Gecmis olsun cnm. Dr.unla gorus mutlakakızlar günaydın ben dün akşam çok fenaydın karnım ağrıyordu ishal bide mide bulantısı zorla uyuyabildim ayrıca çok sıcak ishal devam ediyor ama buluntım yok şimdi. bu ara herkes bu şikayetten bahsediyo inşallah bendede öyle bişey olmaz
Tum degerldrinizi gun gun yazar misiniz?
Fotosunu çekip attımm. İnşallah görülebiliyodur. Yyy ilişki günümüz.cuteheart .!.:Tum degerldrinizi gun gun yazar misiniz?
canım bugün 4 te kontrol var 32+1 olduk çalışabilir yazacak o zaman soracam bide canım boğazıma su geliyor ama acı su falan değil sanki çok çok su içmişimde ağzımdan çıkacak gibiGecmis olsun cnm. Dr.unla gorus mutlaka
kuzum ya çok geçmiş olsun Allah şifasını versin iğne serum daha iyi gelir bence haplardanEsim yine acilde. Ben evde kafayi yemek uzereyim. Dun kusmayada basladi. Atesini zor dusuruyrm. Dr.a iki kez gitmisti. Damla su bile icemiyr. Oglani mi koruyayim kocama mi bakayim bilemedim. Simdiki dr bu ilaclar yanlis seni iyilestirmez demis degistitmis. Igne yapacaklarmis bir de serum veriyrlarmis ;(
ay napıcam ya moralim çok bozuk nasıl aldım bu kadar ya tatlı yemem yemek desen hamilelik öncesiyle aynı tempodaSakin yemeginden kisma. Gunde en fazla 1 avuc cerez yiyebilirsin. Gerisi zarar. Onun yerine aksamlari yesil mercimekten corba yapip ic. Super protein kaynagi hem.de kilo.yapmaz.
Haftana gore hizli almissin cnm. Ben 8 ayi bitirdigimde 8 kg almistim. Sonraki 3 haftada 3.5 kg almistim.birden. son ay cok aliniyr. Doguma 1 hafta kalada yarim kilo vermistim.
canım inşallah gönlünce olur Rabbim yavruna biran önce kavuşturur seni ve tüm bekleyenleri
ay canım ya açacak inşallah bekliyorum bakalım görebilecekmiyim
anladım canım sağolanladım geçmiş olsun. kürtajdan sonra döngü çok değişiyor zaten tüm ölçümler olsaydı bile tahmin etmek zor olurdu.
onları en fazla bir avuç yiyebiliyorsun. fazlası yine kilo olarak döner. ama salatanın hiçbir zararı yok ve doyurucu oluyor.
zararsızsa korku yokilk defa duyuyorum kistin içinde yumurtayı. inşallah gönlüne göre olur canım.
görsel sanatlar branşım, hep ayaktayım sürekli tek tek ilgilenmek zorundayımama şöyle düşündüm 8 ay bitince
-kasımın sonlarına geliyor- heyet raporu alabilirsem alırım. heyet raporunu kendi doktorumuz verebilir mi onun hakkında da bilgim yok ama araştırırım biraz. doğumdan sonraya kullanmak istiyorum doğum iznimi.
8 aylıkken bile çokkkkk zor oluyor ama katlanacağız artık çare yok.
sevindim canım. iyi bak kendine.
