Canim hosgeldinnnnn.pek anlamiyorum sekerden.ama bi gece onceki yedigin pilav makarna bile etkiliyor.ins sorunsuz cikicak sonuc.herkes hasta canim bu ara.zencefil de ihlamur bal uclusu en guzeliselam kısçelerim, herkes iyidir inşallah . Biz yoldayız dönüyoruz, tatil bitti maalesefama son gün öyle böyle girdim denize
bugün saat 13:30da doktor kontrolüm var, oğlumu göreceğim ve şeker yüklemesi de yapılacak. Boğazım yanıyor ve öksürüyorum bir de. Doktoruma diyeceğim, bakalım ne dicek. Eve gidince ıhlamur yapar ballı limonluca içerim dedim, inşallah geçer. Cutem eşin de hastaymış, çok geçmiş olsun.
Dua edin şeker yüklemem iyi geçsin. Dun tokluk şekerim 143 açlık şekerim 92 çıktı evde olçtuğumde. Tokluk azcık yüksek gibi sanki
Sagolun kizlar insaAllah hep yukseklerde devam edersağlık ocakları hiçbir işe yaramıyor canım. nesdemin dediği gibi devlete gitmen daha iyi.
hoş geldiniz, hayırlı olsun tablonuz, umarım şans getirir.
nesdem açıklamış zaten dpo yu
eve gidince dediğin gibi ıhlamur limon iç canım. yüklemen de iyi geçer inşallah.
haberlerini bekliyoruz.
Sagolun kizlar insaAllah hep yukseklerde devam edersağlık ocakları hiçbir işe yaramıyor canım. nesdemin dediği gibi devlete gitmen daha iyi.
eve gidince dediğin gibi ıhlamur limon iç canım. yüklemen de iyi geçer inşallah.
haberlerini bekliyoruz.
haberlerini bekliyoruz.
Canim yaa gecmis olsun.biraz karnina ilik bisey koysan.sekerli su verirler cocuklara ama ruzgar daha kucuk icermi bilmiyorumCanlar okuyamadim henuz. Benim sipa ateslenip duruyr. Karni da agriyr. Cok fena agliyr kuzum. Simdi biraz rahatladi sukur.
Nesdem cnm. Bana derece hediye geldi. Kulaktan..pek sevmedim cunku sipa durmuyr ki kulagindan bakayim. Istersen elindekini dene..olmazsa kulaktan olcer alirsin
hmm benim dr um bunlara her gittiğimde bakıyor zaten.
oy kıyamam.Canlar okuyamadim henuz. Benim sipa ateslenip duruyr. Karni da agriyr. Cok fena agliyr kuzum. Simdi biraz rahatladi sukur.
Nesdem cnm. Bana derece hediye geldi. Kulaktan..pek sevmedim cunku sipa durmuyr ki kulagindan bakayim. Istersen elindekini dene..olmazsa kulaktan olcer alirsin
dikkat et yediklerine canım. çok da canını sıkma.Kızlar nasılsınız mrb Diiip çıkıcam annemler bizde kalicaklar :) inş herkes iyidir
Benim biraz moralim bozuk kilolardan dolayı(( 6,5 kilo oldu gün geçtikçe kilom artıo (
Neyse öpüyorum herkesi kendinize iyi bakın
Canim ins bebegin seninledir.iyi dusun iyi olsun.ben ve burdaki pek cok arkadasim hayit ve adacayi icerek gebe kaldik.vesile oldu bu bitkiler bize.Merhaba Arkadaşlar, 4 ay önce yumurtlama problemim olduğunu öğrenmiş ve tedaviye başlamıştım. İlaçlar, haplar, iğneler derken dr'um b planına geçmeye karar verdi. Bu arada çok moralim bozuldu ve ramazanın yaklaşmasıyla tedaviye ara verdim. Doğal yolla hamile kalmak istiyordum çünkü. Her iğneden sonra aceba hamilemiyim düşüncesi beni çok yıpratmaya başlamıştı. Bu arada ateş ölçmeyi yumurtlama günümü hesaplamayı bırakmıştım. Temmuz ayında adetimle birlikte her gece HAYIT OTU'nu kaynatıp 5 yada 6 gün içtim ve yumurtlama gününü kaçırdığımızı düşündüm. Ağustosun başı gibi adet olmam gerekiyordu. Adetim 5 gün kadar leke şeklinde oluyor sonrasında sökülüyordum. 4 ağustosda leke geldi ama her zamankinden farklıydı açık pembe renkliydi. Tabi buarada izne ayrılmıştım büyük bir temizliğie giriştim. Evin bütün halıları ve evi baştan aşağıya temizledim. Beklediğim adet günüm ise 9 ağustostu. 