inşaallah gerek kalmaz bu ay gelir bebeğinBU ATEŞ ÖLÇME İŞLEMİNİ BENDE BU REGLİ DÖNEMİMDEN SONRA DENEYECEGİM.(UMARIM GEREK KALMAZ :) ) OVALASYON DÖNEMİMİ KAÇIRMADAN DEGERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZDA ŞİMDİLİK TUTTURAMADIK
HAYIT OTUNU NASIL KULLANACAGIMIZ HAKKINDA KISA Bİ BİLGİ VEREBİLECEK Bİ ARKADAŞIMIZ VARMI.HAMİLE ARKADAŞLARIMDAN ÇOK DUA İSTİYORUZ
RABBİM ONLARINDA BEBİŞLEİNİ SAGLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARINA ALMAYI BÜYÜTÜP GELİN DAMAT ETMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH :) AMİN
canım bu aralar hiç bir şeye tahammülüm yok öyle oturup iki saat pc başında duramıyorum ateş basıyor sinir geliyorBiz iyiyiz canım, sen de iyisindir inşallah. Geçmiş olsun, aşı olmuşsun. Şeker yüklemesi 24-28 arası yapılıyor galiba. Benim doktorum 26+0'dayken yaptı.
Geçmiş olsun canım, ayy şu ağustos bir bitse zaten, çoğumuz rahatlayacağız inşallah...
Ben daha iyiyim, boğazım geçti, hafif öksürüğüm var, ıhlamur zencefille idare ediyorum işte çok şükür :)
borancımmm inşallah prensesin sağlıklı sıhhatli doğar, çok sevindim adına
nesdoşum mucize bu, ne güzel bir şey bu, dualarımız kabul oldu, böbreğin küçüldüdoracık da kocamannnn bir kısçe oldu maşallah.
O kordon olayından ben de çok korkuyorum ya, benimkinin de yüzünün önündeydi kordonu. Kuzenimin eşi de hamile, senden yaklaşık 3 hafta fln geridedir belki, onun boynundaymış galiba. Ama bu durumda birşey yapılıyor mu bilmiyorum. Kendisi Rusyada olduğundan fazla birşey öğrenemedim. İnşallah dolanma fln olmaz da , rahat rahat güzel güzel doğar kuzucuklar
Efloşum niye daralıyosun internette bakiyim? benim vaktim olsa ben gelirim de, eskisi gibi olmuyor artık, işler hızlı.
Bu şeker işinde de yatkınlık önemli aslında. Benim annem dayım fln şeker hastası, e kendim de kilolu hamile kaldım, o yüzden zaten diyabete meyilim var. Demek şeker tüketimim de tetikledi. Ama 3-4 günde hemen tokluk şekerimi 143ten 103e düşürdüm
Aminnnn, duaların kabul olsun cnm. İnşallah Allah tez vakitte tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Arkadaşlar bilen birisi bi bakabilir mi???? Bugün kan tahlili yaptırdım 0.1 çıktı. Normalde adetli iken 0.01 çıkardı. Adetlerim düzensizdir. En son 45-45 günde adet oldum.Ondan öncekiler 32-33 gündü.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/
tablo görünmüyor tahlil negatif çıkmış lekenlenmede var, gün içindeki ateş ölçümü önemli değil her gün aynı saattde yapılan ölçüm geçerliBu arada sabah ateşim 36.3 'e düşmüştü. Az önce ölçtüm 371. çıktı.Kahve lekelenme de var iki gündür.
inşaallah gerek kalmaz bu ay gelir bebeğin
canım bu aralar hiç bir şeye tahammülüm yok öyle oturup iki saat pc başında duramıyorum ateş basıyor sinir geliyorev işlerini zorla yapıyorum yapmış olmak için onlardan bile gına geldi ki severek yapardım,tatil istiyorum tatil
tablo görünmüyor tahlil negatif çıkmış lekenlenmede var, gün içindeki ateş ölçümü önemli değil her gün aynı saattde yapılan ölçüm geçerli
Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.Tabloyu nasıl ekliyoruz biliyor musunuz ? Ovulasyon testi de kullandım ama tutturamadık mı
Oluşturduğumuz tabloyu sayfamızda paylaşıp bilgi almak için, öncelikle sayfanın sağ üst köşesinde SHARING yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Sonra açılan listede SET UP yazısını buluyoruz ve tıklıyoruz. Karşımıza çıkan sayfanın en altına geliyoruz.CREATE HOME PAGE yazan yazıyı tıklıyoruz ve kendi linkimizi oluşturmuş oluyoruz. Sonra aynı sayfada YOUR CHARTING HOME PAGE WEB ADDRESS yazısının altındaki kutucuktaki http ile başlayan linki konuya cevap verirken yapıştırıyoruz.
