- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Sagol ablam ilik banyosunu yaptirdiktan sonrA 37 ye dustu yarim olcrk parol surup verdm...AZERIKIZI canim korrkma fitil ver hatta fitilin birazini kir yarisiniver.popoyuiyi tut fitili aninda
geri cikarmasin.
Stres yok yavrum. Ben orada iki kez kurtaj oldum..sukur bir sorun yasamadim. Ne yapisma ne parca kalmasi ne gebe kalamama gibi sorunlar yasatmadilar bana cok sukur. Bir bak bakalim oraya. Icine sinmezse benim kuzenin ameliyatini yapan dr.a gorunursun. O da cift rahimdi. Operasyondan sonra gebe kaldi. Ikinciyi de dogurdu da kocaman etti bileKuzuuummmm çok korkuyorum ben bu çift rahim ameliyatından.zekai tahirde yapılıyorsa orda yaptırayım mı ne dersin ? Ciddi bi operasyonmuş,güvenmeli miyim acaba..off stres oldum gene.
Tedirgin olma cnm.Ablalarim oglumla dun piknige gittik...
Ilk piknigimizdi ama gitmez olaydim i kadarda korudum ama hava ruzgarliydi...
Atesi 37.5 oldu ilik suyla banyo yaptirdim...
Az daha bekleyeyim dusmez ise fitil mi koyayim yoksa ates dusurucu surup mu bilemedim..
Ilk ateslenmesi tedirginim
AZERIKIZI canim brnce okadar telas yapma.37 ates cokta korlutmasin seni.ama dahada yukselir ve dusmezse tabi gotur.sirkeli su yap koltuk alti.bacak arasina alnina koy.bezini cikar bi carsaf ort.ama atesinin dustugunu gorunce uzrrine incrde olsa giydir
iki cocuk buyuttum allahimin izniyle ama gercekten zor is AZERIKIZI.simdi sil bastan dusundukce urkmuyo deyilim.ama rabbim yardim eder biliyorum.coook sirkeli sularla fitillerle olmadi gece yarilari hastanelere kostuayla ugrastik.ama okadar tatlilarki zerre yorgunluk hissetmiyosun.sadece icin yaniyor onu hasta gordukce.annelik coook baska.rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu
Allah ( c.c.) razi olsun ablalarim...Tedirgin olma cnm.
Surup ver. Ben asilardan sonra 37.8 i de gordum. Surupla dusuyr. Suruptan 1 saat sonra mutlaka ates kontrolu yap. 6 saat arayla da surup verebilirsin. Yarim cay kasigi olcusu cnm.
Ablam bir piknik sefasida sizden gelmisKizlar. Okuyamadim. Gelir gelmez banyo sonrada yatis
Cok yorulmusuz. Ama cok sukur guzel vakit gecirdik. Oglum da eglendi. Kuzu gibi yatiyr yavrum. Darisi topikcanlarima.
Ayy canım beniimm içimi rahatlattınn sağol.kuzenin ameliyatını nerde yaptırdı peki ?Stres yok yavrum. Ben orada iki kez kurtaj oldum..sukur bir sorun yasamadim. Ne yapisma ne parca kalmasi ne gebe kalamama gibi sorunlar yasatmadilar bana cok sukur. Bir bak bakalim oraya. Icine sinmezse benim kuzenin ameliyatini yapan dr.a gorunursun. O da cift rahimdi. Operasyondan sonra gebe kaldi. Ikinciyi de dogurdu da kocaman etti bile
Ama oyle olmazki. Bebek surekli evde tutulmaz. Ben ramazandan beri hergun sabah aksam disari cikariyrm. Olmadi balkonda hava aldiriyrm. Insanlar gelip seviyr vs. Hem gunesleniyr kemigi gelisiyr, hem insan goruyr sosyallesiyr..Allah ( c.c.) razi olsun ablalarim...
Cok sukur surupla 37 ye dustu ates...
Birkac gundur huzursuzlugumuzda basladi...
Ins. Dis cikartmiyordur
Hafif ishalimizde var...
Yine devam ederse bir gotureyim doktora ...
Ayrica boran ablam gercekten evladin icin herseye katlaniyorsun.. .
Misal ben su ana denk vucuduma bir igne girdi mi hemen bayilirdim...
Fakat hamileligimde nadir oldu...
