Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy oyle zor cvp yaziyomki ikide bi yukari atiyo sonra mdji asagi cekemiyom
Asabi inerse doğum kanalina böbreği de rahatlatır dimi
Dediğin gibi ne kadar kalirsa o kadar iyi 39.hafta normal ama
Canim bana kalsa 40+0a kadar beslensin isterim.ama iste kismetimizde ne var bilmiyoruz.bobrek inince rahatlamaz kuzum ben kendiliginden gelme zamani yaklasmis mi diye sormustum.kafayi sokmus ama daha tam inmemis. Diger dr inmis demisti.demek ki sokup cikariyo bu sipalar kafayi.
Canim esine cok gecmis olsun.salgij var kimle konussam hasta.toplu tasima aaraclari vs malum sicak hemen cogaliyo mikroplar.ben de inanmadij zaten kizim o kadar buyukse 39+2ye dek nice olur
canimmm kiyamam sana sen bakma ona sabahlari gir ozellikle gunun tum mikrobu temizlenmis olur. Hem haftan icin sorunndegil ki yuzmek.kiyamam sana. Ben hala dogurmadim kuzum son 16gun kaldi.
sizlerin kuzularina da az kaldi.artik sizlerinkilerin totolari buyucek.dogurunca cok girer miyim bilmem ama okurum haberlerinizi mutlaka.yazabilirsem yazarim.ins bi kac arkadasimiz kaldi sira onlarin gebeliginin mujdesinde.
Canim evet senin zor donemde okul acilmis oluyor.bransini hatirlamiyorum ama zor 32den sonra calismak.benim tatile denk geldi ama gelmese de alirdim rapor.nasilsa bi bicimde heyet meyet hallolur.

Iste onu diyenler hep yanlis yonlendiriyrlar. Ben senin ne yasadigini ne hissettigini neden acele ettigin hatta acele ediyrsun diyenlere nasil.ofkelendigini biliyrm. Cunku iki kez kurtaj oldum ben. Ama ikisinden sonrada hep dinlendirdim.cnm.rahmi. simdi cok sukir oglum 3 aylik. E diyeyim hayirlisi olsun senin icinde. Ama bu ay gebe degilsen dinlen derim en azindan 3 adet donemi.

korku hissi oluştu canım ya olmazsa diye endişe ediyor insan kürtaj olmuşsan daha iyi anlıyosundur beni.. onun hayalini kuruyorum her dakika

korku hissi oluştu canım ya olmazsa diye endişe ediyor insan kürtaj olmuşsan daha iyi anlıyosundur beni.. onun hayalini kuruyorum her dakika
Hic korkma. Hicbir olumsuz cumleyi dinleme. Olumsuz insanlardan ve yazilardan uzak dur guzelim. Kendine zaman tani. Sagliklo bebegimin gelmesi icin fiziksel ve ruhsal olarak dinlenmem lazim de..inan olur bebegin. Ama rahim dinlenmeden olusan gebeliklerde tekrar kaybetme riski yuksek cnm..doktorun bi korunma suresi vermis olmali..gerci kac haftalik dusuk yaptin bilmiurm.

Anammm cok heyecanli..son 16 gun
Dogurunca ozellikle ilk 40 gun cok gelemezsin diyeyim bi bosluk oluyr insanda. Ama tableti iyice ogrenirsen ara ara bakarsin cnm.

Anammm cok heyecanli..son 16 gun
Dogurunca ozellikle ilk 40 gun cok gelemezsin diyeyim bi bosluk oluyr insanda. Ama tableti iyice ogrenirsen ara ara bakarsin cnm.
Anacim ben dokunmatik ozurluyum.telefonu da tableti de zor kullaniyorum.dizustunde harikalar yaratiyom ama su aleti firlatmam an meselesi.

