftalarda nekadar alırım acaba öyle aşırıda yemiyorum nasıl geldi bu kilolar hiç anlamadım
diyet yapsm olurmu acaba sabah öğlen iyi yiyip akşamları çerezle falan geçiştirsem bbeğe zararı olurmu ki
ayyy maşallah size canım ya ne güzel nazar değmesin darısı başımıza bende normal olsun istiyorum inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip ederkiiizlaaaaaarrr 41+1de dogum yaptim....sezeryana gidiyordum artik bebis buyuk dendi ustelik haftasin gecmisti daha da geciyordu...dk tesaduf hadi gel altdan bakalim sobra sezeryana hazirlariz dedi.bi baktim 2parmak aciklik ee aksama dogurursun sezeryana gerek kalmadi dedi...evden 0agrisiz 2parmak aciklikla gelmisim geri kalanini da herkesle dalga gece gece 4parmak acilmaya kadar sadece adet sancilariyla plates topu uzerinde ve ya yuruyerek gecirdim..son 2saat birazcik zor oldu yani..tam acilma ve ikinma gelen kismi..aslinda kilo yalnis verilmeseydi yani 3.900denmeseydi belki o an ya doguramazsam panigine kapilmazdim..o an sadece ya cikmazsa diye dusunup panige kapildim hafiften ama sukurler olsun guc geldi bi kac ikinmada bebisin basini gorunce sacini falan gorunce ikinmaya devam inancim kendime gelmisdi..veee basardim sukurler oldun minigim kucagimdaydiiii...ayy cok mutluyum kizlar Rabbim benim gonlume gore verdi Insallahhh sizletinde gonlunce verir yasatir herseyi...gecmise bakamiyorum insallah hepiniz iyisinizdir..nesdosum daha dogurmadin dimi...bak normsl sansin varsa dene derim...beni kilo korkutmusdu cogu kisi ilk bebek cok iri demisti ama 3.600oldu..ultrason yalnis cikarmis..simdi sadece bi kac kucuk dikisim var onemli degil o da ben de bebisim de cok iyiyiz..Eve gecince etraflica yazarim...optum hepinizi darisi tum bekleyenlere
bende iyiyim çok şükürben iyiym canım sen nasılsın ? evet sitenin yeni haline bizde alışmaya çalışıyoruz benimde 5. ayım 6 kilo aldım banada çok gelio aslında çok yemiyorum ama anlamadım nasıl aldım :S
teşekkür ederim canım benim.Gozun aydin bacim ♥
Masaallah kuzuna annesi
ayy başladı demek senin de uykusuzluk.Kızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
teşekkür ederim canım. hiç sevmedim ben bu ifadeleri ama idare edeceğiz artık.Gözün aydın canım maaşallah bebeğine...
Canım üzgün ifadesi yapmaya çalışıncada elinde mendili ağlayan smiley çıkıyor
sağ ol canım. tosuncuk olsun da nasıl çıkacak oradan işteCANIM YA AYRI Bİ CİNS VARYA PİS KADIN
ooo kuzum maşallah darısı başıma bende bi yıkayıp ütüleyip çantaları hazırlasaydım
hastane çıkışı 3 adet mi koyayım. kıyafetler çok güzel hangisini beğenirsen onu koy benim lohusa takım kırmızı o yüzden kırmızı beyazlı var 5 li ilk onu verecem. bide canım ben 2 tanede 10 lu aldım 5 li de var yine bi 5 li 2 onlu mu koysam ne yapsam bilemedim
kuzum gözün aydın maşallah size tosuncuk olsun annesi yerim onu maşallah
kuzum çok geçmiş olsun ya ne geçirirki bi doktora mı gitsen
sağol canım.çok sevindik canım topikce seni merak ediyorduk Allah sizi ayırmasınherkesin gönlüne göre versin
saol canım bende bir süre daha göbekten yapıyım daha sonra mecbur bacağa geçicem eşim yapamıo dayanamıo ben yaparken bile bakmıo yaniinapalım o acıya da dayanıcas
oyy maşallahh paşana büyümüş kuzugözünaydın canımm
ya ben yazdım mı hatırlamıyorum kızlar çok hastaydım bende cuma günü ayrıntılı usg ye gittim. 3 dr. bakıo herşey normal dediler ama kilo v.s söylemediler. benimde o heyecanla sormak aklama gelmedi ama çok şükür normal yaatam gününde gidio o zaman 19+6 idi.
