Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cokkkk yoruldum canlar. Dun esim penadur olmustu ya. Aksama avuc icleri ve ayaklarinin alti ustu kizardi sisti. Uzerine basamiyr. Sabah dr.a goturdum. Penadur alerji yapmis ki yoktu eskiden. Bide onun icin igne oldu. Yarinda olacak. Evde simdi. Oglana asi yaptirdim..
Annem de gelemiyr fitigi tuttu iki buklum. Kizkardesim hem faranjit hem orta kulak iltihabi..abim ishal kusma. Kv yi de ben istemiyrm.
Kos kos yoruldum ;((

AZERI senin icin dr.a yesil kakayi sordum. Normal korkma. Tamamen anne sutunden yani senin beslenmenden kaynakli dedi.

Optum hepinizi.

Kizlar 32+1 de 32.hafta calisabilir raporumuzu aldik. Sukurler olsun oglum iyi boyumuz 45 cm kilomuz 2030 gr masllah pasama darisi tum canlara. Bu arada oglum donmus doguum pozisyonunda dedi. Benim oglum neden hikcirmiyor acaba :s

ay ne kadar aptalım altına yorum yapmadan cevapla dedim((
bunda düzenle kısmı da yok ne kadar salakça oldu bu site yaaa...

neyse yusra canım, kuzucuğuna koccaman maaşallah. bu hıçkırık olayını çokk merak ediyorum ben de. nasıl bir duygu acaba inşallah hıçkırığını da hissederiz
duha, ne kadar ayıp kv nin yaptığı, insanın gözünün önünde ayrım yapılması çok yıpratır insanı. iyiki kız evladı olmamış o zaman o kız yanardı vallaha.
nukra, okuyunca korktum birden canım şükür iyisin. cute notlarına yazmıştı ama insan yaşarken aklına getireblir mi o notları bilmiyorum.
sen daha çok hissediyorsun bu ağrıları sanırım, ağrı eşiğin düşük olabilir. gözüm korktu azcık
cuteheart, canım benim çok geçmiş olsun, sana da güç kuvvet versin Allah.
her şey mi üst üste gelir arkadaş dualarım seninle..

ah cutem allah yardımcın olsun zor günler geldi yine hersey de ust uste gelmis bi an önce atlatırsıniz ins.

malesef canim insanımızın cogunda var biri de kv allah da onun kalbine göre vermis.peygamber Efendimiz de hayirli evlat kiz evladidir buyuruyor. kızlar duygusal ve hassas oluyr.rabbim basta herkese sağlıklı azalari düzgün akli yerinde evlatlar versin ayirim yapanlari hic anlamiyrum tamam gonul bu birini illaki istiyor ama olunca da ayri gayri olmaz tabi.

kızlar kısmetse bugün kayseriye gidiyruz. kardeşimin yani ikizimin nişanı var.pazartesi de izin aldim bi jac gun yokum.allaha emanet olun inş.

kızlar ben de dedim ya kontrole gittim diye. aklıma birkaç şey takıldı.
bu ayrntılı ultrason dedkleri bebeğin iç organlarını falan ayrıntılı olarak incelemesi demek değil mi?
benim doktorum ayrıntılı ultrasona alalım falan demedi ama kalbinin odacıklarına damarlara baktı.
kafatasını ölçtü tekrar ama beni tatmin edici konuşmalar yapmadı. yani ayrıntılı ayrıntılı anlatmadı bana.
omurgasını, kalbini görüntüledi. o kadar. bu yeterli mi sizce?

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4
16. Gun 36.2 kizlar son durum

Ayy ne sanslisin kiiizz cesit çeşit sac ürünü
Ben oraya takildim

amin canım.
kızlar kısmetse bugün kayseriye gidiyruz. kardeşimin yani ikizimin nişanı var.pazartesi de izin aldim bi jac gun yokum.allaha emanet olun inş.
hayırlı yolculuklar canım.
kardeşine ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın.

bir de GA(LMP): 20w6d
GA(AUA): 21w1d
üstteki mi adetime göre kaç haftalık olduğu yoksa alttaki mi?
adetime göre olmayan da ölçüme göre kaç haftalık olduğu değil mi?