Esim yine acilde. Ben evde kafayi yemek uzereyim. Dun kusmayada basladi. Atesini zor dusuruyrm. Dr.a iki kez gitmisti. Damla su bile icemiyr. Oglani mi koruyayim kocama mi bakayim bilemedim. Simdiki dr bu ilaclar yanlis seni iyilestirmez demis degistitmis. Igne yapacaklarmis bir de serum veriyrlarmis ;(
geçmiş olsun canım ya Allah şifa versinEsim yine acilde. Ben evde kafayi yemek uzereyim. Dun kusmayada basladi. Atesini zor dusuruyrm. Dr.a iki kez gitmisti. Damla su bile icemiyr. Oglani mi koruyayim kocama mi bakayim bilemedim. Simdiki dr bu ilaclar yanlis seni iyilestirmez demis degistitmis. Igne yapacaklarmis bir de serum veriyrlarmis ;(
Cutem canım çok geçmiş olsun bu aralar bu tür rahatsızlık çok kuzu sıkma canını ben hastahaneye serum taktırmaya her gittiğimde bu şikayetlerden serum tsktıran hastalar yoğunlukta bu aralar hava sıcak yiyecekler bakteri üretiyor işyerinde yediği birşeylerden olabilir daha yeni annem ve kuzenim yeğenim geçirdi serum ve iğne daha etkili onlarka çabucak toparlar inşaallah iğne keser kusmasını Rabbim acil şifalar versin canımEsim yine acilde. Ben evde kafayi yemek uzereyim. Dun kusmayada basladi. Atesini zor dusuruyrm. Dr.a iki kez gitmisti. Damla su bile icemiyr. Oglani mi koruyayim kocama mi bakayim bilemedim. Simdiki dr bu ilaclar yanlis seni iyilestirmez demis degistitmis. Igne yapacaklarmis bir de serum veriyrlarmis ;(
Boran cnm. Ihlamur+zencefil+tarcin kaynat. Suz. Icine bal limon ve karabiber cnm. Gunde 2 fincan icebirsin. Ben hep oyle atlatmistim. Ilac almadan.
Eflal kuzu. Bana epidursl yapildigi halde agri kesici kalcdan igneyle yapildi. Ayrica cok sanci olujca yine epidural verdiler. Inan kalcadan yaptiklari igne daha cok rahatlatti. Epidural bosun ödem yapti bende. Bir de spinalde hemen uyusursun epidurlde 15 dk da filan. Epidural ameliyat bitmeden etkisini kaybedebilir ve genel anestezi alabilirsin. Sipinalde 5-6 saat uyusuk kalirisn.
Bana spinal epidural kombine yapildi. Memnun kalmadim. Sanirim o nedenle de agir oldu benim.sonrasi.
normalde epidural olunca ucunda agri kesici makine olur onunla agri oldukca basar ilac alirsin belden. Ama bende hic cihaz vs yoktu cnm. Onlari sorun mutlaka. Yoksa benim gibi bosuna belinizde igneyle 1 gun bekleyip, agri cekip bir de bosun fark parasi odemeyin.
canım çok uygun kaçırma derimhttp://www.civilim.com/molfix-doguma-hazirlik-paketi-7-24-koruma
Bakin bu set Kizlar diğer sitelerde vaktim en uygun burada buldum kargosu 4.90 sanirim
Ablam bende cok dikkat ederim ama ben cahillerin icinde oldugumdan anlatamiyorum...
Misal az once kv de yine her zamanki gibi kapimi anahtarla acmaya calisti tabi cengel vardi diye kaldi disarda...
Neyse aldim iceri Yasin im uyuyordu disaridan geldi coraplarini cikardi ve o coraplarla yuzunun terini sildi
Hala soktayim bunu goren ben tiksindim gittim onun yerine ben dusumu falan aldim az once....
Ne yapiyorsun pis pis coraplarla yuz mu silinir dedigimde ise bana ne olacak tertrmiz demez mi
Daha sonra kusura bakma ama Yasin i opuyorsun sonra o pis yuzunle dedim.
Oda baslarim Yasin e simdi dedi
Vay msjimin kalanini da kopyalamis
Cantamizi hazirladim ama ameliyat haneye hangi takimi vereyim karar veremedim
canım ölçmeye ve ilişkiye devam etKizlar bakarmisiniz..
10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1 oldu sizce durum nedir
SAĞOL CANIM BUGÜN KONTROLÜM VAR ZATEN DİYECEMgünaydın kızlar
hifanur inş aşılama ya gerek kalmaz gelir bebişin
yüsra eren canım geçmiş olsun dr.a git bence hamileliğim başında bende aynısını yaşadım serum vermişti dr.um.
