Karnimda hic catlak olmadi ama olcak eminim cok geriyo poposuyla kizim.bak bilmiyodum meme kreminin önceden ksimdilerdeını..tamam canım alayım bende.. bu arada karnında çatlak oldu mu canım.. ben gebelik testinde pozitifi görünce başladım nemlendirmeye çok şükür şimdi yok.. ama sonraki haftalardada da olabiliyormuş
rica ederim canım, o senin güzel bakışındandırSaol birtanem ya o kadar temiz yureklisiniz ki ...
ay burası da çok sıcaktı nefes alamadık ama bugün öğleden sonra bir yağmur yağdı, şükür nefes aldık.Merhaba,canlar nasilsiniz. Nesdem ilk sana baktim durum nasil diye dora hanim gelmemis henuz saglikla gelsin
Kizlar hepiniz iyisinizdir insallah herkesin gonlune gore olsun
Ben sicaktan sanki yaniyorum her yerim agriyor geceleri de rahat uyayamiyorum . Arkama yaslanip dik oturursam yada dik yurursem rahatim baska turlu zorlsniyorum ama sikayet Degil kixkar Rabbim tum evlat istryenlere nasip etsin
yaa ne güzel çok şanslısın.canım ben önümüzdeki sene çalışmıcam eşim istemiyor :) bebişe bakıcam .. ayy bide şuan yegenim bende 15 gündür geceleri bi başlıyo aglamaya.. dün kendi kendime dedim bu çocuga bakmak zorunda olsamda ertesi sabah 8de iş başı yapacak olsam ceset gibi giderdim işe herhalde dedimsanırım dinlenmek iyi olacak artık daha çok eminim..
tüm ayın değerleri lazım canım. hatta ilk tabloda kesin şeyler söylemek mümkün olmayabiliyor.Birşey sorabilir miyim, bu takip için en az kaç günlük ateşi bilmemiz gerekiyor? Ben klomen tedavisi görüyorum ama yinede emin olmak için bu yöntemide denemek istiyorum.
Hemen yarın başlıyorum o zaman çok teşekkür ederim mesajın içinrica ederim canım, o senin güzel bakışındandır
ay burası da çok sıcaktı nefes alamadık ama bugün öğleden sonra bir yağmur yağdı, şükür nefes aldık.
yatarken de iki yastıkla oturur gibi yat canım. son ay çok zormuş ama bebeklerimiz için katlanmayacağımız şey yok bizim :) annelik böyle bir şey..
yaa ne güzel çok şanslısın.
ben de bebeğime bakmak çok isterim ama para durumları gösterecek artık.
yeğenin kaç yaşında?
ayy bizim dersler 7 de başlıyor bir deeeee... kabus gibi
tüm ayın değerleri lazım canım. hatta ilk tabloda kesin şeyler söylemek mümkün olmayabiliyor.
bir kaç tablo yaptıktan sonra daha iyi kestirebiliyor insan
sen başla ve gün gün yaz buraya herkes yardımcı olur.
En azindan yumurta oncesi bir haftayi bilmeliyiz.ama dogrusu tum ayi bilmek.Birşey sorabilir miyim, bu takip için en az kaç günlük ateşi bilmemiz gerekiyor? Ben klomen tedavisi görüyorum ama yinede emin olmak için bu yöntemide denemek istiyorum.
oyy cok erken canim.senin erkenden bebegi besleyip cikman lazim.ins tam gun degildir okulun.benim 9_3.rica ederim canım, o senin güzel bakışındandır
ay burası da çok sıcaktı nefes alamadık ama bugün öğleden sonra bir yağmur yağdı, şükür nefes aldık.
yatarken de iki yastıkla oturur gibi yat canım. son ay çok zormuş ama bebeklerimiz için katlanmayacağımız şey yok bizim :) annelik böyle bir şey..
yeğenin kaç yaşında?
ayy bizim dersler 7 de başlıyor bir deeeee... kabus gibi
tüm ayın değerleri lazım canım. hatta ilk tabloda kesin şeyler söylemek mümkün olmayabiliyor.
bir kaç tablo yaptıktan sonra daha iyi kestirebiliyor insan
sen başla ve gün gün yaz buraya herkes yardımcı olur.
Canim yanmanin gecmesine sevindim sen yine de mantari da mideyi de ihmal etme.Herkese gunaydin güzeller
Dun denize gittik ama ben giremedim tabiki kasintim azda olsa dvm ediyor daha artar diye korktum doktora da yarin gidebilirim
Gidip gelmek bile coook yordu beni belinden yuruyemiyorum resmen
Ve coook şükür nasil olduysa mide yanmam yok 2 gündür falan
Bizde durumlar böyle sizler nasilsiniz
Teşekkür ederimEn azindan yumurta oncesi bir haftayi bilmeliyiz.ama dogrusu tum ayi bilmek.
alıntı yapmamışsın canım ama bana dedin sanırım.canım merhaba gebelik haftalarım yakın seninle ben 20+2 yim inşallah. ama 2 gündür bebek haraketlerini neredeyse hiç hissetmiyorum acaba bir sıkıntı mı var sen nasıl hissediyorsun
evet canım, geçen sene 5 buçukta kalkıp hazırlanıyordum. zaten kahvaltı etmeden çıkamam ben evden.En azindan yumurta oncesi bir haftayi bilmeliyiz.ama dogrusu tum ayi bilmek.
oyy cok erken canim.senin erkenden bebegi besleyip cikman lazim.ins tam gun degildir okulun.benim 9_3.
