Oyyy kiyamam. Gecmis olsun cnm. Kotu denk gelmis.hepinize de güzel bi haftasonu olsun ins.
belim hala ağrıyor galiba bu gebelik boyunca devam edecek.
bebisi hala hissetmiyrum hayırlısiyla bi hissetseydim rahatlayacakti ins.
ya gebeligi başında söylesen dert sonra söylesen ayri dert. şimdi de duyan ayyy kocaman olmus 4 aylik mi aman cinsiyeti de mi belli oldu diyen diyene sinir oldum bi masallah da demiyorlar allahim esirgesin.
dun elektirik kesildi asansörde kaldım yalnizdim cok korktum birsey olacak diye sonra bebegimle ilgili tüm gece kabus gördüm allah muhafaza.
Oyyy kiyamam. Gecmis olsun cnm. Kotu denk gelmis.
Benim oglani gorende "ayy bebege bak ne tatli"diyr. Ben de donup "masallah deyin" diyrm. Ne yapayim kimse masallahi bilmiyr.
oh sınavı da atlattin gözünaydın. gule gule kullansın inş oğluşun.Nasilsiniz hatunlar
Bugun sinavim vardi ordanda carsiya gecip son eksiklerimi aldim otokoltugu-anakucagi falan hasta bezi annemde varmis 2 tane yeter heralde sanki okadar kullanmistim diye hatirliyorum sonra orkid yetmisti
Bebek bezide molfixin 2 numarasini aldim 1 kucuk geldi bana nebilim 2 de sadece gobek oyuntusu yok çoktan önemli degil bence
Suandada yorgunluktan oluyorum su agustos bitsede eylulde rahatlariz biraz ins
ah o bel ağrısı bende de var zor gerçektenCook yoruldum belimden oturu sag ayagim uyusuyo elanin kiyafetleri yikandi utu isi duruyor besik te silinmedi yerlesmedk duvarlar silindi annem hepsibu yapti ama ben yapmis gibi yorgunum sirt agrilarim felaket az kaldi rabbim kolayligini versin insallah
Nesdem ne yapti onu merak ediyorum dogum yaptimi
Hepinizi opuyorum
ah canım rahat olmaya çalış diycem ama titiz olunca zor. duygularını anliyrum bende bi garip oldum kimsenin beni nazlandirmasini istemiyorum gıcık oluyrum elimde değil. bi esim nazlandirsin istiyrum o da onu yapmıyooKizlar merhaba..henuz dogurmadim dgacak gibi de degil zaten 6gun sonra zorla alicaklar cimcimemi.ben bi garibim.evimde ailem de olsa huzursuz oluyorum alismisim bas basa kocamla.cok titizim kimsenin yaptigi isi begenmiyorum kocam haric o cidden temizdir ama erkegin anlamadigu isler var elbette annem sagolsun surekli is yapiyo.kizim hala asagi inmedi bence.korkuyorum ya bakamazsam ya yetemezsem diye.hatta inanmazsiniz gunler azalmasin icimde kalsin istiyorum eskiden gun sayardim biliyosunuz.herkes iyidir umarim evden firsat bulup yazamiyorum.dogum yaparsam mutlaka cutem haber eder ina msj atarim.opuldunuz tek tek
Bacim hergun iliski pek onerilmiyor yalniz...
Gun asiri yapsaniz hem siz bikmamis olursunuz hem spermler daha guclu olur...
Birgun iliski varsa birgun olmayacak yani...
Banada cute ablam ve buradaki bircok kisi soylemisti kocaman opucukler onlara
Belki 2 yumurta vardir cnmm
cocuk olacaksa 14 teki iliski yeter zaten cnm. Merak.etme.
hem hatirla eflal 3 gun onceki iliskiyle gebe kalmisti.
Kocaman opucuk sana cnm.
adetin gelmiş yeni döngün bebek getirsin
canım küçük alma 56 al hatta onu da çok alma çok çabuk büyüyorlar çünkü, organiğede takılma ben oğluma organik diye almadım hoşuma giden kaliteli penyelerden aldım
yok kuzum maalesef
canım dr un para göz olduğu çok belli zekai tahir en iyisi olur bencede, misafir içinde kolay gelsin, nice sağlıklı huzurlu bebişli yıllara canım
bebeğin hayırlı olsun pıhtılaşma hakkında bilgim yok canım
canım ikinci kez yumurtlamıştırsın ama takılma ilişkiye tuta tutmuştır merak etme
bol dinlenmeli günler canım sana
:)) yesinler kualanı
geçmiş olsun canım kuzun seni doğuma hazırlıyor olacak böyle ağrılar kesin doğuruyorum bile diyeceksin:)
canim aldırma sen bi dr la karar verme para gözün tekiymis.dr larin bana dediklerini bi saysam ohoo sonuc cok şükür. allah işini gücünü rast getirsin ins ayşegülum.
canim anliyrum seni ama olacağı varsa oluyr. gebe kaldigim ay cok üzülmustum yum dönemi kaçıyor diye ama oldu cok şükür.
ne guzel canım sana iyi dinlenmeler:)
Canim yavrucak artık yavaş yavaş doguma hazırlık yapiyor.masallah boyuna posuna kilosuna.
oh sefaniz olsun.canim artik bebis buyuyr ondan olsa gerek bende genisledigini hissediyorum karnim aciyr ama o kadar çok degil.
