Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hosgeldinnnnn.pek anlamiyorum sekerden.ama bi gece onceki yedigin pilav makarna bile etkiliyor.ins sorunsuz cikicak sonuc.herkes hasta canim bu ara.zencefil de ihlamur bal uclusu en guzeli

Doğru diyorsun nr, post: 36525679, member: 544364"]sağlık ocakları hiçbir işe yaramıyor canım. nesdemin dediği gibi devlete gitmen daha iyi.

hoş geldiniz, hayırlı olsun tablonuz, umarım şans getirir.
nesdem açıklamış zaten dpo yu

eve gidince dediğin gibi ıhlamur limon iç canım. yüklemen de iyi geçer inşallah.
haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]
Dogru diyosun kafa ne kadar gittiyse benim artik hiiic aklima gelmiyor devlet hastanesi

Sagolun kizlar insaAllah hep yukseklerde devam eder

Dgrpnr cnm. Ekliyrm detayli usgyi. Yapildiginda 19+2idi.

Canlar okuyamadim henuz. Benim sipa ateslenip duruyr. Karni da agriyr. Cok fena agliyr kuzum. Simdi biraz rahatladi sukur.

Nesdem cnm. Bana derece hediye geldi. Kulaktan..pek sevmedim cunku sipa durmuyr ki kulagindan bakayim. Istersen elindekini dene..olmazsa kulaktan olcer alirsin

Canim yaa gecmis olsun.biraz karnina ilik bisey koysan.sekerli su verirler cocuklara ama ruzgar daha kucuk icermi bilmiyorum

Kızlar nasılsınız mrb Diiip çıkıcam annemler bizde kalicaklar :) inş herkes iyidir
Benim biraz moralim bozuk kilolardan dolayı (( 6,5 kilo oldu gün geçtikçe kilom artıo (
Neyse öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın

Dgrpnr cnm. Ekliyrm detayli usgyi. Yapildiginda 19+2idi.

Eki Görüntüle 1219352
hmm benim dr um bunlara her gittiğimde bakıyor zaten.
tamam içim rahatladı şimdi biraz. sağol canım
oy kıyamam.
acı elma yağını duymuştum canım ben gazı için. yağdan ayaklarının altına birer damla damlatıp masaj yapıyorsun. dene istersen. çok işe yarıyormuş.
dikkat et yediklerine canım. çok da canını sıkma.
kuzularımız iyi olsun da veririz kiloları n'apalım

Merhaba Arkadaşlar, 4 ay önce yumurtlama problemim olduğunu öğrenmiş ve tedaviye başlamıştım. İlaçlar, haplar, iğneler derken dr'um b planına geçmeye karar verdi. Bu arada çok moralim bozuldu ve ramazanın yaklaşmasıyla tedaviye ara verdim. Doğal yolla hamile kalmak istiyordum çünkü. Her iğneden sonra aceba hamilemiyim düşüncesi beni çok yıpratmaya başlamıştı. Bu arada ateş ölçmeyi yumurtlama günümü hesaplamayı bırakmıştım. Temmuz ayında adetimle birlikte her gece HAYIT OTU'nu kaynatıp 5 yada 6 gün içtim ve yumurtlama gününü kaçırdığımızı düşündüm. Ağustosun başı gibi adet olmam gerekiyordu. Adetim 5 gün kadar leke şeklinde oluyor sonrasında sökülüyordum. 4 ağustosda leke geldi ama her zamankinden farklıydı açık pembe renkliydi. Tabi buarada izne ayrılmıştım büyük bir temizliğie giriştim. Evin bütün halıları ve evi baştan aşağıya temizledim. Beklediğim adet günüm ise 9 ağustostu. 7 ağustos gecesi vücudumdaki LH seviyesi yüksek mi diye ovulasyon testi yaptım. Test çizgisi inanılmaz derecede koyu çıktı eyvvah dedim bu ay da haziran ayında olduğu gibi adet problemi yaşıycam. Hamile olabileceğimi düşünmemiştim. Sabah kalkar kalmaz gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı inanamadım. Ve 8 Ağustos eşimin doğum günüydü. Emin olamadığım için eşime söylemedim. ertesi gün tekrar test yaptım yine pozitif yine inanamıyorum. 10 Ağustosta BHCG değerim 1268 çıktı ama bu seferde kimyasal gebeliktne şüphelenmeye başladım. 2 gün sonra 3000'e çıktı ve vajinal ultarsonla kese göründü. ama bebek ve yolk sac yoktu. 3 gün sonra tekrar bakıldı ve yolk sac var ama bebek yoktu. Dr bakmadan önce çok küçük görünmez demişti zaten. Çok uzattığımın farkındayım. Kısacası HAYIT OTU içmem ve ramazanda KURAN okumamın çok büyük mucizesi olarak görüyorum. İnşallah bebeğim de görünür ve yaşadığım onca sıkıntıyı geride bırakırım. Birde kafayı boşaltmak gerekiyormuş gerçekten o ay o kadar rahattımki nasılsa yumurtlamayı kaçırdım bu ay olmayacak niyetiyle ilişkiye girmiştim ama Rabbim mucizesini verdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canim ins bebegin seninledir.iyi dusun iyi olsun.ben ve burdaki pek cok arkadasim hayit ve adacayi icerek gebe kaldik.vesile oldu bu bitkiler bize.