Kızlar toplu alıntı yapamadım telefondan hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim bugün daha iyiyim en azından boğaz ağrısı yanması hafifledi.

canım ben 15 temmuzda kürtaj oldum ve bu konuyu görünce 5 6 gün ölçme yaptım 3 4 günüm kaldı diye düşnüyırm çnkü çok akıntım var kasıklarda ağrılar vb
anladım geçmiş olsun. kürtajdan sonra döngü çok değişiyor zaten tüm ölçümler olsaydı bile tahmin etmek zor olurdu.
ceviz antep fıstığı falan yani salatada olabilir dediğin gibi
onları en fazla bir avuç yiyebiliyorsun. fazlası yine kilo olarak döner. ama salatanın hiçbir zararı yok ve doyurucu oluyor.
Kizlar bende kucuk zararsiz kistte vardir doktora gittim buun sok oldum kistimin icinde yumurta olusmuus bundanda hamile kalabilirsin dedi bakalim ne olacak
zararsızsa korku yok ilk defa duyuyorum kistin içinde yumurtayı. inşallah gönlüne göre olur canım.
görsel sanatlar branşım, hep ayaktayım sürekli tek tek ilgilenmek zorundayım ama şöyle düşündüm 8 ay bitince
-kasımın sonlarına geliyor- heyet raporu alabilirsem alırım. heyet raporunu kendi doktorumuz verebilir mi onun hakkında da bilgim yok ama araştırırım biraz. doğumdan sonraya kullanmak istiyorum doğum iznimi.
8 aylıkken bile çokkkkk zor oluyor ama katlanacağız artık çare yok.
Kızlar toplu alıntı yapamadım telefondan hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim bugün daha iyiyim en azından boğaz ağrısı yanması hafifledi.
sevindim canım. iyi bak kendine.

Ayy bi tek benmi çokkilo aliyom sşuanakadar toplam 16 kilo almisim 20 kiloyu bulucam yine
. Ama hala bazen goren hamilemisin diye soruyor

Nasilsiniz kuşlar ben geçmişi okuyamadim sinir oluyorum bazen su tepede tablete de,dizustunude bana veren yok esimde oglanlarda

doğru olabilir bak hiç böyle düşünmemiştim :)

kızlar geçmişi okuyamadım.bugün iki ayrı hastanede iki ayrı dr.a gittim.
ilk gittiğim medipoldeki dr.du
rahim filmime baktı açık tüplerin dedi.aşılama yapalım istersen dedi.muhasebeye yönlendirdi beni
eşim istemediği için gitmedik bile sormaya.

sonra annem dedi gel bizim burda bi dr var.45 yaşındaki kadın hamile kalmış.çok iyiymiş dr bilmem ne.
gittim sonuçları gösterdim.başkalarının normal dediklerine bu olumsuz konuştu.
7-8 tane yumurtam varmış.sağdakiler çokmuş solda daha azmış.ama olsun dedi.
eşimin hareketliliği azmış(%45).ama oda sorun değil dedi.
tiroid hormonun 3 müş.2 den fazla olursa ilaç veriyorum ben hastalarıma dedi.
şimdi 6 tane tahlil verdi.onları yaptırıp tekrar gidicem.

buda aşılamaya sıcak bakıyo.deneyelim bi dedi
ben şimdilik aşılama düşünmüyorum.belki rahim filminden sonra gebelik olabilir ne malum.
4-5 ay daha kendim denicem.olmazsa aşılama yaparız.
inşaallah gerek kalmaz.

Anneler ve anne adayları...
Ateş ölçmüyle yumurtlama tespiti yapmaya çalıştım bu ay. Sizlerden bigi istiyorum. Lutfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Adetim bittiğinden beri ateşimi düzenli ölçüyorum ve 36.2 ile 36.6 arasında geziyordu. Tahmini yumurtlama günlerinde uzayan akıntım geldi. 4-5 gün sonra da ateşim 36.7 oldu. Üç dört gündür 36.7 -36.8 olıyo.ben yumurtlamış mıyımdır. Akıntının 3. Günü çalışma yaptık hamiş olabiler miyim

canım inşallah gönlünce olur Rabbim yavruna biran önce kavuşturur seni ve tüm bekleyenleri
Fotoğraf ekledim Kizlar düğünde giydim boyle nasilim (gaffur gibi)
ay canım ya açacak inşallah bekliyorum bakalım görebilecekmiyim

canım inşallah gönlünce olur Rabbim yavruna biran önce kavuşturur seni ve tüm bekleyenleri
Fotoğraf ekledim Kizlar düğünde giydim boyle nasilim (gaffur gibi)
ay canım ya açacak inşallah bekliyorum bakalım görebilecekmiyim

Tum degerldrinizi gun gun yazar misiniz?

kızlar günaydın ben dün akşam çok fenaydın karnım ağrıyordu ishal bide mide bulantısı zorla uyuyabildim ayrıca çok sıcak ishal devam ediyor ama buluntım yok şimdi. bu ara herkes bu şikayetten bahsediyo inşallah bendede öyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…