cnm. Burun icin aldiginiz ise yaramiyr. Ben de aldim ve kenarda duruyr. Suan her banyo sonrasi papiksle usulca temizliyrm.Canim ddogurmadiM henuz sancilarim oluyor gun icinde ama geciyor fakat artik gucum kalmadi.hicbir sey yapamiyorum.esim olmasa bitmistim.yarin aksam annemler geliyor.esim de yoruldu artik ufaktan sikayet ediyor yetisemiyorum diyor.kadin olmanin zorlugu iste diyorum.annemler daha erken gelmeliydi ama baska isleri vardi.canim sikayet degil zorluklari yaziyoruz sadece allahun gucune gitmesin.analik bu yuzden kutsal.inan son ay en zoruymus hem sicak hem benim kizim yaramaz.sukur olsun bu gunumuze orasi ayri mesele.bazilari da kosa kosa gider doguma.ben 32den sonra iptal oldum haha
Canim meme ucu kremi catlama ve aci olmasin diye suruluyor.32.haftadan sinra baslaniyor.yani catlayip yara olunca cozum zorlasiyor.sen basla kreme.lansinoh markasi cok da ucuz 20tl.pompa senin tercihin ben aldim ne olur ne olmaz diye.
Butun aspiratoru de manuel bisey bebegin burnundaki sumugu cekiyor.kullanisli mi bilmem dogunca deniycem.hastane cikisi hepimiz heves edip aldik ama iste oara tuzagi bence.
Klomen kullaniyrsan henuz igne olmamissindir cnm. Sen olc degerlerini, boylece yumurtan catladi mi catlamadi mi doktordan once bilirizBirşey sorabilir miyim, bu takip için en az kaç günlük ateşi bilmemiz gerekiyor? Ben klomen tedavisi görüyorum ama yinede emin olmak için bu yöntemide denemek istiyorum.
Masallah cnm.Herkese gunaydin güzeller
Dun denize gittik ama ben giremedim tabiki kasintim azda olsa dvm ediyor daha artar diye korktum doktora da yarin gidebilirim
Gidip gelmek bile coook yordu beni belinden yuruyemiyorum resmen
Ve coook şükür nasil olduysa mide yanmam yok 2 gündür falan
Bizde durumlar böyle sizler nasilsiniz
Bisiler ye. Sol tarafina yat. 15 dk sonra hareketini takip et. 30 dk.icinde hareket yoksa dr.unu arayip git cnm.canım merhaba gebelik haftalarım yakın seninle ben 20+2 yim inşallah. ama 2 gündür bebek haraketlerini neredeyse hiç hissetmiyorum acaba bir sıkıntı mı var sen nasıl hissediyorsun
Çok çok güzel bi hikayee..okurken heyecanlandım.Rabbim çok büyük,duaların gücü çok büyük...Sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.
canım hayırlı olsun.en önemlisi kafayı rahatlatmak ve herşeyin hayırlısını Rabbimizden istemek.
senin bi sorunun varmıydı?
bende henüz hamile kalamadım da
Kameron bende hayit ve adacayi icmistim.ictigim ay gebe kaldim ama 6haftalikken kaybettim,düşükten bir ay sonra tekrar içtim ve yine Rabbim nasip etti hamileyim çok şükür,seninde hayirli olsun inşallah,yeterli Rabbim istesin,aslında benim iki çocuğum daha var yani hamile kalmak için Rabbim beni hic beklemedi,sadece anlatmak istediğim hayit Rabbimin büyük sifali bitkisi oldugu
merhabalar hayıt çayını ne zaman ve günde ne kadar içtiniz bende içmek istiyorumda
Canım çok çok geçmiş olsun üst üste gelmiş inşaallah çabuk atlatırsınızCokkkk yoruldum canlar. Dun esim penadur olmustu ya. Aksama avuc icleri ve ayaklarinin alti ustu kizardi sisti. Uzerine basamiyr. Sabah dr.a goturdum. Penadur alerji yapmis ki yoktu eskiden. Bide onun icin igne oldu. Yarinda olacak. Evde simdi. Oglana asi yaptirdim..
Annem de gelemiyr fitigi tuttu iki buklum. Kizkardesim hem faranjit hem orta kulak iltihabi..abim ishal kusma. Kv yi de ben istemiyrm.
Kos kos yoruldum ;((
AZERI senin icin dr.a yesil kakayi sordum. Normal korkma. Tamamen anne sutunden yani senin beslenmenden kaynakli dedi.
