Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyamda üçüzlerimiiii gördüüüümmmm.2 erkek 1 kız. Kız beyaz tenli,renkli gözlü çoook tatlıydı. Ama öteki ikisi pek bi çirkindi.istemiyom ben bunları,bana kız yeter diyoduumm :) yüzümde salak bi gülümsemeyle uyandım :))

Çok şükür bacım,iyiyimm.sıcaklarla boğuşuyorum :) bi de kardeşim yanımda,Ankara'yı gezdiriyom onu sen naptın,alışmışsındır yeni evine,düzenine..annenler de orda tabii.
evet canım alıştım.haftanın 2-3 günü annemdeyim :) annemde bende nasıl şükrediceğimizi şaşırdık artık :)
buralarda çok sıcak.bugün izin günümüz ama hiç dışarı çıkasım yok :)

ay güldürdün beni canım yaaaa :)
Rabbim hayırlara erdirsin rüyanı.

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4
16. Gun 36.2
17.gun unuttum
18.gun 35.9 off yaaa nasil bir tablo oldu

canim ben nedense vakti gelmeden dogurcagima inanmiyorum.
Kigiiiz ruzgar duymasin parcalar ali yasiniiiiiiii
canim dogurmadim henuz.eksik gorduklerimi yazayiim.
Penye battaniyen az 5tane filan olsun her an onunla tutucaksin bi de seninki sonbahar bebegi.
Hastane cikisi konseptine ben karsiyim.3-4 tum takim gotur yaninda.
anne icin yuksek bel kilot.
Meme ucu kremi
Gerekirse pompa.
Gecelik bitane daha koy.
Burun aspiratoru
Aklima gelenler bunlar.
inssss bu ruyan gercek olucak kuzummm.kizin guzel ogullarin da yakisikli oosunnn.
10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4
16. Gun 36.2
17.gun unuttum
Henuz yum yok.calismalara devam canimmm

heralde yumurtlamiyorum ben yaa ne yumurtaymis

Allah bebeğini sana bağışlasın. çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kizlar hani yusranin dedigi ayak ayak ustune atma deneyi vardi ya.ben onu bi kac gun once yapiyodum.bugun hic yapamiyorum.
hadi yaa amanın yakın o zaman senin doğum
çok heyecanlıııııı Allahım sağ sağlim kucağına almayı, senin de sağlıkla kurtulmanı nasip etsin canım benim.

Günaydıııınnn,mutlu pazarlar hatunlaarr hepinizi muaaahh öpüyorum

10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4
16. Gun 36.2
17.gun unuttum
göğüs kalkanı alabilirsin. çünkü göğüs pedleri hava alışverişini engelleyip yaranın iyileşmesini geciktiriyor.
ay aklıma gelmiyor benim de vallaha.

ayy nasıl atlamışım bir kaçınızı :)))

Bana degildi sanirsam :)

ayaysegul canım sana da mutlu pazarlar:) rüyan da hayırlara vesile olsun. ben de rüyamda hep çok çirkin bir bebek görüyorum. hiç beğenmiyorum bebeğimi hahaha..
secido canım, gidişat inişli çıkışlı yumurta olmamış, ama bugünden sonra yüksek seyrederse bugün yumurtlamışsın diyebiliriz. yani en az 3 günün ateşine ihtiyacımız var.
sen gün aşırı çalışmalara devam et.

Saol birtanem ya o kadar temiz yureklisiniz ki ...

Merhaba,canlar nasilsiniz. Nesdem ilk sana baktim durum nasil diye dora hanim gelmemis henuz saglikla gelsin
Kizlar hepiniz iyisinizdir insallah herkesin gonlune gore olsun
Ben sicaktan sanki yaniyorum her yerim agriyor geceleri de rahat uyayamiyorum . Arkama yaslanip dik oturursam yada dik yurursem rahatim baska turlu zorlsniyorum ama sikayet Degil kixkar Rabbim tum evlat istryenlere nasip etsin

canım tek tek cevaplayım çok haklısın penye batttaniye annem diktiriyormuş 2-3 tane ondan az yazdım, gecelikte aynısı annemler tatile gittigimde hediye almışlar bide ben alcam..hastahane çıkışında çok haklısınn ama ilk bebiş ya ne bilim en güzelinden bi tane alayım dursun saklarım dedim..:) kilot demişsin çok haklısın onu hiç düşünemedim benimkiler çok küçük büyük almam lazım..meme kremi pompa vs olumsuz durumlarda diye hani ne bileyim çatlamaz belki belki bebek rahat emer diye hemen almıcam bi sıkıntı olursa hemen eczaneden alınır.. bu arada burun aspiratoru nedir canım? onu duymadım.. çok sagol bu arada :)

ayy çok heyecanlı ama canım ya öyle güzeller ki anlatamam :) minicik çarşambaya alcam inşallah hepsini..

canım ben önümüzdeki sene çalışmıcam eşim istemiyor :) bebişe bakıcam .. ayy bide şuan yegenim bende 15 gündür geceleri bi başlıyo aglamaya.. dün kendi kendime dedim bu çocuga bakmak zorunda olsamda ertesi sabah 8de iş başı yapacak olsam ceset gibi giderdim işe herhalde dedim sanırım dinlenmek iyi olacak artık daha çok eminim..

Canim ddogurmadiM henuz sancilarim oluyor gun icinde ama geciyor fakat artik gucum kalmadi.hicbir sey yapamiyorum.esim olmasa bitmistim.yarin aksam annemler geliyor.esim de yoruldu artik ufaktan sikayet ediyor yetisemiyorum diyor.kadin olmanin zorlugu iste diyorum.annemler daha erken gelmeliydi ama baska isleri vardi.canim sikayet degil zorluklari yaziyoruz sadece allahun gucune gitmesin.analik bu yuzden kutsal.inan son ay en zoruymus hem sicak hem benim kizim yaramaz.sukur olsun bu gunumuze orasi ayri mesele.bazilari da kosa kosa gider doguma.ben 32den sonra iptal oldum haha
Canim meme ucu kremi catlama ve aci olmasin diye suruluyor.32.haftadan sinra baslaniyor.yani catlayip yara olunca cozum zorlasiyor.sen basla kreme.lansinoh markasi cok da ucuz 20tl.pompa senin tercihin ben aldim ne olur ne olmaz diye.
Butun aspiratoru de manuel bisey bebegin burnundaki sumugu cekiyor.kullanisli mi bilmem dogunca deniycem.hastane cikisi hepimiz heves edip aldik ama iste oara tuzagi bence.

bak bilmiyodum meme kreminin önceden kullanıldıgını..tamam canım alayım bende.. bu arada karnında çatlak oldu mu canım.. ben gebelik testinde pozitifi görünce başladım nemlendirmeye çok şükür şimdi yok.. ama sonraki haftalardada da olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…