Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim oglanlarında ranzaydı canım başta düşünmeden hareket etmiştik biz zaman sonra pişman olduk çünki gerçekten kullanımı zor oluyor ranzanın,şahsen ben zorlandım,geceleri oglum üst ranzadan wc.için inerken falan çok korkuyordum düşecek diye,sonra küçükte büyüdü biraz ve oda tırmanmaya başladı ve ben daha çok korkmaya başladım,sonra baktık olmuyor deyiştirdik ve tekli bazalar aldık,görüntü itibariyle çok güzel ama zor sıkıntı yani,tab, yinede karar sizin

missss canım gördüm fotonu çok güzelsin, göremeyenler missin adına tıklayın orda fotoğraflar yazan yere tıklayın sonra öyle görünüyor

Ben de gordum yorum yazdim tas gibi masallah
Kizzz utandim hee
aynen bakalım bende taş gibi olacakmıyım
sen kaya gibi olcen kizim tasda neymiss
kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen
Guzelmis renkler biraz karisik gostermis ama dedigin gibi yaparsan daha hos olur

Eki Görüntüle 1217621

off yaa niye deyiştilerki sitenin içerigini,kimler aktif durumda göremiyorum,nereden görüyoruz kızlar aktifleri yaw

Efalim canim ya dun yapamadim bugun aksam yapsam olurmuki yoksa sansim yokmu

evet kızlar beklemek daha hayırlı gibi.
dr.un verdiği tahlilleride yapıcam.bi sorun çıkmazsa 4-5 ay dr.a gitmicem.
kendi haline bırakıcam.
bizim ailede genetik sanırım.anneannemin teyzelerimin annemin hep geç olmuş.
annemin 4 sene anneannemin 5 sene olmamış.
çok doğurgan bi nesil değiliz sanırım :)

sağol canım bakalım alabilicez mi:)

oldu ne bencillik ne güzel insan kullanıyorlar taktik almak lazım, çok iyi yapmışsın canım tavrını belli etmekle
bende öyle düşünüyorum canım oğlum merdivenlerden çıkmaya çalışır düşer diye korkuyorum, gerekirse ikinciye ayrı yatak yaparız üst tarafı yatılı misafirde kuzenleri kullanır:)) bende ranzalı büyüdüm ama ben daha büyüktüm tabi:) seviyordum
Kizzz utandim hee

sen kaya gibi olcen kizim tasda neymiss
he he kaya iyiymiş
Efalim canim ya dun yapamadim bugun aksam yapsam olurmuki yoksa sansim yokmu
olur canım yap sen hem daha kesin değil bir kaç günlük ateşinden sonra belli olur

en güzeli canım filmi çekindinya kafan daha rahat olacak şimdi

kızlar dr dan geliyorum benim imtihanim da dr lardan onu anladim yine de cok sukur.yine şu sevmediğim karı vardi.
bel agrimi sordum kadin bu aylarda boyle agri olmaz bi cerraha görün dedi.
kadin hasbel kader dr olmus.gonul hanim off o yine yoktu.
neyse cinsiyetimiz de kesinleşti bi tane daha pipili geliyr cok sukur sağlığı yerinde.
gelelim kv ye simdi de o aradi dr dan geldim dedim. ultrason a girdin mi diyo girdim tabi dedim e cinsiyeti belli oldumu sordu erkek dedim yaa kesin mi sen de gordun mu diyo ben gordum de erkek oldugunu dr anliyr dedim kendisi oğlancidir da cok fena erkek torunu da bi tane diğerleri hep kiz.kadin erkek olduğuna inanamiyr.sirf bu yüzden kiz istiyrdum ama oglum da basimin tacidir tabiki.
kv bana geliyormuş evi toplayim ve yemek yapayım off evde de hic sebze yok yarin kayseriye gidiyruz kısmetse o yüzden aldirmamistim.ben kaçtım canlar.

maşaallah canım pipiline, kolay gelsin sana

Sirma bacim bizimkilerde hep erkekci...
Masaallah size
Rabb'im saglicakla kucagina almani nasip etsin ♥♥♥

Eflal. O karisanlar yok mj bogazlarini sikasim geliyr. Hamilelik hormonlari, sicak bir yandan da babanla olanlar gerdi seni. Keske biryerlere gidebilsen azda olsa.
Benimde nst de 100 olan sanciyi hissetmemistim.bile. ah ahhhh cati musait olacakti ki doguracaktim. Neyse buna sukur.
Bebeginin takimini begendim ama o yandaki merdiven gibi cekmecelere dikkat et derim..iki oglanla zor olur sana

Nesdem.cnm. sen akil sagligin icin sezeryan ol kuzum..zorlama kendini.

Missy cnm sanada cok guldum. Iyi yapiyrsun millete karsi ayyy ne yapacagik vs diye )

Nukra kuzumm o komsuna o.zamanda sinir olmustum.simdide.

Hifanur tatlim. Bence dogurganlok genetik tatlim. istisnalar olur tabi. Benim hem anne hem baba tarafindaki kadinlar istedigi ay gebe kaliyr. Gecmiste boyle. Bende onlara benzemisim. Ama tek igne ilac kullanan ben oldum. Onlarda da dusuk var ama tabi eski zaman kimse arratirmamis. Allahtan deyip gecmisler.

Ins. Sen fazla beklemezsin hifanurum ♥♥♥
Rabb'im gonlune gore versin ins. ♥♥♥

Missy listemdesin ama ben fotolarini goremiyrm cnm ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…