Senin cimcime de tosun olurTosuncugum benimmmm.masalah ruzgarimiza.
Annesinin sutu balli cunkuuu
Benim cimcimos nasil olucak kimbilirrr
Canim ayrintili usg aslinda cok farkli degil.sadece kolunu bobregini safrasini filan olcuyo.benim dr um zaten bunlara hep bakiyordu.bana ayrintili usg nin tek katkisi bobregimdeki sorunu gormesi oldu.zira 10haftalikken mide dr ujm saframa karacigerime bobregime baktirmisti sorun yoktu.ne olduysa 19haftada oldu.benum ayrintili usg de kalbine bakildi ama fetal eko yapilmadi o baska bisey.kapakcik sayisina filan bakiliyo ayrintilidahmmm.. peki ayrıntılı usg yi yapması gerekmiyor muydu bu haftalarda? her doktor yapmıyor mu bunu? fotolar bunlar. ilk sayfada da bilgiler yazıyor. bu kadar.
Eki Görüntüle 1218512 Eki Görüntüle 1218513 Eki Görüntüle 1218514
Kiz ne kuruyon demekki hakket bise yok olsa senden saklayacak degilya masallah ne guzel hersey yolunda iste karistirma kafaniibana da her şey yolundmaşallah ne güzel herşey yolunda istealde her şeyi anlatan adam bu kez anlatmayınca yeterli gelmedi
hemen toparlanırsınız inşallah canım. bu aralar herkes hasta, salgın var sanırım.Saolun kizlar. Dedim zaten "size indirim kuponu mu verdiler. Hepiniz birden patladiniz".. var birseyler uzerimizde ama Allah yardimcimiz olsun. Bi babamla ben ayaktayiz kiii ikimizde alerjiyiz suan ama ilacla ayaktayiz sukur. Vallahi ne yapacagimi sasirdim. Daha kendimi yeni toplamistim etrafim yikildi.
Allah tamamina erdirsin cnm. Hayirli olsun.
lmp 20 hafta 6 gunluk.demek. adete gore.
21 hafta 1 gunluk.demek aua. Yani usg olcumune gore.
Daha olur korkma.
Saol cnm.
Cok sukur oglum iyi. Dr bulasirsa da bulasir. Yapacak bisi yok dedi. Biz dikkat ediyrz. Simdi kucagimda uyuyr ben de size yaziyrm.
Cokkkkk sukur masallah suphanallah gelisimi cok ondeymis. Bi buyume grafigi var. Yakinda tum doguranlar ogrenirona gore gelisim yuzdesi %97. Yani daha ustu yok. Tabi bu turkiyedeki erkek bebeklere gore. Misal.%75 olsa turkiyedeki bebeklerin 75 i ile ayni ama.25 den kucuk demekti. Simdi bizimki 1 numaraymis hemsire oyle.dedi anne sutu ve sevginin gucu diyrm cnm.
Cnm. Sen hic kendini yorma. Bebeginin gelisimi guzel.hersey yolunda. Dr son adetini baz alarak dogumunu hesaplar. Usg hep.degisir.hemen toparlanırsınız inşallah canım. bu aralar herkes hasta, salgın var sanırım.
benim bebek gerideydi adet tarihime göre. yani geç yumurtlamıştım ya ondan hep bir hafta ileride sayıyordum adet tarihimi, öyle hesaplıyordum. kaç haftalık olduğunu buluyordum. ama şimdi her şey tepe taklak oldu
kafam karıştı. benim son adetim 19 mart. bu hesaba göre bugün 21+4 olmam gerek. ama ultrason kağıdına göre 21+2.
ben neye göre hesap yapacağım şimdi?
bu arada Rüzgar paşamıza maaşallah ne güzel bir duygudur kim bilir senin içn.Saolun kizlar. Dedim zaten "size indirim kuponu mu verdiler. Hepiniz birden patladiniz".. var birseyler uzerimizde ama Allah yardimcimiz olsun. Bi babamla ben ayaktayiz kiii ikimizde alerjiyiz suan ama ilacla ayaktayiz sukur. Vallahi ne yapacagimi sasirdim. Daha kendimi yeni toplamistim etrafim yikildi.
