Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy kiyamam. Gecmis olsun cnm. Kotu denk gelmis.
Benim oglani gorende "ayy bebege bak ne tatli"diyr. Ben de donup "masallah deyin" diyrm. Ne yapayim kimse masallahi bilmiyr.

Oyyy kiyamam. Gecmis olsun cnm. Kotu denk gelmis.
Benim oglani gorende "ayy bebege bak ne tatli"diyr. Ben de donup "masallah deyin" diyrm. Ne yapayim kimse masallahi bilmiyr.

sagol cutem.
oyle artik zorla maşallah dedirtiyoruz.e yusuf rüzgar da görenleri yakiyor yerim ben onu maşallah Barekallah.

Nasilsiniz hatunlar
Bugun sinavim vardi ordanda carsiya gecip son eksiklerimi aldim otokoltugu-anakucagi falan hasta bezi annemde varmis 2 tane yeter heralde sanki okadar kullanmistim diye hatirliyorum sonra orkid yetmisti
Bebek bezide molfixin 2 numarasini aldim 1 kucuk geldi bana nebilim 2 de sadece gobek oyuntusu yok çoktan önemli degil bence
Suandada yorgunluktan oluyorum su agustos bitsede eylulde rahatlariz biraz ins

Cook yoruldum belimden oturu sag ayagim uyusuyo elanin kiyafetleri yikandi utu isi duruyor besik te silinmedi yerlesmedk duvarlar silindi annem hepsibu yapti ama ben yapmis gibi yorgunum sirt agrilarim felaket az kaldi rabbim kolayligini versin insallah

Nesdem ne yapti onu merak ediyorum dogum yaptimi

Hepinizi opuyorum

Kizlar merhaba..henuz dogurmadim dgacak gibi de degil zaten 6gun sonra zorla alicaklar cimcimemi.ben bi garibim.evimde ailem de olsa huzursuz oluyorum alismisim bas basa kocamla.cok titizim kimsenin yaptigi isi begenmiyorum kocam haric o cidden temizdir ama erkegin anlamadigu isler var elbette annem sagolsun surekli is yapiyo.kizim hala asagi inmedi bence.korkuyorum ya bakamazsam ya yetemezsem diye.hatta inanmazsiniz gunler azalmasin icimde kalsin istiyorum eskiden gun sayardim biliyosunuz.herkes iyidir umarim evden firsat bulup yazamiyorum.dogum yaparsam mutlaka cutem haber eder ina msj atarim.opuldunuz tek tek

oh sınavı da atlattin gözünaydın. gule gule kullansın inş oğluşun.
ah o bel ağrısı bende de var zor gerçekten
mis gibi olmuştur güzel gunlerde kullansın ela hanim ins.
ah canım rahat olmaya çalış diycem ama titiz olunca zor. duygularını anliyrum bende bi garip oldum kimsenin beni nazlandirmasini istemiyorum gıcık oluyrum elimde değil. bi esim nazlandirsin istiyrum o da onu yapmıyoo
kv ye belim ağrıyor demis bulundum gayri ihtiyari.aman daha dun ordaydim bugün de ariyo ağrıyor mu hala diye dedim geçecek degil ya alistim artik.niye agriyo yok is mi yapiyon vs... desem dert demesem dert bi de kp söylüyor ne rahatsizligim var desem sastim kaldım.

Bacim hergun iliski pek onerilmiyor yalniz...
Gun asiri yapsaniz hem siz bikmamis olursunuz hem spermler daha guclu olur...
Birgun iliski varsa birgun olmayacak yani...

Banada cute ablam ve buradaki bircok kisi soylemisti kocaman opucukler onlara
Belki 2 yumurta vardir cnmm

cocuk olacaksa 14 teki iliski yeter zaten cnm. Merak.etme.
hem hatirla eflal 3 gun onceki iliskiyle gebe kalmisti.

Kocaman opucuk sana cnm.

haklısınız kızlar.bende biliyorum aslında gün aşırı ilişki olması gerektiğini ama işimi şansa bırakmak istemedim :)

inşaallah tutmuştur kızlar.her ay aynı süreci yaşamak insanı yıpratıyo.
şuan yeni eve taşındım kafamı dağıttım rahim filmimide çekildim.yeniden ümitlendim.
ama olmazsa yine yıpranmaktan çok korkuyorum.
ufacık bi ihmale bile gelemiyorum işte

Korkma nesdemim..hersey guzel olacak. Mis kokusunu cekince endisen azalacak. Birbirinize alisinca da tum korkularin gidecek.
Sonra "anne olmak vicdan azabi cekmektir" sozune uyacaksin. Wc ye gitsen,yemek yesen,1 dk onu gormesen hep.vicdan azabi cekeceksin. Anneler dunyasina hosgeleceksin
Ama yavruna en iyi sen bakacaksin.

ne guzel yazmışsın cutem.gecen eşimin bi akrabası anlatiyor çocuğu bu yaz kreşe gonderirken cok zorlandik yerlere yatiyirdu diyo gitmiycem diye sabahın 7 sinde gidiyrdu ama öyle bi vicdan azabi cektim ki diyo sanki ben de seni huzur evine birakirken gorursun anne der gibi vicdan azabi cektim diyor.ah çalışan anne kendim de dahil ve cocuklarina cok üzülüyorum yavrular perisan oluyor.allah kismet ederse calismayi dusunmuyrum yavruma ne kadar baksam kardir ins.

