Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusramm gözün aydın canım maaşallah size benimde 2 haftam var daha randevuya çok merak ediyorum bıdığı...
az kalmış canım ben bayadır görmemiştim senin kuzuda dönmüştür belki göbek deliğimin üst tarafında hala baskı var hep kafası galiba diyodum meğer dönmüşte poposunu dayıyormuş ve bu durum haftasonundan beri var demek o zaman dönmüş. kuzu Ahmet Asımın son gittiğinde kilosu boyu nasıldı geçmiş mesajlara bakayım dedim ama seninkileri görüntüleyemedim

evet canım bu aylarda ümitliyim.rahim filminden sonra hamile kalanlar da var.
inş en yakın zamanda güzel haberler alırım :)
Ins. Sen fazla beklemezsin hifanurum ♥♥♥
Rabb'im gonlune gore versin ins.
inşaallah canım.Rabbim isteyen herkese nasib etsin ♥♥♥ :)

evet canım bu aylarda ümitliyim.rahim filminden sonra hamile kalanlar da var.
inş en yakın zamanda güzel haberler alırım :)
Ins. Sen fazla beklemezsin hifanurum ♥♥♥
Rabb'im gonlune gore versin ins.
inşaallah canım.Rabbim isteyen herkese nasib etsin ♥♥♥ :)

Canım Ahmet Asım bir sağa bir sola deviriyor kendini tam ortaya geldiği zamanda göbeğim dışarı çıkıyor resmen acaba benimkide mi poposunu dayıyor çünkü boyuna doğru çıkıntı yapıyor kafa olsa top gibi çıkar sanki neyse az kaldı göreceğim bakalım nasılmış paşa
Canım en son 1.778 gram kilomuz 41 cm de boyumuzdu

sağolun canlarım allah razı olsun rabbim hepinizin gönlüne göre versin ins.
nesdem canim kv işte kendinin hic kizi yok bi tane kizim olaydı der ama yine de erkekten vazgecmez.yani çok bariz anlarsın disardan baktığında kızlar gelir onları bi kere öper ama erkek torununu her buldugu firsatta.ama kp öyle degil hepsini de adaletli sever.ben de kv ye ins ikinciye rabbim kiz evlat nasip eder kız gibisi var mi dedim.
şurası da var ki erkek cocuklari gerçekten cok zor. eşim erkekleri ben kızlari okutuyrum ama erkekleri bi görün fitraten hareketli falan karşı gelmeler yani cok zor baş ediyr. kızlar yanlarında cok sakin kaliyo.

hayırlı evlat olsun canım.
bir pipilimiz daha oldu yaşasın

Bacilarim sinirden agliyorum artik ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum ???
Esim oglumuza ozel saglik sigortasi yaptirdi...
Sigortadan maillestigi bir bayan...
Sigorta kartini ister adresine gonderecegini ister ise wlden tealim edecegini yazmis....
Tabi baska yazismalarida var ama cevaplari gayet mulayim...
Ve gonderilenler kutusunda duruyor....
Fakat o elden de verebilirim yazdigina esim cevap yazmis ama gonderilenlerden de silinenler kutusundan da silmis. ???
Sok oldum resmen ins. Kendi kuruntumdur ...
Ayrica kisa bir donem icin is degistirddi...
Otelde calisiyor...
Oradaki calisanlarin biri icin manyak birsey bu...
Millete bagiriyo emir veriyor super birsey bu diye birine yazdigini okuudum.. .ki bu dedigi kiside bayan... .
Yazismalarinin resmini cektim delil olarak sunmak icin kendisine...
Normalde telefonunu kurcalamam ama is degisikligi sebebiyle bir bakayim dedim...
Bakmaz olayydim

ah canim hemen oyle kotu düşünme inş sandığın gibi değildir. ve eşine söyle ki bilsin sana açıklama yapsin ona göre dikkatli olsun.

ah canim hemen oyle kotu düşünme inş sandığın gibi değildir. ve eşine söyle ki bilsin sana açıklama yapsin ona göre dikkatli olsun.
Bacim uyumuyorum zaten...
Uyanir uyanmaz konusacagim...
Mantikli bir aciklamasi olur ins.
Yoksa bu sekilde ben eskisi gibi evliligimi surduremem hep bir kusku dolar bende...
Ben kimaeye guvenmem guvendim mi de tam guvenirim...
Ama en ufak bir kopukluk olursada o guven gider asla gelmez...
Ondan korkuyorum bende

Bu tur davranislar daha oncedemi gordun? Yoksa ilk msjlasmada senmi kuruntu yapiyon hakketten
Bende biraz deliyimdur arama kayitlari,google gecmisi,youtube gecmisi hep bi elden geciririm arada
Ama neye neden bakti kimle niye msjlasti bilirim
İstersen hmn konus aciklama iste ister biraz daha takipte kal

Esimle konustum...
Yanlus birssy nasil dusunursun...sen beni hala taniyamadin mi dedi hatta kizdida..
Mail icin ise valla hatirlamiyorum drdi...
Giderken optu falan amaa ben opmedim..
Is icin bile olsa o tarz yazmasi dan rahatsiz oldugumu anlasin diye...