Allah tamamina erdirsin cnm. Hayirli olsun.
lmp 20 hafta 6 gunluk.demek. adete gore.
21 hafta 1 gunluk.demek aua. Yani usg olcumune gore.
Daha olur korkma.
Saol cnm.
Cok sukur oglum iyi. Dr bulasirsa da bulasir. Yapacak bisi yok dedi. Biz dikkat ediyrz. Simdi kucagimda uyuyr ben de size yaziyrm.
Cokkkkk sukur masallah suphanallah gelisimi cok ondeymis. Bi buyume grafigi var. Yakinda tum doguranlar ogrenirona gore gelisim yuzdesi %97. Yani daha ustu yok. Tabi bu turkiyedeki erkek bebeklere gore. Misal.%75 olsa turkiyedeki bebeklerin 75 i ile ayni ama.25 den kucuk demekti. Simdi bizimki 1 numaraymis hemsire oyle.dedi anne sutu ve sevginin gucu diyrm cnm.
gittiğim doktorun makineleri ileri teknoloji. her gittiğimde renkli de görüyorum falan. ama keşke açıklama yapsaydı işte içimde kaldıYok cnm. Bunlar degil. Belki de dr kendisi usg de herseyini gordugu icin detayliyi istemeden direk kalbe baktirdi. Ben musait olunca eklerim benimkini..zaten sorun olsa dr boyle riskalmazdi. Icini ferah tut derim.
benimki de ölçüyor ama safrasına böbreğine bakmadı sanırım. ya benim de böbreğimde sorun varsa neden bakmadıCanim ayrintili usg aslinda cok farkli degil.sadece kolunu bobregini safrasini filan olcuyo.benim dr um zaten bunlara hep bakiyordu.bana ayrintili usg nin tek katkisi bobregimdeki sorunu gormesi oldu.zira 10haftalikken mide dr ujm saframa karacigerime bobregime baktirmisti sorun yoktu.ne olduysa 19haftada oldu.benum ayrintili usg de kalbine bakildi ama fetal eko yapilmadi o baska bisey.kapakcik sayisina filan bakiliyo ayrintilida
ya evet baktığı şeylerde sorun yok şükür. ama bakmadıkları var işteeeeKiz ne kuruyon demekki hakket bise yok olsa senden saklayacak degilya masallah ne guzel hersey yolunda iste karistirma kafanii
bana her seferinde 'geç yumurtladın ya bir hafta ekleyeceğiz doğum tarihine' diyordu hep doktor.Cnm. Sen hic kendini yorma. Bebeginin gelisimi guzel.hersey yolunda. Dr son adetini baz alarak dogumunu hesaplar. Usg hep.degisir.
Sen son adete gore al cnm kafan karismasin.
evet ben de fark ettim ama çözemedim henüzBizim isimler altinda aktif uye yaziyr. Neden acep. Acaba suan cevrimici mi demek yoksa cok kullaniyrz mu demek..
İns olmaz canim iyi dusun iyi olsunSorma kiiz bendede var o agrilar bu ara nasil desem alt kemiklerim agriyor legen kemigimi diyolar tam bilmiyom belim zaten fitikli gibi yavas yavas hareket ediyorum ama tum bunlar normal heralde
Benim korkum ilkinde acil ameliyata girdim ya bende sans yok bu seferde ameliyata hazirlanirken normal doguma donusmesin
Bende hic bise dememisti arastirma hastanesinde yaptirdim kalbini falan bende gordum gerisini anlamadiydim kadinda bise demedi sadece hic bi sorun yok dediydi okadar
Sen hesap yapma canim.yapcaksan da yum gununden 14gun gerite gidip yap.hemen toparlanırsınız inşallah canım. bu aralar herkes hasta, salgın var sanırım.
benim bebek gerideydi adet tarihime göre. yani geç yumurtlamıştım ya ondan hep bir hafta ileride sayıyordum adet tarihimi, öyle hesaplıyordum. kaç haftalık olduğunu buluyordum. ama şimdi her şey tepe taklak oldu
kafam karıştı. benim son adetim 19 mart. bu hesaba göre bugün 21+4 olmam gerek. ama ultrason kağıdına göre 21+2.