Canim yanmanin gecmesine sevindim sen yine de mantari da mideyi de ihmal etme.
Bizde durumlar ayni.dogurmak icin bekliyorum.dun evde 30a yakin sivri sinek oldurduk ustelik evimin tum camlari telli.arasindan girmisler.sabah 5e kadar avlandik.yani uyumamam icin mutlaka bi nedenim var.bugun de cok sicak burasi.
iyi yapmışsın girmemekle canım. bu aralar denizden mikrop kapanları çok duyuyorum, tehlikeye atmaya gerek yok.Herkese gunaydin güzeller
Dun denize gittik ama ben giremedim tabiki kasintim azda olsa dvm ediyor daha artar diye korktum doktora da yarin gidebilirim
Gidip gelmek bile coook yordu beni belinden yuruyemiyorum resmen
Ve coook şükür nasil olduysa mide yanmam yok 2 gündür falan
Bizde durumlar böyle sizler nasilsiniz
Ohh 21. Haftalar iyiydi cnm suan eleman biiyi yapmışsın girmemekle canım. bu aralar denizden mikrop kapanları çok duyuyorum, tehlikeye atmaya gerek yok.
miden de iyi olmuş ohh..sevindim.
ben balayındayım ya şikayetler balayından
sonra gelecek:) şimdilik şükür iyiyim
canım.
Kameron bende hayit ve adacayi icmistim.ictigim ay gebe kaldim ama 6haftalikken kaybettim,düşükten bir ay sonra tekrar içtim ve yine Rabbim nasip etti hamileyim çok şükür,seninde hayirli olsun inşallah,yeterli Rabbim istesin,aslında benim iki çocuğum daha var yani hamile kalmak için Rabbim beni hic beklemedi,sadece anlatmak istediğim hayit Rabbimin büyük sifali bitkisi oldugu
Ayyy maşallah ecemmm yaaa, ne güzel anlatmışsın, nasıl heveslendim şimdi :)merhaba kizlar..
hepinize bebisli gunler.. hersey gonlunuzce olsun her konuda her zaman Insallah..
artik internet televizyon telefon coook geri planlarda..zaman kalmiyo..gec gec ugrarim herhalde o gunler adina simdiden bol bol huzurlu gunler dilerim hepinize...
nesdosum daha dogurmadin galiba..insallah zamaninda saglikli kolay bi dogum nasip olur.
kizlar bebisle gunlerimiz cok tatli ya..uykusuzluk tatli yorgunluk tatli...cok garip..hic sinirlenmiyosun hic kizmiyorsun bikamiyorsun..Rabbimin oyle bi mucizesiki hersey o kadar yolunu buluyo ki..her an daha cok seviyorum sanki her onu seyr ettikce sanki buyuyorum daha kocaman daha kocaman dunyaya sigamiyorum ne kadar sukr etsem az ne kadar dua etsem az sanki..dilimden tek dusmeyen isteyen herkese nasip olsun Insallah..herkese...
uykularimiz keyfe gore yemeyimiz keyfe gore yani bi duzeni yok daha beyimin keyfi ne zaman isterse yani ))) sutum ilk gunler yoktu sadece 1 2damla sıksam sari su gibi bisey geliyodu cok uzulmustum..hastanede oldugum gun yanimdaki kizlarin sutleri sappur suppurdu ve hic biri sut vermiycekti biri istemiyordu zayifliycam hazir mamayla buyutucem dedi diger kiz ise istemiyorum falan filan diyordu sutleri boldu gogusleri aciyodu ne kadar uzuluyordu gorseydiniz ama bense ne cok istiyordum hazir mama hazirladikca kahr oluyodum..annem eve cik kurler yspicam gelicek korkma dedi..eve geldiyim gun supriz sekilde gelmeye basladi azdi doymuyordu ama yine de kanallarini acsin diye emzirdiyimde itmiyordu bugunse sukur artik hazir mama hic vermedim artik geliyo doyuruyo sukurler olsun cok mutluyum...
ha bu arada benim bebis babasinin sesini taniyo yaaa cok tatli cok hosuma gidiyo kim konussa sevse tepki vermiyo babasi konusunca oyle guluyoki minicik agzi kulaklarindaaa..esim de baska bi duygusallasti cocuklasti sanki..babalik cok tatlilastirdi hep boyle oluruz Insallah..
ben de iyilestim artik icerde bi kac dikislerim var artik hic acitmiyo sadece cok ayakta olunca aksamlar hafif sizliyo..
bakalim yeni bi maceradayiz sanki..bi heyecan bi sersemlik hepsi her duygu var icinde...
Opuyorum hepinizi kizlar
opuyorum hepinizi teyzoslaaarrrr
yeğenin kaç yaşında?
ayy bizim dersler 7 de başlıyor bir deeeee... kabus gibi.
canim adetin ikinci gunu basladin 12.gunune kafar gunde bir bardak hayit bir batdak ada cayi ictim.adacayini sicak hayiti ilik ictim.hayiti 15 dakika adacayini 5dakika demleyip ictimmerhabalar hayıt çayını ne zaman ve günde ne kadar içtiniz bende içmek istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?