- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen
Eki Görüntüle 1217621
Duham canım oğlun olacakmış gözün aydın Rabbim hayırlı evlat eylesin kuzum.kv duyma ne olur canını sıkmasına izin vermekızlar dr dan geliyorum benim imtihanim da dr lardan onu anladim yine de cok sukur.yine şu sevmediğim karı vardi.
bel agrimi sordum kadin bu aylarda boyle agri olmaz bi cerraha görün dedi.
kadin hasbel kader dr olmus.gonul hanim off o yine yoktu.
neyse cinsiyetimiz de kesinleşti bi tane daha pipili geliyr cok sukur sağlığı yerinde.
gelelim kv ye simdi de o aradi dr dan geldim dedim. ultrason a girdin mi diyo girdim tabi dedim e cinsiyeti belli oldumu sordu erkek dedim yaa kesin mi sen de gordun mu diyo ben gordum de erkek oldugunu dr anliyr dedim kendisi oğlancidir da cok fena erkek torunu da bi tane diğerleri hep kiz.kadin erkek olduğuna inanamiyr.sirf bu yüzden kiz istiyrdum ama oglum da basimin tacidir tabiki.
kv bana geliyormuş evi toplayim ve yemek yapayım off evde de hic sebze yok yarin kayseriye gidiyruz kısmetse o yüzden aldirmamistim.ben kaçtım canlar.
cevrim ici uyelerNe guzel alinti yapmisim
Cutem bulamadim ben dedigini
cevrim ici uyelerNe guzel alinti yapmisim
Cutem bulamadim ben dedigini
Cnm. Masallahin var. Sanirim 13-14 kilo ile bitirirsin.Cutem nasılsın eşin nasıl oldu canım bu arada Paşanla aran nasıl ; )
Cutem artık yere eğilemiyorum kasıklarımda ağırlık oluyor iki gündür karnımın alt tarafında içi yırtılmış gibi sızlanma oluyor öksürdüm ondan mı defim ama yok sürekli var dün gece yaramaz oğlum karnımın tam alt tarafında bayağı hıçkırdı Cute teyzemiz yorumlarını bekliyoruz hee bu arada ayaklarım şişti kilomuz 62 63 arası ilk başta 53 ile başladık nasılız
Masallah size.Kizlar 32+1 de 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik. Sukurler olsun oglum iyi boyumuz 45 cm kilomuz 2030 gr masllah pasama darisi tum canlara. Bu arada oglum donmus doguum pozisyonunda dedi. Benim oglum neden hikcirmiyor acaba :s
Bu haftalarda basliyo canim az bekle hickirirKizlar 32+1 de 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik. Sukurler olsun oglum iyi boyumuz 45 cm kilomuz 2030 gr masllah pasama darisi tum canlara. Bu arada oglum donmus doguum pozisyonunda dedi. Benim oglum neden hikcirmiyor acaba :s
Ohh çok iyi olmuşNukra cnm.
Unutmusum yaznayi kuzum kucagimda uyuyorda
Iyiyiz cok sukur. Gaz bitti hayatimiz basladi. Yarin aşı var.
Esime de deposilin (penadur) yapmislar. Sukur atesi indi gozu acildi. Ama cokkkkkkk nazli.
Tam yatacagim zamanda kvler geldi. Biz oglumla gidip uyuduk. Onlarda uyanalim diye beklemis bizde uyumusuzmecbur gitmisler. He he... hic gormedim.bugun )
sağol cutem henüz hiç hıçkırmadı bakalım artık hayırlısı. eşin daha iyiymiş sevindim canım tekrar geçmiş olsunMasallah size.
Illa hickirmasi gerekmez cnm. Ruzgar da az hickirjrdi.
Bu haftalarda basliyo canim az bekle hickirir
sağol bitanem büyüyor şükürler olsun bi dahaki randevu 3 hafta sonraya ama ben çalışamaz almak için daha erken gidebilrim çok sıcak ölüyorum resmen balkonda yatayım diyorum rüzgar yok sanki her yer yanıyorYusraa bu arada kuzuna masallah kocamannn
Ohh çok iyi olmuşNukra cnm.
Unutmusum yaznayi kuzum kucagimda uyuyorda
Iyiyiz cok sukur. Gaz bitti hayatimiz basladi. Yarin aşı var.
Esime de deposilin (penadur) yapmislar. Sukur atesi indi gozu acildi. Ama cokkkkkkk nazli.
Tam yatacagim zamanda kvler geldi. Biz oglumla gidip uyuduk. Onlarda uyanalim diye beklemis bizde uyumusuzmecbur gitmisler. He he... hic gormedim.bugun )
Yusramm gözün aydın canım maaşallah sizesağol cutem henüz hiç hıçkırmadı bakalım artık hayırlısı. eşin daha iyiymiş sevindim canım tekrar geçmiş olsun
ben hep kafası zannediyorum midemi deliyor sanki oğluşum kafanı çek ordan diyordum meğer poposuymuş çok güldüm kendime
sağol bitanem büyüyor şükürler olsun bi dahaki randevu 3 hafta sonraya ama ben çalışamaz almak için daha erken gidebilrim çok sıcak ölüyorum resmen balkonda yatayım diyorum rüzgar yok sanki her yer yanıyor
canım bence çok güzel oda harika her renk güzel olur. ve cuteye katılıyorum o çekmeceler merdiven gibi çıkar senin yakışıklılarkızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen
Eki Görüntüle 1217621
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?