Bence deeeeBizim isimler altinda aktif uye yaziyr. Neden acep. Acaba suan cevrimici mi demek yoksa cok kullaniyrz mu demek..
Saol cnmm.cidden geldi guvenim.yerine.bu arada Rüzgar paşamıza maaşallah ne güzel bir duygudur kim bilir senin içn.
kendine güvenin gelmiştir artık, bakamıyorum korkusu gitmiştir içinden.
nazar değmesin size tü tü tü...
gittiğim doktorun makineleri ileri teknoloji. her gittiğimde renkli de görüyorum falan. ama keşke açıklama yapsaydı işte içimde kaldıtamam canım müsait olduğunda eklersin. teşekkür ederim.
benimki de ölçüyor ama safrasına böbreğine bakmadı sanırım. ya benim de böbreğimde sorun varsa neden bakmadı
ay nesdem kafam çorba oldu benim yaa zaten kaç haftalık olduğunu da karıştırdım bu kontrolden sonra off...
ya evet baktığı şeylerde sorun yok şükür. ama bakmadıkları var işteeee
Kimimde uye kiminde aktif uye yaziyrm.sanirim biz cenebazlar oluurzbana her seferinde 'geç yumurtladın ya bir hafta ekleyeceğiz doğum tarihine' diyordu hep doktor.
tamam usg yi dikkate almıyorum ama anlatmak istediğim, son adet tarihime göre de yanlış haftası usg kağıdında.
benim devreler yandığı için yanlış mı hesaplıyorum acaba.
son adet tarihinden gittiğim kontrol gününe kadar tam 147 gün oluyor. böl 7 ye 21. orada 20+6 yazıyor.
yanlış hesaplamış makine herhalde. o yüzden kafam karıştı benim.
evet ben de fark ettim ama çözemedim henüz
Ha ha ha... sen az cene yapiyrmussunEe bende niye yazmiyo aktif uye diye.
Yok kuzum ozel durum yoktu ki o donem.dr once anneye sinra bebege bakiyoruz dedi.herkese yapilan bir sey.onceki usg ankaraya gelince gastrocum safra kontrolunde tum karnima baktirmisti ozaman bobrek sorunu yoktu.Saol cnmm.cidden geldi guvenim.yerine.
sen boyle kendini tedirgin eden insan degigastr Rahat ol yine. Ben kafayi toplayim hesaplayacagim.haftani. bebeginij gelisimi sagligi guzel..sen de iyisinm gerisini at gitsij.
hem detayl8 usg de sadece bebege bakiliyrm benimde hicbirseyime bakilmamisti ki. Nesdemin ozel durumundan dolayi bakildi sanirim.
Kimimde uye kiminde aktif uye yaziyrm.sanirim biz cenebazlar oluurz
Eger rutinse cnm bana yapilmadimYok kuzum ozel durum yoktu ki o donem.dr once anneye sinra bebege bakiyoruz dedi.herkese yapilan bir sey.onceki usg ankaraya gelince gastrocum safra kontrolunde tum karnima baktirmisti ozaman bobrek sorunu yoktu.
öyle yapıyordum işte. doğum tarihini öyle hesapladım, hatta buradaki çizelgeyi de öyle yaptım.İns olmaz canim iyi dusun iyi olsun
Sen hesap yapma canim.yapcaksan da yum gununden 14gun gerite gidip yap.
Bence deeee
İyi olmus bana yapildi da noldu.kimbilir kac kadin farkinda olmadan bu hastaligi yasiyordur gebelikte.Eger rutinse cnm bana yapilmadim
Cevap veriyrm.hemen toparlanırsınız inşallah canım. bu aralar herkes hasta, salgın var sanırım.
Kiz usg ye bakma sen onden gidiyodur.öyle yapıyordum işte. doğum tarihini öyle hesapladım, hatta buradaki çizelgeyi de öyle yaptım.
doktor da bir hafta ekleyeceğiz doğum tarihine dedi. hesap doğru.
ama adet tarihime göre usg deki hafta yanlış. adet tarihimi girip otomatik hesaplıyor ya makine o yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?