- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
yok be cutem illa organik olsun diye bir çabam yok, bilindik markalar olsun pamuklu olsun yeter. Ama hastane çıkışını anneme süsleteceğim için düz beyaz ya da ekru alacağım, onlar da zaten her markada olmuyor. Neyse bakıcaz artık bakalım. Liste yapmaya başladım, aklıma geldikçe, artık başlayacağım almalaraHerseyin yetisir yavrum. Hic telaslanma.
hem ben organik urun diye hic takilmadim (ki kimyaciyim); zaten heryer organik olmayan seylerle dolu. Alismalari lazim.bu dunyaya. Pamuklu olsun yeter. Kasmayin uzmeyin kendinizi. Simdi hersey super olsun istersiniz hakli olarak, ama benim zamanlarima gelince hepsinin para tuzagi oldugunu anlayacaksiniz.
Para delisi bence. Zekai Tahir candir
Aile yaninda olmak demek, huzursuzluk demektir cnm.
bir de zekai tahiri sevmezsen Tip Takultesi de super. Ozellikle cift rahim konusunda cnm. Gerekirse o zaman haberlesiriz
Hayirli ugurlu olsun cnm. ALLAH saglikla tamamlamani nasip etsin. Sakin ol ve kendini kasma..ben mutasyonlarini hatirlamiyrm. Ama benim 2 mutasyona direk 1 aspirin ve 0.4 claxane verdiler. Kimine de test yapip doz ayarliyrlar. Devamini ozel mesaj atacagim.
ben de sabırsızlıkla bekliyorum havaların serinlemesini.. Ama şu aralar en azından akşamları serin oluyor çok şükürnehaber kizlar.oyy oy kizlarrr nezaman bu sicaklar bitecek yaa
Geçmiş olsun canım, maşallahkuzuna da boyu kilosu çok güzelmişKızlar gece sancım olunca bugün doktora gittim. Nst de sancı çıkmadı rahim boyunu ölçtü doktor gayet güzel dedi erken doğum gözükmüyormuş suyun güzel dedi kan değerlerim yükselmiş idrarda hafif lokosit çıktı bol su iç ilaca gerek yok dedi.boyumuz 44cm kilomuz 2.177 gram nasılız teyzeleri :) bu arada bu sancım büyük ihtimal gazdanmış karnım büyüdüğü için midem sıkışıyormuş en güzelide bıdığım başaşağı dönmüş bizden haberler böyle teyzeleri :) Sizler nasılsınız :) Hifam stres olma kuzum ne olur inşaallah senin meleğinde enn kısa zamanda seni sevindirecek...
Suyunu ihmal etme canım
canım benim karnında gaz oluyor heralde, bir de sıpacığın hızlı büyüyorsa ondan gerginlik hissediyorsundur, dikkat et kendineSelam herkese, benden haberler ablamlar malum burda onlarla plan yapmaya çalışıyorum, dün bir organize yaptım park alanında oturduk bir kaç saat güzel çardaklı bir yer, yemeğimizi yedik sohbet ettik çocuklarımız oynadı parkta 6 çocuk malum:) pikniğe gitmeye çalışıyoruz işte onlar gitmeden güzel vakit geçirmek istiyorum zaten doğum olunca ben tamamen eve mahkum olucam
Kızlar benim karnım çok şişiyor ve geriliyor emirde böyle değildim akşam olunca artık karın derim acıyor gerginliktenyürümez hale geliyorum acıyor anlamadım niye böyle oluyor
insanlar maşallah demeyi bilmiyorlar maalesef canımhepinize de güzel bi haftasonu olsun ins.
belim hala ağrıyor galiba bu gebelik boyunca devam edecek.
bebisi hala hissetmiyrum hayırlısiyla bi hissetseydim rahatlayacakti ins.
ya gebeligi başında söylesen dert sonra söylesen ayri dert. şimdi de duyan ayyy kocaman olmus 4 aylik mi aman cinsiyeti de mi belli oldu diyen diyene sinir oldum bi masallah da demiyorlar allahim esirgesin.
dun elektirik kesildi asansörde kaldım yalnizdim cok korktum birsey olacak diye sonra bebegimle ilgili tüm gece kabus gördüm allah muhafaza.
Bana da dün komşulardan biri dedi, aaa hamilesin galiba sen diye
Nasilsiniz hatunlar
Bugun sinavim vardi ordanda carsiya gecip son eksiklerimi aldim otokoltugu-anakucagi falan hasta bezi annemde varmis 2 tane yeter heralde sanki okadar kullanmistim diye hatirliyorum sonra orkid yetmisti
Bebek bezide molfixin 2 numarasini aldim 1 kucuk geldi bana nebilim 2 de sadece gobek oyuntusu yok çoktan önemli degil bence
Suandada yorgunluktan oluyorum su agustos bitsede eylulde rahatlariz biraz ins
Kolay gelsin canım, işleri kolaylamışsın bayaCook yoruldum belimden oturu sag ayagim uyusuyo elanin kiyafetleri yikandi utu isi duruyor besik te silinmedi yerlesmedk duvarlar silindi annem hepsibu yapti ama ben yapmis gibi yorgunum sirt agrilarim felaket az kaldi rabbim kolayligini versin insallah
Nesdem ne yapti onu merak ediyorum dogum yaptimi
Hepinizi opuyorum
Nesdoşum gözümüz kulağımız sende bacımKizlar merhaba..henuz dogurmadim dgacak gibi de degil zaten 6gun sonra zorla alicaklar cimcimemi.ben bi garibim.evimde ailem de olsa huzursuz oluyorum alismisim bas basa kocamla.cok titizim kimsenin yaptigi isi begenmiyorum kocam haric o cidden temizdir ama erkegin anlamadigu isler var elbette annem sagolsun surekli is yapiyo.kizim hala asagi inmedi bence.korkuyorum ya bakamazsam ya yetemezsem diye.hatta inanmazsiniz gunler azalmasin icimde kalsin istiyorum eskiden gun sayardim biliyosunuz.herkes iyidir umarim evden firsat bulup yazamiyorum.dogum yaparsam mutlaka cutem haber eder ina msj atarim.opuldunuz tek tek
Gözün aydın canımgünaydın kızlaaarrr
nasılsınız ?? pc im geldi şükür :)
ben hala kol ağrısı çekiyorum geceler hiç uyku yok parça parça uyuyorum uyanıyorum neden böyle oldum ki ?
bu günlerde bebeğim eskisi kadar hareketli değilhaftaya salı kont. var .. nasıl geçecek zamann offfff
Ben aşı fln olmadım ama akşamları kollarımı nereye koyacağımı bilemez hale geldim ya, 2 gündür çok ağrıyor ve ellerim şişti. Temizlik yaptım ondan mı oldu acaba bilemedim
Evet canım baya sakin artık burası, koca haftasonu gelmedim, ama hala geçmişi okuyabiliyorumNasilsiniz Kizlar yaww bu ara sakinlestimi burasi nedir bide topigi izlemeye almamisim eski bildirimlerde bulup giriyorum yaa :)
Nesdemden haber varmi???
Yusra,nukra,Ayşegül,ece,azeri,rosechina,hifa,Duha,cutee,eflal heeepiniz iyisinizdir inş
Eflal 2numara bez 3-6 kilolukya ilk etapta olmazmiki b 1 numarada 2-5 kiloluk aliyimmi diyorsun ondan ???
Ya Azaptan haberi olan var mı, hiç gelmiyor?