Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm. Burun icin aldiginiz ise yaramiyr. Ben de aldim ve kenarda duruyr. Suan her banyo sonrasi papiksle usulca temizliyrm.

Birşey sorabilir miyim, bu takip için en az kaç günlük ateşi bilmemiz gerekiyor? Ben klomen tedavisi görüyorum ama yinede emin olmak için bu yöntemide denemek istiyorum.
Klomen kullaniyrsan henuz igne olmamissindir cnm. Sen olc degerlerini, boylece yumurtan catladi mi catlamadi mi doktordan once biliriz
Masallah cnm.

canım merhaba gebelik haftalarım yakın seninle ben 20+2 yim inşallah. ama 2 gündür bebek haraketlerini neredeyse hiç hissetmiyorum acaba bir sıkıntı mı var sen nasıl hissediyorsun
Bisiler ye. Sol tarafina yat. 15 dk sonra hareketini takip et. 30 dk.icinde hareket yoksa dr.unu arayip git cnm.

Bacim hersey dua uzerine tabi ki...
Sen tedbirlerini almissin zaten...
Rabb'im zamani geldi ise inan ki nasip eder....
Dua edecegim senin icin
Ins. Mucizen seninledir
[/QUOTE]

Allah Razı Olsun. Günler geçmek bilmiyor perşembe günü inşallah bebeğimi görmek nasip olur.

Çok çok güzel bi hikayee..okurken heyecanlandım.Rabbim çok büyük,duaların gücü çok büyük...Sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah.

Amin inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

canım hayırlı olsun.en önemlisi kafayı rahatlatmak ve herşeyin hayırlısını Rabbimizden istemek.
senin bi sorunun varmıydı?
bende henüz hamile kalamadım da

benim sorunum yumrutlama problemi. bekarken öğrenmiştim aslında bunu. ama bu kadar büyük bir problem olduğunu doktorların senin çocuğun olmaz tüp bebek merkezine başvur demelerini beklemiyordum. Ama rabbim mucizesini verdi. Hiç beklemediğim anca hamile olduğumu öğrendim. İnaşşah en kısa zamanda sende hamile kalırsın. Ama Hayıt otunu kullan mutlaka. Ben bekarken almıştım o otu bir kere kullanmıştım. Hamile kalamayacağımı öğrendiğimde kullansaydım belki daha erken olacaktı ama kısmet bugünüymiş.

Aynen öyle bir de inanmak ve teslimiyet çok önemli. Ben ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bebeğim diyordum beni çok bekletmedi çok şükür. Şuanda bu duyguyu yaşamak bile çok güzelmiş. Karnım çok çabuk acıkıyor başım dönüyor inanılmaz mutlu oluyorum.

merhabalar hayıt çayını ne zaman ve günde ne kadar içtiniz bende içmek istiyorumda

Ben adetimden 2 gün önce başladım çok programlı içmedim ramazan olması nedeniyle toplasan 5-6kez içmişimdir ama faydasını gördüm. Hiç bir şeyi ertelemeyin ben çok ertelemedim hayıt otunu içmeyi tedaviyi bıraktıktan sonra içtim ve hamile kaldım. İnsallah sende hamile kalırsın bu duyguyu en güzel şekilde yaşarsın.

Canım çok çok geçmiş olsun üst üste gelmiş inşaallah çabuk atlatırsınız

Rüzgara da maşaallah canım
kızlar kısmetse bugün kayseriye gidiyruz. kardeşimin yani ikizimin nişanı var.pazartesi de izin aldim bi jac gun yokum.allaha emanet olun inş.
hayırlı uğurlu olsun canım
ne güzel canım inşaallah bir daha nasip olur
maşaallah kızına
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım inşaallah yüklemede güzel çıkar
canım çok geçmiş olsun kuzuna
hayırlı uğurlu olsun canım
Kizlar hani yusranin dedigi ayak ayak ustune atma deneyi vardi ya.ben onu bi kac gun once yapiyodum.bugun hic yapamiyorum.
anaaaam geliyor mu doramız:)
hayrolsun canım benim senin zaten ikiz olacak üçüzü bilemem:)
iyi olmana sevindim cnaım

ne güzel yazmışsın canım

Selam kızlar hemen hemen herkes iyi bende hamdolsun idare ediyorum, bugün tetanoz aşımı oldum, proluton depotum bir doz kaldı, 3 kilo almışım şimdiye kadar iyi sanırım:) oğlum artık eymeni biliyor her sabah konuşuyor kardeşiyle bakalım inşaallah alışır doğana kadar:)

