az kalmış canım ben bayadır görmemiştim senin kuzuda dönmüştür belki göbek deliğimin üst tarafında hala baskı var hep kafası galiba diyodum meğer dönmüşte poposunu dayıyormuş ve bu durum haftasonundan beri var demek o zaman dönmüş. kuzu Ahmet Asımın son gittiğinde kilosu boyu nasıldı geçmiş mesajlara bakayım dedim ama seninkileri görüntüleyemedimYusramm gözün aydın canım maaşallah sizebenimde 2 haftam var daha randevuya çok merak ediyorum bıdığı...
evet canım bu aylarda ümitliyim.rahim filminden sonra hamile kalanlar da var.sağol canım bakalım alabilicez mi
oldu ne bencillik ne güzel insan kullanıyorlar taktik almak lazım, çok iyi yapmışsın canım tavrını belli etmekle
bende öyle düşünüyorum canım oğlum merdivenlerden çıkmaya çalışır düşer diye korkuyorum, gerekirse ikinciye ayrı yatak yaparız üst tarafı yatılı misafirde kuzenleri kullanır) bende ranzalı büyüdüm ama ben daha büyüktüm tabi seviyordum
he he kaya iyiymiş
olur canım yap sen hem daha kesin değil bir kaç günlük ateşinden sonra belli olur
en güzeli canım filmi çekindinya kafan daha rahat olacak şimdi
inşaallah canım.Rabbim isteyen herkese nasib etsin ♥♥♥ :)Ins. Sen fazla beklemezsin hifanurum ♥♥♥
Rabb'im gonlune gore versin ins.
evet canım bu aylarda ümitliyim.rahim filminden sonra hamile kalanlar da var.sağol canım bakalım alabilicez mi
oldu ne bencillik ne güzel insan kullanıyorlar taktik almak lazım, çok iyi yapmışsın canım tavrını belli etmekle
bende öyle düşünüyorum canım oğlum merdivenlerden çıkmaya çalışır düşer diye korkuyorum, gerekirse ikinciye ayrı yatak yaparız üst tarafı yatılı misafirde kuzenleri kullanır) bende ranzalı büyüdüm ama ben daha büyüktüm tabi seviyordum
he he kaya iyiymiş
olur canım yap sen hem daha kesin değil bir kaç günlük ateşinden sonra belli olur
en güzeli canım filmi çekindinya kafan daha rahat olacak şimdi
inşaallah canım.Rabbim isteyen herkese nasib etsin ♥♥♥ :)Ins. Sen fazla beklemezsin hifanurum ♥♥♥
Rabb'im gonlune gore versin ins.
Canım Ahmet Asım bir sağa bir sola deviriyor kendini tam ortaya geldiği zamanda göbeğim dışarı çıkıyor resmen acaba benimkide mi poposunu dayıyor çünkü boyuna doğru çıkıntı yapıyor kafa olsa top gibi çıkar sanki neyse az kaldı göreceğim bakalım nasılmış paşaaz kalmış canım ben bayadır görmemiştim senin kuzuda dönmüştür belki göbek deliğimin üst tarafında hala baskı var hep kafası galiba diyodum meğer dönmüşte poposunu dayıyormuş ve bu durum haftasonundan beri var demek o zaman dönmüş. kuzu Ahmet Asımın son gittiğinde kilosu boyu nasıldı geçmiş mesajlara bakayım dedim ama seninkileri görüntüleyemedim
öyle oldu malesef canim biz alışmaya başladık birazcik sen de alisirsin ins.kızlar ne olmuş siteyeuff ya çok karışık gıcık olmuş..
hayırlı evlat olsun canım.kızlar dr dan geliyorum benim imtihanim da dr lardan onu anladim yine de cok sukur.yine şu sevmediğim karı vardi.
bel agrimi sordum kadin bu aylarda boyle agri olmaz bi cerraha görün dedi.
kadin hasbel kader dr olmus.gonul hanim off o yine yoktu.
