Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok be cutem illa organik olsun diye bir çabam yok, bilindik markalar olsun pamuklu olsun yeter. Ama hastane çıkışını anneme süsleteceğim için düz beyaz ya da ekru alacağım, onlar da zaten her markada olmuyor. Neyse bakıcaz artık bakalım. Liste yapmaya başladım, aklıma geldikçe, artık başlayacağım almalara

nehaber kizlar.oyy oy kizlarrr nezaman bu sicaklar bitecek yaa
ben de sabırsızlıkla bekliyorum havaların serinlemesini.. Ama şu aralar en azından akşamları serin oluyor çok şükür

Geçmiş olsun canım, maşallahkuzuna da boyu kilosu çok güzelmiş
Suyunu ihmal etme canım
canım benim karnında gaz oluyor heralde, bir de sıpacığın hızlı büyüyorsa ondan gerginlik hissediyorsundur, dikkat et kendine

insanlar maşallah demeyi bilmiyorlar maalesef canım
Bana da dün komşulardan biri dedi, aaa hamilesin galiba sen diye evet dedim 7 aylık Hiç duymamışımmmm diye bi feryat etti kadıncağız geç söyleyince de böyle oluyor işte

Kolay gelsin canım, işleri kolaylamışsın baya

Nesdoşum gözümüz kulağımız sende bacım

Gözün aydın canım
Ben aşı fln olmadım ama akşamları kollarımı nereye koyacağımı bilemez hale geldim ya, 2 gündür çok ağrıyor ve ellerim şişti. Temizlik yaptım ondan mı oldu acaba bilemedim

Evet canım baya sakin artık burası, koca haftasonu gelmedim, ama hala geçmişi okuyabiliyorum eskiden okuyamazdım...

Ya Azaptan haberi olan var mı, hiç gelmiyor?

canım kol ağrısı hafif kaldı bende de, uykun bölünür artık çok normal canım ilerde daha çok bölünecek, sen çok yorulunca bebeğinde az hareket eder canım bolca dinlen
canım sen bilirsin tabi birde kilolu olursa senin aldığın daha mantıklı olur benim emirim az kilolu doğmuştu, bez alırken ilk yazan kilo değilde ikinci yazan kilo önemli hani 3-6 diyorya sen 6 ya bakacaksın
canım iyi olmasına çok sevindim çok zor oluyor anne için bu durum hele ki böyle daha miniklerken dertlerini söyleyemiyorken acaba neyi var sorusu yıpratıyor, birde iyi dr doğru teşhis durumu var zor işler bunlar gerçekten, senin eşinde benimki gibi panik anlaşılan ben çok çektim o konuda nasıl sıkardı nasıl bunaltırdı beni,oğlum hastayken yanımda yatırırdım gözüm dalsa uyuyorsun sen kalk ben bakayım derdi sanki robotum ahh ahhh ama şimdi izin vermiyorum ikincide hiç vermiycem çok yıprattı beni çünkü

canım karnın çok çıkmadı mı ki komşun yenifarketmiş şaşırdım, benim karnımı şimdi bir görsen deryam resmen 7 aylık çekicem bir ara foto bakarsıznı şu bir haftada acayip büyüdü

dediğin olabilir canım hamdolsun bu sefer beslenmem iyi yemek yiyebiliyorum pişirebiliyorum bebişim daha kilolu olabilir, şöyle tosuncuk doğursamda oğlum da ki vicdan azabım geçse,emir son ay karnımda kilo vermişti 3500 geçmesini beklerken 2850 doğmuştu öyle üzülmüştüm ki dr un farketmemesine kalp atışıda ondan düşüyordu kesin, çocuk dr u ilk muayenede anne karnında kilo vermiş nasıl farkedilmemiş demişti, araştırmıştım tansiyon yüksekliğin de olurmuş, bu sefer dr a söylüycem böyle bir durum yaşadım bu nedenlede sezaryen oldum diye bakalım ne diyecek

bugün sabahtan merkeze gittik guya kendime hamile kıyafeti alicajtim bi tane hamile etegi bulamadım koca sehirde bildiğim tum mağazalara baktım. diğer işlerimizi hallettik. bi de dr a gideyim dedim farkli biri baksin. işimiz de rast gitti cok şükür bebişimi gördüm geldim
sagligi yerinde bi anormallik yok dedi ben de rahatladim kac gündür kabuslarla uyaniyordm.