canım ya geçmiş olsunn bence akşama doru da aynı devam ederse bence dr.a git
çok haklısın canım kv. denin yaptıklarını okuyorum çok sinir oluyorum söyleyecek söz bulamıyorum
kıyamam canım ya son zamanlar kızlar da söylüyordu uykular haram dieama sürekli böyle devam ederse dr.na danış canım
henüz yumurta yok çalışmaya devam10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0 niye boyle inisli cikisli
Bu arada kizlar hepiniz yardimci olmaya calisiyorsuniz cok tesekkur ederim Allah razi olsun
o kadar çok almış olamaz bence de bir haftada canım. her doktor farklı ölçüyor.Kizlar dr dan geliyorum,sanci var ama 60-70-40 larda.onemli degilmis yani.kizim tontis olmus.dr 3500-3600 civari dedi ama burasi devlet hastanesi.gecen hafta 3027 grdi kendi dr umda.beyefendi izinli diye buraya gittim.ben abarti buldum kiloyu en fazla 3250 dir diye dusunuyorum.tam olarak dogum kanalina girmemis bu hafta girer dedi.bobrek buyumezse 39dan once aldirma diyo.dedim zaten buyumezse aldirmam dursun icerde.
geçmiş olsun canım, işin zor. Allah yardımcın olsun.Kizlar. Esim raporlu. Yutkunamiyr bile. Iki erkek arasinda kosuyrm. Albumler bosmus. Lazim olmus buraya ekliyrm.
Eki Görüntüle 1216872 Eki Görüntüle 1216873
doktorun izin verdiyse gir canım. yüzmek çok faydalı bebeğe.ayyy eceeemmm canım gözün aydın çok sevindimbol sütün olsun, mis gibi büyüt kuzunu, darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah... Nesdoşum azcık daha sık dişini sen de, maşallah doraya
ben de sinirimden kuduruyorum. Eşim denize girmemem için ruhsal baskı yapıyor. Sanki denize girersem bebeğe bişey olacakmış gibi davranıyor. Kendimi kotu hissettiriyor. Biliyorum bir şey olmayacağını ama Allah korusun başka sebeple bile bişey olsa anladım ki denizden dolayı beni suçlayacaksinirimden ağladım ağladım oturdum, ben denize deniz bana bakıyor... Öyle işte benden haberler...
tüm ölçümleriniz olsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.26. günümde 36.0
27.günümde 36.0
28.günümde 36.1
29.günümde 36.1
30.günüm ve 36.4 çıktı canım hergün 06.20de ölçtüm benim adet döngüm 33 günde bir oluyor biri bana yorum yapabilr mi birde çok beyaz akıntım var yoğun
nasılsınız kızlarrr umarım hepiniz iyisinizdir nekadar tuhaf olmuş yeni kk hiç alışamadım
evet kk alışılması zor bir format yapmış maalesef.tam 8 kilo aldım ya bana çok geliyor çokmu sizce son haftalarda nekadar alırım acaba öyle aşırıda yemiyorum nasıl geldi bu kilolar hiç anlamadım
diyet yapsm olurmu acaba sabah öğlen iyi yiyip akşamları çerezle falan geçiştirsem bbeğe zararı olurmu ki
canım ben 15 temmuzda kürtaj oldum ve bu konuyu görünce 5 6 gün ölçme yaptım 3 4 günüm kaldı diye düşnüyırm çnkü çok akıntım var kasıklarda ağrılar vbteşekkür ederim canım benim.
ayy başladı demek senin de uykusuzluk.