7 ağustos gecesi vücudumdaki LH seviyesi yüksek mi diye ovulasyon testi yaptım. Test çizgisi inanılmaz derecede koyu çıktı eyvvah dedim bu ay da haziran ayında olduğu gibi adet problemi yaşıycam. Hamile olabileceğimi düşünmemiştim. Sabah kalkar kalmaz gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı inanamadım. Ve 8 Ağustos eşimin doğum günüydü. Emin olamadığım için eşime söylemedim. ertesi gün tekrar test yaptım yine pozitif yine inanamıyorum. 10 Ağustosta BHCG değerim 1268 çıktı ama bu seferde kimyasal gebeliktne şüphelenmeye başladım. 2 gün sonra 3000'e çıktı ve vajinal ultarsonla kese göründü. ama bebek ve yolk sac yoktu. 3 gün sonra tekrar bakıldı ve yolk sac var ama bebek yoktu. Dr bakmadan önce çok küçük görünmez demişti zaten. Çok uzattığımın farkındayım. Kısacası HAYIT OTU içmem ve ramazanda KURAN okumamın çok büyük mucizesi olarak görüyorum. İnşallah bebeğim de görünür ve yaşadığım onca sıkıntıyı geride bırakırım. Birde kafayı boşaltmak gerekiyormuş gerçekten o ay o kadar rahattımki nasılsa yumurtlamayı kaçırdım bu ay olmayacak niyetiyle ilişkiye girmiştim ama Rabbim mucizesini verdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Çok seviniyorum böyle dinleyince ya umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Dua etmenin büyüklüğü.Merhaba Arkadaşlar, 4 ay önce yumurtlama problemim olduğunu öğrenmiş ve tedaviye başlamıştım. İlaçlar, haplar, iğneler derken dr'um b planına geçmeye karar verdi. Bu arada çok moralim bozuldu ve ramazanın yaklaşmasıyla tedaviye ara verdim. Doğal yolla hamile kalmak istiyordum çünkü. Her iğneden sonra aceba hamilemiyim düşüncesi beni çok yıpratmaya başlamıştı. Bu arada ateş ölçmeyi yumurtlama günümü hesaplamayı bırakmıştım. Temmuz ayında adetimle birlikte her gece HAYIT OTU'nu kaynatıp 5 yada 6 gün içtim ve yumurtlama gününü kaçırdığımızı düşündüm. Ağustosun başı gibi adet olmam gerekiyordu. Adetim 5 gün kadar leke şeklinde oluyor sonrasında sökülüyordum. 4 ağustosda leke geldi ama her zamankinden farklıydı açık pembe renkliydi. Tabi buarada izne ayrılmıştım büyük bir temizliğie giriştim. Evin bütün halıları ve evi baştan aşağıya temizledim. Beklediğim adet günüm ise 9 ağustostu. 7 ağustos gecesi vücudumdaki LH seviyesi yüksek mi diye ovulasyon testi yaptım. Test çizgisi inanılmaz derecede koyu çıktı eyvvah dedim bu ay da haziran ayında olduğu gibi adet problemi yaşıycam. Hamile olabileceğimi düşünmemiştim. Sabah kalkar kalmaz gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı inanamadım. Ve 8 Ağustos eşimin doğum günüydü. Emin olamadığım için eşime söylemedim. ertesi gün tekrar test yaptım yine pozitif yine inanamıyorum. 10 Ağustosta BHCG değerim 1268 çıktı ama bu seferde kimyasal gebeliktne şüphelenmeye başladım. 2 gün sonra 3000'e çıktı ve vajinal ultarsonla kese göründü. ama bebek ve yolk sac yoktu. 3 gün sonra tekrar bakıldı ve yolk sac var ama bebek yoktu. Dr bakmadan önce çok küçük görünmez demişti zaten. Çok uzattığımın farkındayım. Kısacası HAYIT OTU içmem ve ramazanda KURAN okumamın çok büyük mucizesi olarak görüyorum. İnşallah bebeğim de görünür ve yaşadığım onca sıkıntıyı geride bırakırım. Birde kafayı boşaltmak gerekiyormuş gerçekten o ay o kadar rahattımki nasılsa yumurtlamayı kaçırdım bu ay olmayacak niyetiyle ilişkiye girmiştim ama Rabbim mucizesini verdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canim ins bebegin seninledir.iyi dusun iyi olsun.ben ve burdaki pek cok arkadasim hayit ve adacayi icerek gebe kaldik.vesile oldu bu bitkiler bize.
