Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım öğleden sonra 14:15 randevum bugün de yarım günmüş zaten izin almama gerek kalmadı keşke izin alsaydım işten de bunaldım bu ara 5 gün iznim kaldı onu kullansam mı diye düşünüyorum
benim de dünya iznim var her sene dur belki hamile kalırım diye senenin sonuna kadar kıt kanaat izin harcayınca elimde patlıyor izinler kullanabilmen rahatsa kullan gitsin. ben bayılıyorum evde oturmaya yaaaa

Benim izinlerde duruyor aynen gebelik olursa diye onları da kullanamıyorum
hayır biz de bir de izne ayrılınca yerine birini ayarlama olayı da var ya, benim yerime bakacak olan da izinleri 5 gün 5 gün kullanalım diyor 5 gün 5 gün bitirmem imkansız , bu seneki izinlerim de seneye aktarılmıyor zaten. gidecek 20 gün çöpe resmen! benim iznim boşa gidecek diye bir kaygım yok diyor adam, kaç gün iznin var dedim 12 gün izni kalmış. dedim benim daha 30 gün var. ben kullanabildiğimi kullanıcam yani niye yansın 30 günüm. öyle öyle ayda 5 güne ikna oldu

kızlar biz trabzona doğru yola çıkıyoruz, net çeken ilk anda sonucu yazrım size. iyi ki varsınız yaa... çok duygulandım şu an nedense... eşim de işini ayarlamış son olarak geliyor

benim de dünya iznim var her sene dur belki hamile kalırım diye senenin sonuna kadar kıt kanaat izin harcayınca elimde patlıyor izinler kullanabilmen rahatsa kullan gitsin. ben bayılıyorum evde oturmaya yaaaa
hiç öyle düşünmemiştim aman Allah ım hamile olsam iznim yok hep rapora muhtaç olacaktım neyseki yılsonu geldi :)

kızlar biz trabzona doğru yola çıkıyoruz, net çeken ilk anda sonucu yazrım size. iyi ki varsınız yaa... çok duygulandım şu an nedense... eşim de işini ayarlamış son olarak geliyor
Hadi hayırlı yolculuklar canım yolda güzel haberi alın inşallah

Sagol kuzum insallah..
Deger yuksek cikarsa kendi kendime kasinmis olucam..48 saat tekrari isterler 12 gun en fazla 110 en az 40 cikiyormus arastirdim biraz..
Dpo12 de en düşük 12 Çıkabilir hiç Can'ını Sıkma düşük çıkarsa yeterki 5 ve üstü olsun önemli olan 2 güne bir artış

valla fena gaza geldim benimde test yapasim geldi
@Veson o zaman sence 13 de oldu bu çatlama diymi bende haftaya salı giderim test yaptırmaya olur mu belki beta da baktiririm

Sagol kuzum insallah..
Deger yuksek cikarsa kendi kendime kasinmis olucam..48 saat tekrari isterler 12 gun en fazla 110 en az 40 cikiyormus arastirdim biraz..

Ben o değerlere inanmıyorum canım.
Ben dpo14'te öğrendim. Dpo14'te en az 33 en çok 223 diyor ortalama 95.
Benim 28 çıktı. Ama sağlıklı. Onlara takılma bence.

Yok onlar etkilemez.eşinle aran inşallah düzelir.daha yumurtlamadınki gebelik olsun.canını Sıkma arada hepimize o bıkmışlık tükenmişlik oluyor.düzelir Endişe etme
Beyaz su gibi akıntı neden oluyor acaba? ?
Hayırlısı balım yaa eşimle konustuk cumaya gitmeden önce artık bebek mevzu konuşmucaz benim üzülmeme dayanamıyormus kimseyle bebek muhabbeti yapmamı istemiyor derecemi de aldı.
Hayırlısı bakalım

Süper ya inşallah sonucu 4 gözle bekliyoruz

Hadi hayırlı yolculuklar canım yolda güzel haberi alın inşallah

Bizde gidip döndük hadi hayırlısı eşinde gelmiş senle ne güzel istediğin gibi

Melissa81 xpreiaZ inş güzel haberleer alırsınız kızlar

Kızlar sonuç çıkmış 0.0 progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok 4 ten sonra da hastane durumunu yazarım. Melissa81 inş senden güzel haber gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…