cutem eşine Allah şifa sanada kolaylık versin canım serum ve iğne ile daha çabuk toparlayacaktır geçmiş olsun tekrar
Ayin 11.de yum olmus. Iliski zamani da guzel olmus. Erken yumurtlamissiniz
canım çok geçmiş olsunKızlaarr benim alerjik sinüzitim esir alıyor benikuşburnu çayı içiyorum boğazlarım fena o kadar da dikkat ettim birkere soğuk su içmedim ağzıma dondurma sürmedim terli hiç kalmadım ama yakalandım ıhlamur zencefil yapayım bide
maşaallah canım kuzunaya bu kahkaha atanlar nereden çıktı allah aşkına ben kahkaha yapmıyorum ki iki nokta üst üste ve parantez yapıyorum hep. diğer formatta benim yaptığım gibi çıkıyordu ne güzel.
bu arada kızlar ben de bugün doktora gittim. bebeğimin ayrıntılı ultrasonu vardı. her şey çok iyi görünüyor dedi doktor.
kuzucuğum 425 gr olmuşhaftasına göre bayağı iyi dedi. tosuncuk mu olacak benim kuzum acep
ah kuzum ben 4 senedir uykuya hasretimKızlar uyuyabilmek çok güzel bir duyguymuş uyuyamiyorum 5 10dk uyumuşum resmen kabuslar gördüm uyandım oturdum gözümden uyku akıyor ama rahatsızım uyuyanilen canlarım uykunuzun kıymetini bilin
canım bebek çok emince kakası yeşil olur sende bu ara çok emzirdin malum uyuyup kaldı emizremedim diye, ben oğluşu ne zaman çok emzirsem yeşil olurdu kakası hem de zor yapardı, doktorumuzda öyle söylemiştiAblalarim kafayi yemek uzereyim...
Oglum dun aksamdan beri yesil renkli mukuslu diski yapiyor...
Yaparkende ikiniyor ve kizariyor...
Ilk defa boyle oldu netten arastirdim amipli dizanteri belirtilerinden diyor
Opmeyle de cocuk bu mikrobu kapabilirmis...
Kv de sap sap opup duruyordu en son p.p.sinden de optu demistim hani ondan mi mikrop kapti acaba...
Sinirlerim su an hat safhada
Ne yapicam ben simdi
iğne hakkında bilgim yok canım sitede bununla ilgili konu vardır oraya sorsan daha iyi bilgi alırsınmerhaba arkadaşlar hepinize günaydın,
sitenin çehresi değişmiş bi an afalladım alışamadım,
sizi bulamıcam sandım korktumama buldum
kızlar gecen hafta bugun hsg çekildim. dr um tek tarafımın açık tek tarafımda ise tupten geçişin oldugunu ama yumurta rezervinin oldugu o top gibi noktaya sızarak geçtiğini söyledi. onun dışında hersey normal dedi. tıkalı diyemeyiz dedi. amaklomen kullanmışsın 2 ay artık daha fazla bekleme aşılamaya geçin dedi. dr um dediğim; bi infertilite uzmanına danışmak istedim bursa pembe mavi ye gittim tüp bebek uzmanı bi dr la görüştüm. bana dedi ki,
geç yumurtladığın için aşılama ayına klomenle başlayıp iğneyle devam edebilirsin dedi ama bu iğne nedir bilen var mı?
adı nedir bu iğnenin? yumurta buyutucu klomenden biraz daha etkili göbekten yapılan bi iğneymiş. biz burda öğretiyoruz siz evde kendiniz yapıyorsunuz dedi. bu iğnenin fiyatı nedir? şimdi aşılama için yer arastırması yapıyorumda, hesaplı olanı tercih edicem tabi mecbur, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hepinize selamlar.
maşaallah kuzuna, hastane farklı olunca ölçümde farklı oluyor tabi bencede o kadar almamıştır birden, 40 ı göreceksin bu gidişle nesdoşum:) sancının yüksekliğide az değil an yüksek 100 oluyor zaten sen bunlara dayanıyorsan normal doğurursun benceKizlar dr dan geliyorum,sanci var ama 60-70-40 larda.onemli degilmis yani.kizim tontis olmus.dr 3500-3600 civari dedi ama burasi devlet hastanesi.gecen hafta 3027 grdi kendi dr umda.beyefendi izinli diye buraya gittim.ben abarti buldum kiloyu en fazla 3250 dir diye dusunuyorum.tam olarak dogum kanalina girmemis bu hafta girer dedi.bobrek buyumezse 39dan once aldirma diyo.dedim zaten buyumezse aldirmam dursun icerde.
