aramıza hoşgeldin[/QUOTE
hosbulduk
kızlar yaa bugün adetimin 17.ci günü.bu zamana kadar çoktan yumurtlamam bitmesi gerekiyodu.adetin 14.cü günü yani salı günü dr.a gittim yumurtan çatlamış eşinle bu akşam ilişkiye gir dedi.çarşamba yumurtlama akıntım gelmeye başladı.
sonra kesildi.bu sabah yine gelmeye başladı.iki gündür ilişkide olmadı.
ve dünden beri vücudum yanıyo.bugünde öyle.
bi garip oldum bu ay.
canım belki ikinci yumurtan felan çatlıyordur gün aşırı devam etmiyormuydun ilişkiyekızlar yaa bugün adetimin 17.ci günü.bu zamana kadar çoktan yumurtlamam bitmesi gerekiyodu.adetin 14.cü günü yani salı günü dr.a gittim yumurtan çatlamış eşinle bu akşam ilişkiye gir dedi.çarşamba yumurtlama akıntım gelmeye başladı.
bi garip oldum bu ay.
canım belki ikinci yumurtan felan çatlıyordur gün aşırı devam etmiyormuydun ilişkiye
Bacim hergun iliski pek onerilmiyor yalniz...adetimin 11.ci günüyle 14.gününe kadar her gün ilişki oldu.
şimdide benim koca bıktı heralde hep yan çiziyo
2 gündür hadi çocuk yapalım diyorumgörev icabı yapmam ben diyo.
sinirimden ağlamak üzereyim.bu stresle zaten çocuk mocuk olmaz
sanki çok meraklıyım ben.
Herseyin yetisir yavrum. Hic telaslanma.kıyamam yaa yok mu tatil ihtimaliniz?
düzenli ölçüm yapmamışsın ama yine de sonuca bakacak olursak negatif gibi duruyor şimdilik cnm..
Ben de hala bir şey almamış olmanın stresi içerisindeyim, ne zaman alııp yetiştireceğiz bu kadar şeyi diyeBir de o organiklerden krem rengi takım alıp kendin süsleyebilirsin, ben 1 takım öyle yapacağım. Bir takım da kırmızı siyahlı almıştım zaten. Kv de de alırsa 3 hastane çıkışı olur işte
Bir de sertifikalı ürünler var, geçenlerde Deniz Akkaya onları anlatıyordu, merak etmiştim. Disney'in tulumlarından almıştım netten, gelince gördüm ki onlar da sertifikalıymış. Sertifikasında çocuğun cildine zararlı hiç bir madde olmadığı yazılıydı. Belki öyle şeyler tercih edebilirsin canım. Ama herşeyi organik alamıyoruz işte maalesef
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Artık bende de yavaştan huzursuzluklar rahatsızlıklar baş gösteriyor
Para delisi bence. Zekai Tahir candirHayırlı cumalarınız olsun can'larr..