benim o uykusuz hallerim okul zamanına denk gelecek galiba, çok kötü olacak bu iş
teşekkür ederim canım. hiç sevmedim ben bu ifadeleri ama idare edeceğiz artık.
sağ ol canım. tosuncuk olsun da nasıl çıkacak oradan işte
sağol canım.
o verdikleri kağıtta yazıyor kilosu.
henüz yumurta yok çalışmaya devam
o kadar çok almış olamaz bence de bir haftada canım. her doktor farklı ölçüyor.
geçmiş olsun canım, işin zor. Allah yardımcın olsun.
doktorun izin verdiyse gir canım. yüzmek çok faydalı bebeğe.
tüm ölçümleriniz olsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
evet kk alışılması zor bir format yapmış maalesef.
ben 4 kilo almışım şimdi hesapladım. geçtiğimiz hafta 1 kilo almışım. doktora dedim de haftada yarım kilo alman gerek fazlası sana zarar dedi. daha dikkatli ol dedi
insan anlamıyor gerçekten nasıl aldığını.
çerez dediğin ne canım. akşamları koca bir kase salata yiyebilirsin mesela.
teşekkür ederim canım benim.
ayy başladı demek senin de uykusuzluk.
benim o uykusuz hallerim okul zamanına denk gelecek galiba, çok kötü olacak bu iş
teşekkür ederim canım. hiç sevmedim ben bu ifadeleri ama idare edeceğiz artık.
sağ ol canım. tosuncuk olsun da nasıl çıkacak oradan işte
sağol canım.
o verdikleri kağıtta yazıyor kilosu.
henüz yumurta yok çalışmaya devam
o kadar çok almış olamaz bence de bir haftada canım. her doktor farklı ölçüyor.
geçmiş olsun canım, işin zor. Allah yardımcın olsun.
doktorun izin verdiyse gir canım. yüzmek çok faydalı bebeğe.
tüm ölçümleriniz olsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
evet kk alışılması zor bir format yapmış maalesef.
ben 4 kilo almışım şimdi hesapladım. geçtiğimiz hafta 1 kilo almışım. doktora dedim de haftada yarım kilo alman gerek fazlası sana zarar dedi. daha dikkatli ol dedi
insan anlamıyor gerçekten nasıl aldığını.
çerez dediğin ne canım. akşamları koca bir kase salata yiyebilirsin mesela.
Sakin yemeginden kisma. Gunde en fazla 1 avuc cerez yiyebilirsin. Gerisi zarar. Onun yerine aksamlari yesil mercimekten corba yapip ic. Super protein kaynagi hem.de kilo.yapmaz.ceviz antep fıstığı falan yani salatada olabilir dediğin gibi
Olcumler cok az. Yorum yapamayiz. Heleki kurtaj sonrasi yumurtlama gunu degisiyr. Keske biraz rahminizi dinlendirseydiniz. Hemen calisma yapmasaydiniz. Ayrica gecmis olsun.canım ben 15 temmuzda kürtaj oldum ve bu konuyu görünce 5 6 gün ölçme yaptım 3 4 günüm kaldı diye düşnüyırm çnkü çok akıntım var kasıklarda ağrılar vb
Kiyamam sana ben. Yuz cnm. Eskiden 2 saatse simdi.30 dk yuz. Esine oyle de. Dogurmama faydasi varmis de.ayyy eceeemmm canım gözün aydın çok sevindimbol sütün olsun, mis gibi büyüt kuzunu, darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah... Nesdoşum azcık daha sık dişini sen de, maşallah doraya
ya canım rahim kendini toparlayınca zaten hamıle kalıyormuşsun forumda arkadaşlar yazmış kürtajdan hemen sonra hamıle olanların rahımleri temizlenmiş gayet normalmiş nasip işi diyorum sadece dayanamadım çok istiyorum napıyımOlcumler cok az. Yorum yapamayiz. Heleki kurtaj sonrasi yumurtlama gunu degisiyr. Keske biraz rahminizi dinlendirseydiniz. Hemen calisma yapmasaydiniz. Ayrica gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?