Optum hepinizi.
hayırlı uğurlu olsun canımkızlar kısmetse bugün kayseriye gidiyruz. kardeşimin yani ikizimin nişanı var.pazartesi de izin aldim bi jac gun yokum.allaha emanet olun inş.
ne güzel canım inşaallah bir daha nasip olurben geldim kizlaaarrrr
siteye yine bi haller olmus hayorli olsun ama sık degisiklik iyi degil bence...
ayy cidden inanamiyorum halaaaaaben dogurdum nihayet ve bebis yani basimda uyuyoo..cok garip duygular coookk...
rabbim isteyen heeerkese nasip etsin Insallaaahhhh
dogumu her detayi anlatsam kocaman sayfa dolar...isterseniz yazarim detayli...
hersey mucize gibiydi gercekten..yeniden hic korkmadan hic dusunmeden girerim o doguma hic de anlatildigi kadar korkunc bisey degilmis kesinlikle...sadece o an bebegi ne cok istediyini hatirlamak yetiyo herseyi ruya gibi atlatmaya...
geri donup sayfalari kurcalayayim yeni bisey varmi diye...Insallah iyisiniz hepiniz
maşaallah kızınaKizlar bugün 3lu testini verdim,kizimdat iyimis şükür allahima,pazartesi ne kaldi h.sonuna denk geldiği için,kuşlar iki gündür inanılmaz hareketlendi sağ tafafimda habire bize ittiriyordu bugün Dr.sordum ayakları sağda bastirip çekiyor dedi.Rabbim hayirlisiyla kucagima almamizida nasip etsin.banada cümleye de inşallah
çok geçmiş olsun canımKizlar coook kötüyüm yaaa midem acayip yaniyor hatta bogazim girtlagim yaniyor bise diyemiyorum bütün gün su içtim sadece
Benim evlilik oncesinde ulser-gastrit-reflu uclusu sorunum vardi ama uzuun suredir bi sikaywtim yoktu 2-3 gundur kahvaltidan baska bise yiyemiyorum basim donuyo artik
geçmiş olsun canım inşaallah yüklemede güzel çıkarselam kısçelerim, herkes iyidir inşallah . Biz yoldayız dönüyoruz, tatil bitti maalesefama son gün öyle böyle girdim denize
bugün saat 13:30da doktor kontrolüm var, oğlumu göreceğim ve şeker yüklemesi de yapılacak. Boğazım yanıyor ve öksürüyorum bir de. Doktoruma diyeceğim, bakalım ne dicek. Eve gidince ıhlamur yapar ballı limonluca içerim dedim, inşallah geçer. Cutem eşin de hastaymış, çok geçmiş olsun.
Dua edin şeker yüklemem iyi geçsin. Dun tokluk şekerim 143 açlık şekerim 92 çıktı evde olçtuğumde. Tokluk azcık yüksek gibi sanki
canım çok geçmiş olsun kuzunaCanlar okuyamadim henuz. Benim sipa ateslenip duruyr. Karni da agriyr. Cok fena agliyr kuzum. Simdi biraz rahatladi sukur.