kızlar bebek gercekten kismetiyle mujdeyle geliyor. esim turk dili edebiyat okuyor ingilizce 3 ve 4 u gecemedigi icin mexun olamıyor ingilizcedn zor derskeri verdi ama bunlar veremedi sevmediği için calismiyordu. bugun onu da sordu ing. muafiyet gelmiş onun yerine edebiyat dersleri vereceklermis onlari da allahin izniyle gecer mezun olur. esim lise mezunu gorundugu icin ilahiyat da okudu ama onda da arapca tembelliği yüzünden mezun olamadi 12 ay askere gitme durumu var cok korkuyrdum ya bi sene giderse ne yapıcam diye inanin şimdi çok rahatladım.

maşallah Barekallah canım 7 aylık olmussun takvim yok göremiyoruz dikkat et canim temizlik falan hafiften yap . valla be yaşayacak kadar is yapiyorm yemek ortaligi topla ütü gerektigi kadar sonrası paso yatış. bugun dr a da defim belm agriyr yapıcak birsey yok bol bol dinlenicen dedi ki zaten is yapamıyorum.
ayy maşallah tosuncuk olsun annesi.e canim tecrube baska oluyor ikinci de daha tedbirli oluyorsun ne guzel herşey gönlünce olsun canım inş.

Selam kizlar Allah bebislerinizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin bugun ki ates tablom boyle
http://www.fertilityfriend.com/home/51c22f
kasiklaeim bugun iyice agridi sabah inşallaha adet olmam
ateşin düşmez inşaallah bebek gelmiştir
canım netten baksana hamile kıyafetlerine
ne güzel canım sevindim demek asker yolu bekleyeceksin şimdiden bol sabır diliyorum

sağol canım inşaaallah

ateşin düşmez inşaallah bebek gelmiştir

canım netten baksana hamile kıyafetlerine

ne güzel canım sevindim demek asker yolu bekleyeceksin şimdiden bol sabır diliyorum

sağol canım inşaaallah
öyle yapicam canim mecbur artik ama şöyle kumasina dokunarak kalitesine
bakarak alayım dedim olmadi.

sagol canim malesef asker yolu bekliycez oğlumuzla beraber ins.

Canim benim ins karsina çok iyi anlayışli bi dr çıkar.sana benim dr u onericem ama kendisi Kayseri de Ankara da bildiğim dr yok malesef.

geçmiş olsun canım malum hic anlamam kızlardan tecrübeliler ins yardimci olur.
Allah razı olsun canımm benimm,artık dualarla Allaha emanet gidicezz bakalım..Siz dualarınızı eksik etmeyin yeter.Senin nasıl geçiyoo günlerin,nasılsın Duhaa'mm

kızlar ben hiç iyi degilim tabiki şikayet etmiyorum çok şükür ama aşırı halsizlik var öyle böyle degil sürekli uyku hissi ögrencinin karşısında kafamı dik tutamıyorum iştahım sıfıra indi karpuz ve sıvı dışında hiçbişey istemiyorum midem bulanıyor.. doktor kan degeri vs baktı bişey yok iyisin dedi.. tamam ama ne olcak bu halim daha 4 haftam var iş yerinden ayrılmaya.. inanın abartı degil çok fenayım.. 3 gündür başladı ne güzelsapasaglam götürüyordum nerden çıktı bu anlamadım ki.. uzman tv de vucüt doguma hazırlanıyo vs diyo ama ikna edici degil çok hasta hissediyorummmmmmmmmm bu arada melegim iyi şükür kıpır kıpır oynuyor zaten tek tesellimde o

Uzulme kuzum. Hersey kismet. Cikmazsa lekeler artik butcene uygun seyler alirsin.
24.haftayla balayi biter cnmm.senin biraz erken bitmisn

Iyiyim.sukur cnm.
nes dr. Kontrolunde. Tosuncuk olmus sipa dr kesin sezeryan demis. Dogum kanalina da girmis
bez 2-5 al 1 paket cnm. Benim oglana hastaneye 3-6 almistim. 3235 g dogdu. Bez baya buyuk oldu. Ertesi gun 2-5 kg dan aldim cnm.