Dün bi prof.'un özel muayenehanesine gittik tüp bebek için.alttan muayene oldum ve rahim perdemin çok uzun olduğunu ve ciddi bir operasyon geçirmem gerektiğini öğrendim. Fiyatı da 5000 tl miş. Sonraaa eşimin microtese ameliyatı olup sperm elde etmeleri gerekiyomus.bu da 6000 tl miş..İlaçlar da 2000 civarında tutarmış.vee 2 senelik evli olduğumuz için devlet hiçbir şekilde karşılamıyomuş..çok canım sıkıldı..adamı hiç haz etmedim,resmen paragöz...bi de üstüne çift rahim olayım konusunda beni hiç rahatlatmadı.aksine çok korkuttu..Haftaiçi Zekai Tahir'den randevu alcaz.Şu Ankara'ya da nerden taşındım yaa,bugün de eşimin amcası-yengesi ve 3 tane çocuğu yatılı gelceklermiş..hiç bitmiyo misafirim yaa yoruldum,sıkıldımm off.Ne Ankaraymış bee,yolu düşen bana geliyooooo
Hayirli ugurlu olsun cnm. ALLAH saglikla tamamlamani nasip etsin. Sakin ol ve kendini kasma..ben mutasyonlarini hatirlamiyrm. Ama benim 2 mutasyona direk 1 aspirin ve 0.4 claxane verdiler. Kimine de test yapip doz ayarliyrlar. Devamini ozel mesaj atacagim.slm lar öncelikle cute ve bebeğini güle güle büyüt diğer hamilelerde sağlıklı bir sekilde kucaklarına alırlar bebeklerini inş gecen sene bir düşük yaptım gecen sene cute ve derya ile yazışmalarımız olmuştu yardım ları olmuştu
şimdi pat diye konuya atlamış oldum ama biliyorumki kan pıhtılaması olup hamile olan ve doğum yapanlar bu topikte o yüzden sizlerin fikirlerine ihtiyacım var esirgemez yardım ederseniz sevinirim
1 seneden sonra tekrar hamileyim bat 25 ağustos dün aksam hafif pembe lekem oldu.tayinimiz cıktı ve yeni geldiğimiz yerde önerilen bi doktor vardı onada pazartesi gününe ancak randevu aldım.izindeymiş doktor şimdi cok fazla mutasyonum var 4 adet corasprin kullanıyorum ama iğne için gec kalırmıyım bilmiyorum pıhtılaşma iğnesini teste göremi belirliyorlar 0,2 yada 0,4 olacağını hangi saatlerde yapılması uygun tecrübelerinizden faydanmak isterim
Belki 2 yumurta vardir cnmmkızlar yaa bugün adetimin 17.ci günü.bu zamana kadar çoktan yumurtlamam bitmesi gerekiyodu.adetin 14.cü günü yani salı günü dr.a gittim yumurtan çatlamış eşinle bu akşam ilişkiye gir dedi.çarşamba yumurtlama akıntım gelmeye başladı.
bi garip oldum bu ay.
cocuk olacaksa 14 teki iliski yeter zaten cnm. Merak.etme.adetimin 11.ci günüyle 14.gününe kadar her gün ilişki oldu.
Kocaman opucuk sana cnm.Bacim hergun iliski pek onerilmiyor yalniz...
Gun asiri yapsaniz hem siz bikmamis olursunuz hem spermler daha guclu olur...
Birgun iliski varsa birgun olmayacak yani...
Banada cute ablam ve buradaki bircok kisi soylemisti kocaman opucukler onlara
Kızlar gece sancım olunca bugün doktora gittim. Nst de sancı çıkmadı rahim boyunu ölçtü doktor gayet güzel dedi erken doğum gözükmüyormuş suyun güzel dedi kan değerlerim yükselmiş idrarda hafif lokosit çıktı bol su iç ilaca gerek yok dedi.boyumuz 44cm kilomuz 2.177 gram nasılız teyzeleri :) bu arada bu sancım büyük ihtimal gazdanmış karnım büyüdüğü için midem sıkışıyormuş en güzelide bıdığım başaşağı dönmüş bizden haberler böyle teyzeleri :) Sizler nasılsınız :) Hifam stres olma kuzum ne olur inşaallah senin meleğinde enn kısa zamanda seni sevindirecek...
Cutem çok sağol :) bilmiyorum ki canım ama çok canımı yaktı halende midemde sıkışıklık var ağrı yapıyor gece çok yemeğe başlamıştım onu bırakacağım sanki doymuyorum kendimi durduramıyorum sonrada sancı oluyormuş sonuçta midem sıkışıyor artık dikkat edicem :) Paşanı yerime öp annesiCnm benim. Gecmis olsun. Kuzu seni korkutmus ama bence döndüğü içinde son manevradan kaynakli agri yapmis olabilir..masallahiniz var.
