Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cutem Duham Azerim Dönence5838... beğenmenize çok sevindim kızlar amiinn diyorum güzel temenni ve dualarınıza Rabbim tüm evlat isteyenlere bu günleri göstersin ben hala inanamıyorum bu günleride görebildim Rabbim inşaallah tamamına erdirir.Ahmet Asıma annem battaniye yapıyordu bitanede ben yapayım dedim keçelerle ilk defa birşey yaptım :)

Bacim hersey dua uzerine tabi ki...
Sen tedbirlerini almissin zaten...
Rabb'im zamani geldi ise inan ki nasip eder....
Dua edecegim senin icin
Ins. Mucizen seninledir

Allah Razı Olsun. Günler geçmek bilmiyor perşembe günü inşallah bebeğimi görmek nasip olur.

Amin inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

benim sorunum yumrutlama problemi. bekarken öğrenmiştim aslında bunu. ama bu kadar büyük bir problem olduğunu doktorların senin çocuğun olmaz tüp bebek merkezine başvur demelerini beklemiyordum. Ama rabbim mucizesini verdi. Hiç beklemediğim anca hamile olduğumu öğrendim. İnaşşah en kısa zamanda sende hamile kalırsın. Ama Hayıt otunu kullan mutlaka. Ben bekarken almıştım o otu bir kere kullanmıştım. Hamile kalamayacağımı öğrendiğimde kullansaydım belki daha erken olacaktı ama kısmet bugünüymiş.

Aynen öyle bir de inanmak ve teslimiyet çok önemli. Ben ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bebeğim diyordum beni çok bekletmedi çok şükür. Şuanda bu duyguyu yaşamak bile çok güzelmiş. Karnım çok çabuk acıkıyor başım dönüyor inanılmaz mutlu oluyorum.

Ben adetimden 2 gün önce başladım çok programlı içmedim ramazan olması nedeniyle toplasan 5-6kez içmişimdir ama faydasını gördüm. Hiç bir şeyi ertelemeyin ben çok ertelemedim hayıt otunu içmeyi tedaviyi bıraktıktan sonra içtim ve hamile kaldım. İnsallah sende hamile kalırsın bu duyguyu en güzel şekilde yaşarsın.[/QUOTE]

aslında işin özü, kün fe ye kün (Rabbin ol der ve olur)
bu ay iyi çalıştık inş bebeğim içimde bi yerlerde tutunmuştur.ama olmazsa hayıt otunu denicem mutlaka.

canım benim yaa.sen anlattıkça nasıl duygusallaştım anlatamam.
sen kendini anlattın ama ben kendimi hayal ettim sen anlatırken :)
Rabbim bu güzel duygularını herkese nasib etsin inşaallah.hayali bile çok güzel
mutluluğunuz daim olsun canım benim öpüyorum.

kızlar birazda kendimle ilgili yazıyım :)
yeni bi dr bulmuştu annem.her giden hamile kalıyo diye methediyolarmış.
neyse bende gittim tahlil istedi.sonuçlarımı dün aldım.prolaktinde dahil herşey normal çıkı
bi tek demirim düşükmüş baya.içinde küçük küçük şişeler olan bi ilaç verdi.sabah akşam kullanıcam.
sonra muayne etti.hadi kalk kalk yumurta çatlamış,akşamı bile bekleme hemen eşinle birlikte olun dedi :)
bi güzelde tarif etti neler yapmam gerektiğini :)
inş bu sefer tutmuştur :)

efloşummm kızzzz özledimmmm çokkkk
Geçmiş olsun aşını olmuşsun. Şeker yüklemesine gelince, ben de cumartesi yaptırdım. Bana da aç gel fln demedi doktorum, çünkü açlık şekerinin bir anlamı yokmuş, önemli olan yükleme sonrası şekermiş. Gittim glikozumu içtim, 1 saat sonra da kan alındı. Biraz yüksek çıkmış. Ama bu sıralar meyveye çok yüklenmiştim, biliyordum böyle olacağını. Doktor da zaten tamamen değil ama birazcık meyveyi azalt dedi, o kadar.

enee kimler hamileymiş, ben görmedimmm?

canım gözün aydın apartmanın bahçesi fln yok mu, orada içse. gelince elini yüzünü ağzını yıkar, 1-2 saat de ellemez Dora'ya. Tabi içmemesi en iyisi ama... Belki sen net tavrını belli edersen torun hatrına bırakabilirler sigarayı...
Bu büyükler de gelseler bir sorun gelmeseler bir sorun...

ya bazı tablolara baktımda ateşleri 37 lere yakın benim hep düşük yorumun içinde teşekkür ederim
normaldir, herkesin ateşi kendine özel. Önemli olan 0,4-0,5 derecelik bir artış olması ve çatlaması, kaça yükseldiği o kadar önemli değil

denizcim gözün aydın canım, maşallah nazlı kısçene de

çokkk tatlı olmuşşş, ellerine sağlık canımmm

hadi inşallah olmuştur canım ya... demir ilacını da ihmal etme. Demir eksikliği hamile kalmayı güçleştirebiliyor. Hamile kalınca da hamilelikte sıkıntı olabiliyor, çünkü zaten hamilelik demirin düşmesine başlıca sebep. Ben demir ilacı kullanıyordum ama düşüş olmuş herhalde ki, doktorum dozu arttırdı

Ayyy ecee çok duygulandım okurkeen yaa.maşallah subhanallah,mutluluğunuz ömür boyu katlansın inşallah.
Canım benim,işin zormuş hakkaten.artık torunları için hepsi azcık fedakarlık yapcak mecbur.
Oyy hareketli maşallah :) ayy deniizz özlüyosun öyle mii,nasıl bi duygu kimbilir o ekranda yavrunu görmek :)
oohh ellerine sağlık kuzumm,ne güzel olmuuuşş.becerikli hatunn

ay bilmiyodum canım ya.demek hamile kalmayı güçleştiriyomuş.
dikkat ederim canım artıkk sağol

hemde nasıl özlüyorum bilemezsin.. o hiç yokken bile onu çok özlüyodum ki.. bende az beklemedim ama Rabbim nasip etti sonunda darısı sizlere olsun canım.. inan ki onu beklemek bile güzel gelişi için dua etmek bile güzel

Heyecanın,mutluluğun taa burdan hissediliyo.nazarlardan saklasın Rabbim :) darısı başımıza artık

evet üçüncü bu canım iki oglum var allahım nasip ederse bide kızım olucak,tabiki burada anlayan herkez yardımcı olur, gün gün yaz ateşini akıntılarına dikkat et not al,

ya kızlar benim minigim artık eskisi gibi hareket etmiyor,önceden sag tarafımda ittiriyordu şimdi günde bir yada iki yada hiç alt tarafta vurup kayboluyor,

evet üçüncü bu canım iki oglum var allahım nasip ederse bide kızım olucak,tabiki burada anlayan herkez yardımcı olur, gün gün yaz ateşini akıntılarına dikkat et not al,
borannnnn kızmıymış bebiş ayy çok sevindim adına Rabbim saglıkla versin inşallah bu arada hareketler dönemsel degişirmiş bende bi ara yaşamıştım doktor hep aynı olmaz dedi.. şimdi çok daha fazla arttı mesela.. şimdide durmuyor maşallah

ya kızlar benim minigim artık eskisi gibi hareket etmiyor,önceden sag tarafımda ittiriyordu şimdi günde bir yada iki yada hiç alt tarafta vurup kayboluyor,
canım benimde öyleydi bu zamanlarda hareketleri çok düzenli olmazmış 27 haftadan sonra düzenli hareket edermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…