Korkma nesdemim..hersey guzel olacak. Mis kokusunu cekince endisen azalacak. Birbirinize alisinca da tum korkularin gidecek.Kizlar merhaba..henuz dogurmadim dgacak gibi de degil zaten 6gun sonra zorla alicaklar cimcimemi.ben bi garibim.evimde ailem de olsa huzursuz oluyorum alismisim bas basa kocamla.cok titizim kimsenin yaptigi isi begenmiyorum kocam haric o cidden temizdir ama erkegin anlamadigu isler var elbette annem sagolsun surekli is yapiyo.kizim hala asagi inmedi bence.korkuyorum ya bakamazsam ya yetemezsem diye.hatta inanmazsiniz gunler azalmasin icimde kalsin istiyorum eskiden gun sayardim biliyosunuz.herkes iyidir umarim evden firsat bulup yazamiyorum.dogum yaparsam mutlaka cutem haber eder ina msj atarim.opuldunuz tek tek
ne guzel yazmışsın cutem.gecen eşimin bi akrabası anlatiyor çocuğu bu yaz kreşe gonderirken cok zorlandik yerlere yatiyirdu diyo gitmiycem diye sabahın 7 sinde gidiyrdu ama öyle bi vicdan azabi cektim ki diyo sanki ben de seni huzur evine birakirken gorursun anne der gibi vicdan azabi cektim diyor.ah çalışan anne kendim de dahil ve cocuklarina cok üzülüyorum yavrular perisan oluyor.allah kismet ederse calismayi dusunmuyrum yavruma ne kadar baksam kardir ins.Korkma nesdemim..hersey guzel olacak. Mis kokusunu cekince endisen azalacak. Birbirinize alisinca da tum korkularin gidecek.
Sonra "anne olmak vicdan azabi cekmektir" sozune uyacaksin. Wc ye gitsen,yemek yesen,1 dk onu gormesen hep.vicdan azabi cekeceksin. Anneler dunyasina hosgeleceksin
Ama yavruna en iyi sen bakacaksin.
oh sınavı da atlattin gözünaydın. gule gule kullansın inş oğluşun.
ah o bel ağrısı bende de var zor gerçekten
mis gibi olmuştur güzel gunlerde kullansın ela hanim ins.
ah canım rahat olmaya çalış diycem ama titiz olunca zor. duygularını anliyrum bende bi garip oldum kimsenin beni nazlandirmasini istemiyorum gıcık oluyrum elimde değil. bi esim nazlandirsin istiyrum o da onu yapmıyoo
kv ye belim ağrıyor demis bulundum gayri ihtiyari.aman daha dun ordaydim bugün de ariyo ağrıyor mu hala diye dedim geçecek degil ya alistim artik.niye agriyo yok is mi yapiyon vs... desem dert demesem dert bi de kp söylüyor ne rahatsizligim var desem sastim kaldım.
inşaallah gazdandır canımı çok yakıyor, pikniğiniz inşaallah güzel geçer canımOptum cnm.
tatlim gece yemesen iyi olur. Cok acikirsan yesil mercimek corbasi ic sadece. Super protein hem sana hem bebegine
Ye kuzum.
Cnm. Bizde yarin ilk piknigimize gidecegiz)
Her gebelik ayni kadinda dahi olsa farklidir cnm. Muhtemelen karninda cok gaz oluyr. O da geriyr seni aksama. Ayaklarini corapsiz birakma cnm. Insallah bunalman azalmistir.
yok canım ya birden şişiyor fena oluyorum gaz desem gazımda yok yorulunca oluyor çok oturursam ayakta durursamcanim aldırma sen bi dr la karar verme para gözün tekiymis.dr larin bana dediklerini bi saysam ohoo sonuc cok şükür. allah işini gücünü rast getirsin ins ayşegülum.
canim anliyrum seni ama olacağı varsa oluyr. gebe kaldigim ay cok üzülmustum yum dönemi kaçıyor diye ama oldu cok şükür.
ne guzel canım sana iyi dinlenmeler:)
Canim yavrucak artık yavaş yavaş doguma hazırlık yapiyor.masallah boyuna posuna kilosuna.