Gecmis olsun cnm..zor oluyr esler hasta bebek atesli olunca. Aman diyim yemegini ye mutlaka.
Kv nin de agzina terlik carparim operde Ali Yasini

slm herkese nasılsınız bebişler nasıl.cutem canım gerçekten sana hayran olmamak mümkün değil ogluşunuda ne güzel düşünüp yetiştiriyorsun tebrikler.ben bugün doktora gittim değerim 1035 cıktı bugün bat gunumdu değer nasıl sizce kızlar birde corasprini nezaman içeyim iğneyi nezaman vurunayım bi fikir verirseniz sevinirim 0,4 lük yazdı doktor bu arada zorla ilaç yazdırdım resmen adama ben doktor yönünden ne kadar sanssızım yaaa

Oyyy guzel telaslar. En keyifli alisveris )

Selam kizlar Allah bebislerinizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin bugun ki ates tablom boyle
Bugunku ates zamaninda olsa kesin gebesin derdim.
heyecan yaptirtmayim insallah yanilmam ama bana hamilesin gibi geldi.

Masallahh.
Oh super cnm. Cok.sevindim.

Amaann kafa mı kaldı Cute'mm Sağol kuzucann,ben gene rahatsız ederim seni.Hiç soramadım seni de.İyi misinizz
Estagfurullah ne rahatsizligi cnm.
Iyiyiz Allahima cok sukur. Ana ogul yazin tadini cikariyrz artik
Kv ile kp yi de devre disi biraktim, ben demeden gelemiyrlar ama nasil basardim bunu bilmiyrm.

çıkmaz mı efloşum, kocaman karnım, ama uzun zamandır denk gelmiyorduk, dün karnımı görünce anladı
Karnım anlaşılmayacak gibi değil yani...
İnşallah kuzun sağlıklı doğsun da, azcık da tosuncuk olsun di mi
Bazen ultrason yanılması da oluyor canım son haftalarda, benim kuzeniminki de ultrasonda göründüğünden küçük doğdu. Hata olabiliyormuş öyle.
Tansiyonun nasıl, yükseliyor mu hala? Dikkat et kendine

Tablon güzel maşallah, inşallah sonu bebiş olsun cnm

Gözün aydın canım, inşallah eşin kolaycacık bitirir okulunu...
Asker yolu beklemek zor

Sağol canım, evet 7.aya giriş yaptık, tickerım vardı ama bu yeni sistem göstermiyor sanırım onu. 28. haftadayız işte çok şükür darısı başınıza...
Ben de yaşayabilecek kadar iş yapıyorum aslında, ama 3 haftadır evde iş güç yapılmayınca, biraz da kendimi iyi hissedince yorgan yastık yıkama işlerine girdim, bir de evim epey büyük benim, bitirmeye çalışsam da heryer bitmedi. Bir de aynı gün yemek telaşı, akşama da bir yere davetliydik yatıp dinlenemedim, o yüzden zor oldu. Eski halimle olsam bu kadar yorulmazdım da, azcık iş yapayım, acayip yoruluyorum
Daha bir yığın ütü var, ama elim ermiyor walla

canım benim, bişeyler yiyebilsen biraz daha enrjin olur belki ama...
Eğer çok dayanamıyorsan biraz rapor alıp dinlensen, iyi olurdu aslında.

Canim test yaptim cok silik cizgi cikti

Yavrum. Son haftalarda cok dogal yasadiklarin. Hatta artik uykuyada hasret kalacagin zamanlar baslayacak. O zaman dahada bitkin olacaksinm 32.den sonraki dogum iznini al derim. Ama tercih senin.
vitaminini aksatma.
Estagfurullah cnm. Elimden geleni yapiyrm. Cok sukir..darisi sizlere.

Degerine kocaman bir masallahhhhh. Dedigim.gibi o lekeler aspirinden oldu. Korkma. Ben aspirini sabah igneyi aksam kullandim. Ama hep ayni saatte. En fazla 15 dk oynayabilir. Igneyi nasil yapacagini biliyr musun? Eczacida gosterir. Saglik ocaginda da gosterirler.

İnşallah keyifli geçer alışveriş sürecimiz cnm.
Sen nasılsın? Eşin iyileşti mi bari? Kuzucuk nasıl, foto fln ekledin mi hiç? Gerçi bu yeni sitede hiç birşeyi bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…