Canim bende de gastrit-reflu var.ama reflum 32.haftada costu.oncesinde zorlamadi.bebek yukari ciktigi icin oluyo.ara ara geciyo.misal ben bi kac gundur iyiydim simdi yine azdi.dik duruyorum durekli.soda ic tahin ye.galeta ye.Kizlar coook kötüyüm yaaa midem acayip yaniyor hatta bogazim girtlagim yaniyor bise diyemiyorum bütün gün su sadece
Benim evlilik oncesinde ulser-gastrit-reflu uclusu sorunum vardi ama uzuun suredir bi sikaywtim yoktu 2-3 gundur kahvaltidan baska bise yiyemiyorum basim donuyo artik
Amin canim.testin de guzel cikmis masallah.kizin da hareketli senin baya.Kizlar bugün 3lu testini verdim,kizimdat iyimis şükür allahima,pazartesi ne kaldi h.sonuna denk geldiği için,kuşlar iki gündür inanılmaz hareketlendi sağ tafafimda habire bize ittiriyordu bugün Dr.sordum ayakları sağda bastirip çekiyor dedi.Rabbim hayirlisiyla kucagima almamizida nasip etsin.banada cümleye de inşallah
cok sukur cnm.ben geldim kizlaaarrrr
siteye yine bi haller olmus hayorli olsun ama sık degisiklik iyi degil bence...
ayy cidden inanamiyorum halaaaaaben dogurdum nihayet ve bebis yani basimda uyuyoo..cok garip duygular coookk...
rabbim isteyen heeerkese nasip etsin Insallaaahhhh
dogumu her detayi anlatsam kocaman sayfa dolar...isterseniz yazarim detayli...
hersey mucize gibiydi gercekten..yeniden hic korkmadan hic dusunmeden girerim o doguma hic de anlatildigi kadar korkunc bisey degilmis kesinlikle...sadece o an bebegi ne cok istediyini hatirlamak yetiyo herseyi ruya gibi atlatmaya...
geri donup sayfalari kurcalayayim yeni bisey varmi diye...Insallah iyisiniz hepiniz
Amin cnm.Kizlar bugün 3lu testini verdim,kizimdat iyimis şükür allahima,pazartesi ne kaldi h.sonuna denk geldiği için,kuşlar iki gündür inanılmaz hareketlendi sağ tafafimda habire bize ittiriyordu bugün Dr.sordum ayakları sağda bastirip çekiyor dedi.Rabbim hayirlisiyla kucagima almamizida nasip etsin.banada cümleye de inşallah
Gecmis olsun cnm..dr.una danism icebilecegin mide ilaci var. Onu kullan hemen. Galeta magden suyu bana iyi geliyr. Bende de suan da sende olanlar var ya cnm. Ilac almadan once bunlari tuketiyrdum.Kizlar coook kötüyüm yaaa midem acayip yaniyor hatta bogazim girtlagim yaniyor bise diyemiyorum bütün gün su içtim sadece
Benim evlilik oncesinde ulser-gastrit-reflu uclusu sorunum vardi ama uzuun suredir bi sikaywtim yoktu 2-3 gundur kahvaltidan baska bise yiyemiyorum basim donuyo artik
Maden suyu iciyorum mubarek daha içerken asit gibi yakmaya basliyo tahin yiyememde galeta alayim onca hastalık çektim ozamanlar endoskopi falan bile yaptirmistim boyle yanma görmedim dilinden basliyo sanki meyve yiyorum karpuz falan ayni etki tam bebegin kilo alacagi zaman yemeyi kestim bakalim nolcazcuteheart .!.:cok sukur cnm.
Allahim.bolll sut versin sana. Yarasin bebegine. Gazsiz bir hayat versin size. Bol bol kokla. Kucagina al. Sakin dinleme kimseyi. Annelik ic gudulerini kullan ne zaman kucagina alman gerektigini bilirsin. Simdi sana kucaga alistirma derler dinleme sakin cnm. Sana cok ihtiyaci var senin de ona. Optum seni mis kokulunu da kokladim.
