Kiz benim 14 gundur suren bir lekelenmem var .. ve normalde gec yumurtlarim.. ona nazaran dusukten sonraki adet donemimdeyim ve yarina randevu aldim.. insAllahh bir sikinti yoktur,14. gündesin belkide yumurtan çatlıyordur o nedenle agrı hissediyorsundur yada uşutmussundur birden aklına kist falan getirme
Guzel bi habet var mi ablam insaAllah vardir takvimin baN oyle diyo
sabah test yaptım negatifti kızlar...LeYLa_21 abla testtttt??
pardon düşük olayını bilmiyordum. ama düşükten sonra bir süre düzensiz olabilyor galiba.Kiz benim 14 gundur suren bir lekelenmem var .. ve normalde gec yumurtlarim.. ona nazaran dusukten sonraki adet donemimdeyim ve yarina randevu aldim.. insAllahh bir sikinti yoktur,
ateşin ucu aşağı kırmış zaten leyla.. hayırlısı olsun ya ne diyelim... önümüzdeki aya verirsin inşallah güzel haberi..sabah test yaptım negatifti kızlar...
hayırlısı canım...amin inşallah..ateşin ucu aşağı kırmış zaten leyla.. hayırlısı olsun ya ne diyelim... önümüzdeki aya verirsin inşallah güzel haberi..
insülin ve şeker yüklemesi önemli bence canım onlar normalse kullanmanın bi anlamı yoktur herhaldeya kızlar ben gliforu ne yapsam sizce? pcos değilsem kullanmamın anlamı yok... ama bariz şekilde adet döngümü kısaltıyor. 35lerden 28-29 a indi. gerçi klomen kullandığım ay kullandım gliforu klomenin mi etkisi gliforun mu onu da bilmiyorum... içsem mi acaba? bıraksam mı
şeker yüklemesi yapmadım , ama 3 aylık şeker değerim glifor kullanmadığım ve yediğime dikkat etmediğim zaman yükseliyor. insülin de burda bakılmıyor. benimkini tamamen pcos için vermişti yani kadın doğumcu.. histereskopi olurken sorarım olmazsa glifor içeyim mi diye. o zamana kadar da devam edeyim. iç derse bırakıp tekrar başlayınca yine bir bulantı olacak çünküinsülin ve şeker yüklemesi önemli bence canım onlar normalse kullanmanın bi anlamı yoktur herhalde
gümüşhanenin ilçesindeyim sabah bembeyaz uyandık. tam zamanında dün akşam kış lastiği alıp taktırmıştık. içimize doğmuş kar yağacağı
amin canım hayırlısı belkide dediğin gibidir...bekleyecez bakalım..Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah...
anladım canım en doğrusu doktora bi danışmanşeker yüklemesi yapmadım , ama 3 aylık şeker değerim glifor kullanmadığım ve yediğime dikkat etmediğim zaman yükseliyor. insülin de burda bakılmıyor. benimkini tamamen pcos için vermişti yani kadın doğumcu.. histereskopi olurken sorarım olmazsa glifor içeyim mi diye. o zamana kadar da devam edeyim. iç derse bırakıp tekrar başlayınca yine bir bulantı olacak çünkü
evet canım 27.gün bile ovulasyon testi kopkuyu çıkmıştı...bilemeyiz tabiki Rabbim bilir..hayırlısı bakalım...beklemedeyim...Mevlam neyler neylerse güzel eyler...zaten opk+ ve hight kaldırınca çizgiyi 24 üne çekiyor...ona görede yinede idrar testinde çıkmaz mı canım ya?LeYLa_21 belki de ovu gec oldu ve cizgi yanlis yerde. Hayirlisi olsun insallah. Rabbim tekrar cift cizgi gormeyi nasip etsin.
evet canım 27.gün bile ovulasyon testi kopkuyu çıkmıştı...bilemeyiz tabiki Rabbim bilir..hayırlısı bakalım...beklemedeyim...Mevlam neyler neylerse güzel eyler...zaten opk+ ve hight kaldırınca çizgiyi 24 üne çekiyor...ona görede yinede idrar testinde çıkmaz mı canım ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?