Dogumdan sonra oglum yogun bakimda kaldi surekli kan tahlili falan yapiyorlardi...
Kendi kendime minicik yavrum o igneleri yiyorda ben mi yemeyecwgim dedim ve ogun bugundur artik bayilmiyorum...
Anne olunca daha da guclendim desem yeridir...
Cok sukur Rabb'ime bu duyguyu yasatti...
Darisi tum isteyenlere...
Eee artik uykusuz geceler bizim...
Cok sukur oglum saglikli olsunda ben 24 saat basinda beklerim...♥♥♥
Ablam bir piknik sefasida sizden gelmis
Ben bu aralar goturmeyi dusunmuyorum...
Babamiz sagolsun evden disari cikarttigi yok ki...
Ilk defa cikalim dedik yavrum hemen hasta oldu..
Ins. Yusuf umuzda bir sikinti olmaz ablam
Demistim ya kuzuk. Ankara Universitesi Tip Fakultesin de. Sanirim dr ozelde muayene edip.devlette operasyon yapiyr.Ayy canım beniimm içimi rahatlattınn sağol.kuzenin ameliyatını nerde yaptırdı peki ?
Sosyallesmesinden de ziyade ablam bagisiklik sisteminin guclenmesi icin cikmasi sart ...Ama oyle olmazki. Bebek surekli evde tutulmaz. Ben ramazandan beri hergun sabah aksam disari cikariyrm. Olmadi balkonda hava aldiriyrm. Insanlar gelip seviyr vs. Hem gunesleniyr kemigi gelisiyr, hem insan goruyr sosyallesiyr..
Sosyallesmesi de cok onemli cnmm.dunyanin korkulacak bir yer olmadigini bilir boylece ve kendine guveni gelir. Insanlari gorunce dunyayi paylasmasi gerektigini ogrenir ve bencil olmaz. Bir yere gidijce en fazla 10 15 dk uyur. Ama olsun. Hem ev gezmesi degil benim dedigim. Site icine cikarip gezdiriyrm. Sabah 10 a kadar aksam 6;30 dan sonra. Yarim saat gunes aliyr. 8 de yikiyrm. 8.30.da.yatiyr. biraz zaman aliyr ama uyuyr masallah. Gece kalkip emiyr bikac kez. Sonra sabah 6 da mesai basliyrSosyallesmesinden de ziyade ablam bagisiklik sisteminin guclenmesi icin cikmasi sart ...
Inan balkonda zor tutuyorum oglumu evcimen oldu bizimki resmen...
Farkki bir ywre nadir gidiyoruz ve uyumuyor eve gelir gelmez hemen uyuyor...
Bu yazini okutacagim ama esime sagol ablam
UtandimGünaydın güzel yürekileree :)
Bugün güzel uyumuşum maaşallah kızlar :) nasılsınız hepinizi özlüyorum net paketim azaldı sık giremiyorum ama takiptesiniz eşimin telefonundan bakıyorum :)
Cutem Azerim yakışıklılarla pikniğe çıkmışsınız maaşallah sizlere Azerim geçmiş olsun şimdi nasıl Ali Yasin :) Cutem takdir ediyorum birkere daha seni bende senin gibi yaparım inşaallah dışarı çıkartma mevxusunda:) Eflaliimm neler yaptın nasılsın bakalımm :) Nesdemimm son haftaya girdin inşaallah çok heyecanlı :) Ayşegülüm canım Rabbim hayırlı doktor hayırlı tedaviler nasip etsin sanada meleğine kavuş inşaallah Hifam sende canım :) Yusram Dgrpnrm Deryam Rosemm Kutsalaşkım Missimm Denizim Boranım Azapçiçeğim Happmealim vee şuanlık aklıma gelemeyen canlar nasılsınız :)
canım sakin ol ateş aslında bir yere kadar iyi bebeğin savaşmayı öğreniyor, ben kolay kolay ilaç vermem mesela, ılık suyla yıkarım üstünü soyarım kışın bile olsa çıtçıtlı bodyle tutarım ateşlenince, bir kere bu sebepten acile gittik o da eşimin paronayası yüzünden kıştı bir body altta pijama sadece penye battaniyeye sardık, dr tebrik etti ilk defa ateşlenen çocuğu böyle getiren anne baba gördüm hep kalın battaniyelere sarıyorlar sonra havale geçiriyor bebekler demişti,ateşi 38 i geçerse calpol verirsin, fitil en etkilisi tabiAblalarim oglumla dun piknige gittik...
