benim oglanlarında ranzaydı canım başta düşünmeden hareket etmiştik biz zaman sonra pişman olduk çünki gerçekten kullanımı zor oluyor ranzanın,şahsen ben zorlandım,geceleri oglum üst ranzadan wc.için inerken falan çok korkuyordum düşecek diye,sonra küçükte büyüdü biraz ve oda tırmanmaya başladı ve ben daha çok korkmaya başladım,sonra baktık olmuyor deyiştirdik ve tekli bazalar aldık,görüntü itibariyle çok güzel ama zor sıkıntı yani,tab, yinede karar sizinuyuyor canım odası büyük ranza ben sevmiyorum ama eşim ısrarle ranzalı istiyor ben kendim çizmiştim yoksa yaptırmak için
canım mesaj yazınca hata veriyorya tekrar göndermeye uğraşma hata versede mesajın çıkıyor sen sayfayı yenile
missss canım gördüm fotonu çok güzelsin, göremeyenler missin adına tıklayın orda fotoğraflar yazan yere tıklayın sonra öyle görünüyor
Kizzz utandim heeBen de gordum yorum yazdim tas gibi masallah
sen kaya gibi olcen kizim tasda neymissaynen bakalım bende taş gibi olacakmıyım
kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen
Guzelmis renkler biraz karisik gostermis ama dedigin gibi yaparsan daha hos olur
Eki Görüntüle 1217621
Tamam canimmm ben bu aksamda calisayim :)Dun yumurtlamis gibisin. Iki gune kesin konusuruz. Calis sen cnm. Sakin birakma
Cnm galiba profile tiklayinca izle secenegine tiklaninca oluyor ben seni izlemeye basladim meselacanim göremiyorum arkadaş listesinde yoksun. herhalde ondan.
gördüm resmini çok tatlısın canımCnm galiba profile tiklayinca izle secenegine tiklaninca oluyor ben seni izlemeye basladim mesela
ay canim ya tel den giriyorum pc kullanmiyrum onuda telden bi turlu resim yukleyemiyrum beceremiyrum ondan. oyle aman aman da gobus yok ki zaten. ciksaydi da göstersrydim.duhaa bisen göstermedin kendini kııı
kız aslında teldende çok kolay tarif edebilsemde etsem keskeay canim ya tel den giriyorum pc kullanmiyrum onuda telden bi turlu resim yukleyemiyrum beceremiyrum ondan. oyle aman aman da gobus yok ki zaten. ciksaydi da göstersrydim.
canım çalışmaya devam et çatlamış gibi ama tedbiri bırakma
tamam canım çok sağol inşaallah bir çözüm buluruz artık
canım bu sorularını aşılama bölümüne yaz daha iyi cevaplar alırsın direk aşılama yaptıranlardan
Herkes bilgisayar pesinde desene
Canim bence de dene bakalim hsg etki edecek mi.asilama sansi %30a cikariyo normal iliskide ise sansimiz %20.cok bi fark yok hayirlisiyla normal yoldan olur ins canimmm.
Hamilelik anlasilmaz henuz.ama bana kalirsa yumurtlama bitmus 36.2 lerden 36.8leri gordugune gore.
Cok gecmis olsun canim.valla fahri hemsire olduk
Canim ligament denen bAglar var bebek bbuyuduKce tasimakta zzorlaniyo geriliyo.
Canim ck goreceli bu konu.misal gecen hafta geberdim sancidan agladim.dun adet sancim vardi ama gece uyutmad da.degisiyo.iki agri turum de farkli,lakin ben normal dogurmicam sanirim.icim kalkiyo.ebelerin gelip gidip parmak atmasi,dogumhanedeki gereksiz kadinlarin bakislari...en onemlisi esimi iceri almamalari beni cok geriyo.ya dun nst odasindayim.oda iki kisilik.yandaki gebenin yaninda tam 4 tane kadin var mal mal bakiyolar.karnimi ortturdum hemsireye.cikin gidin yaaa.mahrem diye bisey var.
Ah canim haklisin bunslmakta.agzi olan konusur.senin oglunun kaka tutma durumu olmasa zaten 50kere bezi biramisti.sakin ol sen.kuzunu dusun.hem ikinciyi yapmasan ne zaman yapcan diye bunaltirlar.inanin su isguzarlar yuzunden yasam kalitemiz dusuyo.
doguramam ben yaa sinir gelir bana.allahim herkesi sagliklica kurtarsin dogum anindan.
Ben kendimi guclu bilirdim ama bi sanci turu var bel,karin,alt karin topluca agriyo venefes alamiyosun.yatamiyosun.o cok zor.o esnada cevrenin bakislari daha zor.ogun bi kadin gordum nasil aci cekiyo herkes etrafinda..tanidik tanimadik akil veriyo.ben olsam bogardim hepsini.ebeler desen acimasiz..bi de benim dr ruhsuz normalde beni rahatlatamaz.
