Okurken bile çok can sıkıcı kim bilir sen nasıl sitrestesindir böyle zaman geçmez tatlım ya iliski olmayınca çocuk nasıl olacak ki o evde evliligin temeli bu ne bileyim biz biraz uzak durunca sürekli kavga oluyo haliyle çocuk da etkileniyo ama yatak işi düzgün giderse herşey yolunda gidiyor .....Canım yumurta takibi sıkıntılı benim ya.. burda ilçedeki kadın doğumcu ohss olabilirsin o riski ben alamam diyerek klomen bile vermedibiz aşılama yapmıyoruz diye tutturan kadın hatırlarsın belki. erzincan yakın bana ama ordaki kadın doğumcu da klomene takibe gerek yok git 6 ay daha normal dene ovulasyon testi kullanabilirsin takip istersen dedi. şimdi histereskopiyi trabzonda olucam ama trabzon 3 saat zırt fırt gidemem yani. takip işi yatıyor direk. histereskopi sonrası ben ovu testi artı ateşle denerim birkaç ay daha ama umutsuz olmayayım ama doğrusu doğal yoldan olacağına da hiç umudum yok. 4 ay sonra aşılama mı der tüp mü der trabzondaki ne derse yaparız diye planlıyorum.. çünkü ilişki olayı bitti bizim zoraki zoraki olmuyor artık ben de yoruldum zaten bu zoraki işten arkadaş arkadaş takılıyoruz evde
Canım her kadının idrara karışan hormon farklı oluyor. mesela benim beta 15 falandı erken gebelik testinde ve uyduruk testte çıktı şu clearblue dijital olanda çıkmadı. normalde implantasyon 8 ve 9 gün arası olur bu normalde böyledir ama bazılarının erken olur dpo 11 test için erken sen dpo 13 u beklecanım bu şekle göre dpo 11 gözüküyor...geçen ay tam bugün adet olmuştum...bakalım bugün gelen giden olacakmı..hiç adet belirtisi yok kız bende...Allahım inşallah geç döllenme olsun..yumurtam geçmi çatladı..çatlamadımı kafamda deli sorular...deli olacam ya...hayırlısını diliyorum mevlamdan...cuma dpo 14 oluyor bu şekilde kırmızılar gelmezse cuma testi tekrarlarım tatlışım...dua et...
beklemediğin bir anda hamile olursun canım inşallah. ama benden bir tavsiye zaten sırf çocuk olsun diye ilişkiye girmek de doğru değil. zevk almak için ve ikiniz istediğiniz için olmalı. bide kardes kardes takılıyoruz yazdın evliliklerde cinsel hayat önemli. neden bu şekilde oldunuz bulup çözmelisinizCanım yumurta takibi sıkıntılı benim ya.. burda ilçedeki kadın doğumcu ohss olabilirsin o riski ben alamam diyerek klomen bile vermedibiz aşılama yapmıyoruz diye tutturan kadın hatırlarsın belki. erzincan yakın bana ama ordaki kadın doğumcu da klomene takibe gerek yok git 6 ay daha normal dene ovulasyon testi kullanabilirsin takip istersen dedi. şimdi histereskopiyi trabzonda olucam ama trabzon 3 saat zırt fırt gidemem yani. takip işi yatıyor direk. histereskopi sonrası ben ovu testi artı ateşle denerim birkaç ay daha ama umutsuz olmayayım ama doğrusu doğal yoldan olacağına da hiç umudum yok. 4 ay sonra aşılama mı der tüp mü der trabzondaki ne derse yaparız diye planlıyorum.. çünkü ilişki olayı bitti bizim zoraki zoraki olmuyor artık ben de yoruldum zaten bu zoraki işten arkadaş arkadaş takılıyoruz evde
Bunları öğrendiğim iyi oldu saol tatlimCanım her kadının idrara karışan hormon farklı oluyor. mesela benim beta 15 falandı erken gebelik testinde ve uyduruk testte çıktı şu clearblue dijital olanda çıkmadı. normalde implantasyon 8 ve 9 gün arası olur bu normalde böyledir ama bazılarının erken olur dpo 11 test için erken sen dpo 13 u bekle
Canım inofolic folik asit içeriyor zaten biliyorsun ama içinde metformin eş benzeri bir madde olduğu için pcos tedavisinde etkili. ben kullandım bende pcos yok ama insüline direnç var fayda gördün mü dersen görmedim glifor dan daha çok verim aldım.doktora inofolic içsem destekler mi yumurta gelişimini dedim o ne dese iyi o da bi folic asit ne farkı var dedi şok geçirdim bu doktoru değiştirsem miama diğer doktorlara ısınamadm iki tanesi de çok dolu te bi ay öncesinden randevu alınabiliyo pfff istanbulun kalabalığından bıktm usandım
Okurken bile çok can sıkıcı kim bilir sen nasıl sitrestesindir böyle zaman geçmez tatlım ya iliski olmayınca çocuk nasıl olacak ki o evde evliligin temeli bu ne bileyim biz biraz uzak durunca sürekli kavga oluyo haliyle çocuk da etkileniyo ama yatak işi düzgün giderse herşey yolunda gidiyor .....