Ilk piknigimizdi ama gitmez olaydim i kadarda korudum ama hava ruzgarliydi...
Atesi 37.5 oldu ilik suyla banyo yaptirdim...
Az daha bekleyeyim dusmez ise fitil mi koyayim yoksa ates dusurucu surup mu bilemedim..
Ilk ateslenmesi tedirginim
canım magnezyum kullansan geçer birde kalsiyum ben sana kullandığımı yazayım devlet karşılamıyor dr um yazdı vicium içinde kalsiyum magnezyum çinko var birde ayrıca magvital toz magnezyum kullanıyorumyok gitmedim canim gitsem ne yapıcak ki ilac alamam Mr cekinemem sağlık ocagina gidicem ya oraya gidince magnezyum falan yazdırırim ondan da olabilirmiş dr cadisi hicbirsey yazmiyr ya gerek yok diye.
kolay gelsin canim.
17. gün ki düşün çatlama düşüşü olabilir bir iki günlük ateşle belli olurMasallah topik hamiss doluu. Darisi ben dahil tum istwyenlern basina insallah sizler ates olcmw konusunda twcrubelisiniz saniyorum o kadar coook sey yazilms ki hepsini okumak ne mumkun twcrubeli arkadaslarn yardimina ihtycm var. adet dondum hep
26 gundur. Cok nadir bir veya iki gun oynar. Genelde adetim 5 gun suruyo(gecen ay haric-gecen ay 3 gunde bitti ilk kez). Dongumun 12. Gununde kontrol icin doktra gttim ultrasonla yumurtalarimi gordu ve bir iki hune catlar dedi. Bn de ates takibi yapmaya baslamistm oncesnden dolayisiyla atesin artmasini bekledm ama nafileHic kayda deger bi gelisme yok ve dongumun 17. Gunundeyim. Atesimn dusuk olmasndan dolayi yumrtanin catlamadgna neredyse eminim;( yorumunuz icin ekliyim ates cizelgemi. Yorumlarsaniz cok sevinirim
ohh maşaallah rüzgaraKizlar. Okuyamadim. Gelir gelmez banyo sonrada yatis
Cok yorulmusuz. Ama cok sukur guzel vakit gecirdik. Oglum da eglendi. Kuzu gibi yatiyr yavrum. Darisi topikcanlarima.
canım henüz çıkmadık bu hafta başlıycaz bakmaya inşaallah cumaya günüm var o yüzden çok gezmiycem bu hafta:)Eflalllll...
Aldin mi cicileri?
Eymenij yatagi da hayirli olsun.
Sen adil bir insansin. Iki bebegin icin de cok guzel dusunmussun
canım eşinle bu konuda savaş gerekirse cutemin dediği gibi sosyalleşmesi çok önemli ben çok çektim o konudan oğlum daha yeni atlatıyor herkese ağlardı benim eşimde aman üşür aman hasta olur diye ayda yılda bir çıkarırdı birde gurbetteydim düşün halimiSosyallesmesinden de ziyade ablam bagisiklik sisteminin guclenmesi icin cikmasi sart ...
Inan balkonda zor tutuyorum oglumu evcimen oldu bizimki resmen...
Farkki bir ywre nadir gidiyoruz ve uyumuyor eve gelir gelmez hemen uyuyor...
