Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar birde kim online görebilsek sayfanın altında iyi olacak

Ben bu aralar o kadar keyifsizim ki aslında artık hep keyifsizim tahammül edemiyorum kimseye, evden çıkmak istemiyorum çıksamda sadece yürümek istiyorum kimseye gitmek istemiyorum, gittiğim yerlerde oğlumun huysuzluğu canıma tak dedirtti birde milletin sıkma çocuğu demesi yok buna bezi bıraktır artık demesinden yoruldum dün nerdeyse dövecektim kadınları o kadar sinir oldum ki, boğuluyorum ben gitmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum herkesten yok ikinci gelince ne olacakmış ayyy çok kıskanırmış ayyy o gelmeden bezi bırakacakmışız ayyy çok sinirliymişim bebeği düşünmeliymişim hadi ya sizin yüzünüzden olmasın

Eflalim nasılsın bende senin gibi düşünüyorum Nesdemim bu kadar sancıyı çekiyorsa şimdiden normal doğum yapabilir gibi geliyor bana bide erkenden bu kadar sancı normal mi yoksa Nesdemin doğumu mu yakın acaba sınırın biraz aşagısında çektiği sancı çünkü değil mi

canım benim mesela o dönemde 20 çıkıyordu sancım, doğumun olacağı gün 100 lere çıkmıştı ona da dayanmıştım hiç zorlanmamıştım hamdolsun, bence nesdoş normal doğumu yapabilir, benim ablamın sancısı 70 i görünce hastaneyi inletiyormuş:)

bu arada hamdolsun nukram bugünümüze, sen nasıl oldun

Eflaliimm canımmm milet üzerine vazife olmayan mevzulara karışmayı çok sever maksat senin sinir sisteminin dayanınıklığını test etmek ben bu hareketlerden bunu anlarım bir bebeği annesinden iyi kim düşünür acaba boş insan canım bunlar canını sıkan insanlarla görüşme kuzum gereksiz insan tayfaları ne olacak ben bi tanesine resti çektim ohh çok rahat ettim

Kız resmen sülük gibi yapışmıştı yakama binadan taşındı kurtuldum dedim yok habire msj falan gına geldi bide resmen emrediyor hanfendi yok gel bekliyorum geleceksin rahatsızım diyince üff tamam gelmezsen gelme anladık falan gibi laflar bune dedim yaa çekmek zorunda mıyım bir güzel mesaj yazdım o günden beri ses yok hanfendi kendisi hamileyken hamileyim tadını çıkarmak istiyorum tek kalmak istiyorum falan diyordu bir kere evine davetsiz gitmiş insan değilim gitmiyordumda çoğunlukla ee ben neden seni çekeyim bi çocuğu var felaket hiç uyarmıyorda ben zaten temizlik yapamıyorum gelince kalkmaz taa gece yarısına kadar eşim gelir yine kalkmaz bende dedim artık önceliğim bebeğim kendimi zorlayam hiçbirşey için...

bu arada hamdolsun nukram bugünümüze, sen nasıl oldun
Ben bugün biraz daha iyiyim canım sağolasın öksürük var arada ama hamdolsun sende üzülme biraz bencil olmayı öğrenmemiz lazım sanki kendi iyiliğimiz için

ahhh canım hangi biriyle görüşmüycem herkes akıl veriyor herkes inan kaldıramıyorum artık, önceden laflarını veriyordum şimdi ona bile gücüm yok ağlamak istiyorum sadece, özellikle oğlumun tuvalet işi tak dedi canıma sanki ben bayılıyorum bu halimle o kadar kokuyu çekmeye ama olmuyor yapmıyor tutuyor,herkese bağırıp çağırıp sonrada çekip gitmek istiyorum, ciddi anlamda yardım almaya karar verdim yoksa bu psikolojiyle doğum sonram daha berbat olacak benim

babamın yaptıkları hala içimde görüşmüyorum nereye kadar görüşmüycem oğlum sorup duruyor dedesini eşimle gönderiyorum eşimde anladı zaten bir şey demiyor hiç, ne kadar üzüldüğümü görüyor niye böyle yapıyorsun babanda şöyle böyle demedi neyse ki, herkes annesiyle babasıyla ne güzel anlaşıyor biz dört kız o kadar üzülüyoruz ki bu halimize, ablamlar da gidicek ay sonuna kadar durmak istemiyorlar onlarada çok üzülüyorum bende ağırlıyım dedim 3 gün zor durdular yük olmak istemiyorlar

kv gil iyi sağolsunlar ama bu ara onlara bile tahammülüm yok, görümcem geldi iki hafta kalacak, kızı var oğlumdan küçük o gelince benim oğlan çok agresifleşiyor kıskançlıktan, iki haftada onun stresi var...

neyse doluyum nukram

ayy ne güzel yapmışsın canım haketmişti o kız komşundu değil mi daha önce yazmıştın

Ben bugün biraz daha iyiyim canım sağolasın öksürük var arada ama hamdolsun sende üzülme biraz bencil olmayı öğrenmemiz lazım sanki kendi iyiliğimiz için
daha iyi olursun canım inşaallah