Çok seviniyorum böyle dinleyince ya umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Dua etmenin büyüklüğü.

Canim ins bebegin seninledir.iyi dusun iyi olsun.ben ve burdaki pek cok arkadasim hayit ve adacayi icerek gebe kaldik.vesile oldu bu bitkiler bize.

Çok seviniyorum böyle dinleyince ya umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Dua etmenin büyüklüğü.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum ama duayı bırakmıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.

Kizlar hani yusranin dedigi ayak ayak ustune atma deneyi vardi ya.ben onu bi kac gun once yapiyodum.bugun hic yapamiyorum.
Haydi bakalim hayirlisi nesdemim ♥♥♥
Yahu su son zamanlara dogru olan heyecani bir yasayamadim gitti :-(
Ama sizlerle birlikte bende sabirsizlaniyorum inanin ♥♥♥
Saglicakla gelsin Nehir Doramiz
Talip olmakta ben geciktim sanirim cute ablam talip

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum ama duayı bırakmıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.

Bacim hersey dua uzerine tabi ki...
Sen tedbirlerini almissin zaten...
Rabb'im zamani geldi ise inan ki nasip eder....
Dua edecegim senin icin
Ins. Mucizen seninledir

günaydın şekerler nasılsınız.. nesdemim dogum yaptı mı çok merak ettim.. bu arada dün gecealışveriş listemi tamamladım bakın da bana bi akıl verin eksik varmı?

Bebek için:

* yandan çıtçıtlı uzun ve kısa kollu body 6-7 adet (0-3 AY)
* ayaklı pijama altları (penye- kadife) 6-7 adet
* penye, bol, ayaklı, beli sıkı olmayan ve uzun kollu tulum 4- 5 adet
* hastane çıkışı tk. (1 ad) *5 li takım (3 adet)
* çorap, yün patikler
* minik penye önlükler (5 adet) * mermerşahi (ince tülbent) bezler büyüklerden 3 adet küçüklerden 10 adet * banyo havlusu
* penye battaniye 1 adet
* örgü / bebek yünü battaniye 1 adet
* 2 adet peluş battaniye *alt açma seti *bebek çantası

EŞYA

* banyo küveti, küvet içi yatırma aparatı * banyo maşrapası * banyo termometresi *vücut ve baş şampuanı
* vücut derecesi (digital kol altı en uygunu)
* pişik kremi *bebek yağı
* yeni doğan bebek bezi (prima)
* canbebe alt değiştirme örtüsü
* Uni yenidoğan ıslak mendil (sulu pamuk saf oraganik) 3 adet * saç fırçası, tarağı, tırnak makası ve bebek törpüsü

ANNE İÇİN

* çift kişilik yatak alezi (dogum sonrası ev için)
* emzirme sütyenleri (2 adet penye)
* emzirme pedleri
* emzirmeye uygun gecelik ( 1 adet ) * kırmızı yemeni (bebegin yüzünü örtmek için) * antibakteriyel el temizleme jeli
* klasik orkid ped ve hasta pedi
* çorap , terlik

HİJYEN VE BESLEME

* minik plastik bebek kaşıkları 2 adet
* kirli çamaşır filesi (bebek için)
* 1 yenidoğan biberonu (avent yada “dr brown ince uçlu silikon içinde uzun plastik çubuklu dar ağızlı olan”) anne memesine yakın olan ince uçlu dar ağızlı olanları tercih edin
* emzik (özellikle silikon, damaksız dişleri çıkana kadar kullanılabilir. * Bebeğin eşyaları için deterjan yumuşatıcı (dalan roxy matik)

BEBEK YATAGI İÇİN

* lastikli çarşaf (2 adet)
* park beşik uyku seti (1 adet)
* odada ufak bir gece lambası (kırmızı ) *portbebe için bel destegi (1 adet )

Çok çok güzel bi hikayee..okurken heyecanlandım.Rabbim çok büyük,duaların gücü çok büyük...Sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.

canım hayırlı olsun.en önemlisi kafayı rahatlatmak ve herşeyin hayırlısını Rabbimizden istemek.
senin bi sorunun varmıydı?
bende henüz hamile kalamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…