canım çok geçmiş olsun
maşaallah canım kuzuna
ah kuzum ben 4 senedir uykuya hasretim
canım bebek çok emince kakası yeşil olur sende bu ara çok emzirdin malum uyuyup kaldı emizremedim diye, ben oğluşu ne zaman çok emzirsem yeşil olurdu kakası hem de zor yapardı, doktorumuzda öyle söylemişti
iğne hakkında bilgim yok canım sitede bununla ilgili konu vardır oraya sorsan daha iyi bilgi alırsın
maşaallah kuzuna, hastane farklı olunca ölçümde farklı oluyor tabi bencede o kadar almamıştır birden, 40 ı göreceksin bu gidişle nesdoşumsancının yüksekliğide az değil an yüksek 100 oluyor zaten sen bunlara dayanıyorsan normal doğurursun bence
ay canım ağlama ya boş ver sen eşini hiç bir şey olmaz yüzmek faydalı bile
canım az az sık sık protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen
canım sen bekle bence şöyle bir iki ay deneyin sonra bakın aşılamaya
canım çok geçmiş olsun, doktora git bence
ah canım inşaallah iyileşir iğne daha etkili oluyor
11. gün görünüyor
sağol canım bakalım alabilicez mi:)Eflalim oda güzel canım
Bu arada evet doğru hatırladın bu kız binada komşu olandı arkadaş acayip bencil ve bunu normal bir hareketmiş gibi yapıyor asla karşısındakini düşünmez annesi babası eşide dahil herkese böyle herkes onu taşısın o emretsin ben gelemem öyle havalaraa
bende öyle düşünüyorum canım oğlum merdivenlerden çıkmaya çalışır düşer diye korkuyorum, gerekirse ikinciye ayrı yatak yaparız üst tarafı yatılı misafirde kuzenleri kullanır:)) bende ranzalı büyüdüm ama ben daha büyüktüm tabi:) seviyordumbenim oglanlarında ranzaydı canım başta düşünmeden hareket etmiştik biz zaman sonra pişman olduk çünki gerçekten kullanımı zor oluyor ranzanın,şahsen ben zorlandım,geceleri oglum üst ranzadan wc.için inerken falan çok korkuyordum düşecek diye,sonra küçükte büyüdü biraz ve oda tırmanmaya başladı ve ben daha çok korkmaya başladım,sonra baktık olmuyor deyiştirdik ve tekli bazalar aldık,görüntü itibariyle çok güzel ama zor sıkıntı yani,tab, yinede karar sizin
he he kaya iyiymişKizzz utandim hee
sen kaya gibi olcen kizim tasda neymiss
olur canım yap sen hem daha kesin değil bir kaç günlük ateşinden sonra belli olurEfalim canim ya dun yapamadimbugun aksam yapsam olurmuki yoksa sansim yokmu
evet kızlar beklemek daha hayırlı gibi.
dr.un verdiği tahlilleride yapıcam.bi sorun çıkmazsa 4-5 ay dr.a gitmicem.
kendi haline bırakıcam.
bizim ailede genetik sanırım.anneannemin teyzelerimin annemin hep geç olmuş.
annemin 4 sene anneannemin 5 sene olmamış.
çok doğurgan bi nesil değiliz sanırım
maşaallah canım pipiline, kolay gelsin sanakızlar dr dan geliyorum benim imtihanim da dr lardan onu anladim yine de cok sukur.yine şu sevmediğim karı vardi.
bel agrimi sordum kadin bu aylarda boyle agri olmaz bi cerraha görün dedi.
kadin hasbel kader dr olmus.gonul hanim off o yine yoktu.
neyse cinsiyetimiz de kesinleşti bi tane daha pipili geliyr cok sukur sağlığı yerinde.
gelelim kv ye simdi de o aradi dr dan geldim dedim. ultrason a girdin mi diyo girdim tabi dedim e cinsiyeti belli oldumu sordu erkek dedim yaa kesin mi sen de gordun mu diyo ben gordum de erkek oldugunu dr anliyr dedim kendisi oğlancidir da cok fena erkek torunu da bi tane diğerleri hep kiz.kadin erkek olduğuna inanamiyr.sirf bu yüzden kiz istiyrdum ama oglum da basimin tacidir tabiki.
kv bana geliyormuş evi toplayim ve yemek yapayım off evde de hic sebze yok yarin kayseriye gidiyruz kısmetse o yüzden aldirmamistim.ben kaçtım canlar.
Sirma bacim bizimkilerde hep erkekci...kızlar dr dan geliyorum benim imtihanim da dr lardan onu anladim yine de cok sukur.yine şu sevmediğim karı vardi.
bel agrimi sordum kadin bu aylarda boyle agri olmaz bi cerraha görün dedi.
kadin hasbel kader dr olmus.gonul hanim off o yine yoktu.
neyse cinsiyetimiz de kesinleşti bi tane daha pipili geliyr cok sukur sağlığı yerinde.
gelelim kv ye simdi de o aradi dr dan geldim dedim. ultrason a girdin mi diyo girdim tabi dedim e cinsiyeti belli oldumu sordu erkek dedim yaa kesin mi sen de gordun mu diyo ben gordum de erkek oldugunu dr anliyr dedim kendisi oğlancidir da cok fena erkek torunu da bi tane diğerleri hep kiz.kadin erkek olduğuna inanamiyr.sirf bu yüzden kiz istiyrdum ama oglum da basimin tacidir tabiki.
kv bana geliyormuş evi toplayim ve yemek yapayım off evde de hic sebze yok yarin kayseriye gidiyruz kısmetse o yüzden aldirmamistim.ben kaçtım canlar.
Ins. Sen fazla beklemezsin hifanurum ♥♥♥evet kızlar beklemek daha hayırlı gibi.
dr.un verdiği tahlilleride yapıcam.bi sorun çıkmazsa 4-5 ay dr.a gitmicem.
kendi haline bırakıcam.
bizim ailede genetik sanırım.anneannemin teyzelerimin annemin hep geç olmuş.
annemin 4 sene anneannemin 5 sene olmamış.
çok doğurgan bi nesil değiliz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?