adetin gelmiş yeni döngün bebek getirsin
canım küçük alma 56 al hatta onu da çok alma çok çabuk büyüyorlar çünkü, organiğede takılma ben oğluma organik diye almadım hoşuma giden kaliteli penyelerden aldımkızlar bu alışveriş işi zormuş ya0-3 ay kadar basit degil bi kere 50 var 56 var ve sanki 56 büyük 50, de küçük gibime geldi.. penye iç tulum ince geldi kadife olanını cildine degdirmek kafama yatmadı :KK63: hastahane çıkışı organik olans aglık elbet ama ondada bilirsiniz renk yok dogal olarak çok zevksiz duruyor benim begendiklerimde rengarenk şeyler oyhhhhhhh bana ayrıntılı bi akıl verin lütfen
yok kuzum maalesefkıyamam yaa yok mu tatil ihtimaliniz?
düzenli ölçüm yapmamışsın ama yine de sonuca bakacak olursak negatif gibi duruyor şimdilik cnm..
Ben de hala bir şey almamış olmanın stresi içerisindeyim, ne zaman alııp yetiştireceğiz bu kadar şeyi diyeBir de o organiklerden krem rengi takım alıp kendin süsleyebilirsin, ben 1 takım öyle yapacağım. Bir takım da kırmızı siyahlı almıştım zaten. Kv de de alırsa 3 hastane çıkışı olur işte
Bir de sertifikalı ürünler var, geçenlerde Deniz Akkaya onları anlatıyordu, merak etmiştim. Disney'in tulumlarından almıştım netten, gelince gördüm ki onlar da sertifikalıymış. Sertifikasında çocuğun cildine zararlı hiç bir madde olmadığı yazılıydı. Belki öyle şeyler tercih edebilirsin canım. Ama herşeyi organik alamıyoruz işte maalesef
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Artık bende de yavaştan huzursuzluklar rahatsızlıklar baş gösteriyor
Hayırlı cumalarınız olsun can'larr..
Dün bi prof.'un özel muayenehanesine gittik tüp bebek için.alttan muayene oldum ve rahim perdemin çok uzun olduğunu ve ciddi bir operasyon geçirmem gerektiğini öğrendim. Fiyatı da 5000 tl miş. Sonraaa eşimin microtese ameliyatı olup sperm elde etmeleri gerekiyomus.bu da 6000 tl miş..İlaçlar da 2000 civarında tutarmış.vee 2 senelik evli olduğumuz için devlet hiçbir şekilde karşılamıyomuş..çok canım sıkıldı..adamı hiç haz etmedim,resmen paragöz...bi de üstüne çift rahim olayım konusunda beni hiç rahatlatmadı.aksine çok korkuttu..Haftaiçi Zekai Tahir'den randevu alcaz.Şu Ankara'ya da nerden taşındım yaa,bugün de eşimin amcası-yengesi ve 3 tane çocuğu yatılı gelceklermiş..hiç bitmiyo misafirim yaa yoruldum,sıkıldımm off.Ne Ankaraymış bee,yolu düşen bana geliyooooo
canım dr un para göz olduğu çok belli zekai tahir en iyisi olur bencede, misafir içinde kolay gelsin, nice sağlıklı huzurlu bebişli yıllara canımYaaa bi de bugün benim evlilik yıl dönümümmPlanlarım vardıııı,yalan olduuu
slm lar öncelikle cute ve bebeğini güle güle büyüt diğer hamilelerde sağlıklı bir sekilde kucaklarına alırlar bebeklerini inş gecen sene bir düşük yaptım gecen sene cute ve derya ile yazışmalarımız olmuştu yardım ları olmuştu
şimdi pat diye konuya atlamış oldum ama biliyorumki kan pıhtılaması olup hamile olan ve doğum yapanlar bu topikte o yüzden sizlerin fikirlerine ihtiyacım var esirgemez yardım ederseniz sevinirim
1 seneden sonra tekrar hamileyim bat 25 ağustos dün aksam hafif pembe lekem oldu.tayinimiz cıktı ve yeni geldiğimiz yerde önerilen bi doktor vardı onada pazartesi gününe ancak randevu aldım.izindeymiş doktor şimdi cok fazla mutasyonum var 4 adet corasprin kullanıyorum ama iğne için gec kalırmıyım bilmiyorum pıhtılaşma iğnesini teste göremi belirliyorlar 0,2 yada 0,4 olacağını hangi saatlerde yapılması uygun tecrübelerinizden faydanmak isterim
bebeğin hayırlı olsun pıhtılaşma hakkında bilgim yok canımburdaki sohbet cok güzel paylaşımlar gerçekten kardeşçe benide aranıza alırsanız cok sevinirim
kızlar yaa bugün adetimin 17.ci günü.bu zamana kadar çoktan yumurtlamam bitmesi gerekiyodu.adetin 14.cü günü yani salı günü dr.a gittim yumurtan çatlamış eşinle bu akşam ilişkiye gir dedi.çarşamba yumurtlama akıntım gelmeye başladı.