neyse cinsiyetimiz de kesinleşti bi tane daha pipili geliyr cok sukur sağlığı yerinde.
gelelim kv ye simdi de o aradi dr dan geldim dedim. ultrason a girdin mi diyo girdim tabi dedim e cinsiyeti belli oldumu sordu erkek dedim yaa kesin mi sen de gordun mu diyo ben gordum de erkek oldugunu dr anliyr dedim kendisi oğlancidir da cok fena erkek torunu da bi tane diğerleri hep kiz.kadin erkek olduğuna inanamiyr.sirf bu yüzden kiz istiyrdum ama oglum da basimin tacidir tabiki.
kv bana geliyormuş evi toplayim ve yemek yapayım off evde de hic sebze yok yarin kayseriye gidiyruz kısmetse o yüzden aldirmamistim.ben kaçtım canlar.
ah canim hemen oyle kotu düşünme inş sandığın gibi değildir. ve eşine söyle ki bilsin sana açıklama yapsin ona göre dikkatli olsun.Bacilarim sinirden agliyorum artik ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum ???
Esim oglumuza ozel saglik sigortasi yaptirdi...
Sigortadan maillestigi bir bayan...
Sigorta kartini ister adresine gonderecegini ister ise wlden tealim edecegini yazmis....
Tabi baska yazismalarida var ama cevaplari gayet mulayim...
Ve gonderilenler kutusunda duruyor....
Fakat o elden de verebilirim yazdigina esim cevap yazmis ama gonderilenlerden de silinenler kutusundan da silmis. ???
Sok oldum resmen ins. Kendi kuruntumdur ...
Ayrica kisa bir donem icin is degistirddi...
Otelde calisiyor...
Oradaki calisanlarin biri icin manyak birsey bu...
Millete bagiriyo emir veriyor super birsey bu diye birine yazdigini okuudum.. .ki bu dedigi kiside bayan... .
Yazismalarinin resmini cektim delil olarak sunmak icin kendisine...
Normalde telefonunu kurcalamam ama is degisikligi sebebiyle bir bakayim dedim...
Bakmaz olayydim
Bacim uyumuyorum zaten...ah canim hemen oyle kotu düşünme inş sandığın gibi değildir. ve eşine söyle ki bilsin sana açıklama yapsin ona göre dikkatli olsun.
Bu tur davranislar daha oncedemi gordun? Yoksa ilk msjlasmada senmi kuruntu yapiyon hakkettenBacilarim sinirden agliyorum artik ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum ???
Sigorta kartini ister adresine gonderecegini ister ise wlden tealim edecegini yazmis....
Fakat o elden de verebilirim yazdigina esim cevap yazmis ama gonderilenlerden de silinenler kutusundan da silmis. ???
Otelde calisiyor...
Millete bagiriyo emir veriyor super birsey bu diye birine yazdigini okuudum.. .ki bu dedigi kiside bayan... .
Normalde telefonunu kurcalamam ama is degisikligi sebebiyle bir bakayim dedim...
Bakmaz olayydim
Azerim canım inşaallah sen yanılısıyosundur kuzum eşinin mantıklı bir açıklaması vardır...benim esim kuaför malzemelerinin toptan parekende satışını yapıyor inan telefon rehberi bayan ismi ile dolu birkaç erkek ismi var onlarda toptancı çalıştıkları Allah a emanet kuzum ama ne yapabilirim Rabbim kendi içlerine versin merhameti korkuyu şeytana uydurmasın kulağımla bile şahit oluyorum konuşmalarına o kadar belden aşağı kadın var ki erkekler desen keza öyle bazen eşler görmüyor aslında yani art niyetle hareket etmiyorlar ama biz onların görmediğini görüyoruz o yuzden en iyisi eşine güzelce sor açıklama yapsın lakayıt insanlar yüzünden huzurunuz kaçmasın...Bacilarim sinirden agliyorum artik ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum ???
Otelde calisiyor...
