Kizlar 32+1 de 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik. Sukurler olsun oglum iyi boyumuz 45 cm kilomuz 2030 gr masllah pasama darisi tum canlara. Bu arada oglum donmus doguum pozisyonunda dedi. Benim oglum neden hikcirmiyor acaba :s
sağolun canlarım allah razı olsun rabbim hepinizin gönlüne göre versin ins.
nesdem canim kv işte kendinin hic kizi yok bi tane kizim olaydı der ama yine de erkekten vazgecmez.yani çok bariz anlarsın disardan baktığında kızlar gelir onları bi kere öper ama erkek torununu her buldugu firsatta.ama kp öyle degil hepsini de adaletli sever.ben de kv ye ins ikinciye rabbim kiz evlat nasip eder kız gibisi var mi dedim.
şurası da var ki erkek cocuklari gerçekten cok zor. eşim erkekleri ben kızlari okutuyrum ama erkekleri bi görün fitraten hareketli falan karşı gelmeler yani cok zor baş ediyr. kızlar yanlarında cok sakin kaliyo.
Hayırlı Cumalar güzeller..
Kızlar gece saat 10dan 2ye kadar sancı çektim belim koptu karnımın altı resmen yara gibi yırtıldı bacaklarım fenaydı (Nesdemim hakkını helal et kuzum) az kaldı artık doğum hastahanesine gidecektim Nesdemde aynı hafta ve gününde bu sancıyı çekmiş içimi rahatlattı dayanabildim ve geçti şuan yorgunluğu kaldı yani olursa böyle bir şey korkmayın sık sık sancı girmediği ve çoğalmadığı sürece.Cutem senin notlar iyi oluyordu ne diye yenilendi şu site notları bulamıyorumbide Asım hiç durmadı resmen canımı yakacak şekilde hiç olmadığı kadar hareket etti yahu bu küçük erkeğin yeri daralmadı mı böyle kırk takla atıyor
Cokkkk yoruldum canlar. Dun esim penadur olmustu ya. Aksama avuc icleri ve ayaklarinin alti ustu kizardi sisti. Uzerine basamiyr. Sabah dr.a goturdum. Penadur alerji yapmis ki yoktu eskiden. Bide onun icin igne oldu. Yarinda olacak. Evde simdi. Oglana asi yaptirdim..
Annem de gelemiyr fitigi tuttu iki buklum. Kizkardesim hem faranjit hem orta kulak iltihabi..abim ishal kusma. Kv yi de ben istemiyrm.
Kos kos yoruldum ;((
AZERI senin icin dr.a yesil kakayi sordum. Normal korkma. Tamamen anne sutunden yani senin beslenmenden kaynakli dedi.
Optum hepinizi.
ah cutem allah yardımcın olsun zor günler geldi yine hersey de ust uste gelmis bi an önce atlatırsıniz ins.Cokkkk yoruldum canlar. Dun esim penadur olmustu ya. Aksama avuc icleri ve ayaklarinin alti ustu kizardi sisti. Uzerine basamiyr. Sabah dr.a goturdum. Penadur alerji yapmis ki yoktu eskiden. Bide onun icin igne oldu. Yarinda olacak. Evde simdi. Oglana asi yaptirdim..
Annem de gelemiyr fitigi tuttu iki buklum. Kizkardesim hem faranjit hem orta kulak iltihabi..abim ishal kusma. Kv yi de ben istemiyrm.
Kos kos yoruldum ;((
AZERI senin icin dr.a yesil kakayi sordum. Normal korkma. Tamamen anne sutunden yani senin beslenmenden kaynakli dedi.
