Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yaa bugün adetimin 17.ci günü.bu zamana kadar çoktan yumurtlamam bitmesi gerekiyodu.adetin 14.cü günü yani salı günü dr.a gittim yumurtan çatlamış eşinle bu akşam ilişkiye gir dedi.çarşamba yumurtlama akıntım gelmeye başladı.
sonra kesildi.bu sabah yine gelmeye başladı.iki gündür ilişkide olmadı.
ve dünden beri vücudum yanıyo.bugünde öyle.
bi garip oldum bu ay.

canım belki ikinci yumurtan felan çatlıyordur gün aşırı devam etmiyormuydun ilişkiye

canım belki ikinci yumurtan felan çatlıyordur gün aşırı devam etmiyormuydun ilişkiye

adetimin 11.ci günüyle 14.gününe kadar her gün ilişki oldu.
şimdide benim koca bıktı heralde hep yan çiziyo
2 gündür hadi çocuk yapalım diyorum görev icabı yapmam ben diyo.
sinirimden ağlamak üzereyim.bu stresle zaten çocuk mocuk olmaz
sanki çok meraklıyım ben.

Canlarım giremedim hiç okumaya çalıştım. benim bugün iş yerinde son günüm işlerimi toparladım hep. 3 gün yanacak iznimi aldım perşembe 34+1 oluyoruz, çalışamaz alacam doğum sonrasına 2 hafta aktaracağız az olacak ama artık çok zorlanıyorum sıcak bi yandan yoğun bir servisteyim bi yandan. evden bağlanırım sizlere çok öpüyorum hepinizi

Bacim hergun iliski pek onerilmiyor yalniz...
Gun asiri yapsaniz hem siz bikmamis olursunuz hem spermler daha guclu olur...
Birgun iliski varsa birgun olmayacak yani...

Banada cute ablam ve buradaki bircok kisi soylemisti kocaman opucukler onlara

Herseyin yetisir yavrum. Hic telaslanma.
hem ben organik urun diye hic takilmadim (ki kimyaciyim); zaten heryer organik olmayan seylerle dolu. Alismalari lazim.bu dunyaya. Pamuklu olsun yeter. Kasmayin uzmeyin kendinizi. Simdi hersey super olsun istersiniz hakli olarak, ama benim zamanlarima gelince hepsinin para tuzagi oldugunu anlayacaksiniz.

Para delisi bence. Zekai Tahir candir
Aile yaninda olmak demek, huzursuzluk demektir cnm.
bir de zekai tahiri sevmezsen Tip Takultesi de super. Ozellikle cift rahim konusunda cnm. Gerekirse o zaman haberlesiriz

Hayirli ugurlu olsun cnm. ALLAH saglikla tamamlamani nasip etsin. Sakin ol ve kendini kasma..ben mutasyonlarini hatirlamiyrm. Ama benim 2 mutasyona direk 1 aspirin ve 0.4 claxane verdiler. Kimine de test yapip doz ayarliyrlar. Devamini ozel mesaj atacagim.

Belki 2 yumurta vardir cnmm

cocuk olacaksa 14 teki iliski yeter zaten cnm. Merak.etme.
hem hatirla eflal 3 gun onceki iliskiyle gebe kalmisti.

Bacim hergun iliski pek onerilmiyor yalniz...
Gun asiri yapsaniz hem siz bikmamis olursunuz hem spermler daha guclu olur...
Birgun iliski varsa birgun olmayacak yani...

Banada cute ablam ve buradaki bircok kisi soylemisti kocaman opucukler onlara
Kocaman opucuk sana cnm.

Bu aralar oglumla cok yapistik kizlar. Hic inmiyr tepemden. Sicaklardan bunaliyr sanirim. Onun icin cok gelemiyrm. Ara ara bakip cikiyrm.

Kızlar gece sancım olunca bugün doktora gittim. Nst de sancı çıkmadı rahim boyunu ölçtü doktor gayet güzel dedi erken doğum gözükmüyormuş suyun güzel dedi kan değerlerim yükselmiş idrarda hafif lokosit çıktı bol su iç ilaca gerek yok dedi.boyumuz 44cm kilomuz 2.177 gram nasılız teyzeleri :) bu arada bu sancım büyük ihtimal gazdanmış karnım büyüdüğü için midem sıkışıyormuş en güzelide bıdığım başaşağı dönmüş bizden haberler böyle teyzeleri :) Sizler nasılsınız :) Hifam stres olma kuzum ne olur inşaallah senin meleğinde enn kısa zamanda seni sevindirecek...

Cnm benim. Gecmis olsun. Kuzu seni korkutmus ama bence döndüğü içinde son manevradan kaynakli agri yapmis olabilir..masallahiniz var.