Canım bi psikolojik destek mi alsaniz eşli bir şekilde esin yanasirmi böyle birseye
amin gülüm inşallah...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tatlım...Evet çizgi silinmez benim oğlumun kilerde duruyor 6 seneyi geçti silinmedi üzülme tatlım inşallah Rabbim öyle güzel bir evlat verecek ki bu günleri hatirlamayacaksin inşallah
inşallah canım ya...hangi gün bilmiyorum işte...Yok ablacım moralini bozma. Yumurtan çatladı bence de gününden emin olmasak da.
hakkında hayırlısı olsun canım ya...bayağı zor bir durum ..Allah yardımcın olsun..bir yere gidip gelme işine bende acayip gıcık oluyorum...Canım yumurta takibi sıkıntılı benim ya.. burda ilçedeki kadın doğumcu ohss olabilirsin o riski ben alamam diyerek klomen bile vermedibiz aşılama yapmıyoruz diye tutturan kadın hatırlarsın belki. erzincan yakın bana ama ordaki kadın doğumcu da klomene takibe gerek yok git 6 ay daha normal dene ovulasyon testi kullanabilirsin takip istersen dedi. şimdi histereskopiyi trabzonda olucam ama trabzon 3 saat zırt fırt gidemem yani. takip işi yatıyor direk. histereskopi sonrası ben ovu testi artı ateşle denerim birkaç ay daha ama umutsuz olmayayım ama doğrusu doğal yoldan olacağına da hiç umudum yok. 4 ay sonra aşılama mı der tüp mü der trabzondaki ne derse yaparız diye planlıyorum.. çünkü ilişki olayı bitti bizim zoraki zoraki olmuyor artık ben de yoruldum zaten bu zoraki işten arkadaş arkadaş takılıyoruz evde
bakalım bekleyecez..hayırlısı olsun...canım ya bozma moralini... yumurtan bence de çatladı ama dediğim gibi ya 20 ya 24 te... 19 değil yani bence.
tam ne zaman çatladı bilsek...onu bilmiyoruz işte...Canım her kadının idrara karışan hormon farklı oluyor. mesela benim beta 15 falandı erken gebelik testinde ve uyduruk testte çıktı şu clearblue dijital olanda çıkmadı. normalde implantasyon 8 ve 9 gün arası olur bu normalde böyledir ama bazılarının erken olur dpo 11 test için erken sen dpo 13 u bekle
evet bekleyip görecez..hayırlısı neyse o olsun..yoruldum artık...LeYLa_21 canım üzülme herşeyde bir hayır vardır. ama dilerim gec döllenmedir de sonradan görürsün pozitifi ama görmezsen de doğru zaman değilmiş demek ki. ateşin düşmeye başlamış gözüküyor bir yandan yarın kji ateş düşüşü devam ederse adet yakın demektir ama...
Hadi ya ....sabah test yaptım negatifti kızlar...
Hadi ya ....
Henüz birşey demek için erken dalgalanma olabilir şimdiden Can'ını sıkmaBenim ateş şimdiden dustu kızlar ya acelesineyse şimdiden düşmeye canım sıkıldı ya
canim bi insülin direnci, şeker baktir eger onlarda sorun varsa iç.ya kızlar ben gliforu ne yapsam sizce? pcos değilsem kullanmamın anlamı yok... ama bariz şekilde adet döngümü kısaltıyor. 35lerden 28-29 a indi. gerçi klomen kullandığım ay kullandım gliforu klomenin mi etkisi gliforun mu onu da bilmiyorum... içsem mi acaba? bıraksam mı
annemde şeker olmamasina ragmen şekeri sınıra yakin ve de kilolu diye doktoru glifor vermistişeker yüklemesi yapmadım , ama 3 aylık şeker değerim glifor kullanmadığım ve yediğime dikkat etmediğim zaman yükseliyor. insülin de burda bakılmıyor. benimkini tamamen pcos için vermişti yani kadın doğumcu.. histereskopi olurken sorarım olmazsa glifor içeyim mi diye. o zamana kadar da devam edeyim. iç derse bırakıp tekrar başlayınca yine bir bulantı olacak çünkü
Kesin birşey demek mümkün değil cnm ama ateş güzel yükselmiş Rabbim gönlüne göre versinMerhaba kızlar size bişey sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim. Bat 10 kasim. Gecen aylarda yumurtlamadan sonra atesim 36.6 veya 36.7 oluyordu simdi ise 36.9 u gördüm. Bunun hamilelikle ilgisi olabilir mi?
Hiç sorma cnm çok yoğundum bugün hiç elim değmediVeson nerdesin gülüm yorum yapmadin niye dustu atesim
bazen battan önce cikmayabiliyor. sen sakince beklemeye calis. adet olmadıkça umut var :)evet canım 27.gün bile ovulasyon testi kopkuyu çıkmıştı...bilemeyiz tabiki Rabbim bilir..hayırlısı bakalım...beklemedeyim...Mevlam neyler neylerse güzel eyler...zaten opk+ ve hight kaldırınca çizgiyi 24 üne çekiyor...ona görede yinede idrar testinde çıkmaz mı canım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?