MuhteşemmmmEki Görüntüle 1221893 Eki Görüntüle 1221892 Eki Görüntüle 1221892 Kızlar dün Ahmet Asım a battaniye yaptım nasıl olmuş :)
Guzel gunlerde kullansin Ahmet Asim imiz ♥♥♥Eki Görüntüle 1221893 Eki Görüntüle 1221892 Eki Görüntüle 1221892 Kızlar dün Ahmet Asım a battaniye yaptım nasıl olmuş :)
neden olmasın canımMasaallah size denizim
Ins. Gelisimi hep boyle guzel olur
Kizin nazli galiba benim oglumda nazli gel bunlari kertelim yabanciya gitmesin kizin
Bacim hersey dua uzerine tabi ki...
Sen tedbirlerini almissin zaten...
Rabb'im zamani geldi ise inan ki nasip eder....
Dua edecegim senin icin
Ins. Mucizen seninledir
merhaba kizlar..
hepinize bebisli gunler.. hersey gonlunuzce olsun her konuda her zaman Insallah..
artik internet televizyon telefon coook geri planlarda..zaman kalmiyo..gec gec ugrarim herhalde o gunler adina simdiden bol bol huzurlu gunler dilerim hepinize...
nesdosum daha dogurmadin galiba..insallah zamaninda saglikli kolay bi dogum nasip olur.
kizlar bebisle gunlerimiz cok tatli ya..uykusuzluk tatli yorgunluk tatli...cok garip..hic sinirlenmiyosun hic kizmiyorsun bikamiyorsun..Rabbimin oyle bi mucizesiki hersey o kadar yolunu buluyo ki..her an daha cok seviyorum sanki her onu seyr ettikce sanki buyuyorum daha kocaman daha kocaman dunyaya sigamiyorum ne kadar sukr etsem az ne kadar dua etsem az sanki..dilimden tek dusmeyen isteyen herkese nasip olsun Insallah..herkese...
uykularimiz keyfe gore yemeyimiz keyfe gore yani bi duzeni yok daha beyimin keyfi ne zaman isterse yani ))) sutum ilk gunler yoktu sadece 1 2damla sıksam sari su gibi bisey geliyodu cok uzulmustum..hastanede oldugum gun yanimdaki kizlarin sutleri sappur suppurdu ve hic biri sut vermiycekti biri istemiyordu zayifliycam hazir mamayla buyutucem dedi diger kiz ise istemiyorum falan filan diyordu sutleri boldu gogusleri aciyodu ne kadar uzuluyordu gorseydiniz ama bense ne cok istiyordum hazir mama hazirladikca kahr oluyodum..annem eve cik kurler yspicam gelicek korkma dedi..eve geldiyim gun supriz sekilde gelmeye basladi azdi doymuyordu ama yine de kanallarini acsin diye emzirdiyimde itmiyordu bugunse sukur artik hazir mama hic vermedim artik geliyo doyuruyo sukurler olsun cok mutluyum...
ha bu arada benim bebis babasinin sesini taniyo yaaa cok tatli cok hosuma gidiyo kim konussa sevse tepki vermiyo babasi konusunca oyle guluyoki minicik agzi kulaklarindaaa..esim de baska bi duygusallasti cocuklasti sanki..babalik cok tatlilastirdi hep boyle oluruz Insallah..
ben de iyilestim artik icerde bi kac dikislerim var artik hic acitmiyo sadece cok ayakta olunca aksamlar hafif sizliyo..
bakalim yeni bi maceradayiz sanki..bi heyecan bi sersemlik hepsi her duygu var icinde...
Opuyorum hepinizi kizlar
opuyorum hepinizi teyzoslaaarrrr
Eki Görüntüle 1221893 Eki Görüntüle 1221892 Eki Görüntüle 1221892 Kızlar dün Ahmet Asım a battaniye yaptım nasıl olmuş :)
efloşummm kızzzz özledimmmm çokkkkSelam kızlar hemen hemen herkes iyi bende hamdolsun idare ediyorum, bugün tetanoz aşımı oldum, proluton depotum bir doz kaldı, 3 kilo almışım şimdiye kadar iyi sanırım:) oğlum artık eymeni biliyor her sabah konuşuyor kardeşiyle bakalım inşaallah alışır doğana kadar:)
Şeker yüklemesini sağlık ocağıda yapıyormuş,hafif kahvaltı yapıp geliceksin dedi nasıl olur aç bakılıyordu hatta akşamdan aç kalıyorduk dedim:) o da sağlık bakanlığı artık böyle bakılmasını istiyor dedi, neyse kendi doktorumada sorarım o da aynısını derse hastaneye gitmem boş yere hemen evimin yanında yaptırırım rahat rahat inşaallah
bu aralar yoğunum gelemeyebilirim öpüyorum
enee kimler hamileymiş, ben görmedimmm?hamile arkadaşlar var galiba sağlıkla tamamlatsin inş Rabbim. adaçayı ve hayit gerçekten harika.hatirlarsaniz kuzenim kullansa falan diye sormuştum şimdi 6 haftalik hamile bi arkadas da öyle adacayi hayit otu vesilesiyle gebeler.