Nesdem cnm. Bana derece hediye geldi. Kulaktan..pek sevmedim cunku sipa durmuyr ki kulagindan bakayim. Istersen elindekini dene..olmazsa kulaktan olcer alirsin
hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba Arkadaşlar, 4 ay önce yumurtlama problemim olduğunu öğrenmiş ve tedaviye başlamıştım. İlaçlar, haplar, iğneler derken dr'um b planına geçmeye karar verdi. Bu arada çok moralim bozuldu ve ramazanın yaklaşmasıyla tedaviye ara verdim. Doğal yolla hamile kalmak istiyordum çünkü. Her iğneden sonra aceba hamilemiyim düşüncesi beni çok yıpratmaya başlamıştı. Bu arada ateş ölçmeyi yumurtlama günümü hesaplamayı bırakmıştım. Temmuz ayında adetimle birlikte her gece HAYIT OTU'nu kaynatıp 5 yada 6 gün içtim ve yumurtlama gününü kaçırdığımızı düşündüm. Ağustosun başı gibi adet olmam gerekiyordu. Adetim 5 gün kadar leke şeklinde oluyor sonrasında sökülüyordum. 4 ağustosda leke geldi ama her zamankinden farklıydı açık pembe renkliydi. Tabi buarada izne ayrılmıştım büyük bir temizliğie giriştim. Evin bütün halıları ve evi baştan aşağıya temizledim. Beklediğim adet günüm ise 9 ağustostu. 7 ağustos gecesi vücudumdaki LH seviyesi yüksek mi diye ovulasyon testi yaptım. Test çizgisi inanılmaz derecede koyu çıktı eyvvah dedim bu ay da haziran ayında olduğu gibi adet problemi yaşıycam. Hamile olabileceğimi düşünmemiştim. Sabah kalkar kalmaz gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı inanamadım. Ve 8 Ağustos eşimin doğum günüydü. Emin olamadığım için eşime söylemedim. ertesi gün tekrar test yaptım yine pozitif yine inanamıyorum. 10 Ağustosta BHCG değerim 1268 çıktı ama bu seferde kimyasal gebeliktne şüphelenmeye başladım. 2 gün sonra 3000'e çıktı ve vajinal ultarsonla kese göründü. ama bebek ve yolk sac yoktu. 3 gün sonra tekrar bakıldı ve yolk sac var ama bebek yoktu. Dr bakmadan önce çok küçük görünmez demişti zaten. Çok uzattığımın farkındayım. Kısacası HAYIT OTU içmem ve ramazanda KURAN okumamın çok büyük mucizesi olarak görüyorum. İnşallah bebeğim de görünür ve yaşadığım onca sıkıntıyı geride bırakırım. Birde kafayı boşaltmak gerekiyormuş gerçekten o ay o kadar rahattımki nasılsa yumurtlamayı kaçırdım bu ay olmayacak niyetiyle ilişkiye girmiştim ama Rabbim mucizesini verdi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
anaaaam geliyor mu doramız:)Kizlar hani yusranin dedigi ayak ayak ustune atma deneyi vardi ya.ben onu bi kac gun once yapiyodum.bugun hic yapamiyorum.
hayrolsun canım benim senin zaten ikiz olacak üçüzü bilemem:)Rüyamda üçüzlerimiiii gördüüüümmmm.2 erkek 1 kız. Kız beyaz tenli,renkli gözlü çoook tatlıydı. Ama öteki ikisi pek bi çirkindi.istemiyom ben bunları,bana kız yeter diyoduumm :) yüzümde salak bi gülümsemeyle uyandım :))
iyi olmana sevindim cnaımHerkese gunaydin güzeller
Dun denize gittik ama ben giremedim tabiki kasintim azda olsa dvm ediyor daha artar diye korktum doktora da yarin gidebilirim
Gidip gelmek bile coook yordu beni belinden yuruyemiyorum resmen
Ve coook şükür nasil olduysa mide yanmam yok 2 gündür falan
Bizde durumlar böyle sizler nasilsiniz
merhaba kizlar..
hepinize bebisli gunler.. hersey gonlunuzce olsun her konuda her zaman Insallah..
artik internet televizyon telefon coook geri planlarda..zaman kalmiyo..gec gec ugrarim herhalde o gunler adina simdiden bol bol huzurlu gunler dilerim hepinize...
nesdosum daha dogurmadin galiba..insallah zamaninda saglikli kolay bi dogum nasip olur.
kizlar bebisle gunlerimiz cok tatli ya..uykusuzluk tatli yorgunluk tatli...cok garip..hic sinirlenmiyosun hic kizmiyorsun bikamiyorsun..Rabbimin oyle bi mucizesiki hersey o kadar yolunu buluyo ki..her an daha cok seviyorum sanki her onu seyr ettikce sanki buyuyorum daha kocaman daha kocaman dunyaya sigamiyorum ne kadar sukr etsem az ne kadar dua etsem az sanki..dilimden tek dusmeyen isteyen herkese nasip olsun Insallah..herkese...
uykularimiz keyfe gore yemeyimiz keyfe gore yani bi duzeni yok daha beyimin keyfi ne zaman isterse yani ))) sutum ilk gunler yoktu sadece 1 2damla sıksam sari su gibi bisey geliyodu cok uzulmustum..hastanede oldugum gun yanimdaki kizlarin sutleri sappur suppurdu ve hic biri sut vermiycekti biri istemiyordu zayifliycam hazir mamayla buyutucem dedi diger kiz ise istemiyorum falan filan diyordu sutleri boldu gogusleri aciyodu ne kadar uzuluyordu gorseydiniz ama bense ne cok istiyordum hazir mama hazirladikca kahr oluyodum..annem eve cik kurler yspicam gelicek korkma dedi..eve geldiyim gun supriz sekilde gelmeye basladi azdi doymuyordu ama yine de kanallarini acsin diye emzirdiyimde itmiyordu bugunse sukur artik hazir mama hic vermedim artik geliyo doyuruyo sukurler olsun cok mutluyum...
