Günaydıııınnn,mutlu pazarlar hatunlaarrhepinizi muaaahh öpüyorum
Çok şükür bacım,iyiyimm.sıcaklarla boğuşuyorum :) bi de kardeşim yanımda,Ankara'yı gezdiriyom onugünaydın canım nasılsın:)
evet canım alıştım.haftanın 2-3 günü annemdeyim :) annemde bende nasıl şükrediceğimizi şaşırdık artık :)Çok şükür bacım,iyiyimm.sıcaklarla boğuşuyorum :) bi de kardeşim yanımda,Ankara'yı gezdiriyom onusen naptın,alışmışsındır yeni evine,düzenine..annenler de orda tabii.
Rüyamda üçüzlerimiiii gördüüüümmmm.2 erkek 1 kız. Kız beyaz tenli,renkli gözlü çoook tatlıydı. Ama öteki ikisi pek bi çirkindi.istemiyom ben bunları,bana kız yeter diyoduumm :) yüzümde salak bi gülümsemeyle uyandım :))
canim ben nedense vakti gelmeden dogurcagima inanmiyorum.Haydi bakalim hayirlisi nesdemim ♥♥♥
Yahu su son zamanlara dogru olan heyecani bir yasayamadim gitti :-(
Ama sizlerle birlikte bende sabirsizlaniyorum inanin ♥♥♥
Saglicakla gelsin Nehir Doramiz
Talip olmakta ben geciktim sanirim cute ablam talip
Bacim hersey dua uzerine tabi ki...
Sen tedbirlerini almissin zaten...
Rabb'im zamani geldi ise inan ki nasip eder....
Dua edecegim senin icin
Ins. Mucizen seninledir
canim dogurmadim henuz.eksik gorduklerimi yazayiim.günaydın şekerler nasılsınız.. nesdemim dogum yaptı mı çok merak ettim.. bu arada dün gecealışveriş listemi tamamladım bakın da bana bi akıl verin eksik varmı?
Bebek için:
* yandan çıtçıtlı uzun ve kısa kollu body 6-7 adet (0-3 AY)
* ayaklı pijama altları (penye- kadife) 6-7 adet
* penye, bol, ayaklı, beli sıkı olmayan ve uzun kollu tulum 4- 5 adet
* hastane çıkışı tk. (1 ad) *5 li takım (3 adet)
* çorap, yün patikler
* minik penye önlükler (5 adet) * mermerşahi (ince tülbent) bezler büyüklerden 3 adet küçüklerden 10 adet * banyo havlusu
* penye battaniye 1 adet
* örgü / bebek yünü battaniye 1 adet
* 2 adet peluş battaniye *alt açma seti *bebek çantası
EŞYA
* banyo küveti, küvet içi yatırma aparatı * banyo maşrapası * banyo termometresi *vücut ve baş şampuanı
* vücut derecesi (digital kol altı en uygunu)
* pişik kremi *bebek yağı
* yeni doğan bebek bezi (prima)
* canbebe alt değiştirme örtüsü
* Uni yenidoğan ıslak mendil (sulu pamuk saf oraganik) 3 adet * saç fırçası, tarağı, tırnak makası ve bebek törpüsü
ANNE İÇİN
* çift kişilik yatak alezi (dogum sonrası ev için)
* emzirme sütyenleri (2 adet penye)
* emzirme pedleri
* emzirmeye uygun gecelik ( 1 adet ) * kırmızı yemeni (bebegin yüzünü örtmek için) * antibakteriyel el temizleme jeli
* klasik orkid ped ve hasta pedi
* çorap , terlik
HİJYEN VE BESLEME
* minik plastik bebek kaşıkları 2 adet
* kirli çamaşır filesi (bebek için)
* 1 yenidoğan biberonu (avent yada “dr brown ince uçlu silikon içinde uzun plastik çubuklu dar ağızlı olan”) anne memesine yakın olan ince uçlu dar ağızlı olanları tercih edin
* emzik (özellikle silikon, damaksız dişleri çıkana kadar kullanılabilir. * Bebeğin eşyaları için deterjan yumuşatıcı (dalan roxy matik)
BEBEK YATAGI İÇİN
* lastikli çarşaf (2 adet)
* park beşik uyku seti (1 adet)
* odada ufak bir gece lambası (kırmızı ) *portbebe için bel destegi (1 adet )
inssss bu ruyan gercek olucak kuzummm.kizin guzel ogullarin da yakisikli oosunnn.Rüyamda üçüzlerimiiii gördüüüümmmm.2 erkek 1 kız. Kız beyaz tenli,renkli gözlü çoook tatlıydı. Ama öteki ikisi pek bi çirkindi.istemiyom ben bunları,bana kız yeter diyoduumm :) yüzümde salak bi gülümsemeyle uyandım :))
Henuz yum yok.calismalara devam canimmm10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4
16. Gun 36.2
17.gun unuttum
18.gun 35.9 off yaaa nasil bir tablo oldu
canim ben nedense vakti gelmeden dogurcagima inanmiyorum.