Cnm benim. Gecmis olsun. Kuzu seni korkutmus ama bence döndüğü içinde son manevradan kaynakli agri yapmis olabilir..masallahiniz var.
Cutem çok sağol :) bilmiyorum ki canım ama çok canımı yaktı halende midemde sıkışıklık var ağrı yapıyor gece çok yemeğe başlamıştım onu bırakacağım sanki doymuyorum kendimi durduramıyorum sonrada sancı oluyormuş sonuçta midem sıkışıyor artık dikkat edicem :) Paşanı yerime öp annesi

adetin gelmiş yeni döngün bebek getirsin
canım küçük alma 56 al hatta onu da çok alma çok çabuk büyüyorlar çünkü, organiğede takılma ben oğluma organik diye almadım hoşuma giden kaliteli penyelerden aldım
yok kuzum maalesef

Yaaa bi de bugün benim evlilik yıl dönümümm Planlarım vardıııı,yalan olduuu
canım dr un para göz olduğu çok belli zekai tahir en iyisi olur bencede, misafir içinde kolay gelsin, nice sağlıklı huzurlu bebişli yıllara canım

burdaki sohbet cok güzel paylaşımlar gerçekten kardeşçe benide aranıza alırsanız cok sevinirim
bebeğin hayırlı olsun pıhtılaşma hakkında bilgim yok canım

canım ikinci kez yumurtlamıştırsın ama takılma ilişkiye tuta tutmuştır merak etme
bol dinlenmeli günler canım sana
Bu aralar oglumla cok yapistik kizlar. Hic inmiyr tepemden. Sicaklardan bunaliyr sanirim. Onun icin cok gelemiyrm. Ara ara bakip cikiyrm.
:)) yesinler kualanı

geçmiş olsun canım kuzun seni doğuma hazırlıyor olacak böyle ağrılar kesin doğuruyorum bile diyeceksin:)

Selam herkese, benden haberler ablamlar malum burda onlarla plan yapmaya çalışıyorum, dün bir organize yaptım park alanında oturduk bir kaç saat güzel çardaklı bir yer, yemeğimizi yedik sohbet ettik çocuklarımız oynadı parkta 6 çocuk malum:) pikniğe gitmeye çalışıyoruz işte onlar gitmeden güzel vakit geçirmek istiyorum zaten doğum olunca ben tamamen eve mahkum olucam

Kızlar benim karnım çok şişiyor ve geriliyor emirde böyle değildim akşam olunca artık karın derim acıyor gerginlikten yürümez hale geliyorum acıyor anlamadım niye böyle oluyor

Optum cnm.
tatlim gece yemesen iyi olur. Cok acikirsan yesil mercimek corbasi ic sadece. Super protein hem sana hem bebegine

Ye kuzum.

Cnm. Bizde yarin ilk piknigimize gidecegiz )
Her gebelik ayni kadinda dahi olsa farklidir cnm. Muhtemelen karninda cok gaz oluyr. O da geriyr seni aksama. Ayaklarini corapsiz birakma cnm. Insallah bunalman azalmistir.

Negatif arkadasim.

Bu arada sabah ateşim 36.3 'e düşmüştü. Az önce ölçtüm 371. çıktı.Kahve lekelenme de var iki gündür.
Gun icindeki ates onemli.degildir.
Kurallara uygun olarak yapilan olcumler onemlidir.

canim aldırma sen bi dr la karar verme para gözün tekiymis.dr larin bana dediklerini bi saysam ohoo sonuc cok şükür. allah işini gücünü rast getirsin ins ayşegülum.
canim anliyrum seni ama olacağı varsa oluyr. gebe kaldigim ay cok üzülmustum yum dönemi kaçıyor diye ama oldu cok şükür.
ne guzel canım sana iyi dinlenmeler:)
Canim yavrucak artık yavaş yavaş doguma hazırlık yapiyor.masallah boyuna posuna kilosuna.
oh sefaniz olsun.canim artik bebis buyuyr ondan olsa gerek bende genisledigini hissediyorum karnim aciyr ama o kadar çok degil.

hepinize de güzel bi haftasonu olsun ins.

belim hala ağrıyor galiba bu gebelik boyunca devam edecek.
bebisi hala hissetmiyrum hayırlısiyla bi hissetseydim rahatlayacakti ins.

ya gebeligi başında söylesen dert sonra söylesen ayri dert. şimdi de duyan ayyy kocaman olmus 4 aylik mi aman cinsiyeti de mi belli oldu diyen diyene sinir oldum bi masallah da demiyorlar allahim esirgesin.
dun elektirik kesildi asansörde kaldım yalnizdim cok korktum birsey olacak diye sonra bebegimle ilgili tüm gece kabus gördüm allah muhafaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…