allahım darisi topikcanlarima ins o kadar dua ediyorum ki ins vakti dolunca olucak.
canım gözün aydınSelam kizlar.annem ve kiz kardesim geldi.temizlige basladilar sagolsunlar.yalniz bi konuda cok uzgunum annem ve babam 7ay once kizm icin sigarayi birakmislardi.babam gunde bir kac tane aksamlari iciyormus.annem israrla icmiyorum diyip dururdu.bugun onca isin icinde cok bunaldim hava almaya cikicam dedi eve geldiginde sigara kokuyodu.israrla inkar ediyor sanki ben sigara kokusunu bilmiyorum.neyse gunde bir iki tane iciyorum dedi.ben istemiyorum evimde sigara icen.balkonum da yok.burayi ankara saniyor burda sokak koselerinde kadinlar asla sigara icmez.evimde de ben icirmem.ustelik esime hep senin annen sigara iciyor cocugumu nasil sevecek koka koka derdim.kv gunde iki paket iciyo.gelince icmek istiyycek annem de bozulcak.offf valla dertler basladi.
normaldir, herkesin ateşi kendine özel. Önemli olan 0,4-0,5 derecelik bir artış olması ve çatlaması, kaça yükseldiği o kadar önemli değilya bazı tablolara baktımda ateşleri 37 lere yakın benim hep düşük yorumun içinde teşekkür ederim
denizcim gözün aydın canım, maşallah nazlı kısçene dekızlar doktorumuza gittik çok şükür iyi haberlerle döndükkızcemin gelişimi gayet iyi, ama babasına nazlandı ve yüzünü saklandı kıpır kıpırdı kuzucum nasıl özlemişim melegimi darısı olmayanlara inşallah Allahım herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar
çokkk tatlı olmuşşş, ellerine sağlık canımmmEki Görüntüle 1221893 Eki Görüntüle 1221892 Eki Görüntüle 1221892 Kızlar dün Ahmet Asım a battaniye yaptım nasıl olmuş :)
hadi inşallah olmuştur canım ya... demir ilacını da ihmal etme. Demir eksikliği hamile kalmayı güçleştirebiliyor. Hamile kalınca da hamilelikte sıkıntı olabiliyor, çünkü zaten hamilelik demirin düşmesine başlıca sebep. Ben demir ilacı kullanıyordum ama düşüş olmuş herhalde ki, doktorum dozu arttırdıkızlar birazda kendimle ilgili yazıyım :)
yeni bi dr bulmuştu annem.her giden hamile kalıyo diye methediyolarmış.
neyse bende gittim tahlil istedi.sonuçlarımı dün aldım.prolaktinde dahil herşey normal çıkı
bi tek demirim düşükmüş baya.içinde küçük küçük şişeler olan bi ilaç verdi.sabah akşam kullanıcam.
sonra muayne etti.hadi kalk kalk yumurta çatlamış,akşamı bile bekleme hemen eşinle birlikte olun dedi :)
bi güzelde tarif etti neler yapmam gerektiğini :)
inş bu sefer tutmuştur :)
Ayyy ecee çok duygulandım okurkeen yaa.maşallah subhanallah,mutluluğunuz ömür boyu katlansın inşallah.merhaba kizlar..
hepinize bebisli gunler.. hersey gonlunuzce olsun her konuda her zaman Insallah..
artik internet televizyon telefon coook geri planlarda..zaman kalmiyo..gec gec ugrarim herhalde o gunler adina simdiden bol bol huzurlu gunler dilerim hepinize...
nesdosum daha dogurmadin galiba..insallah zamaninda saglikli kolay bi dogum nasip olur.