Optum hepinizi.
malesef canim insanımızın cogunda var biri de kv allah da onun kalbine göre vermis.peygamber Efendimiz de hayirli evlat kiz evladidir buyuruyor. kızlar duygusal ve hassas oluyr.rabbim basta herkese sağlıklı azalari düzgün akli yerinde evlatlar versin ayirim yapanlari hic anlamiyrum tamam gonul bu birini illaki istiyor ama olunca da ayri gayri olmaz tabi.ay ne kadar aptalım altına yorum yapmadan cevapla dedim((
bunda düzenle kısmı da yok ne kadar salakça oldu bu site yaaa...
neyse yusra canım, kuzucuğuna koccaman maaşallah. bu hıçkırık olayını çokk merak ediyorum ben de. nasıl bir duygu acaba inşallah hıçkırığını da hissederiz
duha, ne kadar ayıp kv nin yaptığı, insanın gözünün önünde ayrım yapılması çok yıpratır insanı. iyiki kız evladı olmamış o zaman o kız yanardı vallaha.
nukra, okuyunca korktum birden canım şükür iyisin. cute notlarına yazmıştı ama insan yaşarken aklına getireblir mi o notları bilmiyorum.
sen daha çok hissediyorsun bu ağrıları sanırım, ağrı eşiğin düşük olabilir. gözüm korktu azcık
cuteheart, canım benim çok geçmiş olsun, sana da güç kuvvet versin Allah.
her şey mi üst üste gelir arkadaşdualarım seninle..
Ayy ne sanslisin kiiizz cesit çeşit sac ürünüAzerim canım inşaallah sen yanılısıyosundur kuzum eşinin mantıklı bir açıklaması vardır...benim esim kuaför malzemelerinin toptan parekende satışını yapıyor inan telefon rehberi bayan ismi ile dolu birkaç erkek ismi var onlarda toptancı çalıştıkları Allah a emanet kuzum ama ne yapabilirim Rabbim kendi içlerine versin merhameti korkuyu şeytana uydurmasın kulağımla bile şahit oluyorum konuşmalarına o kadar belden aşağı kadın var ki erkekler desen keza öyle bazen eşler görmüyor aslında yani art niyetle hareket etmiyorlar ama biz onların görmediğini görüyoruz o yuzden en iyisi eşine güzelce sor açıklama yapsın lakayıt insanlar yüzünden huzurunuz kaçmasın...
amin canım.malesef canim insanımızın cogunda var biri de kv allah da onun kalbine göre vermis.peygamber Efendimiz de hayirli evlat kiz evladidir buyuruyor. kızlar duygusal ve hassas oluyr.rabbim basta herkese sağlıklı azalari düzgün akli yerinde evlatlar versin ayirim yapanlari hic anlamiyrum tamam gonul bu birini illaki istiyor ama olunca da ayri gayri olmaz tabi.
hayırlı yolculuklar canım.kızlar kısmetse bugün kayseriye gidiyruz. kardeşimin yani ikizimin nişanı var.pazartesi de izin aldim bi jac gun yokum.allaha emanet olun inş.
bir de GA(LMP): 20w6dkızlar ben de dedim ya kontrole gittim diye. aklıma birkaç şey takıldı.
bu ayrntılı ultrason dedkleri bebeğin iç organlarını falan ayrıntılı olarak incelemesi demek değil mi?
benim doktorum ayrıntılı ultrasona alalım falan demedi ama kalbinin odacıklarına damarlara baktı.
kafatasını ölçtü tekrar ama beni tatmin edici konuşmalar yapmadı. yani ayrıntılı ayrıntılı anlatmadı bana.
omurgasını, kalbini görüntüledi. o kadar. bu yeterli mi sizce?
Sorma kiiz bendede var o agrilar bu ara nasil desem alt kemiklerim agriyor legen kemigimi diyolar tam bilmiyom belim zaten fitikli gibi yavas yavas hareket ediyorum ama tum bunlar normal heraldeHayırlı Cumalar güzeller..
