Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogumu yaklasan canlara not.....

Dogum cantaniza bir adet giydiginiz giysi koyun. Bebek sizden once odaya gidiyr ve sizi ariyr. susturmak icin yanina koyuyrlar. Bizden hemsire oyle istemisti. Aklinizda olsun.

evet değildim. bu kez doktorum beni tatmin edici açıklamalar yapmadı. bir de her gittiğimde renkli de görüyordum sıpamı ama bu kez renkli makine bozuktu. göremedim de hiç. bırak renkliyi renksiz de bile göremedim tam olarak.
sıpam arkasını dönmüştü o an. doktorun da morali mi bozuktu neydi her zamankinden daha az gösterdi bize bebeği.
sonra haftası takıldı gözüme. onu hesaplayayım dedim o da yanlış çıkınca cinlerim tepeme çıktı.

Ee bende niye yazmiyo aktif uye diye.
bence oraya not yazmayanlarda yazıyor aktif üye ya da üye diye.
not yazanların hiçbirinde yazmıyor çünkü.

Ama yine sorun. Neye gore aktif yaziyr yada yazmiyr acaba )

Dogumu yesan canlara not.....

Dogum cantaniza bir adet giydiginiz giysi koyun. Bebek sizden once odaya gidiyr ve sizi ariyr. susturmak icin yanina koyuyrlar. Bizden hemsire oyle istemisti. Aklinizda olsun.
Ben bi gece onceden giydigim tsirtu koyacam anasinin nasil eksi eksi terledgini gorsun

Ben bi gece onceden giydigim tsirtu koyacam anasinin nasil eksi eksi terledgini gorsun
Anammm. O eksi ter icin ortaligi yikiyr veletler
Yoksa bebegin yanindaki kisi susturamiyr ve panik oluyr.
Bir de cocuk dr.una sorun derim. Ben 16.gun devit dene d vitamin8 degilde nurse harvey's in DAC vitaminini kullaniyrm.dr verdi. Belki gelisimi ondan da iyi sukur. Onu kullanirsiniz. 1 ay da 1 sise. 1 yasina kadar. 20 tl fiyati.

Cevap veriyrm.
31 ceken aylara dikkat lutfen
Hesapladim.
19 marta gore 21+2 sin cnm bugun.
7 nisan yunurtana gorende 20+2 sin cnm.
ben tek tek saymadım ki hata yapayım 31 çeken aylarda.
fertility nin cep versiyonunda kendi sayıyor günleri zaten son adet tarihimden itibaren.
bak şimdi ben şöyle hesaplıyorum hep. fertility ye göre bugün adet tarihimden itibaren 150 gün olmuş.
ama ben normale göre 6 gün geç yumurtlamış görünüyorum.
onu da yumurtlama tarihimden 14 gün geri sayarak buldum.
150 den 6 çıktı 144. böl 7 ye 20+4
yanlış mı hesaplıyorum

Yeni bisi kesfettim.
Bi zahmet baksaniz da bana yazsaniz.
Adima tiklayin hani kutu geliyr. Orda cutes photos yaziyr. Tiklayin. Albumlerim gorunuyr mu?

Yanlos seker.
Al eline takvimi.
19 mart: 0
26 mart: 1
2 nisan: 2 diye diye haftalari say. Sonuncusu 13 agustos. Yani 21. Hafta.
14 ve 15 te 2 gun

Sorayim canim not alayim.
Dun saglik ocagindan aradilar bebek 4-5gunlukken topuk kani alcaz dedi.sen gelme babasi getirsin dedi.ben vermem bebemi oyle tek basina ben de gelirim dedim

Sorayim canim not alayim.
Dun saglik ocagindan aradilar bebek 4-5gunlukken topuk kani alcaz dedi.sen gelme babasi getirsin dedi.ben vermem bebemi oyle tek basina ben de gelirim dedim
Deli etmesinler adami. Seker sunu yap. Ben oyle yaptim.sezeryan olujca 8.gun dr seni gorecek ve bebeg8de cocuk dr.u. hastaneden cikmadan konusun o gun ikinci kez topuk kanini verin orda. Zaten dogunca da alacaklar. Saglik ocagini bosver.

Yok canim henuz album yok diyo

yok canım albümler buharlaşmış.

hmm tekrar bir sayayım bakalım.
Tamam kizlar. Saolun.

Haydaa burda da mi bilmiyo bu mallar yaaa.
Zaten cocuk dr una 8.gunden sonra goturmicem baska bi dr bulduk tip merkezinde ama isinin ehli.bu mal hastaneye allah mecbur kalmadikca ugratmasin kimseyi.

Ablam cok gecmis olsun ....
Allah (c.c.) yardimcin olsun simdi Yusuf umuzu sakinmanda oldukca zordur...

Bi tanesin ablam sen ya onca yogunlugunun arasinda benide unutmayip sormussun cok cok sagol ♥♥♥
Yalniz bazen ipliksi seylerde oluyor ablam amip olabilirmis ben yine en kisa zamanda bir tahlil yaptirayim icim iyice rahat etsin...
Su ana kadar sadece saglik ocagina goturuyordum...
Duzenli bir doktor farz oldu bana....

kızlar kısmetse bugün kayseriye gidiyruz. kardeşimin yani ikizimin nişanı var.pazartesi de izin aldim bi jac gun yokum.allaha emanet olun inş.
Hayirli yolculuklar Duham ♥
Ikizine de mutluluklar dilerim ♥♥♥

Elimde degilki nesdem im yapim bu ...
En ufak birseyden nem kapiyorum maalesef....
Simdi ise esim bana tripli beni hic mi tanimadin deyip duruyor....
Puffff

Yusuf umuza kocaman bir masaallah ablam ♥
Cok sukur bizimkide %85 lik dilimlerde...
2.5 kili dogdu ama masaallah yetisti ayliklarina
Biz de boyda % 95 lerin uzerindeyiz
Selvi boylu sipam var benim de

Senin ufaklik resmen secde ediyor bacim ♥♥♥
Masaallah

Haydaa burda da mi bilmiyo bu mallar yaaa.
Zaten cocuk dr una 8.gunden sonra goturmicem baska bi dr bulduk tip merkezinde ama isinin ehli.bu mal hastaneye allah mecbur kalmadikca ugratmasin kimseyi.
Cnm.
Dogar dogmaz daha ameliyathanede k vitamini ve hepatit ilk doz asisi yapilacak.
Hastaneden cikmadan topuk kani alinip sana kagit verilecek. Tabi asi kartida.
8.gun tekrar kontrole gideceksiniz. O zamanda ikinci kez topuk kani alip sana kagit verecekler. Bunu konuski gittiginde alsinlae kani. Bi oraya bi buraya surunme.

Masallah ali yasini me...
Kucuk adam dev adam olmus )

Cnm. Ates yoksa, istahsiz degilse, cok da aglamiyrsa onemseme.Ama icin rahat etsin bi goster bakalim

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ablam gotureyim ben hem urologada goturucez sunnet icun konusmaya kismetse en kisa zamanda dusunuyoruz ♥
Bna dr tavsiye etmedi sunneti. 7 yasini bekle dedi. Kendi de bilsin sunnetin anlamini. Yasasin dedi. Biz de peki dedik. Ama isterdim minikken yaptirmayi.

evet aynen öyle duruyordu sıpa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…