Cokkkk sukur iyiyiz cnm.İnşallah keyifli geçer alışveriş sürecimiz cnm.
Sen nasılsın? Eşin iyileşti mi bari? Kuzucuk nasıl, foto fln ekledin mi hiç? Gerçi bu yeni sitede hiç birşeyi bulamıyorum
saat kaçta kullandın canım valla burdakiler bi garip yaa adam bana değerimi gördükten sonra kalktı boş gebelik olabilir sağlıksız olabilir dedi bide elazıgda önerilen bi doktor yaani valla eczacı göbekten vuracaksın dedi okadar nasıl vuracağımı söylemedi doktor desen adam iğneyi zor yazdı.rica etsem hangi saatlerde kullandığını bide nasıl yapacağımı yazarsan cok sevinirim kanamam olduğu için anti d yaptırdım yine zorla uyuzmazlıgım var bugün cok stresli geçti yani cok sagol gerçekten desteğin içinYavrum. Son haftalarda cok dogal yasadiklarin. Hatta artik uykuyada hasret kalacagin zamanlar baslayacak. O zaman dahada bitkin olacaksinm 32.den sonraki dogum iznini al derim. Ama tercih senin.
vitaminini aksatma.
Estagfurullah cnm. Elimden geleni yapiyrm. Cok sukir..darisi sizlere.
Degerine kocaman bir masallahhhhh. Dedigim.gibi o lekeler aspirinden oldu. Korkma. Ben aspirini sabah igneyi aksam kullandim. Ama hep ayni saatte. En fazla 15 dk oynayabilir. Igneyi nasil yapacagini biliyr musun? Eczacida gosterir. Saglik ocaginda da gosterirler.
Cnm. Yeni album nasil yapiliyr bulamadim. Nst albumune ekledim dunden 2 foto.İnşallah keyifli geçer alışveriş sürecimiz cnm.
Sen nasılsın? Eşin iyileşti mi bari? Kuzucuk nasıl, foto fln ekledin mi hiç? Gerçi bu yeni sitede hiç birşeyi bulamıyorum
Evet canim heyecandan olmek uzereyim yarin ilk isim kan vermek
Neyse geçmiş ya, önemli olan o cutemCokkkk sukur iyiyiz cnm.
Esimde iyi. O alerji olan yerlerin hepsi su toplayip patladi. Cok ilginc.
Foto eklemedim daha. Istiyrsan dunku piknikten atayim simdikhazir sipa uyuyr
Benim.adima tiklayinca foto kismina girince goreceksin cnm ekledigimde.
Canım sen de mi hamilesin? Ve sen de mi clexane kullanacaksın? Ne kadarlık hamilesin?saat kaçta kullandın canım valla burdakiler bi garip yaa adam bana değerimi gördükten sonra kalktı boş gebelik olabilir sağlıksız olabilir dedi bide elazıgda önerilen bi doktor yaani valla eczacı göbekten vuracaksın dedi okadar nasıl vuracağımı söylemedi doktor desen adam iğneyi zor yazdı.rica etsem hangi saatlerde kullandığını bide nasıl yapacağımı yazarsan cok sevinirim kanamam olduğu için anti d yaptırdım yine zorla uyuzmazlıgım var bugün cok stresli geçti yani cok sagol gerçekten desteğin için
Korkma cnm. Allahim saglikla kucagina almani nasip.etsin.saat kaçta kullandın canım valla burdakiler bi garip yaa adam bana değerimi gördükten sonra kalktı boş gebelik olabilir sağlıksız olabilir dedi bide elazıgda önerilen bi doktor yaani valla eczacı göbekten vuracaksın dedi okadar nasıl vuracağımı söylemedi doktor desen adam iğneyi zor yazdı.rica etsem hangi saatlerde kullandığını bide nasıl yapacağımı yazarsan cok sevinirim kanamam olduğu için anti d yaptırdım yine zorla uyuzmazlıgım var bugün cok stresli geçti yani cok sagol gerçekten desteğin için
Masallahhhhhh. Gelmis sipaaaaaa.....Kizlar testime sizde bi bakin olecem heyecandan Eki Görüntüle 1226172 Eki Görüntüle 1226172
Allah razi olsun canimMasallahhhhhh. Gelmis sipaaaaaa.....
kııııızzzzzz hamilesin ya seeeeennnnnnnKizlar testime sizde bi bakin olecem heyecandan Eki Görüntüle 1226172 Eki Görüntüle 1226172
Aminnn. Hepimizden cnm.Allah razi olsun canim
Darisi hepinizin basina insaAllahkııııızzzzzz hamilesin ya seeeeennnnnnn
Darisi hepinizin basina insaAllah
Allah isteyen bacılarıma versin inşallah, bana nasip etti o duyguyu çok şükürDarisi hepinizin basina insaAllah
Evet sözümü geri alıyorum, kesinlikle babasına benzemişNukram ve deryaw. Saolun yorumlar icin.
Herkes babasinin kopyasi diyr. Bende fotokopi makinesine babasini koydum bu cikti diyrm)
Du bide ucumuzu ekleyeyim. Persembe dugune gitmistik. Oglumun ilk dugunuydu. Bakin bakalim kime benzemis.
Ilk kez dugune gitti..muzik yuksekti..sasmis yavrumEvet sözümü geri alıyorum, kesinlikle babasına benzemişKuzucuk çok şaşkın bakmış orda
gözün aydın sag saglim kucağına alırsın inşKizlar testime sizde bi bakin olecem heyecandan Eki Görüntüle 1226172 Eki Görüntüle 1226172
evet canım gecen seneki düşükten sonra bende hamileyim işte bugün beklenenen adet günümdü 1035 cıktı kan değerim cok sagol canım anlattığın için sende sağlıklı bi şekilde oğlunu kucağına alırsın inş youtube bakayım anladım ama insan endişe ediyor ilk iğnem bide burdaki doktorlarda bi garip bakalım rabbim bagıslar inşNeyse geçmiş ya, önemli olan o cutem
Tamam bakayım bi, inşallah bulabilirim
Canım sen de mi hamilesin? Ve sen de mi clexane kullanacaksın? Ne kadarlık hamilesin?
Göbek deliğinin 4parmak sağına soluna dönüşümlü, üst bacağının yan tarafını dizlekalça arasını 3e böl ve ortada kalan kısma, kolunun da üst kısmının arkasına, o etli kısmına (hani aşı yaparlar ya) oralara dönüşümlü olarak yapabilirsin. Bir elinin iki parmağıyla iğne yapacağın yeri tutup kavra, diğer elinle iğneyi batırıp ilacı ver. Ve ilacı verene kadar diğer elinle topladığın deriyi... Sana en pratik böyle anlatabilirim. İstersen youtube da bunula ilgili videolar da var, izleyebilirsin anlayamadıysan. Sonra sonra zaten gözün kapalı yapıyorsun artık.
Ben sabah 7de coraspini, akşam 7de iğnemi yapıyorum, arada 15-20 dk lık gecikmeler olabiliyor, ama sen fazla geciktirme, saat önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?