orası neresi :)Günaydın herkese kar yağdı burda
X xDerinMavix şimdi bak tabloma dpo 11 i gösteriyor...bat 5 kasım test 6 kasım diyor tatlım...pazar gününe kadar gelen giden olmazsa pazar tekrarlarım testi...
bnm klomen yumurtlamayı öne çektiği için döngüyü kısalttı 32 den 29aya kızlar ben gliforu ne yapsam sizce? pcos değilsem kullanmamın anlamı yok... ama bariz şekilde adet döngümü kısaltıyor. 35lerden 28-29 a indi. gerçi klomen kullandığım ay kullandım gliforu klomenin mi etkisi gliforun mu onu da bilmiyorum... içsem mi acaba? bıraksam mı
İşte ben de bilemedim acaba klomen den mi glifor dan mı. içimden devam etmek geliyor. başlamışken devam edeyim birkaç ay daha diyorum. gümüşhanenin ilçesindeyiz canım ilk karı biz gördük aranızda galibabnm klomen yumurtlamayı öne çektiği için döngüyü kısalttı 32 den 29a
canım bu şekle göre dpo 11 gözüküyor...geçen ay tam bugün adet olmuştum...bakalım bugün gelen giden olacakmı..hiç adet belirtisi yok kız bende...Allahım inşallah geç döllenme olsun..yumurtam geçmi çatladı..çatlamadımı kafamda deli sorular...deli olacam ya...hayırlısını diliyorum mevlamdan...cuma dpo 14 oluyor bu şekilde kırmızılar gelmezse cuma testi tekrarlarım tatlışım...dua et...Eger tablo bu sekilde dogruysa testte cikmayabilir abla. Benim dpo14'te cok cok silikti.
stres yapma canım ya...sen kafayı taktıkçada olması gereken olmuyor..hepimiz aynı durumdayız..benim kafamdada deli sorular..yumurta çatladımı çatlamadımı ?geç mi çatladı..döllendimi döllenmedimi?offffffffffff....Benim ateş şimdiden dustu kızlar ya acelesineyse şimdiden düşmeye canım sıkıldı ya
İnşallah hayal ettiğin gibi olur tatlım herseycanım bu şekle göre dpo 11 gözüküyor...geçen ay tam bugün adet olmuştum...bakalım bugün gelen giden olacakmı..hiç adet belirtisi yok kız bende...Allahım inşallah geç döllenme olsun..yumurtam geçmi çatladı..çatlamadımı kafamda deli sorular...deli olacam ya...hayırlısını diliyorum mevlamdan...cuma dpo 14 oluyor bu şekilde kırmızılar gelmezse cuma testi tekrarlarım tatlışım...dua et...
doktor kontrolunde yumurta takibi yaptır tatlım...doktor ne verirse onu kullan...bana en iyi gelen serophone idi...klomenden daha iyi...İşte ben de bilemedim acaba klomen den mi glifor dan mı. içimden devam etmek geliyor. başlamışken devam edeyim birkaç ay daha diyorum. gümüşhanenin ilçesindeyiz canım ilk karı biz gördük aranızda galiba
canım bu şekle göre dpo 11 gözüküyor...geçen ay tam bugün adet olmuştum...bakalım bugün gelen giden olacakmı..hiç adet belirtisi yok kız bende...Allahım inşallah geç döllenme olsun..yumurtam geçmi çatladı..çatlamadımı kafamda deli sorular...deli olacam ya...hayırlısını diliyorum mevlamdan...cuma dpo 14 oluyor bu şekilde kırmızılar gelmezse cuma testi tekrarlarım tatlışım...dua et...
amin gülüm ..Allah razı olsun canımcım...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün pozitifi görmeyi nasip etsin...geçen akşam gebelik testim elime geçti ...ikinci çizgi kopkoyu kıpkırmızı..yavrum gitti ama çizgisi silinmedi...oturup ağladım yatak odasında tek başıma...İnşallah hayal ettiğin gibi olur tatlım hersey
Ya tedavi olunca daha farklı oluyor maalesef....stres yapma canım ya...sen kafayı taktıkçada olması gereken olmuyor..hepimiz aynı durumdayız..benim kafamdada deli sorular..yumurta çatladımı çatlamadımı ?geç mi çatladı..döllendimi döllenmedimi?offffffffffff....
amin gülüm inşallah...herkes çatlamış diyor ama..moralim çok bozuk ya...Dpo14'te çıkar idrar testinde. Biraz bekleyelim bakalım.
Ateşin yüksek bence çatlamama durumu yoktur ablam.
daha erken tatlım ya...acele etme...bugün dpo kaçtasın?Ya tedavi olunca daha farklı oluyor maalesef....
Belim kasiklarimda karnım agriyor arada adet sancısı geliyor bu arada sivilcemde var tabi ates de dustu tekrar yükselir miki kendimi dinlemekten helak oldum bugün progestan bajtircam hcg ye hiç baktirmasam mi ki
Evet çizgi silinmez benim oğlumun kilerde duruyor 6 seneyi geçti silinmedi üzülme tatlım inşallah Rabbim öyle güzel bir evlat verecek ki bu günleri hatirlamayacaksin inşallahamin gülüm ..Allah razı olsun canımcım...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün pozitifi görmeyi nasip etsin...geçen akşam gebelik testim elime geçti ...ikinci çizgi kopkoyu kıpkırmızı..yavrum gitti ama çizgisi silinmedi...oturup ağladım yatak odasında tek başıma...
Kacta catladigini tam anlamadik ya 9 yada 7daha erken tatlım ya...acele etme...bugün dpo kaçtasın?
amin gülüm inşallah...herkes çatlamış diyor ama..moralim çok bozuk ya...
doktor kontrolunde yumurta takibi yaptır tatlım...doktor ne verirse onu kullan...bana en iyi gelen serophone idi...klomenden daha iyi...
canım ya bozma moralini... yumurtan bence de çatladı ama dediğim gibi ya 20 ya 24 te... 19 değil yani bence.amin gülüm inşallah...herkes çatlamış diyor ama..moralim çok bozuk ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?