Şeker yüklemesini sağlık ocağıda yapıyormuş,hafif kahvaltı yapıp geliceksin dedi nasıl olur aç bakılıyordu hatta akşamdan aç kalıyorduk dedim:) o da sağlık bakanlığı artık böyle bakılmasını istiyor dedi, neyse kendi doktorumada sorarım o da aynısını derse hastaneye gitmem boş yere hemen evimin yanında yaptırırım rahat rahat inşaallah

bu aralar yoğunum gelemeyebilirim öpüyorum

canim adetin ikinci gunu basladin 12.gunune kafar gunde bir bardak hayit bir batdak ada cayi ictim.adacayini sicak hayiti ilik ictim.hayiti 15 dakika adacayini 5dakika demleyip ictim

teşekkürler cnm bende içeyim bari bide ateş ölçüyorum ama ferlitili sitesine giriş yapamadım bilgisayardan herhalde buraya yazsam ateş ölçümlerimi yardımcı olurmusunuz :) bu arada seninde üçüncü çocuğun mu bende üçüncüyü istiyorum da :)

merhabalar canlarım
hepiniz de sağolun nişan oldu cok güzeldi darısı bekarlara.
evimize döndük artik gezmelerde yolculukta rahat edemiyrum.
yeğenlerimden ayrıldığıma üzüldüm sadece. o kadar sevimlililer ki boy boy.
allahım kimsenin kucagini boş birakmasin.
Sizler nasılsınız kızlar topik gayet sakin.

hamile arkadaşlar var galiba sağlıkla tamamlatsin inş Rabbim. adaçayı ve hayit gerçekten harika.hatirlarsaniz kuzenim kullansa falan diye sormuştum şimdi 6 haftalik hamile bi arkadas da öyle adacayi hayit otu vesilesiyle gebeler.
allahım darisi topikcanlarima ins o kadar dua ediyorum ki ins vakti dolunca olucak.

Selam kizlar.annem ve kiz kardesim geldi.temizlige basladilar sagolsunlar.yalniz bi konuda cok uzgunum annem ve babam 7ay once kizm icin sigarayi birakmislardi.babam gunde bir kac tane aksamlari iciyormus.annem israrla icmiyorum diyip dururdu.bugun onca isin icinde cok bunaldim hava almaya cikicam dedi eve geldiginde sigara kokuyodu.israrla inkar ediyor sanki ben sigara kokusunu bilmiyorum.neyse gunde bir iki tane iciyorum dedi.ben istemiyorum evimde sigara icen.balkonum da yok.burayi ankara saniyor burda sokak koselerinde kadinlar asla sigara icmez.evimde de ben icirmem.ustelik esime hep senin annen sigara iciyor cocugumu nasil sevecek koka koka derdim.kv gunde iki paket iciyo.gelince icmek istiyycek annem de bozulcak.offf valla dertler basladi.

güzel geçmesine sevindim canım
bi baksanız hanımlar :)

ya bazı tablolara baktımda ateşleri 37 lere yakın benim hep düşük yorumun içinde teşekkür ederim

ateşinde sıkıntı yok benimde ateşim düşüktür normal yani:)
gözün aydın önce canım kavuşmuşsun annenlere, sıkıntılı bir durum, sigaraya asla tahammül edemem bende, şimdiye kadar oğlumun yanında da içirmedim, annen mecburen bırakacak başka çaresi yok torun için bu fedakarlığı yapar bence, eşine söylediğin durumu annene söylesen beni zor durumda bırakırsın böyle yaparsan desen, aklıma bu geldi sadece

Mis gibi evinde için açılır şimdi, güle güle kirlensin geç kirlensin:)

bi baksanız hanımlar :)
atesinde bir tuhaflik yok. Herkesin vucuduna ozeldir degerler. Bende 37 sen de 36 normal olabilir yani.

Ne yapiyrz kuzum. Son kalan gebelik gunlerimizi huzurlu geciriyrz. Canimizi sikmiurz. Bunalmiyrz. Bir daha belki de yasayamayacagimiz bu guzel zamani ufak seylere uzulerek zehir etmiyrz. Emin ol yoluna girer. Annen disarida kesin icer. Dersin 2 saat dokunman yasak. Ben oyle yapmistim. Ellerini yuzlerini agizlarini da yikatmistim.

Olsun cnm takma o kadar günde bi iki taneden bise olmaz dezenfekte ederler kendilerini bisecik olmaz inş sen bebeğine odaklan az kalmis bak rahatlar kafani ne güzel sagsalim yanindalar bebeğini gorecekle öyle dusun

kızlar doktorumuza gittik çok şükür iyi haberlerle döndük kızcemin gelişimi gayet iyi, ama babasına nazlandı ve yüzünü saklandı kıpır kıpırdı kuzucum nasıl özlemişim melegimi darısı olmayanlara inşallah Allahım herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar

Heyecan dorukta desene nesdemim
Annen ayip etmis ama sanki cocuk kandiriyor...
Bende sigara kokusundan asiri tiksinenlerdenim...
Cok sukur ailemizde hatta sulalemizde sadece (annemin babasi) dedem harici kimse icmiyor...
Ki oda koyde zaten zararsiz...
Balkonunda yok amaninnn bir icseler desene esyalarina kadar koku sinecek..
Sen olabildigince sakin olmya calis bacim...
Yillardir iciyorlardir bianda birakacaklarini hic zannetmem

Masaallah size denizim
Ins. Gelisimi hep boyle guzel olur
Kizin nazli galiba benim oglumda nazli gel bunlari kertelim yabanciya gitmesin kizin

Canim benim gözünaydın kavuşmuşsun annenlere. sigara konusunda anlayisli olmasi lazim zaten az iciyrmus inş o kadarini da bırakır hele bi nehir dora gelsin torun sevgisi herseyi yaptirir inş.
amin. masallah yavrucaga sağlıkla kavuşun ins.
maşallah cok guzel tabiki güle güle kullansın ahmet Asım bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…