Canim cok zor gercekteb yuruyemiyorum bile mide yanmasida cabasi allahim zaman hemen gecsin istiyorum saglikla alayim elami kucagima

inşaallah gazdandır canımı çok yakıyor, pikniğiniz inşaallah güzel geçer canım
yok canım ya birden şişiyor fena oluyorum gaz desem gazımda yok yorulunca oluyor çok oturursam ayakta durursam
canım gitmedin mi belin için doktora ihmal etme, ben diyeyim kuzum maşaallah size:) asansör kötü olmuş canım geçmiş olsun
ohh ne güzel canım eksiğin kalmadı, bence bezi bir paket 1 numara al canım
kolay gelsin canım tatlı yorgunluk bunlar
bende seni merak ettim sabah sabah bakıyım nesdoş doğurdu mu dedim, endişen normal kuzum ama inan doğar doğmaz sanki yıllardır ona bakıyormuşsun gibi olacak bambaşka bir hal bu ve senden iyi kimse bakamayacak:)

yıpranman normal tabi canım ama biliyorsun nasip bu işler elbet vaktinde gelecek bebeğin

Selam kızlar, bu aralar yoğunum, çarşı pazar gezip duruyorum havalar soğuyunca ve doğum olunca benim pimpirikli kocam gezdirmez çünkü

oğluma oda bakıcaz inşaallah aksilik çıkmazda gönlümce alırım

eymene ahşap beşik verdi halası cutem seninkinden:) ben beğenmiştim zaten onlar alırken, onu emirin odasına kurucam, kendi odama da sepet beşik tarzı alıcam baby 2 go nun bir modeli çıkmış otomatik sallanan, emirde sallamadan çok çektiğim için her ihtimale karşı o modeli istiyorum sallamaya pek niyetim yok ama, gece o beşikte yatacak gündüze abisinin odasında inşaallah, emirim kendini soyutlanmış hissetmesin diye öyle düşündüm, emirimin park beşiğini kaldırıcam benim beşiğimi kullanmayın diyebilir çünkü:) alışınca park beşiği kurarım inşaallah

emirimin kıyafetlerini hurçlardan çıkarıp yıkıycam poşetlerim hazır olsun ne olur ne olmaz, inşaallah onun içinde bir şifonyer alıcam malum paşamın kıyafetleri anca sığıyor dolabına

eymenime henüz bir şey almadık yavaş yavaş başlıycaz çok az alıcam zaten çünkü emirden kıyafet çok fazla, hediye de geliyor malum.

Kuzuuummmm çok korkuyorum ben bu çift rahim ameliyatından.zekai tahirde yapılıyorsa orda yaptırayım mı ne dersin ? Ciddi bi operasyonmuş,güvenmeli miyim acaba..off stres oldum gene.

tabi haklısın canım nasip kısmet.

Ablalarim oglumla dun piknige gittik...
Ilk piknigimizdi ama gitmez olaydim i kadarda korudum ama hava ruzgarliydi...
Atesi 37.5 oldu ilik suyla banyo yaptirdim...
Az daha bekleyeyim dusmez ise fitil mi koyayim yoksa ates dusurucu surup mu bilemedim..
Ilk ateslenmesi tedirginim

Kuzuuummmm çok korkuyorum ben bu çift rahim ameliyatından.zekai tahirde yapılıyorsa orda yaptırayım mı ne dersin ? Ciddi bi operasyonmuş,güvenmeli miyim acaba..off stres oldum gene.
Canim benim ins karsina çok iyi anlayışli bi dr çıkar.sana benim dr u onericem ama kendisi Kayseri de Ankara da bildiğim dr yok malesef.
geçmiş olsun canım malum hic anlamam kızlardan tecrübeliler ins yardimci olur.

yok gitmedim canim gitsem ne yapıcak ki ilac alamam Mr cekinemem sağlık ocagina gidicem ya oraya gidince magnezyum falan yazdırırim ondan da olabilirmiş dr cadisi hicbirsey yazmiyr ya gerek yok diye.
kolay gelsin canim.

Son düzenleme:
Masallah topik hamiss doluu. Darisi ben dahil tum istwyenlern basina insallah sizler ates olcmw konusunda twcrubelisiniz saniyorum o kadar coook sey yazilms ki hepsini okumak ne mumkun twcrubeli arkadaslarn yardimina ihtycm var. adet dondum hep
26 gundur. Cok nadir bir veya iki gun oynar. Genelde adetim 5 gun suruyo(gecen ay haric-gecen ay 3 gunde bitti ilk kez). Dongumun 12. Gununde kontrol icin doktra gttim ultrasonla yumurtalarimi gordu ve bir iki hune catlar dedi. Bn de ates takibi yapmaya baslamistm oncesnden dolayisiyla atesin artmasini bekledm ama nafile Hic kayda deger bi gelisme yok ve dongumun 17. Gunundeyim. Atesimn dusuk olmasndan dolayi yumrtanin catlamadgna neredyse eminim;( yorumunuz icin ekliyim ates cizelgemi. Yorumlarsaniz cok sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 48
AZERIKIZI canim korrkma fitil ver hatta fitilin birazini kir yarisiniver.popoyuiyi tut fitili aninda
geri cikarmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…