Bakmaz olayydim
İyi kuxum konuşmam iyi olmuş eşinde daha dikkatli olur artık..Esimi uyarmam gerekir ara ara o an bozulur bana ama sonradan dışarısı çok kötü haram günah işimiz çok zor sen evdesin gözün görmüyor rahatsın beni arada uyar kendime çeki düzen vereyim der dediğim gibi kuzum Rabbim bizlerde dahil şeytana nefsimize uydurmasın...artık rahatla olur mu...Esimle konustum...
Yanlus birssy nasil dusunursun...sen beni hala taniyamadin mi dedi hatta kizdida..
Mail icin ise valla hatirlamiyorum drdi...
Giderken optu falan amaa ben opmedim..
Is icin bile olsa o tarz yazmasi dan rahatsiz oldugumu anlasin diye...
sağol canım teşekkürlercanım çok geçmiş olsun
maşaallah canım kuzuna
ah kuzum ben 4 senedir uykuya hasretim
canım bebek çok emince kakası yeşil olur sende bu ara çok emzirdin malum uyuyup kaldı emizremedim diye, ben oğluşu ne zaman çok emzirsem yeşil olurdu kakası hem de zor yapardı, doktorumuzda öyle söylemişti
iğne hakkında bilgim yok canım sitede bununla ilgili konu vardır oraya sorsan daha iyi bilgi alırsın
maşaallah kuzuna, hastane farklı olunca ölçümde farklı oluyor tabi bencede o kadar almamıştır birden, 40 ı göreceksin bu gidişle nesdoşumsancının yüksekliğide az değil an yüksek 100 oluyor zaten sen bunlara dayanıyorsan normal doğurursun bence
ay canım ağlama ya boş ver sen eşini hiç bir şey olmaz yüzmek faydalı bile
canım az az sık sık protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen
canım sen bekle bence şöyle bir iki ay deneyin sonra bakın aşılamaya
canım çok geçmiş olsun, doktora git bence
ah canım inşaallah iyileşir iğne daha etkili oluyor
11. gün görünüyor
öyle canım bende çok istedim normali hala istiyorum ama nasip sağlıkla doğdular ya tabi benim bunu kabullenmem iki sene mi aldı:)Eflal. O karisanlar yok mj bogazlarini sikasim geliyr. Hamilelik hormonlari, sicak bir yandan da babanla olanlar gerdi seni. Keske biryerlere gidebilsen azda olsa.
Benimde nst de 100 olan sanciyi hissetmemistim.bile. ah ahhhh cati musait olacakti ki doguracaktim. Neyse buna sukur.
Bebeginin takimini begendim ama o yandaki merdiven gibi cekmecelere dikkat et derim..iki oglanla zor olur sana
Nesdem.cnm. sen akil sagligin icin sezeryan ol kuzum..zorlama kendini.
Missy cnm sanada cok guldum. Iyi yapiyrsun millete karsi ayyy ne yapacagik vs diye)
Nukra kuzumm o komsuna o.zamanda sinir olmustum.simdide.
Hifanur tatlim. Bence dogurganlok genetik tatlim. istisnalar olur tabi. Benim hem anne hem baba tarafindaki kadinlar istedigi ay gebe kaliyr. Gecmiste boyle. Bende onlara benzemisim. Ama tek igne ilac kullanan ben oldum. Onlarda da dusuk var ama tabi eski zaman kimse arratirmamis. Allahtan deyip gecmisler.
sağol canım inşaallah sende kuzuna alırsınAblam ileride dusundugum bir takim bu...