oh sefaniz olsun.canim artik bebis buyuyr ondan olsa gerek bende genisledigini hissediyorum karnim aciyr ama o kadar çok degil.
canım gitmedin mi belin için doktora ihmal etme, ben diyeyim kuzum maşaallah size:) asansör kötü olmuş canım geçmiş olsunhepinize de güzel bi haftasonu olsun ins.
belim hala ağrıyor galiba bu gebelik boyunca devam edecek.
bebisi hala hissetmiyrum hayırlısiyla bi hissetseydim rahatlayacakti ins.
ya gebeligi başında söylesen dert sonra söylesen ayri dert. şimdi de duyan ayyy kocaman olmus 4 aylik mi aman cinsiyeti de mi belli oldu diyen diyene sinir oldum bi masallah da demiyorlar allahim esirgesin.
dun elektirik kesildi asansörde kaldım yalnizdim cok korktum birsey olacak diye sonra bebegimle ilgili tüm gece kabus gördüm allah muhafaza.
ohh ne güzel canım eksiğin kalmadı, bence bezi bir paket 1 numara al canımNasilsiniz hatunlar
Bugun sinavim vardi ordanda carsiya gecip son eksiklerimi aldim otokoltugu-anakucagi falan hasta bezi annemde varmis 2 tane yeter heralde sanki okadar kullanmistim diye hatirliyorum sonra orkid yetmisti
Bebek bezide molfixin 2 numarasini aldim 1 kucuk geldi bana nebilim 2 de sadece gobek oyuntusu yok çoktan önemli degil bence
Suandada yorgunluktan oluyorum su agustos bitsede eylulde rahatlariz biraz ins
kolay gelsin canım tatlı yorgunluk bunlarCook yoruldum belimden oturu sag ayagim uyusuyo elanin kiyafetleri yikandi utu isi duruyor besik te silinmedi yerlesmedk duvarlar silindi annem hepsibu yapti ama ben yapmis gibi yorgunum sirt agrilarim felaket az kaldi rabbim kolayligini versin insallah
Nesdem ne yapti onu merak ediyorum dogum yaptimi
Hepinizi opuyorum
bende seni merak ettim sabah sabah bakıyım nesdoş doğurdu mu dedim, endişen normal kuzum ama inan doğar doğmaz sanki yıllardır ona bakıyormuşsun gibi olacak bambaşka bir hal bu ve senden iyi kimse bakamayacak:)Kizlar merhaba..henuz dogurmadim dgacak gibi de degil zaten 6gun sonra zorla alicaklar cimcimemi.ben bi garibim.evimde ailem de olsa huzursuz oluyorum alismisim bas basa kocamla.cok titizim kimsenin yaptigi isi begenmiyorum kocam haric o cidden temizdir ama erkegin anlamadigu isler var elbette annem sagolsun surekli is yapiyo.kizim hala asagi inmedi bence.korkuyorum ya bakamazsam ya yetemezsem diye.hatta inanmazsiniz gunler azalmasin icimde kalsin istiyorum eskiden gun sayardim biliyosunuz.herkes iyidir umarim evden firsat bulup yazamiyorum.dogum yaparsam mutlaka cutem haber eder ina msj atarim.opuldunuz tek tek
inşaallah tutmuştur kızlar.her ay aynı süreci yaşamak insanı yıpratıyo.
şuan yeni eve taşındım kafamı dağıttım rahim filmimide çekildim.yeniden ümitlendim.
ama olmazsa yine yıpranmaktan çok korkuyorum.
ufacık bi ihmale bile gelemiyorum işte
Kuzuuummmm çok korkuyorum ben bu çift rahim ameliyatından.zekai tahirde yapılıyorsa orda yaptırayım mı ne dersin ? Ciddi bi operasyonmuş,güvenmeli miyim acaba..off stres oldum gene.Herseyin yetisir yavrum. Hic telaslanma.
hem ben organik urun diye hic takilmadim (ki kimyaciyim); zaten heryer organik olmayan seylerle dolu. Alismalari lazim.bu dunyaya. Pamuklu olsun yeter. Kasmayin uzmeyin kendinizi. Simdi hersey super olsun istersiniz hakli olarak, ama benim zamanlarima gelince hepsinin para tuzagi oldugunu anlayacaksiniz.
