Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun cnm. Dr.unla gorus mutlaka

Esim yine acilde. Ben evde kafayi yemek uzereyim. Dun kusmayada basladi. Atesini zor dusuruyrm. Dr.a iki kez gitmisti. Damla su bile icemiyr. Oglani mi koruyayim kocama mi bakayim bilemedim. Simdiki dr bu ilaclar yanlis seni iyilestirmez demis degistitmis. Igne yapacaklarmis bir de serum veriyrlarmis ;(

Gecmis olsun cnm. Dr.unla gorus mutlaka
canım bugün 4 te kontrol var 32+1 olduk çalışabilir yazacak o zaman soracam bide canım boğazıma su geliyor ama acı su falan değil sanki çok çok su içmişimde ağzımdan çıkacak gibi
kuzum ya çok geçmiş olsun Allah şifasını versin iğne serum daha iyi gelir bence haplardan

ay napıcam ya moralim çok bozuk nasıl aldım bu kadar ya tatlı yemem yemek desen hamilelik öncesiyle aynı tempoda

anladım canım sağol

geçmiş olsun canım.Rabbim yardımcınız olsun

geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin

günaydın kızlar
hifanur inş aşılama ya gerek kalmaz gelir bebişin :)
yüsra eren canım geçmiş olsun dr.a git bence hamileliğim başında bende aynısını yaşadım serum vermişti dr.um.
cutem eşine Allah şifa sanada kolaylık versin canım serum ve iğne ile daha çabuk toparlayacaktır geçmiş olsun tekrar

günaydın kızlar
hifanur inş aşılama ya gerek kalmaz gelir bebişin :)
yüsra eren canım geçmiş olsun dr.a git bence hamileliğim başında bende aynısını yaşadım serum vermişti dr.um.
cutem eşine Allah şifa sanada kolaylık versin canım serum ve iğne ile daha çabuk toparlayacaktır geçmiş olsun tekrar

Cutem canım çok geçmiş olsun bu aralar bu tür rahatsızlık çok kuzu sıkma canını ben hastahaneye serum taktırmaya her gittiğimde bu şikayetlerden serum tsktıran hastalar yoğunlukta bu aralar hava sıcak yiyecekler bakteri üretiyor işyerinde yediği birşeylerden olabilir daha yeni annem ve kuzenim yeğenim geçirdi serum ve iğne daha etkili onlarka çabucak toparlar inşaallah iğne keser kusmasını Rabbim acil şifalar versin canım

canım yok o zaman hiç bulaşmıyım ben yine spinal olayım riske girmeye gerek yok:)
http://www.civilim.com/molfix-doguma-hazirlik-paketi-7-24-koruma
Bakin bu set Kizlar diğer sitelerde vaktim en uygun burada buldum kargosu 4.90 sanirim
canım çok uygun kaçırma derim

ayyy canım senin kv pek pismiş Rabbim sana sabır versin kızlarında dediği gibi doldurma kendini işin zor ama elbet onun da anladığı bir dil vardır
Vay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim

canım iki numara diyorum:)
Kizlar bakarmisiniz..

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1 oldu sizce durum nedir
canım ölçmeye ve ilişkiye devam et

SAĞOL CANIM BUGÜN KONTROLÜM VAR ZATEN DİYECEM

ay kızlar karnımın yanlarında kasılma gibi bişeyler var ağrı desem değil acı desem değil bu ne ki

canım çok geçmiş olsun
maşaallah canım kuzuna
Kızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
ah kuzum ben 4 senedir uykuya hasretim
canım bebek çok emince kakası yeşil olur sende bu ara çok emzirdin malum uyuyup kaldı emizremedim diye, ben oğluşu ne zaman çok emzirsem yeşil olurdu kakası hem de zor yapardı, doktorumuzda öyle söylemişti
iğne hakkında bilgim yok canım sitede bununla ilgili konu vardır oraya sorsan daha iyi bilgi alırsın
maşaallah kuzuna, hastane farklı olunca ölçümde farklı oluyor tabi bencede o kadar almamıştır birden, 40 ı göreceksin bu gidişle nesdoşum:) sancının yüksekliğide az değil an yüksek 100 oluyor zaten sen bunlara dayanıyorsan normal doğurursun bence
ay canım ağlama ya boş ver sen eşini hiç bir şey olmaz yüzmek faydalı bile

canım az az sık sık protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen
canım sen bekle bence şöyle bir iki ay deneyin sonra bakın aşılamaya

canım çok geçmiş olsun, doktora git bence
ah canım inşaallah iyileşir iğne daha etkili oluyor

11. gün görünüyor

düzenli ölçüm olması lazım bu kadar ölçümle yorum zor, kürtaj olmuşsun bencede beklemen en doğrusu 3 ay şart, bende düşük yaptım, düşük sonrası 4. ayda gebe kaldım öncesinde korundum, rahimin toparlasın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…