bi garip oldum bu ay.
canım ikinci kez yumurtlamıştırsın ama takılma ilişkiye tuta tutmuştır merak etmeadetimin 11.ci günüyle 14.gününe kadar her gün ilişki oldu.
bol dinlenmeli günler canım sanaCanlarım giremedim hiç okumaya çalıştım. benim bugün iş yerinde son günüm işlerimi toparladım hep. 3 gün yanacak iznimi aldım perşembe 34+1 oluyoruz, çalışamaz alacam doğum sonrasına 2 hafta aktaracağız az olacak ama artık çok zorlanıyorum sıcak bi yandan yoğun bir servisteyim bi yandan. evden bağlanırım sizlere çok öpüyorum hepinizi
:)) yesinler kualanıBu aralar oglumla cok yapistik kizlar. Hic inmiyr tepemden. Sicaklardan bunaliyr sanirim. Onun icin cok gelemiyrm. Ara ara bakip cikiyrm.
Kızlar gece sancım olunca bugün doktora gittim. Nst de sancı çıkmadı rahim boyunu ölçtü doktor gayet güzel dedi erken doğum gözükmüyormuş suyun güzel dedi kan değerlerim yükselmiş idrarda hafif lokosit çıktı bol su iç ilaca gerek yok dedi.boyumuz 44cm kilomuz 2.177 gram nasılız teyzeleri :) bu arada bu sancım büyük ihtimal gazdanmış karnım büyüdüğü için midem sıkışıyormuş en güzelide bıdığım başaşağı dönmüş bizden haberler böyle teyzeleri :) Sizler nasılsınız :) Hifam stres olma kuzum ne olur inşaallah senin meleğinde enn kısa zamanda seni sevindirecek...
Optum cnm.Cutem çok sağol :) bilmiyorum ki canım ama çok canımı yaktı halende midemde sıkışıklık var ağrı yapıyor gece çok yemeğe başlamıştım onu bırakacağım sanki doymuyorum kendimi durduramıyorum sonrada sancı oluyormuş sonuçta midem sıkışıyor artık dikkat edicem :) Paşanı yerime öp annesi
Ye kuzum.adetin gelmiş yeni döngün bebek getirsin
canım küçük alma 56 al hatta onu da çok alma çok çabuk büyüyorlar çünkü, organiğede takılma ben oğluma organik diye almadım hoşuma giden kaliteli penyelerden aldım
yok kuzum maalesef
canım dr un para göz olduğu çok belli zekai tahir en iyisi olur bencede, misafir içinde kolay gelsin, nice sağlıklı huzurlu bebişli yıllara canım
bebeğin hayırlı olsun pıhtılaşma hakkında bilgim yok canım
canım ikinci kez yumurtlamıştırsın ama takılma ilişkiye tuta tutmuştır merak etme
bol dinlenmeli günler canım sana
:)) yesinler kualanı
geçmiş olsun canım kuzun seni doğuma hazırlıyor olacak böyle ağrılar kesin doğuruyorum bile diyeceksin:)
Cnm. Bizde yarin ilk piknigimize gidecegizSelam herkese, benden haberler ablamlar malum burda onlarla plan yapmaya çalışıyorum, dün bir organize yaptım park alanında oturduk bir kaç saat güzel çardaklı bir yer, yemeğimizi yedik sohbet ettik çocuklarımız oynadı parkta 6 çocuk malum:) pikniğe gitmeye çalışıyoruz işte onlar gitmeden güzel vakit geçirmek istiyorum zaten doğum olunca ben tamamen eve mahkum olucam
