Duzelttim ayarlari gorunuyo olması lazim amaBen goremiyrm ;(
Çokggeçmişler olsun cnm esin kullanmazmi balli zencefil falan bide otlardan takilsaydiEsim yine acilde. Ben evde kafayi yemek uzereyim. Dun kusmayada basladi. Atesini zor dusuruyrm. Dr.a iki kez gitmisti. Damla su bile icemiyr. Oglani mi koruyayim kocama mi bakayim bilemedim. Simdiki dr bu ilaclar yanlis seni iyilestirmez demis degistitmis. Igne yapacaklarmis bir de serum veriyrlarmis ;(
Amaaan ben en iyisini yapiyom millet baslamadan ben basliyom ayyy napicam bebek olunca kiskanclik falan sikayetleniyom bu cok bilmis kari milletinde ters tepki yapiyo bu sefer onlar ayy yok cnm atlatirsin bise olmaz falanGünaydın kızlar birde kim online görebilsek sayfanın altında iyi olacak
Ben bu aralar o kadar keyifsizim ki aslında artık hep keyifsizim tahammül edemiyorum kimseye, evden çıkmak istemiyorum çıksamda sadece yürümek istiyorum kimseye gitmek istemiyorum, gittiğim yerlerde oğlumun huysuzluğu canıma tak dedirtti birde milletin sıkma çocuğu demesi yok buna bezi bıraktır artık demesinden yoruldum dün nerdeyse dövecektim kadınlarıo kadar sinir oldum ki, boğuluyorum ben gitmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum herkesten yok ikinci gelince ne olacakmış ayyy çok kıskanırmış ayyy o gelmeden bezi bırakacakmışız ayyy çok sinirliymişim bebeği düşünmeliymişim hadi ya sizin yüzünüzden olmasın
canım çalışmaya devam et çatlamış gibi ama tedbiri bırakma:)10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4 kizlar son durum
tamam canım çok sağol inşaallah bir çözüm buluruz artıkOlur tabi.en azindan yonlendirir.cocuk ruh sagligi,cocuk ve ergen psikiyatrisi hatta dogrudan cocuk dr u bile sana fikir verebilir
kızlar merhaba günaydın herkese, ok yogun çalışma tempom pek giremiyorum.
bursa rentıp hastanesinde aşılamaya karar kıldık. her orda aşılama yaptıran oldu mu?
Duzelttim ayarlari gorunuyo olması lazim ama
Çokggeçmişler olsun cnm esin kullanmazmi balli zencefil falan bide otlardan takilsaydi
Amaaan ben en iyisini yapiyom millet baslamadan ben basliyom ayyy napicam bebek olunca kiskanclik falan sikayetleniyom bu cok bilmis kari milletinde ters tepki yapiyo bu sefer onlar ayy yok cnm atlatirsin bise olmaz falan
Ben de gordum yorum yazdim tas gibi masallahmissss canım gördüm fotonu çok güzelsin, göremeyenler missin adına tıklayın orda fotoğraflar yazan yere tıklayın sonra öyle görünüyor
aynen bakalım bende taş gibi olacakmıyımBen de gordum yorum yazdim tas gibi masallah
canım dr a söyle değişsin ilacını bir sürü marka var mesela vegaferon var tadı çok güzel vanilyalıyusram nesdemim eflalim anamm ne salgınmış yaa mahvetti beni kendimden geçtim bebeyime zarar verir diye çok korktum,ama şimdi daha iyiyim şükür,kızlar VİFER diye kan ilacı kullanıyorum,ama içtikten sonra birkaç saat miydemi toparlıyamıyorum,tiksinti,bulantı yapıyor agzımda pis bi tad bırakıyor neyapmalıyım canlar yaa
çok hoş canım eyr odada bu eşyalara uygunsa al tabiki,kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen
Eki Görüntüle 1217621
çok hoş canım eyr odada bu eşyalara uygunsa al tabiki,kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen
Eki Görüntüle 1217621
canim göremiyorum arkadaş listesinde yoksun. herhalde ondan.Duzelttim ayarlari gorunuyo olması lazim ama
Çokggeçmişler olsun cnm esin kullanmazmi balli zencefil falan bide otlardan takilsaydi
Amaaan ben en iyisini yapiyom millet baslamadan ben basliyom ayyy napicam bebek olunca kiskanclik falan sikayetleniyom bu cok bilmis kari milletinde ters tepki yapiyo bu sefer onlar ayy yok cnm atlatirsin bise olmaz falan
anladım canım,msjlar çifter çifter geliiyor napıyosamcanım dr a söyle değişsin ilacını bir sürü marka var mesela vegaferon var tadı çok güzel vanilyalı
uyuyor canım odası büyük ranza ben sevmiyorum ama eşim ısrarle ranzalı istiyor ben kendim çizmiştim yoksa yaptırmak içinçok hoş canım eyr odada bu eşyalara uygunsa al tabiki,
anladım canım,msjlar çifter çifter geliiyor napıyosam
Dun yumurtlamis gibisin. Iki gune kesin konusuruz. Calis sen cnm. Sakin birakma10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4 kizlar son durum
Gerçekten mi ayyn inşallah. Ateş yükselmesini bekledim ilişki için Ama artış az gibi geldiAyin 11.de yum olmus. Iliski zamani da guzel olmus. Erken yumurtlamissiniz
Gerçekten mi ayyn inşallah. Ateş yükselmesini bekledim ilişki için Ama artış az gibi geldiAyin 11.de yum olmus. Iliski zamani da guzel olmus. Erken yumurtlamissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?