Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ayrintili usg aslinda cok farkli degil.sadece kolunu bobregini safrasini filan olcuyo.benim dr um zaten bunlara hep bakiyordu.bana ayrintili usg nin tek katkisi bobregimdeki sorunu gormesi oldu.zira 10haftalikken mide dr ujm saframa karacigerime bobregime baktirmisti sorun yoktu.ne olduysa 19haftada oldu.benum ayrintili usg de kalbine bakildi ama fetal eko yapilmadi o baska bisey.kapakcik sayisina filan bakiliyo ayrintilida

bana da her şey yolundmaşallah ne güzel herşey yolunda istealde her şeyi anlatan adam bu kez anlatmayınca yeterli gelmedi
Kiz ne kuruyon demekki hakket bise yok olsa senden saklayacak degilya masallah ne guzel hersey yolunda iste karistirma kafanii

Oturduğun yerde yerden sirilsiklam oluyorum klimayi acamiyom oksurugum var odadan cikinca fena oluyom surekli duş almaktan deri kalmayacak yakinda
Kuvveti doldurup oturmak istiyom kasintim geçmekuüzere yeniden azsin istemiyom
Vayyyy ben neeedem

hemen toparlanırsınız inşallah canım. bu aralar herkes hasta, salgın var sanırım.

benim bebek gerideydi adet tarihime göre. yani geç yumurtlamıştım ya ondan hep bir hafta ileride sayıyordum adet tarihimi, öyle hesaplıyordum. kaç haftalık olduğunu buluyordum. ama şimdi her şey tepe taklak oldu
kafam karıştı. benim son adetim 19 mart. bu hesaba göre bugün 21+4 olmam gerek. ama ultrason kağıdına göre 21+2.
ben neye göre hesap yapacağım şimdi?

Cnm. Sen hic kendini yorma. Bebeginin gelisimi guzel.hersey yolunda. Dr son adetini baz alarak dogumunu hesaplar. Usg hep.degisir.
Sen son adete gore al cnm kafan karismasin.

Bizim isimler altinda aktif uye yaziyr. Neden acep. Acaba suan cevrimici mi demek yoksa cok kullaniyrz mu demek..

bu arada Rüzgar paşamıza maaşallah ne güzel bir duygudur kim bilir senin içn.
kendine güvenin gelmiştir artık, bakamıyorum korkusu gitmiştir içinden.
nazar değmesin size tü tü tü...
Yok cnm. Bunlar degil. Belki de dr kendisi usg de herseyini gordugu icin detayliyi istemeden direk kalbe baktirdi. Ben musait olunca eklerim benimkini..zaten sorun olsa dr boyle riskalmazdi. Icini ferah tut derim.
gittiğim doktorun makineleri ileri teknoloji. her gittiğimde renkli de görüyorum falan. ama keşke açıklama yapsaydı işte içimde kaldı tamam canım müsait olduğunda eklersin. teşekkür ederim.
benimki de ölçüyor ama safrasına böbreğine bakmadı sanırım. ya benim de böbreğimde sorun varsa neden bakmadı
ay nesdem kafam çorba oldu benim yaa zaten kaç haftalık olduğunu da karıştırdım bu kontrolden sonra off...

Kiz ne kuruyon demekki hakket bise yok olsa senden saklayacak degilya masallah ne guzel hersey yolunda iste karistirma kafanii
ya evet baktığı şeylerde sorun yok şükür. ama bakmadıkları var işteeee

Cnm. Sen hic kendini yorma. Bebeginin gelisimi guzel.hersey yolunda. Dr son adetini baz alarak dogumunu hesaplar. Usg hep.degisir.
Sen son adete gore al cnm kafan karismasin.
bana her seferinde 'geç yumurtladın ya bir hafta ekleyeceğiz doğum tarihine' diyordu hep doktor.
tamam usg yi dikkate almıyorum ama anlatmak istediğim, son adet tarihime göre de yanlış haftası usg kağıdında.
benim devreler yandığı için yanlış mı hesaplıyorum acaba.
son adet tarihinden gittiğim kontrol gününe kadar tam 147 gün oluyor. böl 7 ye 21. orada 20+6 yazıyor.
yanlış hesaplamış makine herhalde. o yüzden kafam karıştı benim.

Bizim isimler altinda aktif uye yaziyr. Neden acep. Acaba suan cevrimici mi demek yoksa cok kullaniyrz mu demek..
evet ben de fark ettim ama çözemedim henüz

İns olmaz canim iyi dusun iyi olsun

Sen hesap yapma canim.yapcaksan da yum gununden 14gun gerite gidip yap.
Bence deeee

Saol cnmm.cidden geldi guvenim.yerine.

sen boyle kendini tedirgin eden insan degildin cnm. Rahat ol yine. Ben kafayi toplayim hesaplayacagim.haftani. bebeginij gelisimi sagligi guzel..sen de iyisinm gerisini at gitsij.
hem detayl8 usg de sadece bebege bakiliyrm benimde hicbirseyime bakilmamisti ki. Nesdemin ozel durumundan dolayi bakildi sanirim.

Kimimde uye kiminde aktif uye yaziyrm.sanirim biz cenebazlar oluurz

Yok kuzum ozel durum yoktu ki o donem.dr once anneye sinra bebege bakiyoruz dedi.herkese yapilan bir sey.onceki usg ankaraya gelince gastrocum safra kontrolunde tum karnima baktirmisti ozaman bobrek sorunu yoktu.

Yok kuzum ozel durum yoktu ki o donem.dr once anneye sinra bebege bakiyoruz dedi.herkese yapilan bir sey.onceki usg ankaraya gelince gastrocum safra kontrolunde tum karnima baktirmisti ozaman bobrek sorunu yoktu.
Eger rutinse cnm bana yapilmadim

İns olmaz canim iyi dusun iyi olsun

Sen hesap yapma canim.yapcaksan da yum gununden 14gun gerite gidip yap.

Bence deeee
öyle yapıyordum işte. doğum tarihini öyle hesapladım, hatta buradaki çizelgeyi de öyle yaptım.
doktor da bir hafta ekleyeceğiz doğum tarihine dedi. hesap doğru.
ama adet tarihime göre usg deki hafta yanlış. adet tarihimi girip otomatik hesaplıyor ya makine o yanlış.

Cevap veriyrm.
31 ceken aylara dikkat lutfen
Hesapladim.
19 marta gore 21+2 sin cnm bugun.
7 nisan yunurtana gorende 20+2 sin cnm.

Kiz usg ye bakma sen onden gidiyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…