Canim bana kalsa 40+0a kadar beslensin isterim.ama iste kismetimizde ne var bilmiyoruz.bobrek inince rahatlamaz kuzum ben kendiliginden gelme zamani yaklasmis mi diye sormustum.kafayi sokmus ama daha tam inmemis. Diger dr inmis demisti.demek ki sokup cikariyo bu sipalar kafayi.Ayy oyle zor cvp yaziyomki ikide bi yukari atiyo sonra mdji asagi cekemiyom
Asabi inerse doğum kanalina böbreği de rahatlatır dimi
Dediğin gibi ne kadar kalirsa o kadar iyi 39.hafta normal ama
Canim esine cok gecmis olsun.salgij var kimle konussam hasta.toplu tasima aaraclari vs malum sicak hemen cogaliyo mikroplar.ben de inanmadij zaten kizim o kadar buyukse 39+2ye dek nice olurSaol cnm.
Masallah size cok.sevindim.
Cnm. Bu haftalarda kabuslar geri donuyr. Yani normal yasadiklarin.
Tatlim..hemmen acikliyrm.
simdi 3-4ay donemi memeyi redddtme donemi. Az sure memede kaloyrlar. O zamnda ön sutu yani sulu sutu alip birakiyrlar. Dolayisiyla yagli sut kismi bizde kaliyr. O zamanda kaka sari degil yesil oluyr. Dikkat et gun icinde iyi emerse kaka sari olacak. Az emerse yesil. Ama hep yesil olur ve istahsiz da olursa dr.a danis cnm.
Inis cikislar normal merak etme. Sen guzel.guzel.calis.
daha gelmedi yumurta.
Yerim.dorayi..
banada abarti geldo kilo.cnm.
insallah saglikli sekilde ikiniz kavusursunuz.
Amin canim.
canimmm kiyamam sana sen bakma ona sabahlari gir ozellikle gunun tum mikrobu temizlenmis olur. Hem haftan icin sorunndegil ki yuzmek.kiyamam sana. Ben hala dogurmadim kuzum son 16gun kaldi.ayyy eceeemmm canım gözün aydın çok sevindimbol sütün olsun, mis gibi büyüt kuzunu, darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah... Nesdoşum azcık daha sık dişini sen de, maşallah doraya
ben de sinirimden kuduruyorum. Eşim denize girmemem için ruhsal baskı yapıyor. Sanki denize girersem bebeğe bişey olacakmış gibi davranıyor. Kendimi kotu hissettiriyor. Biliyorum bir şey olmayacağını ama Allah korusun başka sebeple bile bişey olsa anladım ki denizden dolayı beni suçlayacaksinirimden ağladım ağladım oturdum, ben denize deniz bana bakıyor... Öyle işte benden haberler...
sizlerin kuzularina da az kaldi.artik sizlerinkilerin totolari buyucek.dogurunca cok girer miyim bilmem ama okurum haberlerinizi mutlaka.yazabilirsem yazarim.ins bi kac arkadasimiz kaldi sira onlarin gebeliginin mujdesinde.kuzum ya çok sinir bozucu durum eşininde endişesini anlıyorum ama yüzmenin zararından çok faydası var.
uyut eşini gir kız denizeee benim içinde bidaha yüz
oyy maşallah prenses dora yausg de genelde 300-400 gr oynama olabilio ...inş böbreğin sorun çıkarmazda zamanında sağlıkla gelir meleğin
canım kolay gelsin geçmiş olsun sen çok yaklaşma eşine inş sana ve rüzgar a da geçmez
Canim evet senin zor donemde okul acilmis oluyor.bransini hatirlamiyorum ama zor 32den sonra calismak.benim tatile denk geldi ama gelmese de alirdim rapor.nasilsa bi bicimde heyet meyet hallolur.teşekkür ederim canım benim.
ayy başladı demek senin de uykusuzluk.
benim o uykusuz hallerim okul zamanına denk gelecek galiba, çok kötü olacak bu iş
teşekkür ederim canım. hiç sevmedim ben bu ifadeleri ama idare edeceğiz artık.
sağ ol canım. tosuncuk olsun da nasıl çıkacak oradan işte
sağol canım.
o verdikleri kağıtta yazıyor kilosu.
henüz yumurta yok çalışmaya devam
o kadar çok almış olamaz bence de bir haftada canım. her doktor farklı ölçüyor.
geçmiş olsun canım, işin zor. Allah yardımcın olsun.
doktorun izin verdiyse gir canım. yüzmek çok faydalı bebeğe.
tüm ölçümleriniz olsa daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
evet kk alışılması zor bir format yapmış maalesef.
ben 4 kilo almışım şimdi hesapladım. geçtiğimiz hafta 1 kilo almışım. doktora dedim de haftada yarım kilo alman gerek fazlası sana zarar dedi. daha dikkatli ol dedi
insan anlamıyor gerçekten nasıl aldığını.
çerez dediğin ne canım. akşamları koca bir kase salata yiyebilirsin mesela.