Para delisi bence. Zekai Tahir candir
Aile yaninda olmak demek, huzursuzluk demektir cnm.
bir de zekai tahiri sevmezsen Tip Takultesi de super. Ozellikle cift rahim konusunda cnm. Gerekirse o zaman haberlesiriz
Hayirli ugurlu olsun cnm. ALLAH saglikla tamamlamani nasip etsin. Sakin ol ve kendini kasma..ben mutasyonlarini hatirlamiyrm. Ama benim 2 mutasyona direk 1 aspirin ve 0.4 claxane verdiler. Kimine de test yapip doz ayarliyrlar. Devamini ozel mesaj atacagim.
inşaallah gazdandır canımı çok yakıyor, pikniğiniz inşaallah güzel geçer canım
yok canım ya birden şişiyor fena oluyorum gaz desem gazımda yok yorulunca oluyor çok oturursam ayakta durursam
canım gitmedin mi belin için doktora ihmal etme, ben diyeyim kuzum maşaallah size:) asansör kötü olmuş canım geçmiş olsun
ohh ne güzel canım eksiğin kalmadı, bence bezi bir paket 1 numara al canım
kolay gelsin canım tatlı yorgunluk bunlar
bende seni merak ettim sabah sabah bakıyım nesdoş doğurdu mu dedim, endişen normal kuzum ama inan doğar doğmaz sanki yıllardır ona bakıyormuşsun gibi olacak bambaşka bir hal bu ve senden iyi kimse bakamayacak:)
yıpranman normal tabi canım ama biliyorsun nasip bu işler elbet vaktinde gelecek bebeğin
Canim benim ins karsina çok iyi anlayışli bi dr çıkar.sana benim dr u onericem ama kendisi Kayseri de Ankara da bildiğim dr yok malesef.Kuzuuummmm çok korkuyorum ben bu çift rahim ameliyatından.zekai tahirde yapılıyorsa orda yaptırayım mı ne dersin ? Ciddi bi operasyonmuş,güvenmeli miyim acaba..off stres oldum gene.
geçmiş olsun canım malum hic anlamam kızlardan tecrübeliler ins yardimci olur.Ablalarim oglumla dun piknige gittik...
Ilk piknigimizdi ama gitmez olaydim i kadarda korudum ama hava ruzgarliydi...
Atesi 37.5 oldu ilik suyla banyo yaptirdim...
Az daha bekleyeyim dusmez ise fitil mi koyayim yoksa ates dusurucu surup mu bilemedim..
Ilk ateslenmesi tedirginim
yok gitmedim canim gitsem ne yapıcak ki ilac alamam Mr cekinemem sağlık ocagina gidicem ya oraya gidince magnezyum falan yazdırırim ondan da olabilirmiş dr cadisi hicbirsey yazmiyr ya gerek yok diye.inşaallah gazdandır canımı çok yakıyor, pikniğiniz inşaallah güzel geçer canım
yok canım ya birden şişiyor fena oluyorum gaz desem gazımda yok yorulunca oluyor çok oturursam ayakta durursam
canım gitmedin mi belin için doktora ihmal etme, ben diyeyim kuzum maşaallah size:) asansör kötü olmuş canım geçmiş olsun
ohh ne güzel canım eksiğin kalmadı, bence bezi bir paket 1 numara al canım
kolay gelsin canım tatlı yorgunluk bunlar
bende seni merak ettim sabah sabah bakıyım nesdoş doğurdu mu dedim, endişen normal kuzum ama inan doğar doğmaz sanki yıllardır ona bakıyormuşsun gibi olacak bambaşka bir hal bu ve senden iyi kimse bakamayacak:)
yıpranman normal tabi canım ama biliyorsun nasip bu işler elbet vaktinde gelecek bebeğin
kolay gelsin canim.Selam kızlar, bu aralar yoğunum, çarşı pazar gezip duruyorum havalar soğuyunca ve doğum olunca benim pimpirikli kocam gezdirmez çünkü
oğluma oda bakıcaz inşaallah aksilik çıkmazda gönlümce alırım
eymene ahşap beşik verdi halası cutem seninkinden:) ben beğenmiştim zaten onlar alırken, onu emirin odasına kurucam, kendi odama da sepet beşik tarzı alıcam baby 2 go nun bir modeli çıkmış otomatik sallanan, emirde sallamadan çok çektiğim için her ihtimale karşı o modeli istiyorum sallamaya pek niyetim yok ama, gece o beşikte yatacak gündüze abisinin odasında inşaallah, emirim kendini soyutlanmış hissetmesin diye öyle düşündüm, emirimin park beşiğini kaldırıcam benim beşiğimi kullanmayın diyebilir çünkü:) alışınca park beşiği kurarım inşaallah
emirimin kıyafetlerini hurçlardan çıkarıp yıkıycam poşetlerim hazır olsun ne olur ne olmaz, inşaallah onun içinde bir şifonyer alıcam malum paşamın kıyafetleri anca sığıyor dolabına
eymenime henüz bir şey almadık yavaş yavaş başlıycaz çok az alıcam zaten çünkü emirden kıyafet çok fazla, hediye de geliyor malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?