Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada sabah ateşim 36.3 'e düşmüştü. Az önce ölçtüm 371. çıktı.Kahve lekelenme de var iki gündür.

inşaallah gerek kalmaz bu ay gelir bebeğin
canım bu aralar hiç bir şeye tahammülüm yok öyle oturup iki saat pc başında duramıyorum ateş basıyor sinir geliyor ev işlerini zorla yapıyorum yapmış olmak için onlardan bile gına geldi ki severek yapardım,tatil istiyorum tatil
Bu arada sabah ateşim 36.3 'e düşmüştü. Az önce ölçtüm 371. çıktı.Kahve lekelenme de var iki gündür.
tablo görünmüyor tahlil negatif çıkmış lekenlenmede var, gün içindeki ateş ölçümü önemli değil her gün aynı saattde yapılan ölçüm geçerli

Tabloyu nasıl ekliyoruz biliyor musunuz ? Ovulasyon testi de kullandım ama tutturamadık mı

Tabloyu nasıl ekliyoruz biliyor musunuz ? Ovulasyon testi de kullandım ama tutturamadık mı
Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.

ilk sayfada yazanı kopyaladım canım

Çok teşekkürler yaptım bu sefer
http://www.fertilityfriend.com/home/521cdf

kızlar bu alışveriş işi zormuş ya 0-3 ay kadar basit degil bi kere 50 var 56 var ve sanki 56 büyük 50, de küçük gibime geldi.. penye iç tulum ince geldi kadife olanını cildine degdirmek kafama yatmadı :KK63: hastahane çıkışı organik olans aglık elbet ama ondada bilirsiniz renk yok dogal olarak çok zevksiz duruyor benim begendiklerimde rengarenk şeyler oyhhhhhhh bana ayrıntılı bi akıl verin lütfen

50den fazla almicen cok hizli kilo aliyolar hemen kuculuyo
Organik olsun diye cok takilmiyorum ben begendiklerin iyi bi markaysa al cocuk omur boyu organik giyemezya
Uygun fiyatli olarak minidamla,pinar bebe,civil,lcw guzeller 0-3 aylik kiyafet az al yani zaten bebis 3aylikken bakmisin 6aylik kiyafet giyiyor
Benim oglum misal 4.5 yasinda lcw dan 5-6 yas bile oluyor burdan hesapla zamanla lazim oldukca alirsin daha iyi

Herkes nasillar bakiim bu ara giriyom bakiyom sadece pekte giremiyom gerçi ufak ufak temizlik yapmaya calisiyom ama al taraftaki kemikler leğen kemiği galiba agriyor ve belim tabii
Cnm sıkılıyo artik bi geçse su haftalar

çok sagol canım haklısın nereye kadar sakınabilirim ki.. neyse bakalım öyle yapayım o zaman hastahane çıkışı dışındakileri 56 alayım..

Kızlar nasılsınız...Battaniyemizi beğenmişsiniz güzel teyzelerimiz çok teşekkür ederiz hepinize ayrı ayrı :)
Kızlar bu aralar karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum ayakta duramıyorum uyku zaten Allah a emanet 2saat deliksiz uykum yok ondada bir kabus bir kabus aksiyon dolu filmlere taş çıkaracak cinsten benden haberler böyle bu ara takip edemedim sizleri inşaallah herkes iyidir

kıyamam yaa yok mu tatil ihtimaliniz?

düzenli ölçüm yapmamışsın ama yine de sonuca bakacak olursak negatif gibi duruyor şimdilik cnm..