Bu yazini okutacagim ama esime sagol ablam
Günaydın güzel yürekileree :)
Bugün güzel uyumuşum maaşallah kızlar :) nasılsınız hepinizi özlüyorum net paketim azaldı sık giremiyorum ama takiptesiniz eşimin telefonundan bakıyorum :)
Cutem Azerim yakışıklılarla pikniğe çıkmışsınız maaşallah sizlere Azerim geçmiş olsun şimdi nasıl Ali Yasin :) Cutem takdir ediyorum birkere daha seni bende senin gibi yaparım inşaallah dışarı çıkartma mevxusunda:) Eflaliimm neler yaptın nasılsın bakalımm :) Nesdemimm son haftaya girdin inşaallah çok heyecanlı :) Ayşegülüm canım Rabbim hayırlı doktor hayırlı tedaviler nasip etsin sanada meleğine kavuş inşaallah Hifam sende canım :) Yusram Dgrpnrm Deryam Rosemm Kutsalaşkım Missimm Denizim Boranım Azapçiçeğim Happmealim vee şuanlık aklıma gelemeyen canlar nasılsınız :)
Sosyallesmesi de cok onemli cnmm.dunyanin korkulacak bir yer olmadigini bilir boylece ve kendine guveni gelir. Insanlari gorunce dunyayi paylasmasi gerektigini ogrenir ve bencil olmaz. Bir yere gidijce en fazla 10 15 dk uyur. Ama olsun. Hem ev gezmesi degil benim dedigim. Site icine cikarip gezdiriyrm. Sabah 10 a kadar aksam 6;30 dan sonra. Yarim saat gunes aliyr. 8 de yikiyrm. 8.30.da.yatiyr. biraz zaman aliyr ama uyuyr masallah. Gece kalkip emiyr bikac kez. Sonra sabah 6 da mesai basliyr
Utandim
Nasilsiniz Kizlar yaww bu ara sakinlestimi burasi nedir bide topigi izlemeye almamisim eski bildirimlerde bulup giriyorum yaa :)
Nesdemden haber varmi???
Yusra,nukra,Ayşegül,ece,azeri,rosechina,hifa,Duha,cutee,eflal heeepiniz iyisinizdir inş
Eflal 2numara bez 3-6 kilolukya ilk etapta olmazmiki b 1 numarada 2-5 kiloluk aliyimmi diyorsun ondan ???
Allah ( cc) razi olsun nukram cok sukur normale dustu ates....Günaydın güzel yürekileree :)
Ablam supersin...Sosyallesmesi de cok onemli cnmm.dunyanin korkulacak bir yer olmadigini bilir boylece ve kendine guveni gelir. Insanlari gorunce dunyayi paylasmasi gerektigini ogrenir ve bencil olmaz. Bir yere gidijce en fazla 10 15 dk uyur. Ama olsun. Hem ev gezmesi degil benim dedigim. Site icine cikarip gezdiriyrm. Sabah 10 a kadar aksam 6;30 dan sonra. Yarim saat gunes aliyr. 8 de yikiyrm. 8.30.da.yatiyr. biraz zaman aliyr ama uyuyr masallah. Gece kalkip emiyr bikac kez. Sonra sabah 6 da mesai basliyr
Utandim
Evet ablam cok haklisin hwmen ilaca basvurmamak gerek ama ne yapti isem anlik dustu sonrasinda hemen yukseldi...canım sakin ol ateş aslında bir yere kadar iyi bebeğin savaşmayı öğreniyor, ben kolay kolay ilaç vermem mesela, ılık suyla yıkarım üstünü soyarım kışın bile olsa çıtçıtlı bodyle tutarım ateşlenince, bir kere bu sebepten acile gittik o da eşimin paronayası yüzünden kıştı bir body altta pijama sadece penye battaniyeye sardık, dr tebrik etti ilk defa ateşlenen çocuğu böyle getiren anne baba gördüm hep kalın battaniyelere sarıyorlar sonra havale geçiriyor bebekler demişti,ateşi 38 i geçerse calpol verirsin, fitil en etkilisi tabi
canım magnezyum kullansan geçer birde kalsiyum ben sana kullandığımı yazayım devlet karşılamıyor dr um yazdı vicium içinde kalsiyum magnezyum çinko var birde ayrıca magvital toz magnezyum kullanıyorum
17. gün ki düşün çatlama düşüşü olabilir bir iki günlük ateşle belli olur
ohh maşaallah rüzgara
canım henüz çıkmadık bu hafta başlıycaz bakmaya inşaallah cumaya günüm var o yüzden çok gezmiycem bu hafta:)
az önce emirin hastane çıkışlarını çıkardım battaniyelerini falan çoğu sarı leke olmuş çok üzüldüm yıkayıp özenerek kaldırmıştım onların lekesini çıkarmakla işe başlıycam
sağol canım güzel düşüncen için
canım eşinle bu konuda savaş gerekirse cutemin dediği gibi sosyalleşmesi çok önemli ben çok çektim o konudan oğlum daha yeni atlatıyor herkese ağlardı benim eşimde aman üşür aman hasta olur diye ayda yılda bir çıkarırdı birde gurbetteydim düşün halimi
hamdolsun canım eymenime hazırlığa başladım ağırlaşmadan bitirmek istiyorum inşaallah
sen nasılsın az kaldı doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?