Anamm. Bebem uyuyr yanimda. Guya yatacaktim. Damla uykm yok..Hep su aptal tablet yuzunden.yoksa bende cene cooook
evet değildim. bu kez doktorum beni tatmin edici açıklamalar yapmadı. bir de her gittiğimde renkli de görüyordum sıpamı ama bu kez renkli makine bozuktu. göremedim de hiç. bırak renkliyi renksiz de bile göremedim tam olarak.Saol cnmm.cidden geldi guvenim.yerine.
sen boyle kendini tedirgin eden insan degildin cnm. Rahat ol yine. Ben kafayi toplayim hesaplayacagim.haftani. bebeginij gelisimi sagligi guzel..sen de iyisinm gerisini at gitsij.
hem detayl8 usg de sadece bebege bakiliyrm benimde hicbirseyime bakilmamisti ki. Nesdemin ozel durumundan dolayi bakildi sanirim.
Kimimde uye kiminde aktif uye yaziyrm.sanirim biz cenebazlar oluurz
bence oraya not yazmayanlarda yazıyor aktif üye ya da üye diye.Ee bende niye yazmiyo aktif uye diye.
Ama yine sorun. Neye gore aktif yaziyr yada yazmiyr acabaevet değildim. bu kez doktorum beni tatmin edici açıklamalar yapmadı. bir de her gittiğimde renkli de görüyordum sıpamı ama bu kez renkli makine bozuktu. göremedim de hiç. bırak renkliyi renksiz de bile göremedim tam olarak.
sıpam arkasını dönmüştü o an. doktorun da morali mi bozuktu neydi her zamankinden daha az gösterdi bize bebeği.
sonra haftası takıldı gözüme. onu hesaplayayım dedim o da yanlış çıkınca cinlerim tepeme çıktı.
bence oraya not yazmayanlarda yazıyor aktif üye ya da üye diye.
not yazanların hiçbirinde yazmıyor çünkü.
Ben bi gece onceden giydigim tsirtu koyacam anasinin nasil eksi eksi terledgini gorsunDogumu yesan canlara not.....
Dogum cantaniza bir adet giydiginiz giysi koyun. Bebek sizden once odaya gidiyr ve sizi ariyr. susturmak icin yanina koyuyrlar. Bizden hemsire oyle istemisti. Aklinizda olsun.
Anammm. O eksi ter icin ortaligi yikiyr veletlerBen bi gece onceden giydigim tsirtu koyacam anasinin nasil eksi eksi terledgini gorsun
ben tek tek saymadım ki hata yapayım 31 çeken aylarda.Cevap veriyrm.
31 ceken aylara dikkat lutfen
Hesapladim.
19 marta gore 21+2 sin cnm bugun.
7 nisan yunurtana gorende 20+2 sin cnm.
Yanlos seker.ben tek tek saymadım ki hata yapayım 31 çeken aylarda.
fertility nin cep versiyonunda kendi sayıyor günleri zaten son adet tarihimden itibaren.
bak şimdi ben şöyle hesaplıyorum hep. fertility ye göre bugün adet tarihimden itibaren 150 gün olmuş.
ama ben normale göre 6 gün geç yumurtlamış görünüyorum.
onu da yumurtlama tarihimden 14 gün geri sayarak buldum.
150 den 6 çıktı 144. böl 7 ye 20+4
yanlış mı hesaplıyorum
Sorayim canim not alayim.toumm. O eksi ter icin ortaligi yikiyr veletler
Yoksa bebegin yanindaki kisi susturamiyr ve panik oluyr.
Bir de cocuk dr.una sorun derim. Ben 16.gun devit dene d vitamin8 degilde nurse harvey's in DAC vitaminini kullaniyrm.dr verdi. Belki gelisimi ondan da iyi sukur. Onu kullanirsiniz. 1 ay da 1 sise. 1 yasina kadar. 20 tl fiyati.
Yok canim henuz album yok diyoYeni bisi kesfettim.
Bi zahmet baksaniz da bana yazsaniz.
Adima tiklayin hani kutu geliyr. Orda cutes photos yaziyr. Tiklayin. Albumlerim gorunuyr mu?
yok canım albümler buharlaşmış.Ama yine sorun. Neye gore aktif yaziyr yada yazmiyr acaba)
hmm tekrar bir sayayım bakalım.Yanlos seker.
Al eline takvimi.
