mobili beceremedim bende internet sayfasından kullaniyorum google ceviri ileCanim onda sorun yokta mobil olarak indirdi o olmadi sildim artık moralim bozuldu
Leylos belirti varmı ne hissediyirsun inşallah yarın müjdeli haberi verirsin canımÖzelde en son yazdığıma cevap bekliyorum sümbülüm...
Alerji yapmış olabilir mi canım? bugün için artık yapacak bişey yok ama yarın doktoruna bir sor. hap olarak devam ettirir belkiKizlar vajiden progestan kullaniyorum kasinti tuttu deli gibi uyutmuyor yaa mahfetti beni..ne yapicam bilen varmi
Ben de tek başıma becerememiştim Veson sağolsun tarif etmiştimobili beceremedim bende internet sayfasından kullaniyorum google ceviri ile
Ee bak düşününce keyfin kaçmış yine. benimki 3 aylık kursa gidecek nasıl can atıyor görmen lazımAyy hiç uyku tutmuyor beni 2 ay sonra 3 yıllık evli olacaz eşimle uzak kaldığımız gün sayısı en çok 2 gün şimdi 8 güne dönecektim ist. Dan ama pıhtılaşma sonuçlarını bekleyip onlarıda ordaki doktora gorteririm diye bileti erteledim 15 gün kalacam nasıl kalacam bilmem şimdiden sıkıntı basmaya başladı eşimden uzak nasıl kalacam diye 2 günde özlüyordum keyfim kaçıyordu
Kesin alerji oldu canim ya 10.30 yataga girdim attim o dakkadir kasiniyorum.kalktim 3 kere dus aldim banamisin demiyo..atmam daha yutayim daha iyi sagol canim.Alerji yapmış olabilir mi canım? bugün için artık yapacak bişey yok ama yarın doktoruna bir sor. hap olarak devam ettirir belki
neden progestan kullanıyorsun düşük tehliken mi vR cnmKesin alerji oldu canim ya 10.30 yataga girdim attim o dakkadir kasiniyorum.kalktim 3 kere dus aldim banamisin demiyo..atmam daha yutayim daha iyi sagol canim.
Kaç yıllık evlisiniz ben düşük tehlikesi varken bile evimde yatarım diye tutturdum anneme gitmedim :) ne bileyim ailemden aylarca uzak gidip kuzenlerle kalabiliyordum ama eşimden uzak kalamiyorum elinden her iş gelir ama yine ne yer ne içer koltukta uyuya kalıp üşür mü diye düşünüyorum aklım onda kalacak.Ee bak düşününce keyfin kaçmış yine. benimki 3 aylık kursa gidecek nasıl can atıyor görmen lazım
Ben de ilk zamanlar tek gece bile ayrı kalmayı hüzünle karşılıyordum ama şimdi 1 haftadan azı dokunmuyor. 3 ayda ne yapıcam onu bilmiyorum ama
canim o cok akinti yaptigi icin isaklik mantara sebep olabiliyor dikkat et. günlük ped kullanma islandikca camasirini degistirKizlar vajiden progestan kullaniyorum kasinti tuttu deli gibi uyutmuyor yaa mahfetti beni..ne yapicam bilen varmi
Hayir canim catlatma ignesinden beri kullaniyorum.tedbir olsun diye sanirimmneden progestan kullanıyorsun düşük tehliken mi vR cnm
Oyyy ee ben pedsiz yapamam iste direk pant gecer.evet canim cok akinti yapiyor..neyse zaten bugun haber vericem ilac olarak alayim diye..sagol kuzumcanim o cok akinti yaptigi icin isaklik mantara sebep olabiliyor dikkat et. günlük ped kullanma islandikca camasirini degistir
ayy mantar felaket bişey hamilelikte de bağışıklık zayıflıyo diye daha kolay oluomuş inşallah öyle bişey değildir geçmiş olsun suyla çok temas ettirme bari kurula hepOyyy ee ben pedsiz yapamam iste direk pant gecer.evet canim cok akinti yapiyor..neyse zaten bugun haber vericem ilac olarak alayim diye..sagol kuzum
Canim daha cok küçükmüş bence korunmasan da olur.. doktor kontrolündeysen sor istersen.. benim doktorum korunmana gerek yok demisti, ki benimki nerdeyse 6 haftalık ve değeri çok 3000 ustuydu...Amin inş ya ..şimdi kan verdim 4.83 çıktı Hale'n sıfırlanmamış..korunmaya devam edeyim m i..
biz de 3 yıllık evliyiz. ben de senin gibi idim işte ama eşim sağolsun benden kaçmaya bahane arar bir insan olunca benimki de yavaş yavaş azalıyor...Kaç yıllık evlisiniz ben düşük tehlikesi varken bile evimde yatarım diye tutturdum anneme gitmedim :) ne bileyim ailemden aylarca uzak gidip kuzenlerle kalabiliyordum ama eşimden uzak kalamiyorum elinden her iş gelir ama yine ne yer ne içer koltukta uyuya kalıp üşür mü diye düşünüyorum aklım onda kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?