Çok seviniyorum böyle dinleyince ya umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Dua etmenin büyüklüğü.
Haydi bakalim hayirlisi nesdemim ♥♥♥Kizlar hani yusranin dedigi ayak ayak ustune atma deneyi vardi ya.ben onu bi kac gun once yapiyodum.bugun hic yapamiyorum.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum ama duayı bırakmıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.
Çok çok güzel bi hikayee..okurken heyecanlandım.Rabbim çok büyük,duaların gücü çok büyük...Sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.Merhaba Arkadaşlar, 4 ay önce yumurtlama problemim olduğunu öğrenmiş ve tedaviye başlamıştım. İlaçlar, haplar, iğneler derken dr'um b planına geçmeye karar verdi. Bu arada çok moralim bozuldu ve ramazanın yaklaşmasıyla tedaviye ara verdim. Doğal yolla hamile kalmak istiyordum çünkü. Her iğneden sonra aceba hamilemiyim düşüncesi beni çok yıpratmaya başlamıştı. Bu arada ateş ölçmeyi yumurtlama günümü hesaplamayı bırakmıştım. Temmuz ayında adetimle birlikte her gece HAYIT OTU'nu kaynatıp 5 yada 6 gün içtim ve yumurtlama gününü kaçırdığımızı düşündüm. Ağustosun başı gibi adet olmam gerekiyordu. Adetim 5 gün kadar leke şeklinde oluyor sonrasında sökülüyordum. 4 ağustosda leke geldi ama her zamankinden farklıydı açık pembe renkliydi. Tabi buarada izne ayrılmıştım büyük bir temizliğie giriştim. Evin bütün halıları ve evi baştan aşağıya temizledim. Beklediğim adet günüm ise 9 ağustostu. 7 ağustos gecesi vücudumdaki LH seviyesi yüksek mi diye ovulasyon testi yaptım. Test çizgisi inanılmaz derecede koyu çıktı eyvvah dedim bu ay da haziran ayında olduğu gibi adet problemi yaşıycam. Hamile olabileceğimi düşünmemiştim. Sabah kalkar kalmaz gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı inanamadım. Ve 8 Ağustos eşimin doğum günüydü. Emin olamadığım için eşime söylemedim. ertesi gün tekrar test yaptım yine pozitif yine inanamıyorum. 10 Ağustosta BHCG değerim 1268 çıktı ama bu seferde kimyasal gebeliktne şüphelenmeye başladım. 2 gün sonra 3000'e çıktı ve vajinal ultarsonla kese göründü. ama bebek ve yolk sac yoktu. 3 gün sonra tekrar bakıldı ve yolk sac var ama bebek yoktu. Dr bakmadan önce çok küçük görünmez demişti zaten. Çok uzattığımın farkındayım. Kısacası HAYIT OTU içmem ve ramazanda KURAN okumamın çok büyük mucizesi olarak görüyorum. İnşallah bebeğim de görünür ve yaşadığım onca sıkıntıyı geride bırakırım. Birde kafayı boşaltmak gerekiyormuş gerçekten o ay o kadar rahattımki nasılsa yumurtlamayı kaçırdım bu ay olmayacak niyetiyle ilişkiye girmiştim ama Rabbim mucizesini verdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum ama duayı bırakmıyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?