Kigiiiz ruzgar duymasin parcalar ali yasiniiiiiiii
canim dogurmadim henuz.eksik gorduklerimi yazayiim.
Penye battaniyen az 5tane filan olsun her an onunla tutucaksin bi de seninki sonbahar bebegi.
Hastane cikisi konseptine ben karsiyim.3-4 tum takim gotur yaninda.
anne icin yuksek bel kilot.
Meme ucu kremi
Gerekirse pompa.
Gecelik bitane daha koy.
Burun aspiratoru
Aklima gelenler bunlar.
inssss bu ruyan gercek olucak kuzummm.kizin guzel ogullarin da yakisikli oosunnn.
Henuz yum yok.calismalara devam canimmm
Allah bebeğini sana bağışlasın. çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Merhaba Arkadaşlar, 4 ay önce yumurtlama problemim olduğunu öğrenmiş ve tedaviye başlamıştım. İlaçlar, haplar, iğneler derken dr'um b planına geçmeye karar verdi. Bu arada çok moralim bozuldu ve ramazanın yaklaşmasıyla tedaviye ara verdim. Doğal yolla hamile kalmak istiyordum çünkü. Her iğneden sonra aceba hamilemiyim düşüncesi beni çok yıpratmaya başlamıştı. Bu arada ateş ölçmeyi yumurtlama günümü hesaplamayı bırakmıştım. Temmuz ayında adetimle birlikte her gece HAYIT OTU'nu kaynatıp 5 yada 6 gün içtim ve yumurtlama gününü kaçırdığımızı düşündüm. Ağustosun başı gibi adet olmam gerekiyordu. Adetim 5 gün kadar leke şeklinde oluyor sonrasında sökülüyordum. 4 ağustosda leke geldi ama her zamankinden farklıydı açık pembe renkliydi. Tabi buarada izne ayrılmıştım büyük bir temizliğie giriştim. Evin bütün halıları ve evi baştan aşağıya temizledim. Beklediğim adet günüm ise 9 ağustostu. 7 ağustos gecesi vücudumdaki LH seviyesi yüksek mi diye ovulasyon testi yaptım. Test çizgisi inanılmaz derecede koyu çıktı eyvvah dedim bu ay da haziran ayında olduğu gibi adet problemi yaşıycam. Hamile olabileceğimi düşünmemiştim. Sabah kalkar kalmaz gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı inanamadım. Ve 8 Ağustos eşimin doğum günüydü. Emin olamadığım için eşime söylemedim. ertesi gün tekrar test yaptım yine pozitif yine inanamıyorum. 10 Ağustosta BHCG değerim 1268 çıktı ama bu seferde kimyasal gebeliktne şüphelenmeye başladım. 2 gün sonra 3000'e çıktı ve vajinal ultarsonla kese göründü. ama bebek ve yolk sac yoktu. 3 gün sonra tekrar bakıldı ve yolk sac var ama bebek yoktu. Dr bakmadan önce çok küçük görünmez demişti zaten. Çok uzattığımın farkındayım. Kısacası HAYIT OTU içmem ve ramazanda KURAN okumamın çok büyük mucizesi olarak görüyorum. İnşallah bebeğim de görünür ve yaşadığım onca sıkıntıyı geride bırakırım. Birde kafayı boşaltmak gerekiyormuş gerçekten o ay o kadar rahattımki nasılsa yumurtlamayı kaçırdım bu ay olmayacak niyetiyle ilişkiye girmiştim ama Rabbim mucizesini verdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
hadi yaa amanın yakın o zaman senin doğumKizlar hani yusranin dedigi ayak ayak ustune atma deneyi vardi ya.ben onu bi kac gun once yapiyodum.bugun hic yapamiyorum.
günaydın şekerler nasılsınız.. nesdemim dogum yaptı mı çok merak ettim.. bu arada dün gecealışveriş listemi tamamladım bakın da bana bi akıl verin eksik varmı?