kizlar bebisle gunlerimiz cok tatli ya..uykusuzluk tatli yorgunluk tatli...cok garip..hic sinirlenmiyosun hic kizmiyorsun bikamiyorsun..Rabbimin oyle bi mucizesiki hersey o kadar yolunu buluyo ki..her an daha cok seviyorum sanki her onu seyr ettikce sanki buyuyorum daha kocaman daha kocaman dunyaya sigamiyorum ne kadar sukr etsem az ne kadar dua etsem az sanki..dilimden tek dusmeyen isteyen herkese nasip olsun Insallah..herkese...
uykularimiz keyfe gore yemeyimiz keyfe gore yani bi duzeni yok daha beyimin keyfi ne zaman isterse yani ))) sutum ilk gunler yoktu sadece 1 2damla sıksam sari su gibi bisey geliyodu cok uzulmustum..hastanede oldugum gun yanimdaki kizlarin sutleri sappur suppurdu ve hic biri sut vermiycekti biri istemiyordu zayifliycam hazir mamayla buyutucem dedi diger kiz ise istemiyorum falan filan diyordu sutleri boldu gogusleri aciyodu ne kadar uzuluyordu gorseydiniz ama bense ne cok istiyordum hazir mama hazirladikca kahr oluyodum..annem eve cik kurler yspicam gelicek korkma dedi..eve geldiyim gun supriz sekilde gelmeye basladi azdi doymuyordu ama yine de kanallarini acsin diye emzirdiyimde itmiyordu bugunse sukur artik hazir mama hic vermedim artik geliyo doyuruyo sukurler olsun cok mutluyum...
ha bu arada benim bebis babasinin sesini taniyo yaaa cok tatli cok hosuma gidiyo kim konussa sevse tepki vermiyo babasi konusunca oyle guluyoki minicik agzi kulaklarindaaa..esim de baska bi duygusallasti cocuklasti sanki..babalik cok tatlilastirdi hep boyle oluruz Insallah..
ben de iyilestim artik icerde bi kac dikislerim var artik hic acitmiyo sadece cok ayakta olunca aksamlar hafif sizliyo..
bakalim yeni bi maceradayiz sanki..bi heyecan bi sersemlik hepsi her duygu var icinde...
Opuyorum hepinizi kizlar
opuyorum hepinizi teyzoslaaarrrr
Günaydın kızlar nasılsınız inşaallah hepiniz iyisinizdir :) topiğimiz hâlâ sakin...
Beni sorarsanız daha iyiyim birazcık öksürük kaldı. Rabbim hiçbir zaman gönlünüzü daraltmasın içiniz her daim huzurla dolsun ve gönül istekleriniz hayırlı zamanda gerçeğe hayata dönüşsün kendinize dikkat edin :)
Canım benim,işin zormuş hakkaten.artık torunları için hepsi azcık fedakarlık yapcak mecbur.Selam kizlar.annem ve kiz kardesim geldi.temizlige basladilar sagolsunlar.yalniz bi konuda cok uzgunum annem ve babam 7ay once kizm icin sigarayi birakmislardi.babam gunde bir kac tane aksamlari iciyormus.annem israrla icmiyorum diyip dururdu.bugun onca isin icinde cok bunaldim hava almaya cikicam dedi eve geldiginde sigara kokuyodu.israrla inkar ediyor sanki ben sigara kokusunu bilmiyorum.neyse gunde bir iki tane iciyorum dedi.ben istemiyorum evimde sigara icen.balkonum da yok.burayi ankara saniyor burda sokak koselerinde kadinlar asla sigara icmez.evimde de ben icirmem.ustelik esime hep senin annen sigara iciyor cocugumu nasil sevecek koka koka derdim.kv gunde iki paket iciyo.gelince icmek istiyycek annem de bozulcak.offf valla dertler basladi.