Kızlar benim karnım çok şişiyor ve geriliyor emirde böyle değildim akşam olunca artık karın derim acıyor gerginliktenyürümez hale geliyorum acıyor anlamadım niye böyle oluyor
Negatif arkadasim.Arkadaşlar bilen birisi bi bakabilir mi???? Bugün kan tahlili yaptırdım 0.1 çıktı. Normalde adetli iken 0.01 çıkardı. Adetlerim düzensizdir. En son 45-45 günde adet oldum.Ondan öncekiler 32-33 gündü.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/
Gun icindeki ates onemli.degildir.Bu arada sabah ateşim 36.3 'e düşmüştü. Az önce ölçtüm 371. çıktı.Kahve lekelenme de var iki gündür.
canim aldırma sen bi dr la karar verme para gözün tekiymis.dr larin bana dediklerini bi saysam ohoo sonuc cok şükür. allah işini gücünü rast getirsin ins ayşegülum.Hayırlı cumalarınız olsun can'larr..
canim anliyrum seni ama olacağı varsa oluyr. gebe kaldigim ay cok üzülmustum yum dönemi kaçıyor diye ama oldu cok şükür.adetimin 11.ci günüyle 14.gününe kadar her gün ilişki oldu.
ne guzel canım sana iyi dinlenmeler:)Canlarım giremedim hiç okumaya çalıştım. benim bugün iş yerinde son günüm işlerimi toparladım hep. 3 gün yanacak iznimi aldım perşembe 34+1 oluyoruz, çalışamaz alacam doğum sonrasına 2 hafta aktaracağız az olacak ama artık çok zorlanıyorum sıcak bi yandan yoğun bir servisteyim bi yandan. evden bağlanırım sizlere çok öpüyorum hepinizi
Canim yavrucak artık yavaş yavaş doguma hazırlık yapiyor.masallah boyuna posuna kilosuna.Kızlar gece sancım olunca bugün doktora gittim. Nst de sancı çıkmadı rahim boyunu ölçtü doktor gayet güzel dedi erken doğum gözükmüyormuş suyun güzel dedi kan değerlerim yükselmiş idrarda hafif lokosit çıktı bol su iç ilaca gerek yok dedi.boyumuz 44cm kilomuz 2.177 gram nasılız teyzeleri :) bu arada bu sancım büyük ihtimal gazdanmış karnım büyüdüğü için midem sıkışıyormuş en güzelide bıdığım başaşağı dönmüş bizden haberler böyle teyzeleri :) Sizler nasılsınız :) Hifam stres olma kuzum ne olur inşaallah senin meleğinde enn kısa zamanda seni sevindirecek...
oh sefaniz olsun.canim artik bebis buyuyr ondan olsa gerek bende genisledigini hissediyorum karnim aciyr ama o kadar çok degil.Selam herkese, benden haberler ablamlar malum burda onlarla plan yapmaya çalışıyorum, dün bir organize yaptım park alanında oturduk bir kaç saat güzel çardaklı bir yer, yemeğimizi yedik sohbet ettik çocuklarımız oynadı parkta 6 çocuk malum:) pikniğe gitmeye çalışıyoruz işte onlar gitmeden güzel vakit geçirmek istiyorum zaten doğum olunca ben tamamen eve mahkum olucam
Kızlar benim karnım çok şişiyor ve geriliyor emirde böyle değildim akşam olunca artık karın derim acıyor gerginliktenyürümez hale geliyorum acıyor anlamadım niye böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?