Bebek için:
* yandan çıtçıtlı uzun ve kısa kollu body 6-7 adet (0-3 AY)
* ayaklı pijama altları (penye- kadife) 6-7 adet
* penye, bol, ayaklı, beli sıkı olmayan ve uzun kollu tulum 4- 5 adet
* hastane çıkışı tk. (1 ad) *5 li takım (3 adet)
* çorap, yün patikler
* minik penye önlükler (5 adet) * mermerşahi (ince tülbent) bezler büyüklerden 3 adet küçüklerden 10 adet * banyo havlusu
* penye battaniye 1 adet
* örgü / bebek yünü battaniye 1 adet
* 2 adet peluş battaniye *alt açma seti *bebek çantası
EŞYA
* banyo küveti, küvet içi yatırma aparatı * banyo maşrapası * banyo termometresi *vücut ve baş şampuanı
* vücut derecesi (digital kol altı en uygunu)
* pişik kremi *bebek yağı
* yeni doğan bebek bezi (prima)
* canbebe alt değiştirme örtüsü
* Uni yenidoğan ıslak mendil (sulu pamuk saf oraganik) 3 adet * saç fırçası, tarağı, tırnak makası ve bebek törpüsü
ANNE İÇİN
* çift kişilik yatak alezi (dogum sonrası ev için)
* emzirme sütyenleri (2 adet penye)
* emzirme pedleri
* emzirmeye uygun gecelik ( 1 adet ) * kırmızı yemeni (bebegin yüzünü örtmek için) * antibakteriyel el temizleme jeli
* klasik orkid ped ve hasta pedi
* çorap , terlik
HİJYEN VE BESLEME
* minik plastik bebek kaşıkları 2 adet
* kirli çamaşır filesi (bebek için)
* 1 yenidoğan biberonu (avent yada “dr brown ince uçlu silikon içinde uzun plastik çubuklu dar ağızlı olan”) anne memesine yakın olan ince uçlu dar ağızlı olanları tercih edin
* emzik (özellikle silikon, damaksız dişleri çıkana kadar kullanılabilir. * Bebeğin eşyaları için deterjan yumuşatıcı (dalan roxy matik)
BEBEK YATAGI İÇİN
* lastikli çarşaf (2 adet)
* park beşik uyku seti (1 adet)
* odada ufak bir gece lambası (kırmızı ) *portbebe için bel destegi (1 adet )
Günaydıııınnn,mutlu pazarlar hatunlaarrhepinizi muaaahh öpüyorum
Rüyamda üçüzlerimiiii gördüüüümmmm.2 erkek 1 kız. Kız beyaz tenli,renkli gözlü çoook tatlıydı. Ama öteki ikisi pek bi çirkindi.istemiyom ben bunları,bana kız yeter diyoduumm :) yüzümde salak bi gülümsemeyle uyandım :))
göğüs kalkanı alabilirsin. çünkü göğüs pedleri hava alışverişini engelleyip yaranın iyileşmesini geciktiriyor.10.gun 36.2
11. Gun 36.2
12. Gun 35.6
13.gun 36.1
14.gun 36.0
15. Gun 36.4
16. Gun 36.2
17.gun unuttum
18.gun 35.9 off yaaa nasil bir tablo oldu
ayy nasıl atlamışım bir kaçınızı :)))Allah bebeğini sana bağışlasın. çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hadi yaa amanın yakın o zaman senin doğum
çok heyecanlııııııAllahım sağ sağlim kucağına almayı, senin de sağlıkla kurtulmanı nasip etsin canım benim.
göğüs kalkanı alabilirsin. çünkü göğüs pedleri hava alışverişini engelleyip yaranın iyileşmesini geciktiriyor.
ay aklıma gelmiyor benim de vallaha.
Allah bebeğini sana bağışlasın. çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
çok heyecanlııııııAllahım sağ sağlim kucağına almayı, senin de sağlıkla kurtulmanı nasip etsin canım benim.
göğüs kalkanı alabilirsin. çünkü göğüs pedleri hava alışverişini engelleyip yaranın iyileşmesini geciktiriyor.
deniz askere yazacağımı en alta yazıp karıştırmışım:)Bana degildi sanirsam :)
ayaysegul canım sana da mutlu pazarlar:) rüyan da hayırlara vesile olsun. ben de rüyamda hep çok çirkin bir bebek görüyorum. hiç beğenmiyorum bebeğimi hahaha..
secido canım, gidişat inişli çıkışlı yumurta olmamış, ama bugünden sonra yüksek seyrederse bugün yumurtlamışsın diyebiliriz. yani en az 3 günün ateşine ihtiyacımız var.
sen gün aşırı çalışmalara devam et.
canim ben nedense vakti gelmeden dogurcagima inanmiyorum.