Oyy hareketli maşallah :) ayy deniizz özlüyosun öyle mii,nasıl bi duygu kimbilir o ekranda yavrunu görmek :)kızlar doktorumuza gittik çok şükür iyi haberlerle döndükkızcemin gelişimi gayet iyi, ama babasına nazlandı ve yüzünü saklandı kıpır kıpırdı kuzucum nasıl özlemişim melegimi darısı olmayanlara inşallah Allahım herkese nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar
oohh ellerine sağlık kuzumm,ne güzel olmuuuşş.becerikli hatunnEki Görüntüle 1221893 Eki Görüntüle 1221892 Eki Görüntüle 1221892 Kızlar dün Ahmet Asım a battaniye yaptım nasıl olmuş :)
efloşummm kızzzz özledimmmm çokkkk
Geçmiş olsun aşını olmuşsun. Şeker yüklemesine gelince, ben de cumartesi yaptırdım. Bana da aç gel fln demedi doktorum, çünkü açlık şekerinin bir anlamı yokmuş, önemli olan yükleme sonrası şekermiş. Gittim glikozumu içtim, 1 saat sonra da kan alındı. Biraz yüksek çıkmış. Ama bu sıralar meyveye çok yüklenmiştim, biliyordum böyle olacağını. Doktor da zaten tamamen değil ama birazcık meyveyi azalt dedi, o kadar.
enee kimler hamileymiş, ben görmedimmm?
canım gözün aydınapartmanın bahçesi fln yok mu, orada içse. gelince elini yüzünü ağzını yıkar, 1-2 saat de ellemez Dora'ya. Tabi içmemesi en iyisi ama... Belki sen net tavrını belli edersen torun hatrına bırakabilirler sigarayı...
Bu büyükler de gelseler bir sorun gelmeseler bir sorun...
normaldir, herkesin ateşi kendine özel. Önemli olan 0,4-0,5 derecelik bir artış olması ve çatlaması, kaça yükseldiği o kadar önemli değil
denizcim gözün aydın canım, maşallah nazlı kısçene de
çokkk tatlı olmuşşş, ellerine sağlık canımmm
hadi inşallah olmuştur canım ya... demir ilacını da ihmal etme. Demir eksikliği hamile kalmayı güçleştirebiliyor. Hamile kalınca da hamilelikte sıkıntı olabiliyor, çünkü zaten hamilelik demirin düşmesine başlıca sebep. Ben demir ilacı kullanıyordum ama düşüş olmuş herhalde ki, doktorum dozu arttırdı
aynen canım yaaBu arada ben hala alışamadım bu yeni KK'yaa off
rica ederim canımay bilmiyodum canım ya.demek hamile kalmayı güçleştiriyomuş.
dikkat ederim canım artıkk sağol
hemde nasıl özlüyorum bilemezsin.. o hiç yokken bile onu çok özlüyodum ki.. bende az beklemedim ama Rabbim nasip etti sonunda darısı sizlere olsun canım.. inan ki onu beklemek bile güzel gelişi için dua etmek bile güzelAyyy ecee çok duygulandım okurkeen yaa.maşallah subhanallah,mutluluğunuz ömür boyu katlansın inşallah.
Canım benim,işin zormuş hakkaten.artık torunları için hepsi azcık fedakarlık yapcak mecbur.
Oyy hareketli maşallah :) ayy deniizz özlüyosun öyle mii,nasıl bi duygu kimbilir o ekranda yavrunu görmek :)
oohh ellerine sağlık kuzumm,ne güzel olmuuuşş.becerikli hatunn
Heyecanın,mutluluğun taa burdan hissediliyo.nazarlardan saklasın Rabbim :) darısı başımıza artıkhemde nasıl özlüyorum bilemezsin.. o hiç yokken bile onu çok özlüyodum ki.. bende az beklemedim ama Rabbim nasip etti sonunda darısı sizlere olsun canım.. inan ki onu beklemek bile güzel gelişi için dua etmek bile güzel
evet üçüncü bu canım iki oglum var allahım nasip ederse bide kızım olucak,tabiki burada anlayan herkez yardımcı olur, gün gün yaz ateşini akıntılarına dikkat et not al,teşekkürler cnm bende içeyim bari bide ateş ölçüyorum ama ferlitili sitesine giriş yapamadım bilgisayardan
erhalde buraya yazsam ateş ölçümlerimi yardımcı olurmusunuz :) bu arada seninde üçüncü çocuğun mu bende üçüncüyü istiyorum da :)
borannnnn kızmıymış bebişevet üçüncü bu canım iki oglum var allahım nasip ederse bide kızım olucak,tabiki burada anlayan herkez yardımcı olur, gün gün yaz ateşini akıntılarına dikkat et not al,
canım benimde öyleydi bu zamanlarda hareketleri çok düzenli olmazmış 27 haftadan sonra düzenli hareket edermişya kızlar benim minigim artık eskisi gibi hareket etmiyor,önceden sag tarafımda ittiriyordu şimdi günde bir yada iki yada hiç alt tarafta vurup kayboluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?