Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsAllah mutlu son olcak kuzum.. yrin test gunun zaten.. bugün gelirken al aksam patlat bi test :))))

Tablolarr cok ic acicii yaaaaaa
LeYLa_21 ablaaa evde gebelik testinden yok muuu?? Bi de ondan patlat bi tane .. dpo12 bugunde adet gununmus normalde cikarr herhalde.. bay guzel yukselmis maasallahmaasallahhhh

zafrina89 kiiiiizz acil test testtt tabloo cok guzel sabitlenmiss

xpreiaZ caniimmm seninki de dpo9 ama guzell gidiyorr maasallahh... kan sonucunu merakla bekliyooooorum.. insallah doktora moktora gerek kalmaz

Melissa81 kuzum tablonda biraz düşüklük var ama o silik çizgi bana umut verdi.. bence kanda baktır hemen.. progestani da alttan aldigin icin belki o etkiliyodur. Kandan belli olur..

Ayyy topigimizde 4 birden guzel haber alcaz galiba.. batlar hemen hemen ayni gunlere denk gelmisss.. insallah topigimizin ustundeki kara bulutlarr aydinlanir da ustteki liste komple asagiyaa iner

Kız dur gaza getirme beni. Ateşin gidişatına göre pazar günü anca yaparım herhalde :))

ayy gerçekten ya birilerinden güzel haber alsakta bi umut dolsa içimiz diye bekliyorum bende canım belki ayağını sürür biri ben en iyisi 2 test alıyım birini eve gidince birini sabah yapıyım gaza geldim çok

Yok onlar etkilemez.eşinle aran inşallah düzelir.daha yumurtlamadınki gebelik olsun.canını Sıkma arada hepimize o bıkmışlık tükenmişlik oluyor.düzelir Endişe etme

Sonuç ne zaman çıkar
öğleden sonra 1 gibi çıkar , valla kasığımda ritmik kasılmalar var ama hatırlıyorum daha önce de söylüyordum bunu. ümitlenmeyeyim diye hatırlatmaya çalışıyorum kendime ama yok ümitleniyorum

Yaaa ne güzel olur şimdi pozitif çıksa yaaaa.... sağlıklı bir gebelik olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…