Amin cnm.
Gecmis olsun cnm..dr.una danism icebilecegin mide ilaci var. Onu kullan hemen. Galeta magden suyu bana iyi geliyr. Bende de suan da sende olanlar var ya cnm. Ilac almadan once bunlari tuketiyrdum.
Kendini uzme sikma. Bebegine bisicik olmaz. Hepimiz olumsuz donemler yasadik cnm. Allah korur kuzunu. Sen biran once dr.a git cnm.Maden suyu iciyorum mubarek daha içerken asit gibi yakmaya basliyo tahin yiyememde galeta alayim onca hastalık çektim ozamanlar endoskopi falan bile yaptirmistim boyle yanma görmedim dilinden basliyo sanki meyve yiyorum karpuz falan ayni etki tam bebegin kilo alacagi zaman yemeyi kestim bakalim nolcaz
testin sonucu iyi çıkar umarım canım.Kizlar bugün 3lu testini verdim,kizimdat iyimis şükür allahima,pazartesi ne kaldi h.sonuna denk geldiği için,kuşlar iki gündür inanılmaz hareketlendi sağ tafafimda habire bize ittiriyordu bugün Dr.sordum ayakları sağda bastirip çekiyor dedi.Rabbim hayirlisiyla kucagima almamizida nasip etsin.banada cümleye de inşallah
böyle bir sorunun varsa doktora görün canım aksatma.Kizlar coook kötüyüm yaaa midem acayip yaniyor hatta bogazim girtlagim yaniyor bise diyemiyorum bütün gün su içtim sadece
Canim bende de gastrit-reflu var.ama reflum 32.haftada costu.oncesinde zorlamadi.bebek yukari ciktigi icin oluyo.ara ara geciyo.misal ben bi kac gundur iyiydim simdi yine azdi.dik duruyorum durekli.soda ic tahin ye.galeta ye.
Kendini uzme sikma. Bebegine bisicik olmaz. Hepimiz olumsuz donemler yasadik cnm. Allah korur kuzunu. Sen biran once dr.a git cnm.
Aynen doktora gitmem lazim ama kendi doktoruna randevum eylülde saglik ocagina gitsemmi ? İki haftada bi 57 lira vermek istemiyorum aile hekimine danisayim bitestin sonucu iyi çıkar umarım canım.
kızçenin de iyi olmasına sevindim.
böyle bir sorunun varsa doktora görün canım aksatma.
bu beslenme ile geçmeyebilir seninki.
geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsın.
Canim bir dahiliye uzmanina hatta varsa gastroentorologa git.devlette vardir bunlar.kadin dogumcu en fazla rennie gaviscon verir.ama seninki gebelige bagli degil yapisal bozukluk muhtemelen.Aynen doktora gitmem lazim ama kendi doktoruna randevum eylülde saglik ocagina gitsemmi ? İki haftada bi 57 lira vermek istemiyorum aile hekimine danisayim bi
Çünkü önceki hastalık döneminde de bu sekildeydim ve çok hizli kilo veriyorum ben midem tutunca neyse bakcam çaresine artik
hee olabilir bak devlete gitmek hic aklima gelmiyor saolasinCanim bir dahiliye uzmanina hatta varsa gastroentorologa git.devlette vardir bunlar.kadin dogumcu en fazla rennie gaviscon verir.ama seninki gebelige bagli degil yapisal bozukluk muhtemelen.
Cnmm bir de keratin di sanirim. Ona baktir kanda. Degeri artarsa da simdiki gibi su bile icemezsin.hee olabilir bak devlete gitmek hic aklima gelmiyor saolasin
Ohhh mis olmus cnm.Gunaydin kizlar.aylardir ilk kez misil misil uyudum.saat basi tuvalet bile uykumu acmadi.karnim yok gibiydi resmen.kocama sarilip uyuyabildim.allahim uyumak ne guzelmis.tabi tum bunlar 5.30a kadar surdu.o saatten beri cimcime normal tarifeye gecti,rutin sancisini da yasatti.
