Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben goremiyrm ;(
Duzelttim ayarlari gorunuyo olması lazim ama
Çokggeçmişler olsun cnm esin kullanmazmi balli zencefil falan bide otlardan takilsaydi
Amaaan ben en iyisini yapiyom millet baslamadan ben basliyom ayyy napicam bebek olunca kiskanclik falan sikayetleniyom bu cok bilmis kari milletinde ters tepki yapiyo bu sefer onlar ayy yok cnm atlatirsin bise olmaz falan

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4 kizlar son durum
canım çalışmaya devam et çatlamış gibi ama tedbiri bırakma:)
Olur tabi.en azindan yonlendirir.cocuk ruh sagligi,cocuk ve ergen psikiyatrisi hatta dogrudan cocuk dr u bile sana fikir verebilir
tamam canım çok sağol inşaallah bir çözüm buluruz artık
kızlar merhaba günaydın herkese, ok yogun çalışma tempom pek giremiyorum.
bursa rentıp hastanesinde aşılamaya karar kıldık. her orda aşılama yaptıran oldu mu?

canım bu sorularını aşılama bölümüne yaz daha iyi cevaplar alırsın direk aşılama yaptıranlardan

yok kuzum yok daha çok içimi karartıyorlar bir kaşık suda boğucam hepsini

missss canım gördüm fotonu çok güzelsin, göremeyenler missin adına tıklayın orda fotoğraflar yazan yere tıklayın sonra öyle görünüyor

Nesdemim biz seni normal doğurtcaktıkk amaa şaka bi yana sen kendini nasıl iyi hissediceksen o olsun kuzu az ağrı çekmedin
Bu arada olan olduu ve benim bacağımın üst tarafında tam göbek altı ön tarafında çatlaklar olduu karnımda henüz yok Nesdemim sen sanki bacakta oluyor krem sürün demiştin ben o gunden beri sürüyordum bacaklarımın üst tarafına ama düzenli sürnemiştim

kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen

yusram nesdemim eflalim anamm ne salgınmış yaa mahvetti beni kendimden geçtim bebeyime zarar verir diye çok korktum,ama şimdi daha iyiyim şükür,kızlar VİFER diye kan ilacı kullanıyorum,ama içtikten sonra birkaç saat miydemi toparlıyamıyorum,tiksinti,bulantı yapıyor agzımda pis bi tad bırakıyor neyapmalıyım canlar yaa

yusram nesdemim eflalim anamm ne salgınmış yaa mahvetti beni kendimden geçtim bebeyime zarar verir diye çok korktum,ama şimdi daha iyiyim şükür,kızlar VİFER diye kan ilacı kullanıyorum,ama içtikten sonra birkaç saat miydemi toparlıyamıyorum,tiksinti,bulantı yapıyor agzımda pis bi tad bırakıyor neyapmalıyım canlar yaa

canım dr a söyle değişsin ilacını bir sürü marka var mesela vegaferon var tadı çok güzel vanilyalı

canim göremiyorum arkadaş listesinde yoksun. herhalde ondan.

çok hoş canım eyr odada bu eşyalara uygunsa al tabiki,
uyuyor canım odası büyük ranza ben sevmiyorum ama eşim ısrarle ranzalı istiyor ben kendim çizmiştim yoksa yaptırmak için
anladım canım,msjlar çifter çifter geliiyor napıyosam

canım mesaj yazınca hata veriyorya tekrar göndermeye uğraşma hata versede mesajın çıkıyor sen sayfayı yenile

Eflalim oda güzel canım
Bu arada evet doğru hatırladın bu kız binada komşu olandı arkadaş acayip bencil ve bunu normal bir hareketmiş gibi yapıyor asla karşısındakini düşünmez annesi babası eşide dahil herkese böyle herkes onu taşısın o emretsin ben gelemem öyle havalaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…