Azerim canım inşaallah sen yanılısıyosundur kuzum eşinin mantıklı bir açıklaması vardır...benim esim kuaför malzemelerinin toptan parekende satışını yapıyor inan telefon rehberi bayan ismi ile dolu birkaç erkek ismi var onlarda toptancı çalıştıkları Allah a emanet kuzum ama ne yapabilirim Rabbim kendi içlerine versin merhameti korkuyu şeytana uydurmasın kulağımla bile şahit oluyorum konuşmalarına o kadar belden aşağı kadın var ki erkekler desen keza öyle bazen eşler görmüyor aslında yani art niyetle hareket etmiyorlar ama biz onların görmediğini görüyoruz o yuzden en iyisi eşine güzelce sor açıklama yapsın lakayıt insanlar yüzünden huzurunuz kaçmasın...

İyi kuxum konuşmam iyi olmuş eşinde daha dikkatli olur artık..Esimi uyarmam gerekir ara ara o an bozulur bana ama sonradan dışarısı çok kötü haram günah işimiz çok zor sen evdesin gözün görmüyor rahatsın beni arada uyar kendime çeki düzen vereyim der dediğim gibi kuzum Rabbim bizlerde dahil şeytana nefsimize uydurmasın...artık rahatla olur mu...

Hayırlı Cumalar güzeller..
Kızlar gece saat 10dan 2ye kadar sancı çektim belim koptu karnımın altı resmen yara gibi yırtıldı bacaklarım fenaydı (Nesdemim hakkını helal et kuzum) az kaldı artık doğum hastahanesine gidecektim Nesdemde aynı hafta ve gününde bu sancıyı çekmiş içimi rahatlattı dayanabildim ve geçti şuan yorgunluğu kaldı yani olursa böyle bir şey korkmayın sık sık sancı girmediği ve çoğalmadığı sürece.Cutem senin notlar iyi oluyordu ne diye yenilendi şu site notları bulamıyorum bide Asım hiç durmadı resmen canımı yakacak şekilde hiç olmadığı kadar hareket etti yahu bu küçük erkeğin yeri daralmadı mı böyle kırk takla atıyor

sağol canım teşekkürler

öyle canım bende çok istedim normali hala istiyorum ama nasip sağlıkla doğdular ya tabi benim bunu kabullenmem iki sene mi aldı:)

ah cutem gidebilsek eşime kaç kere söyledim parayı bahane ediyor ki istese çok sıkışıkta olsa bulur buluşturur, birde mantığa bak gittiğimiz yere kafamızı götürmüyormuymuşuz daha ne dersin böylesine

kendimi soyutladım iyice bahçeye kv gilin yanına bile inmiyorum çünkü kimseye tahammülüm yok kalp kırmak istemiyorum

canım bana kalsa ben sadece alt kısmı yatak yanlar üst dolap şeklinde yaptıracaktım eşim ısrar ediyor ranzaya, bende hiç güvenemiyorum hem de benim kurtluya:) çok korkuyorum araştırıyorum bakalım istediğim tarzda var da onlar pahalı azcık
Ablam ileride dusundugum bir takim bu...
Cok hos turkuaz hastasiyimdir bende

Muhtesem olur ♥♥♥
sağol canım inşaallah sende kuzuna alırsın
maşaallah canım kilon gayet iyi fıstıksın
Kizlar 32+1 de 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik. Sukurler olsun oglum iyi boyumuz 45 cm kilomuz 2030 gr masllah pasama darisi tum canlara. Bu arada oglum donmus doguum pozisyonunda dedi. Benim oglum neden hikcirmiyor acaba :s
maşaallah canım kuzuna çok iyi gelişimi
ayy ne güzel olmuş iyi ki uyumuşsunuz, eşinin iyi olmasına da sevindim canım, sana çok zor olur şimdi hem bebek hem hasta bakmak aynı anda zor
sağol canım, düşünücem belki daha iyi bir model buluruz

aynen canım hayır ben kimsenin çevremde bebeğine akıl vermem sorulmadan sinir oluyorum
canım o popo emin ol bariz çıkıntı olur karnında

canım sen tedbiri elden bırakma eşine gözüm üstünde imajı ver ama kendinide sakın yiyip bitirme

ay canım korktum okurken şükür iyiymişsin sevindim

Ayyyyy bacim masaallah sana ya ne kadar sabirlisin ♥
Ben kendimi senin yerine koyuyorumda i iii asla icim rahat olmazdi sanirim kendi kendimi yer bitirirdim...
Allah (c.c.) dagina gore kar veriyor desene

Aslinda biliyorum huyunu esimin yanindaan acik sacik bayanlar gecer donupte bakmaz ...
Yoksa boyle en ufak bi yazida patlar miyim nukram...
Alisik degilim onda bu tarz konusmalar...
Super biai manyak bisi bu demesi cildirtti beni iste

Ayyyy ne guzel gunlerdi ya tekmelerinin videosu bike var bende nukram karnimi sekilden sekile sokuyor cok hos
Masaallah Ahmet Asim a

Haklisin ablam kendimi uzmem bebegimide etkiliyor hem...
Birde bana sabah telefonumu mu karistirmaya basladin demez mi...
Bende iyi yapmisim dedim kim bilir simdiye kadar neler neler kacirmisimdir dedim ....
Numarasini falanda telden engelledim konusmak istemiyorum...
Daha birgun birlikte calistigi kiz hakkinda bunlari soyleyen biri ileride neler neler der....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…