ha bu arada benim bebis babasinin sesini taniyo yaaa cok tatli cok hosuma gidiyo kim konussa sevse tepki vermiyo babasi konusunca oyle guluyoki minicik agzi kulaklarindaaa..esim de baska bi duygusallasti cocuklasti sanki..babalik cok tatlilastirdi hep boyle oluruz Insallah..
ben de iyilestim artik icerde bi kac dikislerim var artik hic acitmiyo sadece cok ayakta olunca aksamlar hafif sizliyo..
bakalim yeni bi maceradayiz sanki..bi heyecan bi sersemlik hepsi her duygu var icinde...
Opuyorum hepinizi kizlar
opuyorum hepinizi teyzoslaaarrrr
canim adetin ikinci gunu basladin 12.gunune kafar gunde bir bardak hayit bir batdak ada cayi ictim.adacayini sicak hayiti ilik ictim.hayiti 15 dakika adacayini 5dakika demleyip ictim
bi baksanız hanımlar :)merhaba kızlar ya kafam karıştı ateş tablomda bir gariplik varmı bakabilirmisiniz yorumlarınız benim için öenmli http://www.fertilityfriend.com/home/51c22fbugünkü ölçümüm 3 saatlikle dünküde uyuya kalmısım saat 10 da ölçtüm
Gariplik yok canim.yumurtladin.simdi ates inis cikis yapar.sana nesi garip geldibi baksanız hanımlar :)
ya bazı tablolara baktımda ateşleri 37 lere yakın benim hep düşük yorumun içinde teşekkür ederimGariplik yok canim.yumurtladin.simdi ates inis cikis yapar.sana nesi garip geldi
güzel geçmesine sevindim canımmerhabalar canlarım
hepiniz de sağolun nişan oldu cok güzeldi darısı bekarlara.
evimize döndük artik gezmelerde yolculukta rahat edemiyrum.
yeğenlerimden ayrıldığıma üzüldüm sadece. o kadar sevimlililer ki boy boy.
allahım kimsenin kucagini boş birakmasin.
Sizler nasılsınız kızlar topik gayet sakin.
bi baksanız hanımlar :)
ya bazı tablolara baktımda ateşleri 37 lere yakın benim hep düşük yorumun içinde teşekkür ederim
gözün aydın önce canım kavuşmuşsun annenlere, sıkıntılı bir durum, sigaraya asla tahammül edemem bende, şimdiye kadar oğlumun yanında da içirmedim, annen mecburen bırakacak başka çaresi yok torun için bu fedakarlığı yapar bence, eşine söylediğin durumu annene söylesen beni zor durumda bırakırsın böyle yaparsan desen, aklıma bu geldi sadeceSelam kizlar.annem ve kiz kardesim geldi.temizlige basladilar sagolsunlar.yalniz bi konuda cok uzgunum annem ve babam 7ay once kizm icin sigarayi birakmislardi.babam gunde bir kac tane aksamlari iciyormus.annem israrla icmiyorum diyip dururdu.bugun onca isin icinde cok bunaldim hava almaya cikicam dedi eve geldiginde sigara kokuyodu.israrla inkar ediyor sanki ben sigara kokusunu bilmiyorum.neyse gunde bir iki tane iciyorum dedi.ben istemiyorum evimde sigara icen.balkonum da yok.burayi ankara saniyor burda sokak koselerinde kadinlar asla sigara icmez.evimde de ben icirmem.ustelik esime hep senin annen sigara iciyor cocugumu nasil sevecek koka koka derdim.kv gunde iki paket iciyo.gelince icmek istiyycek annem de bozulcak.offf valla dertler basladi.
