Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar nasılsınız işyerimde pc im çöktü formata gönderdim kaç gündür bakamıyorum size şimdi tel den yazıyorum. Herkes iyidir inş Nesdem doğum yaptı mı yoksaaaa?
Dün tetonz aşısı oldum kolum kalkmıyor.
1 ay sonra 2. Doz yapılacakmış.
Şükür şimdilik iyiyz 24. Haftada mı şeker yüklemesi yapılıyordu.

Kizlar merhaba internetim oldukca giriyorum bende omur fazlaligi oldugundan cok zorlaniyorum bu gunlerde ayakta duramiyor yuruyemiyorum geceleri hic uyuyamiyorum gunduz devamli yatiyorum vajinamda batma var sancim oluyo sicaklarlada aram iyi degil

Sizler nasilsiniz nesdem dogum yapmamis sanirim nukram battaniyen cok guzel iyi gunlerde giysin ali yasinimiz insallah derya sen nasil oldun canim

Anammm topikte erkek anneleri fazla olunca isimler birbirine karisti
Ali Yasin benim bacim...
Nukramizinki Ahmet Asim

Sicaklarda hamilelik cok zormus Rabb'im yardimcin olsun...♥

Evet canim iki ayri Dr.gittim ikisinde bacak arazi bos pipiye benzer birşey yok dedi biri kiz dedi.diiyeri direk kiz dedi.hafteye asil Dr.unda randevum var oda onaylarsa daha emin olucam.aslında şimdide eminim iki Dr.da kiz dedi.çok sevindim anlatamam tabi saglikli olması daha önemliydi.canim gecen hafta çok kimildiyordu ama simdi çok az belki bir iki kez oda belli belirsiz

Canim bayildim.cok marifetlisin masallah.eline saglik..
canim cok sevindim sorun olmadiguna bundan sonrasi kolay o zaman.kan ilacinin aynisini ben de kullaniyorym diger ilaclarin basaramadigini basardi.ins tutmustur kuzun.ama hissediyorum senin haberin cok yakin.
ya kızlar benim minigim artık eskisi gibi hareket etmiyor,önceden sag tarafımda ittiriyordu şimdi günde bir yada iki yada hiç alt tarafta vurup kayboluyor,
cnm yer degismistir korkma.
evet cnm 24-28arasi.tetanoz zor cidden gecmis olsun.
Yapmadim son 9gun kaldi.cnm sen zor bi gevelik gecirdin ama sonunda degecek cektiklerine

Kizlar bobregim 16mme dusmus.dr lar inanamiyor stentli halim bile 25mmdi.varmis bi hayir.
Kizimi gordum bugun.allahim isirasim geldi suratini.buzusmus sikismis arada.
3800olmusuz masallah.dr 4kiloyu gecer sezaryeni tercih etmen yanlis bi karar degil dedi.doguma 9gun kaldi.allah hepimizin kuzusunu bize bagislasin.idrarda mikrop cikti dr onemli degil vajinal akintidan bulasiyo dedi sirkeyi ihmal etmistim bir haftadir hemen geri basladim.

Canlar annemle bende cok giremiyorum bu arada bebegimin boynunun onunde kordon var.azcik tirstim.dolanma vs olmasin inss.

Bebeginizin kilo almasi icin neler yenmeli:
Kasar peyniri
Kefir
Yumurtanin sarisi
Mercinekli bulgur pilavi
Dondurma
Et,balik
Keci yogurdu
Tahin
Bunlarin hepsini duzenli yedim farkindaysaniz hepsi ya protein ya kalsiyum icerikli.

Nst deki sanci orani ile cekilen fiziksel agri degisebiliyo bence.bugun 97yi bile gordum defalarca 80oldu ama zerre hissettmedim.oncesinde 60ile agladigim oldu.

maşallah kuzuna nesdemim yaa.sezeryan en doğru karar hemde bu kiloyla.
kuzunu inş yakından da doya doya görüceksin az kaldı :)

inş canım benim yaa.bugün 16.cı günüm.bugünde olsa iyi olurdu.ama beyimiz devirdi totosunu yatıyo
sanki ben çok meraklıyım

maşaallah kuzuna, amin
ayyy çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık sağlıkla kullanın
ay hadi hifam inşaallah tutar
bende özledim kuzum ama artık hiç nette takılasım yok sıkılıyorum daralıyorum, kendi dr mada sorayımda o da tamam derse sağlık ocağında yaptırıcam aç aç hastane çekilmiyor