Sorma kiiz bendede var o agrilar bu ara nasil desem alt kemiklerim agriyor legen kemigimi diyolar tam bilmiyom belim zaten fitikli gibi yavas yavas hareket ediyorum ama tum bunlar normal heralde
Benim korkum ilkinde acil ameliyata girdim ya bende sans yok bu seferde ameliyata hazirlanirken normal doguma donusmesin
Bende hic bise dememisti arastirma hastanesinde yaptirdim kalbini falan bende gordum gerisini anlamadiydim kadinda bise demedi sadece hic bi sorun yok dediydi okadar

Ayrintili usg de ic organlar, amniyotik sivi, plesenta,plesantanin konumu vs bakiliyr cnm. Kalp icin ayrica baska usg yapiliyr dr.un istegine gore. Yani senin dr kal0.usg si yapmis cnm. Detayli usg degil bence.

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4
16. Gun 36.2 kizlar son durum
Henuz yumurta yok.cnmm
Gun asiriya d3vam

bana da her şey yolunda dedi.
normalde her şeyi anlatan adam bu kez anlatmayınca yeterli gelmedi

yoksa hıc olmayacakmı ya

Canim iki cinsiyet de zor.ben endustri meslekte calisiyorum ustelik zor bi bolgede.kiz meslek de ayni.biz evlatlarimiza sevgi ve sorumluluk vermedikce kiz erkek hep tehlike altinda.ama eminim bizler cok iyi anneler olucaz.
canim eyleme gecilmis bi durum yok bence.tipik erkeksi konusmalar olmus.ben hic kurcalamamayi tercih ederim bilirim ki bir sey varsa allah onu gozume sokar.kuskunun sonu yok cunku.sen sakin ol.takip et ama kuskunu abartma.esinin eyleme gececegini sanmam.
canim gectigine sevindimmm.
Hay allah cutem.gelince hepsi birden gelmis.olan sana oldu.esin iki gune toparlar ins.ama bebekten yana korkma senin sutun onu korur

ah cutem allah yardımcın olsun zor günler geldi yine hersey de ust uste gelmis bi an önce atlatırsıniz ins.
Saolun kizlar. Dedim zaten "size indirim kuponu mu verdiler. Hepiniz birden patladiniz".. var birseyler uzerimizde ama Allah yardimcimiz olsun. Bi babamla ben ayaktayiz kiii ikimizde alerjiyiz suan ama ilacla ayaktayiz sukur. Vallahi ne yapacagimi sasirdim. Daha kendimi yeni toplamistim etrafim yikildi.

Allah tamamina erdirsin cnm. Hayirli olsun.

bir de GA(LMP): 20w6d
GA(AUA): 21w1d
üstteki mi adetime göre kaç haftalık olduğu yoksa alttaki mi?
adetime göre olmayan da ölçüme göre kaç haftalık olduğu değil mi?
lmp 20 hafta 6 gunluk.demek. adete gore.
21 hafta 1 gunluk.demek aua. Yani usg olcumune gore.

yoksa hıc olmayacakmı ya
Daha olur korkma.

Saol cnm.
Cok sukur oglum iyi. Dr bulasirsa da bulasir. Yapacak bisi yok dedi. Biz dikkat ediyrz. Simdi kucagimda uyuyr ben de size yaziyrm.
Cokkkkk sukur masallah suphanallah gelisimi cok ondeymis. Bi buyume grafigi var. Yakinda tum doguranlar ogrenir ona gore gelisim yuzdesi %97. Yani daha ustu yok. Tabi bu turkiyedeki erkek bebeklere gore. Misal.%75 olsa turkiyedeki bebeklerin 75 i ile ayni ama.25 den kucuk demekti. Simdi bizimki 1 numaraymis hemsire oyle.dedi anne sutu ve sevginin gucu diyrm cnm.

hmmm.. peki ayrıntılı usg yi yapması gerekmiyor muydu bu haftalarda? her doktor yapmıyor mu bunu? fotolar bunlar. ilk sayfada da bilgiler yazıyor. bu kadar.

Eklentiler

• 2014-08-15 13.30.27.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 2014-08-15 13.30.47.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 2014-08-15 13.31.17.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 56
Tosuncugum benimmmm.masalah ruzgarimiza.
Annesinin sutu balli cunkuuu
Benim cimcimos nasil olucak kimbilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…