Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnm klomen yumurtlamayı öne çektiği için döngüyü kısalttı 32 den 29a

Benim ateş şimdiden dustu kızlar ya acelesi neyse şimdiden düşmeye canım sıkıldı ya

bnm klomen yumurtlamayı öne çektiği için döngüyü kısalttı 32 den 29a
İşte ben de bilemedim acaba klomen den mi glifor dan mı. içimden devam etmek geliyor. başlamışken devam edeyim birkaç ay daha diyorum. gümüşhanenin ilçesindeyiz canım ilk karı biz gördük aranızda galiba

Eger tablo bu sekilde dogruysa testte cikmayabilir abla. Benim dpo14'te cok cok silikti.
canım bu şekle göre dpo 11 gözüküyor...geçen ay tam bugün adet olmuştum...bakalım bugün gelen giden olacakmı..hiç adet belirtisi yok kız bende...Allahım inşallah geç döllenme olsun..yumurtam geçmi çatladı..çatlamadımı kafamda deli sorular...deli olacam ya...hayırlısını diliyorum mevlamdan...cuma dpo 14 oluyor bu şekilde kırmızılar gelmezse cuma testi tekrarlarım tatlışım...dua et...

Benim ateş şimdiden dustu kızlar ya acelesi neyse şimdiden düşmeye canım sıkıldı ya
stres yapma canım ya...sen kafayı taktıkçada olması gereken olmuyor..hepimiz aynı durumdayız..benim kafamdada deli sorular..yumurta çatladımı çatlamadımı ?geç mi çatladı..döllendimi döllenmedimi?offffffffffff....

İnşallah hayal ettiğin gibi olur tatlım hersey

Regl için sabırsızlanıyorum bu ay.. iş yerinden 2 hafta izin aldım haftaya başlıyor iznim. yerime bakacak arkadaşa dedim ufak bir ameliyat olucam 2 hafta izne ayrılacağım uygunsa diye adam geçmiş olsun bile demedi yaaa hadi yaa tüh 2 hafta mı falan dedi! 2 hafta dinlenmeye ihtiyacım olacağını sanmıyorum zaten iznim yanacak diye istemiştim aslında ama şok oldum insanların bencilliğine! kendisi tatile gidecek diye yazın en yoğun zamanda ayrıldı 2 hafta tek kelime etmedim ben! sinir oldum dün! ama işi de inada bindirdim bütün izinlerimi kullanıcam artık bir gün bile boşa harcamayacağım

Aradan bir saat geçince geldi ne ameliyatı dedi özel bir konu dedim cevap vermedim bende

doktor kontrolunde yumurta takibi yaptır tatlım...doktor ne verirse onu kullan...bana en iyi gelen serophone idi...klomenden daha iyi...

Dpo14'te çıkar idrar testinde. Biraz bekleyelim bakalım.
Ateşin yüksek bence çatlamama durumu yoktur ablam.

İnşallah hayal ettiğin gibi olur tatlım hersey
amin gülüm ..Allah razı olsun canımcım...Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün pozitifi görmeyi nasip etsin...geçen akşam gebelik testim elime geçti ...ikinci çizgi kopkoyu kıpkırmızı..yavrum gitti ama çizgisi silinmedi...oturup ağladım yatak odasında tek başıma...

Ya tedavi olunca daha farklı oluyor maalesef....
Belim kasiklarimda karnım agriyor arada adet sancısı geliyor bu arada sivilcemde var tabi ates de dustu tekrar yükselir miki kendimi dinlemekten helak oldum bugün progestan bajtircam hcg ye hiç baktirmasam mi ki

daha erken tatlım ya...acele etme...bugün dpo kaçtasın?

Evet çizgi silinmez benim oğlumun kilerde duruyor 6 seneyi geçti silinmedi üzülme tatlım inşallah Rabbim öyle güzel bir evlat verecek ki bu günleri hatirlamayacaksin inşallah

doktor kontrolunde yumurta takibi yaptır tatlım...doktor ne verirse onu kullan...bana en iyi gelen serophone idi...klomenden daha iyi...

Canım yumurta takibi sıkıntılı benim ya.. burda ilçedeki kadın doğumcu ohss olabilirsin o riski ben alamam diyerek klomen bile vermedi biz aşılama yapmıyoruz diye tutturan kadın hatırlarsın belki. erzincan yakın bana ama ordaki kadın doğumcu da klomene takibe gerek yok git 6 ay daha normal dene ovulasyon testi kullanabilirsin takip istersen dedi. şimdi histereskopiyi trabzonda olucam ama trabzon 3 saat zırt fırt gidemem yani. takip işi yatıyor direk. histereskopi sonrası ben ovu testi artı ateşle denerim birkaç ay daha ama umutsuz olmayayım ama doğrusu doğal yoldan olacağına da hiç umudum yok. 4 ay sonra aşılama mı der tüp mü der trabzondaki ne derse yaparız diye planlıyorum.. çünkü ilişki olayı bitti bizim zoraki zoraki olmuyor artık ben de yoruldum zaten bu zoraki işten arkadaş arkadaş takılıyoruz evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…