Aa cok guzel..ben de boyle olcammmmKocam yatiyor, oglum uyuyor. Ben de sizle azcik cene calabiliyorum sukur. Ozlemisim.
Bu da kendime avuntu. Ama dogrulugu yuksek bence.Eki Görüntüle 1218675
Ben oyle oldumAa cok guzel..ben de boyle olcammmm
Ben nasil olucam bilmiyorum.donlara kadar utuluyorum hala vazgecemiyorum.evi bok goturunce koca hallediyo sagolsun.artik kizi yanima alip yemek yaparim sogan kokariz kizimlaBen oyle oldum
Evi ... goturuyr. Suaralar hasta bakimi arasinda oglana vakit ayiriyrm. Gece o yatinca da yemek bulasik camasir. Bi de ev filan temizleyip utu yapamiyrm.
Tabi kiz izin verirseBen nasil olucam bilmiyorum.donlara kadar utuluyorum hala vazgecemiyorum.evi bok goturunce koca hallediyo sagolsun.artik kizi yanima alip yemek yaparim sogan kokariz kizimla
Cutemmm notlar gelmişş oleeyyKizlar. Bir daha bi fotolarimi kontrol eder misiniz?
avuntu değil bu. işten önce bebeğin bakımı, eğitimi vs gelir.Kocam yatiyor, oglum uyuyor. Ben de sizle azcik cene calabiliyorum sukur. Ozlemisim.
Bu da kendime avuntu. Ama dogrulugu yuksek bence.Eki Görüntüle 1218675
Cnm. O zaman benim dr izindeydi. Baska dr nst ye gore vermisti. Benim dr birak demisti. 3 gun icip birakmistim. Bisi de olmamisti. Sen dr.una danis tatlim.Cutemm sende 33+5 te sancı çekmişsin benim magnezyumum bitti yazdırsam mı tekrar o zaman 2 farklı magnezyum vermişti doktorum ben suda eritilen bitince hap olanı içmeye başladım aynı etkiyi gösterir herhalde değil mi bende dün 33+5 tim bayağı sancım oldu Nesdemimde aynı haftada günde sancı çekmiş...
Iste yasayacak kadar yemek giyecek kadar da camasir o kadaravuntu değil bu. işten önce bebeğin bakımı, eğitimi vs gelir.
kadınlar genelde ev işlerini yaptıktan sonra çocuklarına zaman kalırsaaaa o zaman ilgilenir ama çokk yanlış.
gayet normal canım, bebeğin sana çok ihtiyacı var şu an.Iste yasayacak kadar yemek giyecek kadar da camasir o kadar)
Biri yardim.etmezse mumkun degil.
Annem hep bebek varsa öncelik bebeğiniz olsun iş sonrada olur der bebek biraz büyüyene kadar onunla vakit geçirin bırakın eviniz batsın birsey olmaz derIste yasayacak kadar yemek giyecek kadar da camasir o kadar)
Biri yardim.etmezse mumkun degil.
Dogru demis cnm. Zaten cok kisa.suruyr bebeklik.donemi..Annem hep bebek varsa öncelik bebeğiniz olsun iş sonrada olur der bebek biraz büyüyene kadar onunla vakit geçirin bırakın eviniz batsın birsey olmaz der
ben geldim kizlaaarrrr
siteye yine bi haller olmus hayorli olsun ama sık degisiklik iyi degil bence...
ayy cidden inanamiyorum halaaaaaben dogurdum nihayet ve bebis yani basimda uyuyoo..cok garip duygular coookk...
rabbim isteyen heeerkese nasip etsin Insallaaahhhh
dogumu her detayi anlatsam kocaman sayfa dolar...isterseniz yazarim detayli...
hersey mucize gibiydi gercekten..yeniden hic korkmadan hic dusunmeden girerim o doguma hic de anlatildigi kadar korkunc bisey degilmis kesinlikle...sadece o an bebegi ne cok istediyini hatirlamak yetiyo herseyi ruya gibi atlatmaya...
geri donup sayfalari kurcalayayim yeni bisey varmi diye...Insallah iyisiniz hepiniz
Canim allah yavruna uzun ve saglikli omurler versin.dogumunun kolay gecmesine cok sevindim.ben sezaryen de olsa normal de olsa dogumun kader kismet olduguna inaniyorum.ins hepimizin dogumlari boyle kolay gecer.sutun ne alemde..kuzucuk nasil kime benziyo.cok heyecanlidir eminim herkes su an.ben geldim kizlaaarrrr
ayy cidden inanamiyorum halaaaaaben dogurdum nihayet ve bebis yani basimda uyuyoo..cok garip duygular coookk...
hersey mucize gibiydi gercekten..yeniden hic korkmadan hic dusunmeden girerim o doguma hic de anlatildigi kadar korkunc bisey degilmis kesinlikle...sadece o an bebegi ne cok istediyini hatirlamak yetiyo herseyi ruya gibi atlatmaya...
geri donup sayfalari kurcalayayim yeni bisey varmi diye...Insallah iyisiniz hepiniz
ne guzel:) ben de senden cesaret alarak normal doguma sicak bakmaya basladim vallaha.ben geldim kizlaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?