19 mart: 0
26 mart: 1
2 nisan: 2 diye diye haftalari say. Sonuncusu 13 agustos. Yani 21. Hafta.
14 ve 15 te 2 gun
Deli etmesinler adami. Seker sunu yap. Ben oyle yaptim.sezeryan olujca 8.gun dr seni gorecek ve bebeg8de cocuk dr.u. hastaneden cikmadan konusun o gun ikinci kez topuk kanini verin orda. Zaten dogunca da alacaklar. Saglik ocagini bosver.Sorayim canim not alayim.
Dun saglik ocagindan aradilar bebek 4-5gunlukken topuk kani alcaz dedi.sen gelme babasi getirsin dedi.ben vermem bebemi oyle tek basina ben de gelirim dedim
Yok canim henuz album yok diyo
Tamam kizlar. Saolun.yok canım albümler buharlaşmış.
hmm tekrar bir sayayım bakalım.
Haydaa burda da mi bilmiyo bu mallar yaaa.Deli etmesinler adami. Seker sunu yap. Ben oyle yaptim.sezeryan olujca 8.gun dr seni gorecek ve bebeg8de cocuk dr.u. hastaneden cikmadan konusun o gun ikinci kez topuk kanini verin orda. Zaten dogunca da alacaklar. Saglik ocagini bosver.
Tamam kizlar. Saolun.
Ablam cok gecmis olsun ....Cokkkk yoruldum canlar. Dun esim penadur olmustu ya. Aksama avuc icleri ve ayaklarinin alti ustu kizardi sisti. Uzerine basamiyr. Sabah dr.a goturdum. Penadur alerji yapmis ki yoktu eskiden. Bide onun icin igne oldu. Yarinda olacak. Evde simdi. Oglana asi yaptirdim..
Annem de gelemiyr fitigi tuttu iki buklum. Kizkardesim hem faranjit hem orta kulak iltihabi..abim ishal kusma. Kv yi de ben istemiyrm.
Kos kos yoruldum ;((
AZERI senin icin dr.a yesil kakayi sordum. Normal korkma. Tamamen anne sutunden yani senin beslenmenden kaynakli dedi.
Optum hepinizi.
Hayirli yolculuklar Duham ♥kızlar kısmetse bugün kayseriye gidiyruz. kardeşimin yani ikizimin nişanı var.pazartesi de izin aldim bi jac gun yokum.allaha emanet olun inş.
Elimde degilki nesdem im yapim bu ...Canim iki cinsiyet de zor.ben endustri meslekte calisiyorum ustelik zor bi bolgede.kiz meslek de ayni.biz evlatlarimiza sevgi ve sorumluluk vermedikce kiz erkek hep tehlike altinda.ama eminim bizler cok iyi anneler olucaz.
canim eyleme gecilmis bi durum yok bence.tipik erkeksi konusmalar olmus.ben hic kurcalamamayi tercih ederim bilirim ki bir sey varsa allah onu gozume sokar.kuskunun sonu yok cunku.sen sakin ol.takip et ama kuskunu abartma.esinin eyleme gececegini sanmam.
canim gectigine sevindimmm.
Hay allah cutem.gelince hepsi birden gelmis.olan sana oldu.esin iki gune toparlar ins.ama bebekten yana korkma senin sutun onu korur
Yusuf umuza kocaman bir masaallah ablam ♥Saolun kizlar. Dedim zaten "size indirim kuponu mu verdiler. Hepiniz birden patladiniz".. var birseyler uzerimizde ama Allah yardimcimiz olsun. Bi babamla ben ayaktayiz kiii ikimizde alerjiyiz suan ama ilacla ayaktayiz sukur. Vallahi ne yapacagimi sasirdim. Daha kendimi yeni toplamistim etrafim yikildi.
Allah tamamina erdirsin cnm. Hayirli olsun.
lmp 20 hafta 6 gunluk.demek. adete gore.
21 hafta 1 gunluk.demek aua. Yani usg olcumune gore.
Daha olur korkma.
Saol cnm.
Cok sukur oglum iyi. Dr bulasirsa da bulasir. Yapacak bisi yok dedi. Biz dikkat ediyrz. Simdi kucagimda uyuyr ben de size yaziyrm.