Pazartesi yada sali giderim diyorumcuteheaŞali giderim diyorumpost: 36524650 .!.:Cnmm bir de keratin di sanirim. Ona baktir kanda. Degeri artarsa da simdiki gibi su bile icemezsin.
Bir de ben o zaman pirinc lapasi yemistim.2 gun.
Bi dene derim.
Oy kiyamam demekki asi ates yapti.ates dedik de ben kizima ozel bi ates olcer almadim canimevde sifir digital termometre var.totiskosundan bakayim diyorum en iyi olcum totoymus.alundan olculenlere dogru sonuc vermiyo dediler.bi tek kulaktan olculen kaldi onu mu alsam.Cnmm bir de keratin di sanirim. Ona baktir kanda. Degeri artarsa da simdiki gibi su bile icemezsin.
Bi dene derim.
Kızlar merhaba araniza yeni katildim ates olcme yontemi yapiyorum ve tabloda dpo diye bisey yazdi tabloma bakabilirmisiniz
http://www.fertilityfriend.com/home/51c22f
Oy kiyamam demekki asi ates yapti.ates dedik de ben kizima ozel bi ates olcer almadim canimevde sifir digital termometre var.totiskosundan bakayim diyorum en iyi olcum totoymus.alundan olculenlere dogru sonuc vermiyo dediler.bi tek kulaktan olculen kaldi onu mu alsam.Cnmm bir de keratin di sanirim. Ona baktir kanda. Degeri artarsa da simdiki gibi su bile icemezsin.
Bi dene derim.
Canim dpo demek day past ovulation demek yani yumurtamadan sonra gecen gun demek.sen uc gun once yumurtlamissin.artik beklicez.10-16gun sonra ya kanama olur ya da ins gebe olursun atesin yukseklerde devam eder,Kızlar merhaba araniza yeni katildim ates olcme yontemi yapiyorum ve tabloda dpo diye bisey yazdi tabloma bakabilirmisiniz
sağlık ocakları hiçbir işe yaramıyor canım. nesdemin dediği gibi devlete gitmen daha iyi.Aynen doktora gitmem lazim ama kendi doktoruna randevum eylülde saglik ocagina gitsemmi ? İki haftada bi 57 lira vermek istemiyorum aile hekimine danisayim bi
Çünkü önceki hastalık döneminde de bu sekildeydim ve çok hizli kilo veriyorum ben midem tutunca neyse bakcam çaresine artik
hoş geldiniz, hayırlı olsun tablonuz, umarım şans getirir.Kızlar merhaba araniza yeni katildim ates olcme yontemi yapiyorum ve tabloda dpo diye bisey yazdi tabloma bakabilirmisiniz
eve gidince dediğin gibi ıhlamur limon iç canım. yüklemen de iyi geçer inşallah.selam kısçelerim, herkes iyidir inşallah . Biz yoldayız dönüyoruz, tatil bitti maalesefama son gün öyle böyle girdim denize
bugün saat 13:30da doktor kontrolüm var, oğlumu göreceğim ve şeker yüklemesi de yapılacak. Boğazım yanıyor ve öksürüyorum bir de. Doktoruma diyeceğim, bakalım ne dicek. Eve gidince ıhlamur yapar ballı limonluca içerim dedim, inşallah geçer. Cutem eşin de hastaymış, çok geçmiş olsun.
Dua edin şeker yüklemem iyi geçsin. Dun tokluk şekerim 143 açlık şekerim 92 çıktı evde olçtuğumde. Tokluk azcık yüksek gibi sanki
ayy bu sitede çok şükür birinin yazısına cevap verebiliyorum olleyy :) inşallah canım, çok sağolsağlık ocakları hiçbir işe yaramıyor canım. nesdemin dediği gibi devlete gitmen daha iyi.
hoş geldiniz, hayırlı olsun tablonuz, umarım şans getirir.
nesdem açıklamış zaten dpo yu
eve gidince dediğin gibi ıhlamur limon iç canım. yüklemen de iyi geçer inşallah.
haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?