Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar vajiden progestan kullaniyorum kasinti tuttu deli gibi uyutmuyor yaa mahfetti beni..ne yapicam bilen varmi

Kizlar vajiden progestan kullaniyorum kasinti tuttu deli gibi uyutmuyor yaa mahfetti beni..ne yapicam bilen varmi
Alerji yapmış olabilir mi canım? bugün için artık yapacak bişey yok ama yarın doktoruna bir sor. hap olarak devam ettirir belki

Ee bak düşününce keyfin kaçmış yine. benimki 3 aylık kursa gidecek nasıl can atıyor görmen lazım
Ben de ilk zamanlar tek gece bile ayrı kalmayı hüzünle karşılıyordum ama şimdi 1 haftadan azı dokunmuyor. 3 ayda ne yapıcam onu bilmiyorum ama

Alerji yapmış olabilir mi canım? bugün için artık yapacak bişey yok ama yarın doktoruna bir sor. hap olarak devam ettirir belki
Kesin alerji oldu canim ya 10.30 yataga girdim attim o dakkadir kasiniyorum.kalktim 3 kere dus aldim banamisin demiyo..atmam daha yutayim daha iyi sagol canim.

Kaç yıllık evlisiniz ben düşük tehlikesi varken bile evimde yatarım diye tutturdum anneme gitmedim :) ne bileyim ailemden aylarca uzak gidip kuzenlerle kalabiliyordum ama eşimden uzak kalamiyorum elinden her iş gelir ama yine ne yer ne içer koltukta uyuya kalıp üşür mü diye düşünüyorum aklım onda kalacak.

canim o cok akinti yaptigi icin isaklik mantara sebep olabiliyor dikkat et. günlük ped kullanma islandikca camasirini degistir

canim o cok akinti yaptigi icin isaklik mantara sebep olabiliyor dikkat et. günlük ped kullanma islandikca camasirini degistir
Oyyy ee ben pedsiz yapamam iste direk pant gecer.evet canim cok akinti yapiyor..neyse zaten bugun haber vericem ilac olarak alayim diye..sagol kuzum

Oyyy ee ben pedsiz yapamam iste direk pant gecer.evet canim cok akinti yapiyor..neyse zaten bugun haber vericem ilac olarak alayim diye..sagol kuzum
ayy mantar felaket bişey hamilelikte de bağışıklık zayıflıyo diye daha kolay oluomuş inşallah öyle bişey değildir geçmiş olsun suyla çok temas ettirme bari kurula hep

Amin inş ya ..şimdi kan verdim 4.83 çıktı Hale'n sıfırlanmamış..korunmaya devam edeyim m i..
Canim daha cok küçükmüş bence korunmasan da olur.. doktor kontrolündeysen sor istersen.. benim doktorum korunmana gerek yok demisti, ki benimki nerdeyse 6 haftalık ve değeri çok 3000 ustuydu...

biz de 3 yıllık evliyiz. ben de senin gibi idim işte ama eşim sağolsun benden kaçmaya bahane arar bir insan olunca benimki de yavaş yavaş azalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…