Cok hos turkuaz hastasiyimdir bende
Muhtesem olur ♥♥♥
maşaallah canım kilon gayet iyi fıstıksınCutem nasılsın eşin nasıl oldu canım bu arada Paşanla aran nasıl ; )
Cutem artık yere eğilemiyorum kasıklarımda ağırlık oluyor iki gündür karnımın alt tarafında içi yırtılmış gibi sızlanma oluyor öksürdüm ondan mı defim ama yok sürekli var dün gece yaramaz oğlum karnımın tam alt tarafında bayağı hıçkırdı Cute teyzemiz yorumlarını bekliyoruz hee bu arada ayaklarım şişti kilomuz 62 63 arası ilk başta 53 ile başladık nasılız
maşaallah canım kuzuna çok iyi gelişimiKizlar 32+1 de 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik. Sukurler olsun oglum iyi boyumuz 45 cm kilomuz 2030 gr masllah pasama darisi tum canlara. Bu arada oglum donmus doguum pozisyonunda dedi. Benim oglum neden hikcirmiyor acaba :s
ayy ne güzel olmuş iyi ki uyumuşsunuz, eşinin iyi olmasına da sevindim canım, sana çok zor olur şimdi hem bebek hem hasta bakmak aynı anda zorNukra cnm.
Unutmusum yaznayi kuzum kucagimda uyuyorda
Iyiyiz cok sukur. Gaz bitti hayatimiz basladi. Yarin aşı var.
Esime de deposilin (penadur) yapmislar. Sukur atesi indi gozu acildi. Ama cokkkkkkk nazli.
Tam yatacagim zamanda kvler geldi. Biz oglumla gidip uyuduk. Onlarda uyanalim diye beklemis bizde uyumusuzmecbur gitmisler. He he... hic gormedim.bugun )
sağol canım, düşünücem belki daha iyi bir model buluruzcanım bence çok güzel oda harika her renk güzel olur. ve cuteye katılıyorum o çekmeceler merdiven gibi çıkar senin yakışıklılar
ayrıca kimseyi takma kafana görüşme zaten millet başkasına akıl vermeye bayılıyor üstlerine vazife gibi
canım o popo emin ol bariz çıkıntı olur karnındaCanım Ahmet Asım bir sağa bir sola deviriyor kendini tam ortaya geldiği zamanda göbeğim dışarı çıkıyor resmen acaba benimkide mi poposunu dayıyor çünkü boyuna doğru çıkıntı yapıyor kafa olsa top gibi çıkar sanki neyse az kaldı göreceğim bakalım nasılmış paşa
Canım en son 1.778 gram kilomuz 41 cm de boyumuzdu
Bacilarim sinirden agliyorum artik ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum ???
Otelde calisiyor...
Bakmaz olayydim
canım sen tedbiri elden bırakma eşine gözüm üstünde imajı ver ama kendinide sakın yiyip bitirmeEsimle konustum...
Yanlus birssy nasil dusunursun...sen beni hala taniyamadin mi dedi hatta kizdida..
Mail icin ise valla hatirlamiyorum drdi...
Giderken optu falan amaa ben opmedim..
Is icin bile olsa o tarz yazmasi dan rahatsiz oldugumu anlasin diye...
Hayırlı Cumalar güzeller..
Kızlar gece saat 10dan 2ye kadar sancı çektim belim koptu karnımın altı resmen yara gibi yırtıldı bacaklarım fenaydı (Nesdemim hakkını helal et kuzum) az kaldı artık doğum hastahanesine gidecektim Nesdemde aynı hafta ve gününde bu sancıyı çekmiş içimi rahatlattı dayanabildim ve geçti şuan yorgunluğu kaldı yani olursa böyle bir şey korkmayın sık sık sancı girmediği ve çoğalmadığı sürece.Cutem senin notlar iyi oluyordu ne diye yenilendi şu site notları bulamıyorumbide Asım hiç durmadı resmen canımı yakacak şekilde hiç olmadığı kadar hareket etti yahu bu küçük erkeğin yeri daralmadı mı böyle kırk takla atıyor
Ayyyyy bacim masaallah sana ya ne kadar sabirlisin ♥Azerim canım inşaallah sen yanılısıyosundur kuzum eşinin mantıklı bir açıklaması vardır...benim esim kuaför malzemelerinin toptan parekende satışını yapıyor inan telefon rehberi bayan ismi ile dolu birkaç erkek ismi var onlarda toptancı çalıştıkları Allah a emanet kuzum ama ne yapabilirim Rabbim kendi içlerine versin merhameti korkuyu şeytana uydurmasın kulağımla bile şahit oluyorum konuşmalarına o kadar belden aşağı kadın var ki erkekler desen keza öyle bazen eşler görmüyor aslında yani art niyetle hareket etmiyorlar ama biz onların görmediğini görüyoruz o yuzden en iyisi eşine güzelce sor açıklama yapsın lakayıt insanlar yüzünden huzurunuz kaçmasın...