canım ben oğlumda hep meyve yedim ama açlık şekerim 60 tokluk 114 çıkmıştı, dr asla aç kalma bayılırsın demişti gerçekte baygınlık geliyor aç kalınca ama bu sefer yüksek çıkabilir çünkü ilk gebeliğimde hiç tatlı yememiştim bunda sürekli tatlı istiyor canım:)
ah canım bende oldum iki gün önce üçüncü dozumu çok ağrıyor kolum geçmiş olsun sana da
canım az kaldı doğuma inşaallah bitecek sıkıntılar
ayy ne güzel haber nesdoşum küçülmüş böbreğin, doraya da maşaallah süphanallah ama biliyorsun kiloda yanılma payı oluyor, inşaallah sezaryenin çok rahat geçer doramız sağlıkla gelir
Canlar annemle bende cok giremiyorum bu arada bebegimin boynunun onunde kordon var.azcik tirstim.dolanma vs olmasin inss.
korkma kuzum hareketlerini hissettiğin sürece sıkıntı yok biliyorsun ne zaman ki az hissedersin hemen gidersin hastaneye ki az kaldı zaten son on üç:)
Bebeginizin kilo almasi icin neler yenmeli:
Kasar peyniri
Kefir
Yumurtanin sarisi
Mercinekli bulgur pilavi
Dondurma
Et,balik
Keci yogurdu
Tahin
Bunlarin hepsini duzenli yedim farkindaysaniz hepsi ya protein ya kalsiyum icerikli.
sağol canım bilgi için kefir dışındakileri tüketmeye çalışıyorum daha düzenli yerim bundan sonra
Nst deki sanci orani ile cekilen fiziksel agri degisebiliyo bence.bugun 97yi bile gordum defalarca 80oldu ama zerre hissettmedim.oncesinde 60ile agladigim oldu.

canım inan yüksek sancı daha az hissediliyor tuhaf ama bende de öyle olmuştu:)

BU ATEŞ ÖLÇME İŞLEMİNİ BENDE BU REGLİ DÖNEMİMDEN SONRA DENEYECEGİM.(UMARIM GEREK KALMAZ :) ) OVALASYON DÖNEMİMİ KAÇIRMADAN DEGERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZDA ŞİMDİLİK TUTTURAMADIK
HAYIT OTUNU NASIL KULLANACAGIMIZ HAKKINDA KISA Bİ BİLGİ VEREBİLECEK Bİ ARKADAŞIMIZ VARMI.HAMİLE ARKADAŞLARIMDAN ÇOK DUA İSTİYORUZ
RABBİM ONLARINDA BEBİŞLEİNİ SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARINA ALMAYI BÜYÜTÜP GELİN DAMAT ETMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH :) AMİN

Biz iyiyiz canım, sen de iyisindir inşallah. Geçmiş olsun, aşı olmuşsun. Şeker yüklemesi 24-28 arası yapılıyor galiba. Benim doktorum 26+0'dayken yaptı.

Geçmiş olsun canım, ayy şu ağustos bir bitse zaten, çoğumuz rahatlayacağız inşallah...
Ben daha iyiyim, boğazım geçti, hafif öksürüğüm var, ıhlamur zencefille idare ediyorum işte çok şükür :)

borancımmm inşallah prensesin sağlıklı sıhhatli doğar, çok sevindim adına

nesdoşum mucize bu, ne güzel bir şey bu, dualarımız kabul oldu, böbreğin küçüldü doracık da kocamannnn bir kısçe oldu maşallah.

O kordon olayından ben de çok korkuyorum ya, benimkinin de yüzünün önündeydi kordonu. Kuzenimin eşi de hamile, senden yaklaşık 3 hafta fln geridedir belki, onun boynundaymış galiba. Ama bu durumda birşey yapılıyor mu bilmiyorum. Kendisi Rusyada olduğundan fazla birşey öğrenemedim. İnşallah dolanma fln olmaz da , rahat rahat güzel güzel doğar kuzucuklar

Efloşum niye daralıyosun internette bakiyim? benim vaktim olsa ben gelirim de, eskisi gibi olmuyor artık, işler hızlı.
Bu şeker işinde de yatkınlık önemli aslında. Benim annem dayım fln şeker hastası, e kendim de kilolu hamile kaldım, o yüzden zaten diyabete meyilim var. Demek şeker tüketimim de tetikledi. Ama 3-4 günde hemen tokluk şekerimi 143ten 103e düşürdüm

Aminnnn, duaların kabul olsun cnm. İnşallah Allah tez vakitte tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Saol canım benim Dr. Um 24. Haftada kont. Çağırdı ozaman yapacak sanırım.
Geçmiş olsun bu Arada dikkat et kendine.
NESDEM - canım
Böbreğin için çook sevindim küçülmesi mucize :) maşallah prensese kocaman olmuş verdiğin bilgiler için saol. Rabbim sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin acısın sancısız olsun inşşş

günaydın fıstıklar :)
NUKRA - canım çohk güzel olmuş bayıldım ellerine sağlık güle güle kullansın paşan :)
BORAN - canım bende 18. Haftalar arasında hareketlerini hissetmemiştim ve panik olmuştum .
Ama normalmiş hareketlerinde değişiklik olabiliyormuş yani korkma canım

inşaallah canım yaa.tutucak gibi hissediyorum.inş tutarda biter bu hasretim

11
Bu sabah sonunda ben burdayim dedi kizin,hatta ilk kez dokununca vurdugunu hissettim parmaklarimi azçik ittirdim ve hissettim çok rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…