Nasilsiniz kuşlar ben geçmişi okuyamadim sinir oluyorum bazen su tepede tablete de,dizustunude bana veren yok esimde oglanlarda
Herkes bilgisayar pesinde desene
Canim bence de dene bakalim hsg etki edecek mi.asilama sansi %30a cikariyo normal iliskide ise sansimiz %20.cok bi fark yok hayirlisiyla normal yoldan olur ins canimmm.
Hamilelik anlasilmaz henuz.ama bana kalirsa yumurtlama bitmus 36.2 lerden 36.8leri gordugune gore.
Cok gecmis olsun canim.valla fahri hemsire olduk
ay kızlar karnımın yanlarında kasılma gibi bişeyler var ağrı desem değil acı desem değil bu ne ki
Canim ligament denen bAglar var bebek bbuyuduKce tasimakta zzorlaniyo geriliyo.
Canim ck goreceli bu konu.misal gecen hafta geberdim sancidan agladim.dun adet sancim vardi ama gece uyutmad da.degisiyo.iki agri turum de farkli,lakin ben normal dogurmicam sanirim.icim kalkiyo.ebelerin gelip gidip parmak atmasi,dogumhanedeki gereksiz kadinlarin bakislari...en onemlisi esimi iceri almamalari beni cok geriyo.ya dun nst odasindayim.oda iki kisilik.yandaki gebenin yaninda tam 4 tane kadin var mal mal bakiyolar.karnimi ortturdum hemsireye.cikin gidin yaaa.mahrem diye bisey var.
Ah canim haklisin bunslmakta.agzi olan konusur.senin oglunun kaka tutma durumu olmasa zaten 50kere bezi biramisti.sakin ol sen.kuzunu dusun.hem ikinciyi yapmasan ne zaman yapcan diye bunaltirlar.inanin su isguzarlar yuzunden yasam kalitemiz dusuyo.

doguramam ben yaa sinir gelir bana.allahim herkesi sagliklica kurtarsin dogum anindan.
Ben kendimi guclu bilirdim ama bi sanci turu var bel,karin,alt karin topluca agriyo venefes alamiyosun.yatamiyosun.o cok zor.o esnada cevrenin bakislari daha zor.ogun bi kadin gordum nasil aci cekiyo herkes etrafinda..tanidik tanimadik akil veriyo.ben olsam bogardim hepsini.ebeler desen acimasiz..bi de benim dr ruhsuz normalde beni rahatlatamaz.

canı seni yoran sancı böbrek kaynaklıdır, doğum sancısı aynen dediğin gibi adet sancı gibi oluyor onun daha şiddetlisi, kendini en iyi sen bilirsin kuzum hani o kadar sancıyı çekiyor bu kız normal doğurur dedim:) ama anlıyorum muayene kısmı geriyor seni haklısında beni nerden baksan 7-8 kere ettiler muayene en iğrenci o zaten, eşinde mi girecek canım doğuma ne güzel, benimkide mi girse ne yapsa ne çektiğimi görse iyi olur:)

oğlum konusunda haklısın canım ama millet anlamıyor çok yoruldum hep mutsuzum ağlamak istiyorum, deli olucam bir şehirde pedagog olmaz mı ya nasıl bir iş bu

Canim esim doguma girmicek.normal dogumda sanci odasina erkekleri almiyolar ne kadar da tek kisilik oda da olsa ortak salon var kadinlar yuruyor orda sanci gelince.esim sezaryene giremez canim bayginlik geciririm diyo.adamih uzmanligi cerrahi.kesmedik hayvan birakmiyo.inekleri sezaryenle dogurtuyo, kedi kopege kol bacak dikiyo ama ben olunca dayanamiyo.nst ye giriyorum surekli hemsireye soruyo.drlar esin cok panik sen cok sakinsin der bana.
Gelelim sana cnm peki univ hastanesinde cocuk ruh sagligi uzmani kadrosu yok mu.

evet canım maalesef sancı odasına kimseyi almıyorlar çok saçma geliyor bana da, özelde alırlar sanırım, benim eşimde paniktir bilemiyorum doğuma girse ne olur hali

canım üniversiteye de baktım çocukla ilgili çok bölüm var ama dediğin bölüm yok, yine de eşim ayrıntılı ulrtasona için gidip gün alacak söylüyüm direk sorsun belki vardır da netten görünmüyordur, devlet hastanesinde çocuk gelişimi bölümü var onların faydası olur mu ki oraya götüreyim diyorum

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4 kizlar son durum :)

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4 kizlar son durum :)

Olur tabi.en azindan yonlendirir.cocuk ruh sagligi,cocuk ve ergen psikiyatrisi hatta dogrudan cocuk dr u bile sana fikir verebilir

Yu"secido, post: 36500627, member: 524785"]10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4 kizlar son durum [/QUOTE]
Yarini da gorelim ama guzel artmis.pko filan yoksa yum olmus gibi.

kızlar merhaba günaydın herkese, ok yogun çalışma tempom pek giremiyorum.
bursa rentıp hastanesinde aşılamaya karar kıldık. her orda aşılama yaptıran oldu mu?

kızlar merhaba günaydın herkese, ok yogun çalışma tempom pek giremiyorum.
bursa rentıp hastanesinde aşılamaya karar kıldık. hiç orda aşılama yaptıran oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…