ilk sayfada yazanı kopyaladım canım
50den fazla almicen cok hizli kilo aliyolar hemen kuculuyokızlar bu alışveriş işi zormuş ya0-3 ay kadar basit degil bi kere 50 var 56 var ve sanki 56 büyük 50, de küçük gibime geldi.. penye iç tulum ince geldi kadife olanını cildine degdirmek kafama yatmadı :KK63: hastahane çıkışı organik olans aglık elbet ama ondada bilirsiniz renk yok dogal olarak çok zevksiz duruyor benim begendiklerimde rengarenk şeyler oyhhhhhhh bana ayrıntılı bi akıl verin lütfen
çok sagol canım haklısın nereye kadar sakınabilirim ki.. neyse bakalım öyle yapayım o zaman hastahane çıkışı dışındakileri 56 alayım..50den fazla almicen cok hizli kilo aliyolar hemen kuculuyo
Organik olsun diye cok takilmiyorum ben begendiklerin iyi bi markaysa al cocuk omur boyu organik giyemezya
Uygun fiyatli olarak minidamla,pinar bebe,civil,lcw guzeller 0-3 aylik kiyafet az al yani zaten bebis 3aylikken bakmisin 6aylik kiyafet giyiyor
Benim oglum misal 4.5 yasinda lcw dan 5-6 yas bile oluyor burdan hesapla zamanla lazim oldukca alirsin daha iyi
kıyamam yaa yok mu tatil ihtimaliniz?inşaallah gerek kalmaz bu ay gelir bebeğin
canım bu aralar hiç bir şeye tahammülüm yok öyle oturup iki saat pc başında duramıyorum ateş basıyor sinir geliyorev işlerini zorla yapıyorum yapmış olmak için onlardan bile gına geldi ki severek yapardım,tatil istiyorum tatil
tablo görünmüyor tahlil negatif çıkmış lekenlenmede var, gün içindeki ateş ölçümü önemli değil her gün aynı saattde yapılan ölçüm geçerli
düzenli ölçüm yapmamışsın ama yine de sonuca bakacak olursak negatif gibi duruyor şimdilik cnm..
Ben de hala bir şey almamış olmanın stresi içerisindeyim, ne zaman alııp yetiştireceğiz bu kadar şeyi diyekızlar bu alışveriş işi zormuş ya0-3 ay kadar basit degil bi kere 50 var 56 var ve sanki 56 büyük 50, de küçük gibime geldi.. penye iç tulum ince geldi kadife olanını cildine degdirmek kafama yatmadı :KK63: hastahane çıkışı organik olans aglık elbet ama ondada bilirsiniz renk yok dogal olarak çok zevksiz duruyor benim begendiklerimde rengarenk şeyler oyhhhhhhh bana ayrıntılı bi akıl verin lütfen
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Artık bende de yavaştan huzursuzluklar rahatsızlıklar baş gösteriyorHerkes nasillar bakiim bu ara giriyom bakiyom sadece pekte giremiyom gerçi ufak ufak temizlik yapmaya calisiyom ama al taraftaki kemikler leğen kemiği galiba agriyor ve belim tabii
Cnm sıkılıyo artik bi geçse su haftalar
Hayırlı cumalarınız olsun can'larr..
Dün bi prof.'un özel muayenehanesine gittik tüp bebek için.alttan muayene oldum ve rahim perdemin çok uzun olduğunu ve ciddi bir operasyon geçirmem gerektiğini öğrendim. Fiyatı da 5000 tl miş. Sonraaa eşimin microtese ameliyatı olup sperm elde etmeleri gerekiyomus.bu da 6000 tl miş..İlaçlar da 2000 civarında tutarmış.vee 2 senelik evli olduğumuz için devlet hiçbir şekilde karşılamıyomuş..çok canım sıkıldı..adamı hiç haz etmedim,resmen paragöz...bi de üstüne çift rahim olayım konusunda beni hiç rahatlatmadı.aksine çok korkuttu..Haftaiçi Zekai Tahir'den randevu alcaz.Şu Ankara'ya da nerden taşındım yaa,bugün de eşimin amcası-yengesi ve 3 tane çocuğu yatılı gelceklermiş..hiç bitmiyo misafirim yaa yoruldum,sıkıldımm off.Ne Ankaraymış bee,yolu düşen bana geliyooooo
burdaki sohbet cok güzel paylaşımlar gerçekten kardeşçe benide aranıza alırsanız cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?