Aslinda biliyorum huyunu esimin yanindaan acik sacik bayanlar gecer donupte bakmaz ...İyi kuxum konuşmam iyi olmuş eşinde daha dikkatli olur artık..Esimi uyarmam gerekir ara ara o an bozulur bana ama sonradan dışarısı çok kötü haram günah işimiz çok zor sen evdesin gözün görmüyor rahatsın beni arada uyar kendime çeki düzen vereyim der dediğim gibi kuzum Rabbim bizlerde dahil şeytana nefsimize uydurmasın...artık rahatla olur mu...
Ayyyy ne guzel gunlerdi ya tekmelerinin videosu bike var bende nukram karnimi sekilden sekile sokuyor cok hosHayırlı Cumalar güzeller..
Kızlar gece saat 10dan 2ye kadar sancı çektim belim koptu karnımın altı resmen yara gibi yırtıldı bacaklarım fenaydı (Nesdemim hakkını helal et kuzum) az kaldı artık doğum hastahanesine gidecektim Nesdemde aynı hafta ve gününde bu sancıyı çekmiş içimi rahatlattı dayanabildim ve geçti şuan yorgunluğu kaldı yani olursa böyle bir şey korkmayın sık sık sancı girmediği ve çoğalmadığı sürece.Cutem senin notlar iyi oluyordu ne diye yenilendi şu site notları bulamıyorumbide Asım hiç durmadı resmen canımı yakacak şekilde hiç olmadığı kadar hareket etti yahu bu küçük erkeğin yeri daralmadı mı böyle kırk takla atıyor
Haklisin ablam kendimi uzmem bebegimide etkiliyor hem...öyle canım bende çok istedim normali hala istiyorum ama nasip sağlıkla doğdular ya tabi benim bunu kabullenmem iki sene mi aldı
ah cutem gidebilsek eşime kaç kere söyledim parayı bahane ediyor ki istese çok sıkışıkta olsa bulur buluşturur, birde mantığa bak gittiğimiz yere kafamızı götürmüyormuymuşuzdaha ne dersin böylesine
kendimi soyutladım iyice bahçeye kv gilin yanına bile inmiyorum çünkü kimseye tahammülüm yok kalp kırmak istemiyorum
canım bana kalsa ben sadece alt kısmı yatak yanlar üst dolap şeklinde yaptıracaktım eşim ısrar ediyor ranzaya, bende hiç güvenemiyorum hem de benim kurtluyaçok korkuyorum araştırıyorum bakalım istediğim tarzda var da onlar pahalı azcık
sağol canım inşaallah sende kuzuna alırsın
maşaallah canım kilon gayet iyi fıstıksın
maşaallah canım kuzuna çok iyi gelişimi
ayy ne güzel olmuş iyi ki uyumuşsunuz, eşinin iyi olmasına da sevindim canım, sana çok zor olur şimdi hem bebek hem hasta bakmak aynı anda zor
sağol canım, düşünücem belki daha iyi bir model buluruz
aynen canım hayır ben kimsenin çevremde bebeğine akıl vermem sorulmadan sinir oluyorum
canım o popo emin ol bariz çıkıntı olur karnında
canım sen tedbiri elden bırakma eşine gözüm üstünde imajı ver ama kendinide sakın yiyip bitirme
ay canım korktum okurken şükür iyiymişsin sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?