Kızlar gece saat 10dan 2ye kadar sancı çektim belim koptu karnımın altı resmen yara gibi yırtıldı bacaklarım fenaydı (Nesdemim hakkını helal et kuzum) az kaldı artık doğum hastahanesine gidecektim Nesdemde aynı hafta ve gününde bu sancıyı çekmiş içimi rahatlattı dayanabildim ve geçti şuan yorgunluğu kaldı yani olursa böyle bir şey korkmayın sık sık sancı girmediği ve çoğalmadığı sürece.Cutem senin notlar iyi oluyordu ne diye yenilendi şu site notları bulamıyorumbide Asım hiç durmadı resmen canımı yakacak şekilde hiç olmadığı kadar hareket etti yahu bu küçük erkeğin yeri daralmadı mı böyle kırk takla atıyor
Bende hic bise dememisti arastirma hastanesinde yaptirdim kalbini falan bende gordum gerisini anlamadiydim kadinda bise demedi sadece hic bi sorun yok dediydi okadarkızlar ben de dedim ya kontrole gittim diye. aklıma birkaç şey takıldı.
bu ayrntılı ultrason dedkleri bebeğin iç organlarını falan ayrıntılı olarak incelemesi demek değil mi?
benim doktorum ayrıntılı ultrasona alalı
m
falan demedi ama kalbinin odacıklarına damarlara baktı.
kafatasını ölçtü tekrar ama beni tatmin edici konuşmalar yapmadı. yani ayrıntılı ayrıntılı anlatmadı bana.
Ayrintili usg de ic organlar, amniyotik sivi, plesenta,plesantanin konumu vs bakiliyr cnm. Kalp icin ayrica baska usg yapiliyr dr.un istegine gore. Yani senin dr kal0.usg si yapmis cnm. Detayli usg degil bence.kızlar ben de dedim ya kontrole gittim diye. aklıma birkaç şey takıldı.
benim doktorum ayrıntılı ultrasona alalım falan demedi ama kalbinin odacıklarına damarlara baktı.
Henuz yumurta yok.cnmm10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4
16. Gun 36.2 kizlar son durum
bana da her şey yolunda dedi.Sorma kiiz bendede var o agrilar bu ara nasil desem alt kemiklerim agriyor legen kemigimi diyolar tam bilmiyom belim zaten fitikli gibi yavas yavas hareket ediyorum ama tum bunlar normal heralde
Benim korkum ilkinde acil ameliyata girdim ya bende sans yok bu seferde ameliyata hazirlanirken normal doguma donusmesin
Bende hic bise dememisti arastirma hastanesinde yaptirdim kalbini falan bende gordum gerisini anlamadiydim kadinda bise demedi sadece hic bi sorun yok dediydi okadar
Ayrintili usg de ic organlar, amniyotik sivi, plesenta,plesantanin konumu vs bakiliyr cnm. Kalp icin ayrica baska usg yapiliyr dr.un istegine gore. Yani senin dr kal0.usg si yapmis cnm. Detayli usg degil bence.
Henuz yumurta yok.cnmm
Gun asiriya d3vam
Canim iki cinsiyet de zor.ben endustri meslekte calisiyorum ustelik zor bi bolgede.kiz meslek de ayni.biz evlatlarimiza sevgi ve sorumluluk vermedikce kiz erkek hep tehlike altinda.ama eminim bizler cok iyi anneler olucaz.sağolun canlarım allah razı olsun rabbim hepinizin gönlüne göre versin ins.
nesdem canim kv işte kendinin hic kizi yok bi tane kizim olaydı der ama yine de erkekten vazgecmez.yani çok bariz anlarsın disardan baktığında kızlar gelir onları bi kere öper ama erkek torununu her buldugu firsatta.ama kp öyle degil hepsini de adaletli sever.ben de kv ye ins ikinciye rabbim kiz evlat nasip eder kız gibisi var mi dedim.