Ben de hala bir şey almamış olmanın stresi içerisindeyim, ne zaman alııp yetiştireceğiz bu kadar şeyi diye Bir de o organiklerden krem rengi takım alıp kendin süsleyebilirsin, ben 1 takım öyle yapacağım. Bir takım da kırmızı siyahlı almıştım zaten. Kv de de alırsa 3 hastane çıkışı olur işte
Bir de sertifikalı ürünler var, geçenlerde Deniz Akkaya onları anlatıyordu, merak etmiştim. Disney'in tulumlarından almıştım netten, gelince gördüm ki onlar da sertifikalıymış. Sertifikasında çocuğun cildine zararlı hiç bir madde olmadığı yazılıydı. Belki öyle şeyler tercih edebilirsin canım. Ama herşeyi organik alamıyoruz işte maalesef

Herkes nasillar bakiim bu ara giriyom bakiyom sadece pekte giremiyom gerçi ufak ufak temizlik yapmaya calisiyom ama al taraftaki kemikler leğen kemiği galiba agriyor ve belim tabii
Cnm sıkılıyo artik bi geçse su haftalar
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Artık bende de yavaştan huzursuzluklar rahatsızlıklar baş gösteriyor

Hayırlı cumalarınız olsun can'larr..
Dün bi prof.'un özel muayenehanesine gittik tüp bebek için.alttan muayene oldum ve rahim perdemin çok uzun olduğunu ve ciddi bir operasyon geçirmem gerektiğini öğrendim. Fiyatı da 5000 tl miş. Sonraaa eşimin microtese ameliyatı olup sperm elde etmeleri gerekiyomus.bu da 6000 tl miş..İlaçlar da 2000 civarında tutarmış.vee 2 senelik evli olduğumuz için devlet hiçbir şekilde karşılamıyomuş..çok canım sıkıldı..adamı hiç haz etmedim,resmen paragöz...bi de üstüne çift rahim olayım konusunda beni hiç rahatlatmadı.aksine çok korkuttu..Haftaiçi Zekai Tahir'den randevu alcaz.Şu Ankara'ya da nerden taşındım yaa,bugün de eşimin amcası-yengesi ve 3 tane çocuğu yatılı gelceklermiş..hiç bitmiyo misafirim yaa yoruldum,sıkıldımm off.Ne Ankaraymış bee,yolu düşen bana geliyooooo

Yaaa bi de bugün benim evlilik yıl dönümümm Planlarım vardıııı,yalan olduuu

slm lar öncelikle cute ve bebeğini güle güle büyüt diğer hamilelerde sağlıklı bir sekilde kucaklarına alırlar bebeklerini inş gecen sene bir düşük yaptım gecen sene cute ve derya ile yazışmalarımız olmuştu yardım ları olmuştu
şimdi pat diye konuya atlamış oldum ama biliyorumki kan pıhtılaması olup hamile olan ve doğum yapanlar bu topikte o yüzden sizlerin fikirlerine ihtiyacım var esirgemez yardım ederseniz sevinirim
1 seneden sonra tekrar hamileyim bat 25 ağustos dün aksam hafif pembe lekem oldu.tayinimiz cıktı ve yeni geldiğimiz yerde önerilen bi doktor vardı onada pazartesi gününe ancak randevu aldım.izindeymiş doktor şimdi cok fazla mutasyonum var 4 adet corasprin kullanıyorum ama iğne için gec kalırmıyım bilmiyorum pıhtılaşma iğnesini teste göremi belirliyorlar 0,2 yada 0,4 olacağını hangi saatlerde yapılması uygun tecrübelerinizden faydanmak isterim

burdaki sohbet cok güzel paylaşımlar gerçekten kardeşçe benide aranıza alırsanız cok sevinirim

canım sen hiç takılma bu dr.un dediklerine.dünyanın masrafını çıkarmış.
bi kaç dr.a git onlar bakalım ne dicekler.
banada aşılama yapmamı önerdi dr.senin gibi 2 yıllık evli olduğum için devlet karşılamıyo.
zaten pekte yaptırasım yok.o yüzde beklicem.seneye kadar olmazsa aşılama tüp bebek devam ederim.
inş bunlarla uğraşmaya gerek kalmaz ikimizinde olur en yakın zamanda
bu arada evlilk yıldönümünüz kutlu olsun.bir ömür mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…