Kigiiiz ruzgar duymasin parcalar ali yasiniiiiiiii
canim dogurmadim henuz.eksik gorduklerimi yazayiim.
Penye battaniyen az 5tane filan olsun her an onunla tutucaksin bi de seninki sonbahar bebegi.
Hastane cikisi konseptine ben karsiyim.3-4 tum takim gotur yaninda.
anne icin yuksek bel kilot.
Meme ucu kremi
Gerekirse pompa.
Gecelik bitane daha koy.
Burun aspiratoru
Aklima gelenler bunlar.
Allah bebeğini sana bağışlasın. çok güzel bir duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canim ddogurmadiM henuz sancilarim oluyor gun icinde ama geciyor fakat artik gucum kalmadi.hicbir sey yapamiyorum.esim olmasa bitmistim.yarin aksam annemler geliyor.esim de yoruldu artik ufaktan sikayet ediyor yetisemiyorum diyor.kadin olmanin zorlugu iste diyorum.annemler daha erken gelmeliydi ama baska isleri vardi.canim sikayet degil zorluklari yaziyoruz sadece allahun gucune gitmesin.analik bu yuzden kutsal.inan son ay en zoruymus hem sicak hem benim kizim yaramaz.sukur olsun bu gunumuze orasi ayri mesele.bazilari da kosa kosa gider doguma.ben 32den sonra iptal oldum hahaMerhaba,canlar nasilsiniz. Nesdem ilk sana baktim durum nasil diye dora hanim gelmemis henuz saglikla gelsin
Kizlar hepiniz iyisinizdir insallah herkesin gonlune gore olsun
Ben sicaktan sanki yaniyorum her yerim agriyor geceleri de rahat uyayamiyorum . Arkama yaslanip dik oturursam yada dik yurursem rahatim baska turlu zorlsniyorum ama sikayet Degil kixkar Rabbim tum evlat istryenlere nasip etsin
Canim meme ucu kremi catlama ve aci olmasin diye suruluyor.32.haftadan sinra baslaniyor.yani catlayip yara olunca cozum zorlasiyor.sen basla kreme.lansinoh markasi cok da ucuz 20tl.pompa senin tercihin ben aldim ne olur ne olmaz diye.canım tek tek cevaplayım çok haklısın penye batttaniye annem diktiriyormuş 2-3 tane ondan az yazdım, gecelikte aynısı annemler tatile gittigimde hediye almışlar bide ben alcam..hastahane çıkışında çok haklısınn ama ilk bebiş ya ne bilim en güzelinden bi tane alayım dursun saklarım dedim..:) kilot demişsin çok haklısın onu hiç düşünemedim benimkiler çok küçük büyük almam lazım..meme kremi pompa vs olumsuz durumlarda diye hani ne bileyim çatlamaz belki belki bebek rahat emer diye hemen almıcam bi sıkıntı olursa hemen eczaneden alınır.. bu arada burun aspiratoru nedir canım? onu duymadım.. çok sagol bu arada :)
bak bilmiyodum meme kreminin önceden kullanıldıgını..tamam canım alayım bende.. bu arada karnında çatlak oldu mu canım.. ben gebelik testinde pozitifi görünce başladım nemlendirmeye çok şükür şimdi yok.. ama sonraki haftalardada da olabiliyormuşCanim ddogurmadiM henuz sancilarim oluyor gun icinde ama geciyor fakat artik gucum kalmadi.hicbir sey yapamiyorum.esim olmasa bitmistim.yarin aksam annemler geliyor.esim de yoruldu artik ufaktan sikayet ediyor yetisemiyorum diyor.kadin olmanin zorlugu iste diyorum.annemler daha erken gelmeliydi ama baska isleri vardi.canim sikayet degil zorluklari yaziyoruz sadece allahun gucune gitmesin.analik bu yuzden kutsal.inan son ay en zoruymus hem sicak hem benim kizim yaramaz.sukur olsun bu gunumuze orasi ayri mesele.bazilari da kosa kosa gider doguma.ben 32den sonra iptal oldum haha
Canim meme ucu kremi catlama ve aci olmasin diye suruluyor.32.haftadan sinra baslaniyor.yani catlayip yara olunca cozum zorlasiyor.sen basla kreme.lansinoh markasi cok da ucuz 20tl.pompa senin tercihin ben aldim ne olur ne olmaz diye.
Butun aspiratoru de manuel bisey bebegin burnundaki sumugu cekiyor.kullanisli mi bilmem dogunca deniycem.hastane cikisi hepimiz heves edip aldik ama iste oara tuzagi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?