şurası da var ki erkek cocuklari gerçekten cok zor. eşim erkekleri ben kızlari okutuyrum ama erkekleri bi görün fitraten hareketli falan karşı gelmeler yani cok zor baş ediyr. kızlar yanlarında cok sakin kaliyo.
canim eyleme gecilmis bi durum yok bence.tipik erkeksi konusmalar olmus.ben hic kurcalamamayi tercih ederim bilirim ki bir sey varsa allah onu gozume sokar.kuskunun sonu yok cunku.sen sakin ol.takip et ama kuskunu abartma.esinin eyleme gececegini sanmam.Bacilarim sinirden agliyorum artik ben mi gereksiz kuruntu yapiyorum ???
Esim oglumuza ozel saglik sigortasi yaptirdi...
Sigortadan maillestigi bir bayan...
Sigorta kartini ister adresine gonderecegini ister ise wlden tealim edecegini yazmis....
Tabi baska yazismalarida var ama cevaplari gayet mulayim...
Ve gonderilenler kutusunda duruyor....
Fakat o elden de verebilirim yazdigina esim cevap yazmis ama gonderilenlerden de silinenler kutusundan da silmis. ???
Sok oldum resmen ins. Kendi kuruntumdur ...
Ayrica kisa bir donem icin is degistirddi...
Otelde calisiyor...
Oradaki calisanlarin biri icin manyak birsey bu...
Millete bagiriyo emir veriyor super birsey bu diye birine yazdigini okuudum.. .ki bu dedigi kiside bayan... .
Yazismalarinin resmini cektim delil olarak sunmak icin kendisine...
Normalde telefonunu kurcalamam ama is degisikligi sebebiyle bir bakayim dedim...
Bakmaz olayydim
canim gectigine sevindimmm.Hayırlı Cumalar güzeller..
Hay allah cutem.gelince hepsi birden gelmis.olan sana oldu.esin iki gune toparlar ins.ama bebekten yana korkma senin sutun onu korurCokkkk yoruldum canlar. Dun esim penadur olmustu ya. Aksama avuc icleri ve ayaklarinin alti ustu kizardi sisti. Uzerine basamiyr. Sabah dr.a goturdum. Penadur alerji yapmis ki yoktu eskiden. Bide onun icin igne oldu. Yarinda olacak. Evde simdi. Oglana asi yaptirdim..
Kos kos yoruldum ;((
Optum hepinizi.
ay ne kadar aptalım altına yorum yapmadan cevapla dedim((
bunda düzenle kısmı da yok ne kadar salakça oldu bu site yaaa...
neyse yusra canım, kuzucuğuna koccaman maaşallah. bu hıçkırık olayını çokk merak ediyorum ben de. nasıl bir duygu acaba inşallah hıçkırığını da hissederiz
duha, ne kadar ayıp kv nin yaptığı, insanın gözünün önünde ayrım yapılması çok yıpratır insanı. iyiki kız evladı olmamış o zaman o kız yanardı vallaha.
nukra, okuyunca korktum birden canım şükür iyisin. cute notlarına yazmıştı ama insan yaşarken aklına getireblir mi o notları bilmiyorum.
sen daha çok hissediyorsun bu ağrıları sanırım, ağrı eşiğin düşük olabilir. gözüm korktu azcık
cuteheart, canım benim çok geçmiş olsun, sana da güç kuvvet versin Allah.
her şey mi üst üste gelir arkadaşdualarım seninle..
Saolun kizlar. Dedim zaten "size indirim kuponu mu verdiler. Hepiniz birden patladiniz".. var birseyler uzerimizde ama Allah yardimcimiz olsun. Bi babamla ben ayaktayiz kiii ikimizde alerjiyiz suan ama ilacla ayaktayiz sukur. Vallahi ne yapacagimi sasirdim. Daha kendimi yeni toplamistim etrafim yikildi.ah cutem allah yardımcın olsun zor günler geldi yine hersey de ust uste gelmis bi an önce atlatırsıniz ins.