atesinde bir tuhaflik yok. Herkesin vucuduna ozeldir degerler. Bende 37 sen de 36 normal olabilir yani.bi baksanız hanımlar :)
Ne yapiyrz kuzum. Son kalan gebelik gunlerimizi huzurlu geciriyrz. Canimizi sikmiurz. Bunalmiyrz. Bir daha belki de yasayamayacagimiz bu guzel zamani ufak seylere uzulerek zehir etmiyrz. Emin ol yoluna girer. Annen disarida kesin icer. Dersin 2 saat dokunman yasak. Ben oyle yapmistim. Ellerini yuzlerini agizlarini da yikatmistim.Selam kizlar.annem ve kiz kardesim geldi.temizlige basladilar sagolsunlar.yalniz bi konuda cok uzgunum annem ve babam 7ay once kizm icin sigarayi birakmislardi.babam gunde bir kac tane aksamlari iciyormus.annem israrla icmiyorum diyip dururdu.bugun onca isin icinde cok bunaldim hava almaya cikicam dedi eve geldiginde sigara kokuyodu.israrla inkar ediyor sanki ben sigara kokusunu bilmiyorum.neyse gunde bir iki tane iciyorum dedi.ben istemiyorum evimde sigara icen.balkonum da yok.burayi ankara saniyor burda sokak koselerinde kadinlar asla sigara icmez.evimde de ben icirmem.ustelik esime hep senin annen sigara iciyor cocugumu nasil sevecek koka koka derdim.kv gunde iki paket iciyo.gelince icmek istiyycek annem de bozulcak.offf valla dertler basladi.
Heyecan dorukta desene nesdemimSelam kizlar.annem ve kiz kardesim geldi.temizlige basladilar sagolsunlar.yalniz bi konuda cok uzgunum annem ve babam 7ay once kizm icin sigarayi birakmislardi.babam gunde bir kac tane aksamlari iciyormus.annem israrla icmiyorum diyip dururdu.bugun onca isin icinde cok bunaldim hava almaya cikicam dedi eve geldiginde sigara kokuyodu.israrla inkar ediyor sanki ben sigara kokusunu bilmiyorum.neyse gunde bir iki tane iciyorum dedi.ben istemiyorum evimde sigara icen.balkonum da yok.burayi ankara saniyor burda sokak koselerinde kadinlar asla sigara icmez.evimde de ben icirmem.ustelik esime hep senin annen sigara iciyor cocugumu nasil sevecek koka koka derdim.kv gunde iki paket iciyo.gelince icmek istiyycek annem de bozulcak.offf valla dertler basladi.
Masaallah size denizimkızlar doktorumuza gittik çok şükür iyi haberlerle döndükkızcemin gelişimi gayet iyi, ama babasına nazlandı ve yüzünü saklandı kıpır kıpırdı kuzucum nasıl özlemişim melegimi darısı olmayanlara inşallah Allahım herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar
Canim benim gözünaydın kavuşmuşsun annenlere. sigara konusunda anlayisli olmasi lazim zaten az iciyrmus inş o kadarini da bırakır hele bi nehir dora gelsin torun sevgisi herseyi yaptirir inş.Selam kizlar.annem ve kiz kardesim geldi.temizlige basladilar sagolsunlar.yalniz bi konuda cok uzgunum annem ve babam 7ay once kizm icin sigarayi birakmislardi.babam gunde bir kac tane aksamlari iciyormus.annem israrla icmiyorum diyip dururdu.bugun onca isin icinde cok bunaldim hava almaya cikicam dedi eve geldiginde sigara kokuyodu.israrla inkar ediyor sanki ben sigara kokusunu bilmiyorum.neyse gunde bir iki tane iciyorum dedi.ben istemiyorum evimde sigara icen.balkonum da yok.burayi ankara saniyor burda sokak koselerinde kadinlar asla sigara icmez.evimde de ben icirmem.ustelik esime hep senin annen sigara iciyor cocugumu nasil sevecek koka koka derdim.kv gunde iki paket iciyo.gelince icmek istiyycek annem de bozulcak.offf valla dertler basladi.
amin. masallah yavrucaga sağlıkla kavuşun ins.kızlar doktorumuza gittik çok şükür iyi haberlerle döndükkızcemin gelişimi gayet iyi, ama babasına nazlandı ve yüzünü saklandı kıpır kıpırdı kuzucum nasıl özlemişim melegimi darısı olmayanlara inşallah Allahım herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar
maşallah cok guzel tabiki güle güle kullansın ahmet Asım bey.Eki Görüntüle 1221893 Eki Görüntüle 1221892 Eki Görüntüle 1221892 Kızlar dün Ahmet Asım a battaniye yaptım nasıl olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?