Cokkkkk sukur masallah suphanallah gelisimi cok ondeymis. Bi buyume grafigi var. Yakinda tum doguranlar ogrenirona gore gelisim yuzdesi %97. Yani daha ustu yok. Tabi bu turkiyedeki erkek bebeklere gore. Misal.%75 olsa turkiyedeki bebeklerin 75 i ile ayni ama.25 den kucuk demekti. Simdi bizimki 1 numaraymis hemsire oyle.dedi anne sutu ve sevginin gucu diyrm cnm.
Senin ufaklik resmen secde ediyor bacim ♥♥♥hmmm.. peki ayrıntılı usg yi yapması gerekmiyor muydu bu haftalarda? her doktor yapmıyor mu bunu? fotolar bunlar. ilk sayfada da bilgiler yazıyor. bu kadar.
Eki Görüntüle 1218512 Eki Görüntüle 1218513 Eki Görüntüle 1218514
Cnm.Haydaa burda da mi bilmiyo bu mallar yaaa.
Zaten cocuk dr una 8.gunden sonra goturmicem baska bi dr bulduk tip merkezinde ama isinin ehli.bu mal hastaneye allah mecbur kalmadikca ugratmasin kimseyi.
Masallah ali yasini me...Ablam cok gecmis olsun ....
Allah (c.c.) yardimcin olsun simdi Yusuf umuzu sakinmanda oldukca zordur...
Bi tanesin ablam sen ya onca yogunlugunun arasinda benide unutmayip sormussun cok cok sagol ♥♥♥
Yalniz bazen ipliksi seylerde oluyor ablam amip olabilirmis ben yine en kisa zamanda bir tahlil yaptirayim icim iyice rahat etsin...
Su ana kadar sadece saglik ocagina goturuyordum...
Duzenli bir doktor farz oldu bana....
Hayirli yolculuklar Duham ♥
Ikizine de mutluluklar dilerim ♥♥♥
Elimde degilki nesdem im yapim bu ...
En ufak birseyden nem kapiyorum maalesef....
Simdi ise esim bana tripli beni hic mi tanimadin deyip duruyor....
Puffff
Yusuf umuza kocaman bir masaallah ablam ♥
Cok sukur bizimkide %85 lik dilimlerde...
2.5 kili dogdu ama masaallah yetisti ayliklarina
Biz de boyda % 95 lerin uzerindeyiz
Selvi boylu sipam var benim de
Senin ufaklik resmen secde ediyor bacim ♥♥♥
Masaallah
Evet ablam gotureyim ben hem urologada goturucez sunnet icun konusmaya kismetse en kisa zamanda dusunuyoruz ♥Masallah ali yasini me...
Kucuk adam dev adam olmus)
Cnm. Ates yoksa, istahsiz degilse, cok da aglamiyrsa onemse. Ama icin rahat etsin bi goster bakalim
Bna dr tavsiye etmedi sunneti. 7 yasini bekle dedi. Kendi de bilsin sunnetin anlamini. Yasasin dedi. Biz de peki dedik. Ama isterdim minikken yaptirmayi.Evet ablam gotureyim ben hem urologada goturucez sunnet icun konusmaya kismetse en kisa zamanda dusunuyoruz ♥
evet aynen öyle duruyordu sıpa :)Ablam cok gecmis olsun ....
Allah (c.c.) yardimcin olsun simdi Yusuf umuzu sakinmanda oldukca zordur...
Bi tanesin ablam sen ya onca yogunlugunun arasinda benide unutmayip sormussun cok cok sagol ♥♥♥
Yalniz bazen ipliksi seylerde oluyor ablam amip olabilirmis ben yine en kisa zamanda bir tahlil yaptirayim icim iyice rahat etsin...
Su ana kadar sadece saglik ocagina goturuyordum...
Duzenli bir doktor farz oldu bana....
Hayirli yolculuklar Duham ♥
Ikizine de mutluluklar dilerim ♥♥♥
Elimde degilki nesdem im yapim bu ...
En ufak birseyden nem kapiyorum maalesef....
Simdi ise esim bana tripli beni hic mi tanimadin deyip duruyor....
Puffff
Yusuf umuza kocaman bir masaallah ablam ♥
Cok sukur bizimkide %85 lik dilimlerde...
2.5 kili dogdu ama masaallah yetisti ayliklarina
Biz de boyda % 95 lerin uzerindeyiz
Selvi boylu sipam var benim de
Senin ufaklik resmen secde ediyor bacim ♥♥♥
Masaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?