Allah tamamina erdirsin cnm. Hayirli olsun.kızlar kısmetse bugün kayseriye gidiyruz. kardeşimin yani ikizimin nişanı var.pazartesi de izin aldim bi jac gun yokum.allaha emanet olun inş.
lmp 20 hafta 6 gunluk.demek. adete gore.bir de GA(LMP): 20w6d
GA(AUA): 21w1d
üstteki mi adetime göre kaç haftalık olduğu yoksa alttaki mi?
adetime göre olmayan da ölçüme göre kaç haftalık olduğu değil mi?
Daha olur korkma.yoksa hıc olmayacakmı ya
Saol cnm.Canim iki cinsiyet de zor.ben endustri meslekte calisiyorum ustelik zor bi bolgede.kiz meslek de ayni.biz evlatlarimiza sevgi ve sorumluluk vermedikce kiz erkek hep tehlike altinda.ama eminim bizler cok iyi anneler olucaz.
canim eyleme gecilmis bi durum yok bence.tipik erkeksi konusmalar olmus.ben hic kurcalamamayi tercih ederim bilirim ki bir sey varsa allah onu gozume sokar.kuskunun sonu yok cunku.sen sakin ol.takip et ama kuskunu abartma.esinin eyleme gececegini sanmam.
canim gectigine sevindimmm.
Hay allah cutem.gelince hepsi birden gelmis.olan sana oldu.esin iki gune toparlar ins.ama bebekten yana korkma senin sutun onu korur
hmmm.. peki ayrıntılı usg yi yapması gerekmiyor muydu bu haftalarda? her doktor yapmıyor mu bunu? fotolar bunlar. ilk sayfada da bilgiler yazıyor. bu kadar.Ayrintili usg de ic organlar, amniyotik sivi, plesenta,plesantanin konumu vs bakiliyr cnm. Kalp icin ayrica baska usg yapiliyr dr.un istegine gore. Yani senin dr kal0.usg si yapmis cnm. Detayli usg degil bence.
Henuz yumurta yok.cnmm
Gun asiriya d3vam
Yok cnm. Bunlar degil. Belki de dr kendisi usg de herseyini gordugu icin detayliyi istemeden direk kalbe baktirdi. Ben musait olunca eklerim benimkini..zaten sorun olsa dr boyle riskalmazdi. Icini ferah tut derim.hmmm.. peki ayrıntılı usg yi yapması gerekmiyor muydu bu haftalarda? her doktor yapmıyor mu bunu? fotolar bunlar. ilk sayfada da bilgiler yazıyor. bu kadar.
Eki Görüntüle 1218512 Eki Görüntüle 1218513 Eki Görüntüle 1218514
Tosuncugum benimmmm.masalah ruzgarimiza.Saolun kizlar. Dedim zaten "size indirim kuponu mu verdiler. Hepiniz birden patladiniz".. var birseyler uzerimizde ama Allah yardimcimiz olsun. Bi babamla ben ayaktayiz kiii ikimizde alerjiyiz suan ama ilacla ayaktayiz sukur. Vallahi ne yapacagimi sasirdim. Daha kendimi yeni toplamistim etrafim yikildi.
Allah tamamina erdirsin cnm. Hayirli olsun.
lmp 20 hafta 6 gunluk.demek. adete gore.
21 hafta 1 gunluk.demek aua. Yani usg olcumune gore.
Daha olur korkma.
Saol cnm.
Cok sukur oglum iyi. Dr bulasirsa da bulasir. Yapacak bisi yok dedi. Biz dikkat ediyrz. Simdi kucagimda uyuyr ben de size yaziyrm.
Cokkkkk sukur masallah suphanallah gelisimi cok ondeymis. Bi buyume grafigi var. Yakinda tum doguranlar ogrenirona gore gelisim yuzdesi %97. Yani daha ustu yok. Tabi bu turkiyedeki erkek bebeklere gore. Misal.%75 olsa turkiyedeki bebeklerin 75 i ile ayni ama.25 den kucuk demekti. Simdi bizimki 1 numaraymis hemsire oyle.dedi anne sutu ve sevginin gucu diyrm cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?