Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zafrina89 canım hayırlı ömürler diliyorum sana yeni yaşın bebekle geçsin inşallah

zafrina89
İnşallah bi dahaki doğum gününde 3 aylık bebişin olur canım.. nice mutlu yaşlara :)

ben dün test negatif çkkınca gece baktm koca bir boşluk kafam karıştı iyice enfeksiyon kaparım diyede korkuyoeum çok hassas bünyem artk beklwmeye karar verdm
Anan cnm sen yapma hassas bünyen bir de mantarla uğraşmayasın :)
ben de farkettim de yazmayanlar acaba bilerek mi yazmıo etkilenmemk için diye bişey diyemiyorum canım
ben de farkettim cnm farkedilemeyecek biri misin ki??? passionete ben de zafrina gibi düşündüm

Anan cnm sen yapma hassas bünyen bir de mantarla uğraşmayasın :)

ben de farkettim cnm farkedilemeyecek biri misin ki??? passionete ben de zafrina gibi düşündüm
sorma cnm ya eşimde alerjik ben de ikimizde son derece hassasız çabuk hastalanırız herşeyden alerji oluruz bağışıklık denen şey yok bizde bebek sağlıklı olur inşallah yapmayı becerebilirsek

Tesekkur ederim canim darisi basina olsun.evet kuzum yaaa sen diyordun..insallah degerimde yukselir :)
Bende dediiiiim adetin uzuyosaa hazirliyo rahim kendini dediiiimmm bende bildiiiim gecen aaayy huuu huuu:)))) darisi hepimizeeee.. degerin kat kat artsinnn kalbi pitpit atsiiiinn guzel guzel saglicakla buyusuuuun dunyay gelsinnn minikk kesecigiiin insAllaaaahhhhh

Kizlar ben de sizleri özlüyorum ama bu ara okul cok yogun, kv bende ama hepsini gectim her turlu zaman buluyorum buraya ben de boyle bir moral bozuklugu bir gerginlik var. Sanirim havalar etkiliyor. Girip hepsini okuyup cikiyorum. Veson LeYLa_21 zafrina89 bu arada leyla abla yine gecen seferki gibi teste diretiyor nasil icin rahat edecekse insallah sonu olumlu olsun

Ben de senin gibiyim. Havalardan herhalde.

kızlarrr wcde peçeteye bi pembe geldi böhüüüü yine pas heraldee yarına belli olur bnm durum adetse yarına sökülür ztn yerleşme mi diye de ümitlenmicem işte geldi yine pis kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…