ay canım ağlama ya boş ver sen eşini hiç bir şey olmaz yüzmek faydalı bileayyy eceeemmm canım gözün aydın çok sevindimbol sütün olsun, mis gibi büyüt kuzunu, darısı bekleyenlerin başına olsun inşallah... Nesdoşum azcık daha sık dişini sen de, maşallah doraya
ben de sinirimden kuduruyorum. Eşim denize girmemem için ruhsal baskı yapıyor. Sanki denize girersem bebeğe bişey olacakmış gibi davranıyor. Kendimi kotu hissettiriyor. Biliyorum bir şey olmayacağını ama Allah korusun başka sebeple bile bişey olsa anladım ki denizden dolayı beni suçlayacaksinirimden ağladım ağladım oturdum, ben denize deniz bana bakıyor... Öyle işte benden haberler...
canım az az sık sık protein ve kalsiyum ağırlıklı beslentam 8 kilo aldım ya bana çok geliyor çokmu sizce son haftalarda nekadar alırım acaba öyle aşırıda yemiyorum nasıl geldi bu kilolar hiç anlamadım
diyet yapsm olurmu acaba sabah öğlen iyi yiyip akşamları çerezle falan geçiştirsem bbeğe zararı olurmu ki
canım sen bekle bence şöyle bir iki ay deneyin sonra bakın aşılamayakızlar geçmişi okuyamadım.bugün iki ayrı hastanede iki ayrı dr.a gittim.
ilk gittiğim medipoldeki dr.du
rahim filmime baktı açık tüplerin dedi.aşılama yapalım istersen dedi.muhasebeye yönlendirdi beni
eşim istemediği için gitmedik bile sormaya.
sonra annem dedi gel bizim burda bi dr var.45 yaşındaki kadın hamile kalmış.çok iyiymiş dr bilmem ne.
gittim sonuçları gösterdim.başkalarının normal dediklerine bu olumsuz konuştu.
7-8 tane yumurtam varmış.sağdakiler çokmuş solda daha azmış.ama olsun dedi.
eşimin hareketliliği azmış(%45).ama oda sorun değil dedi.
tiroid hormonun 3 müş.2 den fazla olursa ilaç veriyorum ben hastalarıma dedi.
şimdi 6 tane tahlil verdi.onları yaptırıp tekrar gidicem.
buda aşılamaya sıcak bakıyo.deneyelim bi dedi
ben şimdilik aşılama düşünmüyorum.belki rahim filminden sonra gebelik olabilir ne malum.
4-5 ay daha kendim denicem.olmazsa aşılama yaparız.
inşaallah gerek kalmaz.
canım çok geçmiş olsun, doktora git bencekızlar günaydın ben dün akşam çok fenaydın karnım ağrıyordu ishal bide mide bulantısı zorla uyuyabildim ayrıca çok sıcak ishal devam ediyor ama buluntım yok şimdi. bu ara herkes bu şikayetten bahsediyo inşallah bendede öyle bişey olmaz
ah canım inşaallah iyileşir iğne daha etkili oluyorEsim yine acilde. Ben evde kafayi yemek uzereyim. Dun kusmayada basladi. Atesini zor dusuruyrm. Dr.a iki kez gitmisti. Damla su bile icemiyr. Oglani mi koruyayim kocama mi bakayim bilemedim. Simdiki dr bu ilaclar yanlis seni iyilestirmez demis degistitmis. Igne yapacaklarmis bir de serum veriyrlarmis ;(
düzenli ölçüm olması lazım bu kadar ölçümle yorum zor, kürtaj olmuşsun bencede beklemen en doğrusu 3 ay şart, bende düşük yaptım, düşük sonrası 4. ayda gebe kaldım öncesinde korundum, rahimin toparlasın kendini26. günümde 36.0
27.günümde 36.0
28.günümde 36.1
29.günümde 36.1
30.günüm ve 36.4 çıktı canım hergün 06.20de ölçtüm benim adet döngüm 33 günde bir oluyor